Találatok a következő kifejezésre: Miért van, egyik nap (377 db)

Sajnos csak angolul találtam leírást, de errõl van szó. [link]
A kérdésed egyik része a yield managementre vonatkozik. Errõl tisztességes magyar nyelvû leírásokat fogsz találni. A másik része értelmezhetetlen megállapításokkal van tele. NEm tudjuk hova találtál ötvenezres jegyeket, és innentõl nehéz megmondani, vajon miért is van ez. Egyáltalán jó helyen, és jól keresel-e. Azt pedig hagyjuk, hogy "félévre elõre kellene foglalni a jegyeket, mert így sokkal olcsóbb". Ez így nem igaz.
Meg ha talalsz is yield management-rol leirasokat a legegyszerubb ha veletlennek tartod az arakat. Vedd meg es ne nezz vissza. Nemigen van jobb.
Az úgy mûködik, hogy alapból egy gépen van teszem fel 250 ülõhely. Ebbõl értékesítenek tízet 5000 Ft-ért, további tízet 8000-ért, és így tovább, egyre drágábban, míg az utolsók már egészen drágák. (a számok nem hitelesek, hasból írtam, de a lényeg ez) Hogy te milyen áron kapsz jegyet, az azon múlik, hogy hányadik vásárló vagy arra a napra az adott járatra. Ezért van az, hogy a járat megnyitásakor, azaz kb. félévvel az indulás elõtt legolcsóbbak a jegyek. Ha nagyon nem fogynak a jegyek, akkor késõbb nekiállnak akciózni, így az utazáshoz közeledve megint lehetnek olcsóbbak a jegyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként Londonba néztem augusztus szeptemberre jegyeket, Wizzairnél, mert velük már repültem többször is és átlagban baráti árakkal dolgoznak.Viszont horribilis összegek voltak, EasyJet már jobb volt, de ott is csomag nélkül 40 rugóra hág az út, amit sokallok, mert múltkor 30 körül mentem csomaggal úgy, hogy elõtte 2 hónappal foglaltam le. Biztos a nyári idõszak is befolyásolja..
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó: igen, ez valószínû, hogy így van.. nem lenne rossz, ha létezne olyan program, ami méri, hogy adott oldalon online hányan vettek már:)
A foglalások, vásárlások száma több okból nem lehet nyilvános! Repülésbiztonság, üzleti titok, stb... Viszont olyan foglalási rendszer van, amelyik a foglalás és utazás közötti idõszak alatti legalacsonyabb árra automatikusan korrigálja a fizetendõ árat! Miután magam is használom, a válasz nem elméleti...
Utolsó ezt kifejted bõvebben? Melyik ez a rendszer? Tehát ha jól értem, akkor veszek egy jegyet 20 ezerért de utána ugyanaz 3000 Ft lesz akkor a különbséget vissza kapom? Ez elég hihetetlen de ha tudsz ilyet akkor írd a honlap címét. Köszi.

Miért van egyik nap így, másik nap úgy?

egyik nap tök normális vagyok, semmi bajom, a következ? nap meg majd felrobbanok az idegt?l... valaki szól valamit, amin nem szokásom felhúzni magam, de akkor sikerül, és robbannak az idegek... ez vajon miért lehet. 15/L

Legjobb válasz: Kamaszkor? Hormonok? Idõjárás-érzékenység?

Kamaszkor? Hormonok? Idõjárás-érzékenység?
A kérdező hozzászólása: ok... de ilyen gyakran??? ma pl full depis napom van...
Nyugi. ismerõs érzés ez itt is. egyiknap boldog vagyok minden jól megy, másiknap meg tiszta rosszul vagyok mindenkivel üvöltözök stb..

Miért van minden nap folyásom és méghozzá nagyon erős. Minden nap be kell tennem egy tisztaságit és estére is muszáj vagyok berakni egyet. Miért van ez?

Legjobb válasz: Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)

Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)
Hallgass az elsõ válaszolóra!
Mennyi idõs vagy? Menstruálsz már? mióta?

Sráácok! Mért van az, hogy távolról bámuljátok a csajt, viszont ha közel van rá se néztek? És miért bunkoztok egyik nap, másik nap meg kedvesek vagytok?

