Találatok a következő kifejezésre: Miért várja a pasik (11 db)

Miért várnak el a pasik tőlem olyat amit fordítva nem tudnak megadni?

Mindegyik aki odajön hozzám elkezdi ezt a szöveget hogy "szép a szemed, de különleges vagy, nincs mégegy ilyen lány, hol bújkáltál eddig"...

Legjobb válasz: És te miért vársz el tõlük olyat, amit nem tudsz megadni? Miért nem jössz össze egy átlagos pasival, ha benned sincs semmi különleges?

És te miért vársz el tõlük olyat, amit nem tudsz megadni? Miért nem jössz össze egy átlagos pasival, ha benned sincs semmi különleges?
A kérdező hozzászólása: azért nem jövök össze egyikkel sem vagy csak rövid idõre mert rájövök hogy csak szexet akarnak
A kérdező hozzászólása: pont az volt a kérdés hogy minek kamuznak mindenfélét amikor nyilvánvaló hogy tucatcsaj vagyok, mit hazudoznak hogy szép vagyok meg különleges mikor nem hogy miért nem lehet megmondani õszintén hogy csak b.aszni akarnak, mit kell ezt a szerelmetes dumát benyomni mikor tök átlátszó az egész
Talán azért gondolkozz el rajta, mert nem mindegyik srác ilyen.Vannak akik tényleg érzelmekre és normális kapcsolatra vágynak, ezt viszont ránézésre egyikrõl sem tudhatod. :)
mivel a nõk többségének arra van szüksége, hogy hazudjanak nekik így a férfiaknak alap, hogy hízelegnek és lehazudják a csillagokat az égrõl. aki nem így tesz az versenyhátrányban van. amúgy nem értem, hogy az elsõdleges kérdésed, hogy jön a másikhoz, nincs összefüggés. hozzáteszem, hogy az a normális ha az egyik fél annyit vár el a másiktól mint amennyit adni tud. vagyis ez lenne...
Nem tudhatod ennyibõl, h csak szexet akarnak-e. Ez csak kifogás, valójában azért nem kellenek neked, mert nem néznek ki elég jól. Ha egy igazán jó pasi közeledne hozzád ugyanígy, fel se merülne benned, h csak meg akar dugni, még akkor se, ha tényleg csak meg akarna dugni.
# 6/6 Igaza van. Ha a szoke herceg menne oda hozzad, hogy meg akar dugni egybol igent mondanal. Nem a ketszinuseggel van neked bajod, hanem azzal, hogy nem tetszenek neked, hogy ez miert van igy az mar mas kerdes.
A kérdező hozzászólása: utálom a szõkéket :D

Ha a pasi elvárja a lánytól, hogy a szájába élvezhessen akkor utána miért nem csókolja meg, ha viszont nem csókolja meg mert szerinte undorító, akkor miért várja el a lánytól, hogy a szájába élvezhessen?

Elgondolkodtató egy kérdés...

Legjobb válasz: ma 04:02: Na mert Te aztán nagyon tapasztlat vagy. Képzeld el, pont rádillik az, mait a kérdezõ kérdezett. Az ilyen majmoknak minek barátnõ? Ha undorodsz a g*cidtõl, akkor hogy várod el a párodtól, hogy egyáltalán hozzáérjen? Ha beleélvezel a szájába, lenyeli, utána meg se puszilod? Beléd annyi megértés szorult, elfogadás, intimitás, mint egy fábadzorult féregbe.

ma 04:02: Na mert Te aztán nagyon tapasztlat vagy. Képzeld el, pont rádillik az, mait a kérdezõ kérdezett. Az ilyen majmoknak minek barátnõ? Ha undorodsz a g*cidtõl, akkor hogy várod el a párodtól, hogy egyáltalán hozzáérjen? Ha beleélvezel a szájába, lenyeli, utána meg se puszilod? Beléd annyi megértés szorult, elfogadás, intimitás, mint egy fábadzorult féregbe.
Pasi vagyok, ilyen élményben még sajnos nem volt részem, de tutira nem okozna gondot megcsókolni a lányt akit szeretek, g*ci ide vagy oda. Ha ilyet tesz nekem a lány, mert szeret, én is bármit, mert szeretem. Valaki undorodik tõle, de ha elvárja és utána fintorog...tudom sajnálni. 27F
az én barátom megcsókol utána.
Megin 09:06os vagyok: De egyébként barátom nem VÁRJA el, ha nincs kedvem akkor kiköpöm. De természetesen nem is várhatja el, hiszen ugyanolyan szabad ember vagyok mint õ. Aki nõ ezt hagyja, az ugyanúgy saras a dologban.
Elgondolkodtató kérdés valóban, és ezért vannak olyan nõk, lányok, (köztük én is) akik nem engedik, hogy a szájukba élvezzen a párjuk, bármennyire is szeretik a párjukat. 28L
Szia az én barátom is ilyen, undorodik a sajátjától. Mondtam neki kóstoltad már? Azt mondja: nem. Mondom dehogynem kóstoltad, ne hazudj. Mondja jó igen kóstolta. Mondom milyen íze van? Azt mondja semmi undorító. Mondom jó, akkor miért nem csókolsz meg utána? Hát mert az mégiscsak a spermája... Érdekes "puncis szájjal" mindig csókol... Nem értem én ezt a felfogást. Tehát az a lényeg hogy engem úgy tart, hogy az én számba engedheti a spermáját mert az én szám az nem ér annyit mint az övé? Szerintem csak egyszerûen hiúak.
Eddig ezen nem is gondolkodtam. De így belegondolva ez tényleg undorító. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem (: blõee
09:06 vagyok: nem vagyok feminista, de ez igen érdekes felfogás. Attól függetlenül hogyha ez jól esik neki, akkor élvezzen a számba. Õ meg a fenekembe turkál az ujjával ha análra kerül a sor, szóval ö rosszabbul járt:D :)
Azért mert ha nõ vagy, és sperma van a szádba, az normális, egy férfi esetében ez már inkább undorító,
nagyon elgondolkodtató... Miért te kóstolgatod a saját nedveid? Attól, hogy a párodét szereted még nem kell a sajátodat is... Gondolom, hogy nem volt még egy kicsit is komoly kapcsolatod, párod se, azért kérdezel ilyen marhaságot. Keress magadnak párt te balf*sz.
nem tudom miért lányok, ha a párotok titeket kényeztet utána õ sem kap puszit vagy mi???? nálunk minden ilyesmi teljesen normális, ki nem hagyná szerintem a csókot miután elélvezett....ááá szerintem ehhez egy kicsit érettebbnek kell lenni, ha valaki szereti a párját, plusz szereti önmagát is valamennyire és kellõen nyitott akkor miért ne lehetne megcsókolni utána egymást? számomra soha nem volt semmi undorító benne. soha. 21 L
Hát nem tudom, ha engem kinyalna vki, akkor utána nem szívesen csókolnám meg..Nekem ez kicsit undorító.:D:S Mindenki más.:)
Szerintem nincs ebben semmi undorito, söt kifejezetten izgatonak tartom. 23F
Hát én látok benne logikát, mert megmondom õszintén, én sem szeretem, mikor puncis szájjal megcsókol. Nem tudom miért, nem tartom se undorítónak, se visszataszítónak, csak nem tetszik az orromnak a szaga. A barátomnak meg a sperma szaga nem tetszik, ezt meg is mondta nekem még a kapcsolatunk legelején, hogy undorodik a SZAGÁTÓL. Tehát nem tõlem, miután a számba élvezett, nem magától a spermától, mert egy teljesen természetes cucc, ráadásul az övé, hanem a szagától. Ha más szaga lenne, vagy egyáltalán nem lenne szaga, valószínû nem problémázna vele. Én ugyanígy vagyok a punciszaggal, ami neki vonzó, az nekem lehet nem tetszik. 21/L
Mert a világ az ellentmondásokra épül. :D
Mi oda - vissza megcsókoljuk egymást, ez számunkra egyértelmû kényeztetés után. Igaza van az elõttem válaszolónak az éretlenséggel kapcsolatban.
Hála az égnek az enyém rendszeresen nyeli. El se tudnám képzelni, hogy olyan nõvel éljek aki undorodik a spermámtól!
hm..Spermás csokokon vitatkoztok.Az én párom egyáltalán nem csokol meg szex közben legyen bármilyen.:(Teljesen elszomorit!De jo nektek irigy vagyok most! 22/L
Aki erre azt mondja, hogy undorító, az éretlen.
én például ha elvárom orálba csináljuk akkor én ugyanúgy nyalok ez egyértelmû
Engem is mindig megcsókol utána a párocskám:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket!! Ezt a fiúknak szántuk a párommal mer én (18/L) sok fiúval beszélgettem errõl és mind azt mondták hogy gusztustalan lenne utána megcsókolni a lányt, de örömmel konstatáltam hogy vannak még értelmes lányok és fiúk a mai elkorcsosult társadalomban.
Én sem várom el, de nyilván örülök, ha csinálja. És egyáltalán nem undorodom a saját nedveimtõl, miért ne jöhetne utána a csók? Aki ilyeneken problémázik, az buta.
Mi is csókolózunk utána. Egyébként szerintem önzõ dolog elvárni.
Hát igen, vannak ilyenek... nem sokba nézheti az ilyen pasi a barátnõjét... szerintem. Parasztok! (ennyi róluk a véleményem).Én mondjuk nem hagyom sosem hogy a számba élvezzen.
Én egyik alkalommal megkérdeztem errõl a barátomat, és azt mondta, hogy õt nem zavarja. Sõt, igazából én furcsálltam... De örülök, hogy így gondolja, mert szeret. 19/L

Miért várja el a pasik többsége, hogy egy nő házias legyen?

Úgy értem h elvárják hogy csak a n? mos-f?z-takarit-vasal stb.Ez olyan ódivatú sztem! T?lünk nyugatabbra állitólag már nem igy gondolkodnak a pasik,ott egyenl? arányban osztják fel a házimunkát a felek egymás közt...meg persze a gyereknevelést is...hiszen ez mindkett?jük dolga,nem? Mért nem változik a szemlélet itthon? így semmi kedvem nem lesz férjhez menni...irjatok minél többen,komolyan érdekelne hogy mit gondoltok err?l,remélem nem csak én vagyok a túl felvilágosult...:D

Legjobb válasz: Én több mint 5 éve élek párkapcsolatban, és az én pasim eleinte nem segített semmit a házimunkában, és ez baromira idegesített. De addig magyaráztam neki, hogy azért ha nem is segít, de legalább könnyítse meg a munkámat. Pld: "zoknigombóc" szindróma, benthagyta a tányért a szobában, összevissza ruhák, zsepik, stb. Sikerült annyira megnevelnem, hogy mostmár néha fõz is, kitereget ha megkérem, leviszi a szemetet, meg ilyesmik. Jó, nem egy nagy dolog, de azért egy pasitól mégis valami. Sajnos csodát nem lehet várni. Régen az volt, hogy a nõ otthon rendezte a gyerekeket meg a háztartást, a férfi meg melózott. Ma ugyanez a felállás, csak már a nõ is melózik + a háztartás + gyerekek. És ezt nem érti meg a legtöbb pasi, hogy azért mi sem vagyunk állatok. Este hazajövünk fáradtan a munkából, a férfi leül a tv vagy a sz.gép elé, mi meg akkor mosunk, meg fõzünk, meg megpróbáljuk rendbe vágni a kérót és akkor még ott az esti szex... ezért megy tönkre sok házasség, mert nincs kompromisszum és megértés. Nem fogják fel, hogy mi nõk többet dolgozunk.

