Találatok a következő kifejezésre: Miért válaszolnak is (45 db)

Miért válaszolnak kevesebben a normális kérdésekre, és miért többen a perverzekre? Lent válassz te is.

Itt a lehetőség: 1: Egy csaj megkérdezte mekkora a farkam? Mire én: Szerintem elég nagy mert még senki sem tudta tövig bekapni. MI a véleményed erről? 2: Hogyan tudnám feloldani a barátnőm gátlásait, hogy jobban élvezze a szexet? Döntsd el melyikre akarsz válaszolni.

Legjobb válasz: a perverz kérdések nem igényelnek gondolkodást

a perverz kérdések nem igényelnek gondolkodást
Válaszolok erre is, meg arra is. 1.: Ha nem volt még a farkad csaj-közelben, nyilván nem tudták 'tövig' bekapni ;) 2.: Egy jó hosszú elõjátéknál senni nem oldja jobban a gátlásokat. Fordíts rá több idõt, csináljátok olyan helyen, ahol ahol nem nyithatnak rátok, nem hallgatózhat senki stb... Egyébként a hülye, perverz, önmagasztaló és értelmetlen kérdések vonzzák a trollokat, így többek között engem is, viszont amíg én nem elsõsorban ezért járok ide, hanem hogy segíthessek az embereknek, én válaszolok a normális kérdésekre is, csak ott normálisan. Viszont van aki csak trollkodni jár ide ;)
szia :)
Rakd vízbe és gyújts alá, úgy gyorsabban oldódik.
szia bocicsoki:)
csefy *-* 1. semmi 2. nem tudom.
Igazad van amúgy én is az elsõt választanám, én csak azért mert a 2.ra nem biztos hogy tudnék megfelelõ választ adni, vagy csak lusta vagyok -.-" :D am igyekszek normális válaszokat adni normális kérdésekre
3: semelyik.
2.
A "normális" kérdések személyesebbek és személyes tapasztalat alapján nehezebb rájuk válaszolni. A perverzek viszont mindenkinek megmozgatják a fantáziáját még akkor is, ha nem értenek egyáltalán a témához.

A homárok illetve biszexek által feltett kérdéseket miért nyitják meg (és még válaszolnak is rá) azok akik láthatóan undorodnak a témától?

Azokra gondolok akiknek csak annyi hozzáf?zni valójuk van, hogy "fúj ez undorító", meg "szánalmas vagy" illetve "szarturkáló" stb. Ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Szerintem sok esetben õk maguk is azok, csak nem merik bevallani maguknak így akit látnak leszólnak....

Szerintem sok esetben õk maguk is azok, csak nem merik bevallani maguknak így akit látnak leszólnak....
Csak szólok, hogy a homár egy állatfaj, amely nem képes az emberi kézzel írt kommunikációra, szóval a kérdésed máris értelmetlen.
A homófóbia az NEM BETEGSÈG hanem egy telyessen normális nem nemi vagy más elmebeteg reakcióra erre az undoritó természetellenes mocskos fajtalanságra
A kérdező hozzászólása: Kösz az utolsónak!Épp ezert irtam, ez egy tisztesseges valasz volt.Most mar jobban ertem.
Azért nyitom meg, mert jókat lehet röhögni a hozzászólókon :D. És ha nekem is eszembe jut egy jobb poén, akkor leírom ennyi.
mert az emberek szeretik szekálni azokat akik nem a normális úton haladnak.
A kérdező hozzászólása: De éppen ez az hogy miért gondolja úgy valaki hogy éppen az õ kontroljára van szükség homár témában, a többi átlag ember meg egyáltalán nem gondolja úgy?
A kérdező hozzászólása: De a homofóbia betegség, amin szakember tud segíteni, ellentétben a homoszexualitással.Szerintem a "normális úton" mindkettõ fennakad egyébként, csak az egyik gyógyítható, a másik nem.
hát figyelj ha csak homok meg bik irogatnának válaszokat akkor azt hinné a kérdezõ hogy az egész ország minimum langyos, szal szükséges a körön kívül állók kontrollja
Külömben nem is olyan régen halállal és börtönnel dijjazták a fajtalankodást söt az Isten Szodomát és Gomorrát is ezért pusztitotta el nagy kegyelmében.

Miért van az, hogy feltesznek itt egy kérdést, válaszolnak is rá sokan és a végén kiderül, hogy nem is az a kérdés?

