Találatok a következő kifejezésre: Miért vérzek, ez (59 db)

7 hetes vagyok, 2 napja vérzek. A tegnapi UH-n minden rendbe volt, a baba nő, van szívhang is, a doki szerint minden ok. Haematoma nincs. De akkor miért vérzek? Ez tényleg előfordul? Vagy valami rossz előjel? Az előző terhességem alatt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!

Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!
szerintem ha van rá lehetöség menj el másik orvoshoz is, nem baj az ha más is megnéz, mennyi vérzésed van, piros, vagy csak barna?
miért nem mész vissza a dokihoz?
Hát nem tudom, de sovány koca vágtában szedném a csülköm az orvoshoz. Hogy tudsz it kérdezgetni? Miért nem az ovost kérdezgetted mûtét után, hogy mie számíts és mi az, ami bajnak számít majd? Ilyen információk nélkül mûtõasztalról felkelni ostobaság. Menj dokihoz!
Jézusom! Azonnal orvos vagy kórház!!!
Jézusom!!! Nyomás a DOKIHOZ! MINÉL HAMARABB.
Ha kivették a méhedet, akkor összevarrták, lezárták a méhszájadat. Ha most vérzel, akkor ott csak valami komoly baj lehet. Ne halogasd, reggelig se várj, telefonálj oda abba a kórházba, ahol mûtöttek, mondd el az ügyeletes orvosnak, hogy mi a helyzet és õ eldönti, hogy be kell-e azonnal menned (valószínûleg igen, ekkora felelõsséget egyetlen õrült sem vállal).
Azonal irány egy korház mert valami komoly baj is lehet!Sõt valószinû hogy az!
Na mi lett?

Miért vérzek, normális ez?

9 hete volt a császármetszésem a 6 hetes kontrollon az orvos mindent rendben talált. Hiába próbálkoztam minden módszerrel tejem nagyon kevés van (napi 100ml)így a Babám tápszeres. Tegnap szoptatás után véreztem (biztos nem a mensim volt, mert ahhoz kevés és elmúlt) mit?l van ez? Menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: ne menj, az mensi volt. a szoptatás se garancia rá hogy nem jön meg de így nem csoda h korán megjött. a mensi nem biztos h olyan mint elõtte lehet h csak barnázol vagy csak keveset vérzel vagy akár ömlik és lehet 1 napig is de több napig is eltarthat és az is normális ha változo idõközönként jön meg vagy 1-2 hetente vagy több havonta stb. Olyan nagyon fel van kavarodva a szervezet h azért van ez. A dokim mondta ezt és azt is hogy 1év alatt kell teljessen rendezõdnie a dolognak ha aztán se akkor kell dokihoz menni. Aggaszto az lehet ha nagyon sok a vérzés akkor ajánlott elmenni mert lehet h kaparás kell azért az erõsebb vérzés de ez se biztos. Szoval nyugi. De ha nagyon aggodsz hívd fel a nõgyogyászod mert az nem jo ha idegeskedsz!

