Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok évesen fiatal (13 db)

Miért 14-éves kor a beleegyezési korhatár? Ez alatti korúval semmit nem szabad, tehát pl. pettingelni vagy orál vagy csak közösülni nem lehet? Azt nem értem hogy aki ilyen fiatallal lefekszik nincs vele tisztában hogy ezért le is csukhatják?

Legjobb válasz: Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.

Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.
Mert 14 éves korig még nagyon gyerek bár a többség még utána is. A büntethetõség 18 éven felülire vonatkozik vagyis ha 14 éven aluli közösül 18 éven alattival azt még nem büntethetik hiszen gyerek, a 18 éven felüli meg ne akarjon már 14 alattival keverni az már pedofil... és semmit sem lehet se petting se orál semmit aminek köze van a szexhez. 22/F
miért kérded?
"...a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede" Hááát... Ez így erõs, nem mondom, hogy teljesen alaptalan, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érdeklõdésük érettebb. Hamarabb akarnak dugni, de szerintem semmivel sem érettebbek az én koromban 14 éves csajoknál.
Egyetértek, az a 14 éves korhatár egy légbõl kapott rendelkezés. Van aki már 12 évesen érett, más meg 22 évesen sem érett. De hát a törvényben kell egy konkrét korhatár, amit ki lehet kényszeríteni. A tinik tényleg veszettül akarnak szexelni manapság, régebben azért nem így volt ez, amikor én fiatalabb voltam, akkor még csak a kisebbségiek és a rossz tanuló, csavargó gyerekek éltek nemi életet, akik az iskolából is kimaradtak emiatt, ma meg már "jól nevelt", rendes családból származó gyerekek is akarnak nemi életet élni, mert ezt látják mindenhonnan. 34/N
Na én erre azt mondom, aki 14 éves kora alatt van olyan "h*lye-k*rva" hogy összefeküdjön egy nála 5-6 évvel -vagy akár még idõsebb felnõttel, az meg is érdemli!!! Szaggassa csak szét a szûzhártyáját egy vadállat pedofil kocsog, ha õ ezt akarja!! Komolyan mondom, megérdemli! Én is voltam már nálam 11 évvel fiatalabb lánnyal (16 éves), és jó is volt, mert bevállalt mindent (anál, orál stb.), de õ azért érettebb volt azon 14, illetve azon kor alattiaknál! Szexuális téren biztosan! Ezek a tinik tudják mit akarnak igazából, hisz azt látják ez a jó, ez a követendõ. Tehát már abban a korban vannak, ahol azért kell hogy tudjanak felelõségteljes döntést hozni, hisz a pályaválasztás is az...vagy tévednék?! Természetesen nem ugyanaz a két téma, de súlyát tekintve hasonló! Szóval ha ezt ebben a korban elvárja tõlük az állam és döntéshozói, akkor valószínûleg ezért is lett ez a beleegyezési korhatár is. De ez csak az én szerény véleményem!

Miért vagyok 12 évesen fiatal a szexhez?

Február 2-án leszek 12 éves,és elég korán ér? típus vagyok, fél éve van egy barátom, aki most 14,és szerelmesek vagyunk egymásba,de tényleg.Viszont ezen az oldalon mindenütt azt olvasom, hogy 11 év nagyon korai,és lelki törést okozhat.De én úgy érzem,attól lesz lelki törésem, hogy nem fekszem le vele.:-DTestileg is érett vagyok szerintem,másfél éve menstruálok,és már attól nedves leszek ott lenn, hogy meglátom a barát

Legjobb válasz: Kedves A.L.! miért gondolom,h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam,és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény,okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is,és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod,de egy 14éves fiú sem hiszem,h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod,de egy dologról ne feledkezz meg,az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát,h több évig együtt vagytok,és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre,akkor arra is annak kell lenned,h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam),és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet,gondolataimat a szexrõl,és õ ugye jóval tapasztaltabb,és egy csomó minden beigazolódott,amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl,ha vártok még egy kicsit!