Az egyik rovatban volt egy kérdés,amire érkeztek is válaszok,majd a kérdez? teljesen elkanyarodott a kérdést?l és már nem is a kérdésére érkezett válasz érdekelte,hanem vagdalkozott,hogy a férje mit mondott a gyermeke anyjáról.Ezt én nem értem,mert akkor miért nem lehet feltenni egy újabb kérdést?

Legjobb válasz: Nos valószínûleg nem azt írták,amit olvasni szeretett volna,és leszállt a "lila köd"

Nos valószínûleg nem azt írták, amit olvasni szeretett volna, és leszállt a "lila köd"
Sok ilyen dolog elõfordul itt. Attól is függ hogyan teszik fel a kérést. A kedvencem mikor vki megkérdezi, hogy megalzó-e nõknek az orális szex. Mindenki jaaaaaaj, persze, fuj fuj fuj. Másik kérdés: nõk szokták-e a párjukat orálisan kielégíteni? Válaszok: persze, természetesen, hogyne, én le is nyelem stb. Na akkor hogy is van ez?
Utolsónak: valószínûleg nem ugyanazok írtak. Bár az igaz, hogy a kérdéssel elég jól lehet irányítani a válaszokat.


Miért válaszolnak olyanok kérdésekre, akik nem is értenek ahhoz, amire azok irányulnak?

Kétlem, hogy itt hozzá nem ért?k tippjeire kíváncsiak a kérdez?k.

Legjobb válasz: Mert az HISZIK hogy értik a dolgot,és úgy gondolják hogy az adott ismereteik elegek a kérdés megválaszolásához.pl.:egy 15 éves okos gyerek hiheti azt hogy elég értelmes egy bonyolult fizikai,kémiai kérdés megválaszolásához,mert hallott a dologról.De a hiányos ismeretek következtében rossz válaszok születnek amiket sokszor elhisznek az emberek.

Mert az HISZIK hogy értik a dolgot, és úgy gondolják hogy az adott ismereteik elegek a kérdés megválaszolásához.pl.:egy 15 éves okos gyerek hiheti azt hogy elég értelmes egy bonyolult fizikai, kémiai kérdés megválaszolásához, mert hallott a dologról.De a hiányos ismeretek következtében rossz válaszok születnek amiket sokszor elhisznek az emberek.
Az is dühítõ tud lenni, amikor válaszolsz vmire, erre vki leolt és lepontoz úgy, hogy nem ért hozzá. Vagyis pont annyira mint amit már leírtak, hogy azt hiszi hogy érti...
Ugye te raktad fel a: "Ha azt olvassuk, hogy egy galaxis tõlünk X fényévre van, akkor ezt hogyan kell értelmezni?" kezdetû kérdés sorozatot? A "Miért válaszolnak olyanok kérdésekre, akik nem is értenek ahhoz, amire azok irányulnak?" kérdésedre: Tudálékoskodásból. Mindenki okosnak szeretne látszani. Segítõkészségbõl, azt hiszi a válaszoló, hogy tudja a választ. Azután meg van olyan is, hogy a kérdezõ a jó választ is hibásnak véli, és olyan lehetõséget is elképzelhetõnek tartok, hogy a kérdezõ jól tudja a választ, és csak kajánságból kifacsargatja az érkezõ válaszokat a jókat is.(off: jól megizzasztott egy ilyen kérdezõ, de nem haragszom rá)
Mindenki okosnak akar tûnni, még így látatlanban is. Errõl az jutott eszembe, hogy amikor megkérdezel pár embert az utcán, hogy hol van xy tér, akkor tutira öten hat különbözõ irányba küldenek.
Második: én õszintén megmondom általában, hogy fingom sincsen :D Amúgy én például akkor szoktam olyan témában válaszolni, amihez nem értek, ha ordas és gusztustalan helyesírási hibákat látok.
Egyetértek az elõzõkkel. De az is lehetséges (tudománynál ez általában elõfordul), hogy egyszerûen eltér az emberek véleménye. A tudomány is szinte ilyen vitákon alapul. Bár vannak akik csak úgy irogatnak valamihez, amihez absz. nem értenek...
A kérdező hozzászólása: Hát eszembe jutott valami, úgyhogy most kétségek között vagyok azt illetõen, hogy hova soroljalak. Légyszíves kattints oda.
Helló! Örülök, hogy felismertél :) Remélem nem sorolsz engem is a hozzá nem értõk közé? Amúgy meg sajna úgy látszik kikerülhetetlen, hogy közbe ne kotyogjon valaki valamilyen marhaságot. Egyébként a csillagászat szinte vonzza a tudálékosokat. (engem is :D )
A kérdező hozzászólása: Én tettem fel.:) Tudom is, hogy te melyik válaszoló vagy. A kérdést azonban azért tettem fel, mert ez már nem az elsõ olyan kérdésem, amelyre ellentmondásos válaszok érkeztek.
Gondold el magad mondod hogy tippelnek. A vetélkedõkben is több a tipp mint a tudom. Sokszor maga a válaszoló modja hogy azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Dühítõ, hogy pl pár órája feltettem egy kérdést, és szinte mindenki más választ ad rá. És ez nem az elsõ eset. Pl elég megnézni, a világûrrel kapcsolatos kérdésekre mennyire ellentmondásos válszok érkeznek.
A kérdező hozzászólása: Azzal, amirõl beszélsz, természetesen nincs is gond.

