Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok az ágyban, (67 db)

Miért hiszem azt, hogy kevés vagyok az ágyban? 19/f

Alapból voltak meg vannak is ilyen gondjaim, hogy kicsinek érzem a farkam meg kicsinek érzem a testem ez miatt is testépítek, lehetek bármekkora nem elég. 110 kg vagyok és 60 nak érzem magam most nem ide tartozik de gondolom ennek is van hozzá köze. Szóval amikor szexelünk akkor azt hiszem, hogy kicsi neki talán a farkam vagy valami..pedig közbe mindig mondja, hogy ne ennyire nyomjam be már fáj neki,meg érzem is, hogy szorít mindig eljut az orgazmusig ,ha velem van és nagyon szeret velem szexelni 6 hónapja vagyunk együtt. És már mondtam neki, hogy nem vagyok magammal megelégedve meg stb és mindig azt mondta idegessen, hogy "te hülye vagy miért nem?? nekem elég vagy s?t még sok is néha" viccb?l...stb.

Legjobb válasz: Agy baj nagy baj...

Agy baj nagy baj...
110 kiló vagy? hát jó kövér lehetsz, nem mondom
Ha azt mondja, megfelelsz neki, nyugodj meg. Talán a gyúrás is azért alakult, mert mindenáron önmagadnak akartál bizonyítani valamit? :) Ez esetben a hozzáálláson kell picit alakítani, mert bármit érsz el, kevésnek fogod érezni. És egy idõ után a visszájára fordulhat.
na de az a 110 kiló szálkás izomzat, vagy el vagy belesedve? amúgy meg felesleges torzítani, írd le mekkora és megmondjuk tényleg kicsi-e. ha meg ennyivel idõsebb a csaj, akkor már jó pár farok járt benne, te meg nem bírod a tudatot, hogy a csaj összehasonlítson az elõzõ [email protected] téged. szedjél fel fiatalabbat, amelyikben még nem járt annyi, tapasztalatlan. ez a proteintõl agresszív dolog meg egetverõ kibäszott nagy [email protected]ág, nem is tudom, hogy gondoltad ezt amúgy. ez kb olyan, mintha azt írtam volna, hogy a csirkemelltõl agresszív vagyok. sima fehérje mind a kettõ. egyik sem hormontartartalmú készítmény. na szóval fogyjál le, akkor nagyobbnak fog látszódni a testedhez képest a kis mütyûr.
hogy érezheted 60 kilónak magad amikor van egy jó nagy beled ? és recseg az ágy alattad?
azt te elfelejtheted, hogy 19 évesen 110 kilósan szálkás izomzat, hol élsz te? szerinted ki lenne képest azt elérni, mint Schwarzenegger aki 107 kiló volt? fõleg hogy még proteint se zabál haggyad már ezt a kövér állatot
Szerintem azt a szteroidra értette, nem a proteinre. A proteintõl ilyen szempontból semmi baja, sõt, a kreatintól se. Az meg szerintem nem jó tanács, hogy az önbizalma miatt tapasztalatlan csajt szedjen fel. Akkor végképp benne ragad abban, hogy képtelen jól teljesíteni. Szerintem jusson el oda, hogy a mostani kapcsolatában, tapasztalt felnõtt nõvel szemben is elhiszi, hogy minden rendben vele. Ez alap, innen már csak továbbfejlõdhet akkor.
Igaz, valószínûleg nem szálkás, hanem "csak" az izomtömeg adott + hízott a protkótól. Ezen kellene változtatni, alakítani. Bár nem lesz könnyû.
ez egy kövér zsírdisznó
Te huelye vagy? Olykor fáj neki, és te képes vagy azt hinni, hogy kicsi a poecsöd?? A megoldást nem tudom, de hagyd abba ezt a "kicsi a faxom, szivi", különben otthagy az alaptalan hisztid miatt. Hisztis pasikat senki se szereti. Fõleg nem a háromajtós hisztiseket.
