Találatok a következő kifejezésre: Miért ugrál mindenkire (4 db)

CS-ben miért ugrál mindenki?

Legjobb válasz: Örülnek vagy utnatkoznak vagy csak a golyók elõl próbálnak elugrálni.

Örülnek vagy utnatkoznak vagy csak a golyók elõl próbálnak elugrálni.
A cs az a counter strike te láma..amúgy meg azért ugrálnak hogy ne tudják öket pontosan bemérni
én B-ben ugrálok azaz bugyiban mi az a CS ?

Miért ugrál folyton mindenkire a kutyusom? Hogy tudnám leszoktatni erről?

Persze jatekbol csinalja eszt.De idegenekre is raszokik,hogyan tudnam leszoktatni errol?(7 honapos nemetjuhasz)

Legjobb válasz: Még fiatal és azért. Idõ és türelem kell hozá. Mondjuk az én kutyusom is ezt csinálta. Sajnos õ úgy szokott le róla, hogy egy járókelõ belerúgott szegénykémbe! :( Azóta nem ugrál, csak ha a lehajolnak hozzá és viszonozzák a szeretetet.

Még fiatal és azért. Idõ és türelem kell hozá. Mondjuk az én kutyusom is ezt csinálta. Sajnos õ úgy szokott le róla, hogy egy járókelõ belerúgott szegénykémbe! :( Azóta nem ugrál, csak ha a lehajolnak hozzá és viszonozzák a szeretetet.
helo ugy kell, hogy kersz magadhoz egy segito tarsat elore is es mesz a kutyaval ha elkezd ugralna ra, akkor o tegye kulcsba a kezet vagyis fonja ossze es ne nezzen ra ha abbahagyta es turewlmes adjon neki jutalomfalatkat!!es dicserje meg , meg fogja tanulni , hogy hogyha nem ugral akkor adnak neki valamit!!de akkor mar oleg lessz a dicseret is egymagaba!
vagy elviszed kutyasuliba ez az egyik variáció, a másik te tanitod be: mikor ugrana valakire az illetõ forditson neki hátat a kezét nem emelje a magasba fogja össze, ezt többször ismételjétek meg induljon el ismét és ha ugrana a kutyus, forditson hátat, majd mikor már nem ugrál a kutyus akkor jutalomfalatot adni, igy berögzül a fejébe. Ha nem marad a kutyasuli! sok sikert!
Valaki azt mondta nekem, õ a kutyáját úgy nevelte le errõl, hogy ha ráugrott, akkor õ a hátsó lábaira lépett. Nem tudom mennyire eredményes, gondolom nem tiszta erõbõl értette. Én úgy csináltam az enyimekkel, hogy ha rámugrott rászoltam, hogy lefelé, és nem mozdultam. Ha õ sem, megint rászóltam határozottabban, és még mindig nem mozdultam. Aztán mikor leugrott megdicsértem, (de nem jutalomfalattal), egyszerûen szavakkal. Szerintem próbáld ki mindkettõt, vesztenivalód nincs.
Elsõként hadd jegyezzem meg, hogy annak a marhának aki rálépett a kutya lábára örömmel rátennék az õ lábára egy raklap téglát. A legjobb megoldás, ha a kutyus felugrik és Te egyszerûen hátralépsz és rászólsz, hogy nem szabad. Amikor megint felugrana, akkor meg kell ismételni. Bõvebben itt is olvashatsz a dologról: http://www.kutyapszichologia.hu/2007/09/07/ha-a-kutya-felugr..
Elsõsorban rád ne ugráljon!...a találkozók alkalmával ha nem túl heves a kutyus akkor csak egyszerûen figyelmen kívül hagyod amíg ilyen izgatott, ideges -nem kerülöd ki, nem lépsz hátra, mész a dolgodra...-akkor foglalkozol vele amikor teljesen nyugodt...ha nagyon rámenõs, akkor egy határozott érintéssel kizökkented az írásból és megvárod amíg behódol, megnyugszik... Idegenek esetében pedig használj pórázt, az ugrás pillanatában rántsd oldalirányba...lehet neked ez játék de a kutya elméjében ez a privát tér megsértése...az egyik legtiszteletlenebb viselkedésforma, ha egy másik kutyát üdvözöl így, könnyen verekedés lehet az eredménye...!
*írásból=ugrásból:)

A macskám vajon miért ugrál rá mindenki lábára?

