Találatok a következő kifejezésre: Miért utálják ennyire Orbán Viktort, (3 db)

Miért utálják ennyien Orbán Viktort és/vagy a Fideszt?

Úgy értem..... ha mindenki ellöttyedt volna szavazni, akkor talán nem a Fidesz nyer, de így, hogy az emberek hagyták hogy a narancspártiak döntsenek, most mi a francért pattognak, hogy az van, amit a Fidesz diktál?

Legjobb válasz: Nem lehet olyan, hogy valakit mindenki szeret. Most õk vannak az élen, így sokkal többen utálják õket...

Nem lehet olyan, hogy valakit mindenki szeret. Most õk vannak az élen, így sokkal többen utálják õket...
Mert most õ a soros, akit mindenért szidni kell. Mindegy ki nyert volna, azt utálnák éppen. Ez a karikatúra azt hiszem nagyon találó: http://m.blog.hu/ne/negymadar/image/100421.jpg
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:49 Ezzel a maga köré épített rendszerrel csak az a baj, hogy a végrehajtó hatalom már így is köréjük épül, hiszen az elsõdleges végrehajtó a kormány(párt), de Orbán most tulajdonképp mindenféle állami hatalmat kormánypárti központúsággal akar felruházni, ami nálam idõnként megkérdõjelezi, hogy ez mennyire párosul hozzáértéssel is, vagy csak bólogató kutyák meg aláíró emberek kellenek neki.
Én egyszerûen csak utálom Orbánt. A csúcspont az volt, amikor a választások második fordulójának eredménye után megláttam az arcát: "Meg van a 2/3, isten, király, császár vagyok"
Ha most Kaksi Lajos lenne a miniszterelnök, akkor õt szidnák. Ha meg elmennek azok is szavazni, akik otthon maradtak, akkor lehet, hogy nem 2/3-os a Fidesz gyõzelem, hanem 4/5-ös. Nem lehet tudni, csak találgatni. És hogy miért utálják ennyire OV-t? Mert ismét olyat csinál, amit elõtte senki nem mert. Szerintem jól csinálja, hogy elõszöris felépíti maga körül a végrehajtó egységeket, aztán lehet velük a lépéseket végrehajtatni. Ez persze nem tetszik annak, aki most majd hátrányba kerül, márpedig a 8 évnyi MSZP-s pajtizásnak nagyon sok partnere van.
A szavazásról meg az utána következõ pofázásról itthon felesleges beszélni, nálunk egyelõre sajnos errõl szól a választás. Az már más kérdés, hogy a teljes fideszes bandát és propagandát, valamint az elmúlt 8 éves teljesítményüket szánalmasnak, álszentnek már-már undorítónak tartom.
Én nem rájuk szavaztam, úgyhogy van is jogom utálni õket (a te logikád szerint). Én arra a sok mûveletlen barom prolira haragszom akik miatt most kétharmaddal a FIDESZ pár évtizedre be bírná betonozni magát (és csinálják is).
Én Orbán Viktort a választások megnyerése óta egyszer nem láttam mosolyogni... De nemis ez a lányeg, ezt csak mellékesen írtam xD amúgy meg nem diktálnak semmit, próbálják kisöpörni a sz*rt, ami 8 évig gyülemlett, de sokan azt hitték ez április 10.-ei választási nap után április 11.ére megtörténik..ehez minimum egy év kell...
Mert vannak dolgok, amiért egyszerûen nem lehet az asszonyt hibáztatni.
"pl. azért nem tudtak bármit megtenni, mert az országgyûlésben senkinek nem volt túlnyomó többsége - és EZ a demokrácia záloga. Amint ez a túlnyomó többség megvan, azonnal azt tud tenni, amit csak akar - kizárólag csak az korlátozza, hogy mennyire akarja fenntartani a demokrácia LÁTSZATÁT. " Nos akkor a demokárcia magában hordozza a dikatúrát! :D
13:34-nek: "A kormány nem végrehajtó, hanem törvényalkotó testület..." - Tévedsz. A kormány VÉGREHAJTÓ testület, az országgyûlés a törvényalkotó. Sajnos az országgyûlésben megvan a 2/3-os többsége a FIDESZNEK, ezért olyan törvényeket hoznak, amilyeneket akarnak. A KORMÁNY pedig a mindenkori parlament által hozott törvényeknek szerez érvényt. Az eddigi kormányok pl. azért nem tudtak bármit megtenni, mert az országgyûlésben senkinek nem volt túlnyomó többsége - és EZ a demokrácia záloga. Amint ez a túlnyomó többség megvan, azonnal azt tud tenni, amit csak akar - kizárólag csak az korlátozza, hogy mennyire akarja fenntartani a demokrácia LÁTSZATÁT. Nos, ahogy nézem, a Fidesz nem nagyon törõdik ilyen külsõségekkel sem... Pedro
