Találatok a következő kifejezésre: Miért váltogatják emberek ilyen sűrűn a (1 db)

Miért váltogatják az emberek ilyen sűrűn a szexuális partnereiket?

Nem értem, hogy az embereknek ebben a korban, miért kell olyan gyakran váltogatni a szexuális partnereit.(?)Pár tized éve is ez volt? Jó néhány ismer?söm azért szakít a párjával, mert még nem élte ki magát, új szexuális élményekre van szüksége. Meg hogy elmúlt a szerelem, ami szeretetté alakult át. Sokak elribancosodnak egy egy szakítás után, mindenkivel leállnak. De miért? Kérdeztem már ?ket is, nem tudtak normális választ adni. Annyit kb, hogy a szex jó. (Na de érzelmek nélkül?) Meg sem próbáltak újítani, hanem rögtön partnert váltottak. Dédnagyanyáink korában tudtommal még nem ez ment, tizenéves korukban, az els? kapcsolatukból házasság lett, ami halálig tartott. Õk miért nem tartottak igényt azokra a dolgokra, ami most egyeseknek létszükséglet? Vagy lehet akkor is ez volt, csak az id? elhomályosítja ezeket a dolgokat? Itt is olvasok néha olyan válaszokat, amiben leírják, hogy 20-25 pasival voltak eddig, huszonpárévesen... Ennyire fontos lenne a tapasztalatgy?jtés? Vagy csak simán unatkoznak? Egyátalán nem vagyok konzervatív, én is jóban vagyok a szexszel, csak kíváncsi lennék, hogy mindig is ilyen volt e a világ, vagy ha nem, miért változhatott meg ennyire. És hogy jó-e ez így...?

Legjobb válasz: azt hiszem a férfiakról is elmondhatjuk ugyanezt, amit az elõzõ válaszoló a nõkrõl! a mai világban sem a férfi sem a nõ nem ugyanazt a szerepet tölti be mint annó. Például Jane Austen: Büszkeség és balítélet címû remek könyvét olvasva is érzékelhetõ az óriási különbség a múlt és a jelen között... Nem is tudom, annyi minden felelõs ezért, ami manapság van - a média, a fejlett technika, a felgyorsult élet, az fiatalok korábban érnek... Szerintem nem jó így, 13-14 éves fiúk és lányok is élnek szexuális életet, saját akaratukból - kíváncsiságból és "menõzésbõl". hihetetlen! és persze ez az életforma rögzül, mindenhol ezt látják, hallják, és tiltani nem lehet, mert a szülõknek többnyire nincs már akkora befolyásuk mint régen (én sem is tudják annyira kontrollálni a gyerekeket - mikor mit csinálnak) és persze ha "nem engednék" csak ellenkezõ hatást érnének el... azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden fiatal él ilyen életet, szerencsére, és van ahol még érték szûznek lenni, az elsõ kapcsolatból házasodni...

