Találatok a következő kifejezésre: Miért változtak a (21 db)

Miért változtam meg? Miért látom máshogy a dolgokat, mint korábban?

Mindig is rosszul voltam a túlságosan "nyálas-csöpög?s" és túlzottan romantikus típusú férfiaktól. Úgy gondoltam nem bírnám elviselni ?ket, megfojtanának a szerelmükkel és nagyon hamar rájuk unnék. Túl könnyen kiismerhet?nek találtam ?ket és semmi kihívást, izgalmat nem láttam bennük. Volt ilyen típusú barátom max. 1 hónapig.

Legjobb válasz: Elõbb-utóbb mindenkinek megjön az esze.

Elõbb-utóbb mindenkinek megjön az esze.
azért vágysz ezekre mert mindenki vágyik a szeretetre. lehet egy rossz fiú jó kaland és izgalom egy darabig, de hosszú távon a nõk biztonságra vágynak, valakire akire lehet számítani és ezt te nem kapod meg.
Ez azért van, mert Te is vágysz egy megbízható emberre, aki szeret, és törõdik Veled, ugyanakkor már szeretnél valaki mellett megállapodni is.Tehát mégiscsak a biztonságra vágysz, ezt pedig nem egy vad és önzõ ember mellett fogod megkapni, akármennyire is ezt szeretnéd.Az ember egyszer felnõ, és kinyílik a szeme, Te pedig most, 24 évesen jutottál el erre a pontra.Talán korábban még éretlen voltál, ezért gondolkodtál úgy, ahogy, és ezért buktál a rosszfiúkra.Viszont most már kezd benõni a fejed lágya.Szerintem Neked is egy gondoskodó partnerre volna szükséged, mint a barátnõidnek. Amúgy elárulom, hogy én is ugyanolyan voltam sokáig, mint Te, kerestem a kihívást, aztán jó alaposan megütöttem a bokámat...Nemrég még a vad, szabad pasik vonzottak, de mostanában rájöttem, nekem nem ez való, én stabil párkapcsolatra vágyom, szeretõ társra, nem egy rideg macsóra.Most, 25 évesen, a sokadik csalódás után nõtt be a fejem lágya.Talán most váltam igazán felnõtté.Szerintem Nálad is ez van.Egyébként rájöttem arra is, hogy az ilyen típusú pasik csak kalandozásra valók, másra nem.A komoly kapcsolatot felejtsd el velük, mert csak szenvedni fogsz! 25/N
Én is kicsit hasonló változáson mentem át, pont egy kapcsolat közepén. Örülök neki, hogy az a kapcsolat ráébresztett arra, hogy mi is a fontos. Megváltoztam. Ez van. Felnõttünk. :)
Te akartál rossz fiút, hát most ne sírj! (ilyenkor jót kuncogok magamban és elégtételt érzek)
Én is 24 évesen jöttem rá, hogy francnak se kell egy önzõ, kiszámithatatlan, egoita, romantikát nem ismerõ rosszfiú.4 év után szakitottam. Párom tipikus jófiú, tenyerén hordoz, kiszámitható, romantikus, (ma reggel szivecskés szendvicset kaptam épp), vacsizni visz, bújik, imád, én vagyok neki a legfontosabb. És imádom, hogy ilyen, el tudom képzelni vele hogy együtt öregedjünk meg. Pár éve még biztos voltam benne hogy ilyen tipusu férfitól falra másznék.De változunk. Ahogy irta fentebb valaki: felnõttünk. Lépj.
Az enyém húsz éves, tele romantikával és ha nem lenne tõl fiatal hozzád, akkor kölcsön adnám, és te is kölcsönadhatnád a tiédet, ha õ meg nem lenne túl idõs hozzám...:') 17/L

Mi történt a mai lányokkal? Miért változtak meg ennyire? Miért ugranak bele kapcsolatból kapcsolatba a mai lányok?

