Találatok a következő kifejezésre: Miért vérzek után (36 db)

Üdv mindenki! Van egy 2 éves beagle szuka kutyusunk pároztatás után 1-2 hétel még mindig vérzik és nem tudjuk miért :S . Önök szerint? Kérem válaszoljanak hogy miért vérzik! Üdv:György

Legjobb válasz: Fel volt készítve a kutya a fedeztetésre, tehát megvizsgálta a tüzelés kezdetekor az orvos? Elõreesehetett a méhe, lehet hogy gennyes méhgyulladása van.... Orvos minél gyorsabban, rámehet a méhe. (Fedeztetés elõtt érdemes megvizsgáltatni a kutyát az orvossal, legalább 1 kenetet vetetni és felkészülni azokra a problémákra amik elõfordulhatnak. Mindezt a kutya érdekében.)

Fel volt készítve a kutya a fedeztetésre, tehát megvizsgálta a tüzelés kezdetekor az orvos? Elõreesehetett a méhe, lehet hogy gennyes méhgyulladása van.... Orvos minél gyorsabban, rámehet a méhe. (Fedeztetés elõtt érdemes megvizsgáltatni a kutyát az orvossal, legalább 1 kenetet vetetni és felkészülni azokra a problémákra amik elõfordulhatnak. Mindezt a kutya érdekében.)
Állatorvos! Fõleg, ha a tüzelésnek már be kellett volna fejezõdni! Gondolom azt tapasztalatból tudod, hogy mennyi ideig, milyen intenzitással tüzel a kutyád...
állatorvosnak mindenképp látni kellene, viszont hallottam olyat hogy egy kutya 4 hétig tüzelt.
Azonnal állatorvos! Nagyon valószínû h méhgyulladás veszélye áll fenn. Jobb esetben csak nem sikerült a fedeztetés, nem vemhesült a szuka, és ezért folytatódik a tüzelés. A vemhesülést követõ néhány napon belül abba marad a tüzelés. Egyáltalán megtörtént a fedezés?
Azonnal állatorvoshoz kell vinni, tényleg lehet gennyes méhgyulladás is, de ezt az orvos megmondja, mi nem tudhatjuk. A gyógyulása után pedig meg lehetne beszélni a dokival az ivartalanítását is, hogy a jövôben ilyen ne fordulhasson elõ.

Miért vérzik még mindig a fogam helye húzás után?

Tegnap volt húzva a fogam du. és még mindig vérzik. Miért van ez? Mit tudnék vele kezdeni?

Legjobb válasz: Szivárog vayg vérzik? Mert a szivárgás még akár 3 napig is teljesen normális.

Szivárog vayg vérzik? Mert a szivárgás még akár 3 napig is teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Hát inkább szivárog... Meg azért este is arra keltem, ahogy folyt a nyálam, hogy már van 1-2 vérfolt a párnámon.
Nekem foghúzás után konkrétan vérzett, akkor a doki tett bele valami alvadást elõsegítõ bigyót és mondta, hogy ezután ha fogat húznak akkor szóljak elõre...
Ha nyálas vérvolt volt, az nem baj, ha tömény vér, akkor inkább menj vissza. De a szivárgás néhány napig tényleg teljesen normális, legyél picit türelmes és el fog múlni. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nyálas vér volt, de azért az egyik folt elég erõteljes volt.

Szülés után kb mikor fog megjönni az első menstruáció? Akkor már lehet tampont használni? Közvetlen szülés után miért vérzünk? Mikortól kell védekezni az apukával?

Tudom szülés után 6 hétig nem lehet szexelni, és olyat is hallottam, hogy ameddig szoptatunk, addig nem eshetünk teherbe. Ez igaz? Milyen módon lehet szoptatás mellett védekezni? A gyógyszer befolyásolja a tejcit a baba szempontjából?

Legjobb válasz: tévhit, hogy nem eshetsz teherbe addig, amíg szoptatsz. amint szexuális életet éltek védekezni kell. ha szoptatsz akkor van olyan tabi, amit szedhetsz. Nekem akkor jött meg az elõ szülés után, amikor elment a tejem, rá kb. 2 hétre.