Kedves A.L.! miért gondolom, h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam, és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény, okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is, és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod, de egy 14éves fiú sem hiszem, h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod, de egy dologról ne feledkezz meg, az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát, h több évig együtt vagytok, és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre, akkor arra is annak kell lenned, h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam), és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet, gondolataimat a szexrõl, és õ ugye jóval tapasztaltabb, és egy csomó minden beigazolódott, amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl, ha vártok még egy kicsit!
Nagyon jó a kérdés. Egy 12 éves miért fiatal a szexhez, ha már "érett" testileg. 10 évesen menstuált! Az én koromban 13-14 évesen mensturáltunk elõször a suliban. Pedig csak 27 éves vagyok! Testileg érett vagy már rá. Viszont lelkileg és agyilag még nem hiszem hogy teljesen fel tudnád dolgozni a szexuális együttlétet, és az azzal járó esetleges problémákat. És azt is vedd figyelembe, hogy te lehet hogy érett vagy. De a párod éretlen. Egy fiú életévébõl minimum 2 évet le kell vonni, és annyi a valódi érettsége. Én a helyedben - bár tudod, hogy te rendben vagy - a pasid miatt aggódnék. Az biztos hogy nem tud õ még olyan örömet okozni neked mint te magad! Játsz magaddal és várj még legalább 3 évet! Sajnos a veled egykorú lányok is hasonlóan gondolkodnak, ne próbálj rájuk hasonlítani, te leszel a boldogabb késõbb! Üdv
Figyelj én most 17 vagyok és nekem sem járt ilyesmin 12 éves koromban az eszem, holott volt barátnõm, és mit ne mondja elveszthettem volna a szûzességem akkor, ennek ellenére mégse tettem, hogy miért? Igen egyszerû, rendben van, hogy testileg érett vagy hozzá, de lelkileg nem, hiába érzed úgy, hogy te igen is késze állsz testileg, lelkileg, akkor is nagy valószínûséggel lelki traumát okozhat, lehet, hogy utána elveszted a fiúkba vetett bizalmadat, vagy esetleg amikor tényleg érett leszel rá akkor már nem fogod kívánni, én csak tanácsolni tudom, hogy ne tedd meg, hidd el nem maradsz le semmirõl, mindenek megvan a saját helye és ideje és az számodra egyenlõre nem most érkezett el. ;)
Miért vagy fiatal a szexhez? Például azért mert gyerek vagy még. Nem vagy döntéshelyzetben, nem tudsz felelõséget vállalni a cselekedeteidért. Nem is látod valójában azoknak a valós következményeit. Ez nem kor kérdése egyébként. Sokan élnek így késõbb is de ez legyen az õ bajuk. Valószínûleg azt sem érted amit írok. :( Egy 11-12 éves ember fejlõdésének nem része a szexuális aktus. A maszturbálás pici gyerekkortól jelen van az életünkben és ha a szülõ e tekintetben rendben van, akkor feltehetõleg jó helyen van képzetileg a dolog. Egyelõre ki vagy szolgáltatva az érzelmeidnek, a meghatározó kulsõ körülményeknek. Önmagadat a külvilág visszajelzésein keresztül látod. Nincs kialakult énképed csak a környezeted visszatükrözõdése. Még nem vagy felnõtt. Akkor sem ha égig ér az egod. Valszeg utálni fogod ezt a választ. Sajnos.
hát szerintem is várnotok kéne még!télleg lehet hogy télleg készen álssz + minden de lehet h a barátod még nem akarja és te sem igazán beszéld+ elöször anyáddal aztán cselekdj szerintem de amugy teljesen mind1 most vagy késöbb 1x ugy is meglesz elöbb vagy utóbb de még várj
ahogy ezt leirtad csak inkább a tested és a vágyak hajtanak szerintem várjatok még ezzel hidd el nem maradtok le semiröl.
MEG NE PRÓBÁLD!!!ÉN 14 ÉVES LETTEM VOLNA EGY HÓNAP ÉS EGY NAP MÚLVA AMIKOR LEFEKÜDTEM A BARÁTOMMAL!TEHÁT MÉG CSAK 13 VOLTAM.ÉN IS KORÁN ÉREK, 9 ÉVESEN JÖTT MEG ELÕSZÖR, DE EZT NEM SZABAD!NEKÜNK SEM SZABADOTT VOLNA 14 ÉVESEN!De kérdezd meg anyukád, és ha õ jó szemmel nézi, bár kötve hiszem....NE CSINÁLD!!!!!!
Ha valóban olyan érettek vagytok mindketten, akkor tudtok várni. Akkor bármennyire is kívánjátok, tudtok uralkodni magatokon. Persze vannak természeti népek, ahol a Te korodban már férjnél vannak a lányok, de ott valószínûleg õket senki nem kérdezte, akarják-e már. Ha Te úgy érzed, hogy elég érett vagy hozzá, hagyj magatoknak idõt, hogy kiderüljön, valóban akkora-e az a szerelem. Ez ugyanis nem abból derül ki, hogy megõrülsz érte, annyira szereted, hanem abból, hogy mondjuk 1 év múlva is így érzel-e. Most biztos, hogy úgy érzed, ez sosem fog elmúlni, de várd ki, hogy valóban így van-e! Addig szerezzetek egymásnak máshogyan örömet! Pettingeljetek, az is lehet ugyanolyan jó és megtanít uralkodni az ösztöneiteken. (De ha pettingeltek, akkor is kell védekezni, vigyázzatok nagyon!)
Végezz közvéleménykutatást! Kérdezd meg anyádat, aztán apádat, mi a véleménye a kérdésrõl! Ha velük meg mered beszélni, akkor lehet, hogy érett vagy a szexre! Joguk van tudni róla! Õk felelõsek érted! ÉRTED?????
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED!
Az "egész jó" az kevés. :) ) Nekem azt jelenti: szart sem ért az egész, többre számítottál. Gratulálok! :) )) Mostantól beléptél a nem szûz gyerekek táborába. :) ))
Én annyi idõs vagyok mint te és még azon gondolkodom hogy milyen lehet a csók .Pedig én is elég érett vagyok már de annyira nem hogy lefeküdjek egy 14 éves GYEREKKEL mert hogy még azok vagytok ráadásul a fiút büntethetik .Nekünk lányoknak meg fõleg vigyázni kell mert ha teherbe esel elkell vetetned és az eléggé fájni fog .Tudom hogy most csak annyt tudnál nekem mondani hogy mennyek a francba mert beleszólok az életedbe de csak jót akarok neked .Ha akarod megfogadod ha ne meg nem:)
hát kedves kérdezõ az az egy biztos h pár év múlva sokat is mondtam 1-2 év kb mindenki ki fog használni csak arra kellesz majd nekik ki fog téged megbecsülni? senki! megszeretni? senki vagyis biztos lesz vki de nagyon nehezen fogod megtalálni...nem írok csúnyát mert távol áll tõlem de 4 szem közt biztos köpnék egyet már bocs -.-
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED! 100% Haggyad, feküdj le vele. Srácot vihetik nemtomhova kaptárba még nem, de mivel nem vagy 14 ezért rácseszik a srác is, de nem érdekes csináld, nagyon szeret téged, megfektet és bey bey baba ennyi... Én bezzeg ilyen sok ribanccal találkozok meg sok ilyet ismerek tököm tele van ezzel a divattal h "12-13 évesen ciki ha valaki szûz"
Én is 12 vagyok, volt barátnõm, és van is.Nagyon szívesen lefeküdnék vele, már én is teljesen kész vagyok rá, (testileg) és mégis kibírom, hogy nem dugom meg, mert várnom kell, legalább 2-3-4 évet.Muszáj.(Pedig nagyon sexik)
Dugjatok! Seggbe, szájba. De a 14 éves köcsögödet is seggbe meg szája fogják kukizni, de olyan Istenesen. 13/F
welem is hasonló.. és mondjuk már egy ideje 12 wok.. de ezt nem tudom.. :$$ de nekem most nincs barátom. (:
Ha minden igaz, most vagy 15. Gratulálok, öcsém, hogy 11 évesen már a szexen járt az eszed! Gondolom, baromi megbecsült emberke lehetsz a középsuliban/gimiben, de meg is érdemled. Komolyan mondom, beszarás, hogy mik mennek manapság. Bocs a káromkodásért, de az efféle eseteken mindig felhúzom magam.
tecsak egy hülye [email protected] vagy, kamu az egész, mit akarsz, kiveszi ezt be neked, 11 évesen 14 éves pasid van??! -.-" persze, eltudom képzelni, hogy szerethet, egy kis elöl deszka-hátul léc vagy, fogyaggyunk, -már ha igaz amit irtál-a "barátodnak" biztos van másik csaja, hülye kis takonyfejü nyomore'k -.-" mit gondolsz, 11 vesen miért vagy fiatal a szexhez?! már nem azért, de én 13 múltam, de még ennyi idõsen se jár ilyeneket az eszem, barátom eddig csak 1 volt, de vele még csak nemis csókolóztam, mert nem vagyko ilyen ribii mint te, én ennyi idõsen még régen a barátnõimmel barbibabáztam, meg olvastam, képregényeket rajzoltam, nem pedig a brénjárt az eszem -.-" SZÁNALMAS VAGY KISCSILLAG -.-" Pff... 13/L
U.I. -Nagyon igazad van 14/F vagyok es erdekes meg szuz, ugye? Hulyeseget tettel!!!
1-2 ev mulva irod: terhes vagyok?
Utolsó; szerintem õ az egyik ilyen jellegû kérdés feltevõje.
lehet h 12évesen testben nem vagy fiatal hozzá. de lélekben biztos.. és a szüleid biztos féltenek is. de a lényeg, h ha lélekben még tul gyerek vagy ehez akk ne csináld, mert lehet h kellemetlen élmény lesz. tudod, az elsõ alkalom fontos.:D ezért mondtják h 12évesen ne feküdj le senkivel. és ha a fiu idõsebb, akk lehet h nem figyel oda arra h neked jó legyen.:/:D
A kérdező hozzászólása: Csak nyáron tettük meg. Nem lettem terhes, és egész jó volt.
14 év alat büncselekménynek számit mondjuk vmi bajod lenne mondjuk tehebe esel akkor mi lesz
Én 12 évesen m ég azzal sem voltam tisztában, hogy nõ vagyok:-) Szeritnem is korai, legalább 16 évet javaslok, hogy addig érdemes várni. De te valóban "érettnek" tûnsz, és ha nagyon akarod, úgyis meg fogod tenni. Ha már felizgat a gondolat is és nedves leszel, akkor valóban affelel fejlõdik a szervezeted, hogy kezdesz alkalmassá válni az aktusra. De ne felejtsd el, hogy a szex nem a testiségrõl szól, hanem az érzelmek kinyilvánítása. Ehhez érzelmileg kell felnõni. A lényeg, hogy ne bánd meg, és védekezz. Próbáljatok eleinte inkább csak pettingelni, izgatni egymást közösülés nélkül. Bármit lehet, csak közösülni nem. Van szátok, kezetek, játszatok ezzel egy darabig, és meglátjátok... Én örülnék, ha megírnád, mi hogy történt és hogy érzed magad.-)