A kérdező hozzászólása: így igaz én is régóta gyúrok és igazat adok az ilyen véleményeknek mert igazak is...amúgy õ 25 éves én meg 19
ma 22:22: Azért abba is gondolj bele, hogy a kérdezõ nem egy egészséges 60-70-80 de mégcsak nem is 90 kg-os súllyal rendelkezik, hanem több mint dupla olyan súlyú, mint te. És még folytatni akarja, ahogy kiveszem. :) Lehet persze, neki kell felmérnie, kialakítani egy egészséges egyensúlyt.
Vigyázz a testépítéssel, mert a végén tényleg kicsi lesz. Nem vicc. A testépítõknek sokszor benövi az izom. Testépítésnél elõbb-utóbb mindkét nemnél eltûnnek a nemi jellegek (nõknél a mell, fiúknál a farok). A túlsúlyos embereknél is jellemzõ, hogy "rövidül" nekik, ebbõl a szempontból a vékonyak a legszerencsésebbek. Csak figyelmeztetés. :) Nem tudom, te hogy állsz.
Különben részben tényleg butaság amit írsz. 22 centi??? Jóval kisebb is elég abból, hidd el, a technika fontosabb!
Szerintem nagyon gyorsan állj le a cuccozással. Az eszedet már elvette, a következõ a kukid lesz.
Tényleg, a szteroidok, miegymás veszélyei. Eszembe sem jutott. Pedig nem egy példát láttam rá, hogy impotens lett tõle az illetõ (ha annyival megúszta).
A kérdező hozzászólása: 2 dik ez teljessen igaz amikor megvan vastagodva a combom akkor nehezzeb dugni amúgy.. És igen ezen a tecnika stb-n én már túl vagyok nem az a bajj, hogy neki kevés, hanem hogy nekem az:D na jó most ne jöjjenek kommentek , hogy próbáljam seggbe b**ni magam.
A kérdező hozzászólása: amúgy nem steoidozok csak szimplán fehérje turmix...volt , hogy csináltam de már nagyon régen és idegbeteg voltam minden percben szóval inkább abba hagytam.
Én ennyi tanácsot tudtam adni, állj le az ész nélküli gyúrással. Hidd el, egy szinten túl csak dekoráció, nem használható semmire. A csaj szempontjából fõleg. Gondolom nem akarsz odajutni? :)
Most muszáj ijesztgetni a gyúrás veszélyeivel, iszonyat vékony vagyok, 52kg és még alacsony is, nekem már csak ez maradt, hogy legyen esélyem a lányoknál. Kérdezõ, te meg ne parázz, ha azt mondja jó vagy, akkor úgy is van, míg nem kefél félre, addig nincs gond.
Utolsó: ha tizenéves vagy, semmi vész, manapság a csajoknak a "gizdák" jönnek be. Viccet félretéve: ha nem ennyi vagy is találhatsz olyat, akinek a te alkatod a nyerõ. És nem ijesztgettem, de tényleg láttam ilyet. Lehet gyúrni, csak MÉRTÉKKEL. :)
Jujj ez nagyon nagy alaptalan és felesleges...de gondolkodj már, minek a "nagy" farok, mikor egy nõ hüvelye 8-12 cm, a g-pont meg 3-4 cm-nél van? Ja, mert a média meg a pornóoldalak ezt sugalmazzák...ahhaaa... 20/l

Miért mondja azt rám egy férfi hogy heves vagyok az ágyban? Ez miben nyilvánul meg? Mert én tök átlagosnak normálisnak tartom magam szexuálisan.

Néha kicsit bevadulok az igaz,vagy csak nem emlékszek rá mit műveltem legutolsó áldozatommal :) De akkor sem értem hogy miért aggatta rám ezt a jelzőt

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy eddig csak "fadarabbokkal" hozta össze a sors.

