Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok fáradt, (155 db)

Miért vagyok fáradt edzések előtt mostanság?

2hónapja edzem már és az utóbbi 1-2hétben érzem azt h nincs kedvem se erőm és energiám se edzeni gyengeséget érzek és gyengének érzem maagam és fáradtnak nem tudom hol itt a hiba eddig nem volt ilyen kérlek titeket tapasztalatitokkal tanácsotokkal segítsetek nekem embertársatoknak előre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Én tavaly voltam ugyan így. Nem tudtam rajta segíteni sehogy, edzés elõtti stimulánsok biztos segítenének, azok felpörgetnek mint az állat, de nekem olyanokra nincs pénzem. Idén is volt már ilyen, szerencsére csak egyszer. Szerintem az idõ teszi, én nyáron nem csináltam semmit még is egész nap fáradt, álmos voltam, annak ellenére, hogy 8-10 órát mindig alszok.

Én tavaly voltam ugyan így. Nem tudtam rajta segíteni sehogy, edzés elõtti stimulánsok biztos segítenének, azok felpörgetnek mint az állat, de nekem olyanokra nincs pénzem. Idén is volt már ilyen, szerencsére csak egyszer. Szerintem az idõ teszi, én nyáron nem csináltam semmit még is egész nap fáradt, álmos voltam, annak ellenére, hogy 8-10 órát mindig alszok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod de még szívesen várom a további válaszokat is
1. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és/ vagy szedj vitamint. Kezdj el normálisan étkezni. 2. Igazán leírhatnád, az edzésedet és azt, hogy a mi a célod vele? Mennyire értél eddig eredményt? Hogy érzed magadat közben?

Ájulás után miért vagyok fáradt?

Ma reggel elájultam, aludtam azóta 2-3 órát de még mindig nagyon fáradt vagyok. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: köszi :)

A kérdező hozzászólása: köszi :)
Mondjuk jó lenne tudni, miért ájultál el, kevesebbért is kórházba szoktak emberek kerülni.
A kérdező hozzászólása: vérvétel után (azt tudni kell, hogy most meg is van a mensesem)
Jaa, fokozott vérveszteség és nem is bírod a vérvételt:) Egyél sok húst.
Vérvétel menstruáció alatt... Fõleg ha még erõs is a menstruációd.

Miért vagyok fáradt ha vigyázni kell a babámra? Más is van igy?

Leülök vele foglalkozni, de negyed ora után olyan állmosság tör rám, hogy szinte ájulásig vagyok,pedig nem vagyok elötte fáradt. Más is van igy? ugy szegyellem magam miatta.

Legjobb válasz: velem is elõfordul,sõt,volt,hogy elbóbiskoltam.

velem is elõfordul, sõt, volt, hogy elbóbiskoltam.
A kérdező hozzászólása: Már azt hittem, hogy velem van a baj..... Köszi a választ, megnyugtat hogy nem vagyok egyedül.
Én is fáradt leszek és én is szégyellem magam miatta!! Pl. elkezdek neki mesélni, és folyton ásítanom kell közben, ásítva mondom ki a szavakat. Pedig én sem érzem magam álmosnak elõtte, és még csak azt sem tudom mondani, hogy hú mennyit játszottam a gyerekemmel, hogy elfáradtam! Tök gáz.
Sokszor vagyok én is így ezzel. Játszom a lányommal és közben meg 'majd eldõlõk. Volt, hogy fekve játszottam vele és kb 1-2 másodpercre el is aludtam... :(... akkor gyorsan felpattantam és igyekeztem magamhoz térni. Nem vagyok rá büszke.
Én is így vagyok. Sokszor el is bóbiskolok játszás közben. Én azért, mert alapjába véve nem szeretek, és tudok játszani. Meg a 8hónapos kicsimmel most amúgy se lehet nagyon, mert mindent megnéz, szájába vesz, aztán 2perc után kúszik a másik dolog után. Csak addig érdekli valami, amíg el nem éri. Aztán megunja. Én nem szégyellem magam emiatt. Biztos vagyok benne, hogy egy év múlva már fogunk tudni rendesen is játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én azért szégyellem magam mert kisfiam 17 hos, de ennek ellenére nem tudom vele magam lefoglalni, nem tudom mit kezdjek vele, mert ö sokszor megy a maga dolgára. Tudom többet kéne vele foglalkoznom, de sajnos tapasztalatom sincs, se testvérem nem volt, se ismerös kisbaba, igy nem tudok vele sokmindent kezdeni. Bezzeg a mamám egész nap csak huzza viszi, ugy irigylem, hogy ö ilyen.

Miért vagyok fáradt?