ne menj, az mensi volt. a szoptatás se garancia rá hogy nem jön meg de így nem csoda h korán megjött. a mensi nem biztos h olyan mint elõtte lehet h csak barnázol vagy csak keveset vérzel vagy akár ömlik és lehet 1 napig is de több napig is eltarthat és az is normális ha változo idõközönként jön meg vagy 1-2 hetente vagy több havonta stb. Olyan nagyon fel van kavarodva a szervezet h azért van ez. A dokim mondta ezt és azt is hogy 1év alatt kell teljessen rendezõdnie a dolognak ha aztán se akkor kell dokihoz menni. Aggaszto az lehet ha nagyon sok a vérzés akkor ajánlott elmenni mert lehet h kaparás kell azért az erõsebb vérzés de ez se biztos. Szoval nyugi. De ha nagyon aggodsz hívd fel a nõgyogyászod mert az nem jo ha idegeskedsz!
Lehet, hogy még mindig tisztulsz...igaz engem 3hete császároztak, de hol alig van, hol meg mint egy mészárszék úgy ömlök... a tejcsirõl annyit, hogy nekem pl beindult az 5napon de nem tudtam, hogy a homeos tejserkentõ bogyókat abba kell hagyni és majdnem elapasztotta.4napba tellett még életet leheltem bele, egész nap köménymaglevest ettem, ittam a hipp natal szoptatós teát, rengeteget aludtam és fejtem mint az állat minden szopi után.Most egy hétre rá elértem azt, hogy a babám pl ma 110ml megevett igaz két cicibõl, de már jól lakott..igaz nem mindig igényel ekkora adagot-mert ez most kiugróan nagy, de a 70-80ml ami egy szopira kell az megvan, és utánna még fejek.Igaz van, hogy alig jön, de van, hogy 20ml is lejön utánna.Próbáld meg, hogy jó meleg vízzel megmosod és közben megnyomkodod a cicidet szopi elõtt (nekem már utánna folyik is a tej belõle)szopiztok felváltva ...nem csak az egyikbõl, mert be kell indulnia, maj ha lesz fixen tejed akkor lehet egyszer az egyikbõl másszor a másikból etetni..aztán ha szopizott utánna fejjél.Legjobb az elektromos, mert közben tudod maszírozgatni a cicidet és az is segít.Jah és ami nagyon fontos, mindig igyál szoptatás elõtt és közben, nekem sokszor fél egy liter víz is lemegy-ez is segíti a termelést.HA szereted a sört igyál alkohol mentes sört az is serkenti a tejet.SZtem simán be tudnád indítani a cicit, mert nem állt el a tejed, csak noszogatnikell-jah és sokat tedd mellre , mert úgy jobban serkentõdik...Próbálgasd szorítok, de ne add fel mikor úgy érzed nem jön belõle, kitartás, nekem is napokba tellett és még mindig küszködök vele, de nem hagyom el magamat , mert ezzel akarom etetn a kicsit.

Melyik a legújabb CS (counter-strike) verzió, ez a global offensive ez micsoda, és miért rejetegetik elõlem?

Legjobb válasz: A Global Offensive a legfrissebb CS. Kerdesed masodik felet nem tudom ertelmezni.

A Global Offensive a legfrissebb CS. Kerdesed masodik felet nem tudom ertelmezni.
dafuq

El tudnátok magyarázni, hogy a Bioshock Infinitében ki ez a Lutec páros és hogy miért vérzik az emberek orra miután elizabeth megnyit egy teart?

Mert nem igazán értem.Meg annyira nem tudok angolul.

Legjobb válasz: Lutecék fedezték fel ezt az egész térben-idõben ugrálós cuccot, és nem ikrek hanem ugyanaz a két ember mert Comstock megölte õket de a többi univerzumban élnek ezért ugrálnak mindenhová. (Amúgy én se vágom nagyon hogy mi van ma fejeztem be)

Lutecék fedezték fel ezt az egész térben-idõben ugrálós cuccot, és nem ikrek hanem ugyanaz a két ember mert Comstock megölte õket de a többi univerzumban élnek ezért ugrálnak mindenhová. (Amúgy én se vágom nagyon hogy mi van ma fejeztem be)

Letöltöttem az Anime Studio Pro 9.1 Trial Version-t de regisztrációnál azt akarja hogy adjam meg a kártyám számát stb amivel én fizetek de ez ingyen verzió akkor miért akarja ezt?

Legjobb válasz: A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.

A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem le, most akarnám telepíteni de máris kéri.
ilyen program is van

Fel akarom telepíteni Nokia C7emre a játékokat és folyton ezt írja ki: "Nem telepíthető.4. 07 (3) vagy újabb verzió Qt szükséges" Miért írja ezt? :|

pedig ugy irja, hogy szignózva van, amugy innen töltöm a gameket:

Legjobb válasz: mert qt s játék. Töltsd le hozzá a kért qt pakkot. Amúgy az nem csak a játékok miatt jó ha van. A nokiaorogramokon is fenn van.

mert qt s játék. Töltsd le hozzá a kért qt pakkot. Amúgy az nem csak a játékok miatt jó ha van. A nokiaorogramokon is fenn van.
A kérdező hozzászólása: De azt hogy, vagyis én megcsináltam egy bizonyos "hacket" ez alapján: http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton-symbian-hack-by-code.. , bár lehet elrontottam vagy elnéztem valamit, de nemtudna valaki küldeni egy ehhez hasonlót(vagy amivel mûködni fog) linket?

