Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok évesen (791 db)

Miért 14-éves kor a beleegyezési korhatár? Ez alatti korúval semmit nem szabad, tehát pl. pettingelni vagy orál vagy csak közösülni nem lehet? Azt nem értem hogy aki ilyen fiatallal lefekszik nincs vele tisztában hogy ezért le is csukhatják?

Legjobb válasz: Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.

Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.
Mert 14 éves korig még nagyon gyerek bár a többség még utána is. A büntethetõség 18 éven felülire vonatkozik vagyis ha 14 éven aluli közösül 18 éven alattival azt még nem büntethetik hiszen gyerek, a 18 éven felüli meg ne akarjon már 14 alattival keverni az már pedofil... és semmit sem lehet se petting se orál semmit aminek köze van a szexhez. 22/F
miért kérded?
"...a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede" Hááát... Ez így erõs, nem mondom, hogy teljesen alaptalan, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érdeklõdésük érettebb. Hamarabb akarnak dugni, de szerintem semmivel sem érettebbek az én koromban 14 éves csajoknál.
Egyetértek, az a 14 éves korhatár egy légbõl kapott rendelkezés. Van aki már 12 évesen érett, más meg 22 évesen sem érett. De hát a törvényben kell egy konkrét korhatár, amit ki lehet kényszeríteni. A tinik tényleg veszettül akarnak szexelni manapság, régebben azért nem így volt ez, amikor én fiatalabb voltam, akkor még csak a kisebbségiek és a rossz tanuló, csavargó gyerekek éltek nemi életet, akik az iskolából is kimaradtak emiatt, ma meg már "jól nevelt", rendes családból származó gyerekek is akarnak nemi életet élni, mert ezt látják mindenhonnan. 34/N
Na én erre azt mondom, aki 14 éves kora alatt van olyan "h*lye-k*rva" hogy összefeküdjön egy nála 5-6 évvel -vagy akár még idõsebb felnõttel, az meg is érdemli!!! Szaggassa csak szét a szûzhártyáját egy vadállat pedofil kocsog, ha õ ezt akarja!! Komolyan mondom, megérdemli! Én is voltam már nálam 11 évvel fiatalabb lánnyal (16 éves), és jó is volt, mert bevállalt mindent (anál, orál stb.), de õ azért érettebb volt azon 14, illetve azon kor alattiaknál! Szexuális téren biztosan! Ezek a tinik tudják mit akarnak igazából, hisz azt látják ez a jó, ez a követendõ. Tehát már abban a korban vannak, ahol azért kell hogy tudjanak felelõségteljes döntést hozni, hisz a pályaválasztás is az...vagy tévednék?! Természetesen nem ugyanaz a két téma, de súlyát tekintve hasonló! Szóval ha ezt ebben a korban elvárja tõlük az állam és döntéshozói, akkor valószínûleg ezért is lett ez a beleegyezési korhatár is. De ez csak az én szerény véleményem!

Miért vagyok 12 évesen fiatal a szexhez?

Február 2-án leszek 12 éves,és elég korán ér? típus vagyok, fél éve van egy barátom, aki most 14,és szerelmesek vagyunk egymásba,de tényleg.Viszont ezen az oldalon mindenütt azt olvasom, hogy 11 év nagyon korai,és lelki törést okozhat.De én úgy érzem,attól lesz lelki törésem, hogy nem fekszem le vele.:-DTestileg is érett vagyok szerintem,másfél éve menstruálok,és már attól nedves leszek ott lenn, hogy meglátom a barát

Legjobb válasz: Kedves A.L.! miért gondolom,h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam,és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény,okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is,és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod,de egy 14éves fiú sem hiszem,h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod,de egy dologról ne feledkezz meg,az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát,h több évig együtt vagytok,és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre,akkor arra is annak kell lenned,h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam),és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet,gondolataimat a szexrõl,és õ ugye jóval tapasztaltabb,és egy csomó minden beigazolódott,amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl,ha vártok még egy kicsit!

