Találatok a következő kifejezésre: Miért változott a (142 db)

Melyik párt jelöltjére/jelöltjeire fogtok szavazni az önkormányzati választásokon és miért? Változott a véleményetek az országgyűlési választások óta?

Kérlek azt is írjátok le, hogy mennyire követitek figyelemmel a politikát és mi alapján hozzátok meg a döntést.

Legjobb válasz: Egyikre sem, mert csalódtam a politikai elitben.

Egyikre sem, mert csalódtam a politikai elitben.
Az országos választáson a Fideszre és az LMP-re szavaztam, most a központi budapestinek szintén az õ jelöltjeikre fogok szavazni (nem szeretném, ha 2/3-ra nyerne a Fidesz, de szeretném, ha õk nyernének). Kerületben az MSZP-s jelöltre, mert évek óta nagyon jó munkát végez, gyakorlatilag tényleg sokat javított a kerület helyzetén (ehhez mondjuk kellett az is, hogy konstruktív ellenzéke legyen).
Az én kerületemben évek óta mszp-és a polgármester, szeretem a kerületem, mert dinamikusan fejlõdik, tiszta, rengeteg új ház épül - önkormányzati is- , úgy, hogy októberben is rá fogok szavazni. Remélem, hogy nyer. Az mszp politikusaiból egyébként elegem van, de egyik kutya, másik eb. A végzett munkát értékelem. Az meg, hogy az összes rokon, ismerõs szuper munkahelyen, beosztásban dolgozik......ez jellemzõ a magyar politikai élet összes résztvevõjére.
A Fidesdzrõl eddig sem volt jó a véleményem, azóta még rosszabb lett! Az ÖK választáson arra az emberre szavazok, akit ismerek, és tisztességesnek találok. Még akkor is, ha tudom, hogy korrupt, sógor-koma-jóbarát elvû Fideszesek mellet nem sok esélye van a választói érdekeit érvényesítenie.
Fidesz mert változás kell a "bebetonozott" önkormányzatoknál is így lesz jó! Nem változott a véleményem. Napi szinten követem és az alapján döntök milyen új szabályok adó és egyéb törvények születnek és az nekem megfelelõ-e vagyis egyetértek -e vele.
16.13. Gondolom nálatok most nem Fiodeszes az önkormányzat! Nálun az, és többel károsította már meg a városunkat, mint az elmúlt 20 képviselõtestülete együttesen sem. Mindenhova a haverjait, családtagjait ültette: Ez csak rosszabb lezs, ha továbbra is õk maradnak. A Fidesz pedig a pálinkafõzésen kívül semmilyen törvényt nem hozott, semmilyen intézkedést nem tett eddig, ami javíthatna az ország vagy az emberek helyzetén. Látszat törvényeket, meg a hatalom megtartására irányulókat hozott csak!
Fideszre szavaztam, de többet nem. Ugyanis munkanélküliek lettünk a párommal a fidesz miatt és még vagy 20 ember. Köszönjük nekik. Amúgy meg itt a városunkban ugyanaz megy a fidesznél, mint az mszp-nél. Ja és akkor elszámoltatásról beszélnek, nézzenek már szét a saját udvarukon is. Elég volt a pártokból, így civil szervezetre szavazok, azok legalább tiszták.

Miért változott a Világ ekkorát tizenöt év alatt?

Én még az egyik Gárdonyi kocsmában együtt bowlingoztam két cigány gyerekkel!

Legjobb válasz: Minden generációnak hasonló a problémája.

Minden generációnak hasonló a problémája.
Szerintem a technikai fejlõdésnek is köszönhetõ, hasonló ez most, mint az ipari forradalom, vagy a felvilágosodás. Mindent magával ragad, és elsöpör a változás... Nem csak a gépek, a rendszerek változnak, hanem az emberek is... És persze mindig akadnak kivételek, akik perifériára szorulnak, és nem is nagyon akarnak betörni a középre...
Ebbõl fakadt a fasizmus is, bocsánat nemzetszocializmus is.
A világ folyamatosan változik, azért vetted észre az elmúlt 15-20év alatt ilyen gyorsan, mert mindenki számára ma már elérhetõ az internet, a rossz hírek, televízió stb. és értesülsz róla, mondjuk a 90-es években pl ugyanígy voltak gyilkosságok, rablások, csak nem lettek felfújva, ahogy ma a média élvezettel teszi.

