Találatok a következő kifejezésre: Miért van, a pasik többsége (12 db)

Miért van az, hogy nem öltözködöm és viselkedem kihívóan, a pasik többsége mégis perverzkedik velem és szexkapcsolatot akar?

Nem értem mi a gond de légyszi írjatok ötleteket, hogy ezeket a helyzeteket hogy lehetne elkerülni, mert időnként kellemetlen.

Legjobb válasz: mert farkmeresztõ vagy

mert farkmeresztõ vagy
Mert attól puncid még van és mivel kisegérnek könyvelnek el, ezért nagyobb sikerre számítanak nálad.
A kérdező hozzászólása: Csak kicsit unom már ezt h. Mindegyi erre lyukad ki :(
Szerintem lényeges különbség van a perverzkedés, és a szexkapcsolat között. Ha legközelebb próbálkozik valaki, mondd, hogy OK, de elõtte belesz*rsz a szájába, neked az az elõjáték.
A kérdező hozzászólása: Hát a kettõ között nálam ott van kapcsolat h.perverzkedéssel (szerencsére még csak szóban) akarnak rávenni szexelésre és szexkapcsolatot akarnak fenntartani. Tényleg ezt kéne :) vagy visszataszítónak lenni.
rázd le õket valami határozott szöveggel!

Van egy technikám amitõl eddig minden partnerem eljutott a csúcsig ( ez biztos ) nem bonyolult, de a pasik többsége ezt nem tudja, miért?

A nõk akikkel voltam folyton megkeresnek mert szerintük kedves, figyelmes és jó vagyok az ágyban. Pedig semmi extrát nem teszek és mégis mindenki azzal jön vissza, hogy velem jobb volt mint eddig mással.

Legjobb válasz: Szerintem te még életedben nem voltál nõvel :-)

Szerintem te még életedben nem voltál nõvel :-)
It's a trap!
Mondd baby, mi a technika! :-)
#1 szerintem is
Hûha, micsoda misztikum...:D
a Marok Marcsa mi???
Privi áradat..3..2..1... Ja! Mégsem, mindenki tudja, hogy miért is született meg ez a kérdés :D
Ugyanebben a cipõben járok én is :-S
Privi áradat 60+-os homokosoktól 3-2-1...

Miért van, hogy a pasik többsége nehezen tudja kimutatni ha szerelmes?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerû. Aki kimutatja az érzelmeit, az gyengének és sebezhetõnek érzi magát. A férfiak nem szeretik, ha gyengének látják õket, ezért. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szeret...