Nagyon sok női ismerősöm van szinte csak lány barátaim vannak, testvéreim is lányok, és azok barátnőinél is ugyanezeket tapasztalom, de szinte mindenhol azt látom, hogy a nők továbbállnak szinte minden indok nélkül. Komolynak hitt 25 éves lányok úgy viselkednek, mint a tinik, ahelyett, hogy a családalapításon gondolkodnának. Ugyanis azt látom mindenhol, hogy adott egy boldog párkapcsolat, tényleg semmi okot nem tudnak mondani, hogy miért, de jön egy helyes pasi, máris kitalálják, hogy elmúlt az érzés a párjával és megy tovább, illetve a megcsalások tucatjait is nőknél veszem észre inkább. Miért van ez, hol van a hűség, komoly kapcsolat tudata?

Legjobb válasz: Mert érzéketlenek, és csak az élvezet, és a külsõségek érdeklik õket!:( Én is ugyanezeket tapasztalom náluk, mint te!

Mert érzéketlenek, és csak az élvezet, és a külsõségek érdeklik õket!:( Én is ugyanezeket tapasztalom náluk, mint te!
ha jó pasi lennél, te is csinálnád. na épp ezért csinálják a jó csajok is. Nincs ezen mit vitatni, nem csak a nõknek fontos a külsõ, azt hiszem, ebben egyet kell értened.
:D Akkor csak szimplán éretlen gyerek!!!!!
A kérdező hozzászólása: 28 vagyok
Hát igen...akkor nem értem miért szólsz meg másokat, hogy mit hogyan kellene csinálnia!? Ha te is másképp csinálnád. Gondolom 17-20 év közötti vagy
A kérdező hozzászólása: 4 es ha jó pasi lennék én is tuti így gondolkoznék
Nem csak a lányok változtak meg, a fiúk is ilyenek, ha van barátnõje már más lányok után vágyik! Tapasztaltam...ha komolyan gondolok egy kapcsolatot vissza riadnak a férfiak, mert hogy õk még nem élték ki magukat, nem készek rá! Szóval akkor miért is van ez?
Hozzáteszem, az egyenjogúságukra hivatkozva õk úgy gondolják, hogy már bármit megtehetnek a pasikkal.
Ja és az rögtön lúzer a szemükben, meg nyomi, aki megszólja õket ezért! :(
Mert sok a bitch

Miért változtam meg így? Korábban alig érdekelt az öltözködés, az unokatesóm kinőtt ruháiba jártam 15 évesen, most pedig már csak olyan ruhám van, amit én vettem, és nagyon tetszik. De nem sokáig tetszenek a ruhák, mert megunom,

és máris új kell, és alig hordok egy-egy darabot.Egyszer úgy érzem, h sportos ruha kell, b? farmert veszek, most meg egy n?cis magassarús korszakom van. Az alakom is gyorsan változik, nyáron 50kg, télen 56-58 is akár. Nem tudom hogy mit kezdjek a helyzettel, hogy alakítsak ki egy stílust, mert ez nem oké.

Legjobb válasz: Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!

Majd kinövöd, egyelõre meg inkább próbálj jól variálható, alapruhákat venni, mert anyuék pénzét szarságokra költeni parasztság. Alakodra meg ügyelj, ez elég nagy kilengés, mozogj sokat!
Én is így voltam az öltözködéssel hogy nem tudtam eldönteni milyen stílusú ruhákat is hordjak de ez a korral jár, majd idõvel kialakul és el tudod dönteni melyik is vagy te igazából. Persze ha néha váltogatod az nem baj. A súlyodra meg figyelj oda télen is. Ne egyél sokkal többet télen sem és sportolj, tornázz akár otthon.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is parasztság, saját keresetembõl veszem!:)
en ugyanaz vagyok mint te. bar en hetente shoppingolok. olyankor extremebb darabokat, meg foleg brossokat, ilyen viragosakat tudod, meg kiegeszitoket. egy viragos bross nagyon fel tud dobni egy komor darabot, s maris nem unalmas, probald ki.
hány éves vagy? Velem ugyan ez van, de csak most ebben az évben lett így. Hajszínemet is változtatom, barna voltam, most meg szõke, de fekete akarok lenni.. nem tudom. És ez most egy éven belül. A stílusomat sem tudom eldönteni, de ez csak most tört rám így nyáron. Ez valamit jelent nem? Amúgy én meg 20 vagyok. Szóval nem tudom, ez valami tudatalatti dolog, vagy a változástól való félelem v mi?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 18 vagyok! És képzeld énis! Elmentem fodrászhoz és vágattam magamnak egyenes frfrut, tetszett 2 napig, most meg utálom, és csak hajpánttal járok, és alig várom, hogy visszanõjjön.:W Nem tudom mi ez, de ááá.. látom h vmi nem okéé.

