Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok ideges És (32 db)

Miért vagyok szégyenlős és ideges minden szeretkezés elején, és hogyhogy elmúlik amikor már teljesen meztelen vagyok?

Egy hónapja élek aktív szexuális életet a barátommal. Nagyon szeretjük egymást, vele vesztettem el a szüzességem is. De egy furcsa problémám még mindig van. Az els? egy órában mindig ideges és szégyenl?s vagyok, amikor neki állunk szeretgetni egymást. Amikor például lehúzza rólam a pólót görcsbe rándul a gyomrom. Amikor lekerül a bugy mindig elkezdem takargatni a puncim, hogy ne lássa. Pedig látta már, látta már mindenem, mégis. És egyszer?en amikor már meztelen vagyok és eltelik egy negyed óra, utána nyugszok meg, és múlik el a szégyenl?sségem. Miért lehet ez? Pedig vágyom rá, és én is akarom a szeretkezést, szóval nem kényszerb?l csinálom, de mégis. Mit tehetnék ez ellen? Olyan furcsa, hogy így viselkedek vele. Múltkor már ? is rákérdezett, hogy miért takargatom a mellem, meg miért vagyok ideges. De magyarázatot nem tudok rá adni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez egy válasz: strandon pl. a lehetõ legtermészetesebben járkál az ember "félmeztelenül",ugyanez a suliban (ugyanezzel a testtel) egy kicsit más hatást keltene mindkét félben...

Lehet, hogy ez egy válasz: strandon pl. a lehetõ legtermészetesebben járkál az ember "félmeztelenül", ugyanez a suliban (ugyanezzel a testtel) egy kicsit más hatást keltene mindkét félben...
Szerintem tök aranyos vagy:) Hát van ez így én pl akármikor ledobom magamról a göncöt... Fiú vagyok mielõtt valaki lövellné a privátot... szégyenlõs vagy és kész...de idõvel elmúlik az biztos, már láttamm párszor ilyet, és minél többször voltunk meztelenek órákig annál elõbb felengedtek aztán meg már azért kellet szólni, hogy felhúzzanak valamit :) :) De ne aggódj, elmúlik, addig meg édes maradsz....
Ez egyszerûen a gyakorlat hiánya, el fog múlni magától, nem kell tenned semmit. Szokatlan még a helyzet, és nem várható el Tõled, hogy ilyenkor az eszedre hallgass. (Amiket fent írtál, az mind igaz, csakhogy ezek észérvek, amik itt jól festenek, de ott nem ezen van a hangsúly.) Tehát, ha amúgy szégyellõs alkat vagy, akkor adnod kell magadnak egy kis idõt, hogy hozzászokj. Mellesleg, nekem is nagyon aranyos, és szimpatikus ez a viselkedésed. (Szemben azzal, aki már elsõre megjátssza a tapasztaltat a semmire.) Pár hét-hónap és magadra se fogsz ismerni, nevetni fogsz az egészen.
Jók a válaszok, de! Lehet hogy csak ilyen fajta vagy. Én már vagy 4 éve nem vagyok szûz, néha mégis rám jön a takargatás a võlegényem elõtt. Azért a legtöbb nõ szokta magát takargatni (jó, 10 év házasság után nem), a puncinkat meg elég gyakran. Szóval ne parázz, majd enyhül a dolog. Amúgy is csak 1hónapja vesztetted el. Amúgy lehet ezt a barátod bájosnak tartja meg aranyosnak, szûziesnek és még jobban beizgul.

Ha kiverem, akkor sokkal nyugodtabb vagyok, nem vagyok ideges és feszült, ellazulok! Szerintetek miért van ez? 18f

Hokizással le tudom vezetni a felesleges energiát és a stresszt!Főleg egy nehéz iskolai nap után jó kiverni!Szinte megkönnyebbülök!

