Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok ha (3230 db)

Veszélyes Irán a világra? Ha igen, miért vagy ha nem akkor miért nem?

Úgy vettem észre mintha beindult volna Irán ellen egyfajta propaganda f?leg az USA miatt. Gondolok itt Szaudi követ vagy ki a fene ellen elkövetett állítólagos iráni merényletre. Meg arra, hogy Irán atombombát gyárt Izrael és az USA ellen és még sorolhatnám...

Legjobb válasz: Lehet, hogy Irán vezetõje egy agresszor, de tudtommal még nem rohantak le senkit, mint a jenkik: Afganisztán, Irak.

Ha Amerikára meg Izraelre veszélyt is jelentene, az még közel sem lenne a VILÁG.
Lehet, hogy Irán vezetõje egy agresszor, de tudtommal még nem rohantak le senkit, mint a jenkik: Afganisztán, Irak.
A világra semmiképp sem. Izrael számára jelenthet veszélyt. Ebben persze nyilván eltérõek lesznek a vélemények, mert sokaknak meggyõzõdése, hogy az izraeli haderõ nagyobb erõt képvisel, mint az iráni, én ebben azonban nem volnék olyan biztos. Ahogy elnézegettem a fejlesztéseiket igen sokat fejlõdtek nagyon rövid idõ alatt. Akik az iraki-iráni háború miatt elkönyvelték Iránt pocsék haderõnek azok szépen nézzék meg az új robotgépeiket, az új légvédelmüket - ami kísértetiesen hasonlít az s300hoz. Kifejlesztettek saját rakétákat felderítõgépeket, gépkarabélyt, légvédelmi rendszert mûholdakat, szinte mindent. Irán hadereje ma már korán sem alábecsülendõ.
Irán pont annyira veszélyes, a nem létezõ atombombájával, mint Irak volt a nem létezõ tömegpusztító fegyvereivel.
ITT AMERIKA VESZÉLLYES CSAK
Az olajra viszont egyre égetõbb szükség van. :) Meg amúgyis, a [email protected] is ki van ezzel a sok arabbal már, hogy õk nem kérnek a "demokráciánkból", és azt hiszik úgy pattoghatnak ahogy akarnak.
Izraelt-t és az Amerikai Egyesült Államokat nem irányítják fundamentalisták, és nem elég egy ALLAHU AKBAR!, hogy kilõjenek egy atombombát.
"Ha Amerikára meg Izraelre veszélyt is jelentene, az még közel sem lenne a VILÁG." Te nem vagy komplett! Ha Iránnak olyan interkontinentális rakétái lennének, amivel az USA-t is elére azt jelenti, hogy bárkire kilõhet egy atomot. Értsd: a gyaur, kafír hitetlen kutyákra! -> az iszlám hívein kívül az egész világra! Nem szeretném megérni!
Az a merénylet nem valósult meg, mert fény derült rá bizonyítékokkal. Irán azért veszélyes a világra mert az ország vezetõje egy agresszor, akinek gyakran vannak fenyegetõ kirohanásai. Hamarosan atombombára is szert tesznek, a rakéta rendszerük pedig kelet Európát is elérik. Izraelnek is van atomfegyvere, de Izrael nem fenyeget senkit. Egyszer hallottam ezt "Ha Izrael letenné a fegyvereit, akkor Izrael megsemmisülne. Ha az arabok letennék a fegyvereiket, akkor béke lenne" A politikusok azt hiszik diplomáciai eszközökkel megoldhatják ezt a problémát, de nem fogják tudni, mert ez vallási kérdés, és az ez mögötti szellemi hátterét sem ismerik.
"Meg amúgyis, a [email protected] is ki van ezzel a sok arabbal már, hogy õk nem kérnek a "demokráciánkból", és azt hiszik úgy pattoghatnak ahogy akarnak." Nekünk meg a terroristáikkal. Sõt de jó náluk. Ha egy nõ megcsalja a férjét akkor megkövezik.
Hát ez az utolsó, elég szép lista. Kár hogy tele van ferdítéssel, manipulatív részigazsággal.
Hát persze, a szerzõje gondolom a kurucok nagy híve.
"Kár hogy tele van ferdítéssel, manipulatív részigazsággal. " Kérlek magyarázd meg. Fenti állításod alapján úgy érzem, Te tudod az igazságot. Kérlek oszd meg. Szeretném megismerni az összes álláspontot.
Ha tele van féligazságokkal, ha nem, az mindenki számára egyértelmû, hogy az USA úgy és akkor "avatkozik be" szuverén államok területén, ahogy és amikor csak neki tetszik. Ezt szabad?
