Találatok a következő kifejezésre: Miért utálja a (411 db)

Miért utálod a szomszédodat?

Legjobb válasz: Nem utálom. Miért kellene utálni? Miért kellene utálni egy idegen embert, vagy úgy egyáltalán bárkit? :)

Nem utálom. Miért kellene utálni? Miért kellene utálni egy idegen embert, vagy úgy egyáltalán bárkit? :)
Mert megkötve és ketrecben tartja a kutyáját. Mert ordít, ha õsszel átmegy a füst, mikor a száraz faleveleket meggyújtom. Mert butaságokat pletykál. Mert locsolja a házunk falát. Mert nonszensz.
8.-kon lakunk.Szembe szomszéd minden alkalommal megkérdezi a liftben:"hogy hívják a kicsit?" Ez igy megy mióta megszületett, idén lesz négy a lányom. Ha nem érdekli, minek kérdi?
ma 17:55-ös: esetleg kedves akar lenni, csak mivel öreg, elfelejti (esetleg beteg is).
Azért mert névtelen leveleket küld, feljelent mindenkit, és lemérgezte a kutyánkat, és csak a mi kutyánk ugatása zavarja másé nem, holott éjszaka kutyabandák járják az utcát. Ezért sajnos.
Én nem utálom õket inkább sajnálom. Az egyik valami örökölt pénzekbõl akkora flancos házat kezdett el építeni 15 éve, h soha nem bírja befejezni mert a pénz elfogyott és 13 éve úgy áll félkészen lakhatatlanul.Szerencséje h a régibõl meghagyott két szobát(ami elõtte van az újnak:) mert abban laknak . A másik nagydarab barom állat amikor hazaér mindegy hány óra van addig dudál amíg a picike felesége ki nem nyitja neki a kaput. A harmadiknak elképesztõ sok macskája van és amikor jövök haza nagyon érdekli hol jártam .Olyankor néhány macska mindig vele van. A múltkor átfaroltam az egyiken véletlenül és lapos lett.Nagy ribilliót csapott én meg avval nyugtattam , h mit van úgy oda maradt még nyolc élete :) Tudnék még mesélni....
17:05-nek, nem egy lépcsõházban lakunk? Alattunk a vénasszony is nappal csendben van, este 8-tól reggel 8-ig zajong. Klumpában mászkál, az elõszobában van járólapja, ha azon végig megy az egész lakásban halljul, és ezt csinálja egész éjjel, mert 22 és hajnal 2 között fõz. Ki-be mászkál, rángatja az ajtókat közben és mindig nekimegy valaminek, ami ezáltal koppan. Néha még le is ejt valamit, ami akkorán puffan, durran. Már a pokolba kívántam 1000-szer!!! Felettünk szerencsére már 2 éves a gyerek, már nem kopácsol annyit, viszont szerintem az apja az, aki a konyhában dobol a földön. Szóval felejtsd el, hogy élni és élni hagyni. Élni és [email protected] a szlogen nálunk. És hogy "biztos nem tõlünk jön a zaj".
Én is tudnék mesélni:( Viszont olyan nincs, hogy nyugalomhoz való jog? Állítólag a folyamatos tûrés, és ideg amit egy "drága jó" szomszéd okoz még rákot is okoz. Én már érzem is hogy kivagyok idegileg tõlük. Már mikor haza kell jönnöm összeszorul a gyomrom, mert tudom mi vár itthon. És ami a legszörnyûbb, nem lehet tenni semmit, így kell leélni az életemet. Én el is költöznék, de sajnos nincs rá mód:(
Én nem utálom õt.
*õket. Amúgy kimondottan rendesnek véljük õket.
Mert korcs retek cigányok.
Hihetetlenül nagy tahók!!!
