Találatok a következő kifejezésre: Miért van, amikor minden jól megy, (5 db)

Miért van, hogy amikor minden jól megy, akkor romlanak el a dolgok?

néha úgy érzem, tök boldog vagyok, és akkor hirtelen minden darabokra hullik. már nem merem magam jól érezni és beleélni magam a boldogságba, mert amikor örülök, biztos hogy valami rossz dolog fog történni, és vége. ha boldogtalannak érzem magam, legalább nem romolhat el semmi annyira, de tök szar érzés mindkett?...

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy pont emiatt a gondolkodás miatt vonzod be. Tudod, szokták is mondani, ha az ember vmitõl nagyon fél, tart és túlságosan is koncentrál rá, az valóban meg fog történni. Próbálj inkább pozitívan állni a dolgokhoz (mégha egy pici távolságtartással is).

Lehetséges, hogy pont emiatt a gondolkodás miatt vonzod be. Tudod, szokták is mondani, ha az ember vmitõl nagyon fél, tart és túlságosan is koncentrál rá, az valóban meg fog történni. Próbálj inkább pozitívan állni a dolgokhoz (mégha egy pici távolságtartással is).
Pontosan én is így gondolom. Szerintem valahol legbelül úgy gondolod (mikor kicsi voltál sokat hallottad, ezt mondták neked, a szüleid sem voltak soha boldogok stb.), nincs felhõtlen boldogság, vagy neked olyan "nem juthat ki", így mikor boldognak érzed magad, beindul ez a mechanizmus, és kész a boldogtalanság. Szóval résen kell lenned, de ha ezt észreveszed és tudatosítod, már egy lépéssel közelebb jutottál önmagadhoz. Menj el meditálni, jógázni és thai chi-zni, olvass osho-t vagy buddhista témájú könyvet (vagy hasonlót, ugyanis sok bölcsességet tudnak mondani azzal kapcsolatban is ami foglalkoztat)...
Gondolatainkkal teremtünk, ha félsz valamitõl azt bevonzod.A félelem vonzza a félelem tárgyát!Próbálj meg pozítívan gondolkoldni, örülj önfeledten és add át magad a boldogságnak teljes egészedben, ne azon agyalj közben mi rossz jöhet vajon ezután, a boldogságnak nincs ára, ezért ne gondold, hogy meg kell fizetned érte valami rosszal.Csak pozitívan, hidd el mûködik!
A kérdező hozzászólása: régen önfeledten örültem, mégis megtörténtek a rossz dolgok. na de azért próbálok pozitív lenni
Ez az élet rendje!Mindenki szenved, mindenkinek vannak problémái!Gondokat gondok követik sorba!Én is így voltam mindezzel mint te, de valamennyire már megtanultam kezelni a dolgokat!Idõbe telik.Nehéz!Magyarán megmondva le kell szarni a rossz dolgokat!Nem éri meg mindenen idegeskedni, mert úgyis elmúlik az a rossz s jön a következõ!Ha sikerül megoldani a gondot akkor szuper, ha pedig nem sikerül hát akkor istenem, ez van!Keveset kell gondolni a rosszra, többet kikapcsolódni, kibeszélni gondjainkat 1 megbizható rendes személynek aki jó tanácsokkal tud ellátni...Úgy kell elfogadni a dolgokat ahogy vannak!Ilyen az élet!Nem tudunk mindent irányítani tetszésünk szerint!Ha nem lenne gondunk akkor talán uncsi lenne az élet :) !Gondolj bele, ha minden tökéletes lenne akkor milyen lenne az életed?Igaz hogy szupi, de részben uncsi is, s sajnos ez nem is lehetséges!:(!Légy vidám, hülyülj a haverokkal, barátnõkkel, s fogadd el hogy ilyen a sors, az élet!Sok sikert!Pux!
Murphy... Legyél boldog amíg boldog tudsz lenni, ha elromlanak a dolgok, elromlanak... Lesz ez még így se!

Miért van az hogy amikor a youtube-on nézek egy klipet kicsiben tök jól megy, de amikor kinagyítom (egész képernyő) mint a lassított felvétel élvezhetetlen lesz. Mitől lehet?

A hang is úgy pattog olyankor.Idegesít?.De csak a netten.A gépr?l ha zenét hallgatok akkor tökéletes.

Legjobb válasz: Nem árt ha van egy videokártya a gépedben.

Nem árt ha van egy videokártya a gépedben.
A kérdező hozzászólása: És még a hanghoz annyit hogy vontatott.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni hogy 2 hónapja van ez így azelõtt nem voltak ilyen dolgok.Lehet hogy tönkre ment a videokártya ?
A kérdező hozzászólása: Ha holnap veszek egy videokártyát a gépemhez számítástechnika szaküzletben ott beleteszik a gépembe?Vagy nekem kell?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Ha tud valaki hozzászólni akkor tegye.

