Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok fáradt, egész nap fekszem (1 db)

A kérdező hozzászólása: 6-7hetes vagyok
A fáradtság érzése teljesen normális dolog az elsõ trimeszterben. (Nekem a másodikban is megmaradt) Egyébként én is elég aktív vagyok, és tényleg zavar, hogy napközben elálmosodom. Nem beszélve errõl a hõségrõl, ami szintén mélyíti a fáradtság-érzetemet.
veszi el tõled abébi az "energiát", hogy tudjon fejlõdni:-)nagy "munka"õ, a nõi szervezetnek.:-) már van szive, kialakult egy kezdetleges arc szemmel, füllel, szákkal, fejlõdik az idegrendszere, jövõ hétre kialakul a tudeje és a veséje is. és még mindig nincs 1 centi:-) ez a csodálatos a terhességben! Annyira hihetetlen ez a fejlõdés...
Az elsõ pár hétben én is folyton aludtam, aztán elmúlt szerencsére! Borzasztó volt :( Reméljük neked is olyan hamar elmúlik, mint nekem!! 16 hetes kismami
Ne aggódj, elmúlik. Próbáld meg átaludni az elsõ 12-14 hetet. Én egyébként mindig nagyon korán kelek, fél hétre jártam dolgozni és ezzel soha nem volt problémám. Imádok korán kelni és napi 6 óra alvás nekem bõven elég volt. De nem az elsõ trimeszterben. Felébredtem ugyen és bementem a munkahelyemre, de tíz óráig csak élõhalott voltam: szó szerint alig láttam a fáradtságtól, ha hirtelen fordultam elszédültem és állva/ülve el tudtam volna aludni. Munka után egybõl hazarohantam, a délutánt végigaludtam, majd vacsi és kezdtem elõlrõl. Kb kétszeresére nõtt az alvásigényem, semmilyen kapcsolatot nem tartottam a külvilággal, a párom is max nézhette, amint éppen alszom. Nagyon mókás volt! :-) De valamikor 12 hét után elmúlt. A vicces csak az, hogy most tele vagyok energiával, erre fekhetek egész nap, mert veszélyeztetett vagyok... :-( 17 hetes kismama
Szia! Én is egyfolytában aludtam az elején, igaz, én végighánytam az elsõ 4 hónapot, nem is nagyon tudtam mást tenni. Most is minden nap kell npközben aludnom kb. 1, 5 órát, megnõtt az alvásigényem. :-)22 hetes vagyok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez? Ellenanyag szűrés eredményén megjegyzésként: transzfúzió esetén 37 C-ra felmelegített vér adása javasolt?

Volt valakinek ilyen?

1

Ti mernétek még vállalni gyermeket ha már egy autista gyermeketek született?

Férjem szeretne egy 5. babát és én is, lényegében jó helyre kerülne, csak félünk, hogy autista lenne! :( Négy gyermekünk van, a másodszülött kislányunk autista, az első és a harmad szülött kislány nagyon okos értelmes, és a negyed szülött kisfiú is okos értelmes figyelmes gyermek. A családunkba senkinél nem áll fent autizmus, és a férjem családjában sem.

4

Barna folyás után mikor lehet nemi életet élni?

A terhességem 5.hetében barna folyásom volt,ami progeszteron gyógyszerrel rendbe jött és tünetmentes lettem.Már a 2.trimeszter végén járok,eddig nem éltünk nemi életet.Az orvos külön nem tiltotta,de nem is kérdeztem rá.Aki votl hasonló helyzetben mikor lehetett először együtt a párjával?

3

Vérnyomásos gondok?

A lányommal 4 éve korházban kezeltek anyira magas volt a vérnyomásom. Most a 21.héten vagyok és 100/60 pár napja. Tegnap össze estem,ma is szédölgök. Valami tippet várok tőletek. El kell látnom a lányom emellett

3

Ez már biztos? Nem dolgozhatok?

Ma voltam orvosnál és azt mondta h nem dolgozhatok már és ráírta a papíromra is h fenyegető vetélés.16 hetes vagyok.

10

38+4 napos terhes vagyok. Ma voltam Nst-én, egyre több a jóslófájás reggel óta keményedek kisebb nagyobb kihagyásokkal, a méhszáj értékem 1000. Szerintetek hamarosan elindul valami?

Az Nst most nagyon kacifántos lett.

2

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!