Mert folyamatosan zaklatja a családunkat és egy gerinctelen mocsadék! Unatkozó, naplopó csávó, folyamatosan hallgatózik, mikor mit csinálunk pl reggel addig dörömböl amig fel nem kelünk, estig nyugi halkan lopakodik, aztán már várja, hogy mikor fekszünk le és akkor kezd el dörömbölni, bútorokat tologatni az alvó családunkra! Eddig nem hittem el hogy ilyen primitiv tahók léteznek! Ha valakinek van 5lete kihez tudnánk fordulni a közös képviselõn kivül, örülnék... bár már lemondam róla, hisz senki nem segit
Csak mert zeneszerzésbõl él, és képes volt beköltözni egy társasházba. Neki a lakás a munkahelye, ezért ha este tízkor kezd el dolgozni, szerinte mi vagyunk a hülyék hogy szólni merünk.
Mert egy banya!
Nem utálom, meg ö se engem, megpróbálunk kijönni egymással.
Mert kulcsmásolóként gumis mûhelyt , és lakatós mûhelyt üzemeltet. Mindezt vasárnap délután is. Mert szeméttel tüzel. Mert a egy rakat uszkárt tart a kert végében mínusz 10 fokban is. mert ezek az uszkárok napi 24 órában üvöltve ugatnak. Mert egy tahó
Vagy nem tudja megjegyezni a nevet, mert olyan furcsa.
Egyszerûen azért mert bunkók. A lottón nyertek egy nagyobb összeget, abból a pénzbõl költöztek mellénk is valami kis faluból. Nagyon fennhordják az orrukat. Nem dolgoznak, egész nap otthon vannak. Annyi kocsijuk van, hogy az õ telkük elõtt már nem fér el a kocsisor, ezért folyton elénk állnak. Senkivel nem állnak szóba az utcában, még köszönni se tudnak. Az egész telket 2m magas betonfallal vették körbe, hogy nehogy bárki beláthasson hozzájuk. De hozzánk egyfolytában leselkednek, nagyon kíváncsiak, mert egész nap otthon unatkoznak, nincs más dolguk. Furcsa emberek.
mert bolond, és kopogtatja a falat, padlót. ezzel azt hiszi, hogy elûzi azokat, akik üldözik õt. el kéne vitetni a zártosztályra. iszonyat bosszantó tud lenni. nem utálom, de legszívesebben belemondanám az arcába a véleményemet. viszont ezzel csak olajat tennék a tûzre, szóval megvárom míg csendesen elpatkol...
Mert minden vasárnap húst klopfol, de most már hétköznap is kopácsol, tehát lehet inkább fakírok és az ágyat csinálja:-) mert mind hülye vénasszony, aki ordítozik velem a lépcsõházban amiért nem vagyok sóval felszórni a járdát, vagy kipakolja a tárolóból a cuccaimat, vagy felszólító levelet küld, hogy vigyem el a motorom a lépcsõházból, ami nem is az enyém. A kedvenc pedig, hogy ha valami történik, például hozták az ablakokat, akkor az összes kint volt az ablakban, hogy úristen, kicserélem az ablakaim. De már magasról teszek rájuk!
Inkább nem részletezném, mert hátha magára ismer. A lényeg, hogy eddigi tapasztalataim szerint, a legjobb minél távolabb élni tõlük.
Mi itt az egész utcával jóban vagyunk, a második, harmadik szomszédot is ismerjük. Minden szomszédnak megvan a maga hibája, ezzel meg kell tanulni együtt élni. Az egyik szomszéd például nagyon pletykás, de annyira zavarosan beszél, hogy úgyse hisz neki senki :) . De õk vállalják el a kutyánk és a macskáink etetését, ha elutazunk.
Mert kilõtte a kutyám szemét Mert közvetlen a telekhatárra ültette a diófáját Mert mindenért kötözködik