Legjobb válasz: én nem tartozom a nyuszik közé, nekem ha tetszik egy lány, odamegyek, leszólítom, és beszélgetünk.

én nem tartozom a nyuszik közé, nekem ha tetszik egy lány, odamegyek, leszólítom, és beszélgetünk.
Azért mert esetleg zavarba jöttem a lány gyönyörû kisugárzásától.
Mert.
és te miért általánosítasz?
szerinted miért? de most komolyan! gondolod hogy szánt szándékkal?
A kérdező hozzászólása: én nem tudom, azért kérdezem... és bocsi az általánosításért...
azért mert sokszor jártam úgy, hogy néztem a lányt is sértésnek vette és vágta a beképzelt, lenézõ pofákat...na ezt párszor végigcsinálták...mégis ki a halál akar folyton olyan helyzetbe kerülni, ahol a csaj nézi le, vágja a roszmájú pofákat, mert hát õ az akit csodálnak, õ van elönyös helyzetben, a pasas meg tiszta hülyát csinál magából......hagyjuk.
Nõjjön heregolyótok! :) a lányok a magabiztos fiúkat szeretik! Képzeld el a lányt, amint a wc-n erölködik és rájössz, hogy õ is csak ember :)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti.. megértem a lányt, végülis lehet nem tudta hova tenni, hogy bámulod és azt gondolta, hogy így szeretnéd sértegetni.. elõfordulhat

Miért lett ekkora szegénység és miért vannak nagyon gazdagok ebben a szegény világban akik BMW-vel meg a legdrágább autókkal járnak, másnak meg alig van egy nap kenyérre valója a mostani rendszer miatt?

Legjobb válasz: Én is észrevettem,hogy teljesen eltûnt a középosztálybeli réteg. Én magam szerencsére a napos oldalon vagyok,de nekem is sokkal nehezebb lett a helyzet,mint 2-3 éve. CSak olyan vállalkozások vannak,amik vagy a szegényeket(élelmiszer,kínai ruha) vagy a gazdagokat szolgálja ki(kaszinó,szálloda). Aki a gazdagokat célozza,nagyobb profitot vesz ki,több marad neki,stb...