Legjobb válasz: Fiatal cica? Akkor barátságos és játszani szeretne.

Fiatal cica? Akkor barátságos és játszani szeretne.
Ha kiscica, akkor játszik. :) Kiscicák imádják egymást is megijeszteni, utána birkóznak. Anyósomék kiscicája rendszeresen ránk/rájuk ijeszt, nagyon oda kell figyelni mikor hová lépünk. Aranyosak :) :) Ha felnõtt cica, akkor nincs ötletem, de persze lehet olyan játékos, mint egy kölyök macska, az én vörös kandúrkám is hihetetlenül játékos :)
A mienk a macskák Chuck Norrisa: pusztán játékból arc magasságba ugrik a padlóról. A fiam, mielõtt elindul a tálcáján a forró levessel, elõtte bejárja az útvonalat, nincs-e repülõ macska veszély :) Ehhez képest ez a rámászás elég lájtos.
Tudod kire ugráljon, egyszer karmolna meg felrúgnám azt többet nem ugrálna. Próbáld ki!
Igen, játszani akar. Ha ilyenkor karmolja és harapja a megtámadott lábat, sikítani kell, és eltávolítani a macskát. Egy idõ után megtanulja, hogy ezt nem vesszük jó néven. Sokat játssz vele, fáraszd jól ki kergetõzõs meg ugrabugrálós dolgokkal, és akkor nem támad lábra.
Hát az elején az én cicám is ezt csinálta, de aztán kinõtte...
A mi kiscicánk is nagy "lábvadász". Elkapja 4 lábbal és harapja, nem ereszti:) Sikíthatok én neki ahogy akarok, le sem lehet fejteni a lábamról, úgy szereti ezt csinálni. Azért remélem kinövi mert elég fárasztó így mászkálni a lakásban.:)
Játszik a kis pocok :) Nekem még kis csibabáim csinálták, hogy ráültek a lábunkra, aztán rájöttünk hogy a kis drágáimnak fázik a tappancsuk a kõpadlón...:( de a zoknit nem igazán tûrték meg, a ruhácskát már inkább.

Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő már milyen érett, és mindenki mást leszólnak, aki nem akkor vesztette el, h maradi. Ez nekem vicces. Ha már éppen annyira nem bánták meg, akkor miért pattognak? 19, l

Legjobb válasz: Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, de soha nem bántam meg. Nem is értem miért kellene ezt megbánni??? 23/F