Rudolf: Amerikai katonák jelentek meg x országban. Ez önmagában szerény infó. Magyarországon is voltak, évekig. És? :) Ennek oka, célja? Pusztán felsorolni hogy pl Panamában milyen amerikai mûveleteket hajtottak végre annak okainak megjelölése, - általános feltételezés, nem a személyednek szól- ismerete nélkül csak érzelmekre hathat, értelemre nem. „Az USA hadserege lerohanja Afganisztánt, és a mai napig megszállás alatt tartja. „ Nem rohanta le, nem tartja megszállás alatt. Az USA és a NATO Afganisztán szövetségese. Harcok Tálib csapatok ellen folyik, akik viszont a 90-es évek második felében valóban megtámadták, és részben elfoglalták az országot. Ettõl függetlenül folyamatosan létezett az afgán kormány, amivel együttmûködve az afgán erõket ellátva, képezve, harcolnak a Tálibok ellen. Döbbenet hogy jó 10 év kevés volt ennek az egyszerû ténynek a megismerésére. 8:33 Az USA nem akkor avatkozik be amikor neki tetszik, hanem ha egy konfliktus nem marad adott ország határain belül, amivel szomszédos területek, és nyilván USA érdekek, szövetségesek kerülnek veszélybe. Ha mást nem is de a délszláv háború miatt elmorzsolhattok egy halk köszit.
"egy konfliktus nem marad adott ország határain belül, amivel szomszédos területek, és nyilván USA érdekek, szövetségesek kerülnek veszélybe." Nekik mindenhol érdekeltségeik vannak, amik minden háborújukat legalizálják. Irakban, Afganisztánban milyen érdekeltségük volt a mondvacsinált indokokon kívül? (Az tény, hogy akkor segítettek a mi helyzetünkön, de most objektívan szemléljük a dolgokat, mert csak úgy érdemes.)
Irak 3 országot támadott meg, olajkutakat gyújtott fel, hatalmas mértékben járult hozzá a térség konfliktusgócainak kialakulásához. Afganisztánban az elfoglalt területeken uralkodó kaotikus állapotok pedig a szélsõségeseknek adott remek lehetõségeket, kiképzésékre, toborzásra, háttérbázisok kialakítására. Ezekre saját hazájukban nem volt lehetõségük.
"Irak 3 országot támadott meg, olajkutakat gyújtott fel" És 2002/3-ban mit tettek? Afganisztán és a szélsõségek. Ilyen alapon bármely országot megtámadhatná, ahol kiképzõközpontokat gyanít. Nevetséges indok. Ahhoz pedig, hol van szélsõséges politikai vezetés, az USA-nak papíron semmi köze sincs.
1 Ja, ennyi nem elég? Az elsõ öbölháború alatt azért sikerült meglepnie a nyugatot. Akkor a feltételezéseknél jóval elõrehaladottabb, fejeltebb fegyverkezési programokat sikerült felszámolni az országban. Innen indult a félelem hogy tömegpusztító fegyvereket fognak fejleszteni a jövõben. Noha ez késõbb nem bizonyosodott be Szaddam erõsen rájátszott a nyugat félelmeire. Nem jött be a blöff. :) Azért aki józanul gondolkodik, nem biztos hogy sokat kockáztatna. 2 Nevetséges? Szerinted. Akkor mégse legyünk objektívek? Egyébként nem gyanította, hanem volt. Ugye az ország felét elfoglalták, ami nem pusztán gyanú vagy feltételezés. :)
Afganisztánt nem támadták volna meg, ha történetesen nem ott bújtatják Bin Ladent, aki ugye tett egyet-mást Amerika ellen. (Ja, tudom, õ ártatlan, szeptember 11-ét a CIA szervezte :D.) Másfelõl a tálibok rémuralmát elképzelni is nehéz. Szerintem Afganisztán megtámadása teljesen jogos volt. Iraké viszont egyáltalán nem.
Az iráni rezsim pedig szintén nem egy barátságos fajta, de biztos vagyok benne, hogy Iránt nem fogják megtámadni. Afganisztán és Irak után nem vállalnának be még egy kudarcot, mivel Irán sokkal erõsebb ennél a két országnál.
Iránt nem tartom veszélyesnek, de ettõl függetlenül egy gusztustalan rezsim irányítja. A világhírû filmrendezõ Jafar Panihit éppen most ítélték hat évre politikai okokból. Azon felül Kína után itt hajtják végre a világon a legtöbb halálos ítéletet: házasságtörésért megkövezés jár. Ilyen helyen nagyon nem szeretnék élni.
Irán egy független, szuverén állam. Ellentétben az USA-val és Izraellel nem kezdeményez hódító háborúkat, nem próbálja a határain kívül terjeszteni a bigmekk-kóla "demokráciát" és még vallásszabadság is van arrafelé (zsidó közösségekkel!) addig, amíg az emberek nem sértik meg az uralkodó vallás tanait. Egy tradicionális, konzervatív, a hagyományokat és a múltat tisztelõ, család- és hazacentrikus állam az iráni, ami csak a maga szuverénségéhez kötõdõ jogokkal szeretne élni. Az USA és a benne mûködõ zsidó lobby felfoghatná végre, hogy nem õk [email protected]ák a spanyolviaszt és bizony nem elég szajkózni a toleranciát, hanem gyakorolni is kellene a folyamatos terror helyett.
