Találatok a következő kifejezésre: Miért változott a ciklusom (3 db)

Miért változott meg a ciklusom?

Amióta a gyógyszert nem szedem, kb.másfél éve, a ciklusom 27-28 napos volt. Most gyereket szeretnénk, (sajnos eddig nem sikerült)és a ciklusom egyik hónapban 30 napos volt, most pedig 24. Ez mit?l van?

Legjobb válasz: Szia. Altalaban a ciklus a gyogyszerszedes alatt nagyon pontos am abbahagyasa utan nehezeben all vissza. Szerintem eleg sok idot adtal a szervezetednek, hogy ujra normalisak legyenek a ciklusaid...lehet, hogy te is abba a kategoriaba tartozol akiknek elteroek a ciklusaik...de ne aggodj..ettol meg lehet baboca:-) Nekem 24, 26 es 31 napos ciklusaim voltak, probaltam figyelni a szervezetem, homeroztem de az nem valt be mert a gorbeim igazan "egyenesek" voltak. Tanacsolom, hogy hasznald a www.ciklus.hu oldalt ahol ha tobb honapot is bevezetsz a program "nagyjabol" kiszamolja neked a peteeresedet.Kozben te is figyelj magadra es lessz belole valami...:-) Nekem bejott....7 hetes kismama:-)

Szia. Altalaban a ciklus a gyogyszerszedes alatt nagyon pontos am abbahagyasa utan nehezeben all vissza. Szerintem eleg sok idot adtal a szervezetednek, hogy ujra normalisak legyenek a ciklusaid...lehet, hogy te is abba a kategoriaba tartozol akiknek elteroek a ciklusaik...de ne aggodj..ettol meg lehet baboca:-) Nekem 24, 26 es 31 napos ciklusaim voltak, probaltam figyelni a szervezetem, homeroztem de az nem valt be mert a gorbeim igazan "egyenesek" voltak. Tanacsolom, hogy hasznald a http://www.ciklus.hu oldalt ahol ha tobb honapot is bevezetsz a program "nagyjabol" kiszamolja neked a peteeresedet.Kozben te is figyelj magadra es lessz belole valami...:-) Nekem bejott....7 hetes kismama:-)

Miért lehet az, hogy már ált. iskola 4. osztályától kezdve folyamatosan menstruálok, de mindig 6hetes volt a ciklusom és mostanábanez 3hetesre változott?

Így van már vagy 2 hónapja. Mit?l lehet ez, hiszen mrá régóta menstruálok ahhoz, h msot álljon be.. (17éves avgyok)

Legjobb válasz: Épp itt az ideje, hogy beálljon normálisan! Ha nagyon zavar, menj el nõdokihoz!

Épp itt az ideje, hogy beálljon normálisan! Ha nagyon zavar, menj el nõdokihoz!
A lényeg, hogy rendszeres legyen. Lehet az 20 nap, vagy 40 is, a lényeg, hogy tudd , mikor jön meg. Ez az az idõ amikor beáll egy normál ciklus. De nõgyógyásztól kérhetsz tanácsot, megvizsgál, és megnyugtathat pár vizsgálattal, hogy minden rendben.-)
Lehet hogy régóta menstruálsz, de azért 17 évesen nem vagy még olyan öreg, már ne is haragudj és a 6 hetes ciklus az nem igazán normális, már úgy értem hogy az hosszú és éppen itt az ideje hogy rendesen beálljon. Azt hogy három hetes hogy érted? Mert ugye a ciklus elsõ napja az amikor a menszi megjön és az utólsó pedig a következõ menszit megelõzõ nap. Remélem érthetõ. Mert ilyen esetben a 3 hetes kicsit rövid, de ha a menszi után 3 hétre jön meg , az akkor rendben van, mert akkor az kb 28 napos ciklus (ha a menszi elsõ napjától számoljuk) és az a normális. Azonban ha ez gondot okoz akkor tényleg menj el nõdokihoz.

Miért változott meg a ciklusom mióta próbálkozunk? Gyógyszert nem szedtem, mégis mindig 28 napra jött meg. Amikor elkezdtünk próbálkozni az első hónapban 26 napra, azóta viszont mindig 30-ra. Ez a 7-dik hónapunk.

Legjobb válasz: Nekem is ugyanígy volt, pedig azt hittem nem stresszeltem rá, de vlsz. tudat alatt mégis. Mióta tudjuk hogy természetes úton 1000% hogy nem lehet gyerekünk, azóta újra visszaállt 28 napra. Fura dolgokra képes az agy :)

Nekem is ugyanígy volt, pedig azt hittem nem stresszeltem rá, de vlsz. tudat alatt mégis. Mióta tudjuk hogy természetes úton 1000% hogy nem lehet gyerekünk, azóta újra visszaállt 28 napra. Fura dolgokra képes az agy :)
Szerintem véletlen egybeesés. Viszont azzal, ha mindig 28 napos volt, aztán hirtelen megváltozott, el kéne vágtázni a dokihoz, ha még nem voltál. Lehet, hogy ami a változást okozta, akadályozza a gyerekvállalást.
27-28 naposak voltak a ciklusaim egészen àprilisig amikor is elkezdtünk próbàlkozni. Aztàn 35 naposra vàltott àt. Terhes lettem majd sajnos elvetéltem. A 3 hónap vàrakozàsi idõ alatt pontosan mindig 28 napra megjött. Most kezdtünk el ismét próbâlkozni, a ciklusom 38 napos lett. Ez a ràgörcsölés... az agyunk tud vmit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!