Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok ha szeretem mért (9 db)

Miért van, hogy az egyik fél jobban szereti a másikat s a másik nem? Vagy ha szereti is mért nem hajlandò kimutatni?

Mindent megteszek a pàromèrt hisz imàdom. Mindazt a tör?dèst megkapja t?lem, amit èn is szeretnèk t?le kapni, de ennek sajnos az egy negyedèt sem nyùjtja. Tudom, hogy szeret, de ezt nekem sose mondja, harapòfogòval kell kihùzni belòle egy "szeretlek"-et.. Sosem lep meg aprò ajàndèkokkal, figyelmessègekkel, sosem cirògat, masszìroz, sosem ad egy puszit pl ha làtja , hogy elbòbiskoltam stb... Sokszor mondtam màr neki, hogy ezekre nekem szuksègem van, mint ahogy èn mindezt megadom neki. De belefàradtam, hogy nekem kelljen mondani folyton. Mèrt nem jön neki magàtòl? Vajon màr nem szeret? Akkor mèrt nem hagy el?

Legjobb válasz: 24 èves làny vagyok!

A kérdező hozzászólása: 24 èves làny vagyok!
velem is szóról szóra ugyan ez a helyzet!! :S ezekszerint nem vagyok egyedül vele... én is belefáradtam sokszor mondtam neki h nekem szarul esik h nem mutatja ki...persze tudom h szeret csak ez kevés nekem. Legutoljára megmondtam neki h belefáradtam és nem sokáig fogom bírni, azóta nagyon figyelmes szerintem te is õszintén mond el neki! 18/l
Nem tudom, miért kellene elvárni bárkitõl is, hogy akarata, szokásai, igényei ellenére bárki kedvéért megváltoztassa a hozzáállását a másikhoz. Ha õ nem akar cirógatni, puszilgatni, akkor a kikényszerített, kizsarolt cirógatás, puszilgatás kinek esne jól? Ha én úgy akarom szeretni a páromat, hogy minden nap egy tortát sütök neki, mert azt hiszem, hogy ez a szeretet, akkor legyen kötelezõ neki is minden nap egy tortát sütnie nekem, mert különben hisztisen toporzékolni fogok, hogy már nem szeret?
Azért amiket írsz azok elég alap dolgok. Nem minden ember egyforma. Lehet h nem szeret, de lehet h csak neveltetése miatt ilyen. Pl. eleinte megadta ezeket a dolgokat? Mert ha igen, akkor nyilván baj van, de ha sosem adta meg, akkor lehet h csak ilyen és kész. De szerintem a pasiknál ez eleve máshogy van: pl. kiáll melletted egy vitában? Elvisz a haverokkal bulizni?...stb. ha pasis programokat szervez veled tuti szeret. Én pl akkor tudtam meg h mennyire szeret a poárom, mikor találkoztam a kollégájával, és mondta, h csináljak valamit vele, mert már nem bírja h folyton rólam áradozik :D :D
A párod hány éves? MErt ha még fiatal, alakíthatsz rajta kicsit, hogy ez is kell egy kapcsolathoz...stb, viszont ha 30 felett van vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Miért vagyok ilyen? ha szeretem mért tenném meg?

van egy fiú akit nagyon szeretek!már együtt vagyunk több mint 1éve(1év 4 hónap).keveset talizunk hetente 2x mert disgy?ri focicsapatnál játszik.tényleg szeretem és nem tudodm elképzelni az életem nélküle!de most közbejött egy srác aki nagyon helyes..és akivel szivesen elmennék egy éjszakára!(az a baj hogy két énem van :az egyik aki nagyon szerelmes a másik pedig ez..)mit tegyek!részben érthet? vagyok hogy megtenném..ugye?

Legjobb válasz: Hát nagyon nem vagy érthetõ! Én nem értem hogy hogy lehet megcsalni valakit, megbántani, fõleg meg játszani az érzéseivel? Ha tényleg annyira szeretnéd a barátodat, akkor eszedbe sem jutna másik pasi..