Ugyan már.. Izrael gyakorlatilag Palesztinát teljes terrorban tartja, Libanont több alkalommal is megtámadta, nem tesznek semmit annak érdekében, hogy béke legyen a régióban, mitöbb Irán nagyon messze van földrajzilag Izraeltõl. Egy a bajuk nekik: Bebizonyosodott, hogy a legáltalánosabb primitív formájában nem életképes hosszú távon fennmaradni az, amit Izrael iszlám radikalizmusnak hív. Iránban egy olyan alternatíva valósult meg, ami egyszerre életképes akár igen hosszú távon is és mind e mellett kielégíti a muzulmánok igényeit is, mitöbb nem zárja ki az úgynevezett birodalmi szemléletet sem. Izrael egy iszlám egyesüléstõl fél, melynek egy elõhírnöke Irán. Úgy vélik, ha õt megtudják semmisíteni, akkor a muzulmán birodalom lehetõségét/lehetségességét tudják m, egsemmisíteni, melyet szûkségesnek tartanak fennmaradásuk érdekében...
Érdekes hogy egész addig míg USA-nak van atomja, addig az nem veszélyes a világra.. de onnantól kezdve hogy pl Iránnak... az már egybõl veszélyes a világra? ... amúgy sztem valami koholt vád lesz megin, ami majd valami amerikai beavatkozást von maga után....
Igen, mivel Irán a muszlim fundamentalizmus elsõ számú támogatója. Közveszélyes rezsim az iráni.
20:41 "ITT AMERIKA VESZÉLLYES CSAK" Ezerszer inkább a Pax Americana, mint a Pax Islamica.
"Érdekes hogy egész addig míg USA-nak van atomja, addig az nem veszélyes a világra.. de onnantól kezdve hogy pl Iránnak... az már egybõl veszélyes a világra? ..." Igen, mert Iránt vallási fanatikusok irányítják! Ennyi. Ha kell az egész UNIVERZUMOT szétatomoznák Allahért.
Háborúzniuk sem kell, hamarosan meghódítják Európát. Ma egy Európai házaspárnak átlagban 1, 3 gyermeke születik. Ugyanez az arány az arab népeknél 8, 2... Európa el iszlámosodik, lásd franciák stb, eltûnik az Európai õslakos és vele együtt a kultúrájuk is. A folyamat szakemberek szerint visszafordíthatatlan. A bevándorlók egyáltalán nem integrálódnak.
Igen, mert Iránt vallási fanatikusok irányítják! Ennyi. Ha kell az egész UNIVERZUMOT szétatomoznák Allahért. Irán viszont nem akar beleszólni az összes ország dolgába. Irán mivel teokratikus állam jó hogy vallási vezetõk irányítják. Nem tudom melyik a jobb a vallási fanatikusok által vezérelt állam, vagy a pénzhajhász emberek által irányított...Sztem egyik se nyerõ, csak akkro az egyik ne állítsa hogy õ jobb...
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:17 Minimális értékelhetõ információt ugyan tartalmaz a weboldal, /globalfirepower/ de ez csak darabra veti össze a haditechnikát. Közben ezekben az országokban a haditechnika fejletségi foka közt hatalmas különbség van. 10 db M-48 messze nem ér fel 10 db Merkava 4-el. Egyébként Irán nem a világra veszélyes és jelent fenyegetést csupán pár országra. Ezek nyilván nem fogják megkockáztatni, hogy a fenyegetésük valóra váljon. Nem hiszem hogy ez annyira érthetetlen legyen.
Azt azért tisztázzuk, hogy az irániak nem arabok.
Világra? Ha azt nézzük 30 évvel ezelõtt is voltak már interkontinentális rakéták.. A kubai válság idején is.. Így igen veszélyes.. Más kérdés, hogy az USA-és Izrael pattog olyan országokban, ahol nem lenne keresnivalójuk.Ilyenkor meg ha visszanyal a fagyi, akkor fél Európa és az ENSZ nyalja a s.ggét az USA-nak és mennek háborúzni..
"az USA-és Izrael pattog olyan országokban, ahol nem lenne keresnivalójuk" Izrael a Jordan es a tenger kozul ki nem tette a labat, (meg akkor sem, amikor Izraelt KOZVETLENUL megtamadtak).
tegnap 22:17 Törökország NATO tag, és Izrael hasonló viszonyok között visszaverte az arabokat 1969-ben.
11:45 Afganisztán és Irak sem kudarc. Elsõdleges célját elérte akkor is ha hosszú távú megoldást nem eredményezett. Ez pedig döntõen az adott országok hibái.

