Találatok a következő kifejezésre: Miért váltogatják emberek ilyen sűrűn (1 db)

Miért váltogatják az emberek ilyen sűrűn a szexuális partnereiket?

Nem értem, hogy az embereknek ebben a korban, miért kell olyan gyakran váltogatni a szexuális partnereit.(?)Pár tized éve is ez volt? Jó néhány ismer?söm azért szakít a párjával, mert még nem élte ki magát, új szexuális élményekre van szüksége. Meg hogy elmúlt a szerelem, ami szeretetté alakult át. Sokak elribancosodnak egy egy szakítás után, mindenkivel leállnak. De miért? Kérdeztem már ?ket is, nem tudtak normális választ adni. Annyit kb, hogy a szex jó. (Na de érzelmek nélkül?) Meg sem próbáltak újítani, hanem rögtön partnert váltottak. Dédnagyanyáink korában tudtommal még nem ez ment, tizenéves korukban, az els? kapcsolatukból házasság lett, ami halálig tartott. Õk miért nem tartottak igényt azokra a dolgokra, ami most egyeseknek létszükséglet? Vagy lehet akkor is ez volt, csak az id? elhomályosítja ezeket a dolgokat? Itt is olvasok néha olyan válaszokat, amiben leírják, hogy 20-25 pasival voltak eddig, huszonpárévesen... Ennyire fontos lenne a tapasztalatgy?jtés? Vagy csak simán unatkoznak? Egyátalán nem vagyok konzervatív, én is jóban vagyok a szexszel, csak kíváncsi lennék, hogy mindig is ilyen volt e a világ, vagy ha nem, miért változhatott meg ennyire. És hogy jó-e ez így...?

Legjobb válasz: azt hiszem a férfiakról is elmondhatjuk ugyanezt, amit az elõzõ válaszoló a nõkrõl! a mai világban sem a férfi sem a nõ nem ugyanazt a szerepet tölti be mint annó. Például Jane Austen: Büszkeség és balítélet címû remek könyvét olvasva is érzékelhetõ az óriási különbség a múlt és a jelen között... Nem is tudom, annyi minden felelõs ezért, ami manapság van - a média, a fejlett technika, a felgyorsult élet, az fiatalok korábban érnek... Szerintem nem jó így, 13-14 éves fiúk és lányok is élnek szexuális életet, saját akaratukból - kíváncsiságból és "menõzésbõl". hihetetlen! és persze ez az életforma rögzül, mindenhol ezt látják, hallják, és tiltani nem lehet, mert a szülõknek többnyire nincs már akkora befolyásuk mint régen (én sem is tudják annyira kontrollálni a gyerekeket - mikor mit csinálnak) és persze ha "nem engednék" csak ellenkezõ hatást érnének el... azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden fiatal él ilyen életet, szerencsére, és van ahol még érték szûznek lenni, az elsõ kapcsolatból házasodni...