18:50 Még több ilyen 15 évest!!!! ;)
Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, de soha nem bántam meg. Nem is értem miért kellene ezt megbánni??? 23/F
18:45-össel értek egyet. azért egy fiú szüzességének elvesztését ne hasonlítsuk már egy lányéhoz. amúgy meg még szerencsére vannak normális gondolkodású 15 évesek, de az a gáz, hogy már lassan õk lesznek kicikizve, amiért nem vesztik el ennyi idõsen. elég szánalmas. én örülök, hogy normálisan neveltek a szüleim.. 15L
Azért a fiúk kicsit máshogy vannak összerakva, fõleg lelki/pszichés szempontból. Egy nõnek be kell fogadni valakit a testébe, oda kell adni magát, kitárulkozni, és legtöbb esetben még fájdalmat is érez. Egy fiú pedig "csak" behatol, ad, és csak jót érez..és persze "szórja a magvait". Tehát a kettõt ne hasonlítsuk egymáshoz.
Sokan nem acélozzák meg elméjüket, lelküket, szívüket, és berántja õket a média/közösség/többség mézesmadzagszerû "the easier path" hívószava. Mennyivel könnyebb olyannak lenni, mint amilyennek elvárják? Mennyivel könnyebb megvenni/megtenni azt, amit sok más ember is megtesz. Most a tizenévesek körében a pofázz minél hangosabban, kompromisszumok és ész nélkül, és ami nem egyezik azzal, amit a korabeliek mondanak, mondd csak simán "szánalmas"nak. Ez van.
Ja és 18:51-es válaszoló rávilágított a lényegre! Ez a kategória 18 éven felülieknek van!
Hello! Nem tudom ki hogy van vele, de engem k.rvára zavar hogy gyerekeknek ilyesmiken jár az agya és nem azon, hogy hogyan váljanak egy olyan felnõtté aki meg tud élni a mai viszonyok között. Szerintem iszonyatosan el vannak kényeztetve, unatkoznak, nincsenek lefárasztva a túlzott szabadságmániák miatt és a gép elõtt ülve ilyesmiken gondolkodva ilyesmiket írogatnak egy FELNÕTTEKNEK fenntartott fórumba. Na szóval ez engem zavar.. CSÁÓ
A kérdező hozzászólása: ehh.. egy 12 éves?? ez vicces. nem tudom, h hova fajul ez a világ, nem vok maradi, de azért ami sok, az sok.
én 15 éves srác vok kb 2-3 hónpaja 12 éves oktatzott ki h mien ciki hogy szûz vok még..xDszánalmasak egyszerûen...és már lassan én szégyellem magam h ilyen nevelést kaptam:S
A kérdező hozzászólása: és a 13 éves azért pisis a szexhez, nem gondolod???
természetesen nem 18 évest, kb a 13-15/16 éves korosztályt
hát pedig én nem egy nagyon durva, beképzelt választ olvastam ilyen kérdéseknél (menjél vissza babázni stb)
A kérdező hozzászólása: kamasz.. egy 18 évest nem pisiznek le, sztem õk se. de itt sokkal fiatalabbakrol van szo.
én inkább sok 20-30 évest látok itt, aki lepisisezi a kamaszokat, ha érdeklõdni mernek a szexualitásról
A kérdező hozzászólása: utolsó, örülök, h vannak még normálisan gondolkodó emberek :)
A kérdező hozzászólása: errõl beszéltem én is.. és lehurrognak, h én már kiöregedtem, és csak irigy vok rájuk, h õk már 14-15 évesen nem szûzek. na, ezen tudok a legjobbat röhögni.. :D h irigy vok, haha.
Hát figyelj én ezen már nem is filózok, felõlem pattogjanak, annyi az eszük is csak, látszik hogy sem agyilag sem lelkileg nem érettek, nameg viselkedni is nem nekünk kell õket megtanítani, szerencsére még vannak azért kivételek, csakhát mindig azoknak jár a szájuk meg érzik nagy helyen magukat akiknek jobb lenne befogni, és még nekik áll feljebb. Még csak annyi, hogy van akinek jól összejön, még ha korán is kezdi, van aki meg testileg lelkileg kiélt már idõnap elõtt, szóval ez változó.Remélem nekem normálisabb gyerekeim lesznek, és ennyi idõsen nem a szex lesz az elsõdleges tevékenységük.
a 13 éves kicsi a szexhez, ez tény nem pisis viszont ezekben a kérdésekben nem feltétlen arról volt szó, hogy lefeküdjenek valakivel v nem a bunkó nagyobbja már azt is kifogásolta, hogy minek neki barát-barátnõ, miért akar csókolózni stb, az említett stílusban és õk nevezik magukat felnõttnek