Kedves A.L.! miért gondolom, h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam, és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény, okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is, és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod, de egy 14éves fiú sem hiszem, h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod, de egy dologról ne feledkezz meg, az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát, h több évig együtt vagytok, és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre, akkor arra is annak kell lenned, h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam), és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet, gondolataimat a szexrõl, és õ ugye jóval tapasztaltabb, és egy csomó minden beigazolódott, amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl, ha vártok még egy kicsit!
Nagyon jó a kérdés. Egy 12 éves miért fiatal a szexhez, ha már "érett" testileg. 10 évesen menstuált! Az én koromban 13-14 évesen mensturáltunk elõször a suliban. Pedig csak 27 éves vagyok! Testileg érett vagy már rá. Viszont lelkileg és agyilag még nem hiszem hogy teljesen fel tudnád dolgozni a szexuális együttlétet, és az azzal járó esetleges problémákat. És azt is vedd figyelembe, hogy te lehet hogy érett vagy. De a párod éretlen. Egy fiú életévébõl minimum 2 évet le kell vonni, és annyi a valódi érettsége. Én a helyedben - bár tudod, hogy te rendben vagy - a pasid miatt aggódnék. Az biztos hogy nem tud õ még olyan örömet okozni neked mint te magad! Játsz magaddal és várj még legalább 3 évet! Sajnos a veled egykorú lányok is hasonlóan gondolkodnak, ne próbálj rájuk hasonlítani, te leszel a boldogabb késõbb! Üdv
Figyelj én most 17 vagyok és nekem sem járt ilyesmin 12 éves koromban az eszem, holott volt barátnõm, és mit ne mondja elveszthettem volna a szûzességem akkor, ennek ellenére mégse tettem, hogy miért? Igen egyszerû, rendben van, hogy testileg érett vagy hozzá, de lelkileg nem, hiába érzed úgy, hogy te igen is késze állsz testileg, lelkileg, akkor is nagy valószínûséggel lelki traumát okozhat, lehet, hogy utána elveszted a fiúkba vetett bizalmadat, vagy esetleg amikor tényleg érett leszel rá akkor már nem fogod kívánni, én csak tanácsolni tudom, hogy ne tedd meg, hidd el nem maradsz le semmirõl, mindenek megvan a saját helye és ideje és az számodra egyenlõre nem most érkezett el. ;)
Miért vagy fiatal a szexhez? Például azért mert gyerek vagy még. Nem vagy döntéshelyzetben, nem tudsz felelõséget vállalni a cselekedeteidért. Nem is látod valójában azoknak a valós következményeit. Ez nem kor kérdése egyébként. Sokan élnek így késõbb is de ez legyen az õ bajuk. Valószínûleg azt sem érted amit írok. :( Egy 11-12 éves ember fejlõdésének nem része a szexuális aktus. A maszturbálás pici gyerekkortól jelen van az életünkben és ha a szülõ e tekintetben rendben van, akkor feltehetõleg jó helyen van képzetileg a dolog. Egyelõre ki vagy szolgáltatva az érzelmeidnek, a meghatározó kulsõ körülményeknek. Önmagadat a külvilág visszajelzésein keresztül látod. Nincs kialakult énképed csak a környezeted visszatükrözõdése. Még nem vagy felnõtt. Akkor sem ha égig ér az egod. Valszeg utálni fogod ezt a választ. Sajnos.
hát szerintem is várnotok kéne még!télleg lehet hogy télleg készen álssz + minden de lehet h a barátod még nem akarja és te sem igazán beszéld+ elöször anyáddal aztán cselekdj szerintem de amugy teljesen mind1 most vagy késöbb 1x ugy is meglesz elöbb vagy utóbb de még várj
ahogy ezt leirtad csak inkább a tested és a vágyak hajtanak szerintem várjatok még ezzel hidd el nem maradtok le semiröl.
MEG NE PRÓBÁLD!!!ÉN 14 ÉVES LETTEM VOLNA EGY HÓNAP ÉS EGY NAP MÚLVA AMIKOR LEFEKÜDTEM A BARÁTOMMAL!TEHÁT MÉG CSAK 13 VOLTAM.ÉN IS KORÁN ÉREK, 9 ÉVESEN JÖTT MEG ELÕSZÖR, DE EZT NEM SZABAD!NEKÜNK SEM SZABADOTT VOLNA 14 ÉVESEN!De kérdezd meg anyukád, és ha õ jó szemmel nézi, bár kötve hiszem....NE CSINÁLD!!!!!!
Ha valóban olyan érettek vagytok mindketten, akkor tudtok várni. Akkor bármennyire is kívánjátok, tudtok uralkodni magatokon. Persze vannak természeti népek, ahol a Te korodban már férjnél vannak a lányok, de ott valószínûleg õket senki nem kérdezte, akarják-e már. Ha Te úgy érzed, hogy elég érett vagy hozzá, hagyj magatoknak idõt, hogy kiderüljön, valóban akkora-e az a szerelem. Ez ugyanis nem abból derül ki, hogy megõrülsz érte, annyira szereted, hanem abból, hogy mondjuk 1 év múlva is így érzel-e. Most biztos, hogy úgy érzed, ez sosem fog elmúlni, de várd ki, hogy valóban így van-e! Addig szerezzetek egymásnak máshogyan örömet! Pettingeljetek, az is lehet ugyanolyan jó és megtanít uralkodni az ösztöneiteken. (De ha pettingeltek, akkor is kell védekezni, vigyázzatok nagyon!)
Végezz közvéleménykutatást! Kérdezd meg anyádat, aztán apádat, mi a véleménye a kérdésrõl! Ha velük meg mered beszélni, akkor lehet, hogy érett vagy a szexre! Joguk van tudni róla! Õk felelõsek érted! ÉRTED?????
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED!
Az "egész jó" az kevés. :) ) Nekem azt jelenti: szart sem ért az egész, többre számítottál. Gratulálok! :) )) Mostantól beléptél a nem szûz gyerekek táborába. :) ))
Én annyi idõs vagyok mint te és még azon gondolkodom hogy milyen lehet a csók .Pedig én is elég érett vagyok már de annyira nem hogy lefeküdjek egy 14 éves GYEREKKEL mert hogy még azok vagytok ráadásul a fiút büntethetik .Nekünk lányoknak meg fõleg vigyázni kell mert ha teherbe esel elkell vetetned és az eléggé fájni fog .Tudom hogy most csak annyt tudnál nekem mondani hogy mennyek a francba mert beleszólok az életedbe de csak jót akarok neked .Ha akarod megfogadod ha ne meg nem:)
hát kedves kérdezõ az az egy biztos h pár év múlva sokat is mondtam 1-2 év kb mindenki ki fog használni csak arra kellesz majd nekik ki fog téged megbecsülni? senki! megszeretni? senki vagyis biztos lesz vki de nagyon nehezen fogod megtalálni...nem írok csúnyát mert távol áll tõlem de 4 szem közt biztos köpnék egyet már bocs -.-