Ok. Ha ez a nõk dolga, akkor ti pasik meg csak adjátok a lóvét haza, akkor mi nem megyünk melózni, otthon leszünk egész nap, neveljük a kölköket meg összerottyantunk minden nap valamit a konyhában, ragyogni fog a kéró és mindenki boldog lesz! Na.
12.30 és 12.48-as is én vagyok. Látod, ugyanezt monom én is, de ezek az idióták nem értik meg, egyszerûen nem fogják fel, ahogy mondod, az arányokat. Odáig azt aláírom, hogy a takarítás meg a gyereknevelés a nõk dolga. Ez így ok. De akkor nem kéne dolgoznunk, nem? Akkor tartsanak el a pasik minket meg a kölköket, mint régen! És akkor senki nem fog ugatni! Csak az már nekik büdös. Jajjjj, de mérges tudok lenni ilyenkor. Ja, és még menstruálunk is, és akkor is van házimunka, meg gyerekek, és akkor jon az orál hét mi? Fasza...
Én több mint 5 éve élek párkapcsolatban, és az én pasim eleinte nem segített semmit a házimunkában, és ez baromira idegesített. De addig magyaráztam neki, hogy azért ha nem is segít, de legalább könnyítse meg a munkámat. Pld: "zoknigombóc" szindróma, benthagyta a tányért a szobában, összevissza ruhák, zsepik, stb. Sikerült annyira megnevelnem, hogy mostmár néha fõz is, kitereget ha megkérem, leviszi a szemetet, meg ilyesmik. Jó, nem egy nagy dolog, de azért egy pasitól mégis valami. Sajnos csodát nem lehet várni. Régen az volt, hogy a nõ otthon rendezte a gyerekeket meg a háztartást, a férfi meg melózott. Ma ugyanez a felállás, csak már a nõ is melózik + a háztartás + gyerekek. És ezt nem érti meg a legtöbb pasi, hogy azért mi sem vagyunk állatok. Este hazajövünk fáradtan a munkából, a férfi leül a tv vagy a sz.gép elé, mi meg akkor mosunk, meg fõzünk, meg megpróbáljuk rendbe vágni a kérót és akkor még ott az esti szex... ezért megy tönkre sok házasség, mert nincs kompromisszum és megértés. Nem fogják fel, hogy mi nõk többet dolgozunk.
Szia hát sajnos igen, ez részben a nõk kötelessége, õk teremtik meg az otthont. Erre a megoldás az, hogy olyan párt keressél magadnak, akinek nincs olyan nagy elvárása, ezt úgy értem, hogy én is mindent megcsinálok, néha kedvve néha kevesebbe, de nem horkan fel a párom, ha egy nap nincs kaja, hát mást eszünk, vagy ha másnapra marad a mosogatás, és ha kell segít(sen) õ is! Másképp nem tudnám elképzelni, nekem sem megy az a nagy háziasszonykodás mindig. De van aki úgy nevelõdött és azt látta otthon, és képes az egész napját a konyhában tölteni, befõtteket felhalmozni... Én nem is kedvelem azokat a pasikat, akik elvárják, hogy õk a kanapén tévézve, gépezve eltûrik, hogy a nõ egész nap csak dolgozik... nem ebbõl én sem kérek!
Szerintem itt a nemek szerepén van a hangsúly, mi nõk eleve ugy szocializálódunk, h a háztartási munkák a mi feladataink... Ez persze nem jelenti azt, h a férfiak nem segithetnek mondjuk a fõzésben vagy a takarításban, sztem minden csak megbeszélés kérdése. vannak olyan olyan férfiak, akik szivesen fõznek viszont vannak olyanok, akik óckodnak a konyhától. Nem vagyunk egyformák, de sztem léteznek igenis házias férfiak, akik szivesen segitenek otthol.
Nézzük csak..... az elmult pár ezer évben asszem így volt és ezt már nagyon megszoktuk. Egyébként meg azért mert munka után olyan otthonba hazamenni ahol mondjuk finom étel vár nagyon jól esik. bocsi hogy kiábrándítalak de szinte mindenhol ez a helyzet, nem pedig csak 'itthon'. Najó... vannak olyan helyek ahol csak még rosszabb.
Nem várják el ez a nõk kötelessége.És a pasik meg nem szeretnének olyan helyen lakni ahol a ház csupa retek.
Mondjuk talán azért mert ez volt a nõnek a feladata a világmindenség óta? Mi az, hogy ódivatú??? Az ilyen kérdések és elmejárások miatt olyan buták a nõk mint ezek. Mindegyik férfiasabb akar lenni és férfi munkát csinálni holott nem ez a dolga. Ha még ahhoz is lusta vagy, hogy gondoskodj a leendõ családodról akkor óvok tõled minden tartós kapcsolatra vágyó férfit. Ha meg férfiasabb akarsz lenni akkor mennyél ki valami építkezésre segédmunkásnak és told a sittes talicskát. Beszarok rajtad vazz..
Én csak azt nem értem, hogy nem minden férfi él párkapcsolatban, akkor õk nem fõznek, mosnak, takarítanak magukra, mindegyiküknek olyan jól megy, hogy bejárónõt alkalmaz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:10 Nézd meg a Mona Lisa Smile címû filmet. Pont neked való. Egyáltalán nem az a dolgunk nõként, hogy abban a konyhában rohadjunk egész nap... Ma már nem az van, ami régen, hogy férfi dolgozik, nõ otthon ül. De ezt hívhatjuk munkamegosztásnak is. Meg is lehet fordítani, egy nõ ugyanúgy el tud vezetni egy egész cégbirodalmat, mint egy pasi... szóval a nõ dolgozik, keresi a milliókat, akkor a férfi simán ülhetne otthon és takaríthatná a házat, barkácsolhat a kertben, stb. Mert miért ne? Munkamegosztás. Miért más dolog megszerelni a villanykörtét, meg a szekrényeket, felmeszelni a falat, mint kitakarítani a vécét? Egyikhez sem kell akkora fizikai erõ, hogy csak kizárólag férfiak tudnának szekrényt szerelni. Most meg, mi nõk is dolgozunk, sokszor így is ugyanazért a munkáért kevesebbet kapunk. Emellé még elvárják, hogy mi csináljuk meg a lakást, mosogatást, meg mindent? Szolgát akartok akkor pasik, ennyi az egész, nem egy társat. Vagy menjetek el egy jobban fizetõ állásba, és fizessetek bejárónõt, akinek _tényleg az a dolga_ hogy házimunkázzon. Semmi másról nincs itt szó, mint begyöpösödött, idejétmúlt szokásokról. Vannak népek, ahol meg a nehéz fizikai munkát a nõk végzik, azok kapálnak, mûvelik a földet. Úgyhogy még azt se lehet mondani, hogy azért, mert ti erõsebbek vagytok. Köszöntem. u.i. ha sok férfi elfogadná, hogy a nõ nem rabszolga, akkor nem menne tönkre annyi házasság.
A kérdező hozzászólása: nem várom el hogy mindent õ csináljon, inkább arányosan fele-fele legyen. Sztem ez így igazságos.
Most bocsi, szerinted ez ókorú! de tán a psinak kéne menni dolgozni aztán meg az otthoni nöi munkát csináklni? kicsit fura vagy! a nö azért van, hogy elvégezze kötelezettségeit! nem azé találták ki, mert nincs más dolguk, na mindegy
szerintem te is egy elkenyeztetett [email protected] vagy, aki attol fel, hogy letorik a mukorme a mosogatastol....osidok ota a hazimunka a nok dolga, s ez igy is van rendjen....nem kell ugy elkenyelmesedni edes...elvarnad, hogy a parod alljon neki mosogatni, mikozben te doglessz a TV elott es nezed a Monika show-ot?...felelotlen [email protected] ...egy no voltam, aki tudja, kinek mi a dolga a hazban...
nõ vagyok, én inkább nem nyaggatom a pasimat, hogy csináljon ezt meg azt, mert a végén úgyis belekötnék, de fáradtan jövünk mindketten haza, nincs kedvem szekálni.. pihenek egy kicsit, aztán mindent tisztességesen igyekszem megcsinálni úgy ahogy nekem tetszik, így legalább nem találok kivetnivalót. mellette még tanulok is, hát igen néha kiveri a biztosítékot ez a sok tennivaló, ilyenkor megkérem a szüleimet hogy segítsenek be kerti munkákban, vagy fõzésben, ilyesmi. igazából én mindig azt láttam otthon, hogy anyu sürög forog, ezért valamilyen szinten bennem maradt ez a "rend mánia"
A kérdező hozzászólása: szerintem ha egy pasi egyedül él, rákényszerül h magának csináljon mindent.És jéé meg tudják csinálni. Csak hát ha lesz barátnõjük, akkor meg elkényelmesednek...
Kíváncsi lennék arra a munkára, ami 3 milliót fizet! Ezt én nõként is elviselném:) és mellette a férjecském otthon fõzne, mosna, mosogatna, kapálna, gyereket nevelne és uzsonnát készítene...én meg keresném a sok zsét...király 26.L tudom h régi a kérdés, de nem bírtam megállni:D
elõzõ vagyok: a rabszolgás dolgot kifejtem jobban: régen, mivel a nõk nem dolgoztak, nem tudták volna eltartani magukat, így kénytelenek voltak mindent lenyelni, amit a pasi csinált! Kénytelenek voltak az õ kényére-kedvére tenni, hiszen nélküle mit csináltak volna? Na, most már képes egy nõ egyedül is létezni, tehét miért fogadná el ezt a butaságot, hogy õ csináljon meg mindent? :) Én az egészséges, egyenlõ arányú munkamegosztás híve vagyok. Ha én fõzök vacsorát, akkor õ mosogasson, vagy ha én fõzök+mosogatok, akkor néhanapján õ is fõzzön és mosogasson. A kádat, mosdókagylót, tükröt letakarítani õ is tudja, ahogy porszívózni is... Ó, nem is mondtam, hogy a férfi ingek kivasalása is milyen fantasztikus meló :D Nem arról van szó, hogy nem gondoskodik a párjáról az ember, hanem arról, hogy mindent csak az egyik csináljon meg, mert az "nõi munka"...
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, szívembõl szóltál :)
én reménykedem benne, hogy a mostani Párom, akivel 2 éve vagyok együtt, majd a háztartásban is arányosan részt vesz. 180-at kap kézhez. Azt mondta, mindene az enyém lesz, a pénze, az ideje mindene, viszont nekem is kell dolgoznom a jó élet érdekébe. Nem csak azért megyek el dolgozni mert ne keljen otthon mosni, fõzni, egyszerûen muszáj nekünk is keresni pénzt. Ráadásul lehet, hogy ez a pénz csak saját magam eltartására lesz elég, vagyis a Párom pénze megy rezsire.. egyszerûen a megélhetés irtó gázos... nálunk pénz miatt váltak el szüleim, és Párom szülei is... Úgy beszéltük meg Párommal, hogy aki elõbb haza ér az fõz és az kezdi el a házimunkát. Persze, azért ne felejtsük el... vannak hárpia nõk, akik kihasználják férjük jó indulatát és tojnak a közös munkára... az ilyeneket nem szabad eltartani! Minden nõ álljon a talpára, persze ez a pasikra is vonatkozik! Remélem a férfi uralom nem fog sokáig tartani :P :) 18/L
a valasz iroja 86%ban helyes valaszokat ad...18.20.. en pont az egyenletes munkamegosztasrol beszelek....de ugy latszik nem ertetted meg....ugy kell elosztani a teendoket, hogy mindket felnek jo legyen...ez az en velemenyem...s ne robotoljon senki, mar nem abban a vilagban elunk...
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. 15:35 Biztos van ilyen is, amit mondtál. De ez pont az ellentettje a másik végletnek, amikor a nõ robotol, és a férfi nem csinál semmit, csak munkába jár. Se ez, se az nem jó. Vagy szerinted rendben van, hogy a férfi elkényelmesedhet, a nõ meg nem? Mindketten emberek vagyunk. És természetesen sokra tartom magam, van bennem annyi büszkeség, hogy elvárjam a másiktól, hogy egyenrangú partnernek tekintsen, ne valami cselédnek, akinek a dolga a ház rendben tartása. Ketten élünk ugyanabban a lakásban, nehogy már csak én (vagy csak õ) tegyek érte. Azt se szeretem, amikor egyes lányok összekeverik az affinitásukat azzal, hogy "ez az én dolgom, mert nõi munka!" Lehet valaki háziasabb a másiknál! Én ismerek párokat, ahol mindig a férfi fõz, mert neki van érzéke hozzá.
a valasz iroja 86%ban helyes valaszokat ad...22.54... az a baj, hogy a nok kezdenek elkenyelmesedni, es a ferfiak is...mindenki csinalja asajat dolgat...a munkamegosztast meg lehet oldani ugy, hogy mindket felnek jo legyen...2000 evig nem volt panasz a noktol, hogy ok kell mindent elvegezzenek, ami a haz korul van...de most, mintha tul nagyra ertekelnek egyesek sajat magukat...mint peldaul te....eredmenyesen is meg lehet osztani a munkat...nagyon sok olyan csaladot ismerek, ahol a ferfi reggel 6tol, este 6ig kemenyen dolgozik, a no pedig reggel 7tol delutan 2ig; a no hazamegy ltelepszik a TV ele s aztan ot ne zavarjak, mert pihen!...a ferfi hazaer a munkabol este 6utan, s csinalnia kell valami etelt, ha enni akar, mert a kedves mukormes felesege nem ert ra, mert ment a TVben a kedvenc musora....szegyen!...szanalmas!