tévhit, hogy nem eshetsz teherbe addig, amíg szoptatsz. amint szexuális életet éltek védekezni kell. ha szoptatsz akkor van olyan tabi, amit szedhetsz. Nekem akkor jött meg az elõ szülés után, amikor elment a tejem, rá kb. 2 hétre.
A szülés után a méh falán egy nagy seb van, ott ahol a placenta tapadt és a szülésnél levált. Amíg ez a seb be nem gyógyul, addig várezhet. Az elsõ menstruáció ideje egyénenként változó. Attól függ, hogy mennyi "tejtermelõ" hormon van a szervezetben. Ha ezeknek a száma csökken, akkor lesz megint peteérés és menstruáció. Ezért is mondják, hogy amíg szoptatsz nem eshetsz teherbe. De védekezni azért ajánlott, mert nem tudhatod elõre, hogy mikor volt az elsõ peteérésed csak amikor már megjött vagy terhes lettél. Merthogy az érett pete elõbb megtermékenyítésre vár és csak utánna menstruálsz, ha mégsem termékenyült meg. És szívás úgy értesülni az elsõ peteérésrõl, hogy egyben az új jövevényrõl is értesülsz. Vannak olyan fogamzásgátlók, amiket szoptatás alatt is lehet szedni. A hat hét letelte után lehet tampont használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most már minden világos!! :)
A szoptatás egyáltalán nem biztos, hogy véd a teherbeeséstõl. Egyébként nekem szülés után 26 nappal már volt menstruációm, és utána is többé kevésbé rendszeresen megjött, miközben volt elég tejem. Szoptatás alatt marad az egyéb (mechanikus) védekezési mód, illetve van fogigátló tabletta is ami speciálisan szoptató nõk is szedhetnek, errõl a nõgyógyászodat kérdezd. Egyébként elég sok panaszt olvastam róla itt ezen az oldalon.

Miért vérzik a barátnőm szex után?

2 szer voltunk eddig együtt mindkét alkalommal jelentkezett, de csak most mondta el. Az első alkalom előtt majdnem 2 évig szexuálisan inaktív volt, és azelőtt is csak épphogy elvesztette a szüzességét egy pasival aki utána le is lépett. De állítása szerint a szüzesség elvesztésével járó vérzésen már túlvan. Nagyon nem szeretne orvoshoz menni, mert utálja a nőgyógyászt. Óvszerrel védekeztünk és kicsit nagyobb vagyok az átlagnál (nemtudom ez releváns-e). Remélem tudtok segíteni. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: 2 év azért nagy idõ, meg a méret sem elhanyagolható, lehet ezek miatt a vérzés. persze ha a 10. után is vérzés lesz, akkor ajánlott a doki

2 év azért nagy idõ, meg a méret sem elhanyagolható, lehet ezek miatt a vérzés. persze ha a 10. után is vérzés lesz, akkor ajánlott a doki
A hüvely nagyon tágulékony szerv. A szûzhártya átszakítása után ott már nem lenne szabad véreznie. (plusz azt rögtön látnád Te is, nem utána) Én mindenképp nõgyógyászt javasolnék, ez nem "szeretem, nem szeretem" dolog.
Elképzelhetõ, hogy a nagy méreted miatt neki kialakult egy méhszájsebe. Persze nem biztos, de amíg orvos nem látta, lehet, hogy minden alkalom után vérezni fog, és az semmiképpen sem jelent jót. Mindenképpen menjen el orvoshoz, akár szereti, akár nem, mert minél tovább halogatja, annál nagyobb baj lehet belõle (méhszájsebbõl méhnyakrák is lehet)! 28/N
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem vele hogy még 2 alkalommal próbálkozunk. És megpróbálok finomabb és kevésbé mélyre hatolóbb lenni. Ha ezek után sem változik a dolog akkor nõgyógyász. Köszönöm a segítséget, majd leírom mi történt!
Mindenképpen egy nõgyógyászati ellenõrzés! nem fog belehalni. Ha már kétszer is vérzett, ott van valami, ami vérzik. Még ha seb is, érdemes megnézetni. Egy évben egyszer úgyis el kell menni, panaszmentesen is. Inkább tudja le most.

Miért vérzek HSG után?

Legjobb válasz: Mert egy kicsit megbolygatták a belsõ részeket. Én sófeltöltés után 2 napig véreztem. Egy nap nem volt, majd emelgetés miatt újból elkezdtem. Akkor visszamentem a dokihoz, aki adott rá gyógyszert, amitõl elmúlott.

Mert egy kicsit megbolygatták a belsõ részeket. Én sófeltöltés után 2 napig véreztem. Egy nap nem volt, majd emelgetés miatt újból elkezdtem. Akkor visszamentem a dokihoz, aki adott rá gyógyszert, amitõl elmúlott.
Ha nem nagyon vérzel akkor nincs baj!Nekem is volt kicsit olyan maszatolás forma.Azt mondták 1-2 napig nem baj. Ha nem fáj, ha nem görcsölsz nincs gond.
Lehetséges, hogy sikerült feloldani az összenövést a HSG-vel, és az gyógyulgat. Ha nem vérzel nagyon, és nem fáj, akkor rendben lesz minden.Sok sikert!

Missed ab után 6 héttel kaptam kúpot, miért vérzek közben?