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED! 100% Haggyad, feküdj le vele. Srácot vihetik nemtomhova kaptárba még nem, de mivel nem vagy 14 ezért rácseszik a srác is, de nem érdekes csináld, nagyon szeret téged, megfektet és bey bey baba ennyi... Én bezzeg ilyen sok ribanccal találkozok meg sok ilyet ismerek tököm tele van ezzel a divattal h "12-13 évesen ciki ha valaki szûz"
Én is 12 vagyok, volt barátnõm, és van is.Nagyon szívesen lefeküdnék vele, már én is teljesen kész vagyok rá, (testileg) és mégis kibírom, hogy nem dugom meg, mert várnom kell, legalább 2-3-4 évet.Muszáj.(Pedig nagyon sexik)
Dugjatok! Seggbe, szájba. De a 14 éves köcsögödet is seggbe meg szája fogják kukizni, de olyan Istenesen. 13/F
welem is hasonló.. és mondjuk már egy ideje 12 wok.. de ezt nem tudom.. :$$ de nekem most nincs barátom. (:
Ha minden igaz, most vagy 15. Gratulálok, öcsém, hogy 11 évesen már a szexen járt az eszed! Gondolom, baromi megbecsült emberke lehetsz a középsuliban/gimiben, de meg is érdemled. Komolyan mondom, beszarás, hogy mik mennek manapság. Bocs a káromkodásért, de az efféle eseteken mindig felhúzom magam.
tecsak egy hülye [email protected] vagy, kamu az egész, mit akarsz, kiveszi ezt be neked, 11 évesen 14 éves pasid van??! -.-" persze, eltudom képzelni, hogy szerethet, egy kis elöl deszka-hátul léc vagy, fogyaggyunk, -már ha igaz amit irtál-a "barátodnak" biztos van másik csaja, hülye kis takonyfejü nyomore'k -.-" mit gondolsz, 11 vesen miért vagy fiatal a szexhez?! már nem azért, de én 13 múltam, de még ennyi idõsen se jár ilyeneket az eszem, barátom eddig csak 1 volt, de vele még csak nemis csókolóztam, mert nem vagyko ilyen ribii mint te, én ennyi idõsen még régen a barátnõimmel barbibabáztam, meg olvastam, képregényeket rajzoltam, nem pedig a brénjárt az eszem -.-" SZÁNALMAS VAGY KISCSILLAG -.-" Pff... 13/L
U.I. -Nagyon igazad van 14/F vagyok es erdekes meg szuz, ugye? Hulyeseget tettel!!!
1-2 ev mulva irod: terhes vagyok?
Utolsó; szerintem õ az egyik ilyen jellegû kérdés feltevõje.
lehet h 12évesen testben nem vagy fiatal hozzá. de lélekben biztos.. és a szüleid biztos féltenek is. de a lényeg, h ha lélekben még tul gyerek vagy ehez akk ne csináld, mert lehet h kellemetlen élmény lesz. tudod, az elsõ alkalom fontos.:D ezért mondtják h 12évesen ne feküdj le senkivel. és ha a fiu idõsebb, akk lehet h nem figyel oda arra h neked jó legyen.:/:D
A kérdező hozzászólása: Csak nyáron tettük meg. Nem lettem terhes, és egész jó volt.
14 év alat büncselekménynek számit mondjuk vmi bajod lenne mondjuk tehebe esel akkor mi lesz
Én 12 évesen m ég azzal sem voltam tisztában, hogy nõ vagyok:-) Szeritnem is korai, legalább 16 évet javaslok, hogy addig érdemes várni. De te valóban "érettnek" tûnsz, és ha nagyon akarod, úgyis meg fogod tenni. Ha már felizgat a gondolat is és nedves leszel, akkor valóban affelel fejlõdik a szervezeted, hogy kezdesz alkalmassá válni az aktusra. De ne felejtsd el, hogy a szex nem a testiségrõl szól, hanem az érzelmek kinyilvánítása. Ehhez érzelmileg kell felnõni. A lényeg, hogy ne bánd meg, és védekezz. Próbáljatok eleinte inkább csak pettingelni, izgatni egymást közösülés nélkül. Bármit lehet, csak közösülni nem. Van szátok, kezetek, játszatok ezzel egy darabig, és meglátjátok... Én örülnék, ha megírnád, mi hogy történt és hogy érzed magad.-)
Nem attól leszel érett a szexre, hogy menstruálsz már 1, 5 éve, és nedves leszel, ha meglátod. Ez normális folyamat. Akkor leszel érett a szexre, hogyha bátran azt mered mondani, hogyha terhes leszel, felvállalod az ezzel járó felelõséget. Márpedig elég hülyén nézne ki egy 13 éves anyuka. Játszál, bulizzál, még nagyon kicsi vagy. Ráérsz ezzel még úgy 5 év múlva foglalkozni. Másrészt, ha most elkezded, nagyon hamar ki fogsz égni, és mire 20 leszel, már unni fogod az egészet. Várj vele! Amúgy egy 14 éves kisfiú amúgy sem sokat tudna neked adni, hisz még õ is gyerek, mint te.
Hát én biztos nem hagynám a lányomnak ilyen idõsen! Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyet tenne!
Elolvastam a kérdést, a hozzászolásokat is, és a hozzászolásokkal egyett tudok érteni, csak szerintem felesleges, mert igy is ugy is megfogja tenni, ezt ti is tudjátok.Az emebr ilyen kérdésben hiába kér tanácsot ugy is a saját feje után fog menni. Így én csak azt mondom az egészre hogy nem értem. nem értem hogy a fene történt a világgal az elmult 5 évben. nem értem hogy mire jó ez hogy gyererkek 11-14 évesen szexelnek. mi lesz majd 5 év mulva 5-6 éves gyerekek fognak itt feltenni ugyanilyen kérdéseket? " figyeljetek 5 éves vagyok van egy 7 éves barátom , szeritnetekkorai lenne lefeküdni vele?" Bocs kedves kérdezõ de nekünk a te kérdésed olyan mint neked az én 5-6 éves kérdésem, mert leeht 5 éve mulva majd te fogsz meglepõdni és azt fogod mondani hogy 5 évesen? éncsak 12 évesen kezdtem. szerintem nagyon gáz, már maga a kérdés is amit feltettél. Elöször is a fiúk késöbb érnek, nekem 16 éves koromba mikor láttam hogy a barátnõm már többet akar, sosem mondta csak éreztem hogy õ jobban felvan rá készülve, pedig nem is beszéltünk róla csak éreztem hogy nagyon közel vagyunk már hozzá, és én még nem vagyok kész erre, és inkább szakitottam vele. és az a gond hogy ha te ezt 12 éves korodban megteszed majd ha 17 leszel és komolyabban fog érdekelni egy srác, már olyan szinten látszani fog rajtad a multad, hogy nem fogsz már kelleni senkinek, max arra hogy jól megdugjanak, de akkor már te ettõl nem leszel boldog, mert lelki dolgokat is akarsz majd, de akkor már késõ lesz, és akkor fogod azt mondani hogy bárcsak ne tettem volna meg 12 éves koromban. tudom hogy most nem érted hogy mi az összefüggés a két dolog között, hát elmondom, az hogy aki 12 éves korában kezdi a szexet a 16-17 éves kor helyett, az már 16-17 éves korára kiélt lesz, és megfog rajtad látszani és senkinek nemfogsz már ugy kelleni. ennyi. bocs mindenkinek ha kicsit primitiven fogalmaztam de feldühit ez az egész.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?Meg annyira gyerek vagy, inkabb azt kene elvezd es nem a szexet!En 19 evesen vesztettem el a szuzessegem amit a mai napig nem bantam meg, pedig elhiheted nagyon sok fiu orult volna, ha megkap.Emlekszem a gimiben azokat a lanyokat, hogy kinevettek akiken mar vegig ment a fel iskola.Engem pont azert akart mindenki, mert erdekes voltam szamukra es tudtak, hogy engem nem konnyu megkapni!Erted mit akarok mondani?Hidd el annal ertekesebb leszel, ha nem ugrassz az elso szora!Tudom, nem sokat er az En szavam, de kerlek varj meg ezzel es terjunk vissza erre kb.2 ev mulva! Udv.egy joakarod!