Aki 14-15 évesen elveszti a szüzességét, abból 20 éves korára (amikor még mindig lehet rá mondani, hogy gyerek), olyan kiégett QRVA lesz, hogy sírni való!
az a legszebb hogy az ilyen agyilag 0 hidrogén szõke plázapitsák hiszikazt maukról h õk tudnak mindent õk a legjobb fejek stb....ha ez nem elég akk cigiznek piálnak...biztos énkaptam [email protected] nevelést h nem járok buliba meg shova...em cigizek piálok stb..:S
Hello! Szerintem mindenki foglalkozzon a maga dolgával és nem kell kritizálni senkit mindenki vállalja a felelõsséget a tetteiért ha jó ha rossz dolog származik belõle! És ez a fõ kérdésre vonatkozó fiatal de felnõtt gondolkodásúaknak is szól!CSÁÓ
A kérdező hozzászólása: de a 16 az már egy kicsit más. sztem.
16:18-as kommentel tökéletesen egyetértek! A kérdezõnek: "...nem hiszem, h ezek mind olyan érettek lennének, mint amilyennek tartják magukat..." Nem hiszed? Te egy ilyen "nem hiszemre" alapoztad az egyéb hozzáfûznivalódat? Képzeld, én 17 voltam, amikor a barátnõm 16 és rendszeres - valmint nagyon is szines - szexuális életet éltünk (pedig nem tegnap volt). Ja! ...És azóta már 19 éve a feleségem, és tök boldog házasságban élünk. Én hanyadik vagyok aki erre a kérdésre ilyen választ adott? Lehet hogy te nem hiszed, ettõl még vannak érett és komoly gondolkodású emberek 18 alatt is. Ez van. Ha tetszik - ha nem!
van aki korán felnõ, korán érik. ezt el kell fogadni, ez van.én is ilyen vok, de nem szólok le senkit, mert még én se szexeltem, de azérthozzászólok.
Azzal egyetértek, hogy idegesítõek ezek a kérdések. De most csak úgy kíváncsiságból utánanéztem, hány éves lányok teszik fel ezeket. Átnéztem a fogamzásgátlás kategóriát úgy 5 oldalra visszamenõen, és ha ilyen címet láttam, elolvastam a teljes kérdést és a kérdésfeltevõ késõbbi megjegyzéseit is, igen, ilyen ráérõs munkahelyem van :) ). nincs adat 18 nincs adat nincs adat 17 nincs adat 21 nincs adat nincs adat nincs adat nincs adat Namármost lehet, hogy az összes ilyen kérdés mögött, ahol nincs megadva életkor, 14-15 éves lánykák rejtõznek, de ezt nem tudhatjuk biztosra, illetve látjuk, hogy a nagykorúság sem jelenti, hogy az illetõ kész felelõsen élni szexuális életet. Én kb. 11-12 éves koromban megkaptam a szexuális nevelést az iskolában, elõváladékkal meg mindennel, ahogy, gondolom, mindenki más is. Úgyhogy sztem ez után a kor után már tényleg csak egyéni felelõsségérzet kérdése. Az meg, mint már mondtam, szerintem nincs korhoz kötve.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, h ezek mind olyan érettek lennének, mint amilyennek tartják magukat. szexeljenek, nekem mind1, de akkor ha már annyira érettek, akkor ne legyen minden nap annyi olyan kérdés, h " lehete terhes? "
A kérdező hozzászólása: a csók még belefér. én is 15 voltam, amikor elõször csókolóztam. sõt, nem is voltam még 15. de azért a szex az már sok.
Mármost én "pattogást" ezen az oldalon csak azoktól olvasok, akik kényszeresen ítélkeznek mások felett, mert õk annyival jobban tudják, hogy mikor SZABAD elveszíteni az embernek a szüzességét. Komolyan, kb. minden nap van itt ilyen kérdés, és mindig ugyanaz a prédikáció. Egyébként 27 éves vagyok, 22 évesen vesztettem el a szüzességemet, tehát én nem vagyok képviselõje se ennek a korosztálynak, se ennek a hozzáállásnak. Viszont talán egy picivel többet láttam, tapasztaltam, ezért nem állítom a saját értékeimet erkölcsi piedesztálra, és nem ítélek el másokat csak azért, mert õk máshogy keresik a boldogságot. Ja, és fõleg nem követem el azt a hibát, hogy életkor alapján ítélem meg emberek érzelmi, intellektuális fejlettségét. Ugyanis van, aki 14 évesen is képes boldog, kiegyensúlyozott, felelõs szexuális életre, van, aki egész életében nem jut el idáig.