A 2 FIU DEGUM NÉHA BEGOLYÓZIK. Kiengedem őket elvannak utána 5 perc mulva verekednek de ugy hogy egyik megsérül. Most például az egyik lábát feltartja és vérzik :S:S miért csinálják ezt? Amugy ketrecben meg alszanak együt stb. :|

Legjobb válasz: Alapból ott kezdõdik, hogy nem szabad õket szétválasztani! Ki kell hogy alakuljon ki a vezér! Amíg ez nem történik meg (mert nem hagyod) addig ilyen komoly bunyók lesznek! Nekem már rég kialakult, és nagyobb bunyók ritkán vannak! Egész nap össze vannak bújva, néha verekszenek, mikor ki vannak engedve a lakásba, akkor együtt mennek mindenhova!

Alapból ott kezdõdik, hogy nem szabad õket szétválasztani! Ki kell hogy alakuljon ki a vezér! Amíg ez nem történik meg (mert nem hagyod) addig ilyen komoly bunyók lesznek! Nekem már rég kialakult, és nagyobb bunyók ritkán vannak! Egész nap össze vannak bújva, néha verekszenek, mikor ki vannak engedve a lakásba, akkor együtt mennek mindenhova!
A kérdező hozzászólása: Mostis :S egyiket bezártam ( a sértültet) a ketrecben pihenni kicsit aztán kiveszem kiengedem , össze találkoznak és hullik a szõr össze vissza :|| nem értem :'( a sértült már menekül a másik elõl..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szétválasztani biztos nem fogom mert tavaj már eljátszottam és a degu.hu-n mondták hogy nem szabad ilyet , mert azok a deguk akik egy alomból vannak azokat szétszedni nem szabad. Csak annyira rossz nézni ahogy verekednek. Nálunk volt ennél brutálisabb pl amikor az egyiknek leszakadt az egyik ujja.. most alszanak együtt szoval oké de biztos vagyok benne hogy ilyen máskor is lesz.Köszönöm a tanácsokat!
elõzõ elõtti -_-
az 1. hozzászólónak igaza van, de ezek nagyon elfajulhatnak, az enyémnek pl hiányzott az 1ik füle... szal azért lehet õket befolyásolni. elõzõ voltam
Valószínûleg nem bírják egymást. Rakd õket külön ketrecbe!
Dominálnak 1mással ha kiengeded õket az 1 új terület és azért megbunyoznak, és az erõsebb jelzi h õ az alfahím :D nekem 2 nõstény degum volt azok is volt h összeverekedtek, de amikor kiengedtem õket akkor ott voltam én is elõszõr és úgy mászkáltak, ha összekaptak akkor odacsaptam, és tudták hogy hol a helyük, nem volt gáz.A 2 csaj elõtt nekem is volt 1 fiú degum egyedül, õt is terrorizálta 1 másik hím degu azért került hozzám. Szerintem domináld felül a nagyobbikat vagy válazd el a 2-t egymástól, vagy külön külön engedd ki :D más ötletem nincs ha mind2-t meg akarod tartani
A kérdező hozzászólása: a sebesült most lefeküdt és cincog halkan.mibaja???:S
A kérdező hozzászólása: mmegin nem értem.. aki bevan zárva elkezdett cincogni és a másikkal szagolgatták egymást a ketrec közt.kinyitom, bemászik a másik és most szagolgatják egymást...
van 1 jó oldal guglizz rá "Miskolci Deguklubb" vagy vmi ilyesmi az a legjobb degus oldal , és van 1 szakértõ csaj aki tanácsokat is ad e-mailen.

Star Wars force unleashed ultimate sit edinton. A második pályán kikapcsol a játék és ez már a második verzio amit letöltök miért van ez?

már kiprobáltam sokszor és mindig ugyanott a második pálya egyik részében..miért van ez??