Legjobb válasz: jó.

jó.
Mert nagy adag férfihormon hagyja el a tested és jelentõs mennyiségû endorfin szabadul fel mikor orgazmusunk van ami jól oldja a stresszt. Most komolyan, nem 13 éves vagy már, hogy ilyeneknek ne tudj utánaolvasni.
A kérdező hozzászólása: nem is azért kérdeztem, tudom, h ilyenkor mi van:) ) csak vki-nél úgy megy, h hamar letudja és nem érez bizonyos hatásokat, akkor lehet, h én tettem fel rosszul a kérdést:)
Nem igazán értem, hogy mi a kérdés. :-) Ez elég sok emberre van ilyen hatással. :-)
Biztos nagyon jó tesz. Az orgazmus kiváló feszültség oldó. Ha többször kivered egy nap akkor már nem is leszel ideges aznap... :)

Szerintetek miért vagyok ennyire féltékeny? De sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni ilyen vagyok és már néha engem idegesít hogy miért csinálok állandóan vitákat ebből.

Legjobb válasz: Ó hát ezzel sajnos nem vagy egyedül. :) Gondold át, hogy van-e rá tényleges okod, és mindenképp beszélj errõl a pároddal, különben csak emészted magad és az nem jó.

Ó hát ezzel sajnos nem vagy egyedül. :) Gondold át, hogy van-e rá tényleges okod, és mindenképp beszélj errõl a pároddal, különben csak emészted magad és az nem jó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) hát majd igyekszek. az a szerencsém hogy a barátom megért mert õ is féltékeny típus de én még az átlagnál is jobban minden kis izén felkapom a vizet ... ilyenkor szoktam magamban 3.ig számolni és utána válaszolni xD néha megy néha nem :/
Új a kapcsolat? Mert akkor, az lehet hogy nagyon odavagy érte és ösztönösen félted, akár ok nélkül is. Ezen majd az idõ változtat, amikor leülepszenek az érzések! Ha alaptalan az aggódás, akkor ne terheld ezzel õt, mert megmérgezi a kapcsolatot! Jó tanács! ;)
mert szeretsz valakit és szeretnéd megtartani meg kell változnod, mert tönkre teszi a kapcsolatot a féltékenység önbizalomhiány a féltékenység forrása, de gondolj bele, hogy ha együtt vagy valakivel, és pont téged választott sokmillió lehetõség közül akkor annak van oka, és nem kell féltékenykedni az ember társas lény, beszélhet más másnemüekkel, sõtt meg is nézheti a kínálatot.. :)
A kérdező hozzászólása: Liryy köszi szépen a válaszodat :) nem új a kapcsolat már fél éve együtt vagyunk és ennek nagyon örülök és boldog vagyok vele <3 azt hiszem õ az igazi és bolondulok érte :$ és lehet igaza van a második válaszolónak hogy ennek valami oka hogy engem választott és szeret annak ellenére hogy néha vitázok vele apróságokon.^^ és büszke vagyok rá hogy kitart mellettem xD nem vagyok könnyû eset bevallom és ezt õ is tudja
A kérdező hozzászólása: ti mit vesztek karácsonyra a barátotoknak/barátnõtöknek/szülõknek ?? esetleg készítetek valamit ?? *--*
Még nem gondolkoztam rajta, de lehet rendelni netrõl olyan cuccokat, amiket személyessé lehet tenni pl fényképpel, szöveggel! Szerintem az bejön!
A kérdező hozzászólása: mondjuk még van idõ bõven xD messze van még a karácsony ...^.^

Miért vagyok bunkó mindenkivel és miért idegesít mindenki ha megvan?

Amikor megjön, akkor bunkó hozzászólásokat teszek másoknak, legszívesebben felrobbannék olyan ideges szoktam lenni valamire/valakikre..Ez olyan rossz érzés, miért van? L/17

Legjobb válasz: Dolgoznak a hormonok. Ha tudod, hogy "nehéz napoknak" nézel elébe és tisztában vagy vele, hogy ilyenkor ingerült vagy, tudatosan figyelj a viselkedésedre. Azért mert éppen "megvan", nem kell mások lelkébe belegyalogolni.