Miért utál a családom, az iskoéában, meg mindenhol jól elvagyok, sok a barátom, de a családom miért utál?

12/F

Legjobb válasz: Abban a korban vagy, amikor a barátoknál népszerû vagy a viselkedéseddel, te ez a családod számára rossz, idegesítõ lehet. Amúgy szerintem nem utálnak, csak te érzed azt, valószínüleg azért, mert lassabban képesek elfogadni a változó személyiséged. Légy türelmes a családoddal, hidd el nekik sem könnyû.

Abban a korban vagy, amikor a barátoknál népszerû vagy a viselkedéseddel, te ez a családod számára rossz, idegesítõ lehet. Amúgy szerintem nem utálnak, csak te érzed azt, valószínüleg azért, mert lassabban képesek elfogadni a változó személyiséged. Légy türelmes a családoddal, hidd el nekik sem könnyû.
kicsike vagy meg , ha megszidnak valamier vagy esetleg ha olyat teszel es megvernek akkor te mar egybol azt gondolod hogy utalnak , pedig csak neked akarnak jot . En is igy voltam 14 evesen , el is mentem othonrol 2-3 napra , egy havernal laktam . Rajottem hogy ez igy nem mehet egessz eletembe s hazamentem :) 17f

Te miért utálod a Karácsonyt?

Én azért, mert szerintem er?ltetett. A családi karácsony veszekedéssel telik, majd ajándékosztással. Ez nem hiteles. A nagycsaládi karácsony rosszabb. Mesterkélt, m?.

Legjobb válasz: Én azért utálom, mert minden az én nyakamba szakad. (ajándékok vásárlása, csomagolás takarítás, ház+fa feldíszítése stb.)A családom semmit se csinál, mintha minden az én kötelességem lenne, pedig közben vizsgaidõszak is van. Ezenkívül utálom azt is, hogy én mindenkire gondolok, rám meg még a szüleim sem, már lassan 4 éve. Számomra már egy jó ideje minden karácsony fájdalmas.

Én azért utálom, mert minden az én nyakamba szakad. (ajándékok vásárlása, csomagolás takarítás, ház+fa feldíszítése stb.)A családom semmit se csinál, mintha minden az én kötelességem lenne, pedig közben vizsgaidõszak is van. Ezenkívül utálom azt is, hogy én mindenkire gondolok, rám meg még a szüleim sem, már lassan 4 éve. Számomra már egy jó ideje minden karácsony fájdalmas.
Na nekem nem kell ennyi minden csinálni, gyorsan megveszem az ajándékokat 3 embernek és ennyi.Hozzánk úgyse jön senki.Neked azért rossz mert veszekednek a családtagok és a karácsonynak(fenyõfa, ajándékok) semmi köze a valódi ünnephez, nekem meg azért, mert egész év unalmas volt és most még jön egy unalmas karácsony is.
Én alapvetõen szeretem, de vannak dolgok, amik irritálnak benne. Pl. amikor olyan rokonokkal találkozni, akikrõl mindannyian tudjuk (még mi, "gyerekek" is, pedig elvileg meg vagyunk kímélve), hogy ki kit fúr meg mki kinek tett be (pl. nagybátyámék nekünk), de mki fogkrémreklám-mosollyal bájolog, én meg mindjárt hányok...

Miért utál a testvérem?

Amióta van barátn?je (kb. 6-7 hónapja) azóta minden mást lett már nem szeret annyira.Sose beszélgetünk,sose játszunk (gépen),sose szól hozzám alig-alig,mindig megbánt(régen is de most egyre többször).Mindig letámad.Ahogy haza jön azonnal rhan fel a szobájába és ki se jön.Nincs bajom a lánnyal nagyon szeretem nem is vagy rá féltékeny de ?t jobban szereti mint engem.Születésnapomra se kaptam t?le semmit

Legjobb válasz: Nem utál,csak elhanyagol.Mondd el neki,hogy ezzel nagyon megbánt téged.

Nem utál, csak elhanyagol.Mondd el neki, hogy ezzel nagyon megbánt téged.
Hát úgy tûnik, hogy most jelenleg annyira szerelmes, hogy a lány leköti minden figyelmét! Tudom, hogy ez nem oka annak, hogy így viselkedjen veled, hasonló volt a bátyámmal a viszonyunk még nagyon régen.Ez van ha el csípsz egy jó pillanatot megpróbálhatnád vele megbeszélni. Amikor éppen õ is jókedvében van. Mert amúgy csak süket fülekre fogsz találni.Vagy esetleg, ha van olyan jó a barátnõjével a kapcsolatod akkor vele kéne ezt megbeszélni. Lehet hogy ha õ beszél vele akkor utána meg fogjátok tudni beszélni, és minden rendbe jön.
Én is kiírtam egy hasonló kérdést, a legtöbb válasz egyszerûen annyi volt: "mert hülye". Ezzel én is egyetértek. Nincs rá magyarázat. Majd egyszer talán õ is észreveszi, ha alábbhagy a szerelem.

Személy szerint – miért utálod a karácsonyt?