Szerintem egyszerû. Aki kimutatja az érzelmeit, az gyengének és sebezhetõnek érzi magát. A férfiak nem szeretik, ha gyengének látják õket, ezért. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szeret...
Én azért nem mondanám azt, hogy a férfiak többsége...nem szabad általánosítani. Inkább vannak olyan férfiak, akik nem tudják kimutatni az érzéseiket. Ennek is sok oka lehet: - az enyén fél a csalódástól - egyszerûen ilyen beállítottságú - bár szerintem, és ez az én egyéni tapasztalatom, ha egy férfi igazán szerelmes, nem tudja elnyomni magában, akarva akaratlanul is kimutatja apró gesztusok formájában szerelmét. Az én párom is kezdetekben, mikor még csak ismerkedtünk, nagyon zárkózott volt, nem engedte, hogy megismerjem, nem mutatott érzelmeket. Ettõl függetlenül én nagyon nyitott voltam felé, és megtört a jég. 2 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást. Minden nap elmondja, hogy szeret. Már én mondom neki, hogy felesleges elmondani ennyiszer, de õ úgy érzi, hogy ki kell mondania. A férfiakat nehéz megérteni, de nem lehetetlen!:) Petranova
En nem mondanam azt h ha egy srac igazan serelmes akkor nem mutatja ki az erzelmeit...9 honapja van baratom, el sem tudnam kepzelni milyen lenne ha nem olelne meg, nem mondana el nekem milyen szepnek lat, ha nem mondana el h en vagyok a mindene, ha nem irna nekem ha hianyzom neki, ha nem adna ide a felsojet ha hideg van...ezek apro dolgok, de a szerelemet nem tudom elkepzelni ezek nelkul....szerintem ha egy fiu szerelmes, elobb utobb beadja a derekat:)
Nekem nem jelent gondot beszélni az érzéseimrõl, szeretem elmondani a barátnõmnek, hogy mennyire szeretem. Nálunk inkább õ az, aki nehezebben fejezi ki az érzéseit :)
vannak olyan srácok, akik kimutatják, és persze vannak olyanok is akik nem, és sztem mindkettõ tök természetes dolog. Az én barátom kimutatja, de csak ha kettesben avgyunk, úgy igazán, barátit társaság elõtt pedig inkább én bújok hozzá jobban, õ csak mértékkel. Az apró jelekbõl biztosan levehetõ h mit érez irántad, nem kell feltétlen minden percben kimondania hogy szeret téged.
lehet csak fél kimutatni, vagy csak taktikázik, esetleg fáradt és ezért kedvetlen, mert nem sok ideje marad arra ami fontos, vagy nem akarja h bebiztisítva érezd magad, és szeretné ha tepernél, kezdeményeznél, de az is lehet, hogy megbízik benned, és megszokta és biztos benne, hogy szeretitek egymást, hûségesek vagytok, és ezért nem erölteti meg magát. Vagy fél ha sokszor mondogatja, akkor tuti azt hiszitek csajok, hogy vaj van a pasik füle mögött, azért puncslnak, meg terelnek, vagy magyarázkodnak. Nem akarják sem féltékenykedéssel, sem rátelepedéssel tönkretenni a kapcsit. Vagy nem akarják, hogy megunjátok õket.
Hát fél hogy sok lesz a csajnak, hogy rátelepszik, vagy elbízza magát a lány esetleg, bebiztosítva érzi magát és már nem jár a pasi kedvében, így õ sem fogja kimutatni annyira hogy szereti, és ettõl elbizonytalanodhat a lányban. Félnek, hogy megunják õket. De lehet csak nem szeretnék beismerni, mert félnek a koppanástól, vagy nõiesnek tartják az érzelgõsséget. Bár aki nagyon szerelmes úgyis látszik rajta, még ha kicsit is. És a kimutatás az nem attól függ hányszor mondja ki, a tettek a tekintet sokkal õszintébb, mint a szavak. Olyan meg nincs, hogy valaki nem tudja kimutatni, mindenki ki tudja mutatni, ha vannak érzelmek, kérdés hogy akarja e kimutatni, valaki ki akarja, valaki nem, ez csakis rajtuk múlik, még ha ösztönös is.

Miért van, hogy a pasik többsége a szőkékre bukik?

Nekem világosbarna hajam van , és nem tudom megérné-e befestetni sz?kére ?Vagy jobb a természetes hajszín ?

Legjobb válasz: Én már a szõke pinabarbik látványától undorodok,annyi van a környékünkön :S