Miért válaszolnak azok is egyes kérdésekre, akiknek lövése sincs a válaszról?

Pl. miért ír valaki olyat válaszként, hogy "Sajnos nem tudom a választ..." ? Csak jön a mél, hogy válaszod érkezett, közben meg nem ér semmit, amit írnak...

Legjobb válasz: van egy mondás: "a buta azért beszél, mert mondani akar valamit, az okos azért, mert van mit mondania" nem kívánom magyarázni, vagy párhuzamot vonni senkivel és semmivel, megsérteni akárkit, de ez a válasz jutott eszembe, mikor olvastam a kérdést. remélem segítettem megérteni a jelenséget

van egy mondás: "a buta azért beszél, mert mondani akar valamit, az okos azért, mert van mit mondania" nem kívánom magyarázni, vagy párhuzamot vonni senkivel és semmivel, megsérteni akárkit, de ez a válasz jutott eszembe, mikor olvastam a kérdést. remélem segítettem megérteni a jelenséget
---Szeretnél elsõként értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg elõtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla!) NA, ITT BEJELOLHETED HOGY KERSZ E VALASZ!!!!!! MINDEN KERDES ALATT!!
sajnos nem tudom:D szerintem unatkoznak
A második válaszoló szerintem a "a buta azért beszél, mert mondani akar valamit, az okos azért, mert van mit mondania" elsõ csoportjába tartozik, mert nem ez volt a kérdés. De még mindig egy fokkal jobb mint a sajnos nem tudom a választ:DDDDD
ismerõs... lehet nem tudott mit válaszolni, de legalább méltatta arra a kérdésem hogy elolvasta.van olyan amire egy se jött.na az se jobb.aki nem tudja a választ, lehet hogy azért lelket önt belém.és sokszor az is jól jön.de én is jobban örülnék ha nem válaszolnának úgy hogy."sajnos nem tudom"!
Sajnos nem tudom a választ.. :P Az emberek szeretnek okoskodni.
Hülyén fog hangzani, de én néha (tényleg ritkán!) azért válaszolok, mert figyelemmel akarom kísérni. Az értesítõ leveleket ki nem állhatom és türelmetlen vagyok. Ha írok oda, megjelenik a megválaszoltjaim közt. De tényleg csak különösen érdekes kérdésnél szoktam, és akkor is igyekszem azért valami értelmeset írni és segíteni,

Egy lány azt mondta bármit kérdezhetek öszintén válaszol rá ak mit is kéne kérdeznem XD és miért is válaszol öszintén?

helyesirás no coment !

Legjobb válasz: 1. olyat kéne kérdezned, ami érdekel, de amúgy kínos feltenni. 2. azért válaszol most õszintén, mert amúgy össze-vissza kamuzik :D

1. olyat kéne kérdezned, ami érdekel, de amúgy kínos feltenni. 2. azért válaszol most õszintén, mert amúgy össze-vissza kamuzik :D
Ilyenkor azt szeretné, hogy megkérdezd tõle, hogy tetszel-e neki, járnátok-e stb. Azt akarja, hogy te hozd fel a témát, õ "megteremti" hozzá az alapot. Majd küld pirulós fejeket, mikor bevallja, hogy amúgy szívesen összejönne veled... Ez a lányok logikája. :D 17/L
A kérdező hozzászólása: XD lehet de nem biztos
Hány kukcsit szopcsizál, hány kukcsi dugcsizott meg, stb...
A kérdező hozzászólása: köszi

Lányok! Volt már olyan veletek, hogy a pasitoknak írtatok sms-t, nem válaszolt rá, és utólag többször is rá kellett kérdeznetek, hogy miért nem válaszolt?

