Találatok a következő kifejezésre: Miért van, amikor minden (623 db)

sietünk
még nem volt ilyen soha. ne dugj gyökerekkel 30+f
#8 - Amúgy tényleg így van. Aki meg már érett férfi létére is ezt csinálja rendszeresen, az eláshatja magát.
Aha, szeretik. Persze.
Én ilyet csak fiatalabb pasiknál tapasztaltam: ennyi a szexkultúrájuk. Az ilyen pasit hagyni kell... berakja, lök kettõt és ennyi a szex... Majd megtanulja idõvel, hogy nem csak ebbõl áll. :)
néha bele fér, ha annyira be vagyunk indulva, hogy már az elõszobában... végül is ez már önmagában elõjáték, a végén úgyis az ágyban kötünk ki
Van amikor annyira be vagyunk indulva, hogy nem bírjuk tovább bent akarunk lenni és élvezni... Legalábbis szerintem ez a fõ o. Ha meg minden alkalommal akkor meg a csaj nem számít....
van aki hamar benedvesedik van akiknél sikosítót kell használni még ha az elõjáték fél óra...
Mert azonnal akarjuk. Legalábbis szerintem. De ez ritka...
Mert szeretik.
én nem csinálnék ilyent..
Mert hülyék és nincsenek tekintettel arra a lányra, akit állítólag szeretnek.

Miért van, h mindig minden közösségben kibeszéli egymást az emberek 90%-a? Van olyan ember, akit nem szoktak soha kibeszélni? Miért veszikk az emberek készpénznek, amit másról hallanak, miért nem jut eszükbe ált. , h talán nem igaz?

Legjobb válasz: Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat),de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság,annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)

Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat), de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság, annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)
Nem tudom, de baromi idegesítõ, munkahelyemen is ez megy. És tudod akit egyszer nagyon kibeszélnek, onnantól azt a személyt már rendszeresen. Persze ha épp mások ülnek kicsit a szobában, akkor azt beszélik ki aki épp kint van... Én igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, csak kirívó esetekben szoktam valakirõl egy harmadik személynek véleményt nyilvánítani.
Egyébként biztos benne van az is, hogy ugye az emberek csak arról tudnak beszélgetni, amirõl mindkét félnek van ismerete. Nos az idõjárás mellett (amit mindenki tapasztal) a másik ilyen közös halmaz egy közösségben logikusan egy másik ember. Arról mindkét félnek van ismerete, így arról tudnak beszélgetni.
Akik mások életével foglalkoznak, azoknak nagyon sivár és szánalmas lehet a sajátjuk. :)

Miért van az mindig, hogy a lányok azt mondják, hogy "legyünk barátok", amikor érthetően kimutatom, hogy tetszik nekem? Nem elcsépelt már ez a szöveg kissé? Eddig 2× jártam így.

Legjobb válasz: A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.

A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.
Nezzel magadba, lehet jo okuk van ezt mondani. En nem ezt szoktam mondani, hanem kerek perec azt, hogy sajnalom, de ez meg ez nem tetszik benned stb.
Ez lekoptatós szöveg. Ez azt jelenti: Nem tetszel, nem akarok tõled semmit, de hogy ne bántsalak meg nagyon, így fejezem ki magam" :/
lekoptatós szöveg: azt jelenti, hogy tetszik neki, ahogy bánsz vele, csak ronda vagy. aztán elmegy az elsõ jóképû, bunkó s*ggfejjel.
Pontosan.
Nagyon jó lenne, ha minden lány így tenne, mint te, elsõ válaszoló. Nemrég én is találkoztam egy ilyen lánnyal, konkrétan elmondta, mi nem tetszett neki bennem. Azóta lett barátnõm, és szerintem sokat segített, hogy a másik lány által mondott objektív dolgok közül volt, amit megváltoztattam:) (tehát a "túl fiatalnak nézel ki" véleménnyel nem lehet mit kezdeni, de a "ne legyen olyan hajad, amit folyton ki kell söpörni a szemedbõl, mert az a mozdulat b*zis"-on elgondolkodtam, és barátaim is mondták, mennyivel jobb így, hogy picit rövidebb a hajam)
Utolsó te nem tudom mirõl beszélsz ez egy tipikus lekoptatós szöveg ilyen apróságokért meg valakit nem szoktat lepattintani mert a szemébe lóg a haja. Úgy látszik te sem vetted a lapot.

Baj ha a 4 hónapos kislányom 1-2 óra vagy hamarabb megunja a játékot és hamar elfárad? Utána 1-2 órát alszik. Miért van ez? Minden nap más időpontban fárad el és így nem tudok napi ritmust csinálni neki. Hagyjam had aludjon amikor akar?

