Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok fáradt, egész nap fekszem (1 db)

A kérdező hozzászólása: 6-7hetes vagyok
A fáradtság érzése teljesen normális dolog az elsõ trimeszterben. (Nekem a másodikban is megmaradt) Egyébként én is elég aktív vagyok, és tényleg zavar, hogy napközben elálmosodom. Nem beszélve errõl a hõségrõl, ami szintén mélyíti a fáradtság-érzetemet.
veszi el tõled abébi az "energiát", hogy tudjon fejlõdni:-)nagy "munka"õ, a nõi szervezetnek.:-) már van szive, kialakult egy kezdetleges arc szemmel, füllel, szákkal, fejlõdik az idegrendszere, jövõ hétre kialakul a tudeje és a veséje is. és még mindig nincs 1 centi:-) ez a csodálatos a terhességben! Annyira hihetetlen ez a fejlõdés...
Az elsõ pár hétben én is folyton aludtam, aztán elmúlt szerencsére! Borzasztó volt :( Reméljük neked is olyan hamar elmúlik, mint nekem!! 16 hetes kismami
Ne aggódj, elmúlik. Próbáld meg átaludni az elsõ 12-14 hetet. Én egyébként mindig nagyon korán kelek, fél hétre jártam dolgozni és ezzel soha nem volt problémám. Imádok korán kelni és napi 6 óra alvás nekem bõven elég volt. De nem az elsõ trimeszterben. Felébredtem ugyen és bementem a munkahelyemre, de tíz óráig csak élõhalott voltam: szó szerint alig láttam a fáradtságtól, ha hirtelen fordultam elszédültem és állva/ülve el tudtam volna aludni. Munka után egybõl hazarohantam, a délutánt végigaludtam, majd vacsi és kezdtem elõlrõl. Kb kétszeresére nõtt az alvásigényem, semmilyen kapcsolatot nem tartottam a külvilággal, a párom is max nézhette, amint éppen alszom. Nagyon mókás volt! :-) De valamikor 12 hét után elmúlt. A vicces csak az, hogy most tele vagyok energiával, erre fekhetek egész nap, mert veszélyeztetett vagyok... :-( 17 hetes kismama
Szia! Én is egyfolytában aludtam az elején, igaz, én végighánytam az elsõ 4 hónapot, nem is nagyon tudtam mást tenni. Most is minden nap kell npközben aludnom kb. 1, 5 órát, megnõtt az alvásigényem. :-)22 hetes vagyok.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Terhes vagyok! Nem tudom mit tegyek! Járt valaki hasonló cipőben? Érvek, ellenérvek, tapasztalatok?

3 éve szedem ezt a fogamzásgátlót (yasminelle), egyéb okok miatt 5 nap kimaradt. Kb egyből terhes lettem. Méhen kívüli, és belüli. Ami kívül volt elhalt, most 5 hetes vagyok. Félek, hogy a baba nem lesz egészséges, mert egyáltalán nem készültünk rá, és így csak 5 nap fogamzásgátló kihagyás után rögtön ez lett. Esett már így valaki teherbe?? Lehet így egészséges gyereket szülni, ha mostantól mindenre odafigyelek?? Nem tudom, hogy meg merjem e tartani... (27)

6

Szerintetek jogos a felháborodás?

Pontosabban nem is felháborodás, inkább értetlenkedés afelett, hogy a férjem bejelentette, hogy holnap elmegy a barátaival. Eddig nincs semmi gond, eddig is eljárt, vagy munka után összefutottak. Mondtam is neki, hogy oké, de legyen készenlétben, mert a kisbabánk bármelyik percben jöhet, és ha esetleg pont akkor indulna be a szülés, tudjam értesíteni. Erre közli, hogy az nem fog menni, mert inni fog. Kérdeztem tőle, hogy mégis akkor hogy jutok be a kórházba? Válasz : Oldjam meg mentővel, vagy hívjam föl a szüleimet, hogy vigyenek be. Õ majd bebkvzik a kórházba. Mondom neki: Ez nem az ő feladatuk... És majd gondolod, hogy engedik, hogy részegen ott lábatlankodj a szülésnél?
Egyszerűen nem értem, hogy egyszer miért nem lehet kibírni piálás nélkül és hogy miért ilyenkor kell elmenni? Lett volna/lenne rá idejük ezelőtt is / a baba születése után is összeszervezni egy ilyen összejövetelt.
Iszonyatosan rosszul esett ez a hozzáállás. Néha megfordul a fejemben, hogy nem is érdekli ez a gyerek.Neki nem mutattam ki ezeket az érzéseket, inkább ráhagytam, mert különben én lennék a szemét, aki nem engedi el...