( több nap után, és sose válaszolt az sms-ekre.)

Legjobb válasz: Nem smsezem, mobil skypeom van, ingyenes. Akikkel beszélgetek tudom, hogy oka van ha nem írnak. Nem kell mindjárt letámadni ha nem válaszol azonnal valaki, viszont alapszintû lenne, hogy ha nem sms, de máshogy tartsák a kapcsolatot....

Nem smsezem, mobil skypeom van, ingyenes. Akikkel beszélgetek tudom, hogy oka van ha nem írnak. Nem kell mindjárt letámadni ha nem válaszol azonnal valaki, viszont alapszintû lenne, hogy ha nem sms, de máshogy tartsák a kapcsolatot....
és ez neked nem gyanús? hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: megkértem hogy mutassa meg, meg is mutatta, nem kutakodtam benne. együtt vagyunk, akkor mindig rohan, és elteszi a mobilját, hogy ne lássam, vagy kikapcsolja.
akkor meg mi a kérdés? nem törõdik veled.. de amikor együtt vagytok, akkor mi van? az exével mi beszélnivalója van?
Ajjajj, ez a "más csajok üzijei" mondjuk már érdekes... ezt honnan tudod? Megnézted? Tudja a barátod, hogy megnézted? Mert az lenne a legjobb, ha igen, és akkor pl én rákérdeznék, hogy ez most mi. Nem hisztizve, nem háborogva; támadásra általában támadás a reakció is, szóval mindenképp nyugodtan, amolyan érdeklõdés szinten kérdezném tõle.
A kérdező hozzászólása: azok állítólag csak ismik...meg az exe... ok, de ha sose válaszol sms-re(többrõl van szó), az már elég gáz. bezzeg más csajoknak azonnal.
de milyen más csajok jöttek a képbe?:D
Nem, elsõre is tud válaszolni. Mármint a kérdésre, hogy miért nem válaszolt. Van ilyen, épp dolga volt, nem nagy ügy... ha valami nagyon fontosat/sürgõset akarok neki mondani, akkor felhívom, és ha kinyomja, akkor tudom, hogy dolgozik (ezt meg is beszéltük elõre), és amint tud, visszahív. Az SMS ezzel jár, lehetõséget ad a fogadónak, hogy ne reagáljon rögtön, és lehet, hogy pl. késõbbre már elfelejti. Ha tudom, hogy nincs különösebb dolga, akkor felhívnám, ezzel megoldva a problémát. :)
A kérdező hozzászólása: úgy hogy sose. fel se hozza utólag. mindig én, hogy elolvastad? miért nem válaszolsz. aztán jön azzal, hogy lemerült, vagy éppen elaludt. és elfelejtett rá válaszolni, de más csajok üzijei ott voltak amire tudott azonnal válaszolni!!
h érted h sose? akkor ez mitõl kapcsolat?
volt...mindig azt mondta, hogy lemerult es toltotte, micsoda veletlen
A kérdező hozzászólása: 2nap után sem válaszol rá? Az nem letámadás.
És amikor megmutatta, akkor nem beszéltétek meg...? Egyébként elég gáz, hogy nem igazán törõdik veled. Mióta vagytok együtt? Ha régebb óta, akkor talán már természetesnek veszi, hogy te ott vagy neki, és nem kell érted "küzdeni". Viszont ez a mobil-kikapcsolósdi nem kicsit gyanús...

Miért nem válaszol senki a friss meg nem válaszolt kérdésekre? Főleg ha még nem is hülyeség?

Bár a hülye kérdésekre,értelmetlen,szexuális,felháborító,analfabéta stb.üzenetekre egyb?l válaszolnak,ha valaki tényleg fontos kérdést kiír,semmi,semmi válasz.

Legjobb válasz: Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.