Szerintem a lányok dolga h az otthonukba minden rendbe legyen!!!!Pedig én is lány vagyok és én nem várnám el a barátomtól h fel mosogasson vagy valami ez az én dolgom!!!
Persze, a nõk fõzzenek, mossanak, takarítsanak, gyereket neveljenek, legyenek jó szeretõk és még dolgozzanak is azért! Na jah, nem tudom hány férfi tudná ezt utánuk csinálni!!
Elozo vagyok, elfelejtettem mondani, hogy mi is mindketten dolgozunk.
En egy nyugati orszagban elek, es az en pasim tenyleg nagyon rendes ilyen szempontbol.Sokat segit otthon.Takaritani, vasalni mindig en szoktam, de en ezeket szeretem is csinalni(igaz, meg csak 24 vagyok, es nincsenek gyerekeim, kesobb biztos valtozni fog:-))De peldaul fozni szinte mindig o foz, bar az is igaz, hogy az itteni fogasokat nem olyan bonyolult elkesziteni, 20 perc, felora alatt megvan.Utana en szoktam mindig elpakolni.De ha megkerem valamire, altalaban megcsinalja.Ha mondjuk hazautazom, akkor ki szokott takaritani, ki is mos, szoval megcsinalja, amit kell.Persze, neki is vannak rossz szokasai, budoszokni-gombocok cipoben hagyasa, wc nem lehajtasa, stb.Ja es a hamutalat sem uritene ki soha, semmi aron:-)De szerintem ezek olyan aprosagok, amik eltorpulnek a jo tulajdonsagai mellett:-)Szoval nem piszkalom ertuk.
A legtobb ferfit a hasan keresztul tudod elcsabitani:DAmelyik no kepes mar egesz fiatalon finomakat fozni, akkor a valasztottja valoszinuleg nem attol fog felni hogy a fel fizeteset a vendeglobe koltse el...:) es meg sok egyebb mas...
felõlem azt várnak el, amit akarnak, én pont annyit vagyok hajlandó megcsinálni, mint egy pasi. nem fogo senkinek sem fõzni, ha fõtt kaját akar, csináljon magának! én biztos nem töltöm ezzel az idõmet. egyszer élünk, ezt az idõt biztos nem házimunkával fogom eltölteni.ezenkívül pedig teljesen egyenrangúnak tartom magam a féfiakkal.
A kérdező hozzászólása: Na, még valaki?? írjatok még, érdekelnek a vélemények!
ferfi vagyok. ha talalnek olyan munkat, ami mellett a kedvesem nem kellene, hogy dolgozni jarjon (ugyertem egy fizetesbol is "jol" elnenk) akkor en lennek a legboldogabb. utalom nezni szegenykemet, ahogyan faradtan hazajon es nincs kedve semmihez. de sajna ebben az orszagban ez nem igy mukodik :(, bar ez a felallas nekem es neki is nagyon tetszene. ez van! ha kell kocsi, ha kell nyaralas, ha nem tetszik az egy fizubol kihozhato tisztes szegenyseg, akkor dolgoznia kell. en meg segitek itthon amit tudok, de hogy nokent alljam meg a helyem a haztartasban, oszinten szolva nevetseges elvaras.
Utolsó elõtti hozzászólónak azt üzenem, hogy a feleséged elég buta, ha még azt is elvárja, hogy te mosogass el! Nekem ilyen pasim lenne, minden este szexelnénk az tuti. Az én pasimat úgy kell rávenni, hogy segítsen valamit itthon. De mellette én dolgozom. Jajjj, ilyen pasi kéne nekem, mindent megadnék neki, az tuti... És nem a pénzért, hanem mert emberként kezeli a másikat. Csak az a kis buta nem látja...
Na ettõl a legutolsó hozzászólótól megkérdezném mert baromira fúrja az oldalamat, hogy mi a frásszal foglalkozik, mert holnaptól én is azt fogom csinálni, 3 misiért havonta megtenném azt is hogy 1 hétvégére megyek haza! Mert spec én is dolgoztam napi 13-14 órát nem egy melóhelyen és érdekes csak 100 ronggyal bökték ki a szemem hóvégén! Azt meg nehogy beetesse nekem bárki hogy te mondjuk többdiplomás professzor vagy mert hanyattdobom magam, azok nem ereszkednének le ilyen szituációba inkább beérik a kevesebbel, de nem strapálják magukat! Azzal meg hogy a lotyó nejed ezekután is képes balhézni hogy õ otthon egész nap kitakarít mittudom én hány nm-ert meg összedob valamit konzervbõl csak õszinte részvétem, ezt tuti nem tûrném el inkább egy készséges bejárócsajt szereznék, aki mellette nyitott a kapcsolatra is.
Pasi vagyok! Nálunk az a felállás hogy reggel hatkor kelek, éjfél elõtt nem fekszem le napi 14-16 órát intenzíven dolgozom, többnyire úton vagyok, és dolgozom. A feleségem amióta a feleségem soha sem dolgozott én vagyok a keresõ a családban. Õ teljesen ki van rám akadva, hogy neki kell csinálni otthon mindent, de õ NEM akar menni dolgozni! És tõlem várja el azt, hogy amikor én éjfélre hazaérek még mosogassak el stb. De azt nem fogja fel ép ésszel hogy keresek 3milliót egy hónapban, eltartom, és állandóan dolgozom...
A kérdező hozzászólása: Igazából én még nem éltem együtt pasival, ( 27 vagyok)tehát ezen a téren nem tapasztalatból beszélek, hanem csak szoktam olvasni meg hallani itt-ott ezeket a dolgokat...és elkezdek rajtuk agyalni.És csak érdekelt hogy tényleg ez a helyzet vagy csak az újságok írnak mindenfélét? (apám lelépett kiskromban, nem volt apám, szóval én nem ezt láttam otthon.Nagymamám csinálta az otthoni dolgokat, anyám meg dolgozott...:P ) Most van egy pasim már 6 éve, de nem akarok vele összeköltözni részben azért mert az õ anyja is amolyan háztartásbeli és tartok attól, hogy tõlem is ezt várná el.
megértelek... dolgozzunk, takarítsunk, fõzzünk, stb stb, mint egy cseléd... ja és emellett még képezzük magunkat, hogy a legjobbak legyünka szakmában és törjünk elõre... meg szépítkezzünk, órákig szõrtelenítsünk minden nap, frissen mosott haj, magassarkú, tiptop minden... sajna ennyi nem megy... segíteni kell a pasinak is, akik ezt nem értik meg, azok nagyon betokosodott agyúak... nem avgyok robot, aludni is kell meg szórakozni, pihenni... az is fontos...
Ez egy érdekes kérdés. Én is úgy gondolom hogy a nõ dolga a fõzés, a mosás, a takarítás. A gyereknevelés már közös feladat szerintem. De nem értem neked mi nem tetszik ebben? Nem szeretsz rendet tartani, meg fõzni, vagy gyereket nevelni és a férjedre akarod hárítani a munka egy részét? Nem kötözködni akarok, csak nem világos a probléma számomra. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak üzenem h nem akarok férfias lenni egyáltalán, teljes mértékben NÕ vagyok!! Én azt értem h régen ez volt a felállás, mert akkor a férfi dolgozott egész nap, a nõ meg otthon csinálta a tennivalókat, nevelte a gyerekeket. Igy még rendben is van. De ma az van, hogy a nõk is dolgoznak melóhelyen, nem is keveset, ugyanannyit mint a pasik...ezért ha hazamennek, akkor nehogy már csak a nõknek legyen még otthon is kötelességük? Én ezen akadok ki.El van tolódva az arány...
Egyébként meg miért rinyálnak a nõk amiatt hogy dolgozniuk kell? Az hogy a nõk dolgoznak a nõi emancipáció eredménye, amit szerintem nem a férfiak vívtak ki a nõknek, azt a kedves háziasszonyok akarták. Szóval pofa lapos megkaptátok amit akartatok, dolgozhattok, tehát ne rinyáljatok, ti akartátok.
En no vagyok. Nagy mazlista. Igyekszem is megbecsulni a paromat. HA dolgozom dolgozom, ha eppen szunet van akkor sincs gond. De felkelek reggel koran apjukkal csinalom neki a reggelit, kavet este meg vacsit es ha eppen a nem dolgozom koraszkomat elem, csomagolok ebedet is. Ha szeretnek valamit nagyon ritkan mondja, hogy nem. A nok sajnos elkovettek azt a hibat amit emancipacionak hivnak. Kovetelik az egyenloseget...amivel nincs is gond ha magat az ideat nezzuk. De tobb evezredes berogzodest nem lehet a ferfiak agyabol kiverni. Az en parom maximalisan tisztel annyira, hogyha eppen dolgozom es akkor minimum 10 orat nyomok egy nap, segit. De nallunk o az, aki eltartja a familiat. Segitjuk egymast. Szerintem sok ferfinak el kellene ezen gondolkodni kulonosen, ha az eletuk parja is dolgozik. A nok sem allatok. Az elvarasok meg oriasiak. Szerintem oda-vissza kellene mukodnie a dolognak, hiszen azert elunk hazassagban vagy kapcsolatban, hogy osszetartsunk es ne nezzuk hulyenek a masikat barmelyik oldalrol is kozelitjuk meg a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Lám, milyen heves kis "vitafórum" alakult itt ki! :) a normálisan válaszolóknak köszi a választ, aki meg bunkó volt, annak is köszi de lehetett volna finomabban is. Úgy látszik, ebben a kérdésben sosem fogunk dûlõre jutni...mármint pasik és csajok...
Utolsó hozzászóló! Ez így igaz! Végre valaki megértette! :) Nem a munkával van bajunk, hanem az "arányokkal". Jó pasi vagy! :)
Az én meglátásomban ez egyszerû: ha az asszony is dolgozik akkor egyértelmûen segíteni kell neki, hiszen õ is lehúzza a 8-10 óráját naponta. Ha viszont csak én dolgozom, akkor szerintem jogosan várnám el tõle, hogy az otthoni dolgokat õ intézze.
Szar ország, ez van, itt ritka az olyan pár ahol a férfi fizetésébõl megél a család, a kérdés meg véleményem szerint szarul lett feltéve.
Az úrnak, akinek a felesége nem akar dolgozni menni: szerintem Te biztos nagyon értékelendõ vagy, hogy eltartod a családod, DE szerintem Te õt ezzel totálisan elkényeztetted. Ez a ló másik oldala, ha õ otthon van, akkor van ideje elmosogatni, s ha kellene, igen is el kellene mennie dolgozni, nem biztos, hogy örökké jól keresel majd. Szóval igen megszoktattad velet ezt a helyzetet, elkényelmesedett!!! Ezt már az elején le kellet volna szögeznetek, ok te dolgozol, de akkor neked nem kell mosogatni, mert õ azért van otthon, hogy ezek meglegyenek...
Az emanciõációról: nem jogos szerintem ezt ma felhozni, ugyanis állatira nincs közünk azokhoz, akik anno azt el akarták érni - gondolom mert úgy érezték õk is többre képesek, mint a port odébb seperni, szóval érhetõ azért, de az igazságtalanul találták ki, hogy ugyanannyi melót várnak el a munkahelyen tõlük (mondjuk minden np dolgozhat csk 4-6 hatórában). Lényeg a lényeg, mi nem azok vagyunk akik így alakították, mi ebbe beleszölettünk, s ma már olyan helyzet, hogy egy fizuból nem megy, de akkor igen is segütsenek egymásnak a párok, osszák meg, beszéljék meg, ne csak háborogjon mind a kettõ: az egyik hogy ez sok neki, a másik meg a fejéhez vágja az emancipációt.. amihez holtra nincs közünk ma...
Miért várja el? mert mondjuk õ nem irodában dolgozik hanem igen kimerítõ fizikai munkákat végez, nem papírmunkákat. 20-30kilós dobozokat pakolgatni, stb. Aki meg irodában dolgozik és nagyfejes az általában csak késõ este jön haza akkor meg ne várják már el tõle hogy háztartási dolgokat is csináljon. Azok akik meg "csak" dolgoznak irodában, azoktól azért valamilyen szinten el lehetne várni ezt a segítséget. Egyébként nem a férfiak harcolták ki ezt az "egyenlõséget" a nõknek. saját magatoknak harcoltátok ki. Egyébként nektek buzik kellenek azok szeretik a nõies dolgokat, azok majd takarítanak nektek meg fõznek!...
hát igen, jó a pasiknak, õk csak dolgoznak, hazamennek isznak 2üveg sört és ennyi. Mi nõk meg? Keljünk reggel kaját csomagolni, kávét fõzni, utána menjünk dolgozni, és speciel este 9re érek haza, akkor még fõzzek másnapra. Ha szabadnapos vagyok azzal megy el az egész napom, h fõzök mosok és csitti-fittire vágom a lakást. Ez így kurvára nem igazságos. Perzse, ha vki eltartana, nem lenne egy szavam sem, mert akkor nem lenne más dolgom, de nehogy már a pasi sörözzön meg focimeccset nézzen, míg én kidolgozom a lelkem, csak azért mert nõ vagyok. És még szüljek is...
A kérdező hozzászólása: Na pont errõl beszéltem...õk is ugyanúgy ki tudnak takaritani, ha zavarja õket a kosz, nem??