"az elsõdleges végrehajtó a kormány" A kormány nem végrehajtó, hanem törvényalkotó testület... Egyébként eddig és ezután is a kormányok mindig felépítették a saját embereibõl álló hatalmat. Demokráciát csak mostanában szokás "félteni". Mondják ezt azok, akik és akiknek apái 40 évig kétlábbal tiporták.
Én elmentem szavazni, de nem a Fideszre szavaztam (mint ahogy az elmúlt 20 évben egyszer sem). Nem rajtam múlt, hogy 2/3-ot kaptak, és most öntelt módon hülyének nézik a társadalmat. De legközelebb is tenni fogok azért, hogy ne folytathassák. Remélem, akik eddig aludtak, lassan észhez térnek majd.
ez már túl jobboldali
Valóban nem kell pattogni, hogy hatalomra került és diktál. Mi magyarok nem voltunk észnél, mert nem volt megismerhetõ programja és biankóra szavaztunk rá. Megszívtuk, - és még szívjuk is. Nagyapám mesélte, hogy Rákosi is így kezdte, Csauseszkuval együtt. Hátha úgy is végzi és akkor rendbe jön minden. Utólag nem kell szívóskodni, hanem ki kell állni és vedrni a mellem, hogy én ezt akartam! Meg gerinc is kell hozzá.
Egyre többen utaljak, csak mar hiaba teszik, gondolkodtak volna a valasztasok elõtt, fõleg a nyugdíjasok, kik a 133-ik miatt atpartoltak hozza.Jõvõre eszre foglak venni, hogy meg a gatyajukat is elveszi!
Kérem , nem errõl van szó , hogy , ki , hogy utálja orbán viktort , ez tény hogy sok ember , utálja fõleg akinek a unkáját most elvette , de sokan égig emelik, csak nem tudják miért, õk voltak a legnagyobb kerék kötõk 8 év alatt , micsoda dolog az, hogy ellenzék és kivonul a parlamenti ülésekrõl, akkor lett volna több joga , vagy bátorsága a miniszterelnöknek , ami sajnos, akkor mind elkelett volna zavarni, de rájuk a törvény nem vonatkozik , te, vagy én, a munkám ott hagytam volna , azon nyomba mehettem volna a könyvemért, én úgy látom olyan embereket nyert magának meg a szavazáskor aki minimális politika tudással rendelkezik , vagy nem is érdekli , ilyen embereket nyert meg , mindegy lenne a Magyar népnek , hogy Pityi Palkó ül a trónon és jól csinálja amit csinál , csak legalább morzsa jutna nekünk is akik ezért az Országunkért dolgoztunk , de sajnos , õk olyan éhetetlenek a hatalomra , még azt kis morzsát is felfalják , így jutunk koldús botra sajna , amit az Európa unió diktál neki is be kell tartani bármit igért fele sem igaz , ha nem tartja be akkor elzárják az unió pénzcsapot , és megnézhetjük magunkat , mindegyik hazudik csak azt kell nézni melyik hazudik kisebbet, alig vannak kormányon már mindent jó eredménynek ítélnek , az elõzõ kormány nem csontvázakat adott át, majd múltjával dícsérjük a napot .üdv Zsóka ,
Mert sokan felnõttek voltak már '90-ben, és még inkább felnõttek '98-2002 között, tehát jól látták-látják, hogy mit csinál az a majom.
A kérdező hozzászólása: Én nem a Fideszt akartam védeni, vagy szidni más pártokat, csak több oldalról azt hallom (mindegy melyik 'oldalt' vagy pártot nézzük), hogy a Fideszt mocskolják (még olyanoktól is, akik eldicsekedtek azzal, hogy õk bizony a Narancsra szavaztak...) Pusztán ezt nem tudom megérteni, hogy azok miért szavaztak rájuk? És ha már leadták a voksukat, most miért fordulnak a saját döntésük ellen? (ugyanígy akik otthon maradtak, õk maradtak otthon, és nem mentek el, most miért tépik a szájukat?) *akik másra szavaztak, megértem hogy utálják vagy nem szimpatizálnak velük, nem is várom el*
Megkérdezhetem hogy akik ennyire szeretik az mszp-t azok mit csináltak az elmúlt 8 évben amikor tönkre ment az ország? eladták a cégeket saját zsebre csináltak mindent és most jött a fidesz mi is történt? rezsicsökkentés, szigorították a büntetéseket(börtön stb.)Javul a gazdaság...De ti azt hiszitek mert most bár jobb a helyzet mint volt de még nem tökéletes hogy ez a fidesz hibája? ha valami rossz volt és jobb lett az jobb mint a semmi nem?

