Találatok a következő kifejezésre: Miért vágyom arra, h a barátom (3 db)

Miért vágyom sokszor arra, h a barátom "megerőszakoljon", de csakolyan finoman?

Hiszen még sz?z vok...

Legjobb válasz: Inkább mondd meg neki, hogy le akarsz vele feküdni :D Erõszakold meg te.

Inkább mondd meg neki, hogy le akarsz vele feküdni :D Erõszakold meg te.
Ez teljesen természetes vágy! Keress egy aggresszív, primitív férfit (pl kocsma), itasd le félig (de úgy h még felálljon neki), menjetek el egy elhagyatott helyre, húzd fel, de a végsõ pillanatban mondj nemet. Ne aggódj, a legtöbb férfi gyakorlott megerõszakoló, finoman fogják csinálni. Sok szerencsét!
Most ezt nem értem...miaz h hú de kemény? Amúgy meg NE OFFOLJ!! :PP
Megerõszakoljon, de csak finoman? Ez olyan, mint, hogy üsd agyon, de na nagyon. Az erõszak durva, nem finomkodás.
Miért húha? Túl korainak vagy túl késeinek gondolod? (kül még nem vok 16-1, 5 hónap :P)
Marha kemény... A kérdezõnek: szerintem is csak vágysz már a szexre! :) Ez nem bûn, és nem is olyan furcsa. Fokozatosan kell haladni a szex felé, szépen mindent ki kell próbálni, és mikor már tényleg hatalmas a vágy, és a kellõ szenvedély és szerelem is megvan, akkor megtennétek. Tedd úgy meg az elsõ, ahogy megálmodtad. Ez nem rossz, és nem is kell tõle félni :) A szenvedély jó, egy ilyen bilincses helyzet is erre utal... vagy érted...
16 éves lány vagy és máris szexeltél??Húha, kemény vagy.:D:D
Ilyen velem is volt, de amúgy meg rettegek tõle h megerõszakolnak. Lefeküdtünk már párszor a barátommal, és már nem jön elõ olyan gyakran ez az érzés. :) (16/lány vok)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Abszolút nem életidegen az senkitõl, ha "szerepjátékra" vágyik. Ezt beszéld meg a barátoddal, hiszen ez abszolút bizalmi, és csak akkor mûködik, ha mindkettõ akarja. Nem kell "durván" semmit sem, mindent meg lehet beszélni. És igenis "vágyhat" arra a kérdezõ, hogy "megerõszakolják". Sõt, ettõl még nem is perverz és nem is szexuálisan aberrált.
A kérdező hozzászólása: am õ már nem szûz, és már párszor volt petting is
A kérdező hozzászólása: de nem szó szerint megerõszakolásra gondolok. Csak olyan finoman.. értitek... :D kikötöz stb =)
szerintem sem arra vgysz hogy megerõszakoljon...csak leszeretnél már vele feküdni..mert kívánod õt..ennyi!!!
Dehogz vágysz te arra, hogy megerõszakoljon, egyszerûen csak kívánod a barátodat. Mindketten szûzek vagytok még??Beszéljetek róla és ismerjétek meg egymás testét. Rá is kérdezhetsz, hogy nem gondolkodott még róla vagy valami hasonló.
A kérdező hozzászólása: én? hogy?:D
Szia! Nekem kicsit fura, hogy úgy szeretnéd elveszíteni a szûzességed, hogy kikötöznek vagy "megerõszakolnak" még ha csak finoman is. nem tudom mennyi idõs vagy és milyen petting tapasztalataid vannak, de szerintem elsõre ne karj "erõszakot". Kikötözére, szerepjátékra, kicsit durvább behatolásra szerintem ráértek akkor is ha már összecsiszolódtatok szexuálisan is.

Miért nem akar velem a barátom úgy dugni h a cipzáros résznél csak előveszi, pl akkor mikor nyilvános helyen vagyunk és arra nincs idő h vetkőzzünk csak 1 gyors menetre?