És az mért van h szõke a hajam (természetes), nagy a mellem (és nem vagyok csúnya) és mégse "buknak" rám a pasik?? Már megint az általánosítások... ennyi erõvel mondhatnám h minden pasinak a barnák kellenek. Ja és ne festesd be a hajad, sztem jobb a természetesség
Én már a szõke pinabarbik látványától undorodok, annyi van a környékünkön :S
Természetes!! Utánna meg elbaszod a hajad és kihullik .... XD
nekem természetes szõke és valóban buknak rám! :)
Nekem egyszer volt egy szõke hajú barátnõm, meg is bántam.... Én a világosbarnákat meg a feketéket csípem, de ne legyen festett ;)
Nem a hajszín határozza meg. Másrészt, a csajok miért nem szeretik a szõke pasikat??
A kérdező hozzászólása: Akkor , ahogy így kiveszem , a többségnek a természetes nem a festett hajú lányok tetszenek :) Ez jó :D
A kérdező hozzászólása: Nekem bejönnek a szõke pasik :D
nekem a barnák jönne be..:) 17f
Akkor én a kisebbséghez tartozom.
Mert a világosabb színekrõl a védtelenség, ártatlanság jut az ember eszébe. Nézd csak meg, van egy albínó modell, Connie Chiu. Olyan mint egy angyal, annyira törékenynek, tisztának tûnik. Az ilyentõl sok pasinál azonnal beindul a hõs lovag viselkedés. Aki a fekete hajú nõket preferálja, az sokszor inkább a domináns csajok érdeklik.
Ha már fested akkor inkább feketére, nekem ugyanis az jön be, utána már mehetünk is a moziba rozi.
ma 20:08 vagyok. Kedves kérdezõ, Én pont szõke vagyok:D
Én szeretem a barna, szõke, fekete hajú csajokat :) ) Csak a rózsaszín haj nem jön be annyira xD :D
Na, miért van olyan sok szõke Skandináviában?
A kérdező hozzászólása: Csak a legtöbb fiúismerõsöm azt hajtogatja, hogy a szõke nõk a legjobbak, meg a barna túl átlagos, nem figyelnek rá fel úgy a férfiak.
Én is a kisebbséghez tartozom. :)
És ne fesd be!
Most komolyan, szerinted az összes nem szõke nõ egyedül marad? Te vagy itt az egyetlen szõke.
Kedves világosbarna hajú Kérdezõ! Én így látatlanban szépnek tartalak.
Mindegyik hajszín szép, ha természetes. Szerintem...
A Hajszin az utolsó amit megnézek valakin. Bár fekete inkább ne legyen.
Amúgy elméletileg ez is a génekbe van kódolva. Most nem szeretnék belemenni antropológiai részletekbe, röviden annyi, hogy nem véletlen van olyan sok szõke a skandináv országokban.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm a válaszokat :D
ki a rák mondta ezt hogy mindenkinek a szõkék jönnek be? engem személy szerintem nem nagyon érdekel a haj színe.. :D
A kérdező hozzászólása: :D :D

A pasik többsége miért csak a kedves, szerény kiscsajokért van oda?

Mások szerint szép vagyok, de elég temperamentumos, de mintha ett?l elriadnának a pasik. Miért???

Legjobb válasz: Mert nem szeretjük ha nem mi vagyunk a dominánsak.