Dolgoznak a hormonok. Ha tudod, hogy "nehéz napoknak" nézel elébe és tisztában vagy vele, hogy ilyenkor ingerült vagy, tudatosan figyelj a viselkedésedre. Azért mert éppen "megvan", nem kell mások lelkébe belegyalogolni.
Ezzel én is mindig így vagyok, ha megvan, sokkal feketébben látom a világot, érzékenyebb és ingerültebb vagyok. Ezért ilyenkor mindig veszek egy nagy levegõt, és átgondolom, mielõtt kinyitom a szám. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Igen, ugyanezt csináltam, hogy vettem egy nagy levegõt, de amikor itthon van ez, nem barátokkal, akkor kijön belõlem mégis...És tudom, hogy nem szabadna, de ez az érzés, nagyon rossz vááá:S:(:)
Én is mindig így vagyok vele. Amúgyis könnyû kihozni a sodromból, de ilyenkor meg végképp könnyû. Meg érzékeny vagyok, ma is majdnem elbõgtem magam 2x valami oltári kis pitiáner dolgon :D Pedig az meg alapjáraton nem vagyok, mármint sírós...
Mint az exem.....de én is így viselkednék ha nekem lenne, bevallom. Add ki magadból, kiabálj, örjöngj otthon, ne másnak és máshol. Gondold meg kétszer, hogy mit mondasz, legyél egy kicsit türelmesebb, ha kell vegyél be több gyógyszert. Nem veszitek észre, hogy hogyan viselkedtek másokkal, ez a válasz a kérdésedre, aki nem éli át az másképp látja, én megszoktam, elfogadtam. Gondolj arra, hogy már nem sok van hátra! 19F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!:) :D én se vagyok alapjáraton síros, de mais sírtam, olyan dolgon, amit csak én láttam rossznak:( olyan különös ez az egész amúgy..:)
Egyszer valami olyasmit olvastam, hogy ha a világot nõk irányítanák, akkor mindent tönkre tehetnének pár "nehéz nap" miatt :) Egyébként tényleg a hormonok miatt van, de ez még nem ok arra, hogy "bunkóskodjunk" másokkal. Mikor megjön, akkor figyelj arra, hogy minden "robbanásod" elõtt számolj el háromig! :) Késõbb szerintem javulni fog a helyzet, és ezt tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Rendben, és amúgy ez tényleg bevállt. :) mielõtt kimondtam volna olyan dolgot ami idegesít a másikba, inkább visszatartottam és már nemis tartottam lényegesnek...:)
Vagy tudod a választ, vagy még annyira sem vagy tisztában vele, hogy olyan kérdést tegyél fel, amibõl segíteni tudnánk. Elõször nézz körül magadban, mi az, amiért igazából te vagy a felelõs, gondolom, eddig nem nagyon volt felelõsséged sok mindenben, otthon segítettek, most meg a nyakadba szakadt a világ. Ezt úgy hívják, hogy élet, és téged nem készítettek fel rá. Én is ugyanennyi idõs vagyok, de nem írnám le magam úgy, hogy 22 éves fiatal fiú vagyok.... De én ebbõl már látom, hogy még tényleg fiú vagy, de most már ideje lenne felnõnöd, ha valaha még boldog szeretnél lenni. El kell engedni a szülõket, nem szabad hagyni, hogy bármit elintézzenek, megkönnyítsék a dolgod, mert a pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve. A boldogság, mindig a nehezebbik úton érhetõ el.