Miért utálják Magyarországon ennyire Orbán Viktort, és miért istenítik ennyire Gyurcsány Ferencet?

Vagyis: mi az a rettenetes rossz, amivel ártott Magyarországnak Orbán, és mi az a nagyon jó, amit viszont a mostani miniszterelnök tett?

Legjobb válasz: Isten ments, hogy ezek összeálljanak. elhúzhatna mindkettõ

Isten ments, hogy ezek összeálljanak. elhúzhatna mindkettõ
Orbánt azért utálják, mert nem azt szajkózza, amit a kormánypárti oldal szeretne hallani, mert felmutatja a hibákat. És megoldásokat is kínál, de nem kínálja tálcán azokna, akik maguktól, csak idióta megoldásokat találnak, mert nem értenek hozzá. Orbán sokkal régebb óta van a politikai életben(legalábbis elõtérben). Gyurcsányt csak azért állították oda, mert párhuzamot akartak vonni, a két oldal között, de Gyurcsány meg sem közelíti inteligenciában a másikat. Gyurcsányt szeretõknek szerintem nem sok magyarázatuk van a szeretetre. Mert õ annyi gazemberséget követett el, amit nem sokan mernének megtenni az egész életükben. És miért így ítélnek, mert az emberek nem tájékozódnak. Mert nem olvasnak, és nem gondolkodnak, mert az fárasztó lenne. Mert rájöttek, hogy ez az ember, azt képviseli amit õk is szeretnének elérni, könnyen jó sokat. Mert hírforrásnak a Blikk, meg az ertéelklub, meg a társai szerepelnek elsõdlegesnek. Pontosan olyan világban élünk, hogy akik haverok, azok mindenhez értenek. Mint a Tanúban Pelikán elvtárs. Õt is mindehová odarakták. Most is ez folyik, mindenki mindenhez ért, nem szakemberek vezetik a minisztériumokat, hanem a haverokat végigültetik az összes székben. Én valahogy így gondolom, bár nem biztos, hogy jó válasz volt, azt mondtam, amit hallani akartak. :)
Én azért utálom az Orbánt, mert olyan, mint egy program, amit arra írtak, hogy mindennek az ellenkezõjét mondja, mint a kormány. Nem mennek be a parlmanetbe, ha ott van Gyurcsány, akármilyen törvényt akar hozni a kormány, mindegy mi az, leszavazzák. Ma már a világválságot is az õ számlájára írja. Azt mondja, hogy a kormány nem "legitim", holott rájuk szavaztunk, tehát azok. stb stb
Tényleg ennyire hülye a magyar? az egyetlen értelmes komment szarrá van lepontozva. gratulálok. Mellesleg azért utálják Orbánt mert a médiában lehuzták. Meg mert vannak ilyen ocska szenny mûsorok mint a hetihetes akik a komcsik legnagyobb bérencei. bajor gálvölgyi és társaival az élen. És a sok birka meg nézi hogy igen ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: Hát tény, hogy okosabb nem lettem a válaszoktól:) . Nekem is van véleményem, de én nem vagyok magyarországi. Hogy hol láttam, hogy istenítik Gyurcsányt? A tévében!!!mást se látni, hallani, csak Orbánt szapuljátok! Biztos csinált õ is hibákat. Nekem se tetszettek mindig a Fidesz megnyilvánulásai. Pár évvel ezelõtt még irigyeltem a magyarországiakat és mindig szorítottunk nektek, hogy büszkék lehessünk rátok, a "volt hazánkra"! Most már meg se szólalhatok titeket védve, mert kiröhögnek?(! Hát még ha az elõzõ népszavazás jut netán szóba! Sose akartam Magyarországon élni, de imádtam odajárni! Ki tudja miért, még a levegõ is más volt arrafelé! Most sírhatnékom volt amikor a Keletibe megérkeztem! Ez Magyarország?! Mit tettetek vele?!
Látom, az érvek hiányoznak.
Azért arra kiváncsi lennék, aki lepontoz, vajon miért? A 4.hozzászóló voltam, és a saját tapasztalataimat osztottam meg veletek.Isteníthetném Gyurcsányt is, mert tényleg sok mindent kaptam tõle pl:vizitdíj, kórházi napidíj, tandíj, drasztikus gáz-villanyár emelés, utazási költségek, élelmiszer emelések, csökkenõ nyugdíj az ujonnan nyugdíjba menõknek, és még sorolhatnám, de ezek a legfrissebbek.Most lehet tapsolni és lepontozni.
Én mindkettõt utálom. Gyurcsány egy sunyi alattomos p*cs, Orbán pedig egy nagyzási hóbortban szenvedõ majom. Én egyiknek sem adnék hatalmat a kezébe. Aztán mégis kaptak mindketten.
Vállalom a kimoerálás veszélyét, de hadd idézzem egy ügyvéd barátomat: "A gyurcsány is és az orbán is elmehet a büdös picsába" Mindketten hiteltelenek és ellenszenvesek. Amúgy a fletot nem istenítik az emberek, legalábbis a környezetemben. Én amúgy nemzeti érzésûnek tartom magamat, de ennek ellenére a viktorból, köszönöm, de nem kérek. Mindketten infantilis módon csesztetik egymást és szánalmasak. Egyszer Frei Tamás is foglalkozott a témával, nagyon jó mûsor volt.
hol láttad, hogy az emberek odavannak Fletóért? mert én pont az ellenkezõjét tapasztalom. személy szerint leköpném mindkettõt.
Orbán jó munkáját mutatja, hogy 1998 és 2002-között sikerült az emberek fejébõl kiverni, hogy mi is történt addig, amíg az MSZP volt kormányon. Akkor megúsztuk egy sima Bokros fféle csomaggal, most meg kaptunk a nyakunkba egy extra nagyot! Orbán annak idején elkövette azt a hibát, hogy elfelejtette emlékeztetni az embereket, hogy mi történt korábban, és azt, hogy 2002-ben csendeskampányt folytatott. Bebizonyosodott, hogy a hazugság erõsebb az igazságnál. Erre 2006-ban már a Fidesz is rájött, ezért mostanra már elkeztek füllentgetni. Csakhogy: hazugság vs hazugság=hiteltelenség