Mert nem szeretjük ha nem mi vagyunk a dominánsak.
egyetértek az elõzõvel!
Énse szeretem a nagyszájú beképzelt lányokat sõt. Inkáb úgy fogalmaznék hogy nem szeretem. Vizont egy szerény kis csendesért meg tudnék õrülni.
nem rögtön de a többség igen és ezért se nagyon akarnak veluk kezdeni mutasd meg h nem vagy beképzelt :D és siker
mert a temperamentumos csajokat csak megd*gni tartják egy ideig(ez huszonéves feletti pasikra jellemzõ) tizenéveseknél meg azért, mert a temperamentumosab csajbol kinézik, hogy irányitgatná õket
Attól függ... Szeritnem a temperamentumosság nem feltétlenül jelenti, hogy nagyképû, csak pl. indulatosabb, hevesebb, tüzesebb stb :) F18
Ez butaság :) Igenis vannak emberek akik pont olyanokat szeretnek amilyen te vagy.
Mert a legtöbb tizenéves elég tapasztalatlan kapcsolati téren. Egyszerûen megijednek, hogy a kapcsolat nem két egyenrangú félrõl fog szólni, csak a domináns lányról. Légy megértõ, nyitott és kedves. Lássák, hogy nem fogod elnyomni õket.
Ez az egész egy nagy hülyeség...Van, akinek a szerényebb csajok jönnek be, van, akinek a temperamentumosabbak, ez ízlés kérdése, ki mit szeret...Ez totál egyén függõ, nem lehet általánosítani!Van, akinek pont Te jössz be, és van, akinek nem, mert más a stílusa.Ettõl Te nem leszel kevesebb! :-) (Arra azért szerintem vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert az nagyon jó dolog, ha magbiztos vagy, de ha ez esetleg áthajlik nagyképûségbe, az már van, akinek taszítóan hat.Gondolom, érted, mire célzok! )
Én bírom a típusodat, mivel én kicsit visszafogottabb vagyok, azért nem olyan vészesen, de általában nem szoktam magamra külön felhívni a figyelmet, mivel a külsõm miatt így is kirívok kicsit a tömegbõl és már eleve megnéznek ha bemegyek valahova. Az ellentétek vonzzák egymást, ez általában igaz. 22/F
A hangsúlyosan nõies lányokat max. meghódítani, megtörni és birtokolni akarják egy ideig a férfiak - ez mindenkiben megfordul ("ú de megb.sznám a mocskos k.rváját"-effektus). Ám a komoly kapcsolatot keresõk pont hogy a visszafogott lányokat keresik, hisz bennük esetleg több olyan érték van, ami a hosszabb távú, érettebb és prosperálóbb kapcsolat kialakításához elengedhetetlen. Õk nem az elsõdleges nemi jellegekre helyezik a hangsúlyt, emiatt egy emberi társadalomban sokkal életképesebbek. (Ezzel nem szeretnék leírni senkit, csupán úgy gondolom, hogy a Jóisten néhol elvesz, máshol pedig kompenzál.) A temperamentumos lányokkal meg az a baj, hogy szélsõségesen viselkednek: túl szeszélyesek, kevés bennük a belátás és a másik elfogadása. Szerintem emiatt ijednek meg Tõled.
Gyõõõõ, mégegyszer nem kellene nekem temperamentumos lány, mert uralkodni akar, utána meg ki van akadva, amikor megmutatom, hogy én is fel tudom emelni a hangom... A csendes visszafogott lányok sokkal jobban bejönnek.
engem határozottan idegesítenek az ilyen csöndes , uncsi lányok
akár milyen is vagy, tuti megtalálod azt aki úgy szeret ahogy vagy!
Akkor olvasd el az eddigi válaszokat.
Én szerény, halk szavú lány vagyok, de úgy vettem észre, hogy a pasiknak inkább a nagyszájú lányok jönnek be.
A kérdező hozzászólása: Én is ebben bíztam. Bár a válaszokat olvasva kicsit elbizonytalanodtam:S
A kérdező hozzászólása: Azért mert valaki nem halkszavú, kis szerény lányzó, rögtön beképzelt??????
A kérdező hozzászólása: akkor adjam fel az egyéniségem, vagy magányosan kell meghalnom?:) egyébként köszi a válaszokat.
Attól még, hogy valaki temperamentumos csaj, lehet érzelmileg intelligens, és érett, sõt, mellé még szépség is párosulhat!Tehát, egyik sem zárja ki a másikat.Én ismerek nagyon szép, csinos, okos, és kedves lányokat, akik elég tûzrõl pattantak, viszont a párkapcsolatban is tudják, hogyan kell viselkedni!Viszont ismerek tahó, beképzelt kis p..ákat is ebbõl a típusból, szóval, nem lehet így általánosítani!Köztük is van, aki irányító fajta, és van, aki csak módjával próbálja formálni a kapcsolatot.Szerintem ez mindig az egyéni általános, és érzelmi intelligenciájától függ az illetõnek, na meg az érettségétõl, hogy mennyire felnõtt!

Miért szeretik a pasik egy csaj csöcsét szopkodni? (persze van aki nem de most a többségre értem)

Legjobb válasz: Nekem a múltkor a lánynál bejött... Vagy csak qrva jól megjátszotta... XD

Nekem a múltkor a lánynál bejött... Vagy csak qrva jól megjátszotta... XD
Azért mert ez természetes, igató és kívánatos persze csak a természetes mell, nem az amit szalagon gyártanak, a szép formás mellett ki ne szeretné szopogatni...:) Ez olyan dolog , hogy van olyan nõ aki szereti bekapni a pasik farkát és van olyan aki nem!
A nõi mell is tele van idegekkel. Én nagyon élvezem ha a párom csinálja. Õ pedig azt élvezi, ahogy én élvezem. V.
Én is élvezem, ha csinálja a párom. Apropó, volt egy Maupassant novella, amiben egy szülés utáni nõ megszoptatott egy pasit tejjel a vonaton. Semmi szexuális vetülete nem volt, csak a férfi éhes volt, a nõnek meg fájtak a cicijei:D
nosztalgia
Fordítom: Miért szeretik a férfiak a nõk melleit a nyelvükkel izgatni? Az a tippem, egy unatkozó kisfiú vagy, aki csak pornófilmeken látott eddig szexet.
XD húú mekkorát nevettem. Sajna én nemtudom a választ mert nõ vagyok, de én nemszeretem ha szopkodják a mellyemet mert nem érzek semmit se. XDXD Vannak olyan csajok akik erre élveznek és ezt a pasik szeretik látni. :)
Fraud biztos visszavezetné vmi édesanyával kapcsolatos izémizére :D tudod, az anyával való kapcsolat meg az anyai emlõtõl való elszakadás okozta trauma :D
hát ezt nem tudom, de én örülök, amikor ezt teszi és jó érzés. lehet, hogy õ is élvezi, ha ezt teszi.