4 órakor vagy fél5 fele szoktam lefeküdni nem iszok semmit se kávét se bika ge*it csak nem tudok aludni amikor elalszom végre akkor alszok dél ig fél 1 ig és olyan fárad vagyok mindig sokat mozgok edzek és sok a folyadék bevitelem is ez suliid?ben is igaz de akkor 11 kor alszok és 6 kor kelek de miért vagyok fáradt 14/f

Legjobb válasz: Nincs kedves az élethez? Unalmasak a napjaid? Nincs célod? Testileg esetleg vitaminhiány?

Nincs kedves az élethez? Unalmasak a napjaid? Nincs célod? Testileg esetleg vitaminhiány?
Serdülõkor miatt is lehet, de ha 4-5-kor alszol el és egyig alszol akkor azért vagy fáradt mert sokat alszol. Az a legjobb ha 6 órát alszol(vagy egy picit többet).A sok folyadék az jó csak ne lefekvés elõtt próbálj magadba paszírozni 2l-t. ÉS sok vitamint juttass a szervezetedbe (ezt a legjobb ha gyümölcsökkel éred el).

Miért vagyok fáradt a hajmosás utáni napon?

5-6 naponta mosom (gyakrabban nem lehet, mert er?sen zsírosodik és korpásodik a mosástól). Nem használok túl sok sampont.

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze a hajmosásnak a fáradsághoz.

Szerintem semmi köze a hajmosásnak a fáradsághoz.
Ezzel a problémával én is szenvedtem, de én még óvodás koromban, pedig akkor még kis gyerekeknek készült samponnal mosták a hajam. Nem lehet hogy túl meleg a víz amiben mosod a hajad?

Miért nem vagyok fáradt napok óta, se éhes? (LENT)

Péntek óta mióta hazajöttem a nyaralásból(Angliából) azóta ilyen 5-6 órákat alszol esténként egész nap nem vagyok éhes, és mégis pörgök mint az állat... Mitől lehet ez? Ez normális? Csak rendes válaszokat légyszíves!

Legjobb válasz: Ki vagy pihenve, a nyaralás elfújta a stresszt, majd ha visszazökkensz a hétköznapokba, akkor újra fáradt leszel, az éhségérzet elmaradása lehet valamilyen gyomorgond is.

Ki vagy pihenve, a nyaralás elfújta a stresszt, majd ha visszazökkensz a hétköznapokba, akkor újra fáradt leszel, az éhségérzet elmaradása lehet valamilyen gyomorgond is.

Miért van az hogy alig alszok este, de napközben sem vagyok fáradt?

Alig alszok szinte, napi 4-5 órát azt is úgy hogy óránként felkelek, szóval így 1 óra-1,5 óra alvás aztán felébredek újra 1-1,5 óra alvás újra felébredek, egész estém így telik.... De napközben nem érzem magam fáradtnak annyira, igaz mostanában semmi fizikai megterhelésem nincs, mert munkanélküli vagyok, így semmi dolgom napi szinten, max 1 órát sportolok majdnem minden nap! 3 hete tart ez így, volt már másnak is hasonló dolga? Napközben nem fekszem le aludni még azt hozzá tenném! Remélem ez nem egy szervi probléma (pajzsmirigy?) De lelki probléma sem lehet mert nem vagyok stresszes, bár az zavar hogy nincs munkám, meg egy kicsit az alvászavar is rátesz hogy ez nem normális, de istenem ha nem tudok végig aludni 6-7 óra hosszát, már meleg tej,citromfű,gyógynövények szedek de azok sem segítenek. 25/F

Legjobb válasz: Mikor csak magát a kérdést olvastam, a körítést nem, megfogalmazódott bennem a válasz, hogy : mert jó dolgod van, semmit nem csinálsz! És utána meg is magyaráztad, hogy tényleg errõl van szó. Nem kell túlbonyolítani az egyszerû dolgokat, nincs kimerülve a szervezeted, pihen napközben is, tehát nem leszel fáradt. Én mikor ilyen cipõben jártam, nem tudtam lefeküdni aludni, úgy kellett rákényszeríteni magam (éjfél után sikerült is), de már hajnalban kukorékoltam. Ezeket a napokat ki kell használni, és élvezni kell. Lehet nem lesz ilyen non-stop pihi soha többé.

Mikor csak magát a kérdést olvastam, a körítést nem, megfogalmazódott bennem a válasz, hogy : mert jó dolgod van, semmit nem csinálsz! És utána meg is magyaráztad, hogy tényleg errõl van szó. Nem kell túlbonyolítani az egyszerû dolgokat, nincs kimerülve a szervezeted, pihen napközben is, tehát nem leszel fáradt. Én mikor ilyen cipõben jártam, nem tudtam lefeküdni aludni, úgy kellett rákényszeríteni magam (éjfél után sikerült is), de már hajnalban kukorékoltam. Ezeket a napokat ki kell használni, és élvezni kell. Lehet nem lesz ilyen non-stop pihi soha többé.
A kérdező hozzászólása: Áh ilyenkor Batman érzem magam, szóval olyan érzésem van hogy bármire képes lennék!:D De inkább már a munkába kéne kamatoztatnom a sok energiámat... Köszi a választ akkor nem egyedi a problémám az a lényeg!