Tapasztalatok, indoklás, munka, család, bármi kapcsán jöhet.

Legjobb válasz: nem a karácsonyt utálom hanem azt a hangulatot amikor a 25-30 éves unokatesóim elvannak ilyen témákkal : milyen a munka , házasság , gyerekvállalás és én csak ott ülök (17/F) és csak nézzek a világba 4-6 órán keresztül amíg más beszél én csak ezt utálom az egészbe

nem a karácsonyt utálom hanem azt a hangulatot amikor a 25-30 éves unokatesóim elvannak ilyen témákkal : milyen a munka , házasság , gyerekvállalás és én csak ott ülök (17/F) és csak nézzek a világba 4-6 órán keresztül amíg más beszél én csak ezt utálom az egészbe
Nem az ünnepet utálom, hanem a köré "gyúrt" képmutatást. Nálunk kötelezõ 24-én és 25-én is az anyósomhoz menni parádézni, de mindehhez egész évben csak kritizál, fúr, piszkál minket. Ugyanez a helyzet a többi rokonnal: egész évben alig beszélünk (csak születésnap apropóján egy gyors telefon és kész), ehhez képest Karácsonykor arcunkra fagyott mosollyal üldögélünk anyósnál az asztal körül és mindenki a perceket számolja.
nem utálom egyik ünnepet se, csak nem érdekel, nem foglalkozok vele.
Nem utálom. A vásárlást elõtte azt igen, fõleg a tömeget az üzletekben, brr..
En sem utalom, sot kifejezetten szeretem, foleg, hogy mostmar van kiert. De neha eszembe jutnak a regi rossz karacsonyi emlekek is :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig kapott válaszokat! Természetesen jöhetnek továbbra is a negatív élmények. A címmel ellentétben senki nem állítja, hogy TE személy szerint utálnád, csak a fórummotor még abba is beleköt, hogy hogyan lehet feltenni a kérdést. Ezért így született meg. Akinek nem inge, ugye nem veszi magára. De nyugodtan írhat az is, aki szereti, fõleg, ha MEGINDOKOLJA, hogy miért. Legfõképp mindkét oldalról az indokokra vagyok kíváncsi.
Ki mondta, hogy utálom?
Nem utálom, sõt, imádom:) Mi több, a túl korai felhajtást is, az agyondíszített kecókat, a nagy, családi összejöveteleket. Én az évet két részre osztom: van a "nyári rész" és a "karácsonyi rész":)
Mi nem igazán szeretjük, csak a gond van vele, bevásárlás a tömegben, egész nap gürizni a kajával, takarítani...stb 24-én összeül a család névnapokat ünneplünk eszünk és ennyi. Nem vallásos senki a családban, nem érezzük át az ünnepi jellegét, amúgy meg mindig kéne szeretni egymást és nem csak azon a pár napon. Azért se szeretjük a karácsonyt, mert két napig ugyanazokat a ronggyájátszott filmeket adják, minden zárva van, nem lehet elmenni sehová.
Utálni én sem utálom, de valahogy, amiket elõttem írtak az rám mind jellenzõ.:)
zsidó vagyok. Amúgy nem, római katolikus, szóval személy szerint én csak a karácsonyfatalp miatt tudok haragudni a szeretet ünnepére.

Ki miért utálja a szomszédjait?

Legjobb válasz: Jóban vagyok mindegyik szomszédommal,nem utálom õket.