Miért van az hogy a csajok többsége a mérettel foglalkozik, de a pasik meg nem hangoztatják ha egy tágabbal találkoznak?

Legjobb válasz: De jó, végre egy ember, aki találkozott és beszélt a csajok többségével! Mesélj még légyszi, ezen kívül mivel foglalkoznak?

De jó, végre egy ember, aki találkozott és beszélt a csajok többségével! Mesélj még légyszi, ezen kívül mivel foglalkoznak?
Szerintem azt úgy szemmértékkel lehet látni, nem kell vonalzó.Te is csak pasi lehetsz ;)
Farok mérete állítólag annyira befolyásolja a nõket, mint a férfiakat a mell bõsége... nem mindenkinek az óriási mell jön be.. és mindenkinek meg van a saját ideálja..
Na és hány cm az arany középút?? Gondolom úgyse vonalzóval fogtok ágyba bújni, ha meg megkérdezitek a pasit akkor tuti hogy többet fog mondani 4-5 centivel. Van aki azt mondja hogy neki 20 centi a farka a csaj meg persze elhiszi, közbe meg 15centinél nem több
Itt nem arról van szó.hogy egy nõnek szüksége van egy 30 centis óriásdögre, hanem egy olyan méretûre, ami lázba hozza, amitõl nem a röhögõgörcs kerülgeti.És amit megérez.Ugyan úgy a vagina mérete is eltérõ más-más nõknél.Én futottam már bele akkorába, hogy szabályosan fájt, és akkorába is, amit nehezemre esett megérezni, nem hogy élvezni.Arany középút.És a csajokat nem az érdekli h mekkora, hanem hogy hogyan használod.De ha tényleg nagyon pici akk borotválkozz meg és nagyobbnak tûnik :D 21L
Látszik, hogy aggódsz a méreted miatt. Látod, ezzel is csak te foglalkozol.
Rossz a kérdés, a csajok többsége nem foglalkozik a mérettel. Ez csak a pasik tévképzete.
de jó, hogy az ide írt farokmérettel foglalkozó kérdések 90%-át pasik írják. idióta [email protected]
A csajokat ne érdekli a méret. Õket a mûködés érdekli. Nézd meg hány kérdést tettek itt fel e témában csajok és hányat a fiúk. A "tágasság" azért nem téma a pasiknál, mert senki sem büszke arra, ha nem tud egy csajt kielégíteni.
Mert a tágságot nem lehet látni, a farokméretet meg igen.
ja... mondjuk az általánosítás az befigyel...
A kérdező hozzászólása: Igen, pasi vagyok hál istennek nincs bajom a méretemmel (18), csak volt a Facebookon egy ezzel kapcsolatos téma, és nem egy csaj hanem több is azt írta hogy nekik igen is számít a méret, aki azt mondja hogy nem az vagy hazudik, vagy pasi!

Miért van az h. ha egy pasi lefekszik 4 csajjal akk. mindenki azt gondolja, h hű micsoda menő pasi, de ha egy csaj fekszik le 4 pasivl akk a többségnek az a gondolkodása h az a csaj egy k. va?

pedig a csajok is szerethetik ugyanúgy a szexet,és az izgalmat nem??

