Találatok a következő kifejezésre: Miért utálja a plázacicákat (2 db)

Miért utálja mindenki a plázacicákat?

Legjobb válasz: Kevés dolog érdekli õket - csak a shoppingolás, a rucik, a smink, a pasik, így sekélyesek.

Kevés dolog érdekli õket - csak a shoppingolás, a rucik, a smink, a pasik, így sekélyesek.
Mert buták és csak vinnyogni tudnak, legnagyobb problémájuk, hogy letörött a mûkörmük. Az emberek nem tolerálják a csip-csup ügyeken való nyervogást. Az igazi plázacica nem foglalkozik a "szürke hétköznapokkal" csak hogy a következõ veszkó csizmája mikor lesz leárazva. Ha tetszik, ez egy életfelfogás.
Hallottam a minap beszélgetni a buszon két ilyen plázacicát, legnagyobb gondjuk az volt, hogy tegnap ki mosta az egyikük a haját, és be kente balzsammal és az milyen macerás, és milyen sokáig tartott. Ja igen és találkoztam a helyi plázában épp ma ilyenekkel, és egytõl egyig ugyan úgy néztek ki, pedig nem is ismerték egymást. Semmi, no eredetiség igényesség, csak nyávogás. Tipikus csorda szellem. Egy kitalál vlmit a többi buta ember mint a birkák követi.
Mert általába vinnyogósak, és mert lenézik azokat, akik nem plázacicák, nem ott vásárolnak. Fejbe rugnám az ilyeneket sorba. Persze biztos van kivétel, de arra meg nem azt mondjuk, h plázacica, csak simán ott vásárol szinte mindig...normális ember.
Tényleg nyávogósak és vinnyogósak, meg rájátsznak a butaságra, de lássuk be: van, aki kicsit irigységbõl utálja õket... ;)
Az utolsónak az utolsóelõttitõl: attól még nem plázacica valaki, hogy ad magára. Szvsz.
Igazából nem tudom mit kellene irigyelni a plázacicákon? Az IQ-jukat? Pl amelyik busszal jár az még gazdag sem lehet igazán. Szvsz. Én férfiként nem utálom õket, de a párom nem az. Néha elmegyünk plázákba is, együtt, de nem takintjük életformának. Ha egy plázacicába botlok tudom én úgy terelni a beszélgetés fonalát, hogy szégyellje õ magát. :-)
Én is az vagyok.Bevállalom néha vinnyogok lehet.De nem vagyok buta, csak szeretek törõdni a külsõmmel, csajosan felöltözködni.Sokkal magabiztosabb vagyok, és szerintem (még ha valamelyik tagadja is) a pasiknak is bejön ha valaki tényleg igényes, csinos.És nekünk is jó ha megnéznek az utcán.:)
Jééézusom..." mert irigyelnek minket" ??? azért a te hülye fejedet is megnézném [email protected] pl.én, (persze lehet, hogy csak én vgayok ilyen idióta)de életemben nem jutna eszembe, hogy egy nyafogós, buta, vásárlásmániás, csunyácska kis kurvût irigyeljek..máár ne haragudj. és azért utálja mindenki(vagyis nem nem mindenki a többi plázacica/picsa nem uztálja a magafajtát)szóval azért utálja 'mindneki' mert RONDA BUTA, NYÁVOGÓS, KURVÁÁÁÁÁÁK ennyi errõl.nem kellenek ilyenek a világba.
Mert irigyelnek minket.
Ha csaj, akkor azért mert irigy rájuk, ha pasi, akkor meg azért, mert esélye sincs náluk.
Utolsó teljesen telibe trafáltál, azér mert sok csajnak könnyebb hízni mint egy disznónak, és gusztustalannak lenni, igen ezér a testért tenni is kellene vmit, a pasik esetében meg könnyebb õket lek..rvázni, mert hát nézzenek már magukba, de milyen érdekes, hogy csak a nyikhajok meg az igénytelen pasik szídják õkwet akik inkább elbújnának jó messzire. 22F
Én ismerek 1-2ilyen HP-t, de ha valaki el tudná viselni azt a nyávogást csak 20percig? Nõt soha nem ütöttem meg, de nem is fogok, de néha már kellene. (csak ilyenkor visszafogom magam, és megmondom hogy: "Dugulj már el h_lye [email protected]" Kerüljétek az ilyen nõket! (ha lehet õket annak nevezni)