Én is észrevettem, hogy teljesen eltûnt a középosztálybeli réteg. Én magam szerencsére a napos oldalon vagyok, de nekem is sokkal nehezebb lett a helyzet, mint 2-3 éve. CSak olyan vállalkozások vannak, amik vagy a szegényeket(élelmiszer, kínai ruha) vagy a gazdagokat szolgálja ki(kaszinó, szálloda). Aki a gazdagokat célozza, nagyobb profitot vesz ki, több marad neki, stb...
elsõ vagyok, elfelejtettem írni, hogy tisztelet a kivételnek, mert vannak akik foglalkoznak a szegényekkel, de sajnos nagyon kevesen
azért mert a politikusok a gazdagoknak kedveznek, a gazdagok meg leszarják más problémáját, csak nekik legyen meg a luxus
Nem biztos hogy aki BMW-vel jár, annak több pénze van mint akinek alig jut kenyérre.
Azt nézd, hogy ez nem CSAK a rendszer miatt van. Én például szegénységben nõttem fel, és azt mondtam, elég volt, nem tépem a számat, ha nem tudom így megoldani a jó életet, akkor változok, és gazdag leszek. Vállalkozásom van, gyerekeim, házam és három kocsink. Ha TE teszel ellene ne mondd már, hogy nem lehet felkerülni a csúcsra, egyszerûen áthárítod a rendszerre azt, hogy nem akarod eléggé. Elég sok olyat ismerek, akik nagy vacsorákat meg hasonlókat csinálnak szinte havonta(60-70 ember minimum meghívva, de a kertben eltûnünk) és õk is azt mondják, rajtad múlik. Talán 3-4 olyan ismerõsöm van, aki a politikai helyzet miatt jutott jóval elõrébb. Nem a világ szegény, csak az emberek lusták. Állítom, hogy aki a legjobbá válik a szakmájában(pl. asztalos barátom havi fél milliót keres) az el tud helyezkedni. Figyelni kell a nevedre, hogy ismerjenek, és hogy minõséget állíts elõ.
Hát mert valamibõl a milliomosnak is kell élõsködni és a szegényebb, kizsákmányolhatóbb emberbõl a legegyszerûbb.Sajnos, mióta világ a világ, így van ez.
Unalmas már, hogy mindenki a világot okolja. Kérdezõ, mit teszel a gazdagságért? Tanultál, keresett szakember vagy, beszélsz nyelveket? Én ismerek valakit, aki egy lakótelepi panelból indult mélyszegénységbõl, programozó lett, 30 évesen már több milliója volt, mint hajszála. Nem segített neki soha senki; megdolgozott a pénzéért. Ti, akik panaszkodtok. mit tettetek le az asztalra? Pótolhatatlanok vagytok a munkahelyeteken, fontosak vagytok annyira a cégnek, hogy minimálbérnél többet fizessenek? Ha nem, akkor nem a rendszerben van a hiba.. Bezzeg azt elvárnátok, hogy aki önerõbõl sikeres lett, az nektek is adjon a pénzébõl, a ti családotokat is eltartsa. Persze, az ember inkább eladja a BMW-jét, és az árát szétosztogatja, minthogy ti tegyetek bármit saját magatokért..
Have you heard about the word "capitalism"?
Ha nincs zsákmánya(ezért sír ugye)akkor hogy lehet kizsákmányolni?Ha meg csak volt zsákmánya, csak kizsákmányolták, akkor most már nem lehet kizsákmányolni, mert már nincs zsákmánya!
ma 08:29 Azt se felejtsük el, hogy amikor egy szegény éhes szenvedõ proli pl. távolsági buszon vagy vonaton utazik, akkor véletlenül sem végigolvassa az utat (az a jobban szituáltakra jellemzõ), hanem VÉGIGTELEFONÁLJA.
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõ, te is éhezel? Még szerencse, hogy a földpadlós, villany nélküli putridból, ahol rozskenyéren és kásán tengeted a napjaidat, tudsz internetezni" Nem az éhezésrõl van szó(sajnos van olyan is) itt arról van szó hogy vannak olyanok akiknek van mit a tejbe aprítani és vannak akiknek gyûjteni kell egy bóvli cipõre , illetve meg kell várni a minimálbért, amibõl még adj haza is, fizesd ki a számlát, add meg az adósságot és még sorolhatnám.Itt vagyok érettségivel és 2 szakmával.Unoka testvéremet anno annak idején meg buktatták 2 szer általános suliban, kapta az igazgatói figyelmeztetõket, végül nagy nehezen elvégezte a nyolc osztályt (tanárok nem is bánták csak húzzon onnan el végre, ne bukjon vissza) felkerült közép iskolába a srác, szakmunkás képzõben tanult, onnan meg ki hajintották mert leszarta az iskolát
A kérdező hozzászólása: bocsánat még folytatom, ne írjon senki