Miért változott a windows élmény indexem?

új számítógépem els? teleptésekor 64-bites operációs rendszerrel windows élmény index processzor értékelés 4,5 felett volt....

Legjobb válasz: Lehet frissítve lett a rendszerük, kijöttek újabb processzorok, így a tiéd is visszább sorolódott.

Lehet frissítve lett a rendszerük, kijöttek újabb processzorok, így a tiéd is visszább sorolódott.
Rakd fel a drivereket.

Miért változott a zenei ízlésem?

Korábban utáltam a metált és a kemény rockot és sokat néztem a Vivát. Hallgattam a pop dalokat, meg magyar zenéket. Most már utálom a nyálas tucatpopot, a megcsinált popzenét és kizárólag rockot hallgatok. (Nightwish, Green Day stb.)

Legjobb válasz: Sok oka lehet, járhat korral, mikor is észreveszed, h. kiszélesedik a világ és nem csak az van, ami a Viván szól; társasággal; vagy egyszerûen csak "ráhangolódtál". Kezdhetted a populárisabb rockszámoknál, és szép lassan hozzászoktál. Megesik, pár éve én sem hittem volna magamról, h. képes leszek pl Finntrollt hallgatni, ma meg természetes dolog. Arra pedig, h. baj-e, szerintem kb senki nem tudna válaszolni, mert független zenehallgató nem létezik :D Hallgasd ami tetszik.

Sok oka lehet, járhat korral, mikor is észreveszed, h. kiszélesedik a világ és nem csak az van, ami a Viván szól; társasággal; vagy egyszerûen csak "ráhangolódtál". Kezdhetted a populárisabb rockszámoknál, és szép lassan hozzászoktál. Megesik, pár éve én sem hittem volna magamról, h. képes leszek pl Finntrollt hallgatni, ma meg természetes dolog. Arra pedig, h. baj-e, szerintem kb senki nem tudna válaszolni, mert független zenehallgató nem létezik :D Hallgasd ami tetszik.
Kor, társaság benyomása, vagy cska sizmplán a gondolkozás módod. Azért egyet hadd jegyezzek meg, jó ? Méghogy a magyarok nem jók ? Hallottál már te egy Thy Catafalque vagy egy Dalriada számot ? Ne az Anti Fitness Klubból indulj ki.... Ui.: a Nightwish nem rock.
Oké.
a korral jár, szinte mindenki átment ezen az ismeretségi körömben. aztán mindenki megtalálja önmagát :) semmi baj nincs ezzel. "Olyan koncerteket szeretek nézni, ahol van tûz meg minden, a magyarországi hakniktól felfordul a gyomrom. És azt szeretem, hogy a külföldi elõadók élõben nyomják, hangszerekkel, a magyarok meg playback- elnek meg cd-rõl megy az alap, de élõben semmi hangszer" a magyar zenekarok is élõben szoktak koncertezni, és nem közös cd hallgatást szoktak rendezni. és ha jól emlékszem a tcs pár éve elég komoly tûzeffekteket használt(lehet, hogy még most is, csak már engem az hidegen hagy :) ). és a magyar zenét nem szabad leírni, mert vannak nagyon jók, csak sokat kell keresni.
Az agysejtek egy idõ után (asszem 18) csak pusztulni tudnak, keletkezni nem. (Így cserélõdni sem.) Az élõ zenében pedig tényleg több érzés van. :D http://www.youtube.com/watch?v=SFHwSdTiRGs
Az én ízlésem is sokat változott:D Amikor 8 évesen még V-Techet meg Fiestát hallgattam, szerintem a családom komolyan elgondolkodott, nem kéne-e pszichiátriára küldenkiükxD Na de tényleg. Aztán jött az ilyen technós korszakom, aztán 11 évesen "beleszerettem" Ákosba - de inkább a zenéjébe:) - és akkor változott nagyon pozitív irányba a zenei ízlésem. Olyannyira, hogy most, 18 évesen már képes vagyok akár olyan zenéket is élvezni, mint mondjuk Liszt vagy Mozart - ami régen elég elképzelhetetlennek tûnt:D És egyet értek, a magyarok között sajnos elég sok a trutyi zene, tisztelet a kivételnek. De amúgy sok jó is van, csak azokat nem tolja a média, max véletlenül futhatsz velük össze kis klubokban. Az én legnagyobb kedvenceim szintén többnyire külföldi zenekarok, például Muse, Red Hot Chili Peppers stb.