Az is lehet, hogy eddig csak "fadarabbokkal" hozta össze a sors.
lehet õ olyan teknõs típus:szépen, lassan......
heves? Megnyugtatlak hogy ez nem pozitiv jelzõ...
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Hát akkor mi?
" Ne olyan hevesen! " Kapkodó, siettetõ ebbõl adódóan figyelmetlen, lever dolgokat, nem figyel oda dolgokra....soroljam még?
A kérdező hozzászólása: Hát jó...bocs hogy szex közben nem a berendezésre figyelek :D
Egyik exem azzal mentette magat, hogy nem csak akkor nem indul az auto, ha keves az olaj, hanem akkor sem, ha tul sok :D Szerintem nincs olyan, hogy 'tul szexi lany'. Eksztazisbol sosem lehet eleg :) )

Miért nem hiszem el, hogy jó vagyok az ágyban? 20/L

Volt egy 9 hónapos kapcsolatom először és most van egy 1,5 éve. Mindkét fiú felé meg volt/van a bizalmam. Mégis, ha azt mondják, hogy jó velem a szex vagy jó vagyok az ágyban nem tudom elhinni. Azt érzem azért mondják, mert a barátnőjük vagyok és "kötelességük". Én látom jól, hogy a pasik ilyenek vagy jobban kéne hinnem nekik?

Legjobb válasz: igen

igen
Nem is kell. 20 évesen tuti nem lehetsz jó valami ficánkolás meg maszatolás lehet, az igazi dugások 25 felett jönnek...
Hát úgy lehetne errõl megbizonyosodni, hogy szexelünk egyet. Érzelmek nélkül, csak a szex. És igérem én õszinte leszek hozzád. Ha jó vagy azt is megmondom õszintén, ha rossz vagy azt is. Bennem nem lesz az, hogy csak azért dicsérlek mert a barátnõm vagy.
aha... akkor a 3as vélemény alapján... 1 vélemény nem vélemény, ezért kellene egy reprezentatív felmérés, amiben annyi pasival fekszel le, amennyi megfelelõen mintázni tudja a hazai férfipopuláció összetételét... Ha európai vagy világméretû statisztikát szeretnél, akkor ezzel arányosan kell változtatni a résztvevõk számát... Na de komolyan... Szerintem abban sincs hiba, ha azért bókolnak neked, mert a barátnõjük vagy. Ez figyelmes dolog. Ha pedig mindig próbálsz nagyobb, teljesebb élményt biztosítani a partnerednek, akkor nem lesz semmi gond. Amíg magaddal nem vagy elégedett, addig más elégedettsége semmit sem segít rajtad. Inkább élvezd a szexet, kísérletezz, szórakozz. Ne görcsölj!
Kipróbállak aztán elmondom milyen vagy

Távkapcsolatban ez normális? Miért csak az ágyban vagyok neki jó?

A barátommal nyáron jöttünk össze, azóta távkapcsolatban élünk. Hetente, 2 hetente találkozunk. ha ott vagyok nála szinte soha nem megyünk sehova. Ismerem egy két haverját és jól kijövök velük. Mindig hívnak minket mindenfele, de akkor nem hajlandó menni sehova. Szinte ki se akar jönni a szobából és az ágyból. Jó vele lenni persze, csak szívesen megismerném jobban az életét és nem akarom, hogy más azt gondolja, hogy miattam nem megyünk sehova, mert megtiltom, mert ő alapjából elég elmászkálós fajta. Mikor rákérdeztem, annyit mondott hiányzom neki és velem akar lenni olyankor. Szinte úgy érzem, hogy csak a testem kell neki olyankor. Vagy távkapcsolatban ez így működik? Vagy lehet más oka? 21/L