Képzeljétek! Én imádom a ruhákat, a cipõket a sminekeket! Sokat shoppingolok a barátnõimmel, sõõõõt szõke vagyok.... De nem gondolom ettõl hogy hülye lennék és de!!!! Akárki kiakadhat attól ha kiad nemtom hányezer forintot a körmére aztán letörik.... Tudom, akkor miért megy maniküröshöz..... Mert ettöl érzi jobbnak mahgát, eért nem kell bántani, és tényleg nem tom h attol még hogy valaki szereti a ruhákat miért lesz sekélyes és nyafogós ugyanis ez teljesen emberfüggõ.... és mondja az aki nem mert minden lány vásároni és ettõl nem lesz plázacica!!!!!
Mert lenézõ bunkók. (Tisztelet a kivételnek.) Jó, bevallom néha-néha én is eljárok szoliba, de nem etetek mindenkit azzal hogy "Jááj tegnap megint voltam szolcsizni, te meg nem!) Nekem a tánc miatt szükséges. Semmi baj nincs azzal, ha valaki törõdik a külsejével, de könyörgöm, ne nézzen le mást azért, mert nem a legmárkásabb cuccai vannak!
mert hü.lye pi.csák foylton cask vinnyognaknyávognak siránkoznak sz.rt se tudnak de mégis jár a po.fájuk kikéneirtani az összeset -.-
A férfiak azért szeretik/a nõk azért utálják õket Mert ingyenprostik! MErt az értelemtõl távol állnak, csak a külsõvel törõdnek, és lenézik a többi lányk akinek nem az a fõproblémája hogy milyen ruhát vegyen 10 000-ért... Attól hogy valaki ad amgára még nem plázacica, ha csak az érdekli hogy hogy néz ki õ, és úgy pasizgat hogy hogy néz ki a fiú akkor az!
Héhéhéhéééééé srácok!!!Isten ments hogy utáljam... Imádom öket olyan jo belesmárolni egy cuki cicába... Én meghalnék nélkülük.
Utolsó, dehogynem kellenek, hát csak férfitársaim pancserek velük ismerkedni vagy igénytelenek:büdösek, dagadtak vagy girhesek, nem tudnak felöltözni.Persze, hogy így esélytelen a dolog, ehhez tenni is kell keményen.Hidd el, hogy ha egy ilyen lány csak rád mosolyogna már egybõl elsülnél.
de azért milyen érdekes, hogy egyesek százezreket költenek magukra hogy ök jobbak, szebbek legyenek jobban szeressék öket stb stb, és igen ezért fizet hogy öt utálják! aki meg otthon befesti a haját meg a körmét és felvesz egy csinos ruhát, föz egy finomat (MERT TUD FÖZNI) érdekes azok boldog nök, mert szeretik öket... aztán jön a szingli szöveg, "nekem nem kell senki én szingli vagyok" - ja anyukám mert NEM KELLESZ senkinek..
Én konkrétan szeretem õket, mert adnak nagyon magukra, és igényesek, nemtom ez miér baj, hogy külsõre ad valaki, én is adok pedig informatikus vagyok, és szolizok, edzek, legkomolyabb ruhákat viselem és napszemüveget.Erre egy dolgot mondok a "külsõd szerint fogadnak eolp az eszed szerint fognak elbocsátani"
Egy igazi plázacica nem mond ilyet, h leesett a körmöm, mert nem olyan helyen csináltatja a körmeit, ahol aggódni kell, mert leesik...
NEM MINDENKI UTÁLJA! de ne várd el h egy rocker csaj ne utálja a plázamajmokat, mert csak nyávogni tudnak h elkenõdött a sminkje, 5percenként elkezd fésüködni, állandóan tükörbe nézi magát kb.és csak olyan cuccokat vesz fel amit más is.ezáltal nem tudja kialakítani a saját ízlését.nincs egyénisége, mert egymást majmojják::) )
butaságukat észre lehet venni ilyen "apró" jelekbõl, szavakból, mondatokból.:-jaaaj leesett a mûkörmöm -cuki, CSI-zés: hajCSI cukCSI köszCSI puszCSI, stb stb.
Fuhh...de utálom a plázacicákat!!!! Nyávogósak, csak a pénz és a divatos ruhák érdeklik.Elkezdenek hisztizni ha nem kapnak meg valamit, és akkor is ha letörik a körmük. AZt hiszik hogy ha 2órát töltenek reggel a tükör elött, õk vannak a középpontban.

A barátom miért enged közel magához egy plázacicát, mikor utálja az ilyeneket?