azt hiszem a férfiakról is elmondhatjuk ugyanezt, amit az elõzõ válaszoló a nõkrõl! a mai világban sem a férfi sem a nõ nem ugyanazt a szerepet tölti be mint annó. Például Jane Austen: Büszkeség és balítélet címû remek könyvét olvasva is érzékelhetõ az óriási különbség a múlt és a jelen között... Nem is tudom, annyi minden felelõs ezért, ami manapság van - a média, a fejlett technika, a felgyorsult élet, az fiatalok korábban érnek... Szerintem nem jó így, 13-14 éves fiúk és lányok is élnek szexuális életet, saját akaratukból - kíváncsiságból és "menõzésbõl". hihetetlen! és persze ez az életforma rögzül, mindenhol ezt látják, hallják, és tiltani nem lehet, mert a szülõknek többnyire nincs már akkora befolyásuk mint régen (én sem is tudják annyira kontrollálni a gyerekeket - mikor mit csinálnak) és persze ha "nem engednék" csak ellenkezõ hatást érnének el... azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden fiatal él ilyen életet, szerencsére, és van ahol még érték szûznek lenni, az elsõ kapcsolatból házasodni...
Én éppen gyermeket várok 21 évesen, nemsokára esküszünk azzal a férfival, akit amikor megismertem, h tudtam, h õ az, akivel le akarom élni az életem.Egyetemi koliban laktam 2 évet.Ott tapasztaltam meg a szexuális szabadság elsõ hullámát.Szex a zuhiban, fiúk lányok együtt zuhiznak, fogadásból meztelen indiánszökdelésben a folyosón...és még sorolhatnám, h mikkel nem találkoztam, egy olyan kis társaságon belül.Szabadság, jó volt egy évig, de aztán kezdtem tõle megundorodni, s pont ez a világ vezetett el ahhoz, h el kezdjek keresni egy olyan férfit, akit nagyon szerethetek.Így aztán elõfordult, h 2 hét után pattintottam egy jelöltet, mert nem az volt, akit kerestem.Fél év után aztán el is jött az az ember, akit kerestem. De én egy vagyok az 1300ból...Mi van az ottragadtakkal, mind a mai napig élik könnyed életüket, abban a romhalmazban, amit kolégiumként kínál az egyetem.NEkik tetszik ez az élet, ahol megy a szex határok nélkül, ahol belehányhat a WCbe, és maj a takarítónõ kialmolja...megszûnt a felelõsség érzet.Nemcsak könnyûvérû nõk és mindenkit a zászlójukra tûzõ hapsik vannak, csak mi mindig õket vesszük észre.Lassan majd ránk mutogatnak ujjal, mert mi lógunk ki a sorból. A gyerekeket pedig vissza lehet fogni, csak nevelni kell.Barátnõm mondta, h belõlem szigorú anyuka lesz.Igaza van.Kell egy gát, ami a gyereknek értéket ad, és amikor a kezdõ értékek megvannak, akkor a többit már õ is tudja.De ha a kezdõ értékek a TV-bõl jönnek, ahol a fõhõs minden részben mással kamatyol, akkor nem sok esélyünk van normális értékrend kialakítására.Csak manapság nem ül le a szülõ mesét olvasni a gyereknek, hanme ledobja a TV elé.Vagy, amiért nevelõanyámnak kedvem lett volna átharapni a torkát, kintfelejti a szexfilmet, és a kisgyerek belenéz...Rengeteg oka van, h ilyenek a gyerekek/fiatalok, és a legfõbb a szülõ!
Teljesen úgy gondolom, nagyrészt a szülõk felelõssége, hogy mi lesz a fiatalokból! Én például 14 éves koromba mentem el bulizni elõször. Nem volt tiltva semmi. Szartak rám magasról! (bocs a kifejezésért) Nemsokra rá lett egy barátom. 3 évig voltunk együtt, majd megcsalt s vége lett. Ekkor kezdõdtek a bajok. Minden pasit gyülöltem, akit tudtam próbáltam átverni. 20 évesen odáig jutottam hogy nem érdekelt semmi. Nem tudtam normális kapcsolatot kialakítani egy jó darabig. Egy éve egyik napról a másikra nem mentem szórakozóhelyekre, s megváltozott minden. Megtaláltam életem nagy szerelmét, akivel mai napig boldogan élek! A szüleimre viszont haragszom. Ha jobban fogtak volna és nem csak a munka ment volna éjjel nappal meg az ital sok fájdalom elkerült volna! Ajánlom mindenkinek figyeljen a gyerekére nem mindegy , hogy fog élni, és milyen kapcsolatai lesznek a jövõben!!