Szia! Tudom, hogy ezt már tuti sokan mondták, de a szüzesség kincs. Nem arról van szó, hogy a házasságig tartogatni kell, mert szerintem az megint csak hülyeség. De még csak 11 vagy. Istenem, az még annyira gyerek és ezen most ne sértõdj meg. Lehet, hogy imádjátok egymást, de szinte biztos vagyok, hogy nem õ lesz veled életed végéig. Nagyon meg kell gondolni, hogy kivel fekszel le. Sajnos még idõsebbek is döntenek rosszul. Az egyik barátnõm 18 volt, mikor elveszítette és a pasi elhagyta rögtön. Szóval szerintem még várnod kelle vele néhány évet. Például azt sem írtad, hogy mióta vagytok együtt, ennyi idõsen nekem már a 3-4 hónap is rettenetesen hosszúnak tûnt. És abban sem vagyok biztos, hogy egy 14 éves fiú erre készen áll. Az egy dolog, hogy ezen jár az agya állandóan, de még õ is gyerek. Az öcsém 17 éves, de szerintem még õ is nagyon éretlen ehhez is. A másik meg, hogy valószínûleg még õ sem tudja, hogyan is kell szeretkezni. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, mert ezt ugye mindenki tudja, de hidd el, hogy nem mindegy kivel csinálod elõször. Nem akarlak elkeseríteni de azt is kétlem, hogy élveznéd vele az elsõt, hisz "kezdõk" vagytok és ez a negatív élmény akár az egész életedre kihathat. Szerintem lassan kéne haladnod, annyi idõd van még felfedezni magad és a világot meg a szexel kapcsolatos dolgokat. Én ennyi idõsen sõt még 14 évesen is úgy gondoltam a szexre, hogy én ezt soha nem fogom csinálni. A lényeg, hogy a csókolózás a simogatás is nagyon izgalmas tud lenni, felfedezitek egymást. Aztán késõbb hiddel ez hiányozni is fog, mert inkább maga az aktus kerül elõtérbe. Egyébként a barátoddal beszéltél már errõl? Akkor vagytok igazán érettek, ha beszélni tudtok errõl egymással, ide nehéz eljutni ilyen fiatalon szerintem. Vagy legalábbis én nagyon szégyenlõs voltam. Több év telt el mire mindig el mertem mondani, hogy ez vagy az jó vagy nem, pedig én 16 voltam mikor elveszítettem. Véleményem szerint még ne tedd meg, beszéljetek róla, pettingeljetek, ha már annyira vágytok egymásra, fedezzétek fel egymást, olvass errõl sokat, akár neten, akár könyvekben. Az is fontos, hogy tisztában legyél a lehetséges következményekkel, betegségek és gyerek is lehet belõle. Ezek fontos dolgok és nem ártana, ha akivel ezt majd (évek múlva) megteszed az is felelõsségteljes legyen, akárcsak te.
Szerintem ha ugy érzed h lelkileg felkészültél nem számít a kor.Saját tapasztalat.DE CSAK ÓVATOSAN!!!!
Figyelj, ha esetleg terhes maradsz 12 évesen (mert a gumi nem véd 100%ban) akkor mti teszel? A gyereket intézetbe adják, a szüleid nyakára meg a rendõrség fog járni, hogy hogy engedhették ezt neked! Na ezt szeretnéd? Vagy téged is bedugnak egy javitóba és akkor vége a nagy lehetõségeknek az életedbe (középsuli, fõsuli, meló, stb) Tudom, most még ilyenek baromira nem érdekelnek, csak hogy te is a menõk közé tartozz a suliban. De hidd el nem ciki szûznek maradni 17 évesen sem! Én annyi voltam és most 24 vagyok. Kiszámolhatod hány éve volt már... És nem bántam meg! Próbáljatok valami más programot kitalálni a barátoddal. Az is jó szórakozás lesz, és addig sem jár az eszetek a szexen! :) kitartás!
11 vagy, a pasi biztos átejt
Sok igazság van az elõttem hozzászólók válaszaiban. Én mint nõ úgy látom, hogy a kérdést egy igazán hozzáértõ embernek kellene feltenned. Menj el nõgyógyászhoz, és ott beszéld meg vele, mit ajánl. Õ tutira meg tudja mondani, korai e, és ha igen, miért. Rögtön tanácsot is kérhetsz tõle, pl. hogyan védekezzetek a betegségek és a nem kívánt terhesség ellen. Elmondja, mik a lehetõségeid ha terhes maradsz, stb. A vizsgálat után arra is választ kaphatsz, tényleg teljesen befejezõdött e a testi érésed. Szerintem mindenképp menj el nõgyógyászhoz, mielõtt fejest ugranál az ágyba. Szerintem kisérjen el a barátod is. Jó ha hall ilyenekrõl. A kezdõ fiúk mindig lazábban veszik a védekezést, utána meg sopánkodnak. Ha felnõtt módjára akartok viselkedni, tájékozódjatok elõtte, milyen következményei lehetnek tetteiteknek. Mert ugye aki maga dönt a sorsa felõl, annak magának kell vállalnia a döntések következményeit is.
Nézd, elég régen volt a kérdés feltéve, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy: megtettétek-e? Igaza van mindenkinek, hogy azt mondják, ezek a szülõkre is tartoznak, DE szerintem a "mai világban" már senki nem köti a szülõk orrára, hogy mikor vesztették el a szüzességüket. Lehet, hogy azóta megvolt, akkor azt mondom: Én is ezt tettem volna a helyedben!! 12 évesen engem is egy hajszál választott el attól, hogy elveszítsem a szüzességem, én is érett voltam rá, pont úgy mint te (szerintem).....és megmondom õszintén, hogy sajnálom, hogy nem tettem meg, még akkor is , ha csúnya és fájdalmas volt a szakítás, de utánna csak arra tudtam gondolni: "Basszus mért nem tettem meg???!!!" Úgyhogy minden esetben: HALGASS A SZÍVEDRE és DÖNTS TE!!!
Ha mindketten akarjátok, élvezzétek a szexet, egymást amilyen sûrûn csak akarjátok. De van egy dolog, amire NAGYON kell ügyelni: hogy ne ess teherbe! Okos lánynak tûnsz, nézz nagyon alaposan utána a fogamzásgátlással kapcsolatos folgoknak! Sok-sok "világrengetõ" orgazmust kívánok! :)
istenem hova fajult ez a világ??gyereket nem akarsz esetleg? Babázzál inkább .pffffff srác
utolso, ez a kerdes legalabb 4 eves. Ahogy a kommentbe irta a kis R*banc. Most gondolom ennyi ido utan hogy nez ki 18 eves korara kieg, meg az is lehet h terhes is lett-.-"""" En meg 15 evesen is korainak tartom nem hogy 11 evesen. A vilagot elcsesztek az emberek hova jutottunk. Szep:((( Ha majd nekem lenne gyermekem nem ugy tanitanam neki hogy a "te eleted azt csinalsz vele amit akarsz" hanem idobe felvilagositanam meg minden. A szuleid tudtak errol? 14/F