Legjobb válasz: Ha jól sejtem ez az ígérgetõs fajtából való azok nem mennek sehova csak ígérik (bár ezt nem írtad). Az meg nincs kizárva hogy a szomszéd utcában van a barátnõje és ezért nem mentek sehova nehogy véletlen összefussatok vele. Ha így van akkor azért nem szakít veled mert havonta 2x beléd dörgöli a másik csajba meg a köztes idõkben (bocs a nem nyálas beszédért)

Ha jól sejtem ez az ígérgetõs fajtából való azok nem mennek sehova csak ígérik (bár ezt nem írtad). Az meg nincs kizárva hogy a szomszéd utcában van a barátnõje és ezért nem mentek sehova nehogy véletlen összefussatok vele. Ha így van akkor azért nem szakít veled mert havonta 2x beléd dörgöli a másik csajba meg a köztes idõkben (bocs a nem nyálas beszédért)
Szexpartnere vagy csak.
Esetleg pl ott az EX, akivel nem akar összefutni. Vagy valakinek megdugta a barátnõjét, és az meg bandával vadá- szik rá. Millió oka lehet, de mint mondtam, vaj van a füle mögött.
A kérdező hozzászólása: Engem vállal fel, mint barátnõje. Látom rajta, hogy vár. Mindig készül kedvenc csokival kedvenc kajával stb. A szülei is aranyosak velem. Nekem is nagyon jó vele lenni és bújni meg minden, csak néha tényleg jó lenne megismerni, hogy mit csinál mikor nem vagyok ott. Ha õ van nálam, itt eljárunk és egybõl mondja mindenre, hogy jön. De náluk semmi.
75%-nak annyiban adok igazat, hogy valami vaj van a füle mögött. Én is úgy látom (ennyibõl), hogy csak szexre kel- lesz neki. Ha nekem van valakim, ha máshova nem, de pl beülünk megin- ni néha egy kávét egy kávézóba, vagy elmegyünk sétálni... Nem bírnám a napokig otthon döglést.
Hát nézd.... szerintem ez egy óriási baromság, hogy csak a szexre kellenél neki. Õ kezeli rosszul a dolgokat. Én is jártam már így.... mármint nem mutattam be a barátnõmet senkinek, és mi is leginkább az ágyban voltunk. Aztán ennek meg is lett az eredménye. Közösségbe kell mennetek! Hisz ekkor Te is jobban megismered a társaságát, az életét, és nem fogsz aggódni legközelebb, hogy ha elmászkál, hsz tudni fogod, hogy viselkedik. Arról nem is beszélve, hogy erre neki kellene rájönnie: akkor tudja igazán megmutatni, hogy viselkedik egy ismerõssel, és hogy viselkedik Veled. Nyilván Te kiemelt figyelmet érdemelsz, és ezt õ is minden bizonnyal szívesen "bizonyítana" Neked. Nem csak azzal, hogy folyamatosan otthon vagytok, szexeltek állandóan :) és kiszolgál. Mert ez egy ideig megy, de hamar el fog laposodni az egész... Erre nagyon vigyázzatok, még nem késõ! Beszéljétek meg, és nem lesz baj ;) Csak ügyesen ;)
Minek keressen, ha már van? Nyáron összejöttetek, akkor találkoztatok személyesen. Akkor minek keressen? Gondolom jó tested van, neki meg nem kell másé.
Azért, mert így kényelmes neki. De egyébként pedig az eredeti kérdésedre válaszolva, szerintem normális az õ szemszögébõl, de ezt vele beszéld meg, hogy Te szeretnél menni és kössetek kompromisszumot, hogy egyszer, mikor lemész, akkor otthon maradtok, utána meg elmentek bulizni.
Mert ha nem laknál tõle olyan messze akkor más lenne.Nem csak szex, azért 26L
Valószínûleg jól érzed, és csak arra kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért nem keres olyat aki 2 percre lakik nem 200 kilométerre?
Jól érzed.
Mi is távkapcsolatban élünk, cirka 40 km-re egymástól. Hetente találkozunk és nálunk is elég gyakran megesik, hogy csak egymással foglalkozunk, lustulunk az ágyban, stb. De azért amikor jó idõ van, akkor a séta belefér, plusz filmezünk v. valamivel elütjük az idõt:) 21/L

Miért tölt le a pasim pornót? Általában mindennap szexelünk és sokszor mondta hogy jó vagyok az ágyba meg jól csinálom stb. A többi lent.