szar az egész világ, ez itt baj
törõdj többet magaddal, és kevesebbet másokkal.Szórakozz ilyesmi.
Mindegy mit csinálsz, csak ne panaszkodj! Azzal kicsinálod a barátaidat és minden ismerõst. Van munkád, szakmád, úgy érzed elárultak, elárulták a hazádat és ez szar. Ezt mindenki érzi mert így is van, DE hibás a legtöbb ember megközelítése! A haza az állam nem azért van, hogy megoldja a problémáinkat! Az életünket csak mi tudjuk megoldani, csak mi vagyunk képesek boldoggá tenni magunkat függetlenül attól, van e párunk vagy sincs. A megoldás benned van, és az nem az öngyilok, az csak befejez, de megoldás nélkül... feleslegesen.
Szerintem pedig ne magaddal törõdj! Ne magadért élj! Vedd észre a körülötted lévõ embereket. Kezdd el értékelni õket, elsõ lépésként, aztán rájössz, milyen sokat jelent neked a szeretetük.Ha másokkal törõdsz, kapsz egy pozitív énképet magadról.Az idegességedet se egyedül vezesd le. Menj futni, vagy boxolni vagy amit szeretsz, de ne egyedül! Hagyd most egy kicsit magadat és nézz mások felé. Szerintem ez a tuti módszer.
Az utolsó (elõttem lévõ)kommentelõnek üzenem, hogy ne irkáljon ilyeneket, hogy tegye meg, mert még megteszi!!!!! Kedves kérdezõ, ha idegesnek érzed magad, igyál citromfû teát, jógázz, esetleg hallgass hangosan tombolós zenét, tombold ki magad, attól megkönnyebbülsz. Ha ezek sem segítenek, akkor keress valami küzdõsportot, ahol le tudod vezetni a feszkót (mondjuk boksz zsákon). 27/N
Ha öngyilkos akarsz lenni a te dolgod, de még most tedd meg mielõtt tönkreteszed más életét is a sajátodon kívûl. Ha lehet ne vonat elé állj mert nagyon bosszantó hogy azért nem tud az ember idõben munkába eljutni vagy haza mert valami holdkóros elé állt és sokáig tart a helyszínelés. A kérdéseidre pedig kétlem, hogy bárki tudná a választ. Esetleg fordul pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Õk pont az ilyen kérdések megválaszolására vannak.
Van munkád, illetve jársz iskolába, és ha jársz ott jól teljesítesz? Van életcélod?
A kérdező hozzászólása: 22 Éves fiatal fiú vagyok, van szakmám, és munkám is.
Már 41 éves vagyok, látszólag minden rendben körülöttem, de én is ezt érzem, persze öngyilkos nem lennék. Egyszerûen én mást terveztem és más lett minden a végén, nem jó érzés, ha nincs kezünkben a gyeplõ. Pajzsmirigy hormon eltérés is lehet nálad. Esetleg vizsgálatra gondoltál?
ugyanezt érzem...
Nem vagy rendesen leterhelve, és van idõd marhaságokat kigondolni. Fáraszd ki magad minden nap, bármivel, este bezuhansz az ágyadba, reggel örülsz, ha nem kések el....