Hát nagyon nem vagy érthetõ! Én nem értem hogy hogy lehet megcsalni valakit, megbántani, fõleg meg játszani az érzéseivel? Ha tényleg annyira szeretnéd a barátodat, akkor eszedbe sem jutna másik pasi..
A kérdező hozzászólása: De én tényleg szeretem és az életem adnám érte!csak nagyon keveset vagyunk együtt és hiányzik a törõdés és az hogy együtt legyek valakivel...érted?
Nem vagy részbem sem érthetõ. Ha szeretsz valakit, nem csalod megg, ez van. Én távkapcsolatban vagyok, mégsem jutott ilyen soha eszembe. Mindig lesznek csábítások, meg kell tanulni legyõzni óket, errõl szól a szerelem.
Hú. Én erre azt mondom, hogy csak egy életed van. Miért kéne bármit is elszalasztani? Egész más dolog a szerelem, és a testiség. Én tökéletesen megértelek. Rólam sem gondolná senki.... nem mondom, hogy fûvel fával, de ha valakit tényleg megkívánok, és õ is engem, miért ne??
En is ennyi ideje vagyok a baratommal, de csak akkor fordult meg a fejembe h megcsaljam, amikor teljesen kiabrandultam belole, ugy bant velem.Ha szeretsz valakit IGAZAN, akkor NEM fordul meg mas srac a fejedbe.Lehet nem annyira eros a szereted mint ahogy te magadnak is beprobalod etetni.Nezd meg melyik Ened erosebb.amelyik az, az vagy igazan te.Ez ennyire egyszeru.Vagy valaszd azt h nem csalod meg, de senkivel, vagy csaljad agyba fobe, de akkor reszerol se varj megertest, v h o azt ne tegye meg veled.Eseteleg ha tobb szeretetre van szukseged es azert jar mas a fejedbe, akkor beszeld meg a baratoddal, h tobbet talalkozzatok, v jobban mutassa ki az erzelmeit
Kedves válaszolónak: Mindenkinek egy élete van. De ez nem jelenti azt h elszalasztasz bármit is, ha nem fekszel le mindenkivel akivel lehetõséged lenne.. Ribanc! Az ilyenek miatt van félnivalójuk a hû társra vágyóknak. A barátnõmet modellekkel se csalnám meg.. Ez sztem gátlástalanság.
detto ez a véleményem! Azért mert egy életünk van akkor lekell feküdni mindenkivel akit csak megkivánunk? Ribacn az ilyen!... ilyen tanácsokat ne adj mert csak segited egy férfi sziv összetörését! A kérdéshez szolva, ha már elgondolkodott az adott hölgy hogy az a másik pasit megkivánt, már régen rossz...de ha párodat szereted és nem vagy ribanc...akkor inkább azon legyél rajta hogy a párod többet törödjön veled, nem pedig azon hogy kitöl kaphatsz kukit! Bocs a nyers szövegért, de az ilyen tipusu válaszok kikészitenek! :S
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát annak is aki részben megért és annak is aki elitéli ezt!
Én teljesen megértelek, igaz én nem tudnám megtenni nem az a típus vagyok.De nem vagyunk egyformák.Egy viszont biztos...Ha megteszed és tényleg szerted a barátodat, baromira meg fogod bánni és szörnyû bûntudatod lesz. Mérlegelj aztán dönts!
Ja idáig oksa, de mi a kérdés, tesa?
kockáztass, aki mer az nyer
A kérdező hozzászólása: Épp erre gondoltam én is, de nagyon parázok, most is lesz randim, ha minden igaz a héten és nem szeretném elszúrni, jó lenne legalább megölelgetni, de legjobb a csók lenne, bár lehet túl gyors lennék és akkor meg az lenne a baj.
Ha nem húzod meg õket az elsõ randin akkor lúzernek fognak tartani tehát ezen változtass
Elõször csak a kezét fogjad. Ne engedd el. Aztán állj elé és nézz a szemébe, A többi megy magától. Ne arra gondolj, hogy mi fog történni, hanem, hogy mit szeretnél.
Az, hogy melyik lánnyal meddig lehet elmenni az elsõ randin, eléggé változó.Erre neked kell ráérezned.De mindíg egy kicsit többet akarj, mint kevesebbet.Ezt már csak magad miatt is így tedd, és akkor a randi után nem fogod azt érezni, hogy töketlen voltál.Elrontani meg úgysem fogod.Legfeljebb azt mondja a lány, hogy egy kicsit lassabban nyomulj.
Szerintem elsõ randin sok a csók:) De ha nem érsz hozzá, úgy érezheti nem érdekel téged. Miközben sétáltok fogd meg a derekát, a randi végén öleld meg vagy ha leültök egy padra, a combját is megfoghatod.

Az miért baj, ha úgy csinálom a dolgokat akogy én szeretem, és nem úgy ahogy más megszokta? Azért, mert fiatal vagyok temessem el magamat?