Miért változott így a fideszesek és a fidesz véleménye?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/31373..

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés. A fideszesek véleménye a szerint változik, hogy a hírtv szerint minek kell lennie a véleményüknek. Tipikus orwelli eset. Ha ma azt mondják, hogy Kelet-Ázsiával állunk hadban és mindig is azokkal álltunk hadban, akkor a nép elhiszi, hiába viseltünk hadat tegnap még Eurázsiával. A fideszeseknek elég sok mindenben változott a véleményük, gondoljunk csak bele az alkotmánybírósághoz fûzõdõ viszonyukra. Amikor olyan törvényt meszelt el, ami nekik nem tetszett, akkor az AB döntése a demokrácia vastörvénye, ha pedig az õ törvényüket, akkor.... De említhetnék az országkockázati felárat, és a hitelminõsítõket is. Most miért tudnak mindent rosszul a hitelminõsítõk, és miért hivatkoztak rájuk, amikor az MSZP alatt volt [email protected] az ország? A fidesz szavazónak pedig nem kell más, ha a tv bemondja (a jobboldali tv, mert a többi hazug, zsidó, ballib, gyurcsány stb...) akkor az úgy van. Miért kellene más forrásból tájékozódni, amikor a többi mind hazug balliberális média?

Ez egy jó kérdés. A fideszesek véleménye a szerint változik, hogy a hírtv szerint minek kell lennie a véleményüknek. Tipikus orwelli eset. Ha ma azt mondják, hogy Kelet-Ázsiával állunk hadban és mindig is azokkal álltunk hadban, akkor a nép elhiszi, hiába viseltünk hadat tegnap még Eurázsiával. A fideszeseknek elég sok mindenben változott a véleményük, gondoljunk csak bele az alkotmánybírósághoz fûzõdõ viszonyukra. Amikor olyan törvényt meszelt el, ami nekik nem tetszett, akkor az AB döntése a demokrácia vastörvénye, ha pedig az õ törvényüket, akkor.... De említhetnék az országkockázati felárat, és a hitelminõsítõket is. Most miért tudnak mindent rosszul a hitelminõsítõk, és miért hivatkoztak rájuk, amikor az MSZP alatt volt [email protected] az ország? A fidesz szavazónak pedig nem kell más, ha a tv bemondja (a jobboldali tv, mert a többi hazug, zsidó, ballib, gyurcsány stb...) akkor az úgy van. Miért kellene más forrásból tájékozódni, amikor a többi mind hazug balliberális média?
Érdekes.... Azért mert õk vannak kormányon , nehezen viselik a kritikát és hogy valakiknek nem tetszik a mûvük.
Az Amnesty International kommunista? :D Te hol élsz öcsém? Orbán Viktor és sleppje a kommunista. Vajon miért nem hozták még nyilvánosságra az ügynökaktákat?
Bal oldalon a békés tüntetõk éppen várat építenek a Károly körúton, gyermeki énüket kielégítve. Csoda, hogy a szemük megvan.
Tipikus fideszes kettõs mérce, amelynek eklatáns példája a fent már megnyilvánult bafomet barátunk.
akk a bafomet gyurcsótány ellen lázadtak azok hazafiak, azt jól látja a fidesz. a baloldali tüntetõk pedig tényleg hazáruló söpredék, mert csak egy szûk réteg jólétéért dolgoznak, õk nem szeretik a nemzetet, meg semmi nemes, jó érzést!
nem kérdezõ, ez a valóság!
ezek az amnestys vélemények nem érnek semmit, az amnesty nem a magyarok érdekeit képviseli, hanem a kommunistákét (tehát magyarallenes), Orbán Viktorral ellentétben!
A kérdező hozzászólása: És a választásokra apellálni is vicces. Akkor úgy át lettek b*szva az ember mint állat. De azóta egyre jobban kinyílik a szemük. Nem véletlen nincs már olyan támogatottsága. Vagy, hogy Orbán miért nem annyira népszerû. ÉS miért csökkenhet a népszerûsége: http://www.168ora.hu/szavazasok/on-szerint-miert-zuhan-orban.. Jó lenne ha õ is olvasná. Egy szinten van Mesterházyval, de Bajnai is bõven fölötte van. http://www.vg.hu/kozelet/politika/meg-gyurcsany-is-nepszerub..
A kérdező hozzászólása: És ez is érdekes: http://hvg.hu/itthon/20121210_Tarki_Orban_22_ev_legrosszabb_..
Már megint a szokásos hecckampány, és az uszítások...! Ki a túró mondta, hogy akik balhéztak azok hazafiasak lennének??? Senki!!! A Fidesz a rendõri túlkapásról beszélt, amikor olyan emberek is megsérültek, akik nem balhéztak, és nem balhézni mentek!!! Komolyan mi megy már itt, legalább tényeken vitatkozzunk!
