Találatok a következő kifejezésre: Miért ugyanolyan a (106 db)

Miért nem ugyanolyan a tesztcsíkom, mint a kontroll?

Van kb.6 db. pozitív terhességi tesztem (ugyanolyan érzékenység? az összes), de nem nagyon er?södik. 6 napja csinálom (mára nem vártam), teljesen egyértelm?en pozitív, de nem olyan mint a kontrolcsík. Úgy tudom 2 naponta kell duplázódnia a hcg-nek, tehát már kb. ugyanolyannak kellene lennie a két vonalnak, de nem. Nagyon félek, hogy ennek nem lesz jó vége. :(

Legjobb válasz: nekem se volt ugyanolyan erõs. amig ott a csík pozitív ez jó nyugodj meg nem kell vagyonokat elkölteni a tesztekre. ott a baba jövõhéten irány a doki.

nekem se volt ugyanolyan erõs. amig ott a csík pozitív ez jó nyugodj meg nem kell vagyonokat elkölteni a tesztekre. ott a baba jövõhéten irány a doki.
ui: persze ha van pénzed tesztelhetsz rogyásig de csak magadat idegesíted.
Gratulálok! Ha mára nem vártad akkor még ma is bõven elfogadható a halovány csíkocska. Igaz ugyan, hogy naponta másfél naponta duplázódik a a HCG, de az is, hogy csak pár napja van jelen a szervezetedben. Van még ideje bõven termelõdni. Ahhoz, hogy egyértelmûen látszódjon a csíkok között a különbség elég 2-3 nap múlva tezstelni.
Ne félj annál rosszabb én is a fiamnál most lesz 2 éves 6 tesztet csináltam mire elhittem hogy terhes vagyok az 1 2 még halvány volt a 3, 4, 5-ikre kb 1 percet kellett várnom és amikor a 6-odikat belemártottam a vízeletbe rögtön kimutatta ahogy feljutott a csíkra a vízelet de tényleg ne idegeskedj mert nekem 5 teszt volt és a 2-odikon erõsebb volt a csík mint a negyediken a 6-odik mutatta teljes erõsségébe!De szerintem menj orvoshoz mindenféleképpen és ha mindent rendben talál ír fel szerintem Utrogestan-t nekem is az kellett szednem!!!És nyugi mert ott a kis drága és nincs vele gond mert ha gond lenne még halványan se mutatná!
A kérdező hozzászólása: Igen, holnap megyek, bár nem fog megnyugtatni, mert ugye ilyen kis terhességet még nem fog látni. Ezt tudom, legalább is az agyam tudja, de mégjobban kétségbeesek majd, amikor mondja is. :) Az az érdekes, m hogy a fiammal anno nem voltak ilyen gondolataim, akkor még nem is tudtam a hcg-rõl, hõmérsékletrõl stb. akkor csak egy halovány csíkocskám volt és utána egy picit erõsebb. Mostmár 2, 5 éves. Ilyenkor nagyon tud zavarni a "tudás". :)
Menj el a dokihoz, és majd õ megnyugtat! Az õ szava többet ér bármilyen tesztnél!
A kérdező hozzászólása: Pont 5 hetes voltam, mint most. :( Ezért félek annyira. :( Köszi szépen!
Az elõzõ hónapban hány hetesen vetéltél el? Gratulálok neked, hogy ilyen hamar sikerült! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Elvileg holnap már 5 hetes leszek, gyakorlatilag a késõi pé miatt nem, de mindenképp kell holnap dokihoz mennem, mert a múlt hónapban volt vetélésem és azt mondta látni akar amint terhes leszek. Csak azért idegesít a dolog, mert már pénteken is + volt a teszt és valahol olvastam, hogy a lassan termelõdõ hcg, ami nem duplázódik 2 naponta életképtelen terhességet jelent. Ezért aggódom. :( A múltkor így volt, de akkor végig alig látszott a csík. Most azért teljesen egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Már én is túl vagyok 6 teszten. :) Egyértelmûen erõs! Még mindig nem ugyanolyan, de csak egy árnyalatnyi különbség va. Mostmár talán elhiszem. Ma töltöttem az 5. hetet, remélem most minden rendben lesz.