Ha elköltöznétek egy másik országba, melyik lenne az, és miért? Vagy, ha nem Magyarországon éltek, akkor szeretiktek-e az országot, és mik az elõnyei/hátrányai?

Legjobb válasz: USÁba mennék, az minden vágyam. Egyszerûen tetszik az "ország", az emberek, a hangulat... minden.

USÁba mennék, az minden vágyam. Egyszerûen tetszik az "ország", az emberek, a hangulat... minden.
Én Lengyelországba, esetleg Oroszországba mennék.
New Yorkban eltem 8 evet. Nem szerettem. Londonba koltoztem. Ott is eltem 2 evet. Most Becsben elek. Imadom. Azt hiszem, most mar itt maradok.
Grúziába vagy Oroszországba mennék. Grúziában a jó éghajlat, a kedves emberek, a gyönyörû táj vonz, Oroszországban az éghajlat kivételével ugyanezek + a rengeteg látnivaló:) .
Éltem Rotterdamban, Bécsben és most Londonban. Nyáron költözünk vissza Bécsbe, már nagyon várom. Ami jobb ott mint Londonban az: -Idõjárás -Megélhetés -Lakások állapota -Ételek -A határ és a városom közelsége, barátok, család.
Finnország. Jól beszélem a nyelvet, éltem ott egy évet (más országokban is, de azok annyira nem jöttek be, hogy odaköltözzek) szeretem az ország szervezését, tiszta és gyönyörû. Hátránya, hogy elég drága.
Spanyolorszag, mar itt vagyok es maradok. Imadom a tengert, a napfenyt, a palmafakat. Sokkal kedvesebbek es turelmesebbek az emberek a mindennapokban. A masik oldala hogy iszonyat lustak.
nem tudnak mashol elni. Telefonon, computeren mindent elintezek.. (USA)

Melyiket érdemesebb venni seat cordoba vagy opel astra C. és miért? Vagy ha van hasonlo 'méretü' kocsik azok is érdekelnek

Legjobb válasz: Azon túl, hogy esetleg ingolstadti lehetne, de nem az. Hanem a VW-Audi Gruppe leányvállalata a Cordóba, aminek ráadásul a leggyakoribb motorja az 1.2-es 3 hengeres szégyen.

Azon túl, hogy esetleg ingolstadti lehetne, de nem az. Hanem a VW-Audi Gruppe leányvállalata a Cordóba, aminek ráadásul a leggyakoribb motorja az 1.2-es 3 hengeres szégyen.
Mármint leányvállalata a Seat.
Csakis Opelt. Az már legalább bizonyított. :)
Seat, Opel az csak opel marad... bajra baj van vele, Ingolstadti motorhoz nem kell hozzáfûzni semmit.
Nekem Seat Cordoba-m van és nagyon szeretem. Megbízható, nem hagyott ott sehol, a fogyasztása abszolut megfelelõ. Kényelmes, az éves szerviz nem drága, nincsenek váratlan kiadások, a négyévszakos gumikkal teljesen biztonságos. Gyári klímával, motoros ablakokkal, alufelnikkel nagyon tetszik. Az Opel Astra C viszont szebb, többet nem tudok róla mondani. Az én nagy "szerelmem" a Toyota Corolla volt, az életemet viszont egy Nissan Almera mentette meg. Különleges autó volt, azóta sem gyártottak belõle újabb szériát. A használt piacon is nagyon kevés van belõle, pontosan ezért.
Az Astra C mókásabb, de hétköznapi használatra ez? http://www.autogaleria.hu/autok/opel/kadett-c-1973-1978/opel..
Ha esetleg nemértenéd, ez az Astra C! Te gondolom Corsa C-re gondoltál, ami szerintem jobb, mint a Cordoba.
Opel astrából F, G, H, és J változat van...
A kérdező hozzászólása: Tudom félre irtam corsa-t akartam irni

Ha valakitõl kérdeztem valamit, és megkérdezi hogy "de miért? " vagy ilyesmit, az mire utal?

Zavarta a kérdés valószínûleg, mert nem érti hogy miért kérdeztem meg?