Miért változtak meg a gépemen a szinek, szinte csak fekete lila minden. Ugy képek mint minden más, mi a gépen van. Miért "fehér téglalap"-alakban menti le képet? Mit állitottam el? Habár megnyitni igy is megtudom, de ez igy nem ok.

Legjobb válasz: Próbáld meg légyszíves értelmesen összefoglalni a lényeget, és érthetõen leírni, mert így egyszerûen képtelenség segíteni Neked.

Próbáld meg légyszíves értelmesen összefoglalni a lényeget, és érthetõen leírni, mert így egyszerûen képtelenség segíteni Neked.
A legkisebb dologtól hardverhibáig bármi lehet.Elsõnek:jobb egér gomb/tulajdonságok/beállításokat nézd, hátha ott van valami gubanc...ha nem, próbáld még : tölts le és telepíts egy új videókártya drivert, hátha attól jobban lesz.
Valszeg a Windows téma van elálítva valami gyengénlátó változatra. Asztalon jobbklikk tulajdonságok, megjelenítés (appearance az angolban, nem emlékszem a magyarra) és itt állítsd vissza a classic windows theme-t, és alatta a színsémát (color scheme) alapértelmezett-re. Ez XP-n mûködik, remélem sikerül megtalálnod õket. B.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget

Ez a BG Logistics, aki szépségversenyt hirdetett. Megnéztem mindenhol és nincs róla egy adat sem, csak amit facebookon ír. Hol vannak a nyereményekről a képek? Hol vannak a nevezési ajándékok? Miért változtat minden nap a szabályokon?

...és úgy egyáltalán miért van szavazás, ha később kénye kedve szerint változtat mindenen. Ráadásul ez egy fizetős nevezés volt, ilyenkor nem szokás változtatni a játék feltételein már SOKADSZOR. Mi erről a véleményetek?

Legjobb válasz: Szia! Picit nekem is gyanús,h kritikát nem fogad el, az tilos... Reklamációnak nincs helye (meg se nézi jogos-e!?) Bárki megfogalmaz egy kritikát, vagy csak rákérdez,h miért késik a csomagja rögtön tiltják,törlik :( Igaz mi a nevezõs (pénzes) játékban nem vettünk részt arról így nyilatkozni nem tudok. De a megosztós játékok is érdekesek. A gyerekágy is ami karácsonyi ajándéknak volt hírdetve már csak januári kisszállítással... :( Lehet ennyi ismerõse van,h kamu nyerteseket tud hírdetni vagy tényleg van aki nyer is??? :)

Szia! Picit nekem is gyanús, h kritikát nem fogad el, az tilos... Reklamációnak nincs helye (meg se nézi jogos-e!?) Bárki megfogalmaz egy kritikát, vagy csak rákérdez, h miért késik a csomagja rögtön tiltják, törlik :( Igaz mi a nevezõs (pénzes) játékban nem vettünk részt arról így nyilatkozni nem tudok. De a megosztós játékok is érdekesek. A gyerekágy is ami karácsonyi ajándéknak volt hírdetve már csak januári kisszállítással... :( Lehet ennyi ismerõse van, h kamu nyerteseket tud hírdetni vagy tényleg van aki nyer is??? :)
ez egy átverés...nekem van egy gyanum!
Szia mi is játszotunk a Facebookon Augusztusban és nyertem egy csomag pelust ami a mai napig nem érkezett meg.És azt mondják a BG LOGISTICS, hogy a postán elveszett ami szerintem nem igaz, mert ez hülyeség.És azt írta, hogy 60 nap a posta kárpóttól mindenkit, de máig nem történt semmi. Össze vissza beszél szerintem zsebre dolgoznak ez a véleményem.
Én már többször nyertem, s meg is kaptam!
Nem vagyok ismerõse Ani mamának, sem pedig rokona, s már nyertem nála, meg is kaptam! Volt már hogy rákérdeztem miért késik a pelus nyereményem, nem lettem kitiltva, mivel normálisan beszéltem vele. Biztos oka van annak ha kitilt valakit.... Én bízom benne és bízni is fogok!!! S szeretek az oldal tagja lenni. Most biztos sokan lehurrogtok majd, de tegnap is megjelent az oldalon rengeteg gyerek képe, akik megkapták az ajándékot!