De figyelj, addig értelek, hogy szegény vagy és ez fáj. De ez miért a gazdagabbak hibája, és miért hiszed azt, hogy TE nem lehetsz gazdag. Már írtam ide, és valaki írta rá, hogy volt vállalkozása. Igen ám, de én egy szót sem szóltam arról, végig a szakmáról volt szó. Mert ha te vagy a legjobb, akkor téged vesznek fel, ez ilyen. Mindenki gondoljon bele: van egy asztalos állás, ahová tíz ember jelentkezik. Öt alkoholista és bûzlik a cigitõl, nem motivált és valószínûleg alig dolgozna. A négy másik szeretne dolgozni, semmi baj elsõ ránézésre. A tizedik jelentkezõ viszont odamegy mestervizsgával, megnyert versenyekkel, elismerésekkel. Kit vesznek fel?
Kérdezõ tanulj meg jáva platformon porgramozni, ha azzal nem találsz állást én magam alkalmazlak!
A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem az utolsó válasz adót
A kérdező hozzászólása: Azt sem tudom mi az amit írsz, ne haragudj most ezért.
rendes fizetést akarsz mondtam mivel érheted el!
Igenis a világ a felelõs mindenért. Ne mond már: A cigány segélybõl él, mégis BMW-vel száguld. Na de mibõl? Mindenrõl az EU tehet. Lásd Zeitgeist Addentum. Nem szeretem, ha az embereket hülyének nézik. De már diszkriminálják a szegényeket, kövéreket, dohányosokat. Egyébként jó hang és megjelenés is kell, hogy megfelelj a munkahelyeden. Hiába tanulsz rádiósnak, ha olyan a hangod, mint a rekedt fazék. Vagy hiába mész manõkennek, ha olyan vagy , mint a 2. vháború. Az EU kezében vannak a bankok. Kérdésre a válasz: A sok hülye adók miatt szenvedünk. Ahelyett, hogy a bûnösöket, akik szétlopták az országot, elkapnák és börtönbe zárnák. Inkább a szegény emberen verik le. Egyébként meg a politikusok csak magukkal törõdnek, nem a néppel. Lásd: Október 23.-Amikor Orbán bácsi elment brüsszelbe, ahelyett, hogy a sztrájkolók bajait meghalgatta volna.
"Igenis a világ a felelõs mindenért. Ne mond már: A cigány segélybõl él, mégis BMW-vel száguld." - Nem, nem száguld. És ha száguld is, a BMW már nem akkora státusz szimbólum, mint 20 éve. 150 ezerért veszel egyet segélybõl is kijön pár év alatt... "Na de mibõl? Mindenrõl az EU tehet. Lásd Zeitgeist Addentum. Nem szeretem, ha az embereket hülyének nézik." Érdekes, te engem nagyon is hülyének nézel! "De már diszkriminálják a szegényeket, kövéreket, dohányosokat." Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltõ cigifüstjét... Igen is õ ne dohányozzon a nemdohányzók között. A többi meg demagóg. Hízlaljuk fel a szépségverseny gyõzteseit, hogy a dagik jobban érezzék magukat, mert lusták lefogyni...
Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltõ cigifüstjét... Igen is õ ne dohányozzon a nemdohányzók között. A többi meg demagóg. Hízlaljuk fel a szépségverseny gyõzteseit, hogy a dagik jobban érezzék magukat, mert lusták lefogyni... Na ez a diszkrimináció. Nincsenek egyforma emberek, ahogy a világon egyforma bõrszínû emberek sem. Milyen lenne az, ha mindenki sovány lenne és egyforma kinézetû? Nagyon is hat a média propaganda mindenkire.
Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltõ cigifüstjét... Igen is õ ne dohányozzon a nemdohányzók között. Na ez a gyûlölet. A dohányzókból gazdagszik meg az állam. Nekem a média ne mondja meg, mikor dohányozzak és hol, és mennyit. Hány cukorral igyam a r*hadt kávét, és hogy sózatlan levest egyek. Én nem követem a világdivatot.
Ne mond már: A cigány segélybõl él, mégis BMW-vel száguld. Mert rajoskodnak, megfenyegetk a magyarokat, akik fizetnek nekik, vagyis zsarolják a mgyarokat. A szegénység az EU miatt van. Görögország, Olaszország bajban van. Nemsoká jön a többi tagállam is, meleértve magyarországot is. Ja és nem tûrik a szegényeket sem az emberek.
Tehát az embereknek szúrja a szemét a dohányos, kövér, szegény, aki pszichológushoz jár, a cigány, a szkinhead, a zsidó. Akkor kit tûrtök meg magatok mellett? Cak a magatok fajtáját. Ha pl: valaki nem úgy öltözködik az utcán vagy táncol a diszkóban, mint a fiatalok, akkor már hülye, vagy jól meg kell verni.
Ez a válasz tökéletesen rámutatott arra, hogy mi is a helyzet!Szerintem most egy páran bambán bámulják otthon a 17"-os(részletre vett)monitort, hogy: EZ MOST RÓLAM ÍRT!