Mert azokra a kérdésekre, amikre nincs konkrét válasz, sokkal könnyebb válaszolni, meg persze azokra is, amik hülyeségek.
Kérdésedbõl azt veszem ki, hogy feltettél valami kérdést, és egyetlen választ nem kaptál rá. Megismételnéd, konkrétan melyik kérdésre vártad a választ?
Olyan konkrét kérdésre, amire valaki konkrét választ vár (tehát nem ilyen mit gondolsz róla, mi a véleményed, szerinted...), és nem tudok segíteni, nem válaszolok. Gondolom más is így van vele.
A kérdező hozzászólása: Igaz lehet, hogy nem jól fogalmaztam a kérdésem, akkor segítenétek, hogyha elakarok adni valamit(nem itt az oldalon), és nem tudom mennyit ér, mennyiért adjam el, hogy fogalmazzam meg a kérdést, hogy kapjak rá választ, vagy esetleg 1 másik oldal, ami ezzel foglalkozik...
Igen, szerintem kapnál segítséget. Én árak ügyében nem vagyok otthon, de fogalmazásban pl. szívesen segítek.
Ha bármit el akarsz adni, akkor elsõsorban az fogja az árát meghatározni, hogy mennyire sok abból a dologból az eladó, és mennyien keresik, vagyis milyen a vevõ-oldal. Másrészt az is befolyásolja pl. egy lakóingatlan eladási árát, hogy az az ingatlan hol fekszik. Elõszöris, hogy az ország melyik részén, melyik városban vagy településen, ill. azon belül központi helyen, vagy város széle. Általában nagyobb értékû dolgok eladása elõtt azt szoktam tanácsolni, hogy felmérni a jelenlegi helyzetet az a legjobb, ha elõtte "eljátszod", hogy te is venni akarsz. Megnézel 1-2 hirdetést, megnézed, hogy amit hirdetnek az milyen állapotú, mekkora, hol van, stb. és mennyiért akarják eladni. Felméred, hogy az ár szerinted megéri-e, vagy esetleg mint vevõ drágának találod. Ezek alapján már jobban el tudod dönteni, hogy amit el akarsz adni, azért kb. mennyit kérhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Miért van hogy én sok sok embernek válaszolok? Nekem meg alig. Pedig én is tanácstalan vagyok

sokan csak olvasgatni j?rnak ide, meg ha megkapják a választ eltünnek, de mi van az olyanokkal akik mindig segitenek és mikor meg nekik kell, nem jön válasz, vagy csak hülye..ség?

Legjobb válasz: Szia! Lehet olyat kérdezel, amit már ezerszer feltettek ide és a hasonló kérdésekbõl már néhány válaszolónak ki van a hócipõje. Már bocs hogy igy megmondtam, de néhány vajon terhes vagyok-e?, vagy terhes lehetek-e az elõváladéktól kérdéstõl már nagyon kivagyok én is és inkább csak átgördülök felette.

Szia! Lehet olyat kérdezel, amit már ezerszer feltettek ide és a hasonló kérdésekbõl már néhány válaszolónak ki van a hócipõje. Már bocs hogy igy megmondtam, de néhány vajon terhes vagyok-e?, vagy terhes lehetek-e az elõváladéktól kérdéstõl már nagyon kivagyok én is és inkább csak átgördülök felette.
Nekem is több megválaszolatlan kérdésem van. Valószínûleg senki nem tud rá mit írni, nem hallott még róla, nincs tapasztalata, stb, tehát nem tudják a választ. Itt a gyerekvállalás/nevelésnél pörögnek a leggyorsabban a kérdések, sokan csak az elsõ 1-2 oldalt nézik meg, így a te kérdésedre ha tudnák is a választ, az már rég a 3-4. oldalon van, így nem olvassák. Megpróbálhatod újra kiírni, hátha szerencsésebb leszel. Legrosszabb esetben törlik a kérdést ismétlés miatt.
Második vagyok, mi a problémád/kérdésed, hátha tudok segiteni.
14.23-as vagyok. A megválaszolatlanjaim nem az unalomig ismételt baromságok, hanem inkább attól nehéz megválaszolni õket, mert túl specifikusak, sok esetben olyan, amiben nincs az embereknek tapasztalata.
Igen, nagyon sok olyan kérdés van, amit unalomig ismételnek. Pedig csak be kellene írni a keresõbe és feljön egy csomó hasonló kérdés + a válasz. Vagy tényleg annyira egyedi, hogy vagy a választ nem tudjuk, vagy nem akarunk diagnózist felállítani ( mivel nem vagyunk orvosok)! Van aki ritkán ér rá itt ücsörögni. Meg nekem sokszor elmegy a kedvem attól is ahogyan sokszor itt egy témát kezelnek, sokan Istent játszanak vagy éppen oltári sületlenségeket írnak. Hát ez van, nézz körül a világban uez megy itt is!!
Csak hülyeség, mi lenne a problémád?
A kérdező hozzászólása: sziasztok nagyon köszi, hogy irtatok:) nem vagyok igazán mérges ám, csak ugy éreztem hogy nem kapok választ. kedves 2. nagyon köszi hogy probálsz segiteni.. egyszerre több dolog is lenne, de majd a keresöben körülnézek:) ha nem találom, kérdezek. amugy az a baj ha pl vissza nézek egy régebbi kérdést, nem engedi megnyitni a régebbi egy honapos görbéket sem..
Azért nem engedi megnyitni, mert a ciklus.hu csak talán 8 napig enegedi. Én is már sokszor tettem fel kérdést, elötte mindig megnézem a keresõt, hogy mi van a témában. Aztán felteszem és nem nagyon válaszolnak. Azt figyeltem meg, hogy az olyan kérdésre jön a legtöbb válasz, hogy a negativ teszt ellenére lehetek e terhes, vagy idõntúli pozitiv pozitiv e. Szóval azokra jön a legtöbb válasz. Persze az ember nem vár diplomamunkát egy kérdésre, de miért van az, hogy minden második kérdés az, hogy fáj a derekam, a mellem, hányingerem van és még 1 hét van mensiig, lehet terhes vagyok?? Na ilyen kérdést tegyél fel, mert arra tuti egy csomó választ kapsz. :)