Kinek hány évesen volt abortusza, ha volt miért, vagy miért tartotta meg a babát, védekezett-e. Beszélünk őszintén?

Legjobb válasz: 20 éves voltam, nem gondoltam bele a következményekbe nem védekeztünk, fel se akartam fogni, hogy terhes vagyok. napokig gondolkodtam, hogy hogyan tovább, de végül nem tartottam meg

20 éves voltam, nem gondoltam bele a következményekbe nem védekeztünk, fel se akartam fogni, hogy terhes vagyok. napokig gondolkodtam, hogy hogyan tovább, de végül nem tartottam meg
Szia! 18 évesen pár hónapos kapcsolatban lettem terhes. Õ is postinoros baba. De nem vetettem el, úgy voltam vele, ha már elég nagylány vagyok a szexhez, akkor a babázáshoz is. Az apa azonnal megkérte a kezem, szülõi elvárások miatt igent mondtam. A babát nem bántam meg, a házasságot igen. Azóta elváltam, a mostani párommal nagyon jól megvagyunk, és már évek óta küzdünk a babáért. Sikertelen inszemek, lombikok, egy vetélés és egy missed ab van mögöttem. A missed ab technikailag nem különbözik az abortusztól, testileg lelkileg nagyon megviselt. El sem tudom képzelni, hogy vannak nõk, akik ezt önként vállalják esetleg többször is. :-( Ezt kérlek ne bántásnak vegyétek, tényleg szó szerint nem értem a dolgot. :-(
Nekem nem volt, egy barátnõmet írom, akinek kétszer, ebbõl egyiknél még fiatal volt nagyon, a másiknál azt mondta, rábeszélték. Bõgve mesélte, hogy ott már voltak tünetek is, az már nehezebb volt neki, akkor még nem értettem, miért, Mikor kismama lettem, rájöttem, mirõl beszélt, rossz lett volna, ha egyszer csak eltûnik az elején minden...
Alig 16 évesen elsõ nagy szerelmi viszonyból spermicides óvszer kiszakadása, majd nõgyógyász javaslatára 2 db (!) postinor beszedése mellett terhes maradtam.. Akkor eszembe sem jutott megtartani a babát (az esetleges betegségtõl is félve a gyógyszer miatt), és érdekes módon csak túl lettem rajta, mint egy gép.. A lelki feldolgozás csak késõbb jött, mikor már elkezdett érdekelni ez a téma. Majd az élet visszavágott: az elõzõ már nagyon akart terhességem (27 évesen) vetéléssel végzõdött, és utána a Kisfiam is csak nagyon nehezen és soká jött össze. Olyan volt, mint egy vezeklés.. Most 31 évesen szeretnénk Neki kistesót, remélem hamar összejön...
Szia, nekem a fiam 4 honapos volt és hirtelen nemjott meg.Akkor nem is gondoltam a terhességre mert annyira foglalkoztatott a fiam nagyon orultem neki.Elmentem dokihoz és hát megtudtam hogy baba van a dologban.Mai napig csak magamat okolom hogy nem tartottam meg.Rettenetesen sajnálom hogy ilyet tettem:(
Jajj kedves utolso ez borzalmas lehet...
20 éves voltam. Minden szempontból korai lett volna, nagyon fáj de anyukám rábeszélt (pontosabban inkább lelkileg zsarolt) és elvetettem. Így be tudtam fejezni az egyetemet, lett normális párom, lakásunk, életünk és imádott férjemnek szültem 2 gyereket. De sokszor belémhasít mi lett volna ha...máig tudom mikorra lettem volna azzal a babával kiirva és azon a napon mindig eszembe is jut. (febr.24).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Saját "élményeket" még nem írtatok. Senkinek sosem volt abortusza vagy nem is gondolkodott rajta??? Én igen. És volt is. 17 éves voltam.
én is egy ismerõsömet mesélném el 16 éves volt mikor teherbe esett tudta is hogy mikor mert nem védekeztek "kicsit" ittasok voltak és ugy eset teherbe.õ meg akarta tartani a babát de az annya és a párja mondta hogy vetesse el, és el is vetette....azóta is bánja hogy el vetette igaz már nem azzal a párjával van de mondta hogy ilyen hülyeséget még egyszer nem tenne.
17 évesen volt abortuszom. elõször úgy döntötttem megtartom! jártam is uh-ra már kikellett volna kapnom a kiskönyvem amikor észre vettem hogy senki nincs már mellettem és siralmas életet tudnék biztosítani a babának . így kiskönyv helyett egy abortuszos papírt kértem . :(((( mai napig megvisel.

Szuksegem lenne a valaszotokra! Miert? 16 eves lany vagyok es durva kellemetlen szagu folyasom van. Mar 11 eves

koromban elkezdodott de anya azt mondta ez minden nonek van, nincs semmi bajom, de mosanra egyre durvabb. korubelul 4 honapja vesztettem el a szuzessegem es mindig is fajt, es mostanaban rendszeresen elenk piros verzesem van szeretkezes kozbe, es utanna is szokott.nogyogyaszhoz kellene fordulnom, de szeretnem a velemenyeteket kikerni. Koszonom

Legjobb válasz: 11 évesen szexelni? Aztak. urva... Menj nõgyógyászhoz, ha büdös a folyásod, remélem azért védekezel.