Kosárlabda barátok! Miért változtak meg a mezek az NBA-ben, Pl, El Heat, Los Spurs, de csak az utóbbi egy hétben. Valaki?

Legjobb válasz: Mert valamilyen Latin éjszakák vannak. Ez Amerikában egyféle ünnep, és ezért változnak a mezek is. Los Suns stb.

Mert valamilyen Latin éjszakák vannak. Ez Amerikában egyféle ünnep, és ezért változnak a mezek is. Los Suns stb.

Miért mész el szavazni, szerinted mit változtat a helyzeten a te voksod?

Legjobb válasz: Mert úgy érzem, hogy tenni valamit jobb, mint nem tenni és várni a sült galambot.

Mert úgy érzem, hogy tenni valamit jobb, mint nem tenni és várni a sült galambot.
Ha a nekem tetszõ jelölt (illetve párt) nyer, akkor örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy egy kicsit én is benne vagyok a gyõzelmükben. Ha késõbb nem azt teszik, amit ígértek és ami miatt rájuk szavaztam, akkor jogosan szidom õket; majd négy év múlva természetesen másik jelöltet támogatok. (Szerencsére eddig a polgármesterünk és a képviselõnk is beváltotta a hozzájuk fûzött reményeimet.) Ha nem a kedvencem nyer, a lelkiismeretem akkor is nyugodt, hiszen megtettem, ami módomban állt. (Ha a gyõztes mégis beválik, az csak külön öröm.) Ha az egész rendszert rossznak tartom, akkor "rendszerkritikus" pártra (gy. k. az ún. "szélsõségesekre") szavazok. Ha viszont nem szavazok, akkor nincs erkölcsi alapom szidni a politikusokat, hiszen volt lehetõségem a véleményem kifejezésére, de nem éltem vele.
Kínai közmondás miatt: egyetlen szem risz is átbillentheti a mérleget.
Én baloldali családban nõttem fel a Kádár-rendszerben és nincs baloldali értékeket hordozó párt. Apám szavaival mondva: "Ezek kutyaütõk!"
Pont a rendszert nem lehet úgy kritizálni, hogy legitimálod a szavazatoddal.
Kérdezõ teljesen félre érted nem bírósághoz akarok fordulni. Hanem ha nem megyek szavazni nem kritizálhatom egyik felet se ha nyer vagy veszít. Független attól ki nyer. Mert volt lehetõségem szavazni de nem éltem vele. Az a leg rosszab ha valaki panaszkodik a politikusokra de ha megkérdezed volt e szavazni még õ van felháborodva hogy õ ugyan nem.
Azért, mert a birkák is elmennek. Egy szavazat ellenük. Legalább tettem valamit a Fidesz 2/3-ad ellen. Olyan párt meg nincs, akire szívbõl szavaznék.
Ez lesz az elsõ szavazásom, és igen, még hiszek benne hogy pont az én szavazatommal fog az általam kiválasztott párt hatalomra kerülni. (fõ az optimizmus)
Én nem megyek. Ellentétben az elsõ válaszolóval, én nem gondolom, hogy a négyévenkénti ikszelgetés érdemi, sorsunkat befolyásoló cselekvés, és az egyetlen alternatíva a szájtátás és a sült galamb várás.
Nem csak hõbörgök, hanem próbálok is tenni azért, hogy legyen változás.
A kérdező hozzászólása: 2-es! Elmész szavazni, meg is nyeri a választottad a körzetét, de egy év alatt sem tesz semmi olyat amit megígért. Hová fordulsz jogorvoslatért?
Azért megyek szavazni mert különben nincs jogom kifogásolni a rendszert.
Már hogyne lenne jogod kritizálni, ha elmégy szavazni , ha nem. Addig ameddig mi adófizetõk álljuk a parádé ránk esõ részét, addig kritizáhatunk ha szavazunk ha nem. Amúgy szerintem is hülyeség a szavazás.....

Ha egy fiú tudja, hogy minél inkább elutasító velem, annál jobban akarom õt, akkor miért nem változtat a viselkedésén?