Nem , nem jó ez így, de sajna ez van. És mi-ilyen felfogásuak egyre kevesebben vagyunk, de hál égnek, még vagyunk azért. A kérdés jó, a világ változik, bár az örömlány mindig ott volt a történelemben, és nagyapáinkat sem kellett sajnálni, megtették a magukét, csak akkor még nem ilyen nyiltan. A fiatalok nem gondolják ezt végig, azt hiszik ez jó nekik, hogy ettõl vagányak és menõk lesznek. Érzelmek nélkül bármikor bárkivel bárhol, tisztelet a kivételnek. Majd késõbb rájönnek, hogy nem így kellett volna. Szerintem az egyetlen amit tehetünk hogy a saját gyerekeinket megfelelõen neveljük, és akire tudunk, arra hatunk, hogy gondolkodjon el, hogy miért kell 12 évesen szexelni... Nekem is fáj, és félek, hogy ilyen világba kell gyereket szülnöm, de én értékeket fogok belenevelni, és én is, öcsém is, párom is felnõttünk ebben az elkorcsosult világban normál etikával.
Szia!Nagyanyáink életét azért nem irigylem.Sokan hozzámentek ahoz a férfihoz akit neki szántak a szüleik!Életük végéig vele kellett élni.Idõvel megszokták egymást és tisztelték is!Szerelemházasság viszont ritka volt!Ezt nem tudnánk mi már végigcsinálni!Manapság sajnos ez a trendi amit leírtál!!!Én 29 éves vagyok, volt néhány kapcsolatom már, de soha nem voltam ilyen könnyüvérû!A mai napig az a felfogásom, hogy ha egy pasi engem megkap, az neki ajándék, amit ki kellett érdemelnie!Aki megkapott az örült is neki, mint majom a farkának és nem akart elengedni soha!Kevés pasiban fog meg valami, azokkal viszont tartósan voltunk együtt!Más kérdés, hogy nem mûködött hosszútávon a dolog!Valakivel már 6 hónap után vége lett, de volt 5 éves kapcsolatom is!Nem tartom helyesnek, hogy mindenáron együtt maradni valakivel!Ami elromlott, az már nem javul meg!Itt persze nem átmeneti problémákról beszélek, hogy valami gond van köztünk, hanem amikor úgy érzed mindent megpróbáltatok, de nem vagy boldog vele!Olyankor lépni szoktam és nem bántam meg egyiket sem!Jelenleg babát várok, 2 éve vagyunk együtt a párommal!Boldog vagyok vele!!!Viszont nélküle is el tudom képzelni az életem!Ha például megcsalna, azt nem nézném el neki hiába lesz itt a picúrka!Nem tudnék egy rossz házasságban élni!Mindenáron nem kell együtmaradni valakivel!Viszont amiket mûvelnek néhányan az már tényleg meglepõ!Lányok lányokkal, illetve több lány egy vagy több fiúval!Néha tátva maradt a szám bizonyos beszámolók után!Nem tartják magukat semmire sem szerintem!Illetve sokra tartják magukat, mert szerintük ez a menõ!Szerintem viszont csak könnyen kapható kis ribancok, akiket a pasik is csak meg...ni akarnak és ennyi!Rá fognak jönni idõvel!Szerencsére viszont látom azt is, hogy a mai napig sokan vannak, akikbe belenevelték az értékeket!Tanulókkal foglalkozom és jó látni ezt!Szerinte m van esély, hogy a mi gyerekeink ne ilyen lazaerkölcsüek legyenek!Bár sok szülõ hiszi mintagyereknek a lotyó lányát, mert otthon teljesen mást mutat!Én azért bízom benne, hogy javulni fog a helyzet!No meg abban, hogy születendõ gyermekem hozzám hasonló felfogású lesz!:)
Na ez egy jó kérdés. Szerintem égen nem volt így. A laza erkölcsû nõt kinézték maguk közül az emberek. Ez a lehetõség, félelemben tartotta a nõket, ezét sokkal erkölcsösebbek voltak. Ma a nagy szabadságból szabadosság lett. Szerintem is szomorú, ha egy 20-25 éves nõ már nem tudja az összes pasit felsorolni aki az ágyában járt. Lehet hogy én prûd vagyok kicsit, de én még egy kezemen meg tudom azokat a pasikat számolni, akik megcsókoltak életemben.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti szex közben be szoktatok takarózni az ágyban?