Nem attól leszel érett a szexre, hogy menstruálsz már 1, 5 éve, és nedves leszel, ha meglátod. Ez normális folyamat. Akkor leszel érett a szexre, hogyha bátran azt mered mondani, hogyha terhes leszel, felvállalod az ezzel járó felelõséget. Márpedig elég hülyén nézne ki egy 13 éves anyuka. Játszál, bulizzál, még nagyon kicsi vagy. Ráérsz ezzel még úgy 5 év múlva foglalkozni. Másrészt, ha most elkezded, nagyon hamar ki fogsz égni, és mire 20 leszel, már unni fogod az egészet. Várj vele! Amúgy egy 14 éves kisfiú amúgy sem sokat tudna neked adni, hisz még õ is gyerek, mint te.
Hát én biztos nem hagynám a lányomnak ilyen idõsen! Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyet tenne!
Elolvastam a kérdést, a hozzászolásokat is, és a hozzászolásokkal egyett tudok érteni, csak szerintem felesleges, mert igy is ugy is megfogja tenni, ezt ti is tudjátok.Az emebr ilyen kérdésben hiába kér tanácsot ugy is a saját feje után fog menni. Így én csak azt mondom az egészre hogy nem értem. nem értem hogy a fene történt a világgal az elmult 5 évben. nem értem hogy mire jó ez hogy gyererkek 11-14 évesen szexelnek. mi lesz majd 5 év mulva 5-6 éves gyerekek fognak itt feltenni ugyanilyen kérdéseket? " figyeljetek 5 éves vagyok van egy 7 éves barátom , szeritnetekkorai lenne lefeküdni vele?" Bocs kedves kérdezõ de nekünk a te kérdésed olyan mint neked az én 5-6 éves kérdésem, mert leeht 5 éve mulva majd te fogsz meglepõdni és azt fogod mondani hogy 5 évesen? éncsak 12 évesen kezdtem. szerintem nagyon gáz, már maga a kérdés is amit feltettél. Elöször is a fiúk késöbb érnek, nekem 16 éves koromba mikor láttam hogy a barátnõm már többet akar, sosem mondta csak éreztem hogy õ jobban felvan rá készülve, pedig nem is beszéltünk róla csak éreztem hogy nagyon közel vagyunk már hozzá, és én még nem vagyok kész erre, és inkább szakitottam vele. és az a gond hogy ha te ezt 12 éves korodban megteszed majd ha 17 leszel és komolyabban fog érdekelni egy srác, már olyan szinten látszani fog rajtad a multad, hogy nem fogsz már kelleni senkinek, max arra hogy jól megdugjanak, de akkor már te ettõl nem leszel boldog, mert lelki dolgokat is akarsz majd, de akkor már késõ lesz, és akkor fogod azt mondani hogy bárcsak ne tettem volna meg 12 éves koromban. tudom hogy most nem érted hogy mi az összefüggés a két dolog között, hát elmondom, az hogy aki 12 éves korában kezdi a szexet a 16-17 éves kor helyett, az már 16-17 éves korára kiélt lesz, és megfog rajtad látszani és senkinek nemfogsz már ugy kelleni. ennyi. bocs mindenkinek ha kicsit primitiven fogalmaztam de feldühit ez az egész.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?Meg annyira gyerek vagy, inkabb azt kene elvezd es nem a szexet!En 19 evesen vesztettem el a szuzessegem amit a mai napig nem bantam meg, pedig elhiheted nagyon sok fiu orult volna, ha megkap.Emlekszem a gimiben azokat a lanyokat, hogy kinevettek akiken mar vegig ment a fel iskola.Engem pont azert akart mindenki, mert erdekes voltam szamukra es tudtak, hogy engem nem konnyu megkapni!Erted mit akarok mondani?Hidd el annal ertekesebb leszel, ha nem ugrassz az elso szora!Tudom, nem sokat er az En szavam, de kerlek varj meg ezzel es terjunk vissza erre kb.2 ev mulva! Udv.egy joakarod!
Szia! Tudom, hogy ezt már tuti sokan mondták, de a szüzesség kincs. Nem arról van szó, hogy a házasságig tartogatni kell, mert szerintem az megint csak hülyeség. De még csak 11 vagy. Istenem, az még annyira gyerek és ezen most ne sértõdj meg. Lehet, hogy imádjátok egymást, de szinte biztos vagyok, hogy nem õ lesz veled életed végéig. Nagyon meg kell gondolni, hogy kivel fekszel le. Sajnos még idõsebbek is döntenek rosszul. Az egyik barátnõm 18 volt, mikor elveszítette és a pasi elhagyta rögtön. Szóval szerintem még várnod kelle vele néhány évet. Például azt sem írtad, hogy mióta vagytok együtt, ennyi idõsen nekem már a 3-4 hónap is rettenetesen hosszúnak tûnt. És abban sem vagyok biztos, hogy egy 14 éves fiú erre készen áll. Az egy dolog, hogy ezen jár az agya állandóan, de még õ is gyerek. Az öcsém 17 éves, de szerintem még õ is nagyon éretlen ehhez is. A másik meg, hogy valószínûleg még õ sem tudja, hogyan is kell szeretkezni. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, mert ezt ugye mindenki tudja, de hidd el, hogy nem mindegy kivel csinálod elõször. Nem akarlak elkeseríteni de azt is kétlem, hogy élveznéd vele az elsõt, hisz "kezdõk" vagytok és ez a negatív élmény akár az egész életedre kihathat. Szerintem lassan kéne haladnod, annyi idõd van még felfedezni magad és a világot meg a szexel kapcsolatos dolgokat. Én ennyi idõsen sõt még 14 évesen is úgy gondoltam a szexre, hogy én ezt soha nem fogom csinálni. A lényeg, hogy a csókolózás a simogatás is nagyon izgalmas tud lenni, felfedezitek egymást. Aztán késõbb hiddel ez hiányozni is fog, mert inkább maga az aktus kerül elõtérbe. Egyébként a barátoddal beszéltél már errõl? Akkor vagytok igazán érettek, ha beszélni tudtok errõl egymással, ide nehéz eljutni ilyen fiatalon szerintem. Vagy legalábbis én nagyon szégyenlõs voltam. Több év telt el mire mindig el mertem mondani, hogy ez vagy az jó vagy nem, pedig én 16 voltam mikor elveszítettem. Véleményem szerint még ne tedd meg, beszéljetek róla, pettingeljetek, ha már annyira vágytok egymásra, fedezzétek fel egymást, olvass errõl sokat, akár neten, akár könyvekben. Az is fontos, hogy tisztában legyél a lehetséges következményekkel, betegségek és gyerek is lehet belõle. Ezek fontos dolgok és nem ártana, ha akivel ezt majd (évek múlva) megteszed az is felelõsségteljes legyen, akárcsak te.
Szerintem ha ugy érzed h lelkileg felkészültél nem számít a kor.Saját tapasztalat.DE CSAK ÓVATOSAN!!!!
Figyelj, ha esetleg terhes maradsz 12 évesen (mert a gumi nem véd 100%ban) akkor mti teszel? A gyereket intézetbe adják, a szüleid nyakára meg a rendõrség fog járni, hogy hogy engedhették ezt neked! Na ezt szeretnéd? Vagy téged is bedugnak egy javitóba és akkor vége a nagy lehetõségeknek az életedbe (középsuli, fõsuli, meló, stb) Tudom, most még ilyenek baromira nem érdekelnek, csak hogy te is a menõk közé tartozz a suliban. De hidd el nem ciki szûznek maradni 17 évesen sem! Én annyi voltam és most 24 vagyok. Kiszámolhatod hány éve volt már... És nem bántam meg! Próbáljatok valami más programot kitalálni a barátoddal. Az is jó szórakozás lesz, és addig sem jár az eszetek a szexen! :) kitartás!
11 vagy, a pasi biztos átejt
Sok igazság van az elõttem hozzászólók válaszaiban. Én mint nõ úgy látom, hogy a kérdést egy igazán hozzáértõ embernek kellene feltenned. Menj el nõgyógyászhoz, és ott beszéld meg vele, mit ajánl. Õ tutira meg tudja mondani, korai e, és ha igen, miért. Rögtön tanácsot is kérhetsz tõle, pl. hogyan védekezzetek a betegségek és a nem kívánt terhesség ellen. Elmondja, mik a lehetõségeid ha terhes maradsz, stb. A vizsgálat után arra is választ kaphatsz, tényleg teljesen befejezõdött e a testi érésed. Szerintem mindenképp menj el nõgyógyászhoz, mielõtt fejest ugranál az ágyba. Szerintem kisérjen el a barátod is. Jó ha hall ilyenekrõl. A kezdõ fiúk mindig lazábban veszik a védekezést, utána meg sopánkodnak. Ha felnõtt módjára akartok viselkedni, tájékozódjatok elõtte, milyen következményei lehetnek tetteiteknek. Mert ugye aki maga dönt a sorsa felõl, annak magának kell vállalnia a döntések következményeit is.
Nézd, elég régen volt a kérdés feltéve, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy: megtettétek-e? Igaza van mindenkinek, hogy azt mondják, ezek a szülõkre is tartoznak, DE szerintem a "mai világban" már senki nem köti a szülõk orrára, hogy mikor vesztették el a szüzességüket. Lehet, hogy azóta megvolt, akkor azt mondom: Én is ezt tettem volna a helyedben!! 12 évesen engem is egy hajszál választott el attól, hogy elveszítsem a szüzességem, én is érett voltam rá, pont úgy mint te (szerintem).....és megmondom õszintén, hogy sajnálom, hogy nem tettem meg, még akkor is , ha csúnya és fájdalmas volt a szakítás, de utánna csak arra tudtam gondolni: "Basszus mért nem tettem meg???!!!" Úgyhogy minden esetben: HALGASS A SZÍVEDRE és DÖNTS TE!!!
Ha mindketten akarjátok, élvezzétek a szexet, egymást amilyen sûrûn csak akarjátok. De van egy dolog, amire NAGYON kell ügyelni: hogy ne ess teherbe! Okos lánynak tûnsz, nézz nagyon alaposan utána a fogamzásgátlással kapcsolatos folgoknak! Sok-sok "világrengetõ" orgazmust kívánok! :)
istenem hova fajult ez a világ??gyereket nem akarsz esetleg? Babázzál inkább .pffffff srác
utolso, ez a kerdes legalabb 4 eves. Ahogy a kommentbe irta a kis R*banc. Most gondolom ennyi ido utan hogy nez ki 18 eves korara kieg, meg az is lehet h terhes is lett-.-"""" En meg 15 evesen is korainak tartom nem hogy 11 evesen. A vilagot elcsesztek az emberek hova jutottunk. Szep:((( Ha majd nekem lenne gyermekem nem ugy tanitanam neki hogy a "te eleted azt csinalsz vele amit akarsz" hanem idobe felvilagositanam meg minden. A szuleid tudtak errol? 14/F