Mikor mondta a Fidesz a randalírozókra, hogy hazafiak??? Várok egy videó linket! A Fidesz a rendõri túlkapásokra volt berágva, mikor a rendõrök BÉKÉSEN ÜNNEPLÕKRE TÁMADTAK RÁ! (AZONOSÍTÓ NÉLKÜK, VAJON MIÉRT?....) És mielõtt kapnám a kritikákat hozzátenném: -AKI BALHÉZOTT, AZOKAT ELÍTÉLEM!!!!!! -AMELY RENDÕR TÚLLÉPTE A HATÁSKÖRÉT, ELÍTÉLEM!!!! Ezt csak azért írtam le, mert tudom mi lett volna a válasz: A jóságos rendõrök, rátámadtak a csúnya, balhézó, gazemberekre..... Voltak gazemberek, de nem csak õk sérültek meg!
A kérdező hozzászólása: "Értem mit mondasz. De a közvélemény kutatásra nem tenném az életem azért. Ugyanis szerintem a hasra ütés szintjét súrolja. " Az, hogy nem értesz hozzá, nem az én és nem a közvélemény-kutatók baja. Ez egy külön tudományág. Vagy csak nézd meg a 2010es közvélemény kutatás eredményeit. 2%-os hibafaktoron belül vannak, de ennyit õk is elismernek. (de ha jól tudom 3% a hibafaktor)
"Az, hogy nem értesz hozzá, nem az én és nem a közvélemény-kutatók baja. Ez egy külön tudományág." Tudomány ág??? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? És milyen ág? Science Fiction? Engem nem érdekelnek az ilyen balos hülyeségek megmondtam. Gyurcsányék anno 4 éven át hülyítették a magadfajtákat a statisztikájukkal. Ebben az országban már akkor is megkérdõjelezem ha személyesen tõlem is megkérdezik, nem még akkor amikor balos politikai érdekeltségû cégek nyomatják ki a hülyeségeiket hasból. Én is elõtudok neked keresni a neten Fideszes statisztikákat, egészen másokat mutatnak.
Az nem statisztika, hanem hazugság, amikor egy csökkenõ vonalra rámondják, hogy emelkedik. (Pl. GDP, Egyetemre jelentkezõk száma, munkanélküliek száma)
A kérdező hozzászólása: "Az nem statisztika, hanem hazugság, amikor egy csökkenõ vonalra rámondják, hogy emelkedik. (Pl. GDP, Egyetemre jelentkezõk száma, munkanélküliek száma)" Az tudod, nem ortodox növekedés. Matolcsy szerint a recesszió valójában gazdasági növekedés. Lehet kihagyta ezt az órát az egyetemen.
A kérdező hozzászólása: „Minden valódi alkotmány a polgárt védi a hatalomtól. Az alaptörvény és annak negyedik módosítása viszont az államot védi a polgárral szemben.”
"És egy kérdés. Miért lennék balos? Vagy csak az kritizálhatja a kormányt aki balos?" Gondolom nem vagy Jobbikos. Gondolom nem vagy Fideszes mert õket szapulod. És most azt mondod nem vagy balos. Akkor mi vagy földimogyoró? Mondtam hogy bármit linkelhetsz ha egyszer már nem hiszek ezeknek. Vagy szerinted ez lenne az elsõ eset hogy statisztikát hamisítanak? És egy árva szóval nem mondtam, hogy jó hogy az alkotmányt bizgatják. Nem értem, hogy miért ezzel kell támadni.
A kérdező hozzászólása: "Gondolom nem vagy Jobbikos. Gondolom nem vagy Fideszes mert õket szapulod. És most azt mondod nem vagy balos. Akkor mi vagy földimogyoró? " JA tehát kötelezõ mindenkinek beállni egy párt mögé? A lakosság fele független. Akkor õk most földimogyorók? "Mondtam hogy bármit linkelhetsz ha egyszer már nem hiszek ezeknek. " Akkor ne higgy, de viszont az elõzõ választásokkor is eléggé jól eltalálta.
"JA tehát kötelezõ mindenkinek beállni egy párt mögé? A lakosság fele független. Akkor õk most földimogyorók? " A lakosság független fele nem a gyakorin szidja a Fideszt. Ebbõl gondoltam. De igen ha már itt tartunk elég sok a földimogyoró szavazati joggal.
A kérdező hozzászólása: "A lakosság független fele nem a gyakorin szidja a Fideszt. Ebbõl gondoltam." Én személy szerint nem sok embert ismerek aki nem szidja a fideszt. Pedig többségük független. Attól, hogy valaki független még lát a szemétõl. Itt a gyk-n ha valaki szidja a fideszt akkor ballibsi. És miért? Mert szidja õket. A fideszeseknél ha valaki szidja õket akkor az ballibsi.
A kérdező hozzászólása: "Ha megnézed a választási arányokat, az ország 14% kommunista csak. " Arra utaltam aki nem fideszes. A 2010es év már rég nem mérvadó. Azóta Orbán népsuerûsége se volt soha ilyen alacsony. A teljes népesség körében 20%-on állnak. A többség szerint rossz irányba mennek itthon a dolgok. http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/a_tobbseg_ugy_erzi_ros.. Akkor a fideszes logikát követve õk kommunisták, mert kritikával illetik a kormányt. Az, hogy rossz irányba megyünk egy kritika.