11 évesen szexelni? Aztak. urva... Menj nõgyógyászhoz, ha büdös a folyásod, remélem azért védekezel.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, lehet hogy valami súlyos problémád van... És mindenképpen beszélj anyukáddal, kísérjen el...
Ennek a kérdésnek nagyon kamu szaga van.... Túl hülyének tettetted magad, így feltûnõ....
A kérdező hozzászólása: Te vak vagy mondom most vesztettem el a szuzessegem 4 honapja. Csak 11 evesen volt elosszot folyasom. Es en eddig a baratommal fekudtem le csak es nem tudom miert verzek es miert faj.
fertõzésed van, esetleg méhszájsebed is, nõgyógyászhoz kéne menned és a pasid is kezeltetni
Ezzel mindenképpen menj orvoshoz!
Büdös folyás mindenképpen fertõzést jelent. Édesanyádnak csak annyiban van igaza, hogy valamennyi folyása tényleg a legtöbb nõnek van, viszont ez szagtalan és átlátszó/frissen fehér színû, megszáradva enyhén sárgás kell legyen. Ha neked ettõl eltér, az fertõzésre utal. Sürgõsen fordulj orvoshoz, mert már így is ki tudja mióta van ez meg neked, és nagyon durva következményekkel járhat ha hosszú távon kezeletlen.

Samsung Galaxy Gio vagy Galaxy Mini vagy Diva? Vagy esetleg Xperia Mini Pro? Melyik telefont miért vagy miért ne vegyem meg? 30 éves

Legjobb válasz: Gio, egyértelmû. A Mini se rossz e hardveresen kicsit kevesebbet tud a diva meg egy darab sz.r.

Gio, egyértelmû. A Mini se rossz e hardveresen kicsit kevesebbet tud a diva meg egy darab sz.r.
Diva: zárt rendszerû xar, arra se jó, hogy kivágd a kukába. Gio + mini = samsung, ami felõl elfogult vagyok, mivel élbõl nem vennék Samsungot. A mini pro felõl is elfogult vagyok, mivel arra beruháztam, és nagyon megérte.
Samsung jó márka!! De ezek közül mini pro mert mindenben jobb a többinél!
Ezek közül mindenképpen az xperia mini pro, de ha nem kell a fizikai qwerty, akkor inkább az xperia mini. A felsoroltakkal nem is egy kategória a két xperia.

Samsung Galaxy Gio vagy Galaxy Mini vagy Diva? Vagy esetleg Xperia Mini Pro? Melyik telefont miért vagy miért ne vegyem meg? 30 éves nő

Legjobb válasz: Mini és Diva semmiképp. Ha futja rá, ruházz be a Mini Pro-ra. Erõs, szép telefon. Persze ha neked elég a 3" kijelzõ.

Mini és Diva semmiképp. Ha futja rá, ruházz be a Mini Pro-ra. Erõs, szép telefon. Persze ha neked elég a 3" kijelzõ.
Mini Pro Xperia :P

Miért nem szavabd evés közben, vagy evés után közvetlenül folyadékot inni?

Többekt?l is hallottam már ezt. Van igazságalapja?

Legjobb válasz: Nekem is mondta az anatómia tanárnõm. Ha evés után rögtön iszol,felhígul a gyomorsav és a többi emésztõnedv,így lassabb az emésztés, jobban terheli a gyomrot. De én ettõl függetlenül mindig iszok utána, mert jól esik.

Nekem is mondta az anatómia tanárnõm. Ha evés után rögtön iszol, felhígul a gyomorsav és a többi emésztõnedv, így lassabb az emésztés, jobban terheli a gyomrot. De én ettõl függetlenül mindig iszok utána, mert jól esik.
:) Nem írtál butaságot! Valóban nem szabad inni evés közben, mert az emésztéshez a nyálra és a gyomorban lévõ emésztõnedvekre van szükség. Ha ezeket lemosod, akkor az étel a gyomrodban nem emésztõdik, hanem rothad. Ez különbözõ gyomor és bélpanaszokat okozhat, lassítja azt emésztés, rossz közérzethez vezet, nehéznek érzed magad.
Gondolom evés közben azért nem, mert csillapítja az éhséget. Evés után meg meg kell emésztenie a szervezetnek. Bár lehet, hogy elég nagy baromságot írtam. :)
És mi van a levessel?egyébként nyáron vagy úgy egyébként ha szárazat eszel (sült krumpli, húsok, tészta) ezekhez jól esik inni, mondjuk vizet. leöblíti ami a nyelõcsöveden maradt étel illetve felhígítja és pont ettõl érzed könnyebbnek magad. illetve én így érzem magam és a családban mindenki más. nem hiszem, hogy szokás. a babáknak is adnak teát elõtte meg utána is. biztosan megszomjaznak a kicsik elég sokszor (bár nincs gyerekem) nem értek hozzá, saját tapasztalatomat írtam és a családomét.
elõzõ voltam. ha 2-3 decit iszom szerintem az még egészséges is. tegyük fel tényleg száraz ételt ettem és ha megszívná magát a kenyér, hús, mindenféle étel akkor könnyebben, pépesebben feltudna szívódni. persze az emésztésnél az enzimek mindent kiválasztanak maguknak, de ezzel miért terhelném? az õsember bezzeg nem gondolkozott ezen ennyit :D

Miért vagyok 19 évesen lány létemre szűz? Szerintetek csak ronda lányok lehetnek ennyi idősen azok?

Anyukám régen kötelezett rá, hogy 18 éves koromig ne pasizzak, mert még kicsi vagyok. Erre, mivel jó kislány voltam, minden pasit leráztam. Most volt egy pasi,akivel akartam járni, de ő nagyon sok nővel szexelt már és tapasztalatlannak tartott, vagy nem is tudom miért, de nem jött velem össze. Régen mondták rám az osztályba a fiúk még általános iskolába, hogy nagyon csúnya vagyok, de én nem tartom már annak magam, szerintem nagyon sokat változtam. Nem járok társaságba, sose voltam diszkóban, nem is iszok és haverjaim is alig vannak, illetve félénk vagyok. Anyáéknak szeretnék megfelelni, legalább addig, míg itthon lakom, tehát normális pasit hazahozni és azzal nem rögtön lefeküdni, nem találok partnert, de nem is tudok hol keresni. Nem tudom mi lehet a baj velem. Vélemények?

Legjobb válasz: Én meg 19 éves fiú vagyok és még mindig szûz! Kérlek szabadítsuk föl egymást..