Én megértem, hogy az idősebb generáció tényleg tapasztaltabb és tud jó tanácsot adni. Én rendszerint, ha nekem is megfelel megfogadom a tanácsot, és azutzán be is tartom, mert jó. De néha olyan kellemetlen, hogy nemcsak az idősebb családtagok, hanem más idősebb emberek is kioktatnak, csak azért, mert fiatalabb vagyok. És nem képesek belátni utólag, hogy nekem van igazam. Tudom, hogy én vagyok a fiatalabb és nekem kell alkalmazkodjak, de azért már hadd ne vegyenek hülyére, mert ők idősebbek. Mit tegyek, hogy kivédjem az ilyen okos tanácsokat?

Legjobb válasz: Ez szimplán korlátoltság a részükrõl. Ha kiveszik a munkát a kezedbõl, akkor menj onnan. És ha étel, akkor ne is edd meg. Szokjanak hozzá, hogy nem engedsz az agressziónak.

"Mennyibe telik úgy csinálni, ahogy õk akarják? Semmibe. Késõbb, többet profitálsz belõle, " Miért kellene mindent úgy csinálni ahogy õk mondják? Fõleg, ha a felelõsség nem az övék? A másik az, hogy változik a világ. Nagyon sok dologban az idõsebbek tudnak jó tanácsot adni, viszont pl. anyukámra nem szoktam hallgatni, amikor a "hogyan viselkedjünk a munkahelyünkön" c. kiselõadást adja elõ. Õ egész életében háztartásbeli volt, még azt a rendszert ismeri, hogy a titkárnõ a Fönök úrnak megfõzi a kávét és a papírhalmaz fölött festi a körmét. Nekem meg van 20 éves munkatapasztalatom multinál, 8 féle országból volt már fõnököm, mindenféle színû és nyelven beszélõ kollégám és két kattintással lekönyvelek 40 millió eurót. Gyereknevelés dettó. Anyám még azt tanulta, hogy a gyereket 3 óránként kell szoptatni, telenyomni cukros teával. Rám meg közölte, hogy kínzom!!! azt a szerencsétlent, mert vizet raktam a cumisüvegbe és a cukros teát sem engedtem. Igaz, az én gyerekeim nem tudják olyan éééédesen felsorolni, hogy a fogacskáik között hány egészséges, hány lyukas és hány csonk van, mint én annó ennyi idõsen. Szóval van amihez tényleg tapasztalat kell ami a korral (is) jár, de nem minden tanácsot kell megfogadni.
Ez szimplán korlátoltság a részükrõl. Ha kiveszik a munkát a kezedbõl, akkor menj onnan. És ha étel, akkor ne is edd meg. Szokjanak hozzá, hogy nem engedsz az agressziónak.
Szerintem meg nem feltétlenül kell tisztelni az idõseket. A kor nem érdem, hanem állapot. Senkit nem fogok azért tisztelni, mert elérte a 60 évet. A tiszteletet ki kell érdemelni. Persze ezzel nem azt mondom, hogy az idõseket le kell [email protected] Én a munkahelyemen pl. el szoktam mondani a fiataloknak, hogy szerintem hogy jó, én hogy szoktam csinálni. Aztán vagy megfogadja, vagy nem. Az már az õ dolga, nekem semmi közöm hozzá.
Utolsóval egyetértek. Én is ezt gondolom. Egyébként én sem szeretem a kioktatást, DE én nem is bólogatok rá soha. Ugyanis ha az ember bólogat, azzal elhiteti a másik féllel, hogy az legközelebb is adhat tanácsot kéretlenül. Ha engem oktat ki idõsebb (amióta szültem, rendszeresen kaptam a tanácsot.....persze elsõsorban gyermeknevelésrõl), én megmondom: "köszönöm, rendes vagy, de én nem így szoktam." Ha folytatja, akkor megint: "igen, köszi, de én elõbb is mondtam hogy nem így szoktam." Ha már elismételtem az illetõnek negyedszer is, megunja, és többet nem osztja az észt, ennyi. Persze más ha valóban szükségem van tanácsra, akkor szívesen meghallgatom. Sõt, kérem is. Szerintem ez az alapvetõ különbség a tanács és az észosztás között: elõbbit kérik, utóbbi teher. Ezt el is mondhatod nyugodtan annak, aki sokadjára sem fogja fel, hogy ne szóljon bele valamibe.
Tudod, erre egy módszer van: egyik füleden be, a másikon ki. Meghallgatod, bólogatsz és úgy csinálod a dolgaidat, ahogy neked tetszik.
Unatkoznak, besavanyodtak, nincs saját életük, a másikét akarják élni, vagy épp szétzúzni, ne hagyd...
Konkrét példa nélkül elég nehéz erre mit mondani...