Mindketten m?vész beállítottságúak vagyunk, közel 3 éve együtt..a barátom nemrég jóban lett az egyetlen lány csop.társával, aki köztudottan mindenkivel flörtöl mindig. Vannak lánybarátai, nem ez a problémám, hanem a viselkedése! Rendszeresen chatelnek, mindenhova elhívja a csaj, meg láttam, hogy mikr?l beszélnek és az nem a haveri kategória. Egyáltalán nem bírja az ilyen lányokat, akkor miért barátkozik vele mégis?

Legjobb válasz: Addig játszik így míg megunod és szakítasz vele. Gyáva megmondani az igazat, vetít amíg eltûröd. Utána pedig õ lesz a szegény fiú akit elhagyott a barátnõje. A plázacica pedig megvigasztalja.

Addig játszik így míg megunod és szakítasz vele. Gyáva megmondani az igazat, vetít amíg eltûröd. Utána pedig õ lesz a szegény fiú akit elhagyott a barátnõje. A plázacica pedig megvigasztalja.
"a legfõbb kérdés, hogy minek aláz meg?" Mert hagyod. Erre mindig ez a válasz, szövegkörnyezettõl függetlenül. Kérd meg, hogy viselkedjen normálisan, kerülje a nem barátság témakörbe tartozó témákat, mert neked rosszul esik. Amennyiben erre nem alkalmas, nem fogja fel, hogy túllépett egy határt, akkor legyen következménye. Nem leszel szemét attól, ha kikéred magadnak a megalázó viselkedését. Csak max. leesik neki, hogy "jah, talán mégsem mehetek el akármeddig, mert elszakad a cérna".
Ha csak olvasóként jönnél ide, mint én, és én írtam volna ki a kérdést így, ahogy végigolvasod, mit gondolnál? ...szerintem is.
Az én környezeteben is vannak olyan csajok akiknek a stílusát, jellemét kifejezetten irritálónak tartom, viszont ettõl függetlenül még szívesen beraknám nekik. :)
Te sem hiszed, hogy nem bírja.
másik meg az hogy a férfiak csak mondjak h nem birjak az ilyen tipus lányokat, azt csak nem fogja megmondani neked, h bejön neki a csaj.egy csinos nõre lányra mindig buknak a pasik, másra nem akkor egy alkalomra.
Mert bírja és nem utálja õt azért. Lehet, még jobban mint téged.
szexelni akar vele elég egyértelmü
A kékharisnya mûvészpiccsák sorsa. Persze, szép és romantikus dolog egy érzõ lékekre találni, de 30 körül minden férfi rájön, hogy az élet mégiscsak alapvetõen a szexrõl szól, fõleg, ha vannak karierrbeli sikerei is, és ilyenkor a férfi keres egy igazi ribancot. Te meg majd találsz magadnak egy nyomorékot. Ilyen az élet sajnos.
Ha a lány flörtöl, chatelnek, stb. az egyenesen arányos azzal, hogy a lány plázacica? Nem látok összefüggést. Amúgy egyértelmû. Rádunt, kell neki az izgalom. Te meg jó vagy biztos pontnak. A szavaidból süt, hogy haragszol rá, és már csak púp a hátadon. A megoldás: szakítás. Sok boldogságot!
Akkor hagyd ott. Nem tök mindegy, hogy miért csinálja? Csinálja és neked nem fér bele.
A kérdező hozzászólása: Nem, mindketten igényesek vagyunk, õ rendszerint a legújabb divat szerint is öltözik. Hiába írsz ilyen tenyérbemászó stílusban, ha egy lány viselkedik így, akkor rögtön leribancozzák, a "jóhogy bejön neki" még igen, de a rendszeres találkozás, meg hazudozás már nem fér bele egy kapcsolatba. Szerintem.
A mûvész beállítottság azt jelenti, hogy lila, letaposot kordbársony nadrágot hordasz hímzett blúzzal, fakó, kócos, göndör hajad van, vagy csak hosszú és be van fonva mindig és kopott szövetkabátban jársz szövött tarisznyával? Mert akkor még jó, hogy bejön neki a plázacica:)
Minek neked egy pasi aki megaláz?
A kérdező hozzászólása: Tök mindegy, fordított esetben én ribanc lennék és szakítana.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy bejön neki, de azt nem értem, minek hazudik, meg játssza az eszét. Vagy a legfõbb kérdés, hogy minek aláz meg?
15 manapság már ha divatosan öltözködsz butikokból és foglalkozol magaddal, ne adj isten még magassarkút is felveszel, már pláza [email protected] vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!