Legjobb válasz:
Pont tegnap volt egy ilyen eset velem. Fel akartam hívni az egyik orvost, ezért hívtam a központot, és ott, amikor mondtam, hogy kit keresek, egy férfi azt felelte, hogy ma nincs benn. Én mondtam neki, hogy nekem hétfõn azt mondták, hogy ma bent van 15 óráig, erre kapcsolta, de 2 mp után azt mondta, hogy nincs ott. Szerintem ennyi idõ kevés ahhoz, hogy valaki felvegye, alig hagyott rá idõt, hogy kicsöngjön, mintha azért tette volna, hogy neki legyen igaza. Megkérdeztem tõle, hogy megmondaná-e nekem az orvos mellékét, erre megkérdezte, hogy: MIÉRT? Mondtam azért, hogy fel tudjam hívni, erre azt válaszolta, hogy keressem név szerint, és letette. Nem is értem, hogy ilyen taplókat miért alkalmaznak. Aztán kerestem a kórház oldalán egy osztályt, ahol megmondták a mellék számát, mert ugyebár nem titkos, hogy le kellene tagadni. Szóval az ilyen "miért"-eket a használójuk mintha rendreutasítás helyett akarná alkalmazni, mintha az embernek nem lenne joga feltenni az adott kérdést, vagy én nem is tudom. Lehet, hogy legszívesebben úgy válaszolna, mint egy óvodás: Bebeeeee, nem mondom meeeeg! Még ha a fejedre állsz, akkor seeeem. Pedig az én esetemben nem egy indiszkrét kérdésrõl volt szó, úgyhogy az ilyen emberek csak szúrkálódni akarnak, ahelyett, hogy normálisan reagálnának.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pont tegnap volt egy ilyen eset velem. Fel akartam hívni az egyik orvost, ezért hívtam a központot, és ott, amikor mondtam, hogy kit keresek, egy férfi azt felelte, hogy ma nincs benn. Én mondtam neki, hogy nekem hétfõn azt mondták, hogy ma bent van 15 óráig, erre kapcsolta, de 2 mp után azt mondta, hogy nincs ott. Szerintem ennyi idõ kevés ahhoz, hogy valaki felvegye, alig hagyott rá idõt, hogy kicsöngjön, mintha azért tette volna, hogy neki legyen igaza. Megkérdeztem tõle, hogy megmondaná-e nekem az orvos mellékét, erre megkérdezte, hogy: MIÉRT? Mondtam azért, hogy fel tudjam hívni, erre azt válaszolta, hogy keressem név szerint, és letette. Nem is értem, hogy ilyen taplókat miért alkalmaznak. Aztán kerestem a kórház oldalán egy osztályt, ahol megmondták a mellék számát, mert ugyebár nem titkos, hogy le kellene tagadni. Szóval az ilyen "miért"-eket a használójuk mintha rendreutasítás helyett akarná alkalmazni, mintha az embernek nem lenne joga feltenni az adott kérdést, vagy én nem is tudom. Lehet, hogy legszívesebben úgy válaszolna, mint egy óvodás: Bebeeeee, nem mondom meeeeg! Még ha a fejedre állsz, akkor seeeem. Pedig az én esetemben nem egy indiszkrét kérdésrõl volt szó, úgyhogy az ilyen emberek csak szúrkálódni akarnak, ahelyett, hogy normálisan reagálnának.
Vagy nem egyértelmûen fogalmazol meg dolgokat és azért kérdi vagy mert ezzel idõt szeretne nyerni, hogy megfogalmazhassa a válaszát.

A férfiak miért lépnek félre és miért mondják azt, hogy változatosságra vágynak, ha rákérdez a párjuk, ráadásul otthon mindent megkapnak az ágyban?

Legjobb válasz: Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van,a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.

Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van, a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.
A 3. válasz szerintem nem helyes, mert sok férfi nem csalja meg a párját. A félrelépés nem általános "férfitulajdonság".
Pont ugyanazért, amiért a nõk is.
Legfõképpen azért, mert úgy érzi, megteheti. Ha az ilyen férfiak párja megtudja, sokszor úgysem hagyja õt ott, és ezt nagyon jól tudja. Ha a lebukás után a nõ nem is akarja ott hagyni - nálam ez és a testi bántalmazás mindenképpen szakítóok lenne, ha van 3 gyerekünk meg egy házunk, akkor is- , de nem fenyegeti meg komolyan, nem érezteti vele a tett súlyát; akkor nem az lesz, hogy a pasi majd behúzza fülét-farkát, hanem annál jobban félrelép, hiszen egyszer már megbocsátást nyert. Tévhit, hogy a férfiaknak a "génjeikben" van, hogy minél több helyre szórják a sperméikat (monogám nõ vs. a poligám férfi téves mítosza - az ember NEM állat!) - de sokan szeretnek erre a szociálpszichológia, ill evolúciós pszichológia által is megtámogatott szörnyedvényre hivatkozni. Szánalmas, ha valaki ettõl érzi férfinak magát. Szerintem sokkal tiszteletreméltóbb, ha valaki éveken, akár évtizedeken át szenvedélyesen tart egy kapcsolatot, egy emberrel; és nem hagyja, hogy a kapcsolat az unalomba fulladjon. Nem mindig kell a nõnek magában keresni a hibát. Látom, Te ezt próbálod. Tudom, ez nem valami szofisztikéált és tudoményos magyarázat, de egyes férfiak azért lépnek félre, mert patkányok. Ez ellen nincs mit tenni, mint otthagyni a picsába, és esetleg csak akkor visszaengedni, ha nem a következmények miatt bánta meg a félrelépést (tehát nem azért, mert balhéztál miatta, otthagytad, és ez neki milyen kellemetlen), hanem ha erkölcsi szempontból magát a félrelépést bánta meg, és rájött, hogy csak Téged akar!!!!
A válasz egyszerû: Mert FÉRFIAK!!!!!