Miért vagyok ilyen sovány? ! :/ Sok fiatal srác szélesebb meg izmosabb már 18-20-évesen, Én meg 21 vagyok ozt olyan sovány vagyok, pedig eszek sokat de mégsem hízok. ( (

Legjobb válasz: Pajzsmirigy mûködési hiba, vagy gének, vagy Chron, stb. Orvos mit mondott rá? 175/55, úgyhogy együttérzek.

Pajzsmirigy mûködési hiba, vagy gének, vagy Chron, stb. Orvos mit mondott rá? 175/55, úgyhogy együttérzek.
nálam biztos nem vagy soványabb
Edzel rendesen? Esetleg egyél táplálékkiegészítõket(fehérje stb.) És még mindig jobb mint körének lenni..
Jó étrend, Edzés!
A kérdező hozzászólása: Nem eszek, szedek kiegészítõ bogyókat, háát nem edzek nem járok kondizni, nincs pénz hogy járjak, pedig szeretnék.:)
ha nincs pénzed kondira, akkor vegyél 2 egykezes súlyzót, kezdésnek mondjuk 10 kilóval. az pár ezerbõl megvan, és utána nem kell fizetni rá. 1 csomó gyakorlatot lehet így is csinálni, ha érdekel tudok küldeni privátban edzésterveket. ingyen és semmilyen nemû befektetés (értsd: idõ, pénz, akarat) nem fog változni semmi.
*nélkül

A rendőrők vagy a közterületi felügyeletesek miért ge*izik le az összes 14-15-16 éves fiatalt és miért verik meg őket?