Ezt õ mondta, hogy észrevette rajtam ezt. Azt akarja, hogy továbbra is foglalkozzak vele, és ha ez az ára, akkor megteszi, hogy bunkó velem??!

Legjobb válasz: Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák

Én a helyedben nem foglalkoznék vele :) Sajnos a mai lányokat a rossz fiúk vonzák
Tudod miért akarja hogy foglalkozz vele? Mert iszonyúan élvezi, hogy rajta csüng egy csaj, hogy ennyire kell valakinek. Biztos, hogy a pincsikutyája akarsz lenni, vagy van némi önbecsülésed és keresel valaki normálisat magadnak?
én alapvetõen nem tartom magam bunkónak, sokáig tûrök, de ha velem is ezt csinálná egy lány, aki egyáltalán nem érdekel engem, eleinte finoman megmondanám neki, aztán amint látom, hogy nem veszi a lapot, egyre szókimondóbb lennék, végül valószínûleg én is elküldeném õt a pi*ába, de nem azért, mert õ ezt szereti, hanem mert már elegem van belõle 17/F ui.: szóval ha nem lenne elutasító, nem is érdekelne?
Nem az õ felelõssége, hogy kiábrándítson magából. Csak annyi erkölcsi kötelessége van feléd, hogy õszinte legyen a saját érzéseivel kapcsolatban és ne használjon ki.

A magyar baloldal miért nem változtat a romakérdéshez való hozzáállásán?

Ha nem változtatnak akkor elsorvadnak.

Legjobb válasz: hol lenne a baloldal a cigányok nélkül? sehol, még ott sem ahol most vannak.