Legjobb válasz: Kontrollon voltam és kaptam 10 napos kupt amitöl kicsit vérezgetek.Ez nem baj?A nevét nem tudom a kupnak gyogyszertárba kaptam,kis folyásra irta fel a doki mert mütét után elöfordul.Egy menzim már volt ami el is mult.Köszi

A kérdező hozzászólása: Kontrollon voltam és kaptam 10 napos kupt amitöl kicsit vérezgetek.Ez nem baj?A nevét nem tudom a kupnak gyogyszertárba kaptam, kis folyásra irta fel a doki mert mütét után elöfordul.Egy menzim már volt ami el is mult.Köszi
Nekem missed ab után még 1-2 menzesz nagyon össze-vissza volt, sokáig tartott és rengeteg vér jött. A doki nézte uh-gal, azt mondta maradt egy pici vérömleny bent, majd kiürül. Rá 1 hónappal már majdnem tök jó volt az ultrahangom. Szóval ilyen elõfordul. Az egyik barátnõm missed ab után még vagy 4 hónapig úgy menstruált, hogy "összeértek" a ciklusai, szóval valamilyen szinten végig vérezgetett. Aztán a szervezet szépen helyreállítja magát.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Csak azért volt fura mert már egy hete befejezödött a menzeszem és mikor a kupott elkezdtem akkor onnantol vérezgetek.Sajnállak meg a Barátnödet is:(teljesen átérzem..nagyon rossz volt..:(((

Segítség Miért vérzem menstruáció után 2héttel?

Elõször valami barna izé folyt belõlem most meg már piros vér is. Segítség nem tudom mivan?

Legjobb válasz: sok vagy keves? peteeres korul elofurdulhat kis pecseteles, meg hormoningadozasok miatt. ha rendes verzes es 2-3 napig is tart, doki.

sok vagy keves? peteeres korul elofurdulhat kis pecseteles, meg hormoningadozasok miatt. ha rendes verzes es 2-3 napig is tart, doki.
Félidõben vagy, ez normális ovuláció is lehet!
Én is ovulációra gyanakodnék. Korod?

Miért vérzek masztizás után?

Nem hüvelyi úton masztizom, csak a csiklómat dörzsölöm, de gyakran elõfordul utána kisebb mennyiségû vérzés. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Esetleg kidörzsölöd vagy megkarmolod magad a nagy hevességben?

Esetleg kidörzsölöd vagy megkarmolod magad a nagy hevességben?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel nem is kell orvoshoz mennem? Hála az égnek, köszönöm a válaszokat!
Valószínûleg.:)
Akkor a bugyikád kidörzsöli.
A kérdező hozzászólása: Valóban, nem szoktam annyira benedvesedni, hogy a csiklónál is érezhetõ legyen. Akkor semmi komoly gond nincs, csak kidörzsölöm?
Vékony a bõröd, és vlsz kidörzsölöd.
*kidörzsöli
nem nedves-csúszós a csiklód és az ujjad kidörzsölõdi
ja hát így nem tudom, lehet hogy így is erõs neki a dörzsölés
te mivel csinálod? csiszolópapírral?
A kérdező hozzászólása: Legtöbbször nadrágon keresztül szoktam, úgy valamiért jobban esik. Szóval nem hinném, hogy megkarmolom magam.
Vélhetõen. Mindenesetre sztem egy ideig ne nadrágon keresztül csináld, akkor majd meglátod, mi a helyzet.

Tanácstalan vagyok. Nem tudom, hogy miért vérzek minimálisan egy héttel menstruáció után. Szerintetek mi lehet az oka?

Tisztasági bõven elég és kb 2 napja van.Viszont múlt héten elmúlt a menstruációm.Valakivel volt már ilyen?Elõre is köszönöm a válaszokat.17/L

Legjobb válasz: El kéne menned orvoshoz. Biztosat csak õ tud mondani.

El kéne menned orvoshoz. Biztosat csak õ tud mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Én is már ezen gondolkozok.

Miért vérzek maszturbálás után?

Már egy ideje, talán egy éve csak szinte rendszeresen az történik, ha kb. még 10 nap van hátra a menzeszemig, és maszturbálok (csiklósan, semmi felnyúlás), akkor az azt követő nap és teljesen a ciklus elejéig csak pecsételő, néha élénk véres foltokat látok a bugyimon, aztán persze megjön rendesen pár napig. Próbálom magyarázni, hogy talán az összehúzódások miatt megindul a vérzés kicsit, de mivel nem a hormonok idézik, ezért csak pecsétel. Gondolkozom, hogy elmegyek nőgyógyászhoz, de igazából túlzottan semmi rossz nincs vele, csak ez a kellemetlenség, hogy folyton tisztaságit kell viselnem a menzeszem elejéig. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Kiderült, hogy mi miatt volt? Talán hormonális problémák? Köszönöm a segítő válaszokat!

Legjobb válasz: Volt már olyan, hogy csak 1-2 napig pecsételt, és akkor idõ elõtt megjött. Az orgazmus ennyire hatással lenne erre?

A kérdező hozzászólása: Volt már olyan, hogy csak 1-2 napig pecsételt, és akkor idõ elõtt megjött. Az orgazmus ennyire hatással lenne erre?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!