Miért nem mer a pasi lekapni, látom, hogy nézi a számat, oda -oda néz, hol ha beszélek, hol ha nem beszélek, csak úgy. Gondolom, hogy tetszik neki, de akkor miért nem? Mire vár?

Legjobb válasz: Ez nem "nemi" kérdés manapság, aki bátrabb annak hajrá. Egy átlagos fiúnak az élete egyik legnagyobb megrázkodtatása, ha a kiválasztott lány visszautasítja, szóval kérdem én, nem megérhetõ a félelme ? :D

Ez nem "nemi" kérdés manapság, aki bátrabb annak hajrá. Egy átlagos fiúnak az élete egyik legnagyobb megrázkodtatása, ha a kiválasztott lány visszautasítja, szóval kérdem én, nem megérhetõ a félelme ? :D
Csókold meg te! Valószínûleg félénk a csávó.
Adj puszit az arcára. Nálam bevált. :)
Biztasd, bátorítsd! Valószinüleg nem érzi a vonzódásodat. Simogasd meg, fogd meg a kezét, adjál neki puszit!
A kérdező hozzászólása: foley, mire várok? Arra, hogy megcsókoljon, én mint nõ, mit kezdhetek?
A kérdező hozzászólása: ki van a tököm ezekkel a félénk pasikkal, mindegyik ilyen? Bezzeg amelyikkel nem akarok, azzal meg harcot vívok, mert annyira húz magához.
szerintem fél hogy kapna egy maflást ha csak úgy lekapna :D valami bátorító jelet adhatnál neki
És te mire vársz?
hogy te lépj:)
bátorítsd egy kicsit
A puszi jó ötlet:D

Miért nem várja el a pasim, hogy szopjam le?

Õ kinyal engem és szexelünk is,de nem várja el,hogy leszopjam.

Legjobb válasz: hát...ez elég meglepÕ

hát...ez elég meglepÕ
Normális. Nem mindenki várja el a párjától, hogy leszopja.
ink örülj neki h õ nem látja mennyire rib*anc vagy, és próbál vmennyire tartani magához... örülj neki h nem tart kutyának -.-''
nem vagyok undorító, csak kimondom amit gondolok, -.-
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy tisztáztátok ezt a kölcsönös sajnálatot :D xD
Nézd én függõje vagyok és van elvárásom emiatt:P Szupi, hogy megtárgyaltuk. Én is sajnállak téged-.-
Tudod mit akkor szexfüggõ minden olyan nõvel és férfival együtt aki tudja, hogy milyen a változatos és jó szex, téged meg csak sajnálni tudlak, a szentbeszédetet meg gyakorold a templomban.
"bizonyítot tény, hogy az olyan része dolgozik" Kimaradt az "agy". Tehát, bizonyított tény, hogy az agy olyan része
Hát, én se várom/vártam el, de azért jól esik, és egy normálisabb csaj kérés nélkül is nekiáll.
Te akarod, szereted csinálni? Ha már rá kell beszélni valamire, az már rég nem jó, szóval ez nem elvárás-nem elvárás kérdése, hanem az, hogy akarod-e. Szexben semmit sem kötelezõ, ami jól esik, azt csináljátok!
Mennyivel egyszerûbb lenne ha már a kapcsolatok legelején tisztázni lehetne ezeket: "Szia te szereted ha leszopnak mert én nem csinálom". Talán több boldog párkapcsolat lenne és kevesebb félrelépés, szakítás.
A kérdező hozzászólása: Hát mi a kapcsolat elején tisztáztuk....mondtam neki, hogy én nem szoktam szopni és azt mondta rendben, csak õszintén már én kezdtem gondolkodni azon, hogy ilyen egyszerûen elfogadta, hogy nincs szopás
Nézd, nem állítom, hogy nem létezik ilyen pasi, nekem azért furcsa mert az olyan férfi aki nyal az bizony az ellenkezõjét is szereti. Nehogy késõbb bújjon ki ez a szög a zsákból. Meg a kapcsolat elején mindkét fél úgy gondolja, hogy tud még "formálni" a másikon, lehet õ is úgy gondolta, hogy majd megszeretteti veled, de ez az esetek többségében kurdarcra van ítélve.
Nekem itthon senki sem vágja le a hajam. Én nem is várom el az itthoniaktól, hogy vágják, mert nem elég ügyesek, meg õk sem akarják, de mégis néha megrövidül. Szerinted ez hogy történhet meg? Válasz: elmegyek fodrászhoz.
A kérdező hozzászólása: vettem, tehát õ megy k*rvához.....hm, nem rossz, legalább nincs annyi dolgom
Tisztelt kérdezõ! Középkorú férfiként mondom, hogy amelyik férfi szeret orálisan kényeztetni egy nõt, az ugyanúgy szeretné ezt viszont is érezni. Mivel te a kapcsolat elején kijelentetted, hogy nálad ilyen nincs, valószínû kicsit csalódott lett a barátod. Errõl a témáról biztosan nem is szeret beszélgetni, hiába hozod fel amikor kettesben beszélgettek, mert ez neki valószínû kellemetlen a csalódás miatt. Ezt a félreértést vagy feszültséget úgy teheted helyre, ( persze ha te is akarod ) hogy egyszerûen az együttlét alatt, saját akaratodból orálisan is kényezteted. Észre fogod venni, hogy teljesen meg fog változni a barátod. Nekem ez a véleményem.
Vannak fiúk, akik úgy érzik, hogy a lánynak nagyon megalázó a szopás, és ezért nincs lellkiismeretük hozzá, hogy engedjék. 25/f
A kérdező hozzászólása: 13:18- én nem mondtam, hogy marhaságokat fecsegsz össze, olvass egy kicsit vissza mielõtt nekem szöksz
Kérdezõ nem saját magamról veszem:P Ti vagytok akkor tudatlanok. Ja hiszen fogalmad sincs miért nem várja el a pasid.... hoppá>< és akkor ki okoskodik?o.O
Ám tudományos bizonyítot tény, hogy az olyan része dolgozik mint amikor egy drogos drogzik. Szóval ne fecsegj olyat nekem, hogy marhaságot hordok össze. Te vagy tudatlan!:)
A kérdező hozzászólása: 12:47-pff, undorító vagy, ne haragudj
Talán "elvárás" nélkül is megtehetnéd, nem????? Az is lehetséges, hogy van valakije melletted aki olyan jól csinálja neki, a te ügyetlenkedésedre nem kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: 12:49- igen, undorító vagy a gondolataiddal együtt én is ezt mondtam :)
A kérdező hozzászólása: 12:50-háát ez lehet, bár nem nagyon hinném, de lehet
Szerintem itt félreértések vannak^^
Lehet, hogy megteszi neki más...elvárás nélkül is...
Mert nem igényli? Nem minden fiú/férfi szereti az orális szexet, ezen nem kell meglepõdni.
6-os vagyok, nem megbántani akarlak, de nagyon lehangoló tud lenni a rossz orális szex, a kérdésed sorai között olvasva pedig az jön le, hogy te nem igazán szereted csinálni és aki nem szereti az 99%-ban nem is csinálja jól. Lehet, hogy nem akar téged megbántani és ezért mondja, hogy nem fontos. Én még nem találkoztam olyan férfival (legalábbis az én baráti körömben nincs ilyen) aki ha már belekóstólt a jó orális szexbe ne hiányozna neki.
A kérdező hozzászólása: 13:03-értem....köszi, hogy leírtad
A szex olyan mint egy drog, függõjévé lehet válni. Egy narkósnak tudnak elvárásai lenni míg egy nem narkósnak nincsenek. A párodnak nem elvárás a leszopás, ez azt jelenti nem egy szexfüggõ. Kérdezõ neked kötelezõ, hogy leszopd a párod?
14-es ennyi marhaságot honnan a francból tudsz szedni? A szexfüggõség egy nagyon ritka és komoly betegség. Ha valaki szereti a jó szexet ami nem csak reszelésbõl áll az nem szexfüggõ. Az a férfi aki nem szereti ha szájjal kényeztetik az még csak ügyetlen nõvel találkozott. Órási különbségek tudnak lenni egy-egy nõ technikája között az 1-es alától a csillagos 5-ösig mindennel találkoztam már.
Ez nem marhaság. Te gondolkozol rosszul! Nem érted meg a másik oldalt hanem a saját érzéseid alapján ítékezel.
A kérdező hozzászólása: 13:16- azért ha már a logikus gondolkodást követjük, akkor te is csak a SAJÁT érzéseid alapján ítélkezel....de azért folytathatjátok a vitát xD
Én azért nem igényeltem, mert degradálónak érezheti, és azt nem akarom. Ha õ mutatja, hogy hajlandó rá, akkor szívesen fogadom.

Miért várja el sok pasi, hogy a csaj kezdeményezzen?

Én is pasi vagyok,és nem értem,hogy miért várják el sokan a lánytól,pl ezen az oldalon is a kezdeményezést.F?leg ha ?k akarnak valamit a n?t?l.Szerintetek?

