Találatok a következő kifejezésre: Miért tesznek olyan kérdéseket (28 db)

Azért amiért Te!O.o:)
Mert miért ne tennék fel sokszor a "Miért teszik fel olyan sokszor ezt a kérdést" kérdést? Te is feltetted a "Miért teszik fel olyan sokszor ezt a: miért teszik fel olyan sokszor ezt a kérdést, kérdést?
Éppen azért teszik fel : mert azért teszik fel, hogy feltegyék ezt a kérdést.
MERT EZ EGY ÖRÖK KÉRDÉS!

Orbán miért nem ismeri el, hogy egyszerûen csak fél tévés vitára kiállni? Ugyanúgy mint, hogy azt se lehet elõre tudni, hogy hol lesz, mert akkor az nagy médiumok újságírói is oda mennek és olyan kérdést tesznek fel ami kellemetlen.

Neki az sose megy, mert mindig belebukik abba és nem tud jól válaszolni a kérdésre, mint azt korábban se tudta.

Legjobb válasz: "A felsorolt érvek között nem szerepelt, hogy amikor Orbán 2002-ben és 2006-ban utoljára leállt vitázni, akkor az balul sült el, és mindkétszer ki is kapott a választásokon." Akkor mindig jól tud "hazudni" mikor nem azonnal kell dolgokra válaszolni, hanem elõtte jól meg lett fogalmazva a kérdésre a válasz. Pl a saját párthû médiumnál tesznek fel kérdést, bõven meg van adva, hogy mi lehet az. Valahogy kényes kérdést nem szeretnek feltenni, amire Viktor nincs felkészülve.

A kérdező hozzászólása: "A felsorolt érvek között nem szerepelt, hogy amikor Orbán 2002-ben és 2006-ban utoljára leállt vitázni, akkor az balul sült el, és mindkétszer ki is kapott a választásokon." Akkor mindig jól tud "hazudni" mikor nem azonnal kell dolgokra válaszolni, hanem elõtte jól meg lett fogalmazva a kérdésre a válasz. Pl a saját párthû médiumnál tesznek fel kérdést, bõven meg van adva, hogy mi lehet az. Valahogy kényes kérdést nem szeretnek feltenni, amire Viktor nincs felkészülve.
Sokan hivatkoztak a 2006os vitára, ahol valóban Gyurcsány fölényeskedett, de ennek az oka a választások után ki is derült. Ugye emlékszünk még a 2006os zavargásokra és az igazság beszédre? Hazugság cunamit nem kell lehet kivédeni .
A kérdező hozzászólása: ma 15:28 Nem azért de úgy mint Fletó úgy Viktor