Legjobb válasz: Nem tudom, minkt sosem bántottak ennyi idõsen a yardok, sõt, korrektek voltak, igazoltattak aztán szevasz....

Nem tudom, minkt sosem bántottak ennyi idõsen a yardok, sõt, korrektek voltak, igazoltattak aztán szevasz....
az összeset? nem nagyon találkoztam kékre-zöldre vert 14-15-16 évesekkel.
Az én barátomat biztonságiõrök verték majdnem agyon. Fél éve volt, azóta is vannak maradandó sérülései. 17 éves és szó szerint semmit nem tett. Átlagos, visszafogott srác. Mondanom sem kell, hogy a rendõrségi eljárásból nem lett semmi...
Az összest?! Hú, errõl nem is tudtam. Nem sok agyoncsapott, "legc*zett" fiatalt láttam. Osztálytársamat azért csapták le, mert a hülye ütötte-vágta õket, csak úgy, mert "õ utálja a férgeket". Amúgy ha van valakinél gumibot és fenyegetve érzi mondjuk a tepsi épségét, hát használni fogja a gumibotját. Amúgy érdekes, 17 vagyok és [még] nem vertek el, - Vajon miért?
Húha én már elmúltam 14-15-16 éves kb 5-4-3 éve, de engem nem vertek meg, vagy g*ciztek le rendõrök
21 éves vagyok. Nekem soha nem volt bajom a rendõrökkel, talán azért, mert betartom a törvényt, nem randalírozok részegen, nem vezetek ittasan és nem hajtok gyorsan. Rendõröket utálni manapság nagy divat egyes tökkelütött tinédzser körökben, rock the system, úgyvan, ügyes vagy. A másik meg az, hogy a biztonsági õr és rendõr között nagy különbség van. Biztonsági õr akárki lehet, csak ki kell nevezni egy civilt akiben megbízol, vagy úgy érzed, hogy alkalmas a munkára. Persze vannak hivatásos biztonsági õrök is, papíros szakma. Ahhoz sincsenek túl nagy követelmények és normák és bizony ott is van pár agyatlan *eggfej, de a legtöbb ilyen s*ggfejbe bele kell, hogy köss, hogy se*gfejkedjen veled.
mert megérdemlik, nem hiába adnak gumibotot a rendõröknek ha nagyon muszáj akkor használják is !!! ha meg ok nélkül akkor lehet menni a rendõrségre..kell egy jó ügyvéd. ennyi.am érdekes engem nem vert agyon egy se vajon mért nem ? mert nem nagy a pofám ..pedig én is 15vagyok
Talán nem úgy kéne odaállni hozzájuk h "büdös kékek", meg alapból lekezelni....az is ember, õ sem jó kedvébõl járõröz (pl. éjjel is), ....nekem sosem volt a rendõrökkel gondom, átlag emberként kell kezelni õket is, és akkor nem hiszem h nagyon beléd kötnének
Mert sokszor pofátlanul beszélnek.
engemet is vertek meg rendorok ok nelkul de ra 2 evre visszakapta amikor nem volt szolgalatba meg most sem tudja h ki verte meg akkor este :D
Én még "rendõrállamban" voltam 15 éves, mégsem vertek kékre-zöldre. Pedig akkor még nem volt ám jogorvoslat. Egyszer egy üveget hajítottam az autójuk elé - nem láttam az autót, mert benn parkolt a bokorban a sötétben - akkor a falhoz kent a járõr, hiszen akár veheti szándékos támadásnak is, és a gigámhoz nyomta a gumibotját, a számból kiverte a cigit, és elhordott mindennek, de neki volt igaza. Én voltam hülye. Nem hajigálunk sörösüveget az utcán, akár látunk rendõrt, akár nem. Megtehette volna, hogy simán bevarr, és még fel is jelent hatóság elleni erõszakért. De "csak" az iskolát és a szüleimet értesítették az "akciómról". De nem vert akkor sem kékre-zöldre, pedig akkoriban nemigen cicáztak a "hosszúhajú bõrdzsekis huligánokkal".
A kérdező hozzászólása: Oksa.Kösz mindenkinek.Az utolsó elõtti-elõtti kommentelõ meg tartsa meg magának a jópofa hozzászólásait.
mind a 14., mind a 15. és 16. szülinapomon is elkaptak a rendõrök. elõször jól megvertek, aztán körbeálltak és leg*ciztek :'(

Miért kell általánosítani? Engem nagyon feldühít, mikor olyan általánosításokat olvasgatok itt, hogy "aki 16 évesen nem szűz az ribanc", vagy "minden fiatal azért csinálja, mert ez a divat".

Senki nem gondol arra, hogy valaki szerelemb?l csinálja, vagy mondjuk furcsán fogalmazva a "körülmények áldozatává válik". Mikor én elvesztettem a szüzességem, akkor eszembe nem jutott volna dicsekedni.

Legjobb válasz: Én is nagyon korán vesztettem el sajnos, túlságosan nagy hatással voltak a fiatalember kábítószavai,fél évig voltam együtt ráadásul vele, nem is mondtam el senkinek h megtörtént míg nem szakítottunk. Így vissza gondolva nem is szerettem, nagyon megbántam. Most egy tökéletes kapcsolatban élek, és legalább nem voltak már gátlásaim, ha valami erre biztosan jó volt, h önfeledten tudtam vele együtt lenni, nem izgultam, ilyenek.13 hónapja gyönyörben élek:) üdv:Émi

Legtöbb igen fiatal szerintem azért csinálja, mert ott van benne a szexuális hév és nem is nagyon tudja, mit kell vele tennie. Ha szimplán csak divat lenne, de a vágy nem akkor nem történne semmi. Mivel gyerekekrõl van szó, durva szót nem is szabadna mondani.
Én is nagyon korán vesztettem el sajnos, túlságosan nagy hatással voltak a fiatalember kábítószavai, fél évig voltam együtt ráadásul vele, nem is mondtam el senkinek h megtörtént míg nem szakítottunk. Így vissza gondolva nem is szerettem, nagyon megbántam. Most egy tökéletes kapcsolatban élek, és legalább nem voltak már gátlásaim, ha valami erre biztosan jó volt, h önfeledten tudtam vele együtt lenni, nem izgultam, ilyenek.13 hónapja gyönyörben élek:) üdv:Émi
Aki nem szerelembõl szexel az ribanc?
Csak a nagy atlagrol beszelunk. Sertes nelkul mondom, akinek nem inge ne vegye magara:) ha te nem vagy ilyen akkor nem rolad szol a fama:)
Miért veszed magadra, ha nincs benne igazság??? én is 16 voltam, nem bántam meg, az elsõ nagy szerelmemmel, 2 évig jártunk, azóta is szép emlék.Ha olvasok ilyet, amin te felháborodsz, akkor sem puffogok magamban, mivel tudom hogy rám nem vonatkozik, nem érdekel.
Azért általánosítunk mert Te vagy a 1000bol az egy aki nem azert fekszik le 14 évesen valakivel mert megfontolatlan...
Szerintem senki nem mondta rólad hogy ribanc vagy, te szerelmes vagy demásnem feltétlen szerelmes sõtt.....
Fáj az igazság? (Ha szerelembõl van akkor sem kell elkapkodni!)
Mindent akkor csinálj amikor jól esik. Ha adott a lehetõség, hogy azzal veszítse el az ember, akivel tényleg megtenné, mert szereti, akkor ott nem nagyon van mese, viszont ha csak azért csinálod, hogy megtudd, milyen, vagy hogy végre elmondhasd hogy nem vagy szûz, na akkor lehet bárkit ribancnak titulálni.
A kérdező hozzászólása: Elõttem válaszoló én azt már ribancozásnak vettem, hogy "fáj az igazság?". Mert ezzel az egy mondattal elmondta, hogy mit gondol az összes olyanról, aki véletlenül hibát követ el, vagy aki szerelembõl teszi.
A kérdező hozzászólása: Nem érzem úgy, hogy elkapkodtam, mert egy olyan emberrel lehetek együtt már lassan egy éve, aki a világon a legjobban vigyáz rám és odafigyel rám, és ezért amiért én úgy is együtt vagyok vele még nem gondolom magam ribancnak.
az egészben csak az a poén hogyha egy lány 14-16 évesen szexel valakivel akkor az már ribanc és ez sokak szemében mind1 hogy az illetõ szerelembõl tette vagy sem de azt viszont se veszi figyelembe hogy mivan azokkal akik 20 évesen 14-16 éves "kislánnyal" fekszenek le, nem beszélve a 30 év feletti pedofilokról... és a 16 éves fiúk? õk nyugodtan szexelhetnek? ...
úgy bírom azokat akik csak lepontozni tudnak, de gondolkodni nem... :)

Szerelmes, de nem akar elvenni. Miért? 8 éve vagyok együtt a barátommal, ő 24 éves. Azt mondja ő szeret, de még nincs erre felkészülve, mert fiatal. Viszont 8év után tudnia kéne, hogy én vagyok-e az igazi

Õ életem szerelme, de ha nem kéri meg a kezem, tovább kell hogy lépjek.Ezek szerint nem szeret eléggé?Nem akarom elpocsékolni a fiatalságom, h aztán 5 év múlva elhagyjon, és 30 évesen ott leszek egyedül.