Ha felhívom a tudakozót és felveszi akkor mit szól bele? Ha megmondom, hogy kell valakinek a száma és mondom kinek megkérdi miért vagy csak annyit mond, hogy megadja vagy nem adhatja meg? Megkérdi miért kell?

Legjobb válasz: Ha nem titkos a szám megadja, ha titkos, akkor nem adja. Nem érdekli, hogy neked miért van rá szükséged. Van on-line tudakozó is.

Ha nem titkos a szám megadja, ha titkos, akkor nem adja. Nem érdekli, hogy neked miért van rá szükséged. Van on-line tudakozó is.
Ha nem titkos megadja a számot, ha titkos akkor nem. Az, hogy miért kell, nem érdekli. Csak a név sokszor kevés, kérhet lakcímet is. ...de miért nem online, a webes tudakózót használod? (van a mobilszolgáltatóknak is) http://tudakozo.telekom.hu/main?xml=main&xsl=main http://www.google.com/search?nomo=1&q=telefontudakoz%C3%B3
A kérdező hozzászólása: a webes tudakozót is próbáltam de ott nem találtam
Kapcsolatfüggõ vagy
Mert csak sírni tudsz
txt dokumentumból született a kérdés.:D Szó szerint volt már ez pár hete.
Túl sok a miért , AZÉRT. A képlet egyszerû ha elijeszted õket nem fognak belédszeretni. Magyarán úgy sugárzik belõled a p*csalódás mintha te lennél a Csernobili atomerõmû és az nem vonzó. Haverkodj velük , de egyszerre többel.Ne lássák rajtad , hogy ott helybe nekiesnél. Egyrészt dob az önbizalmadon és egy barát csajszit nyugodtan lehet ölelgetni. Aztán lesz ami lesz , ha az egyik kiesne marad a többi.
Mert unalmas vagy és üres, nem tölti ki semmi az életed és azt hiszed, hogy egy barátnõ megtenné. Jobban járnál, ha inkább tanulnál valamit, ami érdekel vagy szereznél egy hobbit.

11 éves vagyok több osztálytársamon is láttam, hogy boxeralsót hord. Én rendes alsónadrágot hordok, miért jobb a boxer és abból is melyik? Illetve miért jó ha kint van az alsógatyájuk széle?

Legjobb válasz: Amit te hordasz, az miért "rendes", és a boxer miért nem? A boxer kényelmesebb, egészségesebb, nem szorítja el a vérkeringést a nemi szervekben. Hogy kilóg a széle, az trehányság, vagy valami feltûnési viszketegség.

Amit te hordasz, az miért "rendes", és a boxer miért nem? A boxer kényelmesebb, egészségesebb, nem szorítja el a vérkeringést a nemi szervekben. Hogy kilóg a széle, az trehányság, vagy valami feltûnési viszketegség.
Szerintem mindenki el tudja dönteni hogy neki melyik a legkényelmesebb viselet. Ne törödj azzal hogy a másik mit hord ha neked ez a kényelme akkor azt kell hordani. Én is szoktam ilyet hordani pedig 18 vagyok.
Az én osztálytársaim is boxert hordanak, de leszarom. Most másik suliba járok, itt is boxert hordanak, de vannak, akik fecskét! Ráadásul utálom a boxert! És sztem te se hordj olyat!;) A boxer szar!:)

Szeretsz Magyarországon élni vagy ha tehetnéd elmennél innen? Ha igen miért maradnál és miért mennél?