Mindenki azt mondja ugyanolyan a hüvelye szülés után, mint elõtte akkor miért csak második babánál engedik a gátvédelmet?

Biztosan van kivétel, de akivel eddig beszéltem rengeteg rokon, ismerõs, családtag aki már szült, itt is tettem fel kérdést és szinte 99%-ban az volt a válasza mindenkinek hogy visszaállt a hüvely, ugyanolyan volt szülés után pár hónappal mint elõtte. Második gyereknél akkor miért nem végeznek ugyanúgy gátmetszést, mint az elsõnél? Vagy miért vágnak rutin szerûen az elsõnél? Voltam szülés felkészítõn és ott azt mondta a nõci, hogy vágni akkor vágnak mikor már a gyerek feje ott van és feszít a gátnál. Miért nem lehet elsõ szülésnél is gátvédelemmel szülni? Miért kell rutinból vágni? Ez nem veszélyezteti a gyereket, akkor miért nem dönthetem el én, hogy akarom-e. Annyira undortó ez a túlféltés és rengeteg felesleges vizsgálat. Ma is csak reggel álltam 2 órát vérvételre, mert annyi kismama volt ülõhely 0. Ahogy végeztem szinte mehettem is terhesgondozásra ahol ismét 1 órát várakoztam azért hogy az alapjáraton tuskó védõnõ megmérje a vérnyomásomat, de még a súlyomat is lusta volt megmérni, (eddig egyszer se tette) csak bediktáltam neki és ennyi, vizeletet eddig a 33 hét alatt egy védõnõ se nézett mikor elvileg azt is kellene... erre vártam 1 órát, ahonnan átküldtek a kötelezõ uh vizsgálatra ismét 1,5 óra várakozás feleslegesen (2 napja voltam ugyanennél a dokinál magánrendelésen), de ugye kötelezõ terhesgondozás után is bemenni hozzá....no komment..holnap meg várom reggel a másik védõnõt (mert ugye nem elég a terhesgondozásra járni védõnõhöz kell egy másik is aki itt csorgatja a nyálát)...szóval jön látogatóba a másik nõ hozzáteszem ez is felesleges, 2 hónapja már volt itt, én is voltam bent nála, hiába mondom neki hogy nincs köszönöm nincs kérdésem, felesleges...nem õ eljön...(persze ha kérdeztem tõle valamit arra nem tudott válaszolni...csak a saját kis közhelyeit mondogatja mindig kb. ezerszer meghallhattam már hogy sósan ne táplálkozzak, fûszeresen se...blablabla...mikor meg na mondom akkor mindig azzal jön hogy írjam össze a kérdéseimet...azt viszont hogy vállalkozóknál hogy mûködnek mondjuk a támogatások stb semmit nem tudott mondani csak hitegetett hogy utánanéz...és elvileg õ a legjobb védõnõ...) nem bántani akarok senkit se de annyira nem értem az egészet.

Legjobb válasz: Huuu de panaszkodsz :D a gátvédelem után miért kellett ez a sok szöveg?