Legjobb válasz: Hát azzal én sem értek egyet teljesen,hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek,hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást,sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is,hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást,h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%,mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik,de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem,de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek,akkor meg nem kellene már félnie!

Hát azzal én sem értek egyet teljesen, hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek, hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást, sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is, hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást, h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%, mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik, de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem, de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek, akkor meg nem kellene már félnie!
a házassági anyakönyvi kivonat jelenti számodra a megváltást? nem értelek
Én nem hiszek abban, hogy az emberek összejönnek 14-15 évesen, és aztán majd örökké együtt lesznek. Szerintem ha elvesz ha nem, 30 évesen egyedül fogsz maradni. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez a véleményem, és fõleg azért, mert voltam a te cipõdben csak 5 évvel... Már most mutatkoznak a konfliktusok, késõbb ez csak kiélezõdik. 21/L
Még tényleg fiatal, én sem mondanék 25 évesen igent a páromnak, mégha 8 éve vagy még több éve szeretnénk egymást.Sajnos bármi jöhet, a válás meg elég hosszadalmas és bosszús lehet.
Mi az hogy elvenni? Így akarod bebiztosítani magad? Szar ügy!! 8 év után tudja is!!! Hogy nem te vagy az igazi. Nem 5 év után akar ott hagyni hanem most fog.
Mert szemét. Ez van. Néha ráfaragtok, most is ez történt. Felejtsd el.
Én értelek, énis ezt tenném. Mármint, ha tényleg nem tudja ennyi idõ alatt eldönteni, hogy én vagyok-e neki az igazi, akkor valoszinüleg nem én vagyok... akkor minek rabolni egymás idejét? 8 év az nagyon nem kevés! Értemén a "nem a papír számít" elv hirdetõit is, de számomra ez nagyon fontos, és ha a páromnak nem, ezegy olyan dolog ami szakítást indokol. Õ tudja, hogy te ezt szeretnéd?
az elõttem válaszolónak teljesen igaza van!!!
hát ez a "fiatalon összejövünk és együtt maradunk" dolog ember és kapcsolatfüggõ. nekem rokonaim már 15 évesen összejöttek, most 7 éve, hogy együtt vannak. és nincs semmi baj, boldogok. de van egy haverom, akik szintén összejöttek 16 évesen, de 27 évesek voltak, hogy el is váltak. szerencsére gyerek még nem volt. szóval ez ember és kapcsolatfüggõ. az viszont, hogy nem akar elvenni, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem szeret. lehet, hogy anyagilag most úgy érzi, még várjatok. de az is lehet, hogy most így is jól megvagytok, akkor minek az a papír? talán ha szervezel neki egy romantikus estét vagy hétvégét, egy üveg pezsgõ, vagy bor kíséretében nyugodtan, megértõen beszélgess el vele, hogy mi a terve, mit szeretne, és ha a közeljövõben nem akarja megkérni a kezed, akkor miért nem? de persze ne ess neki, éreztesd, hogy te csak kíváncsi vagy és szeretnéd tudni, hogy õ mit akar. hidd el, akkor biztosan megtudjátok beszélni. lehet, hogy csak meglepinek akarja. nem tudhatod. mindenképp beszélj vele, ne hagyd el, ne is gondolkodj ilyenen ennyi év után. persze, ha azt mondja, hogy fél, mert nem biztos, hogy téged akar vagy ilyesmi, akkor viszont érdemes elgondolkodni, hogy tovább lépj. de én azt javaslom, hogy szépen, nyugodtan, megértõen beszélgessetek el errõl, mert ez fontos dolog, komoly döntés. 28/L
Ez egy baromság, hogy akkor biztos nem szeret eléggé. Miért pont az a normális szerinted, hogy ideje megkérnie a kezed? Az õ döntése miért nem számít? Nem értem a magadfajtákat; ha egy boldog kapcsolatban élsz, mi az istenért kell azon hápogni, hogy ha nem kér meg, tovább kell lépned.. ez ökörség. Bár, ha rákényszeríted, akkor meg õ fog lelépni.. Amúgy 30 évesen sem állna meg az élet, ha épp egyedül lennél. Ha te igazán szeretnéd õt, elfogadnád -akár nehezen is- hogy neki ez korai. Mi értelme lenne egy olyan házasságnak, ami összejön, mert TE azt akarod, aztán pár év múlva elváltok és õ joggal érvelhetne azzal, hogy õ megmondta.. Ha viszont te a fiatalságod elpocsékolásának tartod azt, hogy boldogok legyetek együtt, de egyelõre papír nélkül, akkor jobb lenne, ha tényleg mást keresnél.. 23N
Igenis létezhet olyan, hogy valakik 14-15 évesen összejönnek és együtt maradnak életük végéig. Pont tegnap olvastam itt valamelyik kérdésnél egy válaszban, hogy 33/35 évesek, 19 éve együtt vannak, abból 12 házasságban, 2 szép gyerekük van, de még most is imádják egymást és pl. naponta szexelnek. Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret eléggé, csak valóban fiatal még. Sajnos benne van a pakliban, hogy meglát mást, de ez mindig benne van mindenkinél. Próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy pontosan miért is nem akar még elvenni, hogy mit ért azon, hogy még fiatal ehhez. Konkrétan kérdezz rá, hogy azért mondja- e, mert arra vár, hogy esteleg meglát egy "jobbat", mert akkor valóban nincs értelme tovább várnod rá Neked sem. De lehet, hogy csak attól fél, hogy ha most összeházasodtok, akkor már jönnek is a gyerekek, és akkor vége a fiatalos éveinek, nem járhat el ugyanúgy szórakozni, haverokkal lenni stb...
Inkább te nem szereted !!! Ha szereted akkor esküvõ meg lakodalom nélkül is szeresd. Azt hiszed ha elvesz akkor soha nem hagyhat el. Elég kis buta vagy.

A fiatal 20on éves lányoknak miért jók sokszor a 30 feletti, vagy 40 éves pasik? Ezt nem tudom megérteni.

nem tudom megérteni, engem 10-20on évesként sose érdekeltek, most most se érdekelnek azok a pasik akik nálam 10-20-25 évvel idősebbek. Egy csomó barátnőm 20on évesen ilyen elvált 40 éves családapákkal jöttek össze, de nem tudom h mit esznek rajtuk h bírnak hozzájuk érni -.-"

Legjobb válasz: 4-es, apakomplexus a f**zt, könnyebb ezt mondani, mint azt, hogy gyakorlatilag a pénzért jár valakivel. Miért nincs szakmunkásoknak apakomplexumos csajaik? Miért csak egy jómódú öregnél van apakomlexumos csaj?

