Találatok a következő kifejezésre: Miért van, amikor minden jól (14 db)

Miért van, hogy amikor minden jól megy, akkor romlanak el a dolgok?

néha úgy érzem, tök boldog vagyok, és akkor hirtelen minden darabokra hullik. már nem merem magam jól érezni és beleélni magam a boldogságba, mert amikor örülök, biztos hogy valami rossz dolog fog történni, és vége. ha boldogtalannak érzem magam, legalább nem romolhat el semmi annyira, de tök szar érzés mindkett?...

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy pont emiatt a gondolkodás miatt vonzod be. Tudod, szokták is mondani, ha az ember vmitõl nagyon fél, tart és túlságosan is koncentrál rá, az valóban meg fog történni. Próbálj inkább pozitívan állni a dolgokhoz (mégha egy pici távolságtartással is).

Lehetséges, hogy pont emiatt a gondolkodás miatt vonzod be. Tudod, szokták is mondani, ha az ember vmitõl nagyon fél, tart és túlságosan is koncentrál rá, az valóban meg fog történni. Próbálj inkább pozitívan állni a dolgokhoz (mégha egy pici távolságtartással is).
Pontosan én is így gondolom. Szerintem valahol legbelül úgy gondolod (mikor kicsi voltál sokat hallottad, ezt mondták neked, a szüleid sem voltak soha boldogok stb.), nincs felhõtlen boldogság, vagy neked olyan "nem juthat ki", így mikor boldognak érzed magad, beindul ez a mechanizmus, és kész a boldogtalanság. Szóval résen kell lenned, de ha ezt észreveszed és tudatosítod, már egy lépéssel közelebb jutottál önmagadhoz. Menj el meditálni, jógázni és thai chi-zni, olvass osho-t vagy buddhista témájú könyvet (vagy hasonlót, ugyanis sok bölcsességet tudnak mondani azzal kapcsolatban is ami foglalkoztat)...
Gondolatainkkal teremtünk, ha félsz valamitõl azt bevonzod.A félelem vonzza a félelem tárgyát!Próbálj meg pozítívan gondolkoldni, örülj önfeledten és add át magad a boldogságnak teljes egészedben, ne azon agyalj közben mi rossz jöhet vajon ezután, a boldogságnak nincs ára, ezért ne gondold, hogy meg kell fizetned érte valami rosszal.Csak pozitívan, hidd el mûködik!
A kérdező hozzászólása: régen önfeledten örültem, mégis megtörténtek a rossz dolgok. na de azért próbálok pozitív lenni
Ez az élet rendje!Mindenki szenved, mindenkinek vannak problémái!Gondokat gondok követik sorba!Én is így voltam mindezzel mint te, de valamennyire már megtanultam kezelni a dolgokat!Idõbe telik.Nehéz!Magyarán megmondva le kell szarni a rossz dolgokat!Nem éri meg mindenen idegeskedni, mert úgyis elmúlik az a rossz s jön a következõ!Ha sikerül megoldani a gondot akkor szuper, ha pedig nem sikerül hát akkor istenem, ez van!Keveset kell gondolni a rosszra, többet kikapcsolódni, kibeszélni gondjainkat 1 megbizható rendes személynek aki jó tanácsokkal tud ellátni...Úgy kell elfogadni a dolgokat ahogy vannak!Ilyen az élet!Nem tudunk mindent irányítani tetszésünk szerint!Ha nem lenne gondunk akkor talán uncsi lenne az élet :) !Gondolj bele, ha minden tökéletes lenne akkor milyen lenne az életed?Igaz hogy szupi, de részben uncsi is, s sajnos ez nem is lehetséges!:(!Légy vidám, hülyülj a haverokkal, barátnõkkel, s fogadd el hogy ilyen a sors, az élet!Sok sikert!Pux!
Murphy... Legyél boldog amíg boldog tudsz lenni, ha elromlanak a dolgok, elromlanak... Lesz ez még így se!

Miért van az, hogy valamikor xbox360-on elfut egy olyan játék, ami egy vele felérő pc-n nem. Miért nem bírják pc-re olyan jól optimalizálni a játékokat, mint konzolra?

Legjobb válasz: Nem lehet optimalizálni, mivel van kismillió processzor, videókártya, RAM és ha ezt a sok kismillió dolgot összeszorzod még a kismillió felbontással, színmélységgel, akkor egy olyan nagy számot kapsz, amit ha kimondasz egy levegõvel, akkor én meghívlak egy kávéra. Xbox-nál meg csak 3-4 féle felbontásra kell optimalizálni 1 hardver mellett.