A kérdező hozzászólása: ma 13:38 Hát akkor trollkodj tovább. Persze mindig az a kommunista aki nyitott szemmel jár és látja a fidesz mit csinál. Akkor ebben az országban elég nagy többségben kommunisták vannak. Az ország 80% szerint rossz irányba haladunk. Akkor itt 80% kommunista?
A kérdező hozzászólása: ma 12:42 Remélem ezt valami iróniának szántad. Mert ha nem akkor gondok vannak.
az, az amnesty egy kommunista szervezet! a fidesz pedig mindig is kommunistaellenes volt!
A kérdező hozzászólása: ma 13:01 Te lemaradsz egy kicsit a hírekrõl. Õk már vagy a 10. ek akik ezt mondták. Már szankciót akarnak ellenünk pár EU országban. Olyan helyeken ahol jobboldali kormányok vannak. És Orbán egy eléggé kommunista gondolkodású. Kérlek olvass híreket. Ma már sokszor nagyon hasonlít sok dolog a Kádár korszakra. Nem véletlenül diktátorozzák Orbánt.Ma már egyedül a fideszeesk nem látnak a szemüktõl. Ha valaki a kormányt kritizálja az közel se balibsi, hanem csak lát a szemétõl. Csak nézd meg az elmúlt 3 évben mit mûvelt a fidesz a jogállammal.
A kérdező hozzászólása: "az, az amnesty egy kommunista szervezet! a fidesz pedig mindig is kommunistaellenes volt!" És itt a vége. Te ezt komolyan gondolod. Istenem. A fidesz nagyobb kommunista mint az mszp!!! És az AI kommunista. Csak azért mert a fideszt kritizálja. Te látszik, hogy eléggé elvakult vagy. Nõj fel és ne csak a fidesz propagandád hallgasd. Az ilyet csak sajnálni tudom.
A kérdező hozzászólása: Egy valamire válaszolj. Ki az aki a legjobban védi itthon a kommunista ügynököket?? A fidesz.
hazudsz, a fidesz sosem védte a kommunista ügynököket! ilyen nyilatkozatot soha nem hallottam! kérdezõ, ha nem tetszik Orbán Viktor politikája el lehet menni Gyurcsánnyal együtt észak-koreába! ott kommunzimus van, amit szerettek!
"kérdezõ, ha nem tetszik Orbán Viktor politikája el lehet menni Gyurcsánnyal együtt észak-koreába! ott kommunzimus van, amit szerettek!" Nehogy már egy ilyen félanalfabéta gyökér mondja meg az épeszû többségnek, hová menjen :)
A kérdező hozzászólása: ma 13:22 Te egy troll vagy. Most esett le. A francokat nem védi. Ja, hogy mást mond és mást csinál Orbán és a sleppje. (ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit teszek.) Az elõfordul. Õk az egyetlen akik nem akarják nyilvánosságra hozni az ügynököket. Már az mszp is a nyilvánosságot támogatja. És az elmúlt 3 év sokszor nagyon hasonlított a kádári idõkre. És a mostani már egy vicc. A demokrácia itthon már csak kifejezés. Amit ezek csinálnak már nem az. Csak nézd meg az AB-t.
A kérdező hozzászólása: De kitalálom, ohgy még az AB is kommunista mert nem engedelmeskedik a fidesznek. (csak azért mert még nincs többségben ott is)
az egydüli troll te vagy, aki feltette ezt a provokációs kérdést és megszerkesztette ezt a rossizndulatú képet!
Kedves bafometes, nem veszed észre, hogy a legtöbb válaszod 0%-os? Te kommunista, ki is a troll? :D
A kérdező hozzászólása: ma 13:32 Mond meg, hogy ki az aki a legjobban védi itthon a kommunista ügynököket? Ki az aki nem akarja nyilvánosságra hozni? Nem az mszp, nem az lmp, nem a jobbik. A fidesz. Õk azok akik nem támogatják. Persze a fidesz szavazók csak arra figyelnek amit mondanak. Azt mondják ellenük vannak, de pont ellenkezõleg dolgoznak. Kiderülne, hogy a pártban szép számmal ülnek ügynökök.
a 0 szazalék az dicsõség egy kommunsták által uralt fórumon! az igazság ellen a kommunisták mindig lepontozással élnek! de nem bánom! az igazság úgyis igazság, ha sokan letagadják! minnél nagyobb igazságokat mondok, annál kevesebbet kapok, ez van, de nem fáj!
A kérdező hozzászólása: Meg egyetemen elméletileg vannak fideszesek. Hát én pl nem nagyon találkoztam ilyennel. Inkább Jobbikos, lmp-s, Bajnais vagy független.

