Találatok a következő kifejezésre: Miért vagyok érdektelen, a (2 db)

Miért vagyok ennyire érdektelen, a fiúkkal, szerelemmel, a párkapcsolatépítéssel kapcsolatban? Vagyis miért nem érdekel ez az egész? (18 vagyok)

Legjobb válasz: Szia, én ugyanígy vagyok ezzel, ahogy te.. Azt a tényt, hogy járni valakivel, a szerelmet, párkapcsolatot hülyeségnek és jelentéktelennek találom.Sõt, idegesit ha valaki ilyenekröl beszél.Ez vagy majd megváltozik, vagy nem :) :)

Szia, én ugyanígy vagyok ezzel, ahogy te.. Azt a tényt, hogy járni valakivel, a szerelmet, párkapcsolatot hülyeségnek és jelentéktelennek találom.Sõt, idegesit ha valaki ilyenekröl beszél.Ez vagy majd megváltozik, vagy nem :) :)
szerintem egyszerûen szabad akarsz maradni =)
Nem ismerünk, honnan tudjuk? Rossz emlék, aszexuális vagy, esetleg homo, frusztráció. Kérdezd meg egy barátnõdet, aki ismer.
ne aggódj..nem vagy elkésve!!! Épp idõben vagy még ahhoz hogy majd érdeklõdni kezdj a fiúk iránt! Nincs ebben semmi rossz és furcsa, inkább az a fura hogy 13-15 éves csajok mindenkivel összefekszenek! Az eléggé megvetendõ dolog sztem! szóval no para ( egy 19 éves lány)
nem tudom miért van ez, mindenesetre nekem furcsa, hogy még nem volt az életedbe olyan alkalom, hogy egy pasi felkeltette volna az érdeklõdésedet a külsejével, vagy bármi mással..meg az, hogy ezek szerint a szex se érdekel semennyire...lehet, hogy ez tök normális, de nekem valahogy mégsem az...lehet késõn érõ típus vagy..

Átlagos pasiként miért van az hogy érdektelen vagyok a nök számára?

Átlagos,alacsony,vékony de jó humorú,tisztelettudó,optimista és még sorolhatnám a tulajdonságaimat,mégis mikor randizok egy n?vel,jól érzi magát velem de több semmi részérö,részükr?l.!Nem vagyok bányarém,nem vagyok elmebeteg,mégcsak menekülni sem kell t?lem,bár nem vagyok tulzottan rámen?s és érzésem szerint van bennem némi gátlás,de mindezek ellenére szerethet? vagyok,akkor mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Jöjj össze átlagos csajjal, ne egy fullos bigét akarj ne légy önzõ.

Jöjj össze átlagos csajjal, ne egy fullos bigét akarj ne légy önzõ.
Kit érdekel az átlagos úgy õszintén? Mindenkit olyan érdekel, akiben van valami. Amúgy lehet rossz lányokkal randizol, akiknek senki vagy. Olyat keress, aki észrevesz benned valamit, onnantól nem leszel neki átlagos sem, és nõnek nála az esélyek. Plázaribik kizárva!
Az a bajuk, hogy alacsony, vékony vagy, már eddig elég volt olvasnom, hogy tudjam, miért utasítanak vissza. Hidd el engem is ezért utasítanak vissza. Jól megszívtuk tesó! Ezek a mai lányok inkább járnak egy nagy darab, kövér sráccal, mint egy vékony, atléta alkattal, az egyáltalán nem vonzó a számukra, alacsonyként legalábbis biztosan. Ha szép magas 180-200cm lennél, akkor tuti elnéznék ezt a "hibádat".
alacsony vagy azért nem kellesz. Ilyenek nem kellenek senkinek. Már rájöhettél volna. én már rájöttem... Selejtek vagyunk. 166 cm / F
Mert nem tudsz csajozni, annak egy komplett folyamata van, keress rá a PUA-ra és tanulj, én sem értettem mi kell a nõknek pár éve, aztán rákerestem a neten. A neten minden rajta van xD
Figyelj, én a 176 cm magasságommal, meg a széles csontozatommal körülbelül medvének érezhetném magam melletted, hozzám tényleg a mackós 180-200 cm szép szál legények illenek. Viszont a kisebb, törékeny alkatú lányok nem értem miért nem értékelnek téged. Nekik is a magas kell, és ez meg bennem nyomja fel a pumpát, rengeteg olyan párt látok hogy egy nagy darab pasi valami aprócska leánnyal van együtt... és akkor nekem ki marad? 23/L
A kérdező hozzászólása: Tesó, sirhatnék azon naphosszat hogy jaj de rossz nekem mert nem vagyok 2 méteres konyhaszekrény, de minek, alacsonynak születtem, hát ebbõl kell kihozni a legtöbbet, jó nem mondom hogy nem zavar, mert zavar hiába is titkolnám, de nem mondtam le arról hogy is megtalálhatom azt aki szerethetõnek talál! fõ az optimizmus Tesó! :)
Valószínû nem a külsõddel van a gond, ismerek olyan sovány csávót, akinek jó nõje van. Nézzetek magatokba is, soha nem lehet tudni mi van ott, amit kiszúrnak és nem mennek bele komolyabba. Tudsz helyesen beszélni? Nem dadogsz? Nincs pocsék humorod? Nem nyáladzol? Nincs valami hülye eszméd? Fura reagálásod? Fura tettek? Aki itt írt, hogy õ is ilyen, azért nem kezdenek vele, meg is értem, ki a halálnak kell egy ilyen negatív rinya hapsi? Márpedig, aki ilyen, az nem a csalódásoktól lesz ilyen, alapból is benne van, ez csak erõsíti a sírós énjét.
akkor képet kérünk! :)
A kérdező hozzászólása: Adam én sok mindent elhiszek dehogy abból a sok szemétbõl amit neten hirdetnek "csajozási tudomány " címszó alatt meglehet tanulni bánni a csajokkal, azt kötve hiszem!A legjobb tanitómesterek az élet, a gyakorlat, és a tapasztalat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!