Miért vagyok ennyire ideges? És miért mindíg a páromon csattan?

Nagyon sokat idegeskedem amióta terhes vagyok, fel tudnék robbanni minden apróságon, mindenért csattanok, ha már nem úgy néznek rám, sírva fakadok, és nem tetszik semmi. Állandóan kötöszködöm, semmi nem tetszik, és ennek célpontja általában a párom. Ma egy fél órával kés?bb jött, mert a kollégái meghívták egy sörre, én már úgy fogadtam, hogy majd szét robbantam, jól össze is vesztünk, szegény el is ment itthonról. Nagyon sajnálom ezt, próbálom visszafogni magam, de nem megy. Mit tehetnék? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én még cak öt hetes vagyok,de már nagyon görcsölök idegileg is.A férjemtõl nagyon sok elnézést kellett már kérjek.Úgy gondolom,h a hormonok tombolnak bennünk:) Légy boldog és nyugis!

Én még cak öt hetes vagyok, de már nagyon görcsölök idegileg is.A férjemtõl nagyon sok elnézést kellett már kérjek.Úgy gondolom, h a hormonok tombolnak bennünk:) Légy boldog és nyugis!
Dolgoznak a hormonok, és a párod van kéznél, akin csattan az ostor. Szerencsére ez nálam kimaradt :-) Próbálj meg találni valami hobbit magadnak, ami jól leköti a figyelmedet. (Pl. kezdd el megtervezni a gyerekszobát, nézz utána, mit kell beszerezni, stb.) Sok boldogságot, és nyugis heteket Nektek :-)
13 hetes kismama vagyok, és a tüneteid normálisak. Én is így voltam / vagyok ezzel. Magamra se ismerek. De el fog múlni, nyugi. Ha a párod olvas a terhességrõl és nem csak a baba a központ hanem ti együtt akkor mindez neki is elfogaható lesz. Persze egy két jó nagy veszekedés után õ is be fogja látni hogy ez most tényleg egy más állapot. Kitartás lesz ez jobb is, sõt.... :-)
Szió!Sajnos nálam is vannak ilyen gondok, és akikel eddig beszélgetem kismamikkal, mind arra panaszkodik, hogy idegesebb a keleténél.Nálad arról is szóvan, hogy most még jobban ragaszkodsz a párodhoz, és rosszul esett, hogy elmendt sörözni.Én is ilyen vagyok, nagyon ragaszkodom.Próbálj babádra gondolni, és meg nyugizni, tudom nem olyan könnyû.Nagyon nehéz a kispapáknak, nem olyan a párjuk mind eddig volt, de meg láttod, hogy meg fogja érteni!Gratulálok a babához!!19 hetes kismami
Én is 14 hetes vagyok, és totál ideg. Flegma vagyok mindenkivel, és ez nagyon bánt. Az a durva, hogy én észre sem vettem magamon, azt gondoltam, hogy az úgy jó, ha én jól "beszólok". Aztán a múlt héten a párom "helyre" tette az agyamat. Nem esett jól, bõgtem egy sort, de aztán visszagondoltam az elmúlt hetekre, és tényleg elég hülyén viselkedtem. Azóta odafigyelek, hogy mit milyen hangsúlyban mondok. Kitartás, elõbb gondolkozz, aztán mondd ki a véleményedet. boldog babavárást!!
Ez sajnos normális.Nekem is csak a párommal volt bajom az elsõ 3 hónapban.Közben persze tudtam, hogy nincs igazam, mégis minden olyan érzékenyen érintett tõle.Elötte soha nem hisztiztem, akkor igen.A második trimeszterben szinte semmi nem volt jó amit csinált, de akkor úgy éreztem igazam van.Meg voltam róla gyõzõdve.Aztán újabb hormonlöketet kaptam és minden jó volt.Ezt a hormonlöketet hányingeres napok jelezték.A hrmadik trimeszterben meg azt vettem észre, hogy bárki fejét lareapom egy pillanat alatt.Olyan hirtelen felhúzom magam néha és csak mondanám és mondanám a magamét.Persze próbálom magam visszafogni, de nem mindigf megy.Sõt.Hiába tudom, hogy nincs igazam, jólesik kiadni magamból a dühöt.Szerencsére csak ritkán van ilyen, de akkor nagyon.Én elõrebocsánatot kértem mindenkitõl és szóltam ha ilyen van az nem én vagyok, bocsi.Mindig nagyon nyugis voltam a terhesség elött, ez most megváltozott.Ha nem tudom kiadni az rosszabb, mert akkor csak magamban fortyogok sokáig.Azért vissza kell fogni magunkat és nagyon fontos, hogy belássuk, hülyék vagyunk néha.Akkor nem megy rá a kapcsolat, max egy idõ után kinevet a párunk magában, miközben mi kígyót békát "kiabálunk" rá.Ha nem látjuk be a hibánkat, akkor viszont hárpiának tart egy idõ után és nem érti mi ez az egész.Így nem veszik fel annyira, mert tudják, hogy nem gondoljuk komolyan, csak a pillanatnyi ideg mondja belõlünk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
A pánikbetegség velejárója a légszomj és halálfélelem.De olyanról még nem hallottam, hogy hajhullás és szívfájdalom kísérné.
A hajhullást okozhatja stressz. Próbálj meg kicsit nyugodtabb lenni, kikapcsolódni. Szerintem még ez nem pánikbetegség, de az is lehet belõle, ha nem figyelsz oda magadra.
nekem is ezek a tuneteim illetve sulyos almatlansag, holnap megyek a dokimhoz, sztem panikbeteg vok meg gombocot is erzek a torkomba:(

Miért van az hogy bár vv Attisnak drukoltam, mégis r*hadt mód idegesit és mar az irigység hogy ez a bar*marcú ekkora vagyonra tett szert hirtelen? Normális dolog ez vagy van valami bajom (az elmémmel)?

vv Atilla

Legjobb válasz: Ha ennyire bele tudtad hergelni magad ebbe az idétlen baromságba, akkor mindenképpen veled van baj. Én is követtem, bár nem tévében, de csak egy rakás agyhalottat látok bennük és röhögök rajtuk. Ne vedd ennyire komolyan, mert aki így beleéli magát, azokat tudják legjobban lehúzni lóvéval (SMS-ek).