Legjobb válasz: Alapból szeretek. Ezt tekintem otthonomnak, a jelenlegi házunkat tekintem otthonomnak és már szeretnék lehorgonyozni. Ellenben a megélhetés nagyon nehéz, de én nem vagyok pénzéhes, inkább a férjem menne. Ha õ úgy akarja, megyek vele, mert nekem õ a legfontosabb, de szívem szerint maradnék és küzdenék. Meg van a lehetõségünk elmenni, de én nem erõltetem. Már elegem van az újra kezdésbõl, én úgy hiszem, ha egy valamit nem visz az ember végig, soha nem lesz vége a küzdésnek. Ez olyan dolog, mintha mennél egy egyenes vonalú, de akadályokkal teli úton, és folyton letérnél egy mellékútra, hogy a göröngyöket akadályokat kikerüld, aztán nem érkeznél meg sehova, vagy legalább is nagyon nehezen és a végén bele halnál a fáradtságba, vagy már nem értékelnéd.

Alapból szeretek. Ezt tekintem otthonomnak, a jelenlegi házunkat tekintem otthonomnak és már szeretnék lehorgonyozni. Ellenben a megélhetés nagyon nehéz, de én nem vagyok pénzéhes, inkább a férjem menne. Ha õ úgy akarja, megyek vele, mert nekem õ a legfontosabb, de szívem szerint maradnék és küzdenék. Meg van a lehetõségünk elmenni, de én nem erõltetem. Már elegem van az újra kezdésbõl, én úgy hiszem, ha egy valamit nem visz az ember végig, soha nem lesz vége a küzdésnek. Ez olyan dolog, mintha mennél egy egyenes vonalú, de akadályokkal teli úton, és folyton letérnél egy mellékútra, hogy a göröngyöket akadályokat kikerüld, aztán nem érkeznél meg sehova, vagy legalább is nagyon nehezen és a végén bele halnál a fáradtságba, vagy már nem értékelnéd.
Szeretek itt élni és koromra tekintettel már nem is megyek el innen. Itt van a családom, a barátaim, az anyanyelvem, a kultúrám, ide köt minden. Ha mennék, egyértelmûen anyagi okok miatt tenném és csak idõlegesen. 50/N
Imádok Magyarországon élni, és SOHA SEMMI PÉNZÉRT NEM mennék el innen. Legfõképpen azért, mert ez az én hazám, ha magyarnak születtem, akkor legyek magyar. Azonkívül Magyarországnak csodálatos vidékei, városai vannak, akire bárki büszke lehet. Én el se mozdulnék errõl a helyrõl...
Második 16:08-as: ennél szebben és jobban én sem tudtam volna megfogalmazni.
Én nem ide születtem, hanem ide jöttem. Önként. Sosem mennék el.
Szeretek itt élni mert itt van mindenki aki fontos nekem. 10 évig éltem külföldön és hidd el nekem mikor azt mondom hogy soha nem fogad be egy idegen ország teljesen, mégha te úgy is érzed! Nem mennék el innen bár kint 10szer annyit kerestem.
Nos, én nagyon szívesen mennék, de csak ha leérettségizem. (Szeretem a sulimat.) Egyrészt a jobb lehetõségek és KÖZHANGULAT miatt, másrészt szeretnék világot látni.
Elmentem, mert: 1. A ferjem kulfoldi 2. Az ottani egyetem akkora osztondijat igert havonta, amit itt max egy jol kereso programozo tud megkeresni 3. Nem voltam boldog, es gondoltam: Mit veszithetek? Viszont anyukam, apukam es a testverem nagyon hianyoznak, semmi es senki mas.
Én nem szeretek. Egyre jobban nem. Nem lehet itt már élni... Ezt most nem azért írtam, hogy lepontozzatok.
Szeretek itt élni, aki nagyon akar, és esze is van hozzá, bárhol meg tud élni, ez nem hely kérdése! Soha semmi pénzért nem hagynám itt a családomat és a barátaimat, nekem õk mindennél többet jelentenek nekem.
*ha nem lesz muszáj menni, akkor marad-nék
egyre nagyobb a különbség az átlag és a "jómódú" emberek között, egyre undorítóbb a politika, egyre jobban ketyeg a "bomba", nyugathoz képest szarkupac, de én szeretem ezt az országot! ha nem lesz muszáj akkor maradok-nék...
Lehet, hogy egyszerûbb lenne elmenni innen (jobb megélhetés stb.), de ha mindenki elmenne, nem maradna magyar a Hazában, aki tesz azért, hogy változzon valami. (Mehet a lepontozás...)
Szeretem Magyarországot, a magyar nyelvet, itt él a családom, itt élnek a barátaim, de mégis úgy érzem, nem köt ide semmi. Most kaptam egy lehetõséget. És alig várom, hogy indulhassak! Biztos nagyon fog hiányozni mindenki, de mennem kell, menni akarok. Talán, egyszer majd visszajövök ide, ha élhetõ lesz az ország, bár sajnos úgy látom, hogy nem lesz :( De abban biztos vagyok, hogy bárhová is sodor az élet, a majdani gyerekeim folyékonyan fognak beszélni magyarul, tanulni fognak magyar történelmet, és elhozom õket ide. 23N