azt hiszem a férfiakról is elmondhatjuk ugyanezt, amit az elõzõ válaszoló a nõkrõl! a mai világban sem a férfi sem a nõ nem ugyanazt a szerepet tölti be mint annó. Például Jane Austen: Büszkeség és balítélet címû remek könyvét olvasva is érzékelhetõ az óriási különbség a múlt és a jelen között... Nem is tudom, annyi minden felelõs ezért, ami manapság van - a média, a fejlett technika, a felgyorsult élet, az fiatalok korábban érnek... Szerintem nem jó így, 13-14 éves fiúk és lányok is élnek szexuális életet, saját akaratukból - kíváncsiságból és "menõzésbõl". hihetetlen! és persze ez az életforma rögzül, mindenhol ezt látják, hallják, és tiltani nem lehet, mert a szülõknek többnyire nincs már akkora befolyásuk mint régen (én sem is tudják annyira kontrollálni a gyerekeket - mikor mit csinálnak) és persze ha "nem engednék" csak ellenkezõ hatást érnének el... azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden fiatal él ilyen életet, szerencsére, és van ahol még érték szûznek lenni, az elsõ kapcsolatból házasodni...
Én éppen gyermeket várok 21 évesen, nemsokára esküszünk azzal a férfival, akit amikor megismertem, h tudtam, h õ az, akivel le akarom élni az életem.Egyetemi koliban laktam 2 évet.Ott tapasztaltam meg a szexuális szabadság elsõ hullámát.Szex a zuhiban, fiúk lányok együtt zuhiznak, fogadásból meztelen indiánszökdelésben a folyosón...és még sorolhatnám, h mikkel nem találkoztam, egy olyan kis társaságon belül.Szabadság, jó volt egy évig, de aztán kezdtem tõle megundorodni, s pont ez a világ vezetett el ahhoz, h el kezdjek keresni egy olyan férfit, akit nagyon szerethetek.Így aztán elõfordult, h 2 hét után pattintottam egy jelöltet, mert nem az volt, akit kerestem.Fél év után aztán el is jött az az ember, akit kerestem. De én egy vagyok az 1300ból...Mi van az ottragadtakkal, mind a mai napig élik könnyed életüket, abban a romhalmazban, amit kolégiumként kínál az egyetem.NEkik tetszik ez az élet, ahol megy a szex határok nélkül, ahol belehányhat a WCbe, és maj a takarítónõ kialmolja...megszûnt a felelõsség érzet.Nemcsak könnyûvérû nõk és mindenkit a zászlójukra tûzõ hapsik vannak, csak mi mindig õket vesszük észre.Lassan majd ránk mutogatnak ujjal, mert mi lógunk ki a sorból. A gyerekeket pedig vissza lehet fogni, csak nevelni kell.Barátnõm mondta, h belõlem szigorú anyuka lesz.Igaza van.Kell egy gát, ami a gyereknek értéket ad, és amikor a kezdõ értékek megvannak, akkor a többit már õ is tudja.De ha a kezdõ értékek a TV-bõl jönnek, ahol a fõhõs minden részben mással kamatyol, akkor nem sok esélyünk van normális értékrend kialakítására.Csak manapság nem ül le a szülõ mesét olvasni a gyereknek, hanme ledobja a TV elé.Vagy, amiért nevelõanyámnak kedvem lett volna átharapni a torkát, kintfelejti a szexfilmet, és a kisgyerek belenéz...Rengeteg oka van, h ilyenek a gyerekek/fiatalok, és a legfõbb a szülõ!
Teljesen úgy gondolom, nagyrészt a szülõk felelõssége, hogy mi lesz a fiatalokból! Én például 14 éves koromba mentem el bulizni elõször. Nem volt tiltva semmi. Szartak rám magasról! (bocs a kifejezésért) Nemsokra rá lett egy barátom. 3 évig voltunk együtt, majd megcsalt s vége lett. Ekkor kezdõdtek a bajok. Minden pasit gyülöltem, akit tudtam próbáltam átverni. 20 évesen odáig jutottam hogy nem érdekelt semmi. Nem tudtam normális kapcsolatot kialakítani egy jó darabig. Egy éve egyik napról a másikra nem mentem szórakozóhelyekre, s megváltozott minden. Megtaláltam életem nagy szerelmét, akivel mai napig boldogan élek! A szüleimre viszont haragszom. Ha jobban fogtak volna és nem csak a munka ment volna éjjel nappal meg az ital sok fájdalom elkerült volna! Ajánlom mindenkinek figyeljen a gyerekére nem mindegy , hogy fog élni, és milyen kapcsolatai lesznek a jövõben!!