De akkor miért van arra szüksége, hogy pornót töltsön le? Megnézni nem tudja mert én mindig itthon vagyok mert nincs munkahelyem. Legtöbbször míg én f?zök akkor gyorsan addig belenéz valamelyikbe és letölti. Gondolom én. Vagy csak azt mondja hogy jó vagyok az ágyba hogy ne bántson meg? Vagy nem tetszem már neki? Vagy szerintetek miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy szar az aránya Ncore-on. Mindenki tudja, hogy pornót kell szedni, ha gyorsan javítani akarsz az arányodon.

Lehet, hogy szar az aránya Ncore-on. Mindenki tudja, hogy pornót kell szedni, ha gyorsan javítani akarsz az arányodon.
Szerintem is felfújod, én is töltök pornót és nézem is, a párom néha belekukkant és ha van olyan rész, ami tetszik neki akkor õ is nézi. De volt már, hogy azzal várt, hogy megnézte azt a filmet, amit tegnap töltöttem és ki kellene próbálni ezt meg azt... És az jó:D:D
Nézd vele :) mi is szoktunk néha nézni együtt :) nem értem miért veszik a nõk ezt személyes sértésnek, én pl beindulok tõle :) 27/N
Minden férfi néz pornót. Ez egy ilyen dolog. És ez független a szex minõségétõl és mennyiségétõl. Szerintem nézd vele te is és akkor szegény megnézheti õket nyugiban. Én legalább is mindig a barátnõimmel néztem, amikor voltak ...
szerintem a pasiknál ez egy tök természetes igény. Én speciel úgy vagyok vele, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek, tehát amíg csak nézelõdik, nem lehet semmi baj. Ez az enkóros szöveg meg elég általános, pornót nem azért tölt le az ember, meg jó háttérzajnak mosogatás közben :D :D Csak rontasz a helyzeten, ha emiat bûntudatot keltesz benne, akkor pláne titokban fogja csinálni. Inkámm mondd neki, hogy játszatok olyat, hogy elkezditek nézni és ki kell bírnotok, hogy 10-20-x percig nem nyúltok egymáshoz vagy ilyesmi.
a férfinak olyan a pornó mint neked a fõzõmûsor kikapcsolódás kicsit csak önmagára figyelhet, nem kell elvárásoknak megfelelnie (még ha nem is állítasz fel neki elvárásokat, õ magában, magának fog - szal nincs teljesítménykényszer) attól még szeret
Mi szoktunk együtt is pornót nézni, de én többet nézek mint õ... :D 26/N
egyébként ez az n+1-edik ilyen kérdés ebben a témában egyes nõk azt képzelik, hogy õk nem felelnek meg a férfinak, és ezért néz pornót. bizonyos tekintetben féltékenyek a pornóra. nem olyan a mellük, esetleg nem olyan szép az arcuk, alakjuk. gondolják õk. pedig lehet hogy szebbek ne legyenek önértékelési gondjaid, ne legyél féltékeny egy virtuális vmire, egy pixelhalomra egy monitoron. az nem a valóság
Nézzetek közösen pornót! Ez is jó, hogy meg kell állnotok, hogy egymáshoz nyúltok közben. Vagy éppen ellenkezõleg, beszéljétek meg, hogy az elejétõl a végéig leutánoztok egy filmet: orál ugyanolyan hosszan, utána szex pontosan azokban a pózokban, mint a filmen, és a végén még élvezzen is rád úgy, mint a filmbeli pasi a csajnak! Meglátod, izgi lesz. ;)
#11 vagyok azt még hozzá tenném, hogy azóta, mióta tudom, hogy majd õ is megnézi valamikor, inkább x-art-os filmeket, vagy hasonló minõségibb, lehetõleg nem szõke nõi szereplõs :) filmeket töltök.
Most is töltöm, folyamatosan, és imádom, kívánom a párom, és ilyen jó szexet el nem tudnék senkivel képzelni. Régebben néztem, ki is vertem rájuk, most csak gyûjtöm. amikor összejöttünk, kb hasonlóan állt a dologhoz, mint te, és egyszer ki akartam dobni az egészet, és azt mondta, hogy egyszer lehet, hogy még jól fog jönni, tehát ha most nem is kíváncsi rájuk, késõbb lehet, hogy szívesen megnézi velem :)
Miért kell ezen sírni? Soha nem értettem. Egy-két srác le fogja neked írni, hogy õ márpedig nem nézi, ha jó a szex és szakíts vele, de amúgy átlag pasik nézik. Addig örülj, amíg csak nézi, addig semmi baj nincs. Ennek semmi köze nincs hozzád, egyszerûen csak erre szükségük van.
A kérdező hozzászólása: :D Lehet hogy majd rászánom magam és akkor egy esti programnak beiktatjuk. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Engem sem érdekel amúgy ha nézni. Csak azt nemtudom hogy azért mert nem vagyok jó neki vagy pedig tényleg csak egy természetes dolog meg amiket ti irtok. De lehet tényleg felfújom egy kicsit. De köszönöm szépen a válaszotokat.
Azért néz pornót mert túl könnyen adod magad neki és egy éretlen személyiség. Ha nem tud érted megküzdeni, keress mást.
A kérdező hozzászólása: Erre énis gondoltam. Csak azért még egy kicsit szarul esik. Na de egy kicsit meg is nyugodtam köszi a választ.
ja a 15-ös válaszom arra vonatkozott ha még rá is veri