Ha ennyire utálják Orbán Viktort, akkor miért szavaztak rá?

Sok ember ezt mondja, hogy miért nem Gyurcsány nyert a választáson.

Legjobb válasz: Mert Gyurcsányt egy fokkal Jobban utálják.

Mert Gyurcsányt egy fokkal Jobban utálják.
azért mert Gyurcsány elmebeteg..a saját a pártja mondta rá...és egy páran Mesterházy-t jobban utálják...nem véletlenül nyert a FIDESZ
ide csak MSZP-sek írnak??mert egy kicsit látszik!!
Nem vagyok MSZP-s, de azért látszik, hogy a magyarok milyen vezetõket választanak. Na, nem véletlenül.
Semmit nem utálok jobban mint egy elmebeteg önkényuralmát. Akkor már inkább akármelyik legyen, csak ne ez!
A cigány bevándorlóknak azt mondta hogy õk magyarország munkaerõ tartalékai(mert annyi munka van magyarországon)
Nem Orbán Viktornak kell hívni, hanem miniszterelnöknek.Mert aki becsüli magát, az nem a nevükön szólítja õket.
ORbántól, Gyurcsánytól és Mesterházytól van jobb alternatíva, csak a hülye ember gondolja hogy nincs. Pl ott van a Jobbik, eddig ez a legszimpatikusabb.
Gyurcsány alatt sokkal jobban éltek az emberek !!! Én Orbánt utálom !!!
"Gyurcsány alatt sokkal jobban éltek az emberek !!! Én Orbánt utálom !!!" Gyurcsánnyal indult el a lavina. Utálhatod Orbánt, nem érsz el vele semmit. Elméletileg Bajnaival volt egy kisebb fellendülés, volt a vezetéshez némi érzéke, bár ki tudja. Viszont ezen kijelentésed hogy jobban éltek az emberek Gyurcsány alatt, aki nem mellesleg egy valódi bohóc volt, nem kezelte komolyan a gazdaságot, hatalmas adósságokat csinált az országnak, minden csak nem normális ember. Orbán pedig tejhatalmú vezérré nõtte ki magát. Gyûlölheted, de felesleges. Az egészségügy és az oktatás Gyurcsány elõtt és után is szar volt.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "ORbántól, Gyurcsánytól és Mesterházytól van jobb alternatíva, csak a hülye ember gondolja hogy nincs. Pl ott van a Jobbik, eddig ez a legszimpatikusabb." Ez az én válaszom és írok saját magamra egy ellenválaszt. Ezt ugyan csak azért írtam mert gondoltam jobb ha nem mindig ugyanazt a csontot szopogatjuk, de valahogy mégsem gondolom már így. Úgy gondolom tévesen ítéltem meg a Jobbikot. Rá kellett jönnöm, hogy õk sem jobbak az elõzõ két pártnál. Ugyan a jobboldalt képviselik, de hasonló politikai törekvéseket vélek felfedezni bennük mint a fideszben. Pl az oroszokkal való egyezkedések. Nem tudom mennyire lennének ütõképesebbek az MSZPnél és a fidesznél. Ez alatt az egészségügyre és az oktatásügyre gondolok. A híres már már fogalommá érett "elmúlt nyolc év" alatt amikor az MSZP volt hatalmon javulás helyett csak adósságok halmaza gazdasági nehézségek és durva adóemelések mutatkoztak. A nép lázongott, tüntetések sorai vették kezdetét, vízágyúk, paprikasprayk, gumibotok, gumilövedék, macskakövek. Autókat robbantottak fel, randalíroztak, torlaszokat építettek. A Parlament körbe volt kordonnal kerítve, Gyurcsány fülét farkát