Legjobb válasz: hát erre kíváncsi vagyok én is..el vannak kényelmesedve nincs már a mai világba aki udvarolna..

hát erre kíváncsi vagyok én is..el vannak kényelmesedve nincs már a mai világba aki udvarolna..
Csak tudnám, hogyan lehet önbizalomhiánya/önértékelési zavara bármelyik lánynak, mikor mindegyiket egy tucat fickó ugrálja körül manapság.
A válasz egyszerû!Önbizalomhiány, önértékelési zavar ez általában csajoknál szokott lenni, de mindkét nemnél gyakori :)
es persze vannak akik nem kezdemenyeznek a lanyoknal, mert szamukra nem ernek annyit de el sem varjak hogy a lanyok kezdemenyezzenek.
Amióta egy lány nyílvánosan kigúnyolt, megalázott, amiért be mertem nála próbálkozni, azóta egy lányt sem tartok semmire, csak dugásra valóak, más hasznuk sincs. Szánalmas és értéktelen a mai lányok 99%-a. Még fõzni sem tudnak például, csak a jó külsejükkel azt hiszik bármit és bárkit megkaphatnak és sajnos úgy látom a sok bamba birka fickó még nyalizok is ezeknek a szívtelen, önzõ lényeknek.
Bár nem szokásom várni, hogy kezdeményezzenek nálam, megkérdeznék valamit. Szerinted hogyan fejleszthetõ az önbizalom? Úgy értem, ha valakinek már kis kora óta építik le az önértékelését és fogalma sincs, milyen érzés magabiztosnak és erõsnek lenni. Sajnos még senkitõl nem kaptam olyan választ, ami ne abból állt volna, hogy "járj edzeni" vagy "vegyél új ruhákat". Most komolyan, csak ezek a felszínes látszatmegoldások léteznek?
Kérdezõ, hogyan és hol szedted fel õket? Ha nem akarod itt kiírni, akkor privátban is jó. Nagyon érdekelne, mert én analfabéta vagyok csajozási téren és gyáva is.
A kérdező hozzászólása: Ugyan srácok, én sem nézek ki jól, sõt, még átlagosan se, és pénzem sincs nagyon, de van akaraterõm, meg kitartásom.Nekem is volt már több olyan barátnõm is, akirõl nem is gondolná senki alap esetben hogy szóba állna egy "ilyennel" mint én.Van egy mondás, mi szerint a gyáváknak nincs hazája.
Én annak is örülnék, ha érthetõ jeleket adnának..
mert félünk a visszautasítástól a lányok nem adnak esélyt olyannak aki nem brad pitt
Ha azt kezdeményezésnek vesszük, hogy legalább adjon félre nem érthetõ jeleket, akkor igen. Anélkül komoly az esély a lebõgésre.
Már megint egy általánosítás mint mindig... ÉS van, hogy ha úgy látjuk, hogy a csajszi túl jól néz ki hozzánk képest és nicns esélyünk és jeleket sem ad semmit, akkor ott nem kezdeményezek. Le lehet hurrogni és nyuszinak lehet nézni, de eddig ennek ellenére is kezdeményeztem, és emberszámba sem vettek.
Mert töketlenek:D
Talán ez a történetrészlet lelket önt a fiúkba: Él egy régi történet egy fiatalemberrõl, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal és csodálatos dolgokról mesélt neki, amelyek az életben várnak rá. Minden lehetõség adott lesz számára, [...], és egy gyönyörû nõt vegyen feleségül. Emberünk egész életében várta, hogy az ígért csodálatos dolgok valóra váljanak, de nem történt semmi és végül egyedül, [...] halt meg. Amikor a Mennyország kapujához ért, meglátta az angyalt, aki sok-sok évvel ezelõtt meglátogatta álmában, és felelõsségre vonta: "Te [...], ígértél nekem, [...] gyönyörû feleséget. Egész életemben vártam, ... de nem történt semmi." "Én neked nem ígértem ezt - válaszolt az angyal. - Én ezeknek a dolgoknak a lehetõségét ígértem neked, de te elmulasztottál élni ezekkel a lehetõségekkel." Az ember megdöbbent. "El sem tudom képzelni, mirõl beszélsz!" - mondta. [...] "És emlékszel [...] arra a [...] nõre, aki neked annyira tetszett? Nem hasonlított egyik nõre sem, akikkel korábban, vagy késõbbi életedben találkoztál, de azt gondoltad, hogy sose menne férjhez egy olyan emberhez, mint te, féltél, hogy elutasít, és elmentél mellette. Az ember újra bólintott, de már sírt. "Igen barátom, - mondta az angyal - õ a feleséged lett volna, vele sok gyermeket neveltetek volna, vele igazán boldogságban éltél volna egész életedben. - Hasonló lehetõségek mindannyiunknak adódnak az életében, de gyakran, ehhez a történetbeli emberhez hasonlóan, mi is megengedjük, hogy a félelem felülkerekedjen rajtunk, és megzavarjon bennünket, hogy éljünk a lehetõségekkel. Mi nem megyünk oda másokhoz, mert félünk az elutasítástól, mi nem beszélünk az érzéseinkrõl, mert félünk, hogy kinevetnek bennünket, és nem bízzuk rá magunkat más emberre, mert félünk a fájdalomtól, ha elveszítjük. De még nincs veszve semmi! Mi még életben vagyunk. Elkezdhetjük kihasználni az elõttünk álló lehetõségeket. Mi elkezdhetünk létrehozni lehetõségeket saját magunk számára.
Minden bizonnyal születésedkor oxigénhiány miatt károsodott az agyad.
dehogy nem! bejön csak te nem szeretnéd, hogy neked tetsszen! az okait te tudod miért
Bejön õ neked, épp csak lehet, hogy nem felel meg a mai kor fiúideáljának és félsz attól, hogy ha véletlenül összejöttök, a barátnõid leszólnak miatta. Vagy a másik lehetõség, hogy sziplán hülye vagy. Válassz!
Ha nem tetszene, nem néznéd, ennyi.
csak bemeséled magadnak, h valamiért nem tetszik, de a tudatalattidban az ellenkezõjét érzed valamiért mégis vonzódsz hozzá ne fojtsd el magadban!

Miért várnák el a lányok, hogy a pasik fussanak utánuk és állandóan a kedvükbe járjanak?

Nem általánosítok, de nekem még csak ilyen hölgyekkel sikerült összefutnom.

Legjobb válasz: Hát azért, mert a legtöbb csaj "hülye", és túl nyuszik ahhoz, hogy elmondják egy srácnak, hogy bejön vagy valami, ezért inkább csak a barátnõikkel megbeszélik, hogy ilyen meg olyan helyes és képzeld ma rám mosolygott....aztán eltelik pár hét és a srác egy másik csajjal van, õk meg elkezdenek úgy viselkedni mintha egy 8 éves kapcsolat ért volna véget. -.- hát elég szomorú... De vannak kivételek, igaz hogy kevesen, de akadnak akik megmondják a srácnak, hogy mi a helyzet.

Hát azért, mert a legtöbb csaj "hülye", és túl nyuszik ahhoz, hogy elmondják egy srácnak, hogy bejön vagy valami, ezért inkább csak a barátnõikkel megbeszélik, hogy ilyen meg olyan helyes és képzeld ma rám mosolygott....aztán eltelik pár hét és a srác egy másik csajjal van, õk meg elkezdenek úgy viselkedni mintha egy 8 éves kapcsolat ért volna véget. -.- hát elég szomorú... De vannak kivételek, igaz hogy kevesen, de akadnak akik megmondják a srácnak, hogy mi a helyzet.
jó kérdés.Na látod legközelebb csak akkor futsz ha érdemes. Méh jó, hogy én ilyeneket nem csinálok
A másik meg ez a bunkózás. Hogy a [email protected] lehettek ennyire hülyék? Senki se szereti a bunkókat, de a nõk szemében vonzó az önállóság, határozott, magabiztosság. Gondolom, a kislányos lelketek látja ezt bunkózásnak. Érdekes ezt kívülrõl nézni, mert biztosan nem lesz csajotok, teljesen hibás úton jártok.
9-es: miért nem azoknál próbálkozol akik olvadtak tõle? itt a példa, Te sem veszed észre azokat akiknek bejönnél, csak az érdekes, akinek nem tipikus :)
Én tepertem nem rég egy lánynál de szarik a fejemre.Válaszolni is 2-3 hét után válaszolt.Akiktõl megkérdeztem, hogy milyen amit írni készülök azok el voltak olvadva tõle.Õ meg lekoptatott és inkább várja tovább, hogy észrevegye az aki neki tetszik és kutyába se vette eddig.Szerintem hülye aki fut a nõk után.Amikor egy büdös bunkó tapló görény sz*r alak voltam akkor sorra próbálkoztak be nálam, megváltoztam és megembereltem magam most meg le se sz*rnak.A nõk gondolkodásában kár logikát keresni, mert még nyomát sem fogod lelni a legtöbbjüknél. 21/F
Még ez a sok férfi! :D Eszetekbe se jusson csajozni, a nõknek nem kellenek az ilyen hisztis, kis nyomik. Ott a pornó, az nem kér semmit, néha meg jöhettek ide nyafogni. Remek élet, hülyék. A csajozás nem megalázkodás, hanem egy játék. Ha ennyit nem tudtok felfogni, nem kell még csaj nektek. A zsepi is elég.
fut utánuk a rosseb, inkább egyedül rohadok meg, ha valakinek kellek kezdeményezzen akár nõ akár nem, ha nem akkor így jártam
mert ha 1 csaj kezdeményez azt a pasik sokkal otrombábban utasítják el mint fordítva és durvábban kicikizik és az összes ismerõs a csajon nevet. míg fordítva nem meg mert a csajok tudják hogy a pasik többsége szexéhes nagyon a lányok többsége viszont tovább bírja szex nélkül és ezzel "rángatják" a pasikat, a p.nciszaggal. gondolják, villantanak ezt-azt vagy tesznek egy kis célzást és aki nem bírtja tovább az úgyis elõbb-utóbb próbálkozik. és így is van
Annyit szeretnék, hogy ha tetszem valakinek akkor kezdeményezzen, érdeklõdjön, keressen, érezzem, hogy van rám igény barátként is érdeklem és barátnõjelöltként is. Engem idegesít ha állandóan a kedvemben akarnak járni, de értékelem a figyelmességet, kedvességet csak nem segget nyalni. Nagyon imádnám ha olyan barátom lenne aki sok apró dologban figyelmes.
Hat ez mar regen is igy volt. Tudod mindig a ferfi kezdemenyezett es tette meg az elso lepest. A lanyok szerepe pedig csak az volt, hogy sepek, kedvesek legyenek es fogadjak a fiu kozeledeset. Tudom, hogy ma mar nem igy van es sokszor a lanyok teszik meg az elso lepeseket (ami hozzateszem nem baj, sot...), de megis sok lany hozzaszokott ahhoz, hogy a fiu iranyit es ezesetben a fiu tesz erofeszitest a lanyert. :)
mert szeretik, ha átvitt értelemben is kinyalják nekik..egyébként meg biztosan a törõdésre vágynak, esetleg jó érzés, hogy valaki sokat kûzd értük..ez ilyen csajos dolog
9. vagyok:Azért nem próbálkoztam mert az egyikük az unokahúgom a másik meg foglalt, ráadásul az utóbbi inkább csak barát.

Miért van az, hogy még egy dagadt, ronda csaj is akinek nincs pasija, még huszonévesen is a mesebeli szőke hercegét várja?

Legjobb válasz: Várja csak, egészségére. Általános tapasztalatom, h minél középszerûbb a lány, annál nagyobb elvárásai vannak. Semmi gond, jó keresgélést kívánok az ilyeneknek.

