Találatok a következő kifejezésre: Miért van, néha (715 db)

Miért vannak az álmok? Néha megálmodom mi történik a következő nap. Ez miért van? Néha viszont teljesen hülyeséget álmodok. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Hát gondolom varázslatosabb választ vársz, de én véleményem szerint azért álmodunk, mert ekkor az agyunk lejátszik magának egy lehetséges történetet, hogy ha esetleg megtörténne, akkor az már nem fog teljesen váratlanul érni.

Hát gondolom varázslatosabb választ vársz, de én véleményem szerint azért álmodunk, mert ekkor az agyunk lejátszik magának egy lehetséges történetet, hogy ha esetleg megtörténne, akkor az már nem fog teljesen váratlanul érni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Elsõ kommentelõ az Én emberem.:'D Én is ilyesmi gondolkodásmódokon vagyok álmodás téren.
fogalmam sincs

Miért van néha az az érzésem, hogy szakítanom kéne?

16 éves vagyok, a barátom 18 és 2 éve együtt vagyunk.Igazából olyan nagy probléma nincsen,csak ilyen "apróságokon" akadok fenn. Pl. van, hogy undorítóan zabál és az teljesen kiábrándít, vagy hogy amikor nem tudok megbeszélni vele egy problémát, mert van hogy azt mondja:"hát erre most mit mondjak?" viszont van amikor meg ad tanácsot.Gimnáziumban osztálytársak vagyunk, így mindennap látjuk egymást, nekem nem hiányzik.Õ meg már viszont szombaton mondja, hogy mennyire hiányzom neki.Vele csókolóztam először, vele vesztettem el a szüzességem.Mindenben az első nekem.Viszont néha meg úgy vagyok vele, hogy én még élni akarok és nem akarok pasit.Viszont olyan is, hogy egyszerűen nem tudnék nélküle élni.Fiatal vagyok, élni akarok, van, hogy bulikon inni akarok (alkoholt) ő pedig azt mondja, hogy nem, nem szabad.Nagyon jól tudunk hülyéskedni, mindig mellettem áll és nagyon szeretem.Viszont mostanában a szexet nem annyira kívánom.Alacsonyabb nálam, van hogy őrülten zavar (mert kb. 7cm-vel) viszont van hogy nem érdekel, mert szeretem.Egyszerűen nem értem, mi van velem, hogy mit kéne tennem.Nem tudom mit érzek.Mit kéne ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem azert mert van, hogy undorítóan zabál és az teljesen kiábrándít, vagy hogy nem tudsz megbeszélni vele egy problémát, mindennap látjatok egymást, ezert neked nem hiányzik, es néha meg úgy vagy vele, hogy még élni akarsz.

Szerintem azert mert van, hogy undorítóan zabál és az teljesen kiábrándít, vagy hogy nem tudsz megbeszélni vele egy problémát, mindennap látjatok egymást, ezert neked nem hiányzik, es néha meg úgy vagy vele, hogy még élni akarsz.
Alacsonyabb nálad, mohón eszik, nem issza magát hullarészegre, tulajdonképpen jókat lehet vele poénkodni.. Óriási bûnök.. :'( Lépj le, ilyen felfogással nem érdemled meg a srácot.
Tipikus, már már neurológiai eset vagy.Körülbelül x millió ilyen üresfejû, nemtudommitakarokélniakarokdeszexiskellmegpénzis lány van.
Akkor szakítsál vele.

Miért van néha förtelmes bűz a WC helyiségében a fürdőszobában és a gardrobban?

Panelház, 7. emelet. Rendkiv?l tisztántartott WC. A hátlapot cseréltettem, szigetelték. A szell?ztet? berendezést rendszeresen tisztitják. A szomszédaim nem kapnak "b?zbombákat".A gondnok csupa kérd?jel, én is.

Legjobb válasz: hát nálunk csak a fürdõszobában szokott néha büdös lenni az meg azért, mert feljön a csatornából. ilyenkor mi beleöntünk a lefolyókba egy kis vizet.

hát nálunk csak a fürdõszobában szokott néha büdös lenni az meg azért, mert feljön a csatornából. ilyenkor mi beleöntünk a lefolyókba egy kis vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Próbáltam, de ritkán segitett. A szellõzõ felõl szivároghat be, vagy máshonnan. Nem tudom. A gardrobban nincs vizes blokk, lefolyó. Oda fokhagyma szag szokott érkezni, fõleg éjszaka.

Miért van néha néha egy nagyon pici barnás pötty?

Ma vagyok 6+6 és már 3-szor fordult el?, hogy a wc papíron láttam egy-egy nagyon halvány barnás, vagy inkább sötét sárgás pöttyöt. De csak ennyi, semmi több. Duphastont szedek, elvileg 19-én kell mennem dokihoz. Ja és azt is megfigyeltem, hogy a "pöttyök" után mindig jobban van hányingerem. Ez most mi lehet? Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: ... a dokidnak mondtad már ezt?? Gondolom õ írta fel a Duphastont. Pihizz többet!

... a dokidnak mondtad már ezt?? Gondolom õ írta fel a Duphastont. Pihizz többet!

A metrón miért befelé vannak az ülések? És miért van néha oldal peron?

Legjobb válasz: A metrót olyanra kell megcsinálni, hogy egyrészt bármelyik irányba haladhasson (tehát vagy szembe vagy vagy befelé fordított ülésekkel), másrészt sokan férjenek el benne, harmadrészt gyorsan tudjanak az emberek ki- és beszállni. Annak, aki tervezte, ez tûnt a legjobb megoldásnak. Egyébként szerintem is jó, mert sok állóhely van, és a metróvonalakon tipikusan sok ember utazik kevés megállót, szóval az ülõhelyek nem annyira fontosak, viszont a sok állóhely miatt lényegesen többen tudnak utazni rajta. És még így sem elég sokszor!

