Találatok a következő kifejezésre: Miért vágyom arra, (234 db)

Miért vágyom arra, hogy megöljek valakit, meg arra, hogy hazudjak?

19 éves fiú vagyok, pszichológushoz járok. Kevés embert engedek magamhoz közel, nagyon szeretem kihasználni a másikat.

Legjobb válasz: Ember, hát amiket leírtál az rémisztõ! Te nagyon beteg vagy!

Ember, hát amiket leírtál az rémisztõ! Te nagyon beteg vagy!
Ez bizony valóban nagyon durva személyiségi zavar, minimum. De az is lehet, hogy már átléped a szociopata határt. "A pszichológusnak nem mondtam el, mert nem érzem szükségesnek..." :D Na, itt az ideje, hogy elmondd, és lássuk, õ mit mond. Vagy még inkább mutasd meg neki ezt az írást.
Te egy pszichopata f**zkalap vagy.
jól gondoltad:) )
A kérdező hozzászólása: Na, gondoltam, hogy ilyenek is lesznek
te beteg vagy!! remélem nem fogok veled összefutni......uristen:DD
Ember!!! Gumiszoba!!
A kérdező hozzászólása: Felesleges lenne szerintem elmenni ahhoz a hülye pszichiáterhez. Nem hinném, hogy ez komoly gond. Valaki motorozni szeret, valaki pedig ilyeneket, mint én.
Nos, ez eléggé személyiségzavarnak tûnik, méghozzá antiszociálisnak. Érdemes lenne ezeket a pszichológusnak is elmondani.
A kérdező hozzászólása: Nyugi, gyerekek.
mert rib.nc vagy? ...csak egy ötlet.
Érdekes... de milyenfajta drogra gondolsz?
Mûködnek a hormonok.
lol
Miért, mert megválaszoltam a kérdésed? :D
A kérdező hozzászólása: Bunkó tapló vagy!!!!
Akkor azért mert még nem kaptad meg a popsidba úgy hogy 3 napig terpeszben menj.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és még szûz! Ezt elfelejtettem oda írni!
Gyere babám :D
Mert unalmas az életed és túl sok tinisorozatot nézel.

Miért vágyom arra, hogy egy lány kezdeményezzen nálam és miért lesem folyton a lányok jeleit akármerre is járok a városban?

Sajnos csak egyszer kezdeményezett nálam lány, bár ott is a barátnője kezdeményezett igazából, hogy tetszem a barátnőjének mert a csaj félt kezdeményezni nálam, de valahogy olyan jól esne, ha gyakrabban történne ilyen, élőben. Mert facebookon szoktak rám írni idegen lányok, cukinak, aranyosnak, helyesnek tartanak, de ez valahogy nem olyan jó érzés, mint, amikor élőben jön oda hozzám egy lány vagy jelzi egy bájos mosollyal, hogy tetszem neki, érdeklem. Mert ilyen is volt, hogy lányok előttem sétáltak és az egyik hátrafordult rám mosolygott, meg volt, hogy meglátott a barátnője és már nevetgéltek, mosolyogtak meg szólt, jelzett a barátnőjének, ha látott valamerre. Hiányzik ez a középsulis élet, most meg semmi sincs, minden csaj flegma, néz maga elé, max szemeznek, furán néznek rám lányok, ritkán bámul lány a buszon, egész úton, de semmi mosoly vagy valami konrkét jel, hogy tudjam van értelme odamenni hozzá kezdeményezni, ha már ő nem kezdeményez. Unom, hogy mindig én próbálkozom és szinte 99%-ban olyan lányt fogok ki külsejétől függetlenül, akit nem is érdeklek vagy van pasija már, de a legjobb mikor benyögi, hogy talizna velem, aztán el sem jön. Már unom ezt, nem is tudom mi lett a mai csajokkal, régen sokkal szebb volt minden, hol vannak azok a lányok, akik valóban akarnak is tőlem valamit és nem csak hülyítenek vagy lekoptatnak?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyit segítek, deee tökre értelek, éss a legutóbbi, persze Mo.-gi nyaralásom alatt tudod mit vettem észre?! Hogy a külföldi, ésss meg kell jegyeznem nagyon szép lányok sokkal jobban küldözték a jeleket, mint a magyarok... A magyaroknál azt vettem észre, hogy burkoltan megbámultak, de úgy az átlag fajta... Szerintem valahogy elzüllöttek, mert most azt vettem észre, hogy a külföldiek sokkal másabbak, közvetlenek, stb... Persze tuti van nálunk is, csak vagy itt/facebook-on van elfoglalva, vagy pasija van... Szóóval a számomra a 2. megállapítás, hogy akikben benne van ez a tulajdonság, szinte mind párkapcsolatban élnek... Szóóval összességében én most így látom a helyzetet, mert eddig gondolkodtam, hogy nagy bajok lehetnek velem, szóval ez a nyaralás kis biztatást adott, hogy nem is velem/velünk van igazán a gond... :)