Nem , nem jó ez így, de sajna ez van. És mi-ilyen felfogásuak egyre kevesebben vagyunk, de hál égnek, még vagyunk azért. A kérdés jó, a világ változik, bár az örömlány mindig ott volt a történelemben, és nagyapáinkat sem kellett sajnálni, megtették a magukét, csak akkor még nem ilyen nyiltan. A fiatalok nem gondolják ezt végig, azt hiszik ez jó nekik, hogy ettõl vagányak és menõk lesznek. Érzelmek nélkül bármikor bárkivel bárhol, tisztelet a kivételnek. Majd késõbb rájönnek, hogy nem így kellett volna. Szerintem az egyetlen amit tehetünk hogy a saját gyerekeinket megfelelõen neveljük, és akire tudunk, arra hatunk, hogy gondolkodjon el, hogy miért kell 12 évesen szexelni... Nekem is fáj, és félek, hogy ilyen világba kell gyereket szülnöm, de én értékeket fogok belenevelni, és én is, öcsém is, párom is felnõttünk ebben az elkorcsosult világban normál etikával.
Szia!Nagyanyáink életét azért nem irigylem.Sokan hozzámentek ahoz a férfihoz akit neki szántak a szüleik!Életük végéig vele kellett élni.Idõvel megszokták egymást és tisztelték is!Szerelemházasság viszont ritka volt!Ezt nem tudnánk mi már végigcsinálni!Manapság sajnos ez a trendi amit leírtál!!!Én 29 éves vagyok, volt néhány kapcsolatom már, de soha nem voltam ilyen könnyüvérû!A mai napig az a felfogásom, hogy ha egy pasi engem megkap, az neki ajándék, amit ki kellett érdemelnie!Aki megkapott az örült is neki, mint majom a farkának és nem akart elengedni soha!Kevés pasiban fog meg valami, azokkal viszont tartósan voltunk együtt!Más kérdés, hogy nem mûködött hosszútávon a dolog!Valakivel már 6 hónap után vége lett, de volt 5 éves kapcsolatom is!Nem tartom helyesnek, hogy mindenáron együtt maradni valakivel!Ami elromlott, az már nem javul meg!Itt persze nem átmeneti problémákról beszélek, hogy valami gond van köztünk, hanem amikor úgy érzed mindent megpróbáltatok, de nem vagy boldog vele!Olyankor lépni szoktam és nem bántam meg egyiket sem!Jelenleg babát várok, 2 éve vagyunk együtt a párommal!Boldog vagyok vele!!!Viszont nélküle is el tudom képzelni az életem!Ha például megcsalna, azt nem nézném el neki hiába lesz itt a picúrka!Nem tudnék egy rossz házasságban élni!Mindenáron nem kell együtmaradni valakivel!Viszont amiket mûvelnek néhányan az már tényleg meglepõ!Lányok lányokkal, illetve több lány egy vagy több fiúval!Néha tátva maradt a szám bizonyos beszámolók után!Nem tartják magukat semmire sem szerintem!Illetve sokra tartják magukat, mert szerintük ez a menõ!Szerintem viszont csak könnyen kapható kis ribancok, akiket a pasik is csak meg...ni akarnak és ennyi!Rá fognak jönni idõvel!Szerencsére viszont látom azt is, hogy a mai napig sokan vannak, akikbe belenevelték az értékeket!Tanulókkal foglalkozom és jó látni ezt!Szerinte m van esély, hogy a mi gyerekeink ne ilyen lazaerkölcsüek legyenek!Bár sok szülõ hiszi mintagyereknek a lotyó lányát, mert otthon teljesen mást mutat!Én azért bízom benne, hogy javulni fog a helyzet!No meg abban, hogy születendõ gyermekem hozzám hasonló felfogású lesz!:)
Na ez egy jó kérdés. Szerintem égen nem volt így. A laza erkölcsû nõt kinézték maguk közül az emberek. Ez a lehetõség, félelemben tartotta a nõket, ezét sokkal erkölcsösebbek voltak. Ma a nagy szabadságból szabadosság lett. Szerintem is szomorú, ha egy 20-25 éves nõ már nem tudja az összes pasit felsorolni aki az ágyában járt. Lehet hogy én prûd vagyok kicsit, de én még egy kezemen meg tudom azokat a pasikat számolni, akik megcsókoltak életemben.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mondják a fiúk, hogy egy lányon nem nézik a ruhát és hogy nem számít?