Legjobb válasz: Hát mert ne a játékot szedd le megint te hanem cracket a reloaded crack fix tökéletes

Hát mert ne a játékot szedd le megint te hanem cracket a reloaded crack fix tökéletes
Van hozzá egy javítás, torrenten megtalálod.
A kérdező hozzászólása: akkor egy másik crack ot tölcsek le hozzá?

Szinte állandóan vérzek, miért van ez?

Kb másfél hónapja meg?rült a menszeszem. Kisebb nagyobb megszakításokkal szinte folyamatosan vérzek. Annyira kevés, hogy a betét nem lesz véres, sem nappal, sem éjszaka, viszont akárhányszor megyek wc-re, a papíron látom mikor elölr?l törlök, hogy véres. Nem sértettem meg magam borotvával, nem vagyok sebes vagy akármi, ez menszesz. Most megint kb negyedik napja vérezgetek, el?tte 5 napig nem volt semmi, de azel?tt megint vérezgettem 4-5 napig. A mennyisége nagyon változó, de mindig nagyon kevés. Sokszor van hogy délel?tt nincs semmi, estére vérzik kicsit, de reggelre megintcsak épphogy halvány, vagy semmilyen.

Legjobb válasz: Valószinüleg hormonális zavar lehet az oka,esetleg kereshetsz olyan teát,ami jó lehet.De inkább orvossal nézesd meg magad,attól vérzel még megvizsgálnak,nekik ez nem rendkivûli,sokszor vérzészavar ral mennek a nõk orvoshoz.Ne izgulj,biztos minden rendben lesz!