Nem tudom mennyit segítek, deee tökre értelek, éss a legutóbbi, persze Mo.-gi nyaralásom alatt tudod mit vettem észre?! Hogy a külföldi, ésss meg kell jegyeznem nagyon szép lányok sokkal jobban küldözték a jeleket, mint a magyarok... A magyaroknál azt vettem észre, hogy burkoltan megbámultak, de úgy az átlag fajta... Szerintem valahogy elzüllöttek, mert most azt vettem észre, hogy a külföldiek sokkal másabbak, közvetlenek, stb... Persze tuti van nálunk is, csak vagy itt/facebook-on van elfoglalva, vagy pasija van... Szóóval a számomra a 2. megállapítás, hogy akikben benne van ez a tulajdonság, szinte mind párkapcsolatban élnek... Szóóval összességében én most így látom a helyzetet, mert eddig gondolkodtam, hogy nagy bajok lehetnek velem, szóval ez a nyaralás kis biztatást adott, hogy nem is velem/velünk van igazán a gond... :)
Nekünk férfiaknak akármennyire nehéz belátnunk az esetek 90%-ban a nõ kezdeményez. A férfiak sokkal nehezebben veszik észre a nõ által küldött jeleket (testbeszéd). Szóval az a lány biztos hogy kifejezte a gesztusaival hogy bejössz neki csak nem vetted észre. Ugyan ez lehet más lányoknál is. Például ha egy lány mindig látható helyen tartja a csuklóját szemezik veled vagy ép oda oda leskelõdik tollászkodik tuti hogy bejössz neki. Az infók a Testbeszéd enciklopédiája címû könyvbõl valóak. Nem csak a hasamra ütöttem :D
És ha azért röhögtek ki meg mutogattak mert "szerintük" torz vagy? Erre nem gondoltál ;)

Miért vágyunk arra, akit nem kaphatunk meg és miért nem kell az aki előttünk van?

Az interneten találkoztam egy sráccal, aki kedves és szimpatikus, azonban a személyes találkozás után sem éreztem semmi többet ennél, vagyis pontosabban el kezdtem gyártani a kifogásokat, hogy miért nem szeretnék vele többet találkozni. Eddig úgy gondoltam, hogy a küls? semmit nem számít hiszen én sem vagyok olyan lány, aki után megfordulnának a férfiak. Erre itt a lehet?ség egy kapcsolat kialakításának és még sem szeretnék belemenni. Nem érzem benne azt a kisugárzást, határozottságot, szikrát (nevezhetjük bárminek), ami megfogna, viszont akikben ezt érzem (itt NEM a legnépszer?bb szépfiúkra vagy macsó pasikra gondolok) nekik meg én nem jövök be mint n?. (L25)

Legjobb válasz: Ezt miért nem magadtól kérdezed meg?

