Találatok a következő kifejezésre: Miért van éjjel-nappalin (4 db)

Miert van az, hogy KIZAROLAG nappal, 6honapos babam, sirva ebred, kezdetektol kezdve, de ejjel sosem sirva ebred es reggel sem, csak nappali alvasbol. Nincs hirtelen zaj, talan remalma lehet?

Legjobb válasz: Fiam akkor ébred sírva, ha álmosan ébred. Ha sikerül eleget aludnia napközben, akkor mindig nagy vigyorral üdvözöl.

Fiam akkor ébred sírva, ha álmosan ébred. Ha sikerül eleget aludnia napközben, akkor mindig nagy vigyorral üdvözöl.
Én nem vagyok anyuka, de úgy tudom, hogy a legtöbb baba azért sír, mert sokkolja, hogy ébredéskor nem ott találja magát, ahol elaludt.pl.anyuka ölében és mikor felébred teljesen más környezetben, esetleg másik szobában van.Nekünk is fura lenne, ha máshol találnánk magunkra ébredéskor:) Persze nem biztos, hogy ez az oka, meg lehet sokan ezt hülyeségnek tartják, de én ezt olvastam régen, és ha egyszer anya leszek, én ehhez tartom magam:) 23/L
Hogy érted azt, hogy nem álmodnak? Hogy értik ezt a könyvek? Csak mert REM-fázisuk bõven van, több is, mint a felnõtteknek; és ugye ezekben a szakaszokban szoktunk álmodni is.
Több könyvben is olvastam, hogy kb 3 éves korukig nem álmodnak a babák! Az én fiam akkor kel nyûglõdve, sírva ha éhes!
Nekem nappal szerencsére ritkán ébred sírva, ilyenkor arra gyanakszok, hogy sok vizet ivott korábban (7 hónapos) és nem forogta/büfizte ki. De most hogy írtátok lehet, hogy rémálom? Erre még sosem gondoltam. Mindenesetre nappal mielõtt leteszem aludni elõtte pár percig ringatom, sétálok vele, hogy büfögjön ha kell.
A kérdező hozzászólása: 6os valaszolo, minden szo igaz az enyemre is
Az idegrendszeri érés miatt is lehet ilyesmi, bár az sokszor az éjszakai alvásra is kihat... De persze megeshet, hogy egyes babáknál csak a nappalt kutyulja meg.
Az én fiam 4 hónapos lesz, õ ritkán, de szintén csinált ilyet és õ is CSAK nappal. Egész pontosan õ fel sem ébredt mindig, volt, hogy álmában kezdett el úgy sírni, mint akit nyúznak. Felvettem, és fel kellett ébreszteni, akkor megnyugodott és volt, hogy 5 mp-n belül vissza is aludt. Úgyhogy én is inkább rémálomszerûre gondolnék, de nagyon fura, hogy csak nappal. És babakocsiban, séta alatt pl. soha nem volt ilyen... Mi is tépelõdünk ezen a férjemmel, hogy mitõl lehet, pláne, hogy nagyon nem sírós baba, és a nyûglõdésbõl is nagyon könnyen meg lehet nyugtatni. De nincs egyedül ezzel a babád, ha az okát nem is tudom.
Nem a más helyszín a gond, hanem az anyuka hiánya..! És mivel nappal jobban, élesebben lát, valószínûleg hamarabb felfogja, hogy anya nincs a közelben. Vagy az is lehet, hogy nappal nem alszik annyira mélyen, mint éjjel, illetve gyorsabban, hektikusabban ébred fel.
Akkor nem tudom:(Kár, hogy nem látunk az ilyen csöppségek agyába..
A kérdező hozzászólása: ezt kizarnam, mert lerakom, es pont ugyanugy, ugyanott ebred fol, es altalaban kisem nyitja a szemet, csak felsir, uvolt es abba se hagyja, amig kiveszem vagy susogok neki
A kérdező hozzászólása: az enyem mindennap 2szer igy ebred, nem szeles, nem ivott sok vizet, semmi koze a bofihez, stb.minden alkalommal van valami, de mi?meg ki sem nyitja a szemet es mar sir
Fogalmam sincs, de könnybelábad a szemem, ha ezt olvasom.

Miért van zár az éjjel-nappalikon?

Legjobb válasz: Pl. hogy vasárnap, vagy ünnepnapokon be lehessen zárni...

Pl. hogy vasárnap, vagy ünnepnapokon be lehessen zárni...
8-[] Unalmas!!!
Fõleg 500. alkalommal :'(
Az ebed szunetben egyedul lehessenek :) )
Hát mert az apádöregszik :O


Miért van az éjjel-nappalin zár?

Legjobb válasz: Hogy ne rabolják ki :)

Hogy ne rabolják ki :)
Remélem, nem tekintitek OFF-nak! Amikor a híres New York kávéházat (elõször) megnyitották Budapesten, a vendégek egy csoportja ünnepélyesen elvitte a bejáratának kulcsait és a Dunába hajította, hogy a magát nonstop nyitvatartó kávéházként hirdetõ helyiséget soha többé ne lehessen bezárni. A történelem fordulatai miatt azonban nagyjából, megszakításokkal 10-15 évet zárva volt. Nem a szándék dönti el, hogy be kell-e csukni egy boltot. (Gondolj egy bombariadóra, nemzeti gyásznapra, zavargásokra, épületkárra stb.!) Vagy idézzem inkább Cromwellt? Azt mondta a katonáinak: "Bízzatok Istenben, de azért tartsátok szárazon a puskaport!" A zár tehát egy éjjel-nappalin több okból is indokolt. Miközben soha enm akarna bezárni, ez az õ szárazon tartott puskaporuk. üdv.: hegedor
igazából a piros betûs ünnepek miatt. Boldog Karácsonyt.. és kedves hegedor akkorr abba a non stop kávézóba mitcsináltak a piros betûs ünnepekkor?Zárcsere? :/
Szombathelyen az éjjel-nappali éjfélkor bezár... :$
Mert Chuck Norris úgy akarta!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!