5

1 eve szedek fogamzasgatlot (Jangee). Tegnap szeretkeztem a baratommal es mara halvany barnas folyas jelentkezett. Kellene aggodnom?

4

Ki menne bele olyan felállásba hogy 2csaj 1pasi, , , 2pasi 1csaj?

9

Az alábbi 4 technikából 3at alkalmazok a párom péniszén, viszont nem tudom hogyan reagálni arra a hátralévő egy technikára, ha bevetném. Te mit gondolsz?

Rábukkantam a Blikk.hu Erotika című részére, ahol sok hasznos információt találtam. Igazából csak az egyik kis résznél maradt bennem egy hatalmas kérdőjel.
Erről lenne szó:
Nyelvelj!

Az igazán profikat a nyelvtechnika különbözteti meg az átlagtól. Nem hiszel nekünk? Próbáld ki a lenti tippeket és figyeld a pasid reakcióit.
1. Masszírozd a frenulumot a nyelveddel (ez a pénisz törzsét borító bőrt és makkot összekötő terület)
2. Ha a párod nincs körülmetélve, akkor bújtasd a nyelved a fityma alá és körkörösen nyalogasd, miközben a kezeddel tartod a bőrt, hogy ne csússzon vissza. Körülmetélt férfiakra ugyanilyen hatással van, ha csak a pénisz hegyét nyalogatod.
3. A nyelved hegyével izgasd a kis nyílást, ahol a sperma távozik.
4. Nyald végig a pénisz oldalát úgy, mintha jégkrém lenne.

A 4 technika közül hármat már alkalmaztam és alkalmazok is, viszont a 2.nak említett technika még új nekem. Félek bevetni, mert nem tudom hogyan reagálná rá a párom.
Tehát Férfiak! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy alkalmaztak-e már rajtatok ilyen kényeztetései technikát és ha igen, akkor - milyen volt? , - mihez tudnátok hasonlítani az érzést?
Nők! Alkalmaztatok már ilyen kényeztetést párotok péniszén? Ha igen, mi volt a véleményük róla?
Előre is köszönöm szépen az értelmes (!) válaszokat! Kérlek kommentbe tüntessétek fel a nemet és a kort!
További szép napot!

9

Szerintetek mitől van?

Kb 2 hete sexeltünk a barátommal és már egy hete késik a menszeszem, pedig nem élvezett belém vagy ment el bennem. normális válaszokat kérek köszönöm:)

8

Akkor most megkarmoltam magam vagy mitől van ez?

Ma masztiztam és láttam hogy valami barnás cucc jött ki belölem. Rögtön megnéztem és ott a szűzhártyám. Megkarmoltam magam vagy most mi??

1

Hogyan tudnám elérni az orgazmust?

Nagyon ritka ha eltudok élvezni nszex közben.. már nemis emlékszem hány hónapja volt utoljára orgazmusom..
van mikor ugyérzem na most biztos elélvezek, de végül nem... ez nagyon zavar!!
Segítsetek! mit tehetnék?
L/18

10

Tini lányok, ti mennyi ido után fekudtetek le a barátotokkaal?

2

Szerintetek ez miért van?

Amikor az ember elalszik szeretkezés után és nekiáll horkolni, miért mondja azt, hogy "hrrrrrr pityikű- hrrrrrr pityikűűű"? Ki találta ezt ki, hogy mindenki így csinál?

1

Barátom szadista és szeretne megalázni és ütni közben (nem úgy hogy agyon ver csak hogy maradjon pici nyoma és fájjon). Valaki mesélne nekem erről? Milyen érzés? Hagyjam neki esetleg? (érdekel a dolog de fura)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!