21 hósom újabban miért nem akar este az ágyában elaludni? Igaz az ágya nem olyan régi 2 hete vettük neki. Nagyon sír, akkor is ha ott vagyok vele, csak a mi ágyunkban héderelne, pedig eddig nem volt gond.

Nagyon örült az új ágynak, de este nem akar ott maradni, állatira sír, és jön vissza a miénkbe, pedig már leragad a szeme...szerintetek hagyjam pár hétig, hogy itt kómázzon be a miénken, és vigyem át úgy, vagy pár napig próbáljak meg kemény lenni(nem nagyon megy az nekem...), és ráparancsolni, hátha....de mi van ha megutálja akkor a helyét, és még rosszabb lesz? Ha meg engedem, hogy nálunk legyen, akkor van hogy még fél10-10 kor is fent van, és csak akkor d?l ki, ami meg nekünk nagyon fárasztó...teljesen tanácstalan vagyok..:-(

Legjobb válasz: Nekünk a rácsos ággyal kezdte ezt csinálni, így átalakítottuk heverõvé, ez már tetszett és szerencsére belefekszik,elõször csak a délutáni alvás ment, de már a 2. este ment õ is a helyére, igaz mellé fekszem a földre és simogatnom kell ameddig elalszik. (eddig egyedül aludt el, nem kellett altatni,végig aludta az éjszakát, kb. õ is 21 hónaposan kezdte az alvás körüli "cirkuszt".) Szerintem hagyd elaludni nálatok, majd vidd át a szobájába, esetleg az is jó ha választ magának alvós játékot, takarót stb. és napközben játszatok olyat, hogy lefektetitek aludni macit.