Okos enged szamár szenved. Kár összerúgni a port, olyanokkal, akik nyilvánvalóan fölötted állnak (szüleid, fõnökeid késõbb, stb). Mennyibe telik úgy csinálni, ahogy õk akarják? Semmibe. Késõbb, többet profitálsz belõle, ha nem egy csökönyös, kezelhetetlen alaknak tartanak, hanem egy együttmûködõ valakinek. Persze, ha kardinális kérdésekrõl van szó, akkor azért állj a sarkadra!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, és még mindenütt azt hangoztatják, hogy tisztelni kell az idõseket.(tévedés ne essék, mert kivételek mindig vannak). De õk már nem kötelesek tisztelni a fiatalokat, de azért a tiszteletet elvárják.
A kérdező hozzászólása: Sokszor alkalmazom ezt, de olyankor az van, hogy az illetõ személy nekiáll feldühödve, és õ megcsinálja azt az ételt, amit magamnak fõzök. :(
Nekem azért tûnik butaságnak az elõzõ válaszoló által idézõjelbe tett mondat amit idézet valakitõl, mert ha mindig úgy teszünk, ahogy más tanácsolja, azzal magunk alatt vágjuk a fát, ugyanis elhitetjük a tanácsoló-észosztóval, hogy rászorulunk a tanácsaira, ezért egyre jobban mindig beleszól majd a dolgainkba....gyereknevelés tipikus...ha az ember állandóan megfogad minden, mondván "nem kerül semmibe, sõt még profitálok is belõle", akkor a tanácsoló-észosztó ember majd egyre jobban azt hiszi, neki ez joga, hogy ossza az észt, mert rászorulunk. Magyarán: nemkívánatos észosztó alá lovat adni a legnagyobb butaság amit tehetünk...
"Mennyibe telik úgy csinálni, ahogy õk akarják? " EZt nem mindig együttmûködõ valakinek tartják az emberek.....ha úgy ugrálsz ahogy más fütyül, azt csinálod, amit mondanak, az sajnos nem "együttmûködõ valaki" mifelénk, hanem azt úgy hívják: "balek". Vagy "magatehetetlen". Esetleg "határozatlan".
Áh, nem nagyon tudod kivédeni. Nekem az vált be, hogy egyre inkább kerülöm az ilyen okoskodó embereket. Mióta külön élek (kollégium, albérlet) azóta nem annyira szólnak bele mások. Persze nem mindenki ilyen szerencsés, van aki már 30 éve házas, 2 gyerekkel, saját lakással, mégis belepofáznak a szülei az életébe. Erre fel kell készülni. Mielõbb ki kell alakítani egy teljesen zárt, védett, saját életet (privát szférát), tehát hogy senki se törhessen rád, pl ha van lakásod, szülõnek, anyósnak ne legyen kulcsa hozzá, néha kapcsold ki a telefont, meg ilyen apróságok. Nem fogják belátni, hogy neked van igazad. Soha nem fogják belátni, mert makacsak és te rajtuk nem tudsz, õk pedig nem akarnak magukon változtatni. Szerencsére az emberek itt is 2 csoportra oszthatók: azok, akik szinte csak szekálni tudnak, és azok, akik sosem teszik. Azok az emberek, akiket most, az elmúlt években ismertem meg és fogadtam barátaimmá, sosem szólnak bele a dolgaimba, tanácsot csak akkor adnak, ha kérem, és akkor sem erõltetik, inkább csak tapasztalatokat mesélnek. Csak azt tudom mondani, hogy ha keresed, te is meg fogod találni azokat, akik rendesen fognak viselkedni veled, mert biztosak benne, hogy okos vagy és talpraesett.
Tapasztalataim szerint egyik malacka sem szereti, ha a hasát simizzük.Talán azért, mert ott túl sebezhetõnek érzik magukat. :)
a mi malacaink nem szeretik ha a hasukat simogatják!:s
Nekem eszembe nem jutna a malac hasát simogatni, akkor ki kell teríteni szegénykét! Simogasd csak a hátát!
A kérdező hozzászólása: Részvétem utolag, és ksözi a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Engem is érdekel léccí írj nekem is
engem érdekelne a történeted, írsz privit?
A kérdező hozzászólása: *köszi
A kérdező hozzászólása: Hát istenem....Én csk aranyos kérdéseket tudok írni. 15/f
Ez ollllyan aranyos kérdés volt! X"D Sírtunk a nevetéstõl. Ja és szerintünk TERHES, igen! Mindenképp. XDDD Amúgy a tengerimalacok félõsek, és nem igazán szeretik ha a hasukat piszkálják, ahogy ált. a nyuszik se túl simogathatóak, hacsak nem szoktatták hozzá õket, akkor akár bújósak is lehetnek.
az én kis Zsömim sem szerette... de viszont bújós volt hihetetlenül tudta szeretni az emberi közelséget...mindig mikor haza értem, már "ui"-zott... most helyette nyuszi van, ugyan úgy ugrándozik, meg szereti az embereket, de azért mégsem ugyan az. Õ nem köszön "ui"-val :)