A metrót olyanra kell megcsinálni, hogy egyrészt bármelyik irányba haladhasson (tehát vagy szembe vagy vagy befelé fordított ülésekkel), másrészt sokan férjenek el benne, harmadrészt gyorsan tudjanak az emberek ki- és beszállni. Annak, aki tervezte, ez tûnt a legjobb megoldásnak. Egyébként szerintem is jó, mert sok állóhely van, és a metróvonalakon tipikusan sok ember utazik kevés megállót, szóval az ülõhelyek nem annyira fontosak, viszont a sok állóhely miatt lényegesen többen tudnak utazni rajta. És még így sem elég sokszor!

Lenne egy olyan kérdésem hogy feltelepítettem az assassin's creed 1-et és amikor belépek a játékba akkor hang az van de kép nincs ez miért van? (néha fehér villanások vannak és nem eredeti)

A gépem: proci 2.01 GHz AMD athlon 64 3000+ videokártya: 256Mb Ati radeon 9600XT RAM: 1Gb op: xp

Legjobb válasz: A vidi kártyád gyenge :/ 100%-ig biztosra mondom mert ugyan ez volt velem is és ugyan ezzel a vidi kártya típussal.

A vidi kártyád gyenge :/ 100%-ig biztosra mondom mert ugyan ez volt velem is és ugyan ezzel a vidi kártya típussal.
A kérdező hozzászólása: Kár na mindegy azért kösz. :)
az a csovesek hugy szaga amit erzel
A kérdező hozzászólása: nem, azt ismerem, az más, ez tök normális tehénistállószag, valaki tudja mirõl beszélek? elég gyakori, és ugyanolyan mindig
Tehén szag. Mindig van a villamoson egy csomó dagadt tehén...
Ez azért van, mert a BKV költséghatékonyság miatt a kocsiszínek egy részét bérbe adja tehénistállónak.
Ez komoly? O.o Egyébként az elsõk között egy kisgyerek szállt fel a megnyitó napján, és elsõ elkiáltása: FÚÚÚÚJ, MI EZ A BÜDÖS???? -Akkor már értem, mi volt ez.
A kérdező hozzászólása: tényleg?
Igen.

Ha a füllbevalót kiveszem, miért van néha olyan zöldes színe a lyuknak, és a füllbevaló hátuljának?

Legjobb válasz: A hallani szó valóban két l, és úgy szoktuk megjegyezni, hogy azért mert két fülünk van, de a fülre ez nem vonatkozik. A kezet se írod két z-vel. Egyébként a fülbevaló anyagát megemlíthetted volna.

A hallani szó valóban két l, és úgy szoktuk megjegyezni, hogy azért mert két fülünk van, de a fülre ez nem vonatkozik. A kezet se írod két z-vel. Egyébként a fülbevaló anyagát megemlíthetted volna.
Mondjuk a kulcsszavaknál már jól van írva...
azért mert nem arany vagy ezüst a fülbevaló és ahogy oxidálódik oylan lesz. Van akinek még az ezüst is olyan lesz. bajod nem lesz töle és idövel lekopik.
Azért mert egy bizsut használsz. Rengetegen veszik. Aztán meg sírnak hogy zöld a bõrük. Sõt ha allergiás vagy a benne lévõ nikkelre akkor még piros pöttyös is lehetsz.
Gondolom bizsut használsz, attól nekem is zöld lett..nem is hordok.
Mert nem arany, hanem szarany, azaz réz. Annak zöld színû az oxidja (majd tanuljátok kémiából). Egyébként tök gáz zöld füllel flangálni szvsz.

Elektromos cigarettának miért van néha szenes íze?

Legjobb válasz: Lehet pár hibaok, de jellemzõen nem kap elég lötyit a fûtõszál. Olvasgass itt egy kicsit, nagyon sok infó van kezdõknek. Ha még ezek után is lenne kérdésed bátran felteheted: ecigiforum.com

Lehet pár hibaok, de jellemzõen nem kap elég lötyit a fûtõszál. Olvasgass itt egy kicsit, nagyon sok infó van kezdõknek. Ha még ezek után is lenne kérdésed bátran felteheted: ecigiforum.com
Én úgy tudom, hogy akkor patront kell cserélni. Kaparó érzést is csinálhat ha cserélni kell.
Patront cserélni??? Azokat a patronosnak nevezett förmedvényeket én nem nevezném e-ciginek!

Miért van néha olyan fehér folyásom? Olyan érzés, mintha a menstruácóm jönne meg de vmi fehéres trutyi :s Ez most baj? Pls segitsen vki. :/ 16/L

Legjobb válasz: Drágaság a folyás természetes velejárója...persze ha folyamatosan van, akkor ott fertõzés, gyulladés állhat fent. Ülj bele hipermangános lavorba, az fertõtleníti. Ha nem javul, kend canestennel. Ha ezzel sem. Orvos.

Drágaság a folyás természetes velejárója...persze ha folyamatosan van, akkor ott fertõzés, gyulladés állhat fent. Ülj bele hipermangános lavorba, az fertõtleníti. Ha nem javul, kend canestennel. Ha ezzel sem. Orvos.
Nem, "megtisztítja" a hüvelyedet, úgymond.
A kérdező hozzászólása: Okay megnyugodtam. Nem rendszeresen van, csak ritkán. Köszi a segitséget =)
Édes, szívesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!