Van egy gépem minden jól össze van dugva de még is amikor beakarja hozni a win7-et akkor mindig ujra indul miért? De a vinyo is jó mert megnéztem a másik gépbe és tökéletesen megy, de abba nem, ugyan ugy újra indul

konfig

Legjobb válasz: Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.

Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.
Akk csak a táppal van a gond az is jól bevan dugva huzdki meg be mást nemtok keress a googlen vagy youtuben vannak biztos hasonló problémák elõzõ voltam.
Pontosan milyen az a táp? Amiatt is lehet újraindulás ha gagyi. Szoftvere hiba kizárva? Nem lehet hogy csak bedõlt a Win? Újratelepítetted már?
A kérdező hozzászólása: nem gagyi a táp márkás és friss win 7 van rajta
de nehéz lenne leírni a márkáját a tápnak?
A kérdező hozzászólása: Chieftec
A kérdező hozzászólása: ez az hogy minden jól össze van dugva
Processzor hûtõje? az is jó a proci bevan kenve hõgátló kenõccsel vagymivel (fehér)? elõzõ voltam :)


Miért van az, hogy frissíteni szeretném a videó kártyát, minden jól is megy és amikor újra kell indítani a gépet. Az xp betöltő képernyő után elsötétül a képernyő és nem történik semmi?

NVIDIA GeForce 8400 GS ---> ezt szeretném frissíteni..

Legjobb válasz: Uninstall a régit. Újraindít. Feltelepít az újat és újraindít. Ha nem jön be, szídni az nvidiát, majd újraindít, csökkentett mód és uninstall az újat, újraindít, régi telepítése.

Uninstall a régit. Újraindít. Feltelepít az újat és újraindít. Ha nem jön be, szídni az nvidiát, majd újraindít, csökkentett mód és uninstall az újat, újraindít, régi telepítése.
A kérdező hozzászólása: Uhh.. :) Sikerült! :D Nagyon szépen Köszönöm!!! :) Thanks... :)

Van egy hetero barátom, aki állandoan teasel. Miért csinálja ezt? Jól esik neki? Amikor itt van mindig elmegy egy bizonyos pontig, de közli hogy hetero, és hogy tovább nem megy.

ez a bizonyos pont az ölelkezés, és csókban merül ki, de mikor azt hiszem hogy sinen vagyok, és már meggy?z?dtem róla hogy tuti benne van többe is, akkor ez lesz... és mintha még élvezné is. miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem nem meri bevállalni, hogy meleg. CSók közben végiggondolja, hogy ez mivel járna, és inába száll a bátorság. Pedig, ha már smárol veled, akkor tuti, hogy van benne hajlam. Azért ahhoz nagy bátorság kell, hogy ezt valaki felvállalja. Nekem nincs bajom a melegekkel, de az emberek 90%-a ezt nem fogadja el. Fõleg itthon.

Szerintem nem meri bevállalni, hogy meleg. CSók közben végiggondolja, hogy ez mivel járna, és inába száll a bátorság. Pedig, ha már smárol veled, akkor tuti, hogy van benne hajlam. Azért ahhoz nagy bátorság kell, hogy ezt valaki felvállalja. Nekem nincs bajom a melegekkel, de az emberek 90%-a ezt nem fogadja el. Fõleg itthon.
ma 14:45 Angolul tease = csábítani, vágyat felkelteni
Mivan? TEASEL? Ez mit jelent?
:D 1. Tanuljatok már meg magyarul, a rohadt életbe! :D 2. A barátod NEM hetero, mert egy hetero férfi SOHA, tehát ismétlem SOHA nem csókolózna egy másik férfival.
Nekem semmi bajom a bu¿ikkal, köcsögökkel, amíg nem látom õket és nem hallok róluk. Addig nem ölök bu¿it, amíg nem az én seggemre fáj a foga.
szal meleg is vagy meg nem tudsz irni se:D
biszex
"akkor ezek szerint lehet benne hajlam, vagy tényleg csak fél. olyan finomak az ajkai:) " ...vagy csak hülyít téged... Elég fiatal vagy, ha ezt nem veszed észre. Na tudod mikor engedném meg ezt egy "heteró" pasinak.
Egy anonim oldalon minek titkot tartani? Na áruld már el, ne teaselj :P
A kérdező hozzászólása: Az titok;)
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint lehet benne hajlam, vagy tényleg csak fél. olyan finomak az ajkai:)
Szerintem hülyít téged, mert tudja, hogy meleg vagy.
Én most azzal diszkriminállak téged, hogy nem válaszolok.
Valszeg éretlen még a srác, nem áll készen arra, hogy bármi többet is bevállaljon, de ezt nem akarja bevallani, ezért mondja helyette, hogy õ nem is meleg. Meg valszeg valahol élvezi is, hogy "hatalma" van feletted.
A kérdező hozzászólása: Nyilván meleg vagyok, ha elolvasod a kérdést, ez kiderül:)
Akkor az nem hetero. Egy normális fiú nem nyúlkál hozzá másikhoz :o


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!