Nekünk a rácsos ággyal kezdte ezt csinálni, így átalakítottuk heverõvé, ez már tetszett és szerencsére belefekszik, elõször csak a délutáni alvás ment, de már a 2. este ment õ is a helyére, igaz mellé fekszem a földre és simogatnom kell ameddig elalszik. (eddig egyedül aludt el, nem kellett altatni, végig aludta az éjszakát, kb. õ is 21 hónaposan kezdte az alvás körüli "cirkuszt".) Szerintem hagyd elaludni nálatok, majd vidd át a szobájába, esetleg az is jó ha választ magának alvós játékot, takarót stb. és napközben játszatok olyat, hogy lefektetitek aludni macit.
A kérdező hozzászólása: Aha, igen, nekünk is volt a rácsos ágynál már egy ilyen hiszti, míg rá nem jöttem, hogy az a baja, hogynem tud kijönni, akkor kivettük a rácsokat. Ez most egy sima fa ágykeret leesésgátlóval, tehát nincs korlátozva, viszont sokkal nagyobb mint az eddig ágya, és máshová is került ezáltal a szobában, lehet ez ijeszti meg... Nem tudok mit tenni, én ennyire sírni nem hagyom, ez nem olyan hisztféle, hanem olyan félelemszagú sírás, nem akarom magára hagyni a bánatával, de azt sem szeretném, ha átszokna a mi ágyunkba, mert így is róla szól minden napunk reggeltõl késõ estig:-)), legalább az a kis esti 1-2 óránk maradjon meg kettesben... De most is átjött reggel, és itt alszik az én helyemen...:-/ De így reggel nem bánnám, csak este aludjon a helyén...köszi a választ.

A cicám ha beteg vagyok honnan tudja, és miért őriz akkor az ágyon mellettem?

Legjobb válasz: Mert érti-érzi minden rezgésedet. Nagyon jól ismer téged. Például hamarabb tudja mikor ébredsz reggel, mint te magad, már abból tudja, ahogy az ágyon megfordulsz. Nagyon jó megfigyelõ, és érti a cselekményeidhez tartozó hangulataidat. Tudja mikor vagy szomorú. Mikor például csak felülsz az ágyon és lerakod a lábad, õ már tudja a hûtõhöz indulsz vagy csak pipilni. És még sorolhatnám. Szóval sokszor többet tud rólad mint te magad. Szeresd is ezért nagyon.

Mert érti-érzi minden rezgésedet. Nagyon jól ismer téged. Például hamarabb tudja mikor ébredsz reggel, mint te magad, már abból tudja, ahogy az ágyon megfordulsz. Nagyon jó megfigyelõ, és érti a cselekményeidhez tartozó hangulataidat. Tudja mikor vagy szomorú. Mikor például csak felülsz az ágyon és lerakod a lábad, õ már tudja a hûtõhöz indulsz vagy csak pipilni. És még sorolhatnám. Szóval sokszor többet tud rólad mint te magad. Szeresd is ezért nagyon.
Bocsi utolsó, de te tartasz cicát? Önzõ állat, de nem buta. Mindegy. Állatorvos vagyok, nem Isten. Lehet neked van igazad, attól még nem kellene lepontozni. Azért lehet ha olvasnál egy-két szakkönyvet te is meglepõdnél néhány dolgon a cicákat illetõen. :) Üdv: Elsõ válaszoló voltam.
Az elsõ válaszolónak nagyon igaza van, akár állatorvos, akár nem. Nem kell "túlmisztifikálni", a macskák tényleg misztikus állatok! Nekem is van egy adag cicusom, kész boszorkánytanya:)
az állatok megérzik ha az embernek rossz kedve van vagy beteg ha jókedvû mindent
Az elsõ kicsit túlmisztifikálta a dolgot... De az tény: hogy ezen hit miatt tartunk macskákat. A valóságban azonban azért fekszik az ágyadon, amikor beteg vagy, mert te melegíted az ágyat, a takarót. És ez kedves a cicának. Ugyanis a macska önzõ, méghozzá mérhetetlenül. És ha két fokkal melegebb a te takaród, mint az ágy nélküled, akkor "rajtad" fog feküdni.
Ja és még annyit, hogy én szoktam nem betegen is pihenni az ágyban, és mégsem õriz olyankor a cica. Ráadásul ha beteg vagyok sem rajtam fekszik, hanem mellettem fél méterre. Onnan már nem érzi a meleget...