Huuu de panaszkodsz :D a gátvédelem után miért kellett ez a sok szöveg?
sajnos mindegy hogy vágnak-e vagy sem... a hüvely nem lesz ugyanolyan. kivéve ha minden szülés császáros volt. de én megtanultam ezt a hüvelytornát és bitang erõsen össze lehet szorítani a hüvelyt, szóval lehet a tágságát kompenzálni ha megedzed az izmokat. most ilyen változásokra is gondolok, hogy pl. hiába volt gátvédelem, a dolgok ott jobban fognak látszani, pl. lehet sajnos hogy látszani fog hol volt a szûzhártya, ilyen cafatok belõle a maradványai. szóval, hogy esztétikusan nem lesz olyan szép sajnos, lehet ilyen is.
NEM KELL a védõnõtõl négy pecsét. Az orvos szülés után ír egy papírt, hogy négy terhesgondozáson megjelentél, aláírja és az elég. A védõnõt teljesen ki is lehet hagyni a terhesgondozásból, csak ezt õk maguk nem reklámozzák. Ahol én fogok szülni, nem vágnak azonnal, mérlegelnek az adott szituációban. Ha szükséges, akkor vágnak, mert jobban gyógyul egy egyenes sebszél, mint egy cikk-cakkban szétrepedt felület. De ha úgy látják, hogy nem fog repedni, akkor nem piszkálják.
Ha van lehetõséged szerintem válts kórházat. Ilyen fontos dologért érdemes utazni. Ha az alap dolgokhoz így állnak hozzá, akkor itt nincs nagy esélyed szép szülésélményre. Valamint a felesleges beavatkozások veszélyesek rád és a babára is.
Hát igen, én nem az SZTK-ba jártam terhesgondozásra, így én csak a körzetis védõnõvel találkoztam, és mindig õ adta a beutalókat, a dokihoz a privátrendelésre meg vittem tovább lepecsételtetni. És a védõnõm, ha elfelejtettem vizeletet vinni, kezembe nyomta az indikátorcsíkot, hogy akkor most célozzam be a WC-n :) Mindig leellenõrizte. Szülés elõtt egyébként én is ugyanígy voltam, elborzasztott a gátmetszés gondolata is, már gyerekkoromban sokként ért, mikor elõször hallottam róla. A császárról meg szintén ne is beszéljünk... Aztán látod, túl vagyok mindkettõn, élek és virulok. Szerencsére az ember úgy van összerakva, hogy a fájdalmas részletekre emlékszik :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi csak kicsit ki voltam akadva tegnap. A kérdés a gátvédelemre vonatkozott elsõsorban, aztán jött maga után a többi az már csak az idegesség miatt és nem akartam új kérdést ezért kiírni.:) Konkrétan egyébként Szegedrõl beszélek, máshol nem tudom hogy mûködik de ezek szerint akkor teljesen másként. "Elvileg" itt is mérlegelnek, gyakorlatilag meg azt mondták, hogy elsõ gyereknél 99%-ban vágnak. Fogadott dokim van egyébként aki az elmondások alapján az egyik legjobb, de a vágást azt mondták nemigen lehet elkerülni ugyanúgy ahogy az oxitocint sem. Az a baj, hogy vérvételnél is nagyon rosszul tudok lenni (a császárba bele se gondolok inkább:( magától a szüléstõl nem félek, teljesen természetes dolognak tartom, de ezzel a vagdosással egyszerûen nem tudok megbékélni:( persze ha muszáj akkor vágjanak, de hogy alapból így indulnak neki... Írta valaki hogy járjak a területi védõnõhöz. Hát igen.. a területi védõnõhöz is járni kell, meg terhesgondozásra is (minimum 4 pecsét ugye kell a kiskönyvbe...). A területi védõnõnél egyébként annyi szokott lenni, hogy megméri a súlyomat, vérnyomást mér és ennyi. Se vizeletet nem vizsgál, elvileg a baba szívhangját is néznie kellene, de egyik se nézi meg. Terhesgondozás meg abból áll, hogy [email protected]ák szó szerint a beutalókat, elhadarja hogy mikor hova menjél, de még súlyt mérni is lusta csak beírja azt amit utoljára a körzetis mért... És ilyenkor itt kötelezõ jelleggel meg kell vizsgálnia egy dokinak is.
Más nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem bizony nem lett olyan a hüvelyem, mint szülés elõtt volt. Készültem is nagyon, hogy kérni fogom a gátvédelmet, mert a mi kórházunkban sajnos rutinból vágnak, elsõ szülésnél is, de többediknél is gondolkodás nélkül... Gondoltam, talán meg lehet beszélni a dokival. Erre másodjára is vágni kellett, csak a hasamat... Szóval én megnyertem, van egy tág hüvelyem meg egy hülye császáros hegem. De kit érdekel, mikor van 3 egészséges gyerekem? És miért nem mész el te ahhoz a védõnõhöz, akihez tartozol körzetileg, akkor ott letudnád a terhesgondozás védõnõi részét, és megúsznád a családlátogatást is. Én nem értem, én mindig személyesen ballagtam védõnõhöz, azelõtt pár nappal, hogy a dokimhoz mentem. És csak a terhességem végefelé jöttek egyszer, mert hát jönniük kell. Annak mondjuk külön örültem, hogy az elsõ pár hónapban az ikreimmel nem kellett havonta elcuccolni a védõnõhöz, hanem mindig volt olyan rendes, és kijött személyesen, babamérlegem volt itthon, a mérésekhez elég annyi meg egy szabócenti :)