Jóban vagyok mindegyik szomszédommal, nem utálom õket.
Mert babám van, tudja, hogy mikor alszik el, és tuti, hogy akkor áll neki vagdalózni, csapkodni, zörögni, tûsarkúval szaladgálni.Le se [email protected], hogy baba van a szomszédban.
mert egy bunkó, kiabálós, állatgyûlölõ, kigyúrt, agyatlan börtönõr..kb.ezért.:)
Alkoholisták, van egy jóó nagy kutyájuk és szabályosan reng a ház amikor rohangál szerencsétlen állat. Sajnálom szegényt mert nem a megfelelõ körülmények között tartják, talán enni sem kap. Ezért elég vad. Persze a kedves szomszédaim szarnak rá, délelõtt jól bebasznak aztán semmivel nem törõdnek!
az én szomszédom néma és süket egyben...nem hallja a saját hangját ha a gyerekeihez beszél..vinnyog...meg állandoan kiabálnak...csak azt nem értem ha néma hogy lehet hangja?szabályszerüen visit..
Az alattunk lakók állandóan üvöltöznek, veszekednek csapkodják az ajtót stb. Olyan szinten felhallatszik mintha az én lakásomban lennének.. Nagyon irritáló.. Képesek este 11kor meg hajnalban rákezdeni, vagy napközben bármikor :S Se pihenni nem tudok se semmit..
Mert mindig elferdítik a valóságot, a fiuk 40 akárhány évesen otthon lakik, iszik, lop, /már tõlünk is/ egy börtöntöltelék. Az még hagyján hogy mástól lop de tõlünk is 2-szer a rendõrök meg nem tettek semmit.
A folyosón lévõkkel jóban vagyok, csak két házbelivel van gondom. Az egyik alattunk van a 9.-en, és egész éjjel üvölteti a tévét, nem tudok aludni, komolyan színtisztán hallani mindent. Jó, jó, hogy süket szegény, de akkor is. A másik nem tudom, melyik emeleten lakik, de vagy tíz macskája van és nem takarítja õket. Az elszívó rendszeren keresztül minden bûz ide jut fel, egy liftbe beszállni vele pedig rémálom, õ maga is bûzlik az állatoktól... Nekem is van macskám, de azt TAKARÍTANI kell, nem igaz, hogy nem érti. Pedig nem egyszer, nem kétszer lett szólva neki. Ha meg nem tudja ápolni õket, akkor ne tartson... Brrr.
Néha idegesít, hogy hallom mit csinálnak (zenét hallgatnak, tv-t néznek hangosan, húst kloffolnak, leejtenek valamit a padlóra vagy éjszaka nekiállnak mosni), de azért egyiket sem utálom.
Mert hangosan zenélnek, a csikket az ablak alá dobálják, és büdös a kutyájuk, nyáron a szõrével tele van az erkélyre kitett muskátlink.
Mert a férjem k*rvája..
Nézd a jó oldalát.Legalább nem kell messzire mennie :) ) Sõt... ha beszélni akarsz vele valamiért, csak átkopogsz.
Mi szeressük õket. Anyám barátnõje a közvetlen szomszédunk.
Nekünk 2 tetvedék szomszédunk van..Szembe és mellettünk... Egyfolytában rólunk sutyorognak...leslelõdnek utánunk...van hogy hangosan teszik a megjegyzéseket és mindenfélével gyanúsítgatnak.... Felb.ssza az ember agyát ez a lelki szegény, kötekedõ, irigy, g.ci banda!!!! Nem lehet velük mit csinálni, sajnos!
Én egytõl egyig utálom õket mind olyan pletykásak :) )
Mert szarrágók, fikázzák a családomat, a gyerekeimet, egy kígyó mindegyik. Hangosan ócsárolnak, mert irigykednek, aztán egy nagy nullák.. Ott próbálnának keresztbe tenni ahol tudnának.. Nincs jobb dolguk mint a másikkal foglalkozni, azt lesni mit csinálunk...