Tello-nak miért változott meg a mez száma?

Tudniillik tegnap - de lehet hogy még korábban - észrevettem, hogy Tello-nak - a Barcelona B csapatából egy játékosnak - a megszokott 37-es szám helyett, most 27-es szám virított a mezén. Ez miért lehet? Vagy csak az én szemem káprázott?

Legjobb válasz: Nem csak a Te szemed káprázott,én is láttam.El lenne nyomtatva,de azt már észrevették volna...:D Nem tudom miért változott meg a mezszáma.

Nem csak a Te szemed káprázott, én is láttam.El lenne nyomtatva, de azt már észrevették volna...:D Nem tudom miért változott meg a mezszáma.
Minél kisebb a szám, annál fontosabb játékos:D
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló : akkor jóó. :D 3. válaszoló : nemmondod?!
Nem tudom miért változott meg a mezszáma, de a B csapatban lenne 27-es?! A Barcánál a "nagyok között" 37-es? De akkor tavaly fent volt a nagyoknál?

Miért változott meg Windows Xp-n a számitógép bekapcsolása, csak úgy 5 perc alatt?

Legjobb válasz: Hogy hogy megváltozott? Mi változott meg?

Hogy hogy megváltozott? Mi változott meg?
A kérdező hozzászólása: Nekem van több felhasználói fiókom és eddig olyan volt a bejelentkezés , hogy rakantittottam eggyikre beirtam a jelszót ha épp volt és beléptem. De most megváltozott! Már egyszer ugyanígy megváltozott és akkor is itt volt valami megoldás és sikerült kijavítani. Csak valamit elkellett távolítani. De már nememlékszem rá , hogy mit. Ezért írtam ki hátha valaki tud segíteni!:$:\
Talán másik fiókba léptél be, mint amelyikbe szoktál. De az is lehet, hogy valaki átírta a jelszót. Tudod, a gépek nem tévednek. Csak mink.
A felhasználói fiók beállításánál van valami, hogy milyen legyen kiirja a neveket vagy neked keljen beirni azokat ott lesz azt viszont pontosan nem tudom meg mondani mert már évek óta nem használok xpt

Miért változott zeneileg ekkorát a Simple Plan?