Épeszû orvos már elsõnél sem vág. Magyarországon a henteseket csoportosították át szülésznek?!
Azért mert a hüvely NEM lesz soha ugyanolyan, max a nõk úgy érzik, a férfiak meg nem akarják megbántani õket. Nem azt mondom, hogy rosszabb lesz, de rugalmasabb biztosan. Ezért nem kell vágni sokszor a másodiknál. A várakozás meg nagyon jó kis edzés a terhesség alatt, a babához ezerszer több türelem kell majd. A védõnõt meg nyugodtan lemondhatod.
En gatvedelemmel szultem, pedig elso baba volt. Mondjuk volt fogadott dokim, meg szulesznom. Amugy sok helyen tullihegik a terhesgondozast. Mashol meg le se sz*rnak. Egyik veglet sem jo. De elvileg van lehetoseged mas dokit valasztani. Es a vedonot is le lehet elvileg mondani.
Gátvédelemrõl nem tudok nyilatkozni, a császárról is majd csak olyan 2 hét múlva :-) akkorra talán talán már ketten leszünk. Szóval a VÉDÕNÕ NEM KÖTELEZÕ! Ezt sokan nem tudják, le is lehet mondani, én is megtettem.Írsz egy nyilatkozatot, melyben kifejted az indokod(elég annyi, hogy te feleslegesnek érzed, az is indok) és egyben le kell mondani a családlátogatást is, ha azt sem akarod, hogy hozzátok járjon.(szóval: a szolgáltatások teljes körét, bele értve a családlátogatást is köszönettel lemondani szándékozom...) Egyszer kimegy egy gyerekjólétis, környezettanulmányt csinál és ha minden rendben elvileg többet nem zaklat. Ezzel szemben nálunk ez úgy nézett ki, hogy volt 3x, ebbõl 2x voltam otthon.Minden rendben pedig, anyagilag is nagyon rendben vagyunk, ezt bele is írta és látta is, de meg volt róla gyõzõdve, hogy neki tartani kell velünk a kapcsolatot. Hát, mi ezt másképp gondoltuk, felé sem megyünk, így egy ideje nem jön.Ezt azért csinálta, mert felénk ilyen nem volt az elmúlt 30 évben, hogy valaki lemondta a védõnõt és egybõl felelõtlen, rossz szülõnek könyvelnének el. Összességében én már megvárnám a szülést(mivel már nem sok van azért), aztán mikor otthon vagyok a babával és úgyis vinni kell a drága védõnõhöz, akkor lemondanám, amennyiben tényleg szükségtelennek érzed.Egy gonddal kevesebb lenne.Attól orvoshoz, státuszra hordanád, ahová szeretnéd, mert az orvos szabadon választható.
én is gátvédelemmel szültem az elsõt, sõt tök jó fej védõnõm is van :) keress másik dokit, a védõnõvel meg ne foglalkozz
Rossz helyen vagy, rossz emberekkel - es mivel szabad orvosvalasztas van, ez a te hibad.
Hát szerintem rossz orvosokkal, védõnõkkel találkozol és te sem érvényesíted az érdekeidet. A normális orvos nem rutinból vág, hanem mérlegel ott és akkor, hogy melyik megoldásnak több az elõnye, van hogy jobb a gátvédelem, van, hogy jobb a metszés, sajnos sok orvos nem mérlegel, csak vág, de nem ilyenhez kell menni. Ha úgy érzed valamilyen vizsgálat felesleges, akkor nem kell elmenni. Én pl. nem mentem afp-re. És mi az, hogy be kell menni ultrahangra? Ha voltál magánrendelésen az ugyanolyan jó. Én egy sztk=s ultrahangon és terhesgondozáson sem voltam, minek, ha mész magánban? Így ki lehet kerülni a várakozást, a védõnõhöz meg idõpontra mentem, 10 percél többet sose vártam. Hol laksz, hogy ilyen szervezetlen minden? Te is kérhetsz idõpontot, ha õ nem ad!
Nalunkw az elsõnél sem vágnak rutinból
Gátvédelemrõl nem tudok nyilatkozni, de védõnõkkel kapcsolatban csak pozitív tapasztalatom van. Szval kifogtál egy pár mufurc embert, na és? Annyi baj legyen! Inkább relax, így a vége felé ne idegeskedj ennyit! Jó egészséget!
Nem mindenhol vágnak rutinból....3x szültem, nem repedtem, nem vágtak.És az oxit sem adják automatikusan.Legalább is Bp.-en a Szt. István kórházban nem.Én csak az elsõnél kaptam, hogy beindítsa a fájásokat.Az én hüvelyem nem tágult ki-bár biztos nem olyan, mint a 3 gyerek elõtt volt-a férjem szerint.