Miért vagyok ennyire fáradt? És mit tehetnék ellene?

15/f vagyok és 9.-es reggel általában 5:40-kor kelek és mivel bejárós vgayok 15:20-ra érek kb haza ilyenkor általában már nagyon fáradt vagyok leszoktam ülni tv-zni vgay gépezni egy félórát tanulás el?ttt de mire odakerül a sor h tanulni kell hulla vgayok mind1 neki ülök és lessz este 9 mir készleszek mindennel(vagyis úgy h tudom h még reggel buszon is tanulnom kell...)mire elalszok kb 10 óra..de pl tegnap már 8-kor képesvoltam elaludni de ugyanolyan fáradtvoltam mintha éjfélkor feküdtem volna le.Mit tudnék tenni szerintetek ezellen?mármint a fáradtság ellen (ui.:bocs a hibákért)

Legjobb válasz: Szerintem kimerültek a vitaminkészletek a testedben. Én a helyedben elkezdenék valamilyen multivitamint enni. Amúgy meg én is fáradt lennék, hogy ha fél6kor kellene kelnem :)

Szerintem kimerültek a vitaminkészletek a testedben. Én a helyedben elkezdenék valamilyen multivitamint enni. Amúgy meg én is fáradt lennék, hogy ha fél6kor kellene kelnem :)
most pl. mit keresel itt?
Tanulás elõtt a fél órát ne a gép, vagy a TV elõtt töltsd, hanem menj le a levegõre, focizni, mozogni, az felfrissít és jobban megy majd a tanulás.

CRYSIS WARHEAD vagy FAR CRY 2 Szerintetek melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Crysis warheaddel nem játszottam, de egyértelmûen az! Egyrészt mert magyarok csinálták, másrészt mert a Crysis nagyon fasza, harmadrészt meg azért, mert a far cry 2 iszonyatosan monoton és unalmas lesz 2-3 óra után. Szóval Crysis!

Crysis warheaddel nem játszottam, de egyértelmûen az! Egyrészt mert magyarok csinálták, másrészt mert a Crysis nagyon fasza, harmadrészt meg azért, mert a far cry 2 iszonyatosan monoton és unalmas lesz 2-3 óra után. Szóval Crysis!
Nekem a far cry2 jobban bejött mert gyönyörû a grafikája és nem akadt annyira mint a warhead...meg sztem nem annyira meseszerû
Far Cry 2, mivel Warheadet végigviszed pár óra alatt, és kész, újrajátszhatósági faktora egyenlõ a 0-val. A Far Cry 2-vel sokkal tovább elleszel, pláne mert egyhuzamban nemigen lehet vele sokat játszani :D
Szerintem mind2 összehasonlíthatatlanul k*[email protected]ó ;) :) :D

Miért fáj a fejem? És miért vagyok ilyen fáradt?

Na ha valaki tud valami hasznosat az légyszi irja le!! Nagyon fáj a fejem, mintha valami kést forgatnának a homlokomban!! Szinte már elviselhetetlen!! s hiába alszom 8, 10, vagy 12 órát, olyan fáradt vagyok mintha napok óta nem aludtam volna!! szerintetek?

Legjobb válasz: ez azt jelenti, hogy valami megeszi a tápanyagokat elõled a estedben, lehet vírusfertõzésed, vagy súlyosabb de lehet hogy csak vérszegény vagy:) egyél igyál sokat, gyümölcsöt, rengeteg vitamint

ez azt jelenti, hogy valami megeszi a tápanyagokat elõled a estedben, lehet vírusfertõzésed, vagy súlyosabb de lehet hogy csak vérszegény vagy:) egyél igyál sokat, gyümölcsöt, rengeteg vitamint
elõzõ vagyok lehet férged is (bélféreg), ha férged van a székletedben megláthatod
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!! De eddig a székletemben nem ládtam férget!
velem is elõfordult már ilyen, de én egynapot kimaradtam a suliból és rendbe tettem a gondolataimat megpróbáltam pihenni és minent átgondolni biztos kimerültél, szerintem. nálam egy nap halasztással a suliban el is múlott az egész:D
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha csak ennyi lenne!!! Én már melózom! Vettem ki nagyon sok szabad napot, és nagyon megeröltetõ melóm sincs!! De ez már tart nálam 3 hónapja!
úú hát erre nem tudoki mit mondani remélem minnél elõbb rendbe jössz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!