Én meg 19 éves fiú vagyok és még mindig szûz! Kérlek szabadítsuk föl egymást..
csak simán legyél nyitott, járj el néha és ismerkedj, biztos lesz olyan aki felfigyel rád, nem muszáj rögtön lefeküdni vele..
2-es elég jól leírta. Ismerkedni kell járni, de nem feltétlenül hajnalokig kimaradni. Értelmesen fogalmaztál, látszik, nem vagy buta pi..a. http://www.youtube.com/watch?v=r05L2N9ai_Q
Én is 19 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és én sem vagyok bányarém. Igazából míg kiskamasz voltam addig az foglalt le, hogy kiéljem a gyerekkorom (13-15) Amikor már tinikorom vége felé jártam akkor annyi tanulni valóm volt és az edzések..., hogy pasizásra és ismerkedésre nem volt idõm. Még a barátnõim is az osztálytársaim voltak. A fordulópont az életemben az egyetemet jelentette. Akkor felszabadultam kissé. Sokkal nyitottabb lettem, felszabadultabb... és hát ez azért vonzott pár srácot körém is. Nyugi nincs semmi gond. Csak egy kicsit el kell lazulnod, kedvesnek és mosolygósnak lenni, esetleg kommunikációt kezdeményezni és máris akadni fog aki megy utánad ;)
Na akkor az én véleményem :) Kezdjük ott h én még középiskolában is bûn rondának voltam titulálva de mostanra a sok edzés hatására megfelwlõ öltözködés stílus mellett gyökeresen megváltoztam a régi oszttársaim nõk mind azt mondják amikor összefutok velük h mennyit változtam milyen jól nézek ki tehát itt vagyok élõ példa h igenis idõvel egyre szebbek lehetünk de iamerek olyan csajt is h 5 éve azt mondtam fujj most meg egy istennõ sorban állnak utána a pasik :) szóval te is szépülhetsz :) hidd el :) a másik miért akarsz ennyire megfelelni a szülõknek ne az õ elképzelésük szerint élj legyen saját gondolatod saját elképzelésed tudd h mit akarsz mi teaz boldoggá mert azt csak te tudhatod nem anyu nem apu....ne mások irányítsanak :) a szülök se fogják majd örökké a kezed:) hidd el a szülök megbíznak majd a döntésedben ha bemutatsz nekik valakit :) az meg h nem akarsz lefeküdni egybõl megérthetõ elfogadható ha szeretni fognak úgyis várnak rád ha úgy látják van értelme :) szóval ne izgulj annyit járj el barátokkal néha bulizni, kikapcsolódni ahol ismerkedni is tudsz :) legyél nyitottabb barátkozz :) ha kérdésed van beszélni szeretnél írj privit :)
Én 22 éves voltam.. és nem, nem vagyok csúnya, csak igényes.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondjuk az tény, hogy ilyen különc ember vagyok, "más" és nehéz olyan fiút találnom, aki megértene szerintem. :P
Egy dolog megszúrta a szemem. "Anyáéknak szeretnék megfelelni". Megértem a gondolkodásmódod, de ez badarság. Felnõtt ember vagy, senkinek nem kell megfelelned, mert hihetetlen görcsös leszel állandóan.
A kérdező hozzászólása: Értem, de amúgy sem akarok ribi lenni. :P
Szia! Én tök szívesen beszélgetnék veled, no meg lenne egy-két jó tanácsom is! ;-) 19/F
Én 18 éves koromig szûz voltam és nem azért, mert ronda vagyok...sõt... És nem is a szüleim miatt...egyszerûen csak rendes kapcsolatban akartam elveszíteni és akkor mikor úgy éreztem készen vagyok rá:) És nem érdekelt, hogy a mai sok kis pi.csa 13-14 évesen már nem az...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az utolsónak pedig üzenem: Ezt akárki mondhatja. :D
Privátban, csak nekem. Úgy senki nem ismer fel. Nem adom tovább, ne félj.
A kérdező hozzászólása: Nemrég egyébként az egyik jó pasi azt mondta az osztályba, hogy "nem vagyok csúnya". Meg ugye vannak jelölteim, de nem tudom mi lehet a baj velem. :S
nem is kell amúgy mindig inni :) vannak fiúk akik olyan lányokra vadásznak mint te, csak ritkák......meg õk is otthon vannak :)
Küldj képet és megmondom, a külsõd-e a probléma.
A kérdező hozzászólása: Ohh. Köszönöm a válaszokat, de képet biztosan nem fogok küldeni, mert szeretnék anoním maradni. :P
Ha képet küldesz attól még anonim maradsz, mert nem a neved árulod el. :)
A szex olyan bûn, amit nem lehet egyedül elkövetni! Ezért kérdezem: lehetek a tettestársad?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de ha képet küldenék, lehet valami ismerõs felismerne. Azt pedig nem szeretném. A következõnek: Álmodban sem.
Nem, nem csak a ronda lányok lehetnek azok. Több osztálytársnõm volt nem szûz, 15-19 éves korunkig. Nem az számít, hogy az ember szép, vagy csúnya. Hanem hogy mire kapható. Mindig lesznek olyan pasik, (szép pasik is) akik a "lyuk lyuk, csak a keret más." címû elvet vallják. Itt is érvényes az a mondás, hogy "a minõség a mennyiség felett." Nincs veled baj. De talán ideje lenne kicsit kimozdulnod. Nem kell beleugrani az éjszaka közepébe és beleesni az elsõ pasi karjaiba. Kúlúrált helyeken is lehet ismerkedni. Csak mosolyog, ne feszengj és beszélgess. Szedtem már össze normális pasit diszkóban, de a mostani páromat judo edzésen ismertem meg. Középsuliban még az ember hallgat mások befolyására. Ha valaki lecsúnyáz egy másik személyt, a többi is csúnyának találja, mert nem szeretne kiríni. Késõbb ahogy az embereknek benõ a feje lágya, rájön, hogy ízlések és pofonok. Aki az egyiknek csúnya, az a másiknak gyönyörû. Meg persze változni is lehet az évek folyamán. Ne aggódj, ne is siess. Majd megtalálod aki neked kell. És akkor majd rá jössz, hogy így volt jó.
A kérdező hozzászólása: Áhhh. Csoda történt, az egyik kiszemeltem közölte velem, hogy szívesen járna velem, már kb. 1 éve beszélünk. Mindenki azt mondja, hogy jól járnék vele. :D Most örülök.