Miért ugyanolyan típusúak a földönkívüliek?

Legyen szó Reptoidról, Annunakiról vagy akár kis sz?rkér?l mindegyikugyanolyan szabású típusú. Fejük legfelül van, két szemük alatt orlyukuk van és alatta a szájuk. Fülük is ket?. Miért van ez.

Legjobb válasz: Mert könnyebb emberformában elképzelni elfogadni mintha ha egy metamorf lény lenne

Mert könnyebb emberformában elképzelni elfogadni mintha ha egy metamorf lény lenne
amire most irok azt nem én irtam "a lakosság eü állapotának ellenõrzése?!beszrok!!!" mért nem sokkal jobb ufó jelmezbe ellenörizni mint fehér köpenybe kényelmesebXD
a lakosság eü állapotának ellenõrzése?!beszrok!!!
Mert a felsoroltak közül mind kamu?:'d
Kérdésdre válaszolva, a természeti törvények miatt.És az evolúció miatt.A fej van legmagasabban, mert az a legfontosabb.Azon veszel levegõt és eszel ami a legfontosabb, sõt még a látást is legfelülre kell rakni , mert a cipõmagasságból semmilyen lény nem látna sokat. A többit ki lehet taláni...
Vagy hol legyen a szemük, ha nem a fejükön?Ez így a legtökéletesebb megoldás.Nehéz élete lenne, ha a hasában lenne a szeme.
Kitûnõ kérdés!Én azt gondolom hogy van pár fajta idegen amiket a szemtanuk leírtak és mindig azzal jönnek hogy azért ilyen kisértetiesen hasonlóak mert klónok. Én pedig még elképzelhetõbbnek találom hogy egyrészt profi álruháról van szó és katonák végzik az elrablásokat megdobva a legmodernebb holografikával, az elrablások több okból is felhasználhatóak, dns mintavétel, a lakosság egészségügyi állapotának ellenõrzése, félelemkeltés, trauma okozása hogy ezáltal is ellenséget találjanak az embereknek, emiatt még több pénz kerül a hadászathoz mert a hatalom a kis emberek "megmentõi". Mindenki gondolja tovább, de az biztos stratégia hogy:a igazság egy kis szeletét kell csak elmondani mert a társadalom úgyis könnyen befolyásolható, könnyen hisz a vezetõinek.
nem ugyanolyanok. 16 fõ típus van. és sok 100.000 alfaj
Nem feltétlenül ugyan olyan típusúak, mert például a diagrónra nem jellemzõek az általad leírtak.
Gyáá!ott a pont!
ez nagyon összetett biokémiai folyamat. mivel mind szén alapú lények vagyunk, az idegen fajokkal együtt, valószínûleg ez a testfelépítés érett meg a túlélésre, illetve vannak fajok, melyeket mesterségesen hoztak létre. ezeknél a fajoknál is érthetõ a testfelépítés.
Mert eljöve közénk az a fantáziátlan emberállat ...aki megbízható jövedemforrást sejtve megteremté néktek a földönkívülieket ---a maga hasonlatosságára (És sokunk szórakoztatására...:)
Szinte minden állatfajnak felül van a feje, a szeme alatt van az orra és a szája. A földönkívüliek miért ne lehetnének ilyenek?Elég érdekes lenne, ha a kezükön hordanák a fejüket, mint valami gagyi rajzfilmben.És nem hiszem, hogy a fejükön járnak.Így a legtermészetesebb.Vagy A száj és az orr azért van közlel egymáshoz, mert közel van a nyelõcsõ és a légcsõ.