Várja csak, egészségére. Általános tapasztalatom, h minél középszerûbb a lány, annál nagyobb elvárásai vannak. Semmi gond, jó keresgélést kívánok az ilyeneknek.
ilyenek a nõk...
ez téged zavar? vagy miért kérdezed? én dagadt és ronda vagyok, de ezzel mindig is tisztában voltam. a pasik nyilvánvalóan mindig letojtak, mintha ott se lennék. nem mondom, hogy kellemes érzés, de megértettem õket. most így 30 felé ott tartok, hogy valamikor régen volt egy rövidebb kapcsolatom és ennyi. bezárkóztam a magam kis világába, ahol jól elvagyok. nyilván te ugyanezt várod minden dagadt csajtól, mert szerinted õk nem érdemlik meg a boldogságot. szerintem meg ugyanolyan emberek, nõk mint a többiek és igenis mindenkinek próbálkoznia kell, nem muszáj olyannak lenni mint én.
Én elvileg szép, csinos huszonéves lány vagyok, akinek szintén nincs barátja. Én is várom a mesebeli herceget. De annyit elárulok, hogy ennek a mesebeli hercegnek nem az a titka, hogy egy iszonyat jó pali legyen. Hanem annyi, hogy szeressen, tiszteljen és jól érezzem vele magam. Alapvetõen szerintem mindenki ilyen párra vágyik, a pasik is. Van aki hamarabb megtalálja, van aki késõbb.
A kérdező hozzászólása: Azért mert k*rva igénytelenek magukkal szemben, csak a pasi legyen Brad Pitt
09:16. ó, ez elég ritka lehet (gondolom). sajnálom, mármint ha te akartál volna valamit. egyébként persze, ezzel én is tisztában vagyok, hogy rengeteg nagydarab lánynak van barátja, eleinte én is így vágtam bele, hogy "mindenki megtalálja a maga párját". én egyébként szinte mindig mosolygok, több fiú haverom szerint "flörtölõs" szemeim vannak, meg ideális barátnõ lennék, ha nem lennék kövér. de mivel akaraterõm nincsen, maradtam így. :) na de eltérítem itt a kérdezõ témáját.
09:25 kedves kérdezõ, te nem szoktád elolvasni a válaszokat? vagy csak azt, aki egyetért veled, hogy utána a továbbiakban is lehordhasd az általad annyira megvetett dagadt csajokat?
79%! miért nem fogysz le?
Egy újabb olyan ember, aki feltesz egy kérdést, de magasról szarik a válaszokra, mert senki más véleményét nem fogadja el. MINDEN nõ a szõke hercege vár, elárulom. Sõt, MINDEN férfi a szõke hercegnõre. Csak ez tudod mindenkinél mást jelent. Valakinek a külsõségek fontosak, vki csak olyan embert szeretne, aki viszont szereti, tiszteli, vkinek a szõke herceg jó humorú stb. A szépség meg egyébként is relatív.
ma 09:26 az akaraterõ tanulható dolog. valószínûleg olyan típus vagy mint én, akinek az adna akaraterõt, ha elismerést kapna. szerintem 30 évesen se vagy lekésve semmirõl. azt írtad mersz kezdeményezni, fiú haverjaid azt mondják ideális barátnõ lehetnél. szerintem ez már éppen elég ok ahhoz, hogy kinyílj a világ felé. én azt javasolom gondold meg. ha tényleg nagyon túlsúlyos vagy, és le szeretnéd adni, akkor szerintem nem kéne hozzá sok erõfeszítés, hogy megtudd tenni (ezt tapasztalat alapján mondom). ha tudok segíteni bármiben is, írj priviben nyugodtan.
Egyébként, miért nem fogynak le?
Úgy van, ahogy az elsõ mondja, nem is kell hozzátenni semmit. Jó keresgélést, aztán majd 35 fele rájönnek, hogy ideje lenne kilépni a valóságba. Engem ugyan nem zavarnak.
ma 09:04 Ismerek olyan fiút, aki azért nem járna velem, mert vékony vagyok. Szerintem sokkal több múlik az adottságaidnál azon, hogy mennyire próbálod meg magadból kihozni a legjobbat. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha te magadnak tetszenél, akkor találnál olyat akinek te is. Nem egy nagydarab, nem túl szép arcú lányt ismerek, akinek van kapcsolata. És azért van, mert a lányra ránézve, én sem azt látom, hú de kövér, hanem azt, hogy milyen kedvesen mosolyog.
Azert, mert almodni barmirol lehet. Amugy en sem ertem miert kerdezed ezt, nyilvan vannak olyan lanyok is, akik tulsulyosak, nem olyan szepek de van baratjuk, aki nem szoke herceg. Irigykedsz, az almokra vagy mi a gondod.Legyszives magyarazd el, miert jutott ez eszedbe.
08:56 észrevettem volna, ha lett volna ilyen. egy darabig a félénkségem ellenére próbáltam én kezdeményezni, de sosem jártam sikerrel, az ember egy idõ után valóban megérti, hogy tényleg nem érdekel senkit. nem tudom miért kell azt hinni, hogy George Clooney-ra vár minden ilyen lány vagy hogy az õ magas elvárásai miatt nincs pasija. két csaj közül te a dagadtat vagy a vékonyat választanád ránézésre? na ugye. mindenki más is így van vele.
08:50 Lehet h ha a kevésbé jóképû srácokat is észreveszed, már férjnél lennél.
Mert a nõk inkább maradnak egyedül, mint h olyan pasijuk legyen, aki nem néz ki elég jól nekik.
az emberek szeretnek illuziókat kergetni
Ok, es miert van az, hogy minden ronda, IQ negativ, igenytelen pasi csak a gyonyoru lanyokra var? Es ok miert nem veszik eszre a kevesbe dekorativ lanyokat? Mellesleg csatlakoznek valamelyik elottem szolohoz, a herceg csak annyit jelente, hogy egy pasi, aki szeret, es akit lehet szeretni. Miert baj az, ha valaki inkabb egyedul van, minthogy beerje olyannal akit nem igazan szeret, akihez nem igazan vonzodik, akivel nem tud egy jot beszelgetni, akivel nincs bennuk semmi kozos? En most 31 vagyok es molett. De feladtam a szoke, kekszemu pasimat, aki felesegul is vett, mert nem birtam mar elviselni a hulyesegeit. Inkabb vagyok egyedul, minthogy megegyszer olyannal legyek akit nem szeretek. Es nem igazan erdekel, ha valaki ezert lenez.

Miért nem fogadják el a heterók a meleg pasikat? Bővebben lent mindenki válaszát várom!

Ez lehet egyszerű kérdésnek tűnik de kíváncsi vagyok rá! Én meleg vagyok és azt nem értem a heteró pasikban, hogy miért nem fogadják el őket, és miért gúnyolják? Voltam már olyan társkereső oldalakon is ahol heteró és meleg pasik is vannak, és a meleg szobában volt olyan hogy a többség "heteró" volt. Akik elmondásuk szerint kíváncsiak, és már lassan több a biszexuális pasik mint a melegek. Szóval ezt nem értem. Mi a baj azzal hogy valaki meleg? Tehet ő róla? És mivel ártott nektek hogy ezt érdemlik? Ha egy mozgássérült embert láttuk az utcán azt is gúnyoljátok? Vagy egy idős bácsit, vagy ha például valaki egy kicsit is különbözik tőled? Beszéltem már olyan pasival is akinek családja van és nem szeretné hogy kiderüljön hogy a pasikhoz is vonzódik, szóval bárki lehet manapság férfival is akiről nem is gondolnád. Nem érthetitek hogy sok meleg fiú milyen nehéz helyzetben van hogy elfogadja magát, van hogy emiatt sokan az öngyilkosság gondolata is megfordul a fejében. Ha például a te fiad meleg lenne és nem merné neked elmondani, mert látta hogy megvetsz egy ilyen embert és emiatt magába fordulna az neked jó lenne? Az előítéletek miatt nem meri sok meleg fiú felvállalni magát a szülei, és a barátai előtt. Megértenéd ha csak egy napig meleg lennél, hogy mivel kell szembenézned nap mint nap. Undorítónak tartod amit ők csinálnak, én nem is ezt kérem hogy fogadd el, mert ami a szobában történik az amúgy is csak két emberre tartozik. Még egy kérdés. Ha valaki a pisi-kaki szexet kedveli, vagy a BDSM-et ami téged nem indít be azt az embert is megveted amiért ezt csinálja? Elég volt a kérdésekből, válaszokat várok. Egy idézettel zárom: Nem a bűnöst hanem a bűnt kell elítélni!!! A gúnyolódó válaszoktól kíméljetek, mert ezzel csak saját magadat minősíted.

Legjobb válasz: én aztán senki közt nem teszek különbséget csak a rosszindulatú emberek közt...