Miért vagyok pattanásos 11 évesen?

csokit egy héten egy kockát eszek, szotyit egy picit többet mit tegyek hogy ne legyek ennyire pattanásos?

Legjobb válasz: hogy tûnne már el neki 1-2 év, nekem kb 16-17 évesen kezdett csökkeni, de még most is vannak 18/F, és szegény kérdezõ, meg nehogy elsírd már magad, ba-zd te nem tanulsz a suliban, még is mi a fszért vagy pattanásos?

hogy tûnne már el neki 1-2 év, nekem kb 16-17 évesen kezdett csökkeni, de még most is vannak 18/F, és szegény kérdezõ, meg nehogy elsírd már magad, ba-zd te nem tanulsz a suliban, még is mi a fszért vagy pattanásos?
én is így vagyok, én van hogy 1-2 hétig nem eszek csokit. Szotyit meg végkép nem szoktam!
de, egyfolytában, de nem csak ezért, és az egész osztály kivétel nélkül, az osztályfõnök tanítónéninek meg adták az édes aranyos kisgyereket, õ nem értette miért nem szeretem a többieket. annyira megviselt, hogy csak még pattanásosabb lettem a stressztõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsodat és téged nem csúfoltak ezért mert engem mindig ezért cukkolnak
hát sajna ez ilyen, tizenéveseknek felpörögnek a hormonjaik, és pattanánosak lesznek, te szerencsétlen vagy így már 11 évesen elkezdted ezt, tényleg sajnálom, tudom, hogy milyen... nekem másodikos korom óta pattanásos az arcom (8-9 éves voltam akkor). bár nekem nem csak a kezdõdõ kamaszkor volt az oka, hanem a stressz is. azt mondom én is mint az elõzõ válazolók: ápold, tisztítsd, radírozd a bõröd, aludj mindig amennyit kell és ez minimáûléisra fogja csökkenteni a pattanásokat!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat kivéve 1-ami sztem 1 kicsit durva na mind1 mindenkinek köszi a válaszokat még 1 szer
hormonok-.- használj arctiszítót, bõrradírt. menj ki a napra, nagyon szépen lelohadnak tõle a pattanások.
Amúgy én 10 éves korom óta folyamatosan pattanásos vagyok, pedig már túl vagyok a húszon is.
A zsíros, olajos, kalóriadús ételek, és az olajos magvak(szotyi, mogyoró) helyett iktass be több zöldséget és gyümölcsöt.Igyál sok vizet, folyadékot, használj mély tisztítót, tonikot, és pattanások elleni krémet.A teafa szappan, vagy a citromfû szappan is jók az ilyen bõrre, herbáriákban kaphatsz ilyet.
sajnos nem csak attól függ hogy miket eszel. 11 évesen változnak a homronjaid, attól vagy pattanásos. Valószínû hogy még így is lesz 1-2 évig, de ne aggódj, el fognak tûnni csak türelmesnek kell lenni. használj arctisztítót, direkt pattanásos bõrre valót, kerüld az olajos magvakat-pl a szotyit. többet sajnos nem tudsz tenni
A kérdező hozzászólása: hát..lehet h énis ettõl vok bepattanásosodva

Miért vagyok ilyen hülye 18 évesen?

Már vagy három éve szeretek egy énekest. Egy énekest! Akit még soha nem is láttam élőben, mindössze két mondatot beszéltem vele neten keresztül. 15 évesen még azt gondoltam, hogy bár talán kicsit gáz, de ennyi idősen még talán elmegy az ilyesmi. És most tessék. Én ennyire még senkit nem szerettem, pedig akadt volna más, nem arról van szó, hogy unalmas vagyok és csúnya, ezért nem marad más, mint fantáziálni. És mostanra úgy kötődöm már hozzá hogy az nem igaz! Komolyan fontolgatom, hogy elmegyek oda ahol fellelhető, és felhajkurászom, mert ha más nem, akkor kiderül, hogy mégse olyan mint gondoltam, vagy valami. De egyszerűen úgy érzem, hogy nem felejthetek valakit csak úgy el, aki ennyit jelent nekem. Na jó. Szerintetek ez nagyon szánalmas, és megbolondultam?

Legjobb válasz: Miért nem vállalod fel, és mondod el, ki az? Senki sem fog benyúlni a képernyõn keresztül, és fegyvert fogni Rád, mert lehet, hogy olyan énekes tetszik Neked, aki lehet, hogy másnak nem.

Miért nem vállalod fel, és mondod el, ki az? Senki sem fog benyúlni a képernyõn keresztül, és fegyvert fogni Rád, mert lehet, hogy olyan énekes tetszik Neked, aki lehet, hogy másnak nem.
Azért mert nem vagy okos, amúgy ez nem szerelem, hanem inkább vágyakozás. Netán összejön akkor meg megunod. :D
Mondd csak el. Hidd el rajtad kívül még van sok-sok rajongója, nem leszel beazonosítható.
Igen, mond el nyugodtan :) Anonim oldal, én is kíváncsi vagyok !!
Tõlem privátban is leírhatod, csak kiváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy neki is vannak hibái, egy kis egoista munkamániás, de én a hibáival együtt szeretem. Tudom, hogy õ is csak egy ember. És azt is tudom, hogy lehet, hogy egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt gondolom. De ha nem találkozom vele, akkor soha nem tudom meg. Inkább nem mondanám meg, ki az, mert sokan szeretnek rajta utálkozni. (Nem Justin Bieber vagy One Direction tag, annyit azért elmondhatok :D)
Ja és igeen, am ki az?:) )
Énekessel.. hát nem sok esély van rá valjuk be:/ De "álmodozni nem szégyen, sokkal inkább élvezet, megtanítja élvezni az életet" szal, ha ez téged boldoggá tesz akkor agyalj a nagy Õrõl, de ne bolondulj bele..<33
*az!
Mondd el légyszi, hogy ki az? :)
kérj egy fotót tõle. aztán verd ki. ha nem szép a csaj...akkor is..., aztán jobban leszel!
Ki az az énekes? (már ha megkérdezhetem) Még nem vagy elég érett... Miért nem jók a "hétköznapi srácok"? Hidd el, egy énekes sem különb, õ is ugyanolyan ember, mint a többi, hétköznapi ember, neki is vannak hibái stb.
Igen, mondd el! Ha már anonim az oldal :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!