Hol?
A kérdező hozzászólása: bármilyen mappában ahol képek vannak... windows7em van egyébként, ha ez számít . minden kép miniatûrje helyén a képnézegetõ ikonjának képe jelenik meg...

Gombás fertőzés után (intim helyen) miért nem teljesen ugyanolyan a szex?

azért kérdem mert azt tapasztaltam hogy els?nek volt ilyenem és azt mondta a doki hogy 2 hét után elfogom felejteni nyugodjam meg csak kezeljem oké is de már 3 hét eltelt semmi bajom de valamiért mégis olyan mintha els?nek lettem volna pasival az a fájdalom stb..

Legjobb válasz: Talán mert még nem múlt el a fertõzés. Amikor nekem mondta a nõgyógyászom, hogy hüvelyi fertõzés is okozhat fájdalmas közösülést, csak néztem rá nagyokat, akkor hallottam ilyet elõször.

Talán mert még nem múlt el a fertõzés. Amikor nekem mondta a nõgyógyászom, hogy hüvelyi fertõzés is okozhat fájdalmas közösülést, csak néztem rá nagyokat, akkor hallottam ilyet elõször.
Újra el kell menned az orvoshoz, nem múlt el a fertõzésed, de ez további kezelés nélkül nem is fog. Vagy a gyógyszer nem volt hatásos (elõfordul, hogy adott szer éppen a te gombádra nem hat), vagy te nem használtad megfelelõen (pl. nem nyomtad fel elég mélyen a kúpot/krémet és így a nyakban megbújtak a kórokozók). Menj vissza és mondd el, hogy továbbra is panaszaid vannak. Kapsz új gyógyszert és ha figyelmesen használod, renbe jössz egy hét alatt. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: de akkor elfog múlni ugye? mert nagyon nem jó így
a párodat is kezelni kellett volna. kezeltétek? ha nem akkor necsodálkozz h fáj a szex, mivel valszeg visszafertõzött. tipikus tünete h megvan a gombád, h fáj a szex. sajnos mehetsz vissza az orvoshoz, és a párodnak is kérjél vmi krémet.
A kérdező hozzászólása: a párom is volt kezelve igen..
Szia! Valószínûleg azért nem ugyanolyan, mert nem gyógyultál meg teljesen, a fertõzés nem múlt el. Én most próbáltam ki egy új hüvelytablettát, a vagilactot és nekem segített, pedig visszatérõ gombás fertõzésem volt... Szerintem próbáld ki! Remélem segítettem...

A fogyás és a súly megtartása miért ugyanolyan diétát igényel?

Arra gondolok, hogy miért nem vihetek be egy kicsivel sem több energiát, ha már elértem a súlyomat? Hisz ha ugyanannyi kalóriánál maradok, akkor fogyok tovább, nem? A súly fenntartásához mi kell? Most olyan életmódot élek, hogy nem eszem semmi cukrosat, szénhidrátosat sem (kivéve rizs, bab, borsó stb.). Ezt egy életen keresztül hogy tartsam fenn? Jól bírom, nem err?l van szó, de amikor az ember dolgozik, más, mint amikor itthon van és azt eszi, amit akar.

Legjobb válasz: Ha nem is ugyan olyan keményet de igen. Ahhoz, hogy tartsd a súlyod pont ugyan annyi kalóriát kell megenned mint amennyit felhasználsz. Ezt ki kell kísérletezni.

Ha nem is ugyan olyan keményet de igen. Ahhoz, hogy tartsd a súlyod pont ugyan annyi kalóriát kell megenned mint amennyit felhasználsz. Ezt ki kell kísérletezni.

Miért kell a babára adni hazahozós ruhát? Muszáj hogy ugyanolyan legyen a kiskabát meg minden? Ha eltérő mintázatú az gáz? Mikor kell megvenni? Mi van ha kisebbet veszek mint amekkora a baba lesz?