az itteni szomszédokat nem kedvelem :D egyik kukkol a másiknak külön szeméttelepje van a kertjében, és az összes b*szogat a dobolás miatt (mert barátom dobol) holott délután csinálja, nem is hétvégén és én annyira nem is találom hangosnak, de mindenki mást zavar. a barátomék szomszédja is egy s*gg... õ is minden kis sz*rért szól holott õ kopácsol reggeltõl délutánig :) bírom az embereket...
Mert elefántot tartanak aki minden nap 9-22ig sportol, és nem lehet megnevelni:( Emellett a cigányok sem viselkednek ilyen parasztul.
nálunk 3 irányban(mellettünk, alattunk, fölöttünk)vénasszonyok laknak, reggel 7-tõl, este 11-ig, vagy még tovább üvölt a TV, kajak hallom mit néznek, dübörögnek, jönnek a rokonok, unoka a falamnak motorozik egész hétvégén, már többször szóltunk, normális hangon, és még õk voltak megsértve...ilyenkor mit lehet velük csinálni?
A felettünk lakó alkoholista, mellette egy kisgyerek lakik, és mindkettõnél akkor állnak neki dobálózni, kisgyerek esetében iszonyatosan trappolva futni - de oda, vissza a lakás két pontja közt, ráadásul órákon keresztül -, amikor a legkevésbé tudom elviselni. Nem tudom, mire való annak a kisgyereknek az anyja, ha nem arra, hogy nevelje, és megtanítsa neki, hogy panelben a negyediken nem illik rohangálni, mert az zavarja a szomszédokat. A közvetlenül felettünk lakó legalább az elsõ negyed óra után megunja... A mellettünk lakóhoz olyanok járnak, hogy a lépcsõházba nem mer kimenni az ember sötétedés után, olyan bulikat tartanak, hogy beleremeg a ház, és mostanáig évente cserélõdtek és mind átalakította a lakást - a legjobbkor áltak neki fúrni, kalapálni, vagy épp falat kiverni. A legutóbbi egy éven keresztül folyamatosan "újította fel" a lakást...
Én bírom a szomszédaimat :D Igaz h családi ház és hát ott ugye más a szomszédság :D
egy vén idegesítõ kur*a mindenbe beleugat amihez köze nincs és vele él a 30 éves szûz kis fas*szop* fia aki egy kibas*ott retardált kö*sög :$:D:D
*szomszéd annyira nagyon idõs
Nem köszön a szomsázd gyerek, akkor sem ha már ráköszönök és a szemébe is nézek.. Nem tudom mit fél, én sem vagyok anyira nagyin diõs, de akkor is.. Pofátlan..
nem utálom csak tele a tököm azzal hogy a szemünkben jópofiznak a hátunk mögött meg kiugatnak.irigyek mindenre, pedig mi se vagyunk tele pénzzel.ja és leskelõdnek , meg a lotyó lányaikat minden héten más pasas hozza haza éjnek évadján, ablakunk alatt áll meg nyomja a dudát bõgeti az autót a kicsi meg nm tud aludni vagy felébred rá.
Mert ha iszik üvöltözik a feleségével gyerekeivel. Szerintem veri a falat. Hajnali 4-kor húzogatja az ágyat. Éjszaka fa klumpában járkál.
Mert tetû, alamuszi, sunyi, képmutató g.ci öregasszony az összes!!! És nem azért, mert utálom az idõsembereket! Jól kijövök velük, sõt 1-2öreg ismerõsünket még szeretek is nagyon. De ezek borzasztóak, kibírhatalanok. A gyerek ne szaladgáljon az ablak alatt, ne kiabáljunk, mindíg tudják mikor megyünk el és jövünk haza, leskelõdnek az ablakból, azt hiszik nem látjuk õket, ha észreveszik megukat akkor elbújnak, stb.
Azért mert a szomszédomnak a gereblyézés söprögetés a mániája, de mind ezt szombat vasárnap reggel 7-tõl.És huzamosan egyfolytában, min. 1, 5 órán keresztül az ablakom alatt.Ha nem õ, akkor a férja csiszol minden hétvégén reggeltõl, vagy hétköznap du. 6-tól kb este 8 -ig, vagy tovább.Adjuk el a házat, szóval már nem lesz ez sokáig, de nagyon idegesítõ!Volt olyan, hogy 8! órán keresztül söprögetett!Szörnyû