én 14 wagyok és meg kell, hogy mondjam igaza wan a kérdezõnek.Mert sajnos mostanában tényleg ez a "divat". Bár mondjuk én még nem is csináltam semmi olyan a suzájra puszin kívûl nem érzem úgy h lemaradtam wolna. a 17-et biztos kivárom.sztem azért többen is így vannak vele, csak sokan azt hiszoik ettõl menõk lesznek.és sok minde kinek csak a szája angy és még nem is volt pasival sehogyan sem.
A kérdező hozzászólása: ugyanezt te is megteheted :D
Sok 13-14 éves csak mondja, hogy nem szûz, mert nem akar beégni a többiek elõtt......
azért ez a 14 évesen elvesztem a szüzességemet duma sztem inkább lányokra jellemzõ akik megkuratják megukat vmi diszkóba vagy akár mi
14 évesen vesztettem el a szüzességem, nagy nagy szerelem volt ami utána még 7 évig tartott. Soha, egy percig sem bántam meg, a mai napig tökéletes a szexuális életem. Viszont én nem beszélek ilyenekrõl, de ha konkrétan rákérdeznek, elmondom, mert nincs mit szégyelljek..! 23L
Igy igaz sajnos:/
Nem is azt mondtam, hogy ne írj. Egyébként csak nézz szét, hogy a kategórián belül a legtöbb kérdezõ 18 év alatti..már rég el van cseszve..:)
18:54-es vagyok. Én csak a véleményemet, illetve tapasztalatomat írtam le... Azt hittem ez az oldal azért van. Néha egy vélemény is magában rejtheti a választ. Másodszor pedig ezt a kategóriát nem is szabadna olvasnia ennek a korosztálynak (18 éven aluliakra gondolok).
18:54 Mi nem általánosítottunk. Te se tedd. Ti jól csináltátok, mások nem. Tudod, akinek nem inge, .....
18:43-as vagyok. Az akkori barátnõmnek is jó volt, ugyanolyan idõs volt mint én. Két évig voltunk még együtt. Soha nem bánta meg, mái napig ismerem -jó viszonyban váltunk el- és most is örül neki, hogy én és akkor voltam neki az elsõ -ahogy õ nekem...
Biztosan megbánják, ha nem most, akkor egy-két év múlva.Csak szeretik az eszüket játszani, és nagynak tûnni.
Nekem meg az a vicces mikor sok 19 éves lecsúszott szûz lány más dolga nem lévén..., itt pattog, hogy miért ilyen hülyék a 14-15 évesek.....
19:58 Pont az ilyen 15-évesekrõl beszélünk.. Nem voltam lecsúszott 19 éves, azért vártam addig, mert nem voltam készen a dologra..lehetett volna sokkal-sokkal hamarabb is, mert nem vagyok egy bányarém..csak nem adtam magam oda minden jöttmentnek egy discos flört után..
Jaj, kérlek, ne általánosítsunk. Én is 7 éve, 14 évesen veszítettem el, és se nem bántam meg, se nem lettem k_rva. Persze, egy 14 éves lány sebezhetõbb, és máshogy reagál egy csalódásra, de azért nem kell reflexbõl köpködni.
na hát gratulálok hozzá, ezt az oldalt nyomtasd ki, és jelentkezz Sólyom Lászlónál a Magyar Köztársasági Érdemrendedért
A kérdező hozzászólása: pl. attol vok jobb naluk, h nem b.sztak meg még szinte gyerekkoromban.
A kérdező hozzászólása: és ha igen? nem arról van szó, h szûz vok, és irigykedek a tinikre, akik fûvel - fával összefekszenek. na, erre akartam csak felhivni a figyelmet.
Egyébként ez a kérdés épp úgy felesleges, mint amiket felhoztál példának. Akkor mitõl vagy jobb náluk?
Az életemet is fel mertem volna tenni arra, hogy a válaszom után a kérdezõ írni fog, mert bizonyítania kell, hogy nem szûz. Nahát......D
A kérdező hozzászólása: 19 vok, de nem szûz. nem tom, mirõl beszélsz. akkor se tudok egyetérteni az ilyenekkel, akik nem bánták meg. szerencséjük volt. de a legtöbbje csak itt ugrál, h fuuu, õ már nem szûz. aztan meg jönnek a hülye kérdések, h lehet-e terhes, ha a barátja kivette mielott. :) )
nem kell az: egy
19:58-as vagyok: Most pofára esés lesz mert 21 egy vagyok, de biztos kamuzok...
ha te 14 évesen megtetted volna, akkor te is pattognál... nem tetted ezért a másik oldalon pattogsz. ennyi.
Szerintem nevelés hiánya+a média a hibás. Egyébként én is azt mondom, hogy megbánják ha felnõnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!