Legjobb válasz: Mi van?Mitõl tér el?Ez nem divatbemutató!Nem kell komplett együttesbe hazahozni!Mikor kell megvenni?Hát a várható szülés elõtt 1 hónappal már "illik" készen állni.Az újszülöttekre az 56-os és 62-es méretû ruhák valók.Vegyél pár 56-ost,de pl. overálból,kabátkából,bélelt naciból vehetsz 62-es méretût,legfeljebb felhajtod az ujját/szárát.2gyerekes+30hkm

Mi van?Mitõl tér el?Ez nem divatbemutató!Nem kell komplett együttesbe hazahozni!Mikor kell megvenni?Hát a várható szülés elõtt 1 hónappal már "illik" készen állni.Az újszülöttekre az 56-os és 62-es méretû ruhák valók.Vegyél pár 56-ost, de pl. overálból, kabátkából, bélelt naciból vehetsz 62-es méretût, legfeljebb felhajtod az ujját/szárát.2gyerekes+30hkm
Ez nekem is fura kérdés.Ha kisebb a ruha, mint a baba, nem fér bele, kilóg mindene.Mint általában, ha kicsi valakire valami.Az meg hogy milyen a mintája, mindenkinek szíve joga eldönteni.Én még senkit nem hallottam megszólni, hogy "rossz" mintázatú ruhában vitte haza a gyermekét. :S
ez hülyeség miért kellene ? abba hozod haza a babát amibe akarod spec nekem mind a 3 gyerek ugyan abba a rugiba jött haza nem azért mert az volt a haza hozós hanem mert az elsõnél kaptam anyumtól egy aranyos macis rugit és eltettem most is megvan :-) mivel mind téli gyerek így overall vagy zsák is kellet mondjuk az nem volt egyforma sem a body sem a sapi egyébként divat meg h többet költsön az ember felesleges dolgokra úgyis kell ruhácska majd kikészítesz 2 szettet amit te állítasz össze és ha hozza apa a ruhát majd mondod melyik legyen mármint 2 méretben
Hazahozós ruha. Basszus, ilyen is van már? Szerintem vedd meg, hozd haza benne a bébit, aztán vidd vissza boltba az erõszakos néninek, hogy adja vissza a pénzt, mert még egyszer már nem tudod hazahozni benne a gyereket. Te jó ég, mekkora hülyeség ez.
Te! a gyereket abba hozod el amibe akarod. felesleges dolgokra ne engedd rábeszélni magad. enyém januárban született, igy overallban hoztuk el, de ha kapsz esetleg hasznalt rucikat akkor abban hozod el, senkinek semmi köze. én 62 es cuccokat vettel eleve.58 centivel született 4 kilóval, elég ducika volt:) én is sok mindent vettem neki, de rajöttem h felesleges, lebüfizi, lehányja stb.hiába sikálod nem minden jön ki.lesz még gyerekem drága cuccokat már nem veszek.
Ezt most nem értem. Abban hozod haza amiben akarod olyan mintával, ahogy tetszik. Akkor vedd meg, mikor már megsaccolható hogy nagy lesz e vagy pici. Én 56-osban hoztam haza õket, és elvesztek benne. De vittem 62-est is, ha esetleg nagyobb kéne.
Jajj értelek, hát bárhol vehetsz bármilyen rugit, kisruhát, szettet, vagy ami tetszik, és abban hazahozod. Utána is ráadhatod, ha mondjuk sétálni viszed:D jófej a boltos néni... Én az elsõ babámat egy pamut rugdalózóban hoztam haza (nyári), ketteskét egy plüss macis rugiban, és most a téli kislányomat egy plüssegyüttesben, plüss pulcsi, plüss rugi, erre egy bundazsák, sapi.
Szerintem érdemes egy hónappal hamarabb megvenni. Az én babám egy hónappal hamarabb született, 46 cm volt, ezért az 50-es is nagy volt neki. Nekem az uh-n azt mondták, hogy a 9. hónap végére kb 4 kg lesz és hatalmas. Tévedtek. 2520 g volt. Semmiképpen nem hízott volna 1 hónap alatt 1500g-ot a hasamban. Szerintem az 56-os méret jó lesz, max felhajtod az ujját.
Nem kell egyforma mintázatú. Ha akarod akár használt ruhában is hazaviheted. Senki sem foglalkozik vele. Csak azért kell "hazahozós ruha", mert a kórházban pólyában vannak és azt mégsem adhatják neked és meztelenül sem ajánlatos szállítani egy újszülöttet :D
A kérdező hozzászólása: Mármint ugy értem, hogy a boltban árulnak direkt olyat hogy hazahozós szett a kórházból.Nagyon rám akarta erõltetni a nõ, hogy az kell, de mondtam hogy még várok vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem fogok kiadni egy szettre 6 rugót, majd valami szépet ráadok ami már van itthon:) ) Köszi