Miért van az, hogyha egy csajnak/lánynak azt válaszoljuk, hogy csak dumálni, haverkodni szeretnénk vele többet nem is válaszol!?

Normális választ kérek! Köszi

Legjobb válasz: mert a csajok azt szeretik, ha minden pasi csapja nekik a szelet, de õk persze meg lerázzák õket, csak kell az egójuknak, hogy minden pasi legyen beléjük szerelmes.

mert a csajok azt szeretik, ha minden pasi csapja nekik a szelet, de õk persze meg lerázzák õket, csak kell az egójuknak, hogy minden pasi legyen beléjük szerelmes.
ez engem is érdekelne...
Én pont fordítva tapasztalom. Hajtok a jó nõkre, de sorban ezt kapom: legyünk csak barátok. Unom már. B..ni is akarok... nem csak valakinek a lelki szemetesládája lenni. Szerintem lehet, hogy szemétnek gondolnak egyesek, de úgy vélem, annak panaszkodjon a nõ, vagy akár a férfi is, akivel együt él...vagy akivel együtt jár, és szexel.
azert nem lehet mert mas lesz a vege, osszehaverhedunk es utanna majd szexelunk es beled eshetunk es szenvedunk
"Akkor sem értem, hogy mért nem lehetünk meg jó haverként!? :( " Mert ez az õ dumájuk. Sérti a nõi egójukat ha a férfi koptatja le õket ezzel...
A fölötted lévõ válaszoló vagyok megint. Hát ha tényleg ezt mondta, akkor ne is aggasszon téged, mert belül egy színtiszta bunkó. Az ilyeneket kell messzirõl kerülni..
20:41 te kevered a szezont a fazonnal
Fura, mert velem meg egy srác csinálta ugyanezt. :S Járni akart velem, megmondtam, hogy csak barátok, erre totál kiakadt, hogy õ nem barátkozni akart. Vagy járás vagy semmi. Én mondjuk nem csinálnám ezt senkivel. :)
Ez kb olyan mintha odamész egy lány ismerõsödhöz, korábban jókat beszélgettetek, de most elhívod randizni. Õ visszautasít, mondja a szokásos szöveget hogy maradjunk inkább csak barátok. => lefordítva azt jelenti hogy soha többé nem beszéltek
mert sajnos nem nagyon hiszünk a fiú-lány barátságban..
A kérdező hozzászólása: Akkor sem értem, hogy mért nem lehetünk meg jó haverként!? :( Inkább jobb ha nem is találkozunk/beszélünk?
velem nem csinálják ezt...
Azért, mert a nõi egó is hatalmas tud lenni.Sok lány azt szeretné, hogy minden férfi behódoljon neki, udvaroljon neki és akkor majd önkényesen és felsõbbrendüen elutasit és az egója felpumpálódik 10 pontot minden egyes esetnél...mig végül már szaros karóval se érsz fel az óráig.Rengeteg bunkó nõvel találkoztam, akik hihetetlenül szarul viselték az érdektelenségemet...azt hitték ha már kinyalta minden srác a popojukat, akkor én is úgy fogok tenni...utánna következett a bosszújuk.Nem azt mondom, hogy srácokban nincs úgyanennyi bunkó de azért a csajoktól többet vártam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!