Nem lehet optimalizálni, mivel van kismillió processzor, videókártya, RAM és ha ezt a sok kismillió dolgot összeszorzod még a kismillió felbontással, színmélységgel, akkor egy olyan nagy számot kapsz, amit ha kimondasz egy levegõvel, akkor én meghívlak egy kávéra. Xbox-nál meg csak 3-4 féle felbontásra kell optimalizálni 1 hardver mellett.
Nem nem bírják, hanem nem akarják. A sok hülye megveszi így is, minek költsék a pénzt holmi optimalizálásra?
Megmondom miért, PC-re nagyon sokan töltik a játékokat, szóval nagyobb hangsúly fektetnek a konzol verziókba. Ezért lett a Crysis 2 csúnyább mint az elsõ része.
A kérdező hozzászólása: ebben nem értek egyet mivel szerintem a crysis 2 sokkal szebb az 1-nél
A kérdező hozzászólása: kösz
"Nem lehet optimalizálni, mivel..." Érdekes, hogy pár évvel ezelõtt még lehetett.
Akkor sem lehetett olyan mértékben mint egy konzolra...

Miért van az, ha elkezdek egy olyan sráccal flörtölni aki nagyon tetszik, minden jól alakul, de mikor megcsókol akkor elveszítem azt a "varázst" ami körülötte volt?

Valahogy akkora már nem kell... De ez már nem az els? alkalom.. Nem tudok rájönni, hogy miért van... El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Elõször is, csak azzal csókolózz, aki tényleg nagyon érdekel és lehetõleg ne az elsõ randin. Miért? Mert a közhiedelemmel ellentétben a "varázs" ami szerinted megtörik, az néha csak lassacskán alakul ki igazán. Eleinte egy elképzelt személyt szeretsz, mert nem is ismered az illetõt igazán, aztán ahogy megismered kicsit jobban az elsõ randin, úgy érzed, elvész a varázs. Mindenképp találkozz az illetõvel legalább még egyszer, mert aztán lehet, hogy rájössz, hogy mégiscsak tetszik a már megismert személyisége, és beleszeretsz igazán. A szerelem (az igazi, nem a plátói) nem csak pik-pak jön, néha idõ kell a kialakulásához (2-3 randi, másoknak évek kellenek, hogy észrevegyék, szerelmesek a szomszédba vagy ilyesmi.) Magyarul ismerd meg õket jobban!

Elõször is, csak azzal csókolózz, aki tényleg nagyon érdekel és lehetõleg ne az elsõ randin. Miért? Mert a közhiedelemmel ellentétben a "varázs" ami szerinted megtörik, az néha csak lassacskán alakul ki igazán. Eleinte egy elképzelt személyt szeretsz, mert nem is ismered az illetõt igazán, aztán ahogy megismered kicsit jobban az elsõ randin, úgy érzed, elvész a varázs. Mindenképp találkozz az illetõvel legalább még egyszer, mert aztán lehet, hogy rájössz, hogy mégiscsak tetszik a már megismert személyisége, és beleszeretsz igazán. A szerelem (az igazi, nem a plátói) nem csak pik-pak jön, néha idõ kell a kialakulásához (2-3 randi, másoknak évek kellenek, hogy észrevegyék, szerelmesek a szomszédba vagy ilyesmi.) Magyarul ismerd meg õket jobban!
Mert a katonákra buksz;) pusziF<3


Miért van az, hogy amikor van barátom jól elvagyunk minden pasi velem akar összejönni próbálkoznak de persze én nemet mondok. Amikor meg nincs senkim akkor meg senki sem akar észrevenni?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod,akkor kivirulsz,más lesz a tekinteted,a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)

Ez velem is így volt...:S:D A válasz roppant egyszerû...amikor van egy boldog párkapcsolatod, akkor kivirulsz, más lesz a tekinteted, a mosolyod...stb. Ilyenkor a pasik ugranak.:)
Mint ahogy az elõttem szóló is mondta: kisugárzás.
Ez egyszerû emberi felfogás. Ha valaki egy boldog párkapcsolatban él, akkor a körülötte élõ emberekben beindul tudat alatt a küzdõ szellem, és felmerül bennük egy kérdés: A párja mit látott meg benne, amit én nem? Itt elkezdõdik a "harc". Ha pedig nem élsz párkapcsolatban, akkor nincs meg a versenyszellem a többiekben.
Ezek szerint most nincs párod? Ismerkedünk? :D
A kérdező hozzászólása: hát most nincs párom:D szal ismerkedhetünk;)

Ismerkedek egy sráccal, miért van az, hogy amikor találkozunk, akkor lelkes, meg vidám, meg minden, és jól elbeszélgetünk, leginkább magunkról, amikor meg telón vagy fb chaten beszélünk, akkor tiszta monoton?

Annyira nem értem ezt, valaki magyarázza már meg nekem, legyen szíves :D

Legjobb válasz: Én is utálok telefonálni, meg írogatni facén. Ott nem is nagyon tudok mirõl beszélni, viszont élõben én is sokkal közvetlenebb meg beszédesebb vagyok. Biztos vele is ez van.