behúzva majszolta a sport szeletet. Erõsen kétlem hogy sok ember azt mondta volna hogy Gyurcsánynak kellett volna nyernie, mert nagy valószínûséggel már mind az utcán lennénk és egy olajoshordóban rakott tüzet vennénk körbe és ott melegednénk. valahányszor egy kormány leváltja a másikat, hatalmas összegek kellenek ahhoz hogy a leváltott kormány intézkedéseit az új kormány megváltoztassa és az országot a saját elképzeléseihez mérten formálja. A mai rendszer 80%ával egyáltalán nem értek egyet. Viszont sokkal jobban élünk mint Gyurcsány idejében, a gazdaság valamelyest erõsebb lett. Az IMFnél kimosakodtunk. Teljesen hülye dolognak tartom viszont a 103. stadion megépítését, a felcsúti kisvasutat és egyebeket amiket hosszas lenne leírni. Az EUba való belépés volt egy hatalmas ballépés, ugyanis a mostani helyzetben kellene a legjobban rádöbbenni hogy az EU egy csomó hülyeséget talál ki, belekontárkodik mindenbe és megnehezíti a családok megélhetését, az emberek biztonságát. Családok megélhetésére most elsõsorban magamból kiindulva a pálinka bérfõzdékre gondolok, amelyekre 900 forintos szeszadót vetett ki az állam. Az eddigi 600-900 literenkénti ár a kb a kétszeresére emelkedett. Így átlagárban egy bérfõzdék 1600-1800 forintokért fõznek ki egy liter pálinkát, amelybõl 900 forint az államé. Gyurcsány idejében is volt 600 forintos szeszadó, ami még annyira nem volt durva, de ez most midnennek a teteje. Az emberek inkább otthon kotyvasztanak valami pálinkára hasonlító folyadékot, minthogy szakszerû pálinkafõzdékbe vinnék a kifõzendõ anyagot. Így azok a családok akik komoly összegekért beruháztak saját önerõbõl, mindenféle támogatás nélkül gondolok itt rézfelszerelésre, engedélyekre, azok most koppantak. De ugye az internetadó fontosabb, azért kimennek tüntetni. Az egyetlen jó dolog a migránskérdés, a kerítésépítés, még ha gagyi is, de egész jó elképzelés volt. Komolyabb kerítésre számítottam, helyette 3 sor drótköteg lett felakasztva 1, 5 méteres betonvasakra. Ezeket a kerítéseket bárki gond nélkül át tudja vágni egy fogóval. De mindegy, a kerítés is csak egy szimbólum hogy megmutassa az ország Brüsszelnek hogy a magyarok nem akarnak migránsokat. Orbánnak ezen elképzeléseivel, miszerint népszavazást ír ki hogy mi a véleményünk hogy akarjuk e a migránsokat a hazánkba engedni azt kell mondjam igen okos és normális döntés volt. Ez valóban a nép akarata kell hogy legyen, nem pedig az EUé, vagy a fideszé. Az EU öngyilkosságot követ el a migránsokkal, Merkel ezzel saját magának fog ártani, mert elõbb utóbb rágyújtják a Reistagot, vagy a migránsok mert még több támogatást és nagyobb lakást követelnek, vagy a nép akinek elege van már az egészbõl. Összegezve a jelen helyzetben Orbánnál nem látok jobb politikust aki nem a csõd szélére vinné az országot.