Ha ennyire bele tudtad hergelni magad ebbe az idétlen baromságba, akkor mindenképpen veled van baj. Én is követtem, bár nem tévében, de csak egy rakás agyhalottat látok bennük és röhögök rajtuk. Ne vedd ennyire komolyan, mert aki így beleéli magát, azokat tudják legjobban lehúzni lóvéval (SMS-ek).
A kérdező hozzászólása: :) Kissé félreértettél.Én 1 k*rva sms-t se küldtem, nem éltem bele magam.De azért thank you a válaszodért!
Igaz, nem kellett volna ezt feltételezni rögtön. Kicsit általánosságban is mondtam, senkinek nem szabadna ezeket a valóságsókat véresen komolyan venni. Mondjuk téged is megértelek, idegesítõ, hogy valami jöttment fél évi bohóckodásért kapja azt a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Úgy van!

Folyamatosan mozgok. Futok, ugrókötelezek stb. És egy kicsit diétázok is emiatt: Miután befejeztem a sportot, utána is van sörpocakom, sehol nem vagyok hájas, csak ez idegesít, semmi lógó háj. Miért van ez? és Hogy lehet eltüntetni?

Az emésztésem nem túl jó, több napig nem járok WC-re

Legjobb válasz: Igen,a haspuffadás valószinüleg a rossz emésztésed miatt van,ami pedig a helytelen táplálkozás miatt,ha egyébként minden rendben veled,nincsen gyomor ,bél stb problémád,betegséged

Igen, a haspuffadás valószinüleg a rossz emésztésed miatt van, ami pedig a helytelen táplálkozás miatt, ha egyébként minden rendben veled, nincsen gyomor , bél stb problémád, betegséged
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van remélem, lehet azért van mert elég keveset iszok? Áhh valahogy megkéne oldani, mert emiatt nem érzem jól magam :S
Elsõ vagyok.Nem raksz fel egy képet a hasadról? Akkor talán meg tudnám mondani, hogy tényleg puffadás e, vagy háj. Napi 2 liter folyadékot elfogyasztod?Hányszor eszel egy nap, és mit?
A kérdező hozzászólása: reggeli: kakaó, kenyér. Tízórai: zsemle. Ebéd ami suliban van. És uzsonna kenyér. Már nem vacsorázok. és mozgok. kép: http://img228.imageshack.us/img228/7250/asdimd.jpg ( és már nem ettem 3 órája, és közben ugróköteleztem fél órát)
akkor itt a baj. gyakorlatilag csak szénhidrátot eszel, kenyeret kenyérrel. pedig pont azt kéne kizárni elsõ körben az ételek közül. gondolom fehérjét semmit se viszel be, így sokkal több izmot vesztesz, mint egyébként egy normális táplálkozással. keress rá testépítõ oldalon, vagy írj a sport rovatba, hogy adjanak tanácsot ezzel kapcsban, ott értenek hozzá. de le ne írd, hogy eddig mennyi kenyeret ettél! azért tuti kiszivatnának. csak kérdezz rá h milyen étrendet ajánlanának meg tedd fel a képet és tuti kapsz pár értelmes választ :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi. Mindennap eszek még vmien gyümölcsöt is. Nem tudom mit tudnék enni kenyér, zsömlén kívül.
Zajok, fények nem szoktak zavarni?
Nem vagy elég fáradt. Sem fizikailag, sem szellemileg. Ez lehet attól is hogy nem vagy elég aktív, illetve attól hogy túl sokat alszol. Például én napi 10 órát alszom, mert szeretek reggel sokáig aludni. És éjjel nekem is gondot okoz az elalvás, mert nem vagyok elég fáradt. Ellenben ha csak 6-7 órát tudok aludni, olyankor egybõl el tudok aludni éjjel.
szia! Nem azért van, mert nem vagy elég fáradt. Csak nehezebben alszol el, mint az átlag. Én ugyan ilyen vagyok. A párom ahogy leteszi magát, már alszik. Én is sokat szenvedek az elalvással. El tudok én aludni, csak sokáig tart. és de, fáradt vagyok testileg is, és szellemileg is!! Ez van, el kell fogadni az embernek a saját testét. Amúgy mindig ilyen voltál? Mert én igen.
Megfigyeltem, hogy jobban alszom, ha egész nap rendesen ittam. Lehet, hogy ez rajtad is segít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!