Miért ugyanolyan bunkók a kerékpárosok a gyalogosokkal, mint az autósok ővelük?

Lehet tévedek, és mindenképpen tisztelet a kivételnek, de olyabá t?nik, hogy a figyeljünk egymásra, meg nekünk is jogunk van közlekedni csak addig igaz, ameddig róluk van szó. Ráadásul egy autósnak/autónak van rendszáma és (legalábbis elvileg) ismeri a kreszt. Egy kerékpáros ezzel szemben azt csinál, amit akar a felel?sségerevonás mindenfajta kockázatat nélkül. Ezt pedig ki is használják.

Legjobb válasz: engem tegnap pont a bicikliútra festett zebrán akartak elütni és még neki állt feljebb. és nem vasárnapi biciglis...

A kérdező hozzászólása: engem tegnap pont a bicikliútra festett zebrán akartak elütni és még neki állt feljebb. és nem vasárnapi biciglis...
Bunkók mindenütt vannak, de az ilyen viselkedés azért nem szokványos azok között, akik régóta bicikliznek. (Aki régóta biciklizik, az általában nem használja a járdára felfestett bicikliutakat a rajta sétálók miatt.)
én eleve bunkó tipus vagyok, de nemvagyok bunkó a gyalogosokkal. csak hogyha a bicikliuton vannak. autóval csak akkor bunkoskodok biciklissel hogyha elöttem kacsázik.

Letörölték Play-rõl a Flappy Bird-ot? Miért? És a clumsy bird ugyanolyan? CSak nekem nem sikerül a 3. tól továbbjutni? :D

Legjobb válasz: Szinte ugyanaz a kettõ :D Nekem 25 a rekordom osztálytársamnak 65... :/ ugyanazt éred el mindkettõvel

Szinte ugyanaz a kettõ :D Nekem 25 a rekordom osztálytársamnak 65... :/ ugyanazt éred el mindkettõvel
Talán az indexen írták a tech részlegben hogy aki csinálta a játékot, nem bírta elviselni a hirtelen jött hírnevet, és letörölte a játékot a playrõl, annak ellenére hogy heti 50 000 dollárt keresett a reklámokkal amik a játékban vannak.
De kb. ennyibõl áll rákeresni ha kel... [link]

Miért nem ugyanolyan a Galaxy Ace és az Ace 2 androidja mi lehet a baj?

például erre gondolok: ez az ACE 2

Legjobb válasz: Mivel van vagy 1 év különbség a kettõ telefon között, és az Ace 2-õn frissebb a szoftver. Az én Ace 2-öm már ilyen van: http://static.androidnext.de/samsung-galaxy-ace-2-jelly-bean.. Ezt én raktam rá, hivatalos frissítés.

Mivel van vagy 1 év különbség a kettõ telefon között, és az Ace 2-õn frissebb a szoftver. Az én Ace 2-öm már ilyen van: http://static.androidnext.de/samsung-galaxy-ace-2-jelly-bean.. Ezt én raktam rá, hivatalos frissítés.
A kérdező hozzászólása: semmi lehetõség nincs hogy az enyém is hasonló legyen mint a másik ace 2 vagy mint a tied?
Jah és amúgy attól h 2.3.6 van az Ace-n nem biztos h ugyan olyan mint az Ace 2.
A kérdező hozzászólása: értem és nem lehet olyat rakni rá?
Nemhiszem
A kérdező hozzászólása: de káár na mindegy kövi alkalomkor tanácsokat kérek teló ügyben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!