Kérdezõ, te is éhezel? Még szerencse, hogy a földpadlós, villany nélküli putridból, ahol rozskenyéren és kásán tengeted a napjaidat, tudsz internetezni.
10:48 Magyarázd meg nekem légyszives, hogy aki örül ha épp kifutja a havi jövedelmébõl a rezsi és az ennivaló és még hitelt sem akar felvenni az mi a jó fenébõl állítson elõ minõséget, tõke nélkül hogyan vállalkozzon? Erre komolyan kíváncsi vagyok, de sosem kaptam még erre választ azokról, akik állítják, hogy bárki képes önerõbõl, csak úgy meggazdagodni.
"Magyarázd meg nekem légyszives, hogy aki örül ha épp kifutja a havi jövedelmébõl a rezsi és az ennivaló és még hitelt sem akar felvenni az mi a jó fenébõl állítson elõ minõséget, tõke nélkül hogyan vállalkozzon? Erre komolyan kíváncsi vagyok, de sosem kaptam még erre választ azokról, akik állítják, hogy bárki képes önerõbõl, csak úgy meggazdagodni." Ott bizony túl sok felesleges költekezés van!
A kérdező hozzászólása: Miféle felesleges költekezés jó ember?Bár a válaszaid százaléki hasznosságából következtetve nem is csodálkozom hogy ilyen birka gondolkodású vagy.
Nekem sok ismerõsöm tett érte. 10 évig jók mûködõ vállalkozások dõltek be. Errõl ennyit.
Igazságtalan egy világban élünk az szent! Van akinek annyi pénze van, (milliárdosok) hogy ha több élete lenne, akkor sem tudná elkölteni mindet! 1210 dollár milliárdos ember él a Földön, valamint kb. 10 millió ember aki legalább 1 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, ami a Föld népességének nagyon, nagyon, de nagyon csekély hányada csak, ezzel szemben a Föld népességének legalább 50%-a, vagyis kb. 3, 5 milliárd(!!!) ember kevesebb mint 2 dollárból kell hogy megéljen naponta, és ez a nagyon szomorú!
Nagyon sokan tényleg tehetnek arról, hogy szegények. Mert aki például nem tanult rendesen, szakmát sem szerzett, nyelvet vagy nyelveket sem tanult az ne csodálkozzon, hogy nincsen a minimálbérnél több nagyobb fizetése. Az pedig egy téves képzet, hogy a gazdagoknak kell kisegíteni a szegényt! Piacgazdaság és kapitalizmus van, mindenki a saját maga életéért a felelõs! Attól, hogy valaki gazdag, attól milyen jogon várják el, hogy a szegénynek adja a pénzét? Azért adja neki, hogy cigire meg piára jusson? Az pedig szintén csak kifogás, hogy nincs pénze valakinek tanulni. Rengeteg lehetõség van a jó képességû, tehetséges, de rászoruló fiataloknak arra, hogy szakmát vagy diplomát szerezzenek. Rengeteg ösztöndíj, kollégium támogatás, stb. Emellett ott van a diákmunka is, amellyel lehet kiegészíteni az ösztöndíjakat és támogatásokat. Sokan csak a kifogásokat keresik és várják, hogy az ölükbe hulljon a manna. Mindenki a maga sikerének a kovácsa. Én magam vállalkozó vagyok, és az eszem megáll, hogy szakképzetlen, nyelveket nem beszélõ, számítástechnikai tudással nem rendelkezõ embereknek micsoda bérigényük van. Elõbb le kell tenni valami az asztalra, aztán lehet magasabb fizetésrõl álmodni.
A vagyon egyenlõtlen eloszlása miatt.
Én is azt mondom, hogy mindenki saját maga felelõs a helyzetéért. Nem a harmadik világban élünk, az oktatás ingyenes. Bárki segíthet magán. Nekem van ismerõsöm, aki úgy vezetett egy kis közértet 20 évig egy Tesco közvetlen közelében, hogy havi 1 millió tiszta haszna volt. Ez már nem a régi rendszer, ahol elõírták, hogy mit lehet csinálni. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. N+1 embert ismerek, aki becsületesen gazdagodott meg. A szegénység pedig relatív. Nagyon sokan vannak, akik felelõtlenül vettek fel hitelt. Azt hitték, hogy nincs kockázat, azt hitték, hogy az ügyintézõ jót akar nekik stb... Minimálbéres fizetésekre vettek fel olyan hiteleket, amin már messzirõl látni, hogy egy gyenge fuvallat, és bedõl. Az õ adósságukat miért azok fizessék, akiknek semmi köze ehhez. Hiszen pont azért csinálták másképp, hogy ne legyen! Ha pedig azzal szembesül valaki naponta, hogy csak azért, mert a tercierben dolgozik, naplopónak, ingyenélõnek, illetve azért, mert neki jól megy, rögtön csalónak bélyegzik, az elég nehezen fog szimpátiát érezni irántuk. Megmondom mi a szegény: egy éhezõ gyerek egy vidéki faluban, vagy egy alultáplált néger család Afrikában. Aki viszont a neten picsong egész nap, és saját magán kívül mindenkit hibáztat, az nem szegény, csak egy lúzer.