Legjobb válasz: Te sem éled minden napodat ugyan úgy.Nem mindig ugyanakkor kelsz és fekszel...Miért kellene egy gyereknek állandóan ugyanolyan napjának lenni?Majd õ kialakítja magának...

Te sem éled minden napodat ugyan úgy.Nem mindig ugyanakkor kelsz és fekszel...Miért kellene egy gyereknek állandóan ugyanolyan napjának lenni?Majd õ kialakítja magának...
Nem baj ha elfárad, egy 4 hónapos baba, még nem játszik órák hosszat. Szerintem hagyd aludni, majd késõbb kialakul a napi ritmus. Ha meg nem hagyod õt aludni mikor álmos, szerintem utána csak rosszabb ha túlságosan fáradt.
Tökéletesen egyetértek az 1.válaszolóval! Nálunk is meinden nap más. Én figyelgettem a napokat, és azt szûrtem le, hogy délelõtt alszik inkább a kisfiam, délután játszik, sétálunk a friss levegõn, este pedig fix a fürdés és alvás ideje. Hagyd a babócádat, hadd aludjon, amikor jólesik neki.

Miért van még mindíg "búgóban" a macskám, amikor tegnap éjszaka láttuk hogy "együtt volt" egy kandúrral? Miért nem múlik el már róla?

Az aktus után hemperg?zött a földön,ez jelent valamit?És ha az egyik fekete,a másik vörös,melyikre üthetnek a kicsik,melyik a dominánsabb?

Legjobb válasz: ha hempergözik akkor párzott.pár napig tüzel,akkor akár több kandurral is párzik akár napi többször is.nektek 2 hónap mulva cicáitok fognak születni.az,hogy milyen szinûek lesznek ezt egyelõre nem lehet tudni.

ha hempergözik akkor párzott.pár napig tüzel, akkor akár több kandurral is párzik akár napi többször is.nektek 2 hónap mulva cicáitok fognak születni.az, hogy milyen szinûek lesznek ezt egyelõre nem lehet tudni.
lehet, hogy azért búg, ha pl. nem a te fiú cicád, és nincs vele, akkor hívja, vagy jól érzi magát. de az is lehet, ha veled van a fiú cica, akkor elkergeti, mert félti a kicsiket.
Szia! Bármilyen színûek lehetnek :) Én már ilyen párosításból szürke kismaccsot is láttam, iszonyú szép volt, de fogalmam sincs hogy lett :) Én azért valamennyire hiszek abban, hogy a fiúk az anyjukra a lányok az apjukra fognak hasonlítani :) Persze ez nem mindig igaz, de többségében igen :)
Kb. 1% az esély arra, hogy a kicsik gazdára fognak találni. Sok sikert!
Congratz on it! Gyártsál még több szerencsétlent a világra.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Felvilágosítanál mit jelent ez a Congratz on it?
A kérdező hozzászólása: Már nem kell kifejtened, köszi, lefordítottam.
A kérdező hozzászólása: Tévedsz utolsó, vannak azért még állatszeretõ emberek.Eddig mindíg találtam szeretõ gazdit az elõtted másik kedves hozzászóló szerint "általam a világra gyártott szerencsétleneknek", akiknek sokkal külömb életük van mint nagyon sok embernek.Családtagként élnek állatszeretõ családoknál, és ezután sem lesz ez másképp biztos vagyok benne, és nyomon lesz követve a sorsuk, mint akorábbi cicáknak is.Egyébként te sem a kérdésre válaszoltál ha nem vetted volna észre, a véleményekbõl meg köszönöm nem kérek.
tavasszal az emberek igenis keresik a kiscicákat!télen sok cica elpusztul(baleset, stb...) és nincs pótlás.A pótlás tavasszal kezdõdik, így mindenki tavaszi kiscicát kér ajándékba.Hivja a kandúrokat, jól érzi magát és 2 hónap múlva boldog anya lesz a gazdi meg boldogan kiscicázhat.Elajándékozza, nem földhöz csapkodja mint sok ember!és ez a nagy különbség.Õ szeretne gazdit találni nekik, legalább keres nem irtja vagy dobja el õket!Az, hogy sok a kidobott cica errõl nem a nõsténymacska tulajdonos tehet hanem az a szemét ember aki "jajj de aranyos kiscica" hazaviszi 3 hónap mulva meg nagyobb cicaként az utcán végzi vagymert megunja vagy a gyerek megunja...stb.errõl nem az anyamacska gazdája tehet, hanem a meggondolatlan emberek.Ezért vannak a kóbor gazdátlan állatok nem azért mert valakinél a világra jönnek!!!!!!
Nincs pótlás?! Akkor miért vannak tele a menhelyek gazdátlan állatokkal? Nem azért kerülnek oda, mert már valaki kiválasztotta õket, aztán meggondolta magát. Nekem 3 cicám van. Az egyiket utcára akarták tenni, mert a régi gazdájának elege lett abból, hogy nem talál neki új otthont. A másikat az utcán találtam, szakadó esõben. Kb. 1 hónapos lehetett akkor.A harmadik is kóbormacska volt. Szóval árva cicákból, és gondatlan macskatartókból, van elég.