Ezt miért nem magadtól kérdezed meg?
Szerintem csak félsz! Volt már kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Nem volt még kapcsolatom, lehet, hogy ez is a baj, hogy elképzeltem egy ideális partnert, és aki ennek a képnek nem felel meg, ott az agyam rögtön kifogásokat gyárt.
Két nagy, örök igazság: - NINCS "Nagy Õ", csak jobban és kevésbé hozzád illõ jelöltek. A legjobbnál is van jobb, és a legrosszabbnál is rosszabb. Bárki, akivel jól kijöttök és jól megvagytok, alkalmas partner lehet. - Az a bizonyos agyonajnározott "lángoló szerelem", meg "szerelem elsõ látásra" MESE, mítosz, aminek van ugyan valóságalapja, viszont a jelentõsége sokkal csekélyebb annál, amilyennek beállítják. Az elõbbi max. két év alatt mindenképp elmúlik mindenkinél, bármit is csinálnak a felek, az utóbbi pedig szimplán nagyon rikta, és egyik sem garantál az égvilágon semmit. Mert attól, hogy biokémiailag összeilletek (ami ugye ennek a kezdeti nagy szerelemnek az alapja), még egyáltalán nem biztos, hogy lelkileg, személyiségileg, gondolatilag is. Tanulság: Fogadd el a fenti két tényt, és ne a szikrára várj, hacsak nem akarod reménytelen várakozással tölteni az életed, és egyik csalódásból a másikba esni. Egyszerûen azt nézd, hogy ki az, akivel jól megvagytok, sok közös témátok van, sok bennetek a hasonlóság, és mindent meg tudtok beszélni. Ha ilyet találsz, azzal máris boldogan élhetsz, és az ilyennél ki fog alakulni az _igazi_, stabil, fenntartható szerelem is, ami már valóban a _teljes_ harmóniából táplálkozik, és nem csak egy szimpla délibáb.

Miért vágyom arra, h megdicsérjenek?

na szóval az lenne, h egy átlagos srác vagyok... :D szeretek jól kinéz? cuccokba öltözni (direkt nem azt írtam, h divatosba, mert az kb. manapság a rózsaszín póló, meg a földönhúzott ülep? nadrág), általában figyelem, h nadrághoz/cip?höz melyik póló, föls? illik stb., ha társaságba megyek, mindig tolok el?tte egy zuhany, hajmosás, borotválkozás kombót

Legjobb válasz: Lányoknál gyakoribb a dicsérgetés, ha egy lánynak azt mondom, h jó a pólója megköszöni. Ha egy fiúnak mondom, vagy õ vagy a haverja bevág egy perverz viccet, vagy fura arcot vág :D Ettõl függetlenül hidd el, az emberek lecsekkolják magukban, ha adsz a külsõdre ;)