én aztán senki közt nem teszek különbséget csak a rosszindulatú emberek közt...
Tényleg nem értem miért idegesíti ez a hetero férfiak többségét, hogy lehet egy ilyen kérdést provokációnak venni :D Az idézet pedig véleményem szerint egyáltalán nem kapcsolódik ide.. 19/F (hetero)
nem vágom miért undorodnak tõletek de úgy konkrétan leírnátok hogy miért. mert ennek csak van indoka azon kívül h homoszexuálisok
nem magára hívja te ész hanem a többi melegre na viszont abban egyetértek akármennyire nem teszek különbséget senki közt hogy nem kell fölvonulni 1 magatokra hozzátok a bajt 2 nem bírják h külön figyelni kell rátok a feketék se vonulnak fel mert feketék mondjuk az olyan felvonulás ahol mondjuk testileg fogyatékos (elnézést a rossz kifejezésekért)vonulnak föl annak van értelme (becsülöm azokat akik reménytelen helyzetekben is próbálkoznak és akarnak tenni ha tudnak ) De én nekem tényleg nincs bajom a melegekkel de ha nem dörgölitek mindenki orra alá h melegek vagytok akkor nem fognak foglalkozni veletek
"Undorítónak tartod amit õk csinálnak, én nem is ezt kérem hogy fogadd el, mert ami a szobában történik az amúgy is csak két emberre tartozik. " Nagyjából én is ezt gondolom, nem zavar, amit csinálnak ha azok normális keretek közt folynak. De attól kilennék, ha az utcán homokos párt látnék csókolózni. A melegfelvonulásról mit gondolsz? (Én nem értek vele egyet, szerintem felesleges provokáció– a háromgyerekes családapák sem vonulnak fel, akkor a melegek se!)
A melegfelvonulásokkal sikeresen elérték a hozzád hasonlók hogy az egész ország undorodjon a melegektõl. Amúgy nemtudom, nagyon nem érdekel ki mihez vonzódik, de azt nem tudom támogatni hogy egy meleg pár gyereket fogadjon örökbe. Szerintem a legtöbb embert a gondolat is kirázza attól hogy mi lett volna ha 2 apa nevelte volna fel.
A melegfelvonulásnak nem a házasságról meg a többi jogi maszlagról kéne szólnia, mert így olyan, mintha ez lenne a melegek legnagyobb gondja, miközben meleg fiatalok tucatjait kergetnek az emberek ön gyilkosságba a homofóbiájukat. Ügyesebben kéne felvonulni. Be kéne szerezni fényképeket öngyilkos meleg gyerekekrõl, azokat kinagyítva kéne menni felvonulni. Alájuk írva, hogy hány évet éltek.
És most mi lesz? Ugyanannyian fognak gyûlölni mint eddig és ugyanannyian nem. Az idézeted egy rakás fos és nem kapcsolódik ide. Fogadd el, hogy ilyen a világ. Amint leáldozik a demokratikus/liberális világnak még szarabb helyzetben lesztek, szóval élvezd ki amíg lehet. :)
A melegfelvonulás nem csak "jogok" követelésérõl szol, nyugaton már egy karneválnak számit, sok gyerekes család is rész vész ezeken a rendezvényeken.Meleg vagyok, amióta a barátaimnak felfedtem a sxexuális beálitottságom, változott a hózzáállásuk a melegekhez, azt látják én is ugyanolyan ember vagyok mint õk is, ilyen olyan napi problémákkal, hogy otthon hogy, kivel csinálom ez csak rám tartozik, ugyanugy ahogy én sem kérdezem õket otthon a négy fal között mit szoktok csinálni.
A kérdező hozzászólása: A meleg a jogaikért mennem felvonulásra, mert az ilyen emberek akik elítélik, ezek miatt néznek rájuk állatként. A másik dolog amit sokat összekevernek, hogy a melegek és a travik közt is van különbség. Én egyébként nem szoktam ilyen felvonulásokra menni, de ha mégis mennék, és sem azért hogy felkeltsem magamra a figyelmet, és úgy sem mint amiket linkeltetek. Egyébként én olyan pasi vagyok akirõl nem lehet megmondani, hogy meleg. Heteró kinézetem és viselkedésem is van annyi különbséggel hogy a saját nememhez vonzódom. Egyébként meleg létemre én sem vonzódom az olyan pasikhoz akik hajtûdobálók, és a travikhoz sem. És még csak az sem indít be mint több férfi is hogy szeret nõi fehérnemût, harisnyát viselni. Ezt azért írtam mert nem csak traviknál van ez így. Egyébként ezért nem fizetnek nekem, legalább is eddig még senki sem ajánlotta fel :) Még valami: Volt olyan válaszoló aki utálja a cigányokat de legalább tudott érvelni hogy miért. De viszont a zsidók és a melegek mellett nem tudott mondani egy jó érvet sem. Vajon ha kiderülne a fiatokról hogy meleg vagy egy közeli ismerõsrõl, vagy éppen a legjobb barátodról õt is elítélnéd és gúnyolnád emiatt? Mert ha van ilyen és fel is vállalja elötted magát az azt jelenti hogy közel áll hozzád és azért vállalja elötted magát. Akkor már megkövezed? Többé már nem fogsz vele beszélni? És ez miért lett más? hisz attól hogy egy kicsit különbözik még ugyanaz az ember marad. Ha egy embert megláttok az utcán aki például autóbalesetet szenvedett és csúnyán összeégett az arca amirõl szintén nem tehet neki is azt fogod mondani hogy ez undorító? Én maradj otthon nem menj emberek közé? Közeben pedig nem tudod mit érez ott belül, milyen fájdalmat. Mikor az ilyen emberek nehezen mennek közösségbe és te még megdobod egy kõvel. Szóval ezt csak olyan ember érti meg ki például egy kicsit is különbözik a másiktól. Vagy a közvetlen környezetében vannak meleg emberek. Csak az emberekkel ez a baj, mindig az elõítéletek alapján ítélik meg a másikat, attól hogy meleg az illetõ vagy bármilyen más származású, még nem biztos hogy rossz ember nekik is érzõ szívük van. Miközben õket elítéled akik nem ártottak neked, akikben megbízol azok viszont elárulnak téged. Veletek történt már olyan hogy egy közösségben csúfoltak, gúnyoltak például a suliban? Milyen érzés volt minden nap ezzel szembenézni?
"Undorítónak tartod amit õk csinálnak, én nem is ezt kérem hogy fogadd el, mert ami a szobában történik az amúgy is csak két emberre tartozik. Még egy kérdés. Ha valaki a pisi-kaki szexet kedveli, vagy a BDSM-et ami téged nem indít be azt az embert is megveted amiért ezt csinálja?" Igen, undorítónak tartom. A pisi-kaki, de még az anális szexet is. Hogy miért? Nem tudom, undorodom tõle, és kész. Hogy miért nem fogadom el a homoszexuálisokat? Több oka is van, de a legvisszataszítóbb a "Meleg büszkeség napja"-ként emlegetett utcai vonaglás, amihez ugye joguk van, az pedig, hogy esetleg gyerekek megláthatják az ott lévõ aberrált állatokat az le van ... Addig amígy a hálószobádban férfival kefélsz a te dolgod, de tekintettel másokra (akiket undor fog el, ha ilyet látnak) ne vidd az utcára. Én sem sz.rok az út közepén, annak ellenére sem, hogy az létszükséglet...
OFF: Sok a c.! Te egy akkora primitív ember vagy, mint ahogy a válaszaid is mutatják. Attól még, hogy elítéled a melegeket, attól még nem kell lenézni, és megszegyeníteni õket. Ez az undorító gerinctelen dolog. Igaz én is elítélem, de nem nyilvánosan, és nem hangoztatva. ON: Kedves kérdezõ! Igaz én is elítélem a dolgot, de elfogadom, hogy van ilyen is. Nem tudok vele mit kezdeni. Sajnos én a mai világ ilyen. Ezen nem tudunk változtatni. Így kell szeretni. Hogy a kérdésre is válaszoljak. Azért ítélik el a meleg embereket mások, merthogy egy férfi legyen férfi. Ezért nem bírják a pávákat sem a kamaszok.
Ez pedig nem ország hanem egy undorító ferto, amit jobb lenne felosztani...
Az is benne van a pakliban h egy ilyen pasas megeroszakol... A romákkal sem veletlenul elõítéletes az ember...
"ha elesik még bele is rúgnak egyet, minthogy segítenének neki" Addig rugdosom, amíg össze nem szedi magát, és fel nem áll. Ha mindig én segítenék, akkor életképtelen lenne, és mások nélkül nem tudna boldogulni. Sajnos, a segítség a legköbb esetben kárt okoz. Persze csak a realitás talaján maradva, nem kisarkítva értem ezt.
"A faj tisztaság érdekében, nemzetunk becsülete érdekében, ez bûn ferto es mocsok." Ettõl a mondattól majdnem visszajött a reggelim és a vacsorám egyszerre. -.-'
A kérdező hozzászólása: 60. Köszönöm szépen a válaszod látom mi egyformán gondolkodunk :) Így van ahogy leírtad. És ezért tart ott ez az ország ahol. Mert a legtöbb ember ha elesik még bele is rúgnak egyet, minthogy segítenének neki. De szerintem ha megismernék úgy mint embert egészen más lenne a vélemény. Attól hogy meleg az illetõ még lehet érzõ, szerethetõ, jószívû ember. Nekem is vannak meleg barátaim, és ismerõseimnek is. Nem szexelni kell velük hogy undorodj tõlük és gúnyold õket. A cigányokról is igazad van, én azt tenném hogy felajánlanék nekik munkát, és ha nem vállalnák el akkor viszont el venném tõlük a segélyt is, mert azt is figyelembe kell venni hogy a cigányok közt is van dolgos ember csak hátrányos helyzetben van a származása miatt. De még egyszer köszönöm a hozzászólásod :)
1. "Ez szerintem nem a származástól függ hanem neveléstõl és hogy milyen ember. " Gratulálok, kedves kérdezõ, hogy így hajnalban ezen a nagyszerûen értelmes oldalon csak így egy sorban kinyilatkoztattál egy olyan dologról egy egyértelmû álláspontot, ami több mint egy évszázada vita tárgya az ezzel foglalkozó, erre hivatott emberek körében is. 2. Válaszolok a kérdésedre: Azért nem fogadják el, mert beszûkültek és primitívek. Nem nõtt még fel eléggé ez a társadalom ahhoz, hogy ne köpködjenek mindenre. Én nõ vagyok, és csak egy férfival tudnék párkapcsolatot kialakítani, de ennek ellenére soha nem szólnék meg egy meleget csak azért, mert meleg. A szeretet a lényeg, nem a párkapcsolat résztvevõinek a neme. Sokkal többet ér egy boldog meleg párkapcsolat, mint egy nagyszerû példamutató, kifelé konzervatív értékrendet sugalló hagyományos családocska, ahol a zárt ajtók mögött az alkoholista férj verdesi az asszonyt meg stb. Elismerem, hogy ez egy kisarkított példa, de a lényeget egyszerûen és jól bemutatja szerintem. 3. Sok a c. egy primitív senkiházi. 4. A cigány téma, ha már felkerült... Sajnos én is úgy érzem néha, hogy ki kellene nyuvasztani mindet, de ha hideg fejjel belegondolok, akkor tudom, hogy az iszonyatos kevéske kivétel miatt nem etikus ez a gondolkodás. A visszafogásukra még módszert nem találtak, de itthon "talán" az eszetlen segélyezés leállításával kellene kezdeni. Az eléggé álomvilágban él sajnos, aki védi õket. 5. A zsidókról le lehetne szállni, azokat válogatás nélkül szidni végtelenül, groteszk módon primitív szokás.
A kérdező hozzászólása: Vannak dolgok amiket nem mindig ért az ember de ettõl még nem biztos hogy rossz. Például ha egy ember depresszióval küzd õ bolond mert nem tud megküzdeni a problémáival de te igen.
Persze hogy nem fogadják én sem fogadtam el még öt éve csak aztán énis éreztem hogy minimálisan vonzodom a férfiakhoz ma már elfogadom õket mert énis enyhe bi vagyok
Én elfogadom a melegeket amíg normálisak.H átváltoznak ilyen Mauni-ka showos rettenetté akkor, már tulépik a jó izlésem határát, és onnantól már utálom õket, Nyilván nem az összeset, csak a fajtáját. Ismerek melegeket tudják, merre meddig, ha a társaságomban vannak.Ne másszanak rám és nem kérkedjenek vele, ahogy írtad is 2 emberre tartozik.
54-esnek(52-es vagyok) Én soha nem kérkedtem és nem is másztam rá senkire még igy is hogy a baratiköröm többsége heteró.A melegek általában nem is arról hires csak "ugy" bárkire is rámásznának :(
valakifaltkaparja-nak Durvaaaaaa Jo, ez a tema most nem ide tartozik, de egy birosag hogy jelentheti ki hogy a ferfi nem volt tudatanal a gyilkossag elkovetesenel?????Ha nem volt tudatanal akkor hogy talalta meg a legiiranyitott hisz Orosz-bol utazott Svajcba, raadasul amint tudom nekik meg vizumra is szukseguk van Svajc meg az EU terulet belepeshez???Akkor hogy hogy nem volt tudatanal amit elkovet, tervez????Hihetetlen a mai vilag, egy jo ugyved aki egy gyilkost képvisel, artatlankent ki is hozza a bortonbol, hihetetlen.
14:11 Nehogy már összehasonlítsd a két oldalt!! Az egyik támad, a másik védekezik. Ha téged bántanának, te is ki lennél akadva.
Csomó általánosítás, minden viszonylatban. Itt erre a kér- désre nem lesz jó válasz. Egy nagyon okos ember azt mondta egyszer, hogy az ember egymaga egyéniség, de tömegben meg- határozható lesz a viselkedése... nos ez így is van. Miniszterhelyettes lett a svájci légiirányító gyilkosa. http://index.hu/kulfold/kal080118/ Olvassatok utána, ha gondoljátok, és vonjatok párhuzamot :)