24hetes vagyok miért van az hogy sétálok és elkezd szúrni a oldalam van amikor mind a kettő?

Legjobb válasz: Szió.Én 31hetes vagyok és nekem is szokott szúrni.Valószínû a babád nyom vmit,vagy gyorsan mész.Nekem nagyon lassan kell sétálnom,mert egybõl elkezt szúrni,úgy,hogy moccani sem tudok.Épp ezért ahova csak lehet kocsival megyek,habár olyankor meg rugdos a drága:)Ilyenek Õk,kis terroristák.Ha pihensz akkor elmúlik?Ha még is nagyon aggaszt kérdezd meg az orvosod,õ azért jobban tudja.Amit írtam az az én saját tapasztalatom,de mindenkinél más.

Szió.Én 31hetes vagyok és nekem is szokott szúrni.Valószínû a babád nyom vmit, vagy gyorsan mész.Nekem nagyon lassan kell sétálnom, mert egybõl elkezt szúrni, úgy, hogy moccani sem tudok.Épp ezért ahova csak lehet kocsival megyek, habár olyankor meg rugdos a drága:) Ilyenek Õk, kis terroristák.Ha pihensz akkor elmúlik?Ha még is nagyon aggaszt kérdezd meg az orvosod, õ azért jobban tudja.Amit írtam az az én saját tapasztalatom, de mindenkinél más.
Nekem is ezt csinálja, szerintem csak le kell lassítani, gondolom a méhünk és nõ stb. Ha lelassítasz elmúlik? nekem segít. Ne aggódj szerintem ez normális. Minden jót Neked! 23.hetes mami

Miért van még mindig olyan mindjárt megjön érzésem, amikor pár napja múlt el?

Azt hittem, hogy babám van, sok tünetem volt. De 2 napig véreztem, 2 napig pedig barna volt. Még mindig olyan furán érzem magam. Lehet, hogy mégis baba van? Érdemes tesztet csinálni? Gyenge fehér/nyálkás folyás, derék ill. hát fájás, álmosság, éhesség, fályó ill. érzékeny cici.

Legjobb válasz: Szerintem,ha a mensid nem volt olyan lefolyású, mint amilyen máskor lenni szokott és ilyen jellegû tüneteid vannak nyugodtan csinálj holnap elsõ vizeletbõl egy tesztet.Lehet babás vagy. Szoritok!

Szerintem, ha a mensid nem volt olyan lefolyású, mint amilyen máskor lenni szokott és ilyen jellegû tüneteid vannak nyugodtan csinálj holnap elsõ vizeletbõl egy tesztet.Lehet babás vagy. Szoritok!
én azt mondom csinálj tesztet.Mert ha az lettél kimutatja a teszt.Meg nagyonsok olyat hallottam, hogy terhes volt de megjött neki csak kevesebb volt mint szokott.Föleg ha még a mellfeszülés is megmaradt.Majd írd le mi lett az eredmény.Szurkolunk. 4 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ok. Holnap reggel csinálok tesztet, éppen van is itthon egy Gabriel! :) )
A kérdező hozzászólása: Sajna negatív lett! :(((((( Majd legközelebb!!

Nos az lenne hogy este el élvezek mindig és nagyon kínos mit tudok csinálni? Miért van ez? Mindig szexel álmodok de olyannak amit nem is akarok pl tevével közösülök

vagy medvével álmomba de ez mit jelent vagy miért van?? Normális vagyok én??? Már unom :S

Legjobb válasz: Múltkor is egy medvére élveztem és 1 tevére arra keltem fel már sírni akartam!!!

