Találatok a következő kifejezésre: Miért van, egy banki (68 db)

WOW-ban miért van egy piros csík a videó beállításnál?

Amikor rá katolok h options video majd ott van egy csik amin lehet huzgálni h low vagy fair vagy medium vagy hig...nekem csak fair ig engedi utána egy piros csík van amin nem tudom huzzgálni pl HIG re.Mi lehet a probléma? a Gépem FULLOS ezt 150%-osan tudom xD(3.30 GHZ 4 mag 8 GB ram NVDia Geforce.....

A h2O-ban miért van egy új csaj?

A h20-egy vízcsepp elég-ben miért van Emma helyett egy új lány (Bella)Mi lett Emmával?

Legjobb válasz: a családjával beutazzák a világot..:D

a családjával beutazzák a világot..:D
A kérdező hozzászólása: és Bella , hogy került a képbe?
csak úgy jött:) Rikki nyitóbuliján kiderült, hogy tud énekelni, énekelt...majd jött az a csáp-víz szörny elragadta Rikkit és akkor beugrott a vízbe és kiderült, hogy selló:D
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Egyébként Claire(Emma) azért került ki a sorozatból, mert egy másik film forgatása amiben (asszem)fõszerepet játszik egyy idõbe esett a H2O harmadik szériájával. Bella meg csak odaköltözött!

Mikor van egy rendes, kedves férfi azt a nők nem tudják értékelni, aztán meg évek múlva bánkódnak, hogy miért is szalasztották el, mert milyen jól bánt velük?

Jó lenne ,ha tudnám szeretni azt a valakit aki emberszámba vesz és nem tipor mint az előző ,de nem megy képtelen vagyok , kedvelem ,de nem szeretem szerelemmel és valami,valaki másra vágyom . Aztán meg arra gondolok hogy de fogom én azt még bánni ,hogy nem akartam vele lenni .

Legjobb válasz: nem bánkodnak mert nekik az ilyen pasi unalmas... és tény hogy a legtöbbi ilyen pasi az a tipikus chipset rágcsálú unalmas papucs... Ha csaj lennék én is inkább valami pörgösebb pasit választanék mert rohadtul idegesítene ha lenne egy ilyen nyálgép mellettem.

nem bánkodnak mert nekik az ilyen pasi unalmas... és tény hogy a legtöbbi ilyen pasi az a tipikus chipset rágcsálú unalmas papucs... Ha csaj lennék én is inkább valami pörgösebb pasit választanék mert rohadtul idegesítene ha lenne egy ilyen nyálgép mellettem.
Évek múlva se bánkódnak.
A kérdező hozzászólása: Hát hallottam már párszor mikor arról beszélnek egyes nõk, hogy akkor az a valaki nem kellett és milyen butaság volt elutasítani . Nem is tudom , az soha nem is derül ki milyen is lett volna az a kapcsolat ami soha nem jött létre . És csak feltételezni tudja valaki , hogy jól ment volna . Az is hátrány talán , ha valakinek nincs elég tapasztalata . Valahogy úgy érzem nem tudok lehorgonyozni , vagy ez csak azért van mert nem vagyok szerelmes . Arra is gondolok , hogy megvan nekem a kép , hogy mire is vágyom , de lehet soha nem lesz olyan valakim és ellököm azt aki meg eltûr és elvisel pedik tudok ám nagyon undok lenni , nem is tudom miért . Hülye vagyok , de nagyon .
A kérdező hozzászólása: Hát valami arany közép út a jó , mert ne legyen nyámnyila de sok férfi nem tudja akarja kifejezni a törõdést , a szetetetet és csak úgy megölelni , csókolózni anélkül , hogy az elõjáték lenne a szexhez . Szóval csak úgy gyengédségbõl érintkezni .
Velem egyszer volt ilyen és aztán én meg is kerestem õt és összejöttünk. 2 évig bírtam vele aztán rájöttem hogy nekem nagyon nem való az ilyen típus, ezért többször tuti hogy nem fogok bánkódni ha kihagyok egy ilyet.
Még ha meg is bánják, akkor is mindig újra és újra beleesnek ugyanabba a hibába.
A kérdező hozzászólása: Hm , hát nem tudom , igazából úgy érzem nem helyes nem értékelni egy ilyen személyt , de mitõl is függ a boldogság nem tudom egészen biztosan nagyon sok dolog közrejátszik abban , hogy milyen is egy kapcsolat . Gondolom az a lényeg , hogy egyszerûen úgy érezze az ember hogy jó a másikkal lenni , idõt tölteni vele , beszélgetni , szeretkezni és csak úgy ellenni . Na most csak annyi a feladat , hogy ilyet kell találni . :P