Pasik! Miért élvezitek azt, hogy húzzátok egy lány agyát, még akkor is mikor biztosan tud-já-tok, hogy kíván titeket és arra vágyik, hogy jól megdugjátok? Kort is írjarok

Legjobb válasz: Mert lehet nem azért húzza az agyát, mert nincs célban. Én két nõ agyát is húzom, de egyiktõl se akarok semmit se.

Mert lehet nem azért húzza az agyát, mert nincs célban. Én két nõ agyát is húzom, de egyiktõl se akarok semmit se.
Csak azt lehet táncba vinni akit hagyja magát. Az ilyen játékok sok meglepetést nem tartogatnak, így ha a hölgy belemegy ebbe a kis színjátékba, akkor kb, tudhatja mire számíthat innentõl a sajnálni sem nagyon lehet.
A kérdező hozzászólása: Cne értsétek félre. nem történt semmi, és komoly szándékai vannak, csak azt mondja jó érzés.
Nekem is az:)
S a lányok miért teszik ugyanezt?
Mikor kívánsz meg jobban egy finom ételt? Ha egybõl a szádba teszik, vagy ha elõtte az illatát megérzed?
Te büdös kis [email protected]!

Miert vagyok allandoan faradt? Ugy egy honapja allando faradsag van rajtam. Keptelen vagyok barmit is csinalni. Felkelek 11-12 ora korul. Du 2-3-ig meg mindig agyban vagyok. Majd 5-6 ora fele mar ismet lustizok az agyban.

Nehezemre esik barmit is csinalni. Egy ideig nem zavart, de mostmar erosen hatassal van a kapcsolatomra es mas teruleten is az eletemre. Szedek vitamint. Rendszeresen es egeszsegesen etkezem. Szinte semmi egeszsegtelent nem eszem., kisebb nagyobb megszakitasokkan mar evek ota de sosem volt eddig hasonlo problemam.... Hogyan tudnek valtoztatni az alltalanos kozerzetemen?

Legjobb válasz: Szerintem el van állítódva a bioritmusod. Rá kéne erõszakolni magadra hogy fönt legyél egész nap. és mondjuk este 10-tõl reggel 8-ig aludj csak egy huzamban. Hát nappal kávé, este meg alvás, aztán megszokod, és kávé nélkül is menni fog késõbb. Pl ha dolgozni is akarsz egyszer, akkor mindenképp muszáj rászoktatnod magad erre.

Szerintem el van állítódva a bioritmusod. Rá kéne erõszakolni magadra hogy fönt legyél egész nap. és mondjuk este 10-tõl reggel 8-ig aludj csak egy huzamban. Hát nappal kávé, este meg alvás, aztán megszokod, és kávé nélkül is menni fog késõbb. Pl ha dolgozni is akarsz egyszer, akkor mindenképp muszáj rászoktatnod magad erre.
A kérdező hozzászólása: Nem alszom nap kozben. Fent vagyok reggeltol estig. Kavezom is reggelente. Egyszeruen csak nincs energiam megmozdulni, barmit is csinalni! Jelenleg nem dolgozom december ota. Elotte napi 10 orat hetente 7 szer szabadnap nelkul. Edzettem is heti 2-3 alkalommal. Nem tudom mi valtozott, de keptelen vagyok barmifele aktivitast is csinalni.....
Kimerült vagy, tavaszi fáradtság szállt rád.Én is így vagyok az utóbbi hetekben.Keress valami hasznos dolgot amivel elfoglalhatod magad, ami feledteti egy kicsit mennyire fáradt vagy.Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, hogy feltöltõdj vitaminokkal, és tornázz pár percet naponta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!