Fiúk! Miért vagytok oda a szép női dekoltázsokért (ha oda vagytok)? Mit "esztek" rajta? Miért szeretitek nézni, megfogni, puszilgatni, izgatni, magatokat miatt vagy a csaj miatt mert esetleg élvezheti?

Olvastam olyat hogy egy pasi izgatta egy n?nek pedig annak teljesen érzéketlen volt a melle de a pasi mégis szerette neki csinálni. Azt is hallottam a pasiknak legbelül anya komplexusa van. Ez valamennyire igaz? :)

Legjobb válasz: Mi pasik szeretjük a szép melleket, ennyi a téma, nincs ebben sztem mit magyarázni. :D Nincs ebben semmi anyakomplexus, és azért az is ebben van hogy a nõknek sem esik rosszul a dolog.

Mi pasik szeretjük a szép melleket, ennyi a téma, nincs ebben sztem mit magyarázni. :D Nincs ebben semmi anyakomplexus, és azért az is ebben van hogy a nõknek sem esik rosszul a dolog.
A kérdező hozzászólása: De mit éreztek közben? :)
A hajradír az a colour b4 vagy az valami más? :D
A kérdező hozzászólása: igen szerintem az azt hiszem, kiszõkítõ, mint a lorel effasor, vagy kallos szõkítõpor vagy ilyesemi amivel a sötét hajszínt szokták leszedni mielõtt szõkére festik.
Én nem tudom, konkrétan melyik termékre gondolsz, így arról nem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy a színleszedés után nem szabad túl sötéttel festeni, mert akkor fog besötétedni. (tehát legalább 6-ossal, és nem kevesebbel!)
Lehet hogy azóta már megoldottad a dolgot, de ha mégsem: A Color B4 nem szõkítõ, nincs benne se szõkítõpor, se ammónia. A kémiai folyamatot megfordítva leszedi, leradírozza a festéket a hajról. Ez nagyon kiszárítja a hajat és érzékennyé teszi a festésre (ez tapasztalat, az eredetileg zsíros hajam két hétig szállt utána). A doboz szerint a tartós festékkel minimum 2-3 hetet kell várni, de hajszínezõt rádobhatsz korábban is.

Ha egy pasi megcsalja a feleségét, akkor már nem szereti őt? Vagy miért tesz ilyet? Vagy, mert már megunta 8 év alatt? !

Van itt ilyen pasi? És mit érez a másik lány iránt?

Legjobb válasz: Az a pasi biztosan csak megszokásból van együtt a párjával,és talán kötõdik is hozzá,de az tuti,hogy már régen nem szerelmes belé.Mindenesetre a megcsalásnak számos oka lehet,és általában mindkét fél hibás abban,hogy a kapcsolat megromlik.