Azt is kiírja
Ha az illetõ aznap válaszolt elõször kérdésre, akkor még nincs kiszámolva, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat, s ezért nincs is mit kiírni - ugyanis ez az érték éjszakánként szokott újraszámolódni.

Miért van az, hogy ha angol nyelven töltök le egy filmet HD ban akkor csak ilyen háttérhangok vannak beszéd nincs, magyar HD ban pedig minden ok?

Legjobb válasz: Attól van, hogy nem tudod lejátszani jól a többcsatornás (5.1) hangsávokat vagy a DTS hangsávot. Angolnál gyakrabban elõfordul, hogy 5.1 vagy DTS a hangsáv, mint a gagyibb magyar hangoknál.

Attól van, hogy nem tudod lejátszani jól a többcsatornás (5.1) hangsávokat vagy a DTS hangsávot. Angolnál gyakrabban elõfordul, hogy 5.1 vagy DTS a hangsáv, mint a gagyibb magyar hangoknál.

A Stalker Clear Sky-ban itt nála hogy hogy látni három Ak 74\2u-t és egy PSO 1 távcsőt de miért van ott ha nem tudom felvenni vagy elvenni tőle. Vagy miért vannak ott úgy mintha fel lehetne venni?

http://kepfeltoltes.hu/120607/xrEngine_2012-06-07_23-43-28-9..

Legjobb válasz: Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.

Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.
A kérdező hozzászólása: Sost az elején tartok ott hogy át kell mennem KORDON-ba ez után hány küldi kell ahoz hogy megjelenjenek a komolyabb csúzlik meg cuccok?
Miután a játék nem lineáris, ezért nem lehet így küldetésre pontosan megadni. Ha a mocsárban is elég idõt eltöltesz, végigjárod a rejtekhelyeket és a mellékküldetéseket, már ott is lesz egy megfelelõ alapkészleted (a játék lényege az aprólékos végigjátszás, mert ha végigrohansz a fõszálon, akkor sokkal gyengébb leszel a végére, mintha fejlõdnél. Kordon-ban két kereskedõ is van, és ott a hadsereggel kell területfoglalási harcokat vívni, nekik pedig gépfegyverük van (+ utánpótlásuk az õrhelyrõl, ott pedig fegyverkészletek).

INTEL CORE 2 DUO E7500!? - A múltnap a bios-ban átállitottam a CPU szorzót 6x-ról 11x-re, nyomon követtem a CPU-Z progival a beálitást, de egy ideje a program azt mutatja hogy le fel ugrál, 6 és 11 között, Miért van ez? És hogyan tudom stabilizálni?

Legjobb válasz: Az energiatakarékossági funkció. Gigabíte alaplap? Mert akkor kikapcsolod a EIST funkciót a BIOS-ban, és kész. De így se lesz vele probléma, viszont kevesebbet fogyaszt ;)