A kérdező hozzászólása: Múltkor is egy medvére élveztem és 1 tevére arra keltem fel már sírni akartam!!!
rá se ránts :D pszichológushoz kéne menned, mert a medve nem játék :)
ne törõdj vele, keressél egy 120kg csajt hágd meg rájössz a medvével meg a tevével jobb lett volna
Joember, szoktal rendszeresen recskazni??!
A kérdező hozzászólása: ne ijjeszgess mi az a zoofil csak nem állatkertbe kell vernem?? Jaj nee
Amugy ha zoofil vagy, az semmitol sem mulik el. :D
A kérdező hozzászólása: Egyik válaszoló privát levélbe azt írta hogy tevére és medve képekre recsizzek akkor múlik el ez igaz?
Recskazni kell rendszeresen, kulonben minden picit is erdekesebb alomra odageecizel. :D
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok és nem vicces! Hogy mindig el élvezek este! ÉS általában állatokra de nem tudom miért tevére meg grizli medvére pedig nem is gondolok ezekre!!
Ha fiu vagy, akkor recskazni kene, legalabb 2-3 naponta le kene "csapolni a gyikot"... :D
örülj neki, hogy csak ennyi, van sokkal rosszabb is...képzeld, én álmomban a ké[email protected]ú, tolószékes múmiával szexelek :( (lány vagyok)
Vagy egy percig röhögtem ezen a kérdésen! A nap kérdése!!!!!! Elképzeltem mindkettõt mert nem derül ki hogy fiú vagy lány vagy. Az állatkertben vannak tevék!! :D:D:D
egy kicsit nagyon furi
ez vicces, bocsi. hát, szerintem amíg csak a fejedben van, és nem ülteted át gyakorlatba, addig nincs nagy baj. amúgy az álmoknak sok jelentõségük nincs (én egyszer quagmire-ral csináltam álmomban, kicsit meglepõdtem). szerintem a hormonok okozzák. de jól jöhet, ha van valaki bizalmasod, akivel tdsz errõl beszélni, mert ha kimondjuk a gondolatainkat, akkor lehet, hogy könnyebbednek kissé a dolgok.
lány vagy? :D
uccsó téved.pont hogy ránts rá

Miért van szinte minden youtube-os video alatt olyan komment, amiben benne van, hogy "KONY 2012"? Ez mi?

Mi az a Kony 2012? Eddig soha nem hallottam,de az elmúlt 10 percben 2 klipet néztem meg és mindegyik alatt ott volt kommentben.

Legjobb válasz: Ez egy valódi, komoly dolog, de mémet csináltak belõle. http://knowyourmeme.com/memes/events/kony-2012

Ez egy valódi, komoly dolog, de mémet csináltak belõle. http://knowyourmeme.com/memes/events/kony-2012

Miért van szinte minden amerikai (Am. Egy. Áll-beli) filmben legalább egy Zak (Zack, Zach azaz Zakariás, esetleg Izsák) nevű szereplő? !?

A nevet keresztnévként ugyanis tízezer férfi közül kevesebb mint tízen használják az Amerikai Egyesült Államokban 2011-ben. Vezetéknévként állítólag annál gyakoribb. Skóciában viszont kb. a 90. a férfi keresztnevek gyakorisági sorában.

Legjobb válasz: látom el vagy szállva rendesen magadtól, épeszû ember nem foglalkozik ilyen marhaságokkal! menjél inkább ki a levegõre meg a napfényre, hidd el jót fog tenni.

látom el vagy szállva rendesen magadtól, épeszû ember nem foglalkozik ilyen marhaságokkal! menjél inkább ki a levegõre meg a napfényre, hidd el jót fog tenni.
Én igen.
A kérdező hozzászólása: Mert Te persze tudsz...:)
hát te ritka nagyképû és bunkó vagy. Nem tudsz normális lenni az emberekhez?
A kérdező hozzászólása: Látom, neked pedig rengeteg a felesleges idõd, hogy idejössz, olvasgatod a sok marhaságot és még regisztrálsz is csak azért, hogy megmutasd, milyen paraszt módon tudsz hozzászólni úgy, hogy annak aztán még kevesebb értelme van, mint a kérdésnek. Talán neked sem ártana egy kis napfény és jó levegõ: fuss egyet-kettõt a háztömb körül vagy vedd elõ a bicajodat és te is tekerj át Esztergomba és vissza a hegyen keresztül. Én ugyanis megtettem. Kösz.
mert a nagy részük zsidó
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem hangzik jobban, mint a John, vagy Jack vagy az összes többi egy szótagú név. Nem agymenést kérek, ha lehet, hanem innovatív választ. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Az nyilvánvaló, hogy a nagy részük zsidó, ez nem információ, ezzel ne fárasszuk egymást. De ha már itt tartunk: számos más zsidó név is létezik, miért éppen Zakariást/Izsákot szúrták ki? Még csak nem is olyan nagyon lényeges szereplõk mondjuk a Bibliában. (Figyelj! Nem azt mondom, hogy lényegtelen, mellékszereplõk futnak ilyen néven, eldugva valahol a kisebb próféták szövegei mélyén, de azért nem a legmeghatározóbb figurák, még akkor sem, ha Izrael õsatyját is Izsáknak hívják.) Ha pedig még nem találkoztál a jelenséggel, javaslom, futtass le egy keresést az IMDbn, mielõtt koptatod a billentyûzetet. Kösz.
Mert jól hangzik!
én egyet sem tudok.
A kérdező hozzászólása: Ez esetben legyél szíves a kérdésre válaszolni! Kösz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!