A No Pads, No Helmets... Just Balls, a Still Not Getting Any…, a Simple Plan összes számát rongyosra tudom hallgatni,de a Get Your Heart On! nagyon gyenge lett, az összes számát kb meghallgattam 5x..és ennyi.:D Ugye régen punk rock féleség volt, most elpoposultak(poppunk, punkpop?), valaki nem tudna nekem belinkelni valami interjú félét vagy akármit amiből kiderül ez miért van? Tuti nem csak én vettem ezt észre, és nagyon sajnálom, h ilyen zenét csinálnak már a régi Simple Plan az egyik kedvenc bandám...

Legjobb válasz: Nekem is jobban tetszett a régi stílusuk. Nem tudom, mi változott. Biztosan erre van most igény, vagy új rajongótábort gyûjtenek, vagy egyszerûen csak ez tetszik most nekik.

Nekem is jobban tetszett a régi stílusuk. Nem tudom, mi változott. Biztosan erre van most igény, vagy új rajongótábort gyûjtenek, vagy egyszerûen csak ez tetszik most nekik.
Nekem személy szerint a kedvenc számuk : 2008 - Simple Plan (Deluxe Edition):Take My Hand legalábbis ez volt az 1. szám amit meghallgattam tõlük és ez a szám fogott meg azóta rengeteg számukat meghallgattam, de amúgy igaza van az elsõ válaszolónak , hogy a mai "fiatalság" nem is inkább a mai zenei stílusok nagyon változékonyak ezért vagy a rajongók miatt a rajongók növekedése miatt vagy stílusváltás miatt következett ezt be náluk báár még az is elõfordulhat , hogy "áttértek" ebbe a "(poppunk, punkpop)" zenei stílusba
Én egy Pierrel készített interjúban olvastam, hogy ilyen téren szeretik feszegetni a határokat és úgy gondolták hogy ez még belefér. Szerintem teljesen rendben van ez az album is. :) Jobban belegondolva minden banda pár év után frissít egy kicsit magán, kipróbál ezt azt, hátha jobban megy nekik az a stílus is. Szerintem ez az album is nagyon jóra sikeredett, igaz hogy nem olyan mint a régi albumok, de végül is nekem nagyon bejön :) és tulajdonképpen eddig nem is halottam senkit panaszkodni hogy megváltoztak volna vagy ilyesmi, vagy hogy másoknak ne tetszene az új album :)

Miért változott meg a dzsungáliai törpehörcsögöm viselkedése?

Eddig nagyon szelíd volt,bármikor ki lehetett venni futkároztatni,kézbe venni,SOHA egyszer sem harapott. De mostanában 2-3 napja kezdte a furcsa viselkedést, ha kivesszük egyb?l megharapja a kezünket,még a karunkat is, és éjszaka is mókuskerekezik meg nappal is szinte alig alszik valamit,állandóan körbe-körbe futkározik a ketrecbe,és ha kivesszük egyb?l harap akkorát hogy a nyoma is meglátszik. Amúgy egy éves és lány. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az én hörcsögöm viselkedése akkor változott meg teljesen, amikor beteg lett. De remélem a tiédnek nincs baja.

Az én hörcsögöm viselkedése akkor változott meg teljesen, amikor beteg lett. De remélem a tiédnek nincs baja.
Érdemi választ sajnos nem tudok mondani, csak ezeken gondolkodnék el hasonló helyzetben: Nem érte valami stressz, nem ijedt meg nagyon valamitõl? Nem változott meg valami a környezetében/ lakhelyén? A másik tippem nekem is az lenne, hogy esetleg beteg (lesz).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Nem változott lakhelye, de a stresszes helyzet...nem tudom, mert pár napja kiszökött éjszaka ketrecbõl, de meglett szerencsére, keresni sem kellett mert felmászott az ágyamba hajnalba. De már a kiszökése elõtt is ilyen furcsa volt a viselkedése. Remélem nem lesz beteg!! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!