Legjobb válasz: Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P

Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P
Természetesen! Ha nincs senkid és úgy csinálod akár naponta más pasi fordulhat meg Nálad, senkinek semmi köze hozzá. Inkább dicsérendõ hogy tapasztalatokat szerzel, mert ha jó vagy a szexben azt egyik pasi sem fogja rossz néven venni. Ehhez viszont tudni kell, ha a csajod jól csinál valamit valószínû eleget gyakorolta, erre sokunk nem gondol, pedig kéne! P2
Nemtudom , de nekem pl. nemkéne egy csaj akit agyonhasználtak és ennyi :)
Utolsó én megértelek, ezt nem konkrétan neked írtam, hanem amelyik férfi ezt csinálja, de õ meg lek*rvázza a lányokat ugyanezért.
ez azért van, mert a pasikban ott van a vadászösztön. ha x csajjal lefeküdt, akkor sikeres. viszont egy csaj, õneki nem ennek kéne a fõ szempontnak lennie. de ne értsd félre, nem ítélem el az ilyet, sõt. kipróbálnám ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) 1ébként nem arra gondoltam h minden szembejövõ pasival lefekszik egy csaj, hanem aki(k) bejön(nek) neki
Én sem dugtam be x számú lányba :D Amúgy az nem zavar ha szerelembõl megtette , pl a barátnõmnél is csak az az egy eset idegesített a múltjában , amikor csak úgy megtette. És meg is bánta. Persze a múltja szóval nem változtathat rajta senki , és már a jövõt kell nézni , de biztos nem tudtam volna elviselni , ha megcsinálja ezt vagy 4 pasival még. Szerintem :)
Ahhoz hogy egy pasi 4 kurv.. öö lánnyal le tudjon feküdni, ahhoz normál esetben kell a lány beleegyezése is.Itt mutatkozik meg hogy minden..ööö nagyon sok lány qrva. A nõ a befogadó.És ha már sok férfit fogadott be, akko õ egy qrva és kész:D. A tapasztaltság amúgy sem a partnerek számától függ normál esetben, hanem a mennyiségtõl.
Nyugi nem kell megijedni én arról a pasiról aki lefekszik x csajjal legfeljebb azt gondolom h 1 f*sz, viszont a lányok is attól még ribancok maradnak fõleg , ha gyors egymásutánban van az a 4 pasi.

Miért van az, hogy a leghelyesebb pasik többsége meleg?

Legjobb válasz: Mert a heteró pasik és a csajok egybõl leb.uziznak akárkit aki törõdik a külsõjével?

Mert a heteró pasik és a csajok egybõl leb.uziznak akárkit aki törõdik a külsõjével?
Vagy pedig egy 14-17 éves lányka vagy. Azok általában szeretik a kicsit melegebb fiúkat, de általában kinövik. Ezt most normálisan írtam, nem gúnyosan. Csak hangsúlyt elég nehéz egy írott szövegbe vinni.
Pontosan. Azért mert egy srác igényes, ad magára és nem egy bunkó f*sz attól már automatikusan b*zi.Vagy például ha egyedül van sokáig, akkor biztosan b*zi mert nincs barátnõje, ugye?...buta elõitéletek.
Én nem tartom helyesnek a melegeket, mármint akin egyértelmûen látszik. Számomra a fülbevalós pasik is ilyenek. Egy férfinek NE legyen fülbevalója. Ezzel nem azt mondom, hogy a melegek ellen vagyok, hiszen van meleg barátom.
Azért, mert jobban odafigyelnek a külsejükre, és jobban értenek hozzá, mi áll jól egy fiúnak, és mi nem. Persze ez nem 100%-ban igaz, csak egy általánosítás.
miért, nem azok?
Azért, mert elterjedt ez a sztereotípia, hogy ha egy férfi sokat foglalkozik a külsejével, akkor biztos meleg. Ennyi erõvel mi is ezt mondhatnánk a plázap*csákra (mármint, hogy leszbik)...
Mert a legtöbb nõ buzі és a buzіk tetszenek nekik.
Akit ismerek, vagy ismertem valaha az életemben helyes, sõt kifejezetten szép fiút, férfit, egyik se volt meleg. Akiket ismertem melegeket, az elég randák voltak...
Mert ez nem így van, csak te vagy hülye...
Mert jól néz ki.
Mert ebbõl vond le a divatleszbiket illetve a menõ srácokra (akik miatt utána majd lehet sírni h csak a szexre tartják a nõket) jutó 20-30 csajt.
A kérdésed mögött ott rejtõzik a válasz. Több fiú születik mint lány, úgyhogy tegyük fel 20 évesek között több fiú van mint lány. Viszont 50 év felett már fordul az arány, és összességében véve tényleg több nõ van, de szerintem a te kérdésed se az 50 év felettiekre utalt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!