hol lenne a baloldal a cigányok nélkül? sehol, még ott sem ahol most vannak.
Hol lenne a Jobbik a cigányok nélkül?
#3 így is trianonoznak meg zsidóznak meg pirézeknek szal mindig találnak egy csomó rettegni valót. Múltkor néztem a honlapjukat külön pont van mitõl rettegjünk címmel. :D
Mert a liberálisok és a zsidók nem állandóan rettegnek a nemlétezõ náciktól, meg fasisztáktól?
Soha, ráadásul ezek egyrésze külföldrõl ugat, meg hát elvannak a saját álomvilágukban.
A cigánysággal kapcsolatos hazudozás miatt dõl a ballibekhez a lé Sorostól és a többi külföldi támogatótól. Lassan talán elfogynak a szavazóik.
Pl trianonozna :)
2. most azt hiszed jól megaszontad, de el kell keserítselek, te még gúnyolódni sem tudsz. Mert ha nem lenne cigányprobléma, akkor Jobbik sem lenne, és ezt õk meg is mondták, hogy ha megoldódik ez, azaz lesz közbiztonság (elszámoltatás mellett, valamint Magyarország tekintélyének visszaállítása esetén) akkor megszûnik a párt. 3. kommentelõ meg még tudatlanabb senki.
szerintem pont ti vagytok azok, akik rettegnek :)
Nagyob kõltségvetsé a rendõrségnek és a bõrtõnõknek ez oladaná meg a pronlémát. Kár meg probálni nevelni a cigányokat egymást huál visza . Ezért ki emelni is egyesével lene értelme mert ha 20-30 cigány õsze zárunk akir 1 cigányra 19-29 másik hat . És tõbbe kerülne mint rendbe teni a rendõrséget és új bõrtõneket épiteni.
Fogalmam sincs, de gondolom az emberi jogok , az egyenlõség nevében. Õk elég komolyan veszik, hogy minden ember egyenlõnek született, ami egykor szép volt és igaz is, és természetesen elviekben minden normális ember egyet ért ezzel. Csak az a baj, hogy itt egy olyan népcsoportról van szó, mely azért okot is adott arra, hogy elõítéletesen kezeljék. Egyébként én is úgy látom, hogy rövidtávon elsorvad a támogatottságuk emiatt. De nem csak ezért kellene változtatniuk a hozzáállásukon, hanem márcsak az ország jövõjének érdekében is. 22/l - volt MSZP és DK támogató
A kutyákat se tõmõrtjuk falkába a leg veszeéjesebek lenének a falka vezérek. A legveszéjeseb kutyákat ki nyirjuk nem falkár adunk nekik.. Egyesével meg nevelni õket a tõbi cigánytol is elkülintve ahogy a kutyákal csináljuk nem lehet.
A Jobbik azért beszél ezekrõl a témákról mert a cigányságot így lehet felzárkóztatni az európai kultúrához. Ha ez megtörtént elkezdõdhet az integrációjuk, addig felesleges összezárnia két csoportot... A cigányság bûnözési hajlama a mélyszegénység miatt jött létre, hát akkor dolgoztassuk meg õket. Vissza a TSZ-eket ott kapnak munkát és termelhetnek. A gyerekeiket nem nevelik meg, ezért speciális nevelésben kell részesülniük és igenis szegregálni kell õket amíg nem képesek beilleszkedni. Ez nem rasszizmus és nem elõítéletesség hanem logikusan felépített terv. A kutyákat se zárjuk össze a macskákkal amíg össze nem szokatjuk õket. Volt pár száz évük, hogy összeszokjanak velünk, maguktól a jelentõs része ezt meg sem próbálta hát akkor legyenek rákényszerítve. Máskülönben a többségi társadalom lesz rákényszerítve hogy rájuk veszélyes emberekkel éljenek együtt...
A Jobbik melyszegenysegrol meg specialis nevelesi igenyu gyerekekkel torodesrol beszel inkabb, amikor a nagyreszt ciganyokat erinto problemak megoldasarol van szo. Aki tud mast mutatni, tegye meg!
Csak felmarkolnák a pénzt azt maradnának a nyakunkon. Ha nem álampolgára másik országnak akor az álampolgárságo sehol nem szüntethetik meg elõb egy másik álam polgárságot kéne felvetetni velûk indiai szlovák román stv azt oda toloncolni õket . De nehezen lehetne meg valósita mindig lenének kis kapuk.
"Azért hangoztatja csak mert jó gyors megoldás nincs. A jobbik programja még csoróbá tené õket és mégtõb bûnûzésre sarkalná õket. Mik a jó javaslatai a cigányokkal szemben?" Fel kell mérni, hogy ki cigány az országban, aztán adni nekik fejenként 100 ezer forintot, cserébe õk aláírnak egy szerzõdést, melyben lemondanak a magyar állampolgárságukról és 2015. április 30-ig úgy elkotródnak innen, hogy soha többé nem néznek vissza.
Azért hangoztatja csak mert jó gyors megoldás nincs. A jobbik programja még csoróbá tené õket és mégtõb bûnûzésre sarkalná õket. Mik a jó javaslatai a cigányokal szemben ?
A baloldal csak hangoztatja a cigány programját, érdemben szándékosan nem csinálnak semmit. Cirkuszt kell adni a népnek, amíg mi a magyar-cigány viták miatt marakodunk a franc se foglalkozik azzal mit mûveltek a parlamentben...
Mert mind õk, mind a cigányok gyûlölik a magyarokat, így összetartja õket a közös ellenség. Ezenkívül pedig a szavazataikra is szükségük van.
Mert az a baloldaliság egyik lényege, amit a cigányokkal kapcsolatban csinálnak.
Senki nem mondta még meg, hogy hol lenne a balos csürhe a cigánykérdéssel finomkodás nélkül!
"ígyis trianonoznak meg zsidóznak meg pirézeknek szalmindig találnak egy csomó rettegni valót. Múltkor néztem a honlapjukat külön pont van mitõlrettegjünk címmel. :D" Pont a magadfajtájú bohócok, veled az élen rettegnek a nácifasisztatarisznyáktól! :) Amúgy meg had trianonozzanak, de azt nem tudod megmagyarázni miért is rossz ez, csak ugatsz mint a láncos kutya. Amúgy meg költözzetek a kedvenceitek közé, aztán úgy fogjátok a pártjukat! Addig hiteltelen a rózsaszín maszlag amit elõadtok! :D
A kérdező hozzászólása: Való igaz , hogy a Jobbiknak sem lenne ekkora támogatottsága cigányok nélkül.
"Mert mind õk, mind a cigányok gyûlölik a magyarokat, így összetartja õket a közös ellenség. Ezenkívül pedig a szavazataikra is szükségük van." Te peldaul nem vagy magyar, sem a sz_arhazi jobbikos csurhe. visszahuzhatook az uralhoz, ott van a ti helyetek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!