Az energiatakarékossági funkció. Gigabíte alaplap? Mert akkor kikapcsolod a EIST funkciót a BIOS-ban, és kész. De így se lesz vele probléma, viszont kevesebbet fogyaszt ;)
A kérdező hozzászólása: Igen Gigabíte alaplap, értem de ez hogy ugrál le fel ez magyarán mondva nem csökken le meg fel a teljesitmény állandóan? vagy hogy van ez? Más programmal is megnéztem és a a maximális értéken fut csak a szorzó mutatja hogy ugrál... a CPU-Z az mutatja is hogy legtöbbet 6x-en van és a teljesitmény is kevesebb mármint a Core Speed is alacsony, de a másik progi viszont nem ezt mutatja hanem hogy maximálisan megy épp már értéket változik másodpercenként
Amikor változik a szorzó akkor a processzor teljesítménye addig lecsökken ameddig nincs rá szükség. Ha kell akkor magától feltoja 11-re
A kérdező hozzászólása: Értem akkor nyugodtan hagyhatom bent az EIST-et, mert úgyis amikor szükség van rá akkor automatikusan a megfelelõ frekvenciára áll? Egyszóval akkor ez nem probléma hanem pont hogy optimalizálja a müködést nemde?:)
pontosan
Így van. Pont olyan mint a C1E, azzal a különbséggel hogy a tunningolt procik esetében nem mûködik. Azért jó bekapcsolva hagyni, mert ha nincs szükség a teljesítményre (pl. netezel), addig sem tekeri a villanyórát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még egy ucsó kérdés, a szorzó 11x és mennyire ajánlott a 266-os értéket még felnyomni ha többet akarok kihozni belõle?... jelenleg 319-es értéken áll és igy 3.51 Ghz-n müködik... Valaki valamilyen tapasztalat? Nyomjam még feljebb? vagy hagyhatom igy? És mit kell figyelembe vegyek az érték adásnál?

World of Tanks-ban miért pingelek ennyire? 999 van egy csomószor, és rohadt lelassul, miért?

Legjobb válasz: szedj le pl egy ccleanert: http://download.chip.eu/hu/CCleaner_132253.html tisztítsd le kicsit a géped, és a torrenteket állítsd le amikor játszol. de lehet csak szerver hiba, vagy ezren vagytok.

szedj le pl egy ccleanert: http://download.chip.eu/hu/CCleaner_132253.html tisztítsd le kicsit a géped, és a torrenteket állítsd le amikor játszol. de lehet csak szerver hiba, vagy ezren vagytok.
Ismerõs! Függ attól is, hogy fizikailag milyen messze vagy a szervertõl hiába erõs a géped meg szerver is, ha nagy a távolság. Nekem is állandóan szaggat fõleg mikor mesterlövész módba váltok van, hogy 300 környékére is felugrik a Pingem.
Örülj neki, hogy legalább valakinek kellenél.
ha te így állsz a lányokhoz, akkor miért várod el, hogy szebb lányoknak is tettszél?
Bunkó vagy, csak nem veszed észre. Hogy a francba mondhatsz olyat valakirõl, hogy ronda és senkinek sem kell. Honnan tudod te azt? lehet, hogy 100x jobb ember, mint te és majd megtalálja azt, aki értékeli. egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel. (még mielõtt bárminemû feltételezésekbe bocsátkoznál, nekem van pasim, nem az a csaj vagyok, aki ezen stresszel 0-24-ben.)
Az is igaz amit 6. mondott. Hogy ennyire ítélkezel külsõ alapján az nem kedves dolog.
Gondolom tizenéves vagy. De nem kell megváltoznod csak miattuk. Nagyon sok olyan szép csaj van aki kimondottan a normális fiúkra bukik. Azt ajánlom hogy ilyen csajt keress és ne az általad ismert cicababákból indulj ki. Ha valaki megtetszik neked és kedves vagy vele, de õ nem viszonozza, akkor az nem a világ. Meg ebben a korban még sok embernek nincs önismerete. Te is gondolom eleve olyanokra hajtasz aki nem is illene hozzád, de ez gyakori kamaszkorban.
Gondolom nem nézel ki jól és nem vagy elég magas.
Mert selejtes vagy, most mit kell itt értetlenkedni?
A kérdező hozzászólása: Nem értelek. Írtam, hogy mindenkivel kedves vagyok, lehet bunkónak kéne lennem?
Mert átlagosan nézel ki, és átlagos pasi csak a csúnya csajoknak kell. Ha csúnya lennél, még nekik se kellenél.
A normális fiúkra egy csaj se bukik, se szépek, se csúnyák. Azt pedig jól jegyezd meg, kérdezõ, h külsõ alapján válogatni csak a lányoknak van joguk! :)
Mi a problémád? Neked sem kell olyan lány, aki nem tetszik, a nõknek miért kellene olyan pasi, aki nem tetszik?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!