4-es, apakomplexus a f**zt, könnyebb ezt mondani, mint azt, hogy gyakorlatilag a pénzért jár valakivel. Miért nincs szakmunkásoknak apakomplexumos csajaik? Miért csak egy jómódú öregnél van apakomlexumos csaj?
Nem mindig a bulvárból kéne kiindulni..a kérdésedre pedig az én véleményemet a te válaszod fölött találod.
Õket se érdekli csak a pénzük, bárki bármit mond. Vajon egy 45 éves karbantartónak miért nincs gyönyõrû 20 éves barátnõje? Mert szarnak rá a csajok, egy öregnek nézik. Andy vaynának meg miért volt mindig modell barátnõje? Na miért??
Én sem értem.
Fordítva is meg lehetne kérdezni. A 30 feletti pasiknak meg miért a fiatal lányok kellenek? Mért nem keresnek a korukhoz illõ, érett nõt?
kérdezõ, ha nem akarsz 40-es pasit, akkor mégis mi a búbánatért foglalkozol velük? neked nem baromira mindegy, hogy ki-kivel van és melyikük hány éves? most õszintén? neked attól jobb, hogy itt ócsárolod õket? ha két ember együtt boldog, békén kell hagyni õket. nem tudom mit hisztizel itt, senki nem mondta, hogy állj össze egy 40 éves emberrel.
36 vagyok, és a hideg kiráz a "korban hozzám illõ érett" nõktõl. Valahogy semmivel sem tudok azonosulni amit õk akarnak. A legjobban a negyvenes diszkóp_csákon mosolygok. Szánalmas. Én nem vágyom jelzálogra, [email protected] pelenkára, kötelezõ vasárnapi ebédekre és hasonló programokra.
Mikor fogjátok már fel, hogy akinek sokkal fiatalabb partnere van, általában nem csak rájuk hajt, hanem éppen nem érdekli õket az életkor! Közel 40 éves vagyok, de általában 30-nak sem néznek. Ha egy 20-on éves lánynak megtetszem és õ is felkelti az érdeklõdésemet, akkor miért nem próbálnánk meg?! "...h bírnak hozzájuk érni..." Múltkor mentem bringázni egy társasággal, ahol a legidõsebb srác 25 éves volt. Könnyedén elmentem tõlük a hegyen, tehát az átlag 25 évesnél jobb testem van.
16-osssal értek egyet 1 részrõl a férfi szemszögébõl!! Az hogy meg a nõk miért idõsebbekre hajtanak, noss, az sokszor magamutogatásból is ered, vagy ezt látják a médiában és azért akkor nekik is idõsebb kell vagy! Vagy mert nekik biztosabb az állásuk a jövedelmük , több a jövedelmük....
Korrekt, nem vagyunk egyformák. Neked nem kell, nekem kell. Ezen mi olyan érthetetlen? Én sem családapákat keresek, a gyerek nálam is gondot okozna, mmint ha neki lenne vagy tõlem szeretne mostanság, házasodni és gyereket szülni is 5-6 év múlva akarok csak. Nehogy azt hidd, hogy minden pasi álma a házasság és a baba..ez az átlagos, de ennyi. Sok átlagtól eltérõ is van.
A kérdező hozzászólása: nekem akkorse kell 40 éves, nem érdekel v mennyi pénze van... de teljesen mások lennének a problémáink.. amig én bulizni mennék õ addig otthon bepunnyadna a focimeccs elött, mondván h õ már abbol is "kinõtt" h havi 1x discozzon.. A gyerek meg kizáró ok nálam, szintúgy.. Nem érdekel h mercije van meg fõsulija, sok pénze, ha nem jövök ki vele. tény h sok a korombeli 20on éves éretlen pasi, de szerintem vannak kivételek.
Kérdezõ, ez a probléma ugyan úgy fennállhat egy 20-on éves srácnál is. Én pl ismerek egy párt, barátaim, akik 23-24 évesek, együtt szilvesztereztünk..volna, ám a srác konkrétan összeveszett a lánnyal, mert merészebb dekoltázsú ruhát vett fel és nem engedte el úgy szilveszterezni, otthon maradtak ketten, durcizva, két külön szobában. Ez normális?! Az én partnereim koruk ellenére is lazák voltak mindig is, mint egy normálisan gondolkodó felnõtt ffi.
A kérdező hozzászólása: Én nem szóltam le senkit, csak ez akkorse normális.. Szerintem. Meg az ilyeneknek nem a 20on éves csirigli társaságát kéne keresni.. volt olyan barátnõm, aki 20on évesen egy 44 éves faszival járt 5 évet, de mondta h csak idõpocsékolás volt, mert tõle a párja mindenáron gyereket akart (õ meg nem), meg nem engedte el a párja még a céges bulira se, vagy azt h a pasikollégáival beszéljen, meg szexi ruhákat vegyen fel (féltékeny volt rá), meg volt h bántalmazta is :S
Pénztárcás kommentelõknek üzenem..én SOSEM azt néztem kinek milyen volt az anyagi helyzete. Elõzõ barátom 8 évvel volt idõsebb nálam és elég csóró. És? :) Tetszett, szerettem, jól megvoltunk. A mostani páromnak átlagos a pénztárcája mérete, de nem engedem, hogy meghívjon egy fagyinál többre, mert nekem lenne kellemetlen, amolyan kihasználom/eltart érzet.
Nekem volt már jóval idõsebb párom.. és nos... az ember lánya az ilyen korú férfiaktól már azt reméli, hogy kiélte magát és végre le tud horgonyozni egy nõ mellett és már akár szívesen vállalna babát is. Egyszóval én a családapát keresem a nálam 10-el idõsebbekben. Nyilván jobb egy huszonévesebb teste, mint egy idõsebbé, viszont nekem speciel a lélek fontosabb. Kis mitugrász, teljesen szexközpontú, anyakomplexusos és lusta huszonévesekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Elhiszem, hogy nem mind ilyen, de nekem eddig ezekhez volt "szerencsém".
talán mert a 30-40 éves pasik érettebbek. nyilván nem igaz mindenkire, de elég gyakori, hogy a 20-25 vagy idõsebb srácok is agyilag 15 évesek... persze, akinek nem inge, ne vegye magára. de én speciel találkoztam már nem egy szellemileg alulmaradott egyetemistával, akinek fogalma nem volt az életrõl, se a párkapcsolatról. szerencsére jelenlegi párom "csak" 20 éves, mégis egy rossz szavam nem lehet rá, sokkal érettebb a koránál :)
Vastagabb pénztárca!
Köztünk 9 év van, az talán még nem annyira nagyon… Sosem néztem a bankszámláját – nincs is rajta sok látnivaló…. Egyszerûen csak nagyon jól megértjük egymást, hasonlóan gondolkodunk az alapvetõ kérdésekben. Hogy bírok hozzáérni? Nagyon egyszerû: sportos és ápolt. Ez nem korfüggõ. Van olyan huszonéves, akit bottal sem piszkálnék meg… 27/N

Szerintetek miért mond egy 30 éves férfi olyat, akivel nagyon rokonszenvesek vagyunk egymásnak, hogy 22 éves létemre még fiatal vagyok, s nem éltem ki magam?

Valójában részben igaza lehet, mert még nem érzem azt, hogy kikerültem a tombolós idõszakomból, de vele el tudnám képzelni az életemet elég sokáig.

Legjobb válasz: Mert ostoba.

Mert ostoba.
Azért mondja mert õ is volt 22 és tudja milyen...ennyi.
Pl. azért, mert még õ sem élte ki magát, élvezi hogy most van egy 22 éves csaja, és úgy érzi, hogy jár neki még pár könnyedebb kötöttségek nélküli év. Sokkal empatikusabban hangzik az, hogy neked nem lenne jó, mint azt hogy bocsi de én nem akarom.
Szimplán lehet, hogy csak elvbõl nem jön össze ennyire fiatalabb lánnyal, fõleg ebben a korosztályban. Én is elgondolkodnék h kell e egy ilyen fiatal lány.

25 éves vagyok. Minden nap buszozok. Miért van az, hogy a mai fiatalok 14-20 évesek nem tudnak kommunikálni illetve beszélni, úgy beszélnek mint egy lecsúszott idióta aki iskolába se járt? Persze nem mindenkire igaz ez

Legjobb válasz: Mert nem olvasnak, ergo: nincs szókincsük. Aztán azért, mert az interneten élnek, fogalmuk sincs, hogyan kell élõszóban kommunikálni, viselkedni. Többek között ez az eredménye annak, hogy az iskolában nem tanítják meg õket normálisan olvasni, emiatt nem is szeretnek sem olvasni, sem tanulni, hiszen ahhoz is olvasni kell(ene). Meg ez az eredménye a mértéktelen internet-használatnak. Fogalmuk sincs, hogyan kell szemtõl szemben viselkedni és beszélni egymással. Szerintem.