Miért utálja a kutyám a szomszédot?

Nagyon jámbor kutya, ha valakit mi beengedünk az udvarra azzal puszi pajtás viszont akit nem azt ugatja és nem jön be t?le. Nah a szomszédunkkal úgy van elválasztva az udvar hogy szabad átjárás van egy kapun át. Ha a szomszéd (keresztnagymamám) átjön a kutya egyszer?en meg van veszve és támadná. A másik meg látja hogy ugatja akkor ? is rákezd.

Legjobb válasz: a keresztanyád nem fél/utálja a kutyákat? mert azt megérzi az állat. nekem is van egy ismerõsom aki utálja a kutyákat és ha átjön akkor a kutya megállás nélkül ugatja. ha viszont más jön akkor szinte rögtön csóválja neki a farkát.

a keresztanyád nem fél/utálja a kutyákat? mert azt megérzi az állat. nekem is van egy ismerõsom aki utálja a kutyákat és ha átjön akkor a kutya megállás nélkül ugatja. ha viszont más jön akkor szinte rögtön csóválja neki a farkát.
Dettó az én kutyám, de õ csak morog, nem támad. A szomszéd a nyganéném, akinek a kutyáját az enyém nagyon utálja. de akárki jön hozzánk, amint látja, hogy beengedjük, kedves nagyon, megjegyzi és legközelebb már nincs probléma, se az utcában lakókat, se a postást nem ugatja. Az utca végén viszont aki lakik már az elsõ héten beszólt, hogy magasítsuk meg a kerítést, meg "harci kutyát" hozni a környékre, õ fél, mi lesz, ha kiszabadul és rátámad az emberekre stb. Na õt a mai napig ugatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! (Ezt azért elmondom nem a keresztanyám/vele nincs baja/ hanem a keresztnagyanyámmal van probléma.) Nem teljesen "állatbarát" szereti az állatokat, nem is fél tõlük. De ha félne tõle akkor sem csinálná ezt. Az unoka tesóm is félt tõle, nem is tud báni a kutyákkal de még sem bántja/ugatja akár mikor át mehet az udvaron esetleg csak arra megy oda a kutya hogy simogassa meg. De nektek jobb a helyzet mert nem közvetlen szomszéd és ez nem korlátozza a mozgásban /udvarban/. És azt megkérdezhetem milyen fajta az a "harci kutya"? :D
Amstaff keverék:) De a szomszéd nem tudja, hogy belül igazi kismacska. :) Ráadásul ez a szomszéd folyton szövegel hozzá, ha elmegy a ház elõtt, meg bebámul nagyokat. Rajta és a férjén kívül még senki más nem hozta ki ezt belõle. Pedig másfél éva van nálunk, amikor hozzánk került, még csak fél éves kis csöppség volt.
A kérdező hozzászólása: De gondoltam hogy Amstaff. Mostanában azokat szokták le "harci kutyázni".:D Ha még így nem volt nagyobb baj nálatok hadd féljen tõle:DD. Még a miénket sem hozta ki senki a sodrából ennyire.

Miért utálnak a cicababa típusú lányok?

Próbáltam sok ilyen lánnyal barátkozni, és mindegyik utált, pedig nem voltam szemét velük, egyszerûen ilyen ön imádó beképzelt volt mindegyik. Kérdeztem tõlük valamit úgy tettek mintha nrm is léteznék. Pedig egyáltalán nem vagyok lúzer! Mindenki szeret, csak az ilyen nagyképû lányok nem... Miért utálnak? 17/F

Legjobb válasz: De miért akarod,,hogy szeressenek az ilyen lányok? Miért jó az neked?

De miért akarod, , hogy szeressenek az ilyen lányok? Miért jó az neked?
Na de Kedves Kérdezõ, nem teljesen mindegy, hogy egy ilyen lány mit gondol rólad? Én nem akarnék megfelelni senki olyannak, aki semmibe vesz! Most csak gondolj bele: nem egybõl nézne át rajtad, hanem pl. elõbb szórakozna kicsit veled, majd utána faképnél hagyna, az jobb volna? Az még nagyobb csalódás volna. Ráadásul mi olyan vonzó az ilyen cicababa lányokban? A külsejük? Ha rohadt a belsõ, a szép külsõ mit sem ér!
Mert õk ilyenek, de nem fogod tudni õket kigyógyítani ebbõl, mert nekik maguknak kellene rádöbbenniük, hogy a viselkedésük nem megfelelõ.
Nem vagy elég jó pasi nekik, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ja... És csak azzal hajlandóak szóba állni, aki jó pasi?
A kérdező hozzászólása: Azt akarom hogy ne nézzenek semmibe! Mindig megvetoen néznek rám, mintha valami gonoszat tettem volna nekik!
A kérdező hozzászólása: Nem járni akarok én velük! Hanem össze barátkozni, hogy je utaljanak! Nem ismernek és utálnak!
Rajtam meg a cicababák fiú megfelelõi néznek keresztül. :D
Sosem értettem miért akar bárki ilyenekkel barátkozni. Szard már le, hogy nem kedvelnek...
Tudom, az elõbbi nem egyszerû, de kitartóan keress munkát.
Próbálj olyan ideiglenes munkát találni ami leköt. Barkácsolj otthon, kertészkedj vagy fõzz. Segíts a szüleidnek és hidd el megértõbbek lesznek.
Próbálj meg elhelyezkedni valahol, képezd magad ( kezdhetnéd a helyesírással, de ezt nem bántásból írom ). Próbáld velük megértetni a nézetedet, az álláspontodat, ha oka van annak hogy így viselkednek veled próbálj kicsit változtatni a dolgokon, esetleg többet besegíteni a házimunkában ha eddig nem tetted meg, szerintem azt jó szemmel néznék. Ha egy kicsit erõt veszel magadon és kidolgozottá teszed a tested és fejleszted a tudásodat, szerintem a lányok is más szemmel fognak nézni rád.
A kérdező hozzászólása: Othon is dolgozok minden meg a házimunkával nincs gond nyáron is szigetõtem a házat meg minden mert kõmüves vagyok dolgoztam eleget nyáron hogy mosmab szép a lakás épen ezért zavarnak munkába de nincs munka a szakmámba nemértik meg .
Munkanélkülin vagy? Vagy már lejárt? Meg kell próbálnod átképezned magad. A munkanélkülin indítanak különbözõ továbbképzõ tanfolyamokat, amelyek keresettebb szakmát adnak a kezedbe. Kõmûvesként nincs jövõd, mert tényleg nagyon nehéz elhelyezkedni. Érdeklõdni kellene, akár az önkormányzatnál, nem szabad feladnod.