Amikor jó ruhákba megyek tapadnak rám a pasik,és meg is jegyzik,hogy csinos vagyok.
Valamikor meg sima ruha és rám sem néznek.
Így vagyok a copffal is,amikor össze van kötve lófarokba nem néznek meg,de amikor kiengedve van a hajam akkor sokan megnéznek.

8

Bele szerettem a nővérembe most mit csináljak?

Teljes mértékben bele szeretem nővérembe nem tudom hogyan csináltam de ő valahogy egyre csinosabb,szebb,lett és be vallom szívesen meg dugnám...de ha ez ki derül vége az életemnek..és már 1 éve szerelmes vagyok belé..de mivel nem lehet köztünk semmi ezért el kéne felejtenem vagy is el mulasztanom a szerelmet..de ez nagyon nehéz minden nap látom,beszélünk,néha vele is alszok, ő ölelget engem,..és így elég nehéz el felejteni.

25

Milyen pózban a legjobb szex-szelni a hátsó üléseken?

Próbálkoztunk a barátommal több pózban is de sehogy se volt jó ti mit ajánlotok?

9

Mi ez az érzés?

22/F eddig a csajokhoz vonzódtam volt is már 4 barátnőm eddig de mindig átvertek . 4 éve egy gyárban dolgozom 1 éve főnök váltás lett és azt hiszem beleestem a fönökömbe 30 éves de egy a gáz hogy ö is férfi mi ez az érzés egy ideje már nem hagy nyugodni úgy érzem vonzódom hozá . Segítsetek valaki volt már ilyen helyzeetben annyira ciki és gáz de nem tok mit kezdeni ezel ?

4

Maszti után émelygés, gyomor égés, álmosság?

Normális ez? Közben nagyon jól érzem magam, de miután elmentem, először gyomor égés jelentkezik, aztán szédülés, majd álmos leszek. Normális ez? (Lány vagyok és szűz)

6

Abortusz után lehet terhes valaki?

Párom 31 éves nő.18 évesen volt neki egy abortusza.Április óta vagyunk együtt és csak az első 1-2 hétben használtunk óvszert,azóta semmi...Õ már szeretne gyereket tőlem de én még nem igazán.Fél év alatt egyszer sem esett teherbe.Én áprilistól komolyan nekiálltam edzeni és szedtem sokféle szert. Tömegnövelöt,anadrolt,aminot,glutamint,nitroxot,carbox szénhidrátot,creatint és júniusban még danabolt is.Kiben van a hiba?Benne vagy bennem?Õ lett meddő a több mint 10 évvel ezelőtti abortusztól vagy én lettem ezektől a szerektől?Hozzáteszem nekem ezelőtt már 3-4 alkalommal volt olyan hogy miután szexeltem a nővel elment neki a magzat a menstruációval.Vagy ez pszichés gond nálam?

9

Eleg furan hangzo kerdest szeretnek felteni. De mar sok mindent olvastam de valszt sehol sem talaltam ra van olyan no akinek keptelenseg az h orgazmusa legyen?

18

30-35 ev koruli nok. Valaki?

30-35ev kozotti nok vannak itt aki szivesen belemenne egy tinedzserrel(16-18)folytatott kalandba?
Mindenfele teren. Akar ha csak beszelgetni akar de akkor ugy mindenrol vagy akar szexkaland ,alkalmi esetleg tartos szexkapcsolat.
Nincs anyakomplexusom csak felejuk vonzodom :)
Idjatok privit! ;)

3

Kicsi a péniszem! Szeretnék változtatni a méreten! De Hogyan?

14cm és félek hogy a barátnőmnek nem fog tetszeni !

13

Reális kukiméret 16-18 évesen? Nőni fog még?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!