Toke nelkul nem lehet vallalkozasba kezdeni. Izraelben a kormany letrehozott "vallalkozasi inkubatorokat". Ez azt jelenti, ha van egy jo otleted, akkor elmehetsz egy ilyen inkubatorba, ott szakertok megvizsgaljak, hogy tenylegjo-e az otlet, meg mi kellhozza, stb. Az allamad indulo penzt. Ha tenyleg bejon a dolog, akkor vissza kell fizetned az indulo toket, ha nem, hat akkor az allam rajta vesztett. Ezert NAGYON alaposan vizsgaljak meg a szakertok az otleted piackepesseget (ingyen, illetve az allam fedezi a vizsgalatok koltseget)
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ Itt az igazság M.O-ról!
Hogy miért? Egyszerû a válasz: Kapitalizmus...
ma 19:41 vigyázz, mit mondasz, engem ugyanezért pontoztak le
"Miért lett ekkora szegénység" Mert régen mekkora volt? Mondjuk 1950-ben 8 ezer magánautó járt az országban (sok közülük BMW volt), és közben a vidéki lakosság fele még döngölt padlós házban lakott. Ahhoz képest szegényedtünk?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadó nem a szegény csoportba tartozik , semmi kétség :)
Igen kérdezõ bazzz tanulj meg akkor Javaban programozni, tanulj hozzá nyelvet kettõt legalább képezd magad, ha nem leszel gazdag, vagy jómódú akkor lesz_pom saját magamat :D:D Tessék állj neki programozni tanulni én is azt teszem programozni tanulok, egyetemen IS, de inkább magamtól, egyedül manapság a mûszaki ág ér valamit a többit felejtsd el. Készen vagy rá?Bevállalod, hogy a hétvégi sörözés helyett otthon fogsz kódolni?
Inkább unatkozol és ez pótcselekvés, már-már beteges.
Van ilyen. Én is megszoktam nézni másoknak.
de amúgy: elképzelhetõ, hogy még nagyon nem léptél túl rajta és hiába alakítasz ki kapcsolatokat srácokkal, csak felejtésnek van. én a helyedben egyedülálló lennék, semmi pasizás pár hónapig és akkor az alatt reális képet kapnál arról hogy mi a pálya. mert ha közbe gondolsz erre a 4 évvel ezelõtti srácra sokszor akkor érdemes lenne felkeresni persze csak ha õ is egyedül van épp.
köszi. azt hittem az exem vagy. vele 4 éve ért véget a kapcsolatom, de õ idõsebb mint te. még nálam is idõsebb a lány.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok..
Hát õszintén szólva nem szeretnék csak azért örökre egyedül maradni, mert egyszer valakinek nem kellettem. Valahol el kell kezdeni. Ha nem ismerkedek, akkor folyton csak a múlton kesergek. Egyébként amikor a jelenlegi barátommal elkezdtem járni, akkor szerettem, szóval nem pótléknak kellett. Csak aztán voltak gondok, amik függetlenek voltak attól, hogy mi volt az elõzõ kapcsolatomban. Annak idején nem is gondoltam az exemre. Csak a gondok következtében kezdtem újra rá gondolni. Hogy vele mennyire jó volt. Ez meg aztán méginkább lerombolta a jelenlegi kapcsolatomat. Újra 22/L
a korod mennyi?
Szerintem inkább az a vicc, hogy kapcsolatba léptek, mikor másra csorgatjátok a nyálatok... Aztán csodálkoztok, ha nem megy.
Én is pont így vagyok... Bár "csak" 2 éve húzódik a dolog. Nekem is emiatt haldoklik a jelenlegi kapcsolatom. Remélem ki tudok ebbõl mászni valaha. Meg te is. Ha gondolod, meséld el priviben a történeteteket, kíváncsi vagyok. 22/L
A kérdező hozzászólása: :d vicc vagy.. ember.. :d hidd el probálom magam lekötni de amint gépközelbe vagyok már az az elsõ hogy az õ adatlapját nézem..
pfff emellett minden nap nézed az adatlapját? Talán inkább dolgozzál, tanuljál, takarítsál otthon -.- Szerintem is pótcselekvés csak, és bebeszéled magadnak.
A kérdező hozzászólása: azota volt 1 kapcsolatom ami 1 évig tartott de ez miatt nem müködött.. most van egy 8 honapos kapcsolatom és attol félek hogy ez miatt lessz vége..
V csak még mindig ragaszkodsz hozzá... :)
get a life, bitch
A kérdező hozzászólása: van barátnõje eszem ágába sincs az hogy felkeressem.. õ boldog.. nélkülem..