Miért utálja a fürdést? Hogyan lehetne elérni, hogy ne utálja?

6 hónapos kislányom mindig is UTÁLT fürdeni. Minden fürdetéskor sír, de NAGYON. Már mindent próbáltunk: hidegebb víz, melegebb víz, fürdet?szivacs, kis kád, nagy kád, zuhany, együtt fürdés, én fürdetem, férjem fürdeti, nagyi fürdeti... minden lehetséges megoldást próbáltunk, de nem sikerült javítani a helyzeten. Születése óta ez van. Már a véd?n?t, gyerekorvost is kérdeztük, de csak a szokásosakat tudták mondani: nem jó a vízh?fok stb. Eleinte gondoltuk, még kicsi, majd kinövi. De nem n?tte ki. Vajon miért utálja, és mit lehet ezzel kezdeni? Az ilyen alap dolgokat, hogy hátha hideg van neki a fürd?szobában stb., már mindet végigpróbáltuk. A mi tudásunk itt már cs?döt mondott.

Legjobb válasz: Van ilyen babszivacsunk, sajnos az sem vezetett eredményre. Szóval továbbra is reménykedjünk benne, hogy kinövi?

A kérdező hozzászólása: Van ilyen babszivacsunk, sajnos az sem vezetett eredményre. Szóval továbbra is reménykedjünk benne, hogy kinövi?
Van cumija? A fiam is sírt egy hónapig a fürdésnél, egyszer kitaláltam, hogy cumival fürdetem, azóta nem sír, sõt tökre megszerette, és pár alkalom után a cumi sem kellett.... hátha...
Próbáld vmolyen új, sípoló játékkal lekötni a figyelmét, amit csak fürdetéskor kaphat meg.
Nem lehet, hogy egyszerûen csak fél. Nem érzi a biztonságot. Majd 1 éves korára kinövi.
Én is erre gondoltam. Lehet kapni egy vicces szivacsot, ami negatív baba formájú, és bele lehet fektetni a kicsit, tartani sem kell. 1000 ft volt az Auchanban. Lehet azt szeretné :)
A kérdező hozzászólása: Az ujját szopja, de van cumija, igaz, nem rendeltetésszerûen használja. (Játszik vele, rágcsálja, dobálja.) De megpróbáljuk majd odaadni neki fürdetéskor, hátha leköti. Köszi a tippet. :)
Tuti kinövi, nyugi. Bár lehet, hogy addig még van egy kemény fél évetek. Tud már ülni? Ha még nem az is sokat fog dobni a dolgon ha majd tud ülni. Ha tud, akkor játékok, habozó "szirszarok" bocsánat, kacsa, vizimalom, baba. Kitartást:-)
Mizu? Bejött valami?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!