Az a pasi biztosan csak megszokásból van együtt a párjával, és talán kötõdik is hozzá, de az tuti, hogy már régen nem szerelmes belé.Mindenesetre a megcsalásnak számos oka lehet, és általában mindkét fél hibás abban, hogy a kapcsolat megromlik.
Nem szereti, megunta, ez mind igaz. Amíg szerelmes vagy valakibe, gondolni se tudsz másra, nem hogy megcsalni a párod.
Nem szereti a feleségét, megunta, csak kihasználni akarja. Erre van esze. Az ilyenek ribanc faszok.
Az együtt töltött évek, a kötõdés a ragaszkodás, ezek mind a feleség mellett tartják. És az hogy valaki megcsalja a párját, nem azt jelenti hogy nem szereti, mert igenis szereti, csak már nem szerelmes. Ha elveszítené sajnálná õt, de az ember az ilyen. A másik nõ iránt nem érez semmit, csak kaland és egy új élmény amit lehet hogy a feleségétõl is megkap, de az nem olyan. Nekem sokszor mondták, hogy a vágy nem egyenlõ a szerelemmel. Ha valaki megcsal valakit azt nem kell mindjárt elítélni. Minden ember vágyakozik egy más iránt, csak valaki ellen tud neki állni, valaki meg nem. Ez csak annak rossz akit megcsaltak, és a másik félben is ugyanúgy ott van a megbánás, ez biztos. De az emberek 80% ezt csinálja, csak nem tud róla a másik fél. És még lehet hogy kevés százalékot írtam. De ha választani a kellene a megcsalónak, valószínû hogy a 8 éves házasságánál maradna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De talán õ már nem a feleségéhez ragaszkodik, hanem sokkal inkább a gyerekeihez, mert ha õk nem lennének, már elvált volna.
"Ha jól tudom szólás, vélemény és vallásszabadság van." - A fikázóknak is.
Dehogy tekintenek úgy rá! Honnan vetted ezt a sületlenséget?
Kedves kérdezõ, te 2008-ban úgy tekintettél Gyurcsány Ferencre, mint édesatyádra?
Mi nem akarunk tekintélyelvû rendszert! Ott a pozíció számít nem a szakértelem és soha nem fogok olyat tisztelni, aki kikényszeríti a tiszteletet és nem kiérdemli.
Szerintem nézz utána, mert elképesztõ mennyi pontatlanságot írsz le. Egyrészt: hagyományosan lehet, de a modern társadalmakban ritkán tekintenek úgy az elnökre, mintha az apjuk lenne. Másrészt: nézz utána, mit jelent a 'gyülöletbeszéd' szó. Biztosan nem azt, amit hiszel róla.
Neked fogalmad sincs mi a gyûlöletbeszéd és a kritika között a különbség! Miért kellene úgy tekinteni rá? Megérdemli? Másrészt mindenkinek joga van azt szeretni vagy nem szeretni akit akar. Gondolom az nem fájt ennyire, hogy Gyurcsányt nem tisztelték. :)
Jahh csak ott úgy is viselkedik mintha az apja lenne!
Pont ez a baj amikor valaki elkötelezõdik egy párt mellett megkedveli a vezetõjét és amikor az hülyeségeket csinál akkor is kitart mellette véleményével, csak azért mert kedveli azt vagy õt. Ez vezet bizonyos vaksághoz. De szó se róla érthetõ mert a szerelem a barátság is így mûködik bizonyos fokig. Vannak emberek nem is kevesen akik nehezen tudják kettéválasztani az érzéseiket és a racionális megítélést. Erre pont jó közeg a vallás mert ott a hitnek nagy jelentõsége van. Pedig ha hiszek valamiben akkor még nem kell vaknak lennem.
Ja, szabadság van.Ezért lehet fikázni is.
Mint a régi Ceausescu vicc. Ceaușescu és felesége kérdi a néptõl: -Kik vagyunk mi nektek? -Apánk és anyánk. -Kik akartok lenni? -Árvák.
Putyin, na õ apafigura. Olyan rendszert akarsz itt is? :) Akkor a szólásszabadságot el is lehet felejteni teljesen.
Tudod a fejlett társadalmakban (egyébként jellemzõen az ilyenekben van vélemény- és vallásszabadság) politikusokat nem "vezetõnek" tekintik, hanem "képviselõnek". Gondolkodj el a két szó közti tartalmi különbségeken.
Akkor Rákosi vagy Kádár elvtárs is apafigura volt? Nem is értem '56-ot, vagy a rendszerváltást! Azok is csak fikáztak, akik azokat szervezték? :DDD
"Ha jól tudom szólás, vélemény és vallásszabadság van." Például éppen ezért fikázzák.
A kérdező hozzászólása: Összetartóbb országokban a nép tagjai úgy tekintenek a miniszterelnökre, mintha az apjuk lenne.
A kérdező hozzászólása: "- A fikázóknak is." Nem, az gyûlöletbeszéd.
A kérdező hozzászólása: Nézd meg pl. Türkmenisztánban hogy tekintettek Türkménbasira vagy Törökországban hogy tekintettek és tekintenek ma is Atatürkre!
"Összetartóbb országokban a nép tagjai úgy tekintenek a miniszterelnökre, mintha az apjuk lenne." Apám inkább nem evett, de nekem jutott mindig. Miniszterelnökünknek van mit enni, de a népét hagyja éhen dögleni. Az ilyen apát a gyereke sem tiszteli.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!