Gyurcsány ezerszer jobb, mint Orbán. Gyurcsány alatt volt 13. havi fizetés, 13. havi nyugdíj és 250 forint volt egy euró. Orbán alatt nincs 13. havi fizetés és 13. havi nyugdíj sem és az euró 315 forint. Gyurcsány alatt 3 millió ember volt szegény, Orbán alatt 4, 6 millióan. Ezek csak a puszta tények !!! Aki pedig még ezek után is a fideszre szavaz az a nyomorra, a korrupcióra, a csalásokra és a lopásra szavaz.
Fõként a határontúliakat gyõzte meg igen aljasan, azért is kapott sok szavazatot, na meg persze olyanok szavaztak rá akiknek nagyon jó a korrupt pénz és ínyükre van az ilyen rendszer. A nagy többség pedig az aki bevesz mindent amit a nagyfõnök mond, fõleg a rezsicsökkentéses dumával. Magyarország jobban teljesít, naná, azért leszek lassan csöves.
"Gyurcsányt jobban utálják", meg hogy "nincs jobb alternatíva"?, hát akkor válasszuk a lehetõ legrosszabbat! Igaza van az utolsó válaszolónak!
Azért vaze mert nézd meg milyen alternatívák voltak Orbán mellett/ellen (kinek hogy tetszik).
Mert nincs jobb alternatíva.
Az emberek negyede szavazott rá. Hogy miért, azt senki nem érti.
A probléma ott van, hogy az emberek fele nem megy el választani. Ha csak egy ember menne el az országban és az fideszes, akkor mondhatnánk, hogy az ország 100%-a Orbánt akarja?
A közmunkások pl. azért, mert meg lettek fenyegetve, hogy nem kapnak több munkát. Sok nyugdíjas azért, mert azt hazudták a rádióban, hogy Bajnaiék el akarják venni a nyugdíjat. A saját fülemmel hallottam mindkét esetre példát. A határon túliakat nem kell részletezni, nekik fogalmuk sincs mi megy itt, csak azt tudják, hogy ki jópofizott és adakozott nekik. Na meg aztán ott van a fanatikus szavazórtéteg, aki akkor is a Fideszre szavaz, ha elveszi a fél fizetését. Ezen kívül a gazdagok és a a seggnyalók, trafikosok.
Kihagytam a legtöbb támogatójukat, az ostobákat. Kiszámolni semmit nem tudnak és mindent elhisznek. Pl. azt is, hogy a rezsicsökkentés jó dolog.
Mert az ellenzéki pártok szimpatizánsai olyan fröcsögõ alakok, mint az elõttem szóló. Ez az egyetlen ok.
Mert ostobák, és mindent elhisznek, amit a Vezérük mond.
Te komolyam bevetted hogy ennyien szavaztak rá?
Nem szavaztak rá annyian azért, de aki azt mondja, hogy "mé' nem a gyúrcsány nyert" az kb. ugyanolyan majdnem.
Mert itthon mindenki s"ggh"lye, és pontosan azokat a vezetõket kapjuk, akiket megérdemlünk.
Hihetetlen, az ember nem is gondolná mennyi baromállat van. Ezek az állatságok a választások eredm, ényeibõl ki is derülnek. Már eleve nem normális az az ember, akik a fideszre és az mszpre szavaznak. Ha olyan jó kormány lenne akkor sem 3 millió, sem pedig 4, 6 millió ember nem lenne sszegény. De a szegénység nem a kormányon múlik, hanem az adott emberen. Ha az illetõ nem akar elmenni dolgozni, csak otthon veri magának és közben irigy a szomszédra akinek telik kocsira, házra és egyéb dolgokra akkor az szegény is marad. Mindent nem lehet a kormányra fogni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!