Mert nem olvasnak, ergo: nincs szókincsük. Aztán azért, mert az interneten élnek, fogalmuk sincs, hogyan kell élõszóban kommunikálni, viselkedni. Többek között ez az eredménye annak, hogy az iskolában nem tanítják meg õket normálisan olvasni, emiatt nem is szeretnek sem olvasni, sem tanulni, hiszen ahhoz is olvasni kell(ene). Meg ez az eredménye a mértéktelen internet-használatnak. Fogalmuk sincs, hogyan kell szemtõl szemben viselkedni és beszélni egymással. Szerintem.
Utolsó: És ez milyen hátrányukra válik, ha csajozni akarnak. Hát örülök, hogy én nem ilyen közegben nõttem fel. :D
Nálam is ez a szitu.:) :(
A sors fintora. Ugyan ez a kérdésem. Csak én fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: 12:17-es! Te vagy egy nyomorék. lehet neked 6 diplomád is, ha ilyen bunkó vagy, és bizony meg sem közelíted azt a jogászt. nem azért, mert õ jogász, hanem azért, mert Õ nem nagyképû kis nyálgép.
Igen, egyet ertek, hogy szorakozohelyeken nem nagyon erdemes ismerkedni - idegenekkel. Viszont oda valoszinuleg nem egyedul mesz, hanem baratokkal, baratnokkel, es hat ugye nekik akadhat 1-2 jokepu ferfi ismerosuk, akivel veletlenul osszefuttok es vegul egy jot beszelgettek, onnantol meg mar rajtatok mulik. Velemenyem szerint ez a legjobb ismerkedesi forma, az "ismerosom ismerose" tema.:) A jelek kuldeset pedig nem konkretan kell ertelmezni. Legyen egy-ket ketertelmu, vicces elszolasod, vagy barmilyen megnyilvanulasod, amit igy is es ugy is lehet ertelmezni. Ha tetszel a fiunak, akkor ugyis a huncutabb verziot fogja kierteni, ha pedig nem, akkor meg megsem egtel be, mert mondhatod, hogy Te nem ugy gondoltad. Igy megtudod a szandekat Veled kapcsolatban anelkul, hogy kellemetlen helyzetbe hoznad magad.
Nem csodálom, hogy nem szereted a szórakozóhelyeket. Ott általában csak hü.lyékkel lehet összeakadni Tiszt.a kivételnek! Nem is érdemes ott megtalálni a párodat. 38 éves?Lehet apakomplexus nem tudom.Na de és?Miért kell fennakadni azon, hogy ennyi éves az illetõ.Lehet nem is néz ki annyinak , és ellehet vele jól beszélgetni meg ilyenek akkor miért ne érezne többet iránta..elvégre már 22 éves, ilyen korban akár pasinak akár nõnek mindig van olayn korszak mikor idõsebb nõ/férfi tetszik meg...Amúgy is már 22 évesen külön életed van, te döntöd el mit akarsz és mit nem ebbe senkinek sincs semmi beleszólása... Szerintem nem vagy elég magabiztos, lehet önbizalmas sincsen annyira sok, azért nem tudod milyen jeleket küldj , hogyha rád mosolyognak.Egyébként én is ilyen vagyok.Úgyhogy én márcsak tudom:D Nekem sincs elég önbizalam bár mégcsak most lettem 18 éves. De az sem jobb, hogy csak várod a sültgalambot, mint én:/, kell valamit ellene tenned neked is.Sok sikert hozzá! ( gyk-en biztosan van valamiféle hasznos tanács, csak nézz utána:D;) ) Üdv. 18.l
Találkozzunk holnap a Szabó Ervinben, és megmondom, ok? :D
Érdekes, általában a nem olyan szép Nöknél is tömegével állnak sorba. Nem lehet, hogy be vagy tokosodva egy kicsit és folyamatosan a szobádban punnyadsz egy könyv fölött??
mert nem báulan kmeg mert ha nem nézel ki jól akkor jbvhfgfhnjkvcnhm klvbj
Szia! Lehet hogy nem mernek közelíteni hozzád, (mint ált. a legjobb nõk a magányosak). De ha talizunk utcán akkor majd rádköszönök:) 17f
Egy diplomás, fárasztó csóka drótonrángatósa akarsz lenni, látom! Beképzelt is vagy, kevés megközelíthetetlenséggel fûszerezve. Kész unalom nõ lehetsz. Ha ezt a dolgot tovább mûveled, csak a 45 évesek fognak rádtalálni. Nekik leszel -ha nem is túlzottan-izgató....
A kérdező hozzászólása: Még egy dolog a kedves 12:17-esnek. Átolvastam a hozzászólásokat, itt mindenki támogat rajtad kívül, nem gondolod, hogy nem az a 15 ember hülye, hanem TE? Egyébként megsúgom neked egy több éves kapcsolaton vagyok túl. Senkivel nem kezdeményeznék csak szexuális kapcsolatot, de kiírtam, mert itt az emberek az ilyesmire harapnak, ennyi. Ha nem hiszed, a te bajod. Nagyon köszönöm a töbieknek a hozzászólásokat!Vannak szerencsére intelligensek is ezen az oldalon, ellentétben egyesekkel. :)
Mégis honnan a rákból szeded ezt a nyálgépet? Meg a nagyképûséget? Esetleg ha érdemben reagálnál a hozzászólásomra, de ááá, csak nekiállsz itt b*szakodni. Továbbra is tartom a görcsös, buta, vidéki liba véleményemet, a többiekét meg lesz*arom, az emberek 90%-a hülye, mint a segg, ha olyan mûvelt vagy, akkor tudhatnád jól, de küldök pár linket, hogy biztos lehess benne: http://vimeo.com/11690875 http://vimeo.com/11931684 Gondolom Te is joghallgató / bõcsész vagy, le sem tagadhatnád. Beszélgess csak sokat a 38 évessel, egy korodbelivel úgysem állnál szóba, hiszen derogál a rátarti stílusodhoz. Szánalmas!
09.11 De egy p.araszt vagy :D Na tudod tényleg igaz, hogy a discokba csak olyanok járnak mint te;) A szánalmas inkább te vagy. Miért baj , hogy nem jár discoba?Legalább vannak normális emberek, akik nem olyanokkal akarnak összeismerkedni mint te, mert oda is csak az ilyen szerencsétlen tahó.k járnak mint te. Nem lehetne normálisan válaszolni??Mi az, hogy vidéki liba?Szánalmas?Mirõl beszélsz te? Apakomplexus?HA! egyáltalán az is, neked ahhoz mi közöd?! "Hamarosan kezdem a 3. diplomámat, az ország legjobb egyetemeire jártam, jó munkám van, mégis hetente járok bulizni. Akkor most mûveletlen bunkó vagyok? " 3.diplomával nem csodálkozom , hogy így beszélsz másokkal:D Nem mûveletlen bunk.ó vagy, hanem egy sznob beképzelt k.öcsög.:D Esetleg mit jelent az, hogy mûvelt?Hogy hány diplomája van?Na jah attól még lehet valaki egy beképzelt sznob tahó csak mert diplomája van, és te vagy rá a bizonyíték. :D Felõlem írkálhatsz akármit, akkor is a kérdezõnek van igaza mindenben. Nem csodálom, hogy manapság nem lehet találni egy normális pasit, majdnem mindegyik csak a szexre megy, meg olyan b.unkók mint te. Ja amúgy meg egy 38 éves érettebb már akkor, mint most egy 20on valahány éves 3 diplomás kis mûmájer...Nem csodálom, hogy a korabeliekkel nem jön ki jól.
Nézd Baba, írj pü-t és ismerkedjünk meg, meglátjuk mi sül ki belõle ;)
én csúnya vagyok, mégis szinte az osztály hatoda szeret engem.
Nézd, 38 évesen egy pasi már rég felnõtt. Ha akar valamit egy nõtõl, akkor annak jelét adja. Én 37 vagyok, de nem kellene egy 22 éves lány, mert az nekem még nem nõ.
ugye nem p. máténak hívják ezt a jogászt és nem a pázmányon van, mert ha igen akkor nagy sz.rban vagy anyukám.
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:23-mas! Nem mond magamnak ellent, ugyanis nem azt írtam, hogy soha nem volt párom, hanem azt, hogy soha senki nem szólít le stb. Az a kapcsolatom se úgy alakult, hosszú idõ gyümölcse volt. A Kedves Hozzászólónak igaza van. Sötét vagy, de rettenetesen. Sugárzik belõled, hogy egy pesti kis sznob majom vagy. Rajtad még 6 diploma sem segítene. Kedves Hozzászóló, ne is vegyük figyelembe, magasan fölötte állsz szellemileg, ne vitatkozz ilyen primitív kis senkikkel. Most lehet mondani, hogy nagykpû vagyok stb, de nem fogom hagyni, hogy a normális embereket sértegesd! Jelentéktelen kis senki vagy.
10:56: Tanulj már meg szöveget értelmezni te sötét! 1. Egy szóval sem írtam, hogy baj lenne, hogy nem jár bulizni, csupán a prekoncepciói ellen hoztam fel néhány érvet, de sikerült kiragadnod egy mondatot a szövegkörnyezetbõl, érveléstechnikából karó, gratulálok! 2. "Apakomplexus?HA! egyáltalán az is, neked ahhoz mi közöd?!" - Feltett egy kérdést egy nyilvános oldalon, ettõl kezdve mindenkinek köze van hozzá, aki válaszol rá. Próbáld már meg végiglogikázni a dolgot. 3. Azért buta, vidéki liba, mert tipikusan õk gondolják magukat felsõbbrendûnek, amint elkerülnek a nagyvárosba, és elvégeznek egy egyetemet. A rátartiságról meg ne is beszéljünk, a mondataiból csak úgy sugárzik. 4. Még önmagának is ellentmond, hiszen elõször azt írta, hogy nem lehet egy normális pasit találni, meg nem szólítják le, utána meg kifejti, hogy többéves kapcsolaton van túl. Mirõl is beszélünk akkor...? 5. "Felõlem írkálhatsz akármit, akkor is a kérdezõnek van igaza mindenben." - gratulálok, akkor most miért is vitatkozunk egyáltalán? Eldöntötted, hogy neki adsz igazat, inkább ne is reagálj senkinek a válaszára. Buta p*csa! 6.A kérdező hozzászólása: "Utálom a szórakozóhelyeket stb. Nem akarok olyan párt, aki ilyen helyekre jár. Az éretebb, értelmiségieket kedvelem." Gratulálok, tehát értelmiségi = otthon kuksoló, begyöpösödött könyvmoly? Gõzötök nincs róla, hogy mit is jelent ez a szó! 7. "Velem talán az a baj, hogy soha nem küldök senki felé jeleket. Várom, hogy majd csak valaki megszeret azért, amilyen vagyok és oda jön, ha akar valamit, vagy felhív stb. Mert egyszerûen nem tudom, milyen jeleket küldjek és egyáltalán kinek???? Azért mert valaki kedvesen rámmosolyog, még nem hiszem , hogy tetszem neki. Talán nem vagyok magabiztos. Egyszerûen nem érzem, hogy másoktól mi a jel, amit felém küldenek." - Eljutottunk oda, hogy kiderült, a kérdezõ egy önbizalomhiányos, buta, frigid, béna p*csa. Még be is ismeri, legfeljebb cizelláltabban, én meg jobban szeretem nevükön nevezni a dolgokat. :) 8. Csak még egy dolog: bár hetente járok bulizni, mindig én vezetek -> sohasem iszom, nem ismerkedem szórakozóhelyeken, mert teljesen személytelen, és nem az én stílusom, viszont nem fogok köpködni azokra, akik ezt teszik, és nem könyvelek el minden csajt ribancnak, csak mert bulizni jár. A kérdezõ ezt tette, devalvált egy közösséget, általánosított, ami az intelligencia, és a mûveltség teljes hiányára utal. Tudom, én egy beképzelt sznob vagyok szerinted, csak ideje lenne valami idézettel is alátámasztani! Te, buta!
10.56 Nem vagyok egyik se, csupán együttérzek vele. Egyébként meg nem én tartozok bele abba a bizonyos 90 %-ban.;)
10:56 te fogadjunk, hogy a kérdezõ barátnõje/rokona vagy.
Kötve hiszem hogy annyira szép lennél, akkor lennének jelentkezõk. Ráadásul ha szeretnél szexpartnert és még az sem jött össze lány létedre (lányoknak könnyebb találni, mint fiúknak) Igaz nem ismerlek, de ebbõl a pár sorból kiderült, hogy még ha szûz is lennél nem vagy az a nagyon rendes lány, mint akinek hiszed magad. 22F
Látom, csak én akadtam fenn a 38 éves jogászon...régimódi vagyok, tudom...
Az elõbb azt mondtad önbizalomteli vidámcsaj vagy. Akkor mi a baj? nem értem... Jelek küldése és fogadása meg ne mfeltétlen szavakkal történik, lehet már többen "beszélgettek veled" de te nem értelmezted csak mint barát beszélgetni... ne mondd el szószerint de érdeklõdj felõle stb és már ez is jel pl. Ha kölcsönös az érdeklõdésetek egymás iránt és egymást nézitek beszélgetés közbe vagy valami ilyesmi
Akkor nálad az a gond, hogy belészerettél és egyedül õ kell neked. Neki meg sajnos te nem. Hát ameddig ez a helyzet tényleg nehéz lesz bárkit is találnod. Tudom milyen érzés valakit szeretni, addig nem is tudod elképzeln mással az életed. Csak az a baj, hogy várni meg felesleges. Repülnek az évek egy olyan ember miatt, aki nem viszonozza az érzéseidet. Pedig lesz olyan, akit te is szeretsz és õ is téged. Csak ki kell nyitni a szemed. :)
A kérdező hozzászólása: Mondok erre valamit, kedves utolsó! Van egy férfi, aki borzasztóan vonz évek óta. Jól ismer, tudja, hogy milyen vagyok. Szerinte kedves vagyok, egy angyal , mert mindig mindenkinek segítek stb. Tudom, hogy teteszek neki, hiszen jelét adta, erre én válaszolva megnyíltam neki, próbáltam közelebb kerülni, és már nem akar engem. Nem utasít el, de valami más lett. Miért nem mondja azt, hogy nem vagyok az esete? Bár nem lenne igaz, mert az elõzmények mást mutatnak. Nem értem. Kisugárzás? Mit is jelent akkor ez, ha nem egy önbizalommal teli életvidám lányt?
Jaj nekem is ezt mondják. Szép vagyok, okos vagyok stb. Talán igazuk van. De én ott rontom el, hogy nem járok szórakozni. :) Egyszerûen nem szeretem a discót. Máshol meg nagyon nem lehet ismerkedni. De majd ezen is változtatok a nyáron. Több hónapi szingliség után nekem is kijárna már valami. Kárpótlásként a sok fájdalomért. + én hülye begubóztam ahelyett, hogy ismerkednék. Ezek a dolgok egyedül rajtunk múlnak. Ha nem adod meg magadnak a lehetõséget, akkor ne várj túl sokat.
Erre most azt tudom mondani hogy nem minden a külsõ :) Nem mintha lenne okom panaszra de akkoris ilyen elven mûködök. Nekem bazira fontos a kisugárzás - a belsõ szépség - az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy barátnõmben a külsõ és belsõ szépség is megvan :) Szóval lehetsz akármilyen bombanõ - ha belül egy almacsutka vagy - akkor csak az alfahímek prédája leszel csak 22F
Szerintem fontos a kisugarzas. Latszon rajtad, hogy Te most pasizni akarsz es vadaszol! Es nem az oltozetedre gondolok. 1-2 kacer pillantas, kis hucut mosoly, na meg persze nem art egy kis onbizalom. A nonek kell elcsabitani a ferfit, mindezt ugy, hogy a ferfiban azt az erzest keltse, o volt az, aki az ujja kore csavarta a not. :)
lehet, hogy hiányzik belõled a nõiesség, a kisugárzás. vagy lehet, hogy túl szép vagy és félnek odamenni hozzád a srácok, mert azt gondolják nem elég jók neked.
Szorakozni eljarsz? Vagy olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni? Amugy, lehet, hogy felnek Toled, a szep lanyokkal neha nem mernek kezdeni a pasik. Viszont ha van olyan, aki tetszik Neked, akkor kuldj neki jeleket.:) Ha nem veszi, akkor kicsit egyertelmubben.:)
nálam is, de talán azért mert gyk függõk vagyunk :D
A kérdező hozzászólása: 11:43-as! Pont ez a helyzet nálam is. Utálom a szórakozóhelyeket stb. Nem akarok olyan párt, aki ilyen helyekre jár. Az éretebb, értelmiségieket kedvelem. Most pl én marha , akirõl fent írok, szerelmes vagyok egy 38 éves jogászba.
"Akkor miért van az, hogy soha senki, nem jött még oda azzal, hogy tetszem stb?Másokhoz, akik még rondák is, odamennek." Az oké hogy mûvelõsz de a sültgalambra várni öreg hiba. Ha feléd nem nyitnak akkor neked kéne kezdeményezni erre még nem gondoltál? Ja és nam csak egy ember felé nyitni, mert az még nem kezdeményezés.
lehet hogy mégsem vagy olyan szép...
Apakomplexusos érzelmi nyomorék vagy. 38 éves jogászba vagy belezúgva? Akkor meg mi a frászt vársz? sugárzik belõled a görcsösség. Értelmiségi, mi? Persze...egy haszonlesõ vidéki liba vagy, aki majd jól bekapja a legyet... Meg mi ez a diszkózós prekoncepció? Hamarosan kezdem a 3. diplomámat, az ország legjobb egyetemeire jártam, jó munkám van, mégis hetente járok bulizni. Akkor most mûveletlen bunkó vagyok? Szánalmas vagy...
szerintem inkább csak igényes vagy és nem tetszik neked senki annyira. illetve most hogy irtad, egy fiúra koncentrálódsz és ez érzõdik rajtad blokkol téged. lehetnél egy kicsit kezdeményezõbb, huncutabb azzal a jogásszal, nem kell közönségesnek lenni, de lásson belõled többet.
A kérdező hozzászólása: Az egyik kedves hozzászóló tévesen értelmezte, amit írtam. Az éretelmiségit úgy értettem, hogy nem vonz az italozó 20-asok társasága, akik diszkóznak stb. Nem érdekel, felõlem járhat trabanttal, lehet asztalos vagy bármi, ha megvan benne az, ami nekem kell. Nem attól lesz valaki, hogy õ jogász, stb. Most épp egy olyan férfi vonz, de ez a véletlen csupán.
11:40-es vagyok Én se járok discoba - haverokkal viszont eljárok szórakozni Mégse itt ismertem meg a párom. Ha nem hajszolod a boldogságot - hamarabb utolér 22F
én egy húsz éves rakodómunkás vagyok -jelenleg munkanélküli-. esetleg lenne esélyem nálad? Jól nézeik ki, meg minden.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, elõtte is ez volt a helyzet. Velem talán az a baj, hogy soha nem küldök senki felé jeleket. Várom, hogy majd csak valaki megszeret azért, amilyen vagyok és oda jön, ha akar valamit, vagy felhív stb. Mert egyszerûen nem tudom, milyen jeleket küldjek és egyáltalán kinek???? Azért mert valaki kedvesen rámmosolyog, még nem hiszem , hogy tetszem neki. Talán nem vagyok magabiztos. Egyszerûen nem érzem, hogy másoktól mi a jel, amit felém küldenek. Értitek, hogy mire gondolok? Senkinek nem küldök jelet, mert félek, hogy tévedek. Honnan láthatnám, hogy vonzom? Ha elmondja akkor reagálok rá, addig csak adom önmagam. Magyarul, hülye vagyok a férfiak elcsábításához, ehhez nem értek. :)
Leszek a baratod :)
A kérdező hozzászólása: De miért?? Nem vagyok miniben szaladgáló cicababa, de mások szerint szép nõ vagyok. Sokat olvasok, mûvelem a kis agyam, tehát hülye sem vagyok. Akkor miért van az, hogy soha senki, nem jött még oda azzal, hogy tetszem stb?Másokhoz, akik még rondák is, odamennek. Miért?????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!