Valószinüleg hormonális zavar lehet az oka, esetleg kereshetsz olyan teát, ami jó lehet.De inkább orvossal nézesd meg magad, attól vérzel még megvizsgálnak, nekik ez nem rendkivûli, sokszor vérzészavar ral mennek a nõk orvoshoz.Ne izgulj, biztos minden rendben lesz!
szia! nekem is ez van, vagyis csak volt. szintén túlsúly (elég jelentõs). már évek óta fent állt ez, hónapokig menstruáltam utána hónapokig semmi. rengetek online dokinak írtam, ott írtak egy olyat nekem h PCOS. (olvass utána) aztán lett prkapcsolatom, és ott meg nagoyn zavart szexnél, hogy elõtte mindig kimosni magam és parázni, hogy na most véres lesz- e a lepedõ. így hát elmentem dokihoz, az lehuroggot hogy terhes vagyok-e. mondom kizárt (mindig véekeztünk). elküldött UH-ra ott megnéztek hüvelyivel is meg hasival nem találtak semmit (szóval igy gondolom PCOS kizárva). oda is úgy mentem én is h egyik reggel volt valami másnap semmi, de már nem érdekelt túl akartam lenni úgy voltam vele annyira nem lesz sok. mázlim volt mert pont nem lett para. szóval megnéztek utána vissza nõdoki. az még elküldött egy BHCG (terhességi vérvétel)-re, mert mániaja volt, h terhesség miatt. hiába modntam h ez régebb óta áll fen, mitn hogy szexuális életet éljek. na és erre fogamzásgátlót mondta hogy azt szedjem, ha meg majd gyereket akarok akkor ráérünk azzal törödni. addig bogyó (ami nekem amúgy is kellett volna). rákérdeztem, h túlsúly okozhatja-e és azt modnta hogy igen. gyanítom amúgy hogy attól van, mert régen voltam endokrinológián, évekkel ezelõtt és már akkor sem volt jó a havim, megkérdezte doki hogy milyen a vérzésem, mdontam h elég rendszertelen, mire, hogy a túlsúly miatt. szóval tessék diétázni, de menj el dokihoz hogy a PCOS-t kizárják. szerintem. mondd meg neki h vérzel, ha megakar vizsgálni. ott még eldöntheted, hogy engeded-e a vizsgálatot. hajrá :) ha van még kérdésed írj nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Húúúúúú de aranyos vagy hogy ilyen hosszan leírtad az esetedet! Akkor jól sejtem hogy a túlsúly miatt van. Sajnos rajtam nem 30 kiló felesleg van hanem sokkal de sokkal több. De eddig semmilyen problémám nem volt, vérnyomásom nagyon jó, nemrég voltam vizelet+vér vizsgálaton minden eredményem kitünõ, koleszterin, vércukor is normális. Más ilyen súlynál mint amennyi vagyok én, már szõrösödne az arcán, nekem semmi bajom nincs. (100 felett vagyok BÕVEN). A versenysúlyom 83 kg körül volt 3 éve, akkor nagyon csinos voltam. A menszesz most megijesztett és most tényleg szívvel diétázok, nem drasztikusan, csak egészségesen, mértékkel. Neked akkor még mindig vannak ilyen problémáid? Vagy a gyógyszer beállította, gondolom?
hány éves vagy, azt megkérdezhetem? rajtam 40 kg körüli túlsúly van, de ezen a vérzésen kivül nekem sincs más bajom. (de lekopogom) igen a gyógyszer telejsen beálította, annyi történt, hogy elõször mikor attól megjött nagyon begörcsöltem (elõtte sose görcsöltem), sírtam miatta, de vettem be két nospás és elmúlt. ma kezdem pont a 6-ik levél szedését, és most is vérzek és nem si fáj. néha érzem egy picit, de ez teljesen normális még fájásnak sem nevezném. ezenfelül még képzeld nekem igy egybe kijött -elméleetem szerint- egy hatalmas nyálkahártya darab iylen tenyér nagyságú volt, véres fehéres akármi. amikro ienkor 'megvagy' akkor vannak benne darabok? szóval a nyálkahártyád az távozik? nekem szerintem az volt úgy megvastagodva, mert nem hagyta el a testem normálisan és amiatt fájhattam.
Én madnem két hónapig véreztem. Naponta egy tisztasági betét megtelt, volt hoyg egy tampon is. Elmentem 2 hónap után nõdokihoz, és mondta, ez gyulladás. Kaptam krémeket, meg kúpot is, 8 napig kellett ezeket használnom. Azóta semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok! Igen az enyém is darabos, de nem ilyen hatalmas mint amit te írsz, inkább gomb nagyságú, összecsomósodott vörös vércsomó szerû darabok. Van benne gombostûfej nagyságú is. Úgy tervezetem hogy csinálom a diétát és ha 15 kg minusznál még mindig nem szûnnek ezek a panaszok, akkor elmegyek orvoshoz. Most járok 4 kg-nál kb. A pcosnak utána nézek mindennképpen!
A kérdező hozzászólása: 15:37-es! És azt megmondta pontosan milyen jellegû gyulladás? Vagy mitõl volt?
Vsak annyit moöndott , hogy gyulladás , éa valószínû felfázás vagy hasonló okozta. Ennyit mondott. Azóta nagyon vigyázok erre is, hogy hideg kõre ne üljek le. 2 éve emiatt hólyaghurutom volt, leültem egy hideg kõre. Azóta figyelem, hova ülök le. Mikor ez a vérzés volt, én nem éreztem, hogy nagyon hideg helyre ülök, de nem elképzelhetetlen, mert mikor ez történt velem, nem volt épp jó idõ. Azóta még jobban vigyázok, pedig hozzáteszem nem vagyok olyan, hogy nah, itt van a 22 fok és már miniszoknya. Nagyon vigyázok erre, télen nem járok picikabiban, és szoknyát sem húznék, még buli kedvvéért sem, mert nagyon fázós vagyok. Szerencsére azóta semmi baj velem. Remélem neked is megoldódik a problémád. Írj mindenképp itt, ha voltál dokinál, kíváncsi vagyok, neked mit mondott, mi lehet a baj. ( Egyébként én is úgy mentem, hogy kicsit véres voltam, mert nem lehetett kiszámítani mikor múlik el.De el kellett már mennem, mert nem bírtam ezt tovább. Megkérdeztem elõtte a dokit, így megvizsgál-e.)
Szia! Szerintem a fölösleged miatt lehet a fura menses, én sovány vagyok, de szintén ez a gond, van, hogy 3 hónapig nem jön meg, vagy olyan erõs, hogy 1 óra alatt átázok. SZerintem itt kell kesesned a problémát. Én meg hízókúrázok!:D Neked is sok sikert!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!