Szeretek itt élni, de ha reálisan nézem a dolgokat, el kellene mennem, hogy boldogulni tudjak.
Én szeretek itt élni, csak kezdem úgy érezni, hogy itt nem tudok egyszerûen elõrébb jutni. Pedig sokat tanultam, jó vagyok a szakmámbanmégse kellek a kutyának se.Vagy ha igen, akkor 80 ezer forintért dolgozom ki a belemet, ami még az albérlete, m kötlségeire is alig elég, nemhogy kajára, vagy ruházkodni Én nem akarok gazdag lenni, nem akarok lébecolni. Csak egy minimálisan élvezhetõ életszinvonalat akarok, ha kell kemény munkával, de ennél többet már képtelen vagyok dolgozni, fizikailag és pszichésen is kimerült vagyok.û Szeretnék világot látni, de nincs mibõl. Jó lenne tanulni még valamit, sok minden érdekel, de azt sincs mibõl Külföldre olyan ajánlatokat kapok, hogy soha többet nem lenne gondom azzal, hogy ehetek e a héten gyümölcsöt vagy nem..én meg hülye vagyok és itt ragadtam már évek óta, biztam benne, hogy majd jobb lesz, vagy több lehetõsége lesz az embernek.Hát nem. Itt mocskosul kihasználnak mindenkit, és cserébe nincs semmi..pedig én már 150 ezerrel is megelégednék egy hónapba, de ahhoz 20-22 órát kéne dolgoznom naponta :'D Szóval tulajdonképp nem is tudom, miért nem mentem eddig. Itt van a családom, a barátaim.Talán ennyi.
Szeretem Magyarországot, de lassan már nem szeretek itt élni. Mennék is, maradnék is. Mennék a lehetõségek miatt (mert itt sok minden van, csak az nincs), maradnék a család miatt.
Szeretem a családomat, és a barátaimat, ez minden, ami Magyarországhoz köt. Jelenleg Olaszországban lakom 1 hónapja, és maga Magyarország nem hiányzik, nem hiányzik az ottani hangulat, a nyomor... Mindenkinek azt javaslom, hogy amint tud meneküljön, mert az az ország csak lejjebb fog süllyedni.
Imádom Magyarországot, de itt sajna csak az boldog, aki nagyon jól keres. Ha valaki csak egy sima alkalmazott, borzadályos itt az élet. Én szívesen kiköltöznék majd pár év múlva (Thaiföldre és Fülöp-szigetekre gondoltunk a párommal, mert ott bizony fillérekért kiskirály lehet az ember), de belegondolok, hogy gyerekszempontból nem túl jó döntés. Sajnálnám szegényt, hogy nincsenek magyar barátai, nomeg az iskoláztatás, hogy nem magyarul taul a gyerek... Szóval ez engem eltántorít. Ha nem terveznénk gyereket, mennénk, mint a sicc, de így...
A kérdező hozzászólása: én nagyon sajnálom ezt az országot és azt hogy az embereknek a jobb élet reményében el kell innen menni és itt hagyni a családjukat a barátokat és mindent ami lényegében ide köti õket...de hát ahogy mondani szokták sz.arból várat építeni nem lehet...
szeretek itt lenni, bár néha nagyon szívesen elmennék több hónapra is....elvégre én magyarnak születtem tehát itt maradok(remélem)
Bennem furcsa kettõség van ezzel kapcsolatban. Egyrészt nagyon büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, és imádom ezt az országot, a sok szép tájával, hagyományával, nyelvével együtt, szeretek is itt élni, mégis azt kell mondanom, ha lehetõséget kapnék rá, hogy kimenjek külföldre lakni, dolgozni, élnék vele. Egyrészt hajt a kíváncsiság, milyen lehet egy idegen országban élni; másrészt sajnos nekem a legtöbb rokonom azt mondja, ha csak tehetem, menjek ki, mert megéri - biztosan nem véletlen mondják. Eddig sajnos minden ismerõsöm, aki más országban próbált szerencsét, jobban él, mint mi, akik itt élünk. Szomorú igazság. :(
Szeretek itt élni, de ha lehetõségem adódna elmennék innen! Persze csak egy idõre...
Hát, az eszem megvan, akarok is nagyon, nem hagynék itt senkit. azt hiszem, ki fogok menni.
Szeretek mert itt van a családom, a rokonok, a barátok. Ha egyszer külföldre megyek az csak is a pénz miatt lesz és akkor se örökre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!