Miért van az, hogy van egy nap, amikor a legjobban látjuk a hullócsillagokat, és aztán eltűnnek? Egy héten kb. ugyanazt az égboltot látjuk.

Addig hol voltak? Azután hova t?nnek? Miért pont egy év múlva látjuk ?ket ugyanakkor? Egyáltalán hogyhogy nem mennek el, hogy mindig ugyanabban a csillagképben vannak? Keringenek?

Legjobb válasz: Mit lehet ehhez hozzátenni? Brumm.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Brumm.

Miért van egyre kevesebb tejem, ha 6 és fél hós babámat még 7-szer szoptatom naponta? (éjjel 2-szer, nappal 5-ször szopizik. )

Már elkezdtük a hozzátáplálást, de szopi után kapja a kajcsit, és fejek is az éjszaka kivételével, mégis egyre kevesebb tej termel?dik. Szoptatós teát is iszok. Nem értem, mit csinálok rosszul. Vagy ez törvényszer?, hogy ilyenkor már 1-re kevesebb tejcsi termel?dik?

Legjobb válasz: Mennyit eszik mellette a baba? Megeszik egy egész adagot? Szerintem pont annyi tejed van most is, amennyit a baba igényel. Különben többet szeretne szopizni, nem? Legalábbis nálunk így van, ha kevesebb neki, többször kéreckedik mellre, és máris több lesz. Hány étkezésre kap már szilárdat? Enyém 8.5 hónapos, de még csak most kezdek háromszor adni neki, és fél üveg kajcinál nem eszik meg többet egyszerre. Ha félsz hogy kevesebb a tejed, rakd mellre többször. Én pont most építem le a fejést, eddig fejtem én is.

Mennyit eszik mellette a baba? Megeszik egy egész adagot? Szerintem pont annyi tejed van most is, amennyit a baba igényel. Különben többet szeretne szopizni, nem? Legalábbis nálunk így van, ha kevesebb neki, többször kéreckedik mellre, és máris több lesz. Hány étkezésre kap már szilárdat? Enyém 8.5 hónapos, de még csak most kezdek háromszor adni neki, és fél üveg kajcinál nem eszik meg többet egyszerre. Ha félsz hogy kevesebb a tejed, rakd mellre többször. Én pont most építem le a fejést, eddig fejtem én is.
Természetes hogy most már kezd elapadni nem te csinálod rosszul de az idõ véges amit szoptatással tölthetsz.Ez is olyan dolog hogy van olyan nõ akinek a gyermek akár 2éves koráig is van teje de olyan is akinek eggyáltalán nincs.

Miért van egy jó buli utáni is, egy-két napig bennem mégis egy "rossz kedv"?