elfogadjuk csak azokat nem akik iylen lányos buz*ik a férfi az legyen férfi a nõ az legyen nõ csak az ilyen melegeket nem fogadom el a többit aki nromális és nem lányos a kinézete vagy iylesmi azzal meg vagyok elégedve 16/F (hetero) jah emg még van egy fiu az élfolyamomba aki iylen lányos nem tudom hogy meleg e de õt ki nem állhatom kedves emg minden de egyszerûen oylan mint egy lány nem sértés csak inkább legyen normális és meleg minthogy hetero aki ugy viselkedik mint egy lány (lehet hüyleségnek tartod de csak leirtam amit gondolok :D)
Na, még egy utolsó gondolat, aztán letudtam a veletek való vitázást. A búzáknak az a baja, hogy nem fogadják el õket, ezért homofóboznak és a többi baromság. Tehát akkor mit is csinálnak? A homoszexuálisok ugyan úgy nem fogadják el azt, akinek ez nem tetszik.... ergo semmivel sem különbek.
A kérdező hozzászólása: Még egyszer tisztázom ez nem egyfajta közvélemény kutatás, és ezért semmilyen juttatásban nem is részesülök!!! Azért örülök hogy az olyan emberek többen vannak akik legalább belegondolnak a melegek helyzetébe is. Nem értem miért kell az olyan embereket elítélni, vagy gyûlölni aki nem felel meg az elvárásaidnak? Ha valakitõl undorodsz vagy elítélsz valakit, akkor inkább tedd csendben vagy ha az utcán látod kerüld ki, én sem szoktam végigköpködni az utcát az olyan emberek miatt akik megvetnek. Minden ember más és senki sem szeretne megfelelni minden embernek. És szerintem senkit sem hívnak közülünk Istennek hogy elítéljük a másikat.
És ez szerinted a heteróknál nem így van? Minek kellett megint belekeverni, hogy homár vagy? Ebbõl van elegük az embereknek...
19:00 Engem speciel nem kell elfogadni. Ha atrocitás, vagy hátrány ér azért, mert meleg vagyok, feljelentést teszek. Ez a pénzszerzés legegyszerûbb módja... :) ))
# 59/59 ma 18:26 Te nagyon buta vagy, fiacskám. Tanultál te történelmet? Úgy vetted észre, hogy a szeretet mozgatja a világot és az alakítja ki a szuperhatalmakat, akik diktálnak a te kis szaros életed folyamán is? Uram atyám, ettõl kapok agyfaszt, amikor egy buta gyökér kezdi el osztani az észt olyan dolgokról, amikrõl fogalma sincs. Nézz már körbe a világban egy kicsit. Mellesleg a hû de nagy divatod is kit érdekel? Megnézek egy divatbemutatót és hányinger kap el. Ezt köszönhetjük a melegeknek? Ennél jobbra nem futotta? Talán azt kéne felfognotok végre, nektek "melegeknek", hogy nem kényszeríthetitek rá soha az embereket, hogy elfogadjanak, ha nem akarnak.
Ki a genetikai hulladék?! w3dzz TE GYÖKÉR! Nem baj, a gyûlölet hamar megöl te f*sz. Jó lenne ha megértené végre az emberiség, hogy csak a szeretet visz elõre dolgokat. Mondjuk ezt a cigányok alaposan ki is használják...(tisztelet a 10 000-bõl 7-8 kivételnek) Nem kell utálni a melegeket, mert mocskosul nem tartanának a heterók sehol divatban, ahol most. Manapság az ilyen DIVATHOMO-nak öltözött VADHETERÓK a legnagyobb homofóbok.. Hol itt a logika?!
"Mit vártál egy genetikai hulladéktól? Nem meleg ez hanem csak 1 fizetett kérdezõ aki burkoltan közvéleményt kutat!" Ha azt tenné, akkor megmaradt volna minden válasz..
Mit vártál egy genetikai hulladéktól? Nem meleg ez hanem csak 1 fizetett kérdezõ aki burkoltan közvéleményt kutat!
Látom, csak a kedves kérdezõnek tetszõ válaszok maradtak meg. Éjjen! http://assets.diylol.com/hfs/264/05e/61a/resized/jesus-says-..
A kérdező hozzászólása: 57. te ezt egészen addig nem fogod megérteni még heteró vagy. Azt hiszed hogy ez az agyban dõl el. Ha te azt mondod magadnak folyamatosan hogy a férfiakhoz vonzódsz ez így is lesz?
A kérdező hozzászólása: 51. Igen de viszont vannak olyan esetek ahol éppen a származásuk miatt nem foglalkoztatja õket a munkáltató. Az egyik osztálytársam is cigány volt. Két szakmát is sikeresen elvégzett, jelentkezett több állásra is, ám mikor elment az állásinterjúra azt mondták köszönjük de mást keresünk. Szóval náluk is van olyan hogy párt találnak akik szeretnének közös gyereket és össze is jön nekik, de mivel nem foglalkoztatják õket és a segély is kevés azért kénytelenek például fát lopni. Valljuk meg magunk közt, most nem csak a cigányokról van szó de ha az ember tisztességesen elmegy dolgozni, telik neki albérletre, rezsire, kajára, ha gyermeke van akkor õt is eltartani, felnevelni, iskoláztatni stb? De ez nem azt jelenti hogy a cigányok mellett állok, mert tényleg vannak köztük olyanok is akiktõl még a cigányok is félnek.
" és amikor seggbepakoltok kehes csajokat akik úgy néznek ki mint a fiúk még ha otromba hosszú is a hajuk ? azok elég férfiasak már bocs" Ennyi erõvel aki müanyag maszturbációs tojásba veri a faszát az müanyag-ba szerelmes? Nem vagyok homár, de ennek elvileg az érzelmekhez van köze, nem a baszáshoz. Aki meg azért dug szõröstalpú indián csajt mert a pasit látja benne az látens homár. Aki seggbedugja a barátnõjét, miközbe szerelmes belé és mindketten élvezik, az full heteró.
A kérdező hozzászólása: sok a c: Te sem tudhatod biztosan hogy legalább 1% roma vér nincs benned! Mert nem tudod visszavezetni a családfádat egészen végig. Ha a barátnõd nagyszülõje vagy a dédszülõje roma lenne, akkor elítélnéd? Vagy szóba sem álltál volna vele?
Az idézet szerint a pedofilokat sem kell elítélni. De mondjuk egy "hellóóó emma vagyok" meg egy cukrosbácsi is a társadalom szemete véleményem szerint. E között még rengetek szint van mind 2 "betegségnél" vagy állaponál, ami még elfogadható.
A kérdező hozzászólása: sok a c: Örülök hogy már fajgyûlölõ is vagy! Legalább nem csak a melegeket ítéled el :D Velük egyébként mi a bajod? Gondolom azok után ítéled el amit hallasz a tv-ben! De nem csak a cigányok és a zsidók követnek el ám bûnt. Remélem a következõ életedben cigányként, zsidóként vagy melegként fogsz újjá születni!
leszívjátok az életenergiámat ezzel az ok nélküli utálattal meguntam ezt a témát
jaj besírok xD bírom amikor a sok hülye azért nem megy dolgozni mert zsidó az üzlet vagy zsidó tulajú a cég XD akk dögöljél éhen :D na meg nincs ember akibe ne lenne cigány egy 1% is :D hát hú röhögõgörcsöm van tõletek :D xD na meg a kissebségiskinheadek :D meg a sima skinheadek a kissebségi barátnõikkel XD félelmetes korcs ez az ország
Most elképzelek egy anyák napi mûsort melegekkel.... Kössz, inkább nem.
A kérdező hozzászólása: 24. Nem! De szerintem ha egy meleg pár nevelne fel egy gyermeket attól nem kellene tartani, mert szerintem semmi rosszat nem tennének vele. Inkább a pedofiloktól kellene emiatt tartani.
van egy lezbikus pár ismerõsöm és örökbe fogadtak egy kislányt már 14 éves és olala abszolúte normális és fiúja is van jó jegyeket visz haza mindenki kedveli és tisztába van azzal, hogy két anyja van és jó élete van
A kérdező hozzászólása: 18. Köszi a válaszod? Egyébként az idézetet te hogy értelmezed?
emberek qvára nem függenek alapvetõ életben lévõ dolgok attól hogy meleg e valaki
A kérdező hozzászólása: 18. Megértelek persze. De gondolj csak bele mi melegek is normális heteró szülõktõl származunk. Mégis melegek vagyunk, ez nem attól függ hogy ki neveli fel a gyereket. A suliban is heteró tanáraink voltak, õk sem arra tanítottak hogy melegek legyünk. Nem szeretnéd hogy egy gyereket meleg pár neveljen fel, megértem. De mi van azokkal a heteró szülõkkel akik nem bánnak jól a gyerekekkel? Akik például alkoholista szülõk? Akik terrorizálják a gyerekeket, vagy bántalmazzák? Szerintem õk sem jobban nálunk melegeknél. Persze ezt nem sértésnek szántam.
A kérdező hozzászólása: Sok a c: Ezzel nem az volt a szándékom hogy felhívjam magamra a figyelmet. Én csak kérdéseket tettem fel hogy legalább mondj egy elfogadható indokot miért utálod ennyire õket? Egyébként én tudtommal nem sértegettelek, te meg nem is ismersz és már rögtön ítélkezel. Mi történne ha az egyik legjobb barátodról kiderülne hogy meleg? Õt is lehordanád mindennek? És elítélnéd? Soha többé még csak szóba sem állnál vele? Mert valljuk be ez is elõfordulhat. De amiatt hogy kiderülne róla hogy más mint te attól még ugyanaz az ember maradna!
A kérdező hozzászólása: 13. köszönöm a válaszod! Ha a kérdésedre szeretnéd a választ nézd meg Az imák bobbyért címû filmet. Nagyon szép egy meleg fiúról szól akinek az édesanyja nem fogadja el a másságát, mert szerinte a bibliában az áll hogy bûn. Emiatt a fiú elkeseredik és öngyilkos lesz. Nagyon szép film és igaz történet. Ezután az édesanya elmegy a melegfelvonulásra hogy kiálljon a melegek jogaiért!
4 éves koromba költöztem ide ahol lakom 12 éve élek itt és 9 szomszédom cigány :D húha nagyon támadnakxD szálka vékony kis szõke gyerekek próbálgattak erre késelgetni egyébként is a városi cigányok itt lusták semmit nem csinálnak bezzeg vidégen nem tudnak mit csinálni csak dolgozni és nem csak cigányok vannak ott.Mindenki dolgozik földet mûvel és éldegélnek és semmi msát nem scinálnak csak megélni próbálnak egy hétre lementem másik megyébe a pusztába a barátnõmhöz és a cigányember még udvariasan megkérdezget mindent bezzeg az itteni városiak pf...
"Mindenki dolgozik földet mûvel és éldegélnek és semmi msát nem scinálnak csak megélni próbálnak " Ajjajj. Hol élsz te? Szatyorban? Itt vidéken pont hogy lóf*szt se csinálnak. Ja de: minden hónap elején elfoglalják a postát a segílyre várva.
nincs magyar mondom h nincs mert nem tiszta nép és félre ne értsetek északi származású vagyok utálom ezt a helyet mindenki lehangolt vacak minden az oktatástól kezdve a kisgyerekek is esetlenek ebbõl az országból semmi nem lesz
"A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad." LOL
Keverék nép a magyar ezt mindenki tudja. Viszont a legtöbb magyar KULTÚRÁLT, ez az ami hiányzik a cigányok nagyrészébõl. Ez lehet hogy a politika-oktatás-nevelés stb hibája, de ez lényegtelen, jelenleg a legtöbb cigány csak fátlopni jár, szaporodik, lop, zaklatja a magyarokat tehát púp magyarország hátára.
te C irigy vagy a zsidókra azt annyi
A kérdező hozzászólása: sok a c: Ne haragudj de én nem erre gerjedek. Van párom aki segít ebben :)
és amikor seggbepakoltok kehes csajokat akik úgy néznek ki mint a fiúk még ha otromba hosszú is a hajuk ? azok elég férfiasak már bocs
Mert csak a melegeknek van prosztatája + csak nekik van seggük? Nem hiszem hogy ezeknek a használata a melegek külön kiváltsága lenne. Egy csajt hátulról pakolni más mint egy férfit, a fizikai érzés lehet ugyan az, de attól még lelkileg egy heteró nem érez semmit egy másik férfi után és pont.
hát én engem annyira nem érdekelnek h nem tudjátok meg:D nekem elég az is h ezek a szélsõséges marhák mind a saját fajtájuk ellen küzdenek XD nem tudom de hogy itt minden le fog omlani az biztos majd csak lesz valami
ne hülyítsetek már:D magyar nincs _ki ne találja nekem valaki h a magyar nem keverék nép. Mongóliából idevándoroltak letelepedtek aztán minden körülöttük lévõvel háltak, mikor több mint 100 évig itt voltak a törökök azok is itt háltak mindenkivel akivel jólesett nekik hát valaki azt mondja tiszta ez az ország :-] ez egy nagy összekutyult szar
A kérdező hozzászólása: sok a c: Magyarok közt ezek szerint egyet sem ismersz. Akkor szerintem a börtönben csak cigányok és zsidót ülnek. Egyébként visszatérve a meleg témára. Amelyik férfi szereti a barátnõjét análisan kielégíteni abban is benne van szerinted a meleg hajlam? Vagy vannak olyan pasik akik szeretik ha a barátnõjük izgatja a prosztatáját az is erre utal?
A kérdező hozzászólása: sok a c: Szerintem a parlamentben is találunk olyan magyar embereket akik csak felveszik a "fizetést" De ezek szerint a magyar emberek megdolgoztak érte. De a miniszterelnök az már már, mert õ roma, ugyanazt csinálja és felveszi a fizetését. Ezek szerint õt már el kell ítélni.
Úúúú süni ezt ne eröltesd. 20 ezer fõs városban lakom, 2000-3000 cigánnyal. Mindenki utálja õket itt mint a szart, udorító népség. Nekem is van cigány ismerõsöm aki normális, értelmes szülõk közt nõtt fel, de a többségben még a 10000 évvel ezelõtti túlzodd dominancia és állati ösztönök uralkodnak.
A kérdező hozzászólása: sünii: Ez szerintem nem a származástól függ hanem neveléstõl és hogy milyen ember. Vannak igaz a cigányok közt is olyanok amit épp leírtál, de a magyarok közt is.
A kérdező hozzászólása: sünii: Köszönöm a válaszod, látom te legalább egy érzõ ember vagy :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!