Lányoknál gyakoribb a dicsérgetés, ha egy lánynak azt mondom, h jó a pólója megköszöni. Ha egy fiúnak mondom, vagy õ vagy a haverja bevág egy perverz viccet, vagy fura arcot vág :D Ettõl függetlenül hidd el, az emberek lecsekkolják magukban, ha adsz a külsõdre ;)
Ezzel nincsen gond. Én is szeretném ha dicsérnének. Igazából mindenki vágyik rá, csak ritka. Mert az emberek többsége tahó vagy nem fontos neki a másik (csak ha érdeke van vele). Az hogy adsz magadra az egy jó dolog, és bizonyosan elõbb-utóbb meg lesz az eredménye. :)
Ezzel mindenki így van akinek nem 100% az önbizalma.
Én is folyton erre vágyom. Ezen az oldalon is már nem is egy lánynak jöttem be és írták, hogy szexelnének is velem, meg még volt, aki kiccsit perverz volt és kért volna rólam meztelen képeket is. :D K.rva jó tudni, hogy ilyen sok lánynak bejövök! :D Még idõsebb lányok is írták, ha fiatalabbak lennének tudnának mit csinálni velem. XD
A lányok sok pozitívat gondolnak rólad csak nem mondják ki :D Sajnos ilyen ez a kultúra, a lányok alig bókolhatnak. Úgy tanulták hogy kényelmetlenül érzik magukat, ha õk tesznek valamit egy kapcsolat érdekében. (persze van kivétel azért) Pedig mennyivel gördülékenyebben menne az ismerkedés ha a lányok is gátlások nélkül mondhatnák el, hogy tetszik nekik valami/valaki. Szóval sok mindent gondolnak amit nem mondanak ki :D A fiúk azért mondanak gyakran irreleváns, nem odaillõ bókokat, hogy bejöjjenek a csajnak. Pl egy unalmas/hülye csajnak hogy jófej, jó a stílusa, meg bármit vesz fel a csaj, mondhatjuk hogy az jól áll rajta. legegyszerûbb módja az ismerkedésnek ha dicsérsz valakit
én lány vagyok és én a fiú barátaimnak mindig megszoktam jegyezni hogy milyen jó póló meg jó lett az új hajad.Sajnos vannak fiúk akik félre értik és azt hiszik hogy a lánynak tetszik a fiú.Pedig nem feltétlen, ezért én nyugodtan szoktam bókolni a fiúknak, mert õk is készülnek és gondosan kiválasztják hogy mit vesznek fel..már amelyik :D. Ha lesz barátnõd o majd biztosan megdicsér mert közelebb vagytok egymáshoz, más a kapcsolat..szóval kitartás :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Szűz vagyok és mégis miért vagyom arra h jól megd*gjanak?

Szüz vagyok és mégis olyanról fantáziálok ha valaki jól megdug. Vagy hogy valaki análba meg dug. Vagy h egy srácot le mély torkozok.

Legjobb válasz: Na gyere, majd én jól megduglak! :D

Na gyere, majd én jól megduglak! :D
Kedvellek :D
Pont azért vágysz arra, hogy hazafelé menet egy rendõrbõl-tûzoltóból-orvosból-katonából álló csoport megállítson és minden lehetséges testnyílásodat betömje!:D Amúgy kevesebb pornó, több élet (és itt nem a szexre gondolok)!
jössz privibe? :D
A kérdező hozzászólása: 17
mert szûz vagy...? hány éves vagy, tippelhetek? 14
mutatsz magadról egy képet priviben?
mert hiányzik egy vagy több nagy orgazmus és egy igazi élõ péló belõled
Mostanában 1re több ilyen kérdés van itt, érdekes. Nem te vagy az aki le akar feküdni a tanárjával?
mert már szeretnél ilyesmit is csinálni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem :)
Napi kamu.
te a elõbb is írtál ki 1 kérdést nem? 19 éves vagy?
egyrészt, miért lenne az kamu, hogy egy fiatal szûz lány vágyik a szexre? ennyire ne legyetek már szánalmasak. mintha itt egyes emberek sose lettek volna szûzek. de fogadok, hogy 1-2 nagy szájú között akad itt olyan, aki még most is az. és ha kamu?! válaszoljatok és ennyi. mindig más életébe másztok bele. kíváncsi valamire akár kamu akár nem. és valószínûleg az országban NEM 10 ilyen lány van, szóval elképzelhetõ, hogy emiatt fordul elõ több ilyen kérdés. hagyjátok már ezt abba és ne szúrkálódjatok mindenkivel. segíteni kéne az embertársaitokat és nem porigalázni. ha ez a kedvesség és tapintat külföldön megy, akkor itt is sikerül! 31/nõ

Miert vagyom arra hogy ket pucer csaj osszeverekedjen ertem es a gyoztes szexelhetne velem?

olyan izgato lenne. Bar en a vesztes csajnak is adnek egy kis vigaszdijat amilyen jo szivu vok!

