Találatok a következő kifejezésre: Miért van, mikor megjön első nap, (2 db)

Miért van, hogy mikor megjön első nap, annyira fáj az alhasam?

Gyermeket szeretnénk a párommal. Voltam orvosnál legutóbb is , kaptam szurit meg ultrahangot csinált. Azt mondta evvel kell élnem. Nem lehet hogy valakinek ennyire fáj meg közben hány a fájdalomtól, nincs ereje a végén semmire. Aludni nem birok mert FÁJ. De csak az els? nap fáj annyira.

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez a problémám, fogamzásgátlót is szedek, az azt írta, enyhíti vagy megszünteti a fájdalmat, de csak annyit értem el eddig, hogy extra nagy darabokban jön le a méhfalról a cucc. Eszméletlenül fáj, meg akarok benne halni, de a második nap mintha nem is lenne semmi. A nõgyógyász is azt mondta, enyhíteni fogja a fájdalmat, de eddig semmi... Szorítok neked...

Nekem is ugyanez a problémám, fogamzásgátlót is szedek, az azt írta, enyhíti vagy megszünteti a fájdalmat, de csak annyit értem el eddig, hogy extra nagy darabokban jön le a méhfalról a cucc. Eszméletlenül fáj, meg akarok benne halni, de a második nap mintha nem is lenne semmi. A nõgyógyász is azt mondta, enyhíteni fogja a fájdalmat, de eddig semmi... Szorítok neked...
Szia! Nálam is igy volt. 11 éves koromtól erõs görcseim voltak az elsõ nap és minden alkalommal végig hánytam az elsõ napot. A doki B6 vitamint ajánlott, elsõ alkalommal segitett utána nem. 25 éves koromig szenvedtem igy. Aztán csak az erõs alhasi fájdalom volt a továbbiakban. Kb 2 éve ettõl is megszabadultam egy természetgyógyász segitségével. Amikor 11 éves koromban elkezdtem vérezni nagyon megijedtem mert senki nem világositott fel a mensirõl. És ez a félelem okozta a késõbbiekben az erõs görcsöket és a rosszulléteket. Amióta ezt kibeszéltem magamból megszüntek a panaszaim. Enyhe fájdalom azért figyelmeztet, hogy menjek WC.-re mert megjött. Gondold át Te hogyan élted meg az elsõ mensidet, éreztél e valamilyen félelmet ezzel kapcsolatban.
Ez sajnos a nõi sors!De egy jó hír barátnõmnek a szülés után megszüntek a menstruációs görcsei.Ha segíteni nem is tudok de legább ez egy fénysugár az éjszakában:-))

Miért van ez? Mikor megjön elsõ 1-2 napon nagyon fáj a hasam és csak nagyon sötét, sûrû (vérszerû valami) folyik.

égebben reggel mikor felkeltem rendesen megjött. miért változott ez meg?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális!

Ez teljesen normális!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!