Legjobb válasz: Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...

Mert a szûrt becsípheti a cipzár, vagy összemaszatolhatja agatyáját stb... Ezért nem haragudhatsz rá. Vagy lehet érzelmesebb ektust akar. Az én barátom pl a romantika híve...
Vagy az is elõfordulhat, h nem izgul fel arra, h ruhában csináljátok. Az én barátom sem szereti ha akármilyen ruhanemû is rajtam marad, van h néha nem is áll fel neki olyankor.
Elsõ válaszoló vagyok. Attol hogy szõre nincs, bõre van amit becsíhet, és maszatos lehet, amit talán nemakar, hiszem valszek valahova útközben vagytok, vagyis utánna még láthatja bárki a maszatot. Ne erõltesd, ha nem akarja, nemtudom annyira minek kell firtatni, szegény srácnak se lehet könnyû...:S
Hm.. nem szeretheti a szexnek ezt a fajtát, pedig egy normálils kapcsolatot feldob az ilyen, fõleg, ha te is benne vagy. Bár ehhez az kéne, hogy mind a két fél ilyen mentalitású legyen, nálunk például nagyon jól megfér egymás mellett a szeretkezés és a dugás. Nem laposodik el a szexuális életünk.
Mert õ nem akarja úgy, mit nem lehet ezen érteni?
Pont azért, mert úgy DUGNI szokás, de a barátod valószínûleg van annyira érett, hogy SZERETKEZNI akar, nem csak gyors menetekre vágyik. Ezen kívül a cippzár tényleg becsípheti a szõrt, sõt, akár a bõrt is, ami baromira tud fájni. És az sem utolsó, hogy nagyon gáz, amikor csupa puncinedv a fiú gatyája, vagy éppen ondó kerül rá, hát elég igénytelenül néz ki.
Nem minden pasi vállalja be nyílvános helyen akár 5 percig is. Az is lehet amit az elõzõ hsz írt: gatyáját összemaszatolja vagy nem kényelmes neki, becsípi a szõrt stbstb.. Értsd meg. A lányoknál is van olyan aki nem akarja nyílvános helyen. Akár 2 perc alatt végeztek, akár nem.. Inkább várd meg amig hazaértek. cukorfalat
Vegyen gombos nacit, az nem csípi be a farkát... Lehet, hogy attól fél, nem áll fel gyorsan neki, amikor kérnéd. Lehet, hogy nem szereti a spontán dolgokat. Ha elõre megbeszélitek, hogy te bugyi nélkül, szoknyában, és elõre beindítod, azzal, hogy mutogatod neki magad, vagy szopod egy kicsit, úgy, gondolom, bárhol feldönt egy motorháztetõre :) ))))
A kérdező hozzászólása: borotválja
bezzeg az én barátom még éjszaka az utcán képes gyors menetre, aztán itthon folytatódik a szeretkezés.Az ilyen izgalom tényleg jó egy kapcsiba.mond meg neki hogy te szeretnéd, és próbáljátok ki...sok szerencsét
FELIZGULTÁL?!
Talán vonzanak az extrém helyzetek és erre indulsz be.:) Ez nem baj!Ajánlom a tükröt a hálóba, csak próbáld ki!
Én is így vagyok, sokkal jobban fel tudok izgulni mikor nyilvános helyen vagyunk, és képes lennék bárhol neki esni :D Sajnos a párom azt mondja õ már kiöregedett ebbõl az extrémkedõs korszakából és már nem annyira bevállalós... Legnagyobb bánatomra, de nem baj, majd kiharcolok magamnak pár extrém helyes szeretkezést :D
vagy a nyilvános szex is felizgat akkor :) mármint nem arra gondolok hogy fogjatok neki egy zsúfolt utcán, de olyan helyen ahol "véletlenül megláthatnak", mint pl eldugott sikátor, vagy a természet lágy öle :)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, de miért van az h "közösségben"jobban mint kettesben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!