Legjobb válasz: ha ilyen jó szívû vagy, akkor nem hagynád, hogy verekedjenek. te halfa.szú...

ha ilyen jó szívû vagy, akkor nem hagynád, hogy verekedjenek. te halfa.szú...
Álmodj csak :)
Szerintem ha jó szívû lennél nem hagynád õket összeverekedni , hanem hármasban nyomnátok. :D
Mert még nem láttál élöben pucér csajt.
25/f Én nem vágynék rá, hogy egy félholtra vert kék zöld foltos a félszemére alig látó nõt keljen megkívánnom, de persze nem vagyunk egyformák.:)
Mert perverz vagy!:)

Miért vágyom arra, hogy egy lány beteges perverzióit kielégíthessem? 19/F

Nem vagyok szűz, volt már dolgom nővel. Azelőtt gondoltam ilyen perverz dolgokra. És most hogy vége egy hosszabb kapcsolatomnak most valamiért ilyen dolgokra vágyódom egyre jobban. Legfőképpen arra hogy megtudjam egy lány nagyon beteg képzelgését, és azt valóra is váltsam vele. Nem értem magamat :D

Legjobb válasz: mert perverz vagy

mert perverz vagy
Meddig mennél el..?
Nem tudom, miért, de nekem is vannak hasonló vágyaim :)
A kérdező hozzászólása: #2: Attól félek, bármeddig elmennék :D
Megöklözhetlek análisan?
A kérdező hozzászólása: #5: Mondom én szeretném kielégíteni a csaj perverzióját. Nem akarom hogy megöklözz análisan :P
Szerintem is TE vagy a perverz, nem a csaj(ok). Verd ki párszor, aztán megnyugszol.

Miért vágyom arra hogy a pasik egy állattal egyenértékűvé tegyenek és úgy megalázzanak hogy soha ne felejtsem el?

Nem írhatom itt le konkrétan mire vágyom de privibe megírhatom. Izgat a gondolat h szextárgy vagyok.

Legjobb válasz: Erre már kíváncsi vagyok :)

Erre már kíváncsi vagyok :)
Megírta már valakinek?
Ird meg nekem is, kíváncsi vagyok.
Mert sub vagy. Van ilyen. Nekem is van egy "baráti" szex kapcsolatom egy szolga lánnyal.
Ugyan már! Nincs veled semmi baj. Ízlés kérdése. Én is szub vagyok. Nekem is vannak ilyen vágyaim. Valóra is váltottam már ezeket a vágyakat. Ennyi. Nézz körül smpixie.com-on, ott találsz hozzád hasonló vágyakkal rendelkezõ embereket.
Írd te [email protected], hogy verjem a szádhoz??
na erre kíváncsi vagyok :D
valami lelki cucc.
Nem ír semmit. Biztos elment aludni.
No, megírod? :)
Nekem is megírhatod.
Akkor megírod priviben? :)
Kíváncsivá tettél :)
írd már meg ez érdekelne :D
Majd bevonzod a darabolóst, ha ennyire ráhangolódsz erre az energiára.
miért vágysz erre? honnan tudjuk?! biztos valami gyermekkori trauma.
pasikánt én is gondoltam már erre de letettem róla... kicsit hülyén érezném magam kikötözve egy vérszomjas lány kezei közt. :D
Nem, eltûnt...

Miért vágyom arra hogy a szabadban mások előtt szexeljek egy jó csajal?

Beteg vok?

Legjobb válasz: gondolom mert azt akarod hogy lássák mekkora kan vagy:DD

gondolom mert azt akarod hogy lássák mekkora kan vagy:DD
Mert mutogatni akarod, hogy milyen jó csajjal dugsz. :D
Egy bizonyos mértékig ez a magatartás is normális, hiszen az ember alapvetõen társas lény, ezért életének minden részletét egy közösség részeként szeretné megélni. Az más kérdés, hogy ezt a viselkedést a jelen társadalmunk kevésbé tolerálja.
Mert kretén vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!