Én is utálok telefonálni, meg írogatni facén. Ott nem is nagyon tudok mirõl beszélni, viszont élõben én is sokkal közvetlenebb meg beszédesebb vagyok. Biztos vele is ez van.
Lehet hogy egyszerûen csak nem szereti ha közben nem látja az arcod, a reakciód meg ilyesmi.Esetleg nem szereti a technikát.
#2-sel értek egyet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor megnyugodtam, köszi srácok :) Végül is jobb, mintha fordítva lenne...:D
Most hogy jó az idõ, tessék minél többet kettesben, szabadban lenni :)
A kérdező hozzászólása: Igenigenigen :)

Miért van az hogy amikor a youtube-on nézek egy klipet kicsiben tök jól megy, de amikor kinagyítom (egész képernyő) mint a lassított felvétel élvezhetetlen lesz. Mitől lehet?

A hang is úgy pattog olyankor.Idegesít?.De csak a netten.A gépr?l ha zenét hallgatok akkor tökéletes.

Legjobb válasz: Nem árt ha van egy videokártya a gépedben.

Nem árt ha van egy videokártya a gépedben.
A kérdező hozzászólása: És még a hanghoz annyit hogy vontatott.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni hogy 2 hónapja van ez így azelõtt nem voltak ilyen dolgok.Lehet hogy tönkre ment a videokártya ?
A kérdező hozzászólása: Ha holnap veszek egy videokártyát a gépemhez számítástechnika szaküzletben ott beleteszik a gépembe?Vagy nekem kell?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Ha tud valaki hozzászólni akkor tegye.

Van egy gépem minden jól össze van dugva de még is amikor beakarja hozni a win7-et akkor mindig ujra indul miért? De a vinyo is jó mert megnéztem a másik gépbe és tökéletesen megy, de abba nem, ugyan ugy újra indul

konfig

Legjobb válasz: Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.

Nincs kihuzódva véletlenül a hûtõ? benn mert nekem az volt a baja mikor elhozták feszt ujraindult és utánna belenéztem kivolt huzodva a hûtõ vagy akármi nézz bele a gép belsejébe hátha megoldódik.
Akk csak a táppal van a gond az is jól bevan dugva huzdki meg be mást nemtok keress a googlen vagy youtuben vannak biztos hasonló problémák elõzõ voltam.
Pontosan milyen az a táp? Amiatt is lehet újraindulás ha gagyi. Szoftvere hiba kizárva? Nem lehet hogy csak bedõlt a Win? Újratelepítetted már?
A kérdező hozzászólása: nem gagyi a táp márkás és friss win 7 van rajta
de nehéz lenne leírni a márkáját a tápnak?
A kérdező hozzászólása: Chieftec
A kérdező hozzászólása: ez az hogy minden jól össze van dugva
Processzor hûtõje? az is jó a proci bevan kenve hõgátló kenõccsel vagymivel (fehér)? elõzõ voltam :)
Hogyha kiegészítõtt tettél fel akkor nem azt Crackel hanme az alapot a Kieg. crackjével!!!
Gondolom nem vetted meg a játékot, hanem letöltötted...
az elején toleránsak a végén megijednek, ne légy túl nyomulós!
Mert beszélgetni jó veled, de nem tetszel nekik képrõl.
A kérdező hozzászólása: oksa:-)
nehéz lenne pontosan megmondani. ebbõl vond le a megfelelõ következtetéseket: ne msn-ez és chatelj sokat barátnõszerzés céljából mert fölösleges idõpazarlás! ha tetszik valaki akkor hívd el, beszélj vele az iskolában, bárhol csak ne interneten.
Szerintem nem teljesen igaz amit az eddigieket mondanak. Én ha megakarok ismerni egy lányt akit meglátok neten, ugyanúgy felveszem vele a kapcsolatot mint te. A csajokról tudni kell hogy az elsõ beszélgetéskor, vagy legelõször amikor meglátják a képedet már eldöntik magukban hogy akarnának-e a férfitõl valamit vagy sem. Ezért sem húzom az idõt általában és maximum egy hét, de néha néhány nap beszélgetés, ismerkedés után találkozóra hívom õket. Aki nemet mondott eddig, annak gondolom nem jöttem be, de akinek -utólag kiderült- tetszettem az habozás nélkül igent mondott. Olyan is volt hogy mondott valamit hogy most nem ért rá, de aztán késõbb egy máskor találkoztunk amikor lett ideje, szóval van olyan hogy tényleg nem ér rá. Nálad valószínûleg az áll fent hogy nem jössz be azoknak akikkel beszélgetsz. Nem hinném hogy az áll fent amit mások mondtak, hogy "elkapkodod" a dolgokat. 17/F
szerintem beijednek.
velem is ált. ez van..:| csajszi vagyok, ha gondolod, írj privit ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat utolsónak ment a privi ;-)
Rászoktál az édességre. Ennyi.
Az az igazi étkezés, ami után van desszert! Egy igazi édesszájúnak legalábbis! Az étkezés egy rítus, és a desszert nélkül számomra is elképzelhetetlen lenne. Persze most nem zabálásra gondolok, hanem mértékletességre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!