19

Pregnavit terhes vitamin?

Mennyire népszerű?Mennyire jó?Hallotam,hogy sok helyen már nem lehet kapni....

1

A baba mérete miatt irt +1 hetet a kiskönyvembe?

Ultrahang alapján számolja adokim a terhességet,mert rendszertelen volt a menstruációm.
Tegnap voltam hozzá, 34+6 hetes vagyok,de a könyvecskémbe már 35+6-ot irt. Babám méretei a 36. hétnek felelnek meg. Ezért irta igy?

1

5 hetes terhes vagyok, és éjszakánként fáj a gyomrom, mitől lehet?

3

Beágyazódás jele lehet ez?

A ciklusom 8. napján (szombaton)nem védekeztünk a férjemmel. Rá következő második hét szerdáján, azaz kb a ciklusom 18-19. napján egy körömnyi nagyságú vérzésem volt, de tényleg kicsi, de pecsételős. Lehet ez a beágyazódás jele?

Második babánk lenne, az elsőnél is hasonló volt, de nem ennyire korán, hanem a 14. napon voltunk együtt és a 21.-en ilyen kis vérzés. Lehet,hogy most rövidebb lenne a ciklusom?
Tesztet majd csak jövő héten érdemes csinálni.De kicsit izgulok,hogy most mi a helyzet.
Szerintetek?

7

Terhesség előtt és után mennyi ideig nem lehet szexelni?

És a punci szülés után tényleg kitágul és a szex már nem lesz annyira jó, mint előtte?

6

Ha 5 hetes és 4 napos vagyok, akkor az még az 5. hét, vagy már a 6. hét?

3

Csak beképzelem? (bőv. Lent)

16 hetes vagyok és még nem érzem mozogni a babát. Olyan érzésem van,mintha nem élne a kicsi. Jövőhéten kell mennem vérvételre, és majd csak azután Uh-ra ha visszajön a genetikai eredmény(ami 2 hét elvileg). Volt másnak is ilyen érzése? Vagy mit lehet tenni ilyenkor?

10

3hete késik a menstruációm, csináltam tesztet és negativ lett (predictor) délutáni vizeletből csináltam! Fehér váladékos folyásom van! Szerintetek fennt áll a lehetősége hogy terhes vagyok?

10 napja késik a menstruációm,Vagyis szedtem a fogamzásgátlót és pont a végén jártam már a 4 sárga placebo (hatástalan tabtettát)szedtem ami alatt meg kelett volna jönnie a mensimnek, bevallom voltak olyan napok hogy elfelejtettem beveni de utánna szedtem, viszont mikor beszedtem a hatástalan placebo tablettát már nem szedtem tovább, a párommal ugyebá ezt nem beszéltük meg, és aktusnál belém élvezett és nem tudta hogy már nem szedem a tablettákat, majd közöltem vele...ugyhogy ha innenstöl nézzük akkor lassan 3 hete hogy nem jött meg csináltam tesztet és negativ lett (predicor) délutáni vizeletből csináltam meg! Hát utánna olvastam a neten hogy nem valami megbizható terhességi teszt, de viszont voltak szédüléseim, alhasi görcseim, mintha megakarna jönni, folyásom is volt ami még most is tart ilyen joghurt szerű darabos.. meg olyan mint a tojásnak a fehérje..Mellfeszülés vagy mellfájdalmam nincsen, viszont ha megakarna jönni azt már 1 héttel elötte jelzi mellfájdalommal...Viszont nincs még gyermekem, de örülnék ha gyermek lenne a dologban! segitsetek!

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!