Az utóbbi időkben sajnos nagyon gyorsnak érzem, ahogy az idő telik. Egy jó buli, italozás mégjobban felgyorsítja ezt az érzést, másnap pedig szerintem (ez az egyébként jó) élmény emlékeztet, hogy milyen rövid is az élet. Ilyenkor mindig azon gondolkodom, mit kellett volna másképp csinálni, hogy jobb legyen, vagy mit kéne most. Mintha mindenre kevés, nagyon kevés idő lenne. Ehhez még társul a fáradság is, és így garantáltan nem jól érzem magam. :( Szilveszter után három napig, megmagyarázhatatlan okból, teljesen szarul voltam (inkább) lelkileg. Eddig ez volt a leghosszab ilyen idő. Utána rendbejövök mindig és általában mindig jó a kedvem. Veletek nincs ez? 19/F

Legjobb válasz: De igen. Nem sokat agyalok ezen, de igen, szívfacsaró, hogy mennyi mindent lehetne csinálni egy élet alatt, és mennyi mindenre nincs idõ, de leginkább lehetõség nincs. Még szívfacsaróbb, ha arra gondolok, a gyerekem ugyanígy lesz ezzel. 32/L

De igen. Nem sokat agyalok ezen, de igen, szívfacsaró, hogy mennyi mindent lehetne csinálni egy élet alatt, és mennyi mindenre nincs idõ, de leginkább lehetõség nincs. Még szívfacsaróbb, ha arra gondolok, a gyerekem ugyanígy lesz ezzel. 32/L
Alkoholt fogyasztasz? Mert akkor összefüggésben lehet evvel. Minél nagyobb buli, nálad annál inkább elõjön. Nálam hasonló volt bulik után ha alkoholt is ittam, még akkor is ha nem voltam másnapos. Azt is jelezheti hogy valami többre vágysz; de a múlton rágódni nem érdemes. A nosztalgia jó néha, de akkori éned megtette a tõle telhetõ legjobbat és a mostani éneddel gondolkodva már lehet hogy máshogy gondolod, de ami történt megtörtént. Ha tanulságot vonsz le akkor az hasznos, de ne töprengj azon hogy mit hogy kellett volna. Amúgy az is lehet hogy így dolgoz fel valaki bizonyos érzéseket, tehát ha nem káros, akkor nyugodtan nosztalgiázz. Ez az állapot amúgy is változni fog.
Még valami: ha a legközelebbi buli után is rossz a kedved, próbáld ki az üres meditációt. Lehet hogy most röhögsz rajta, de próbáld ki, és nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nem megyek sokszor bulizni, de akkor mindig iszok, hol kevesebbet, hol többet, idén ez volt a harmadik. Egyszer volt, hogy kocsival mentem, utána csak nagyon fáradt voltam. Köszi a válaszokat!

Van összefüggés? Van ennek valami köze? Mi van ha valami esélye csak van? ! és mi ez az álom? Miért pont egy napon? :/ nem furcsa? :|

20 hónapja van barátom.el?ször feküdtünk le egymással és nagyon jó volt de az utolsó pillanatba vette ki... és állítólag a saját kezébe ment el mert az érzés akkor jött rá 2 mp-el azután miután kivette...nagyon féltem ,hogy terhes lehetek..: / vagyok nem tudom.:| és aznap mikor ez történt anyukám legjobb barátn?je nem tudott aludni forgolódott és azt álmodta hogy terhes vagyok..:/ mehetett belém el? ondó?:| vagy kizárt? és az álmot mi magyarázza?

Legjobb válasz: Terhes vagy O.O

Terhes vagy O.O
A kérdező hozzászólása: és az álom?
Álomba is Terhes vagy O.O
A kérdező hozzászólása: johh.xddd biztos.:DD de most komolyan.:/ tudodmilyenrossz?:(
20 Hónap után, elsõ szex? Nincs is szebb tinédzser lámúr
A kérdező hozzászólása: : )
Amennyiben az álom miatt aggódsz, akkor ez kategória fail. Ha nem akkor azért lehetett volna annyi eszetek, hogy az elsõ alkalommal használtok valamit. És ha 20 hónapja vagytok együtt, akkor már csak van annyi bizalom közöttetek, hogy a srác elmondaná, hogy elcseszte...
A kérdező hozzászólása: hát én bízok benne..: )) azt mondta hogy miután kivette utána 2 mp-el a kezébe ment el mert annyira erõs volt az érzés...:| elvileg holnap kell megjönnie de gondolom ppár napot késni fog...nem?:) ): OO
A kérdező hozzászólása: meg igazából attól félek hogy abból a "kezemben 2 mp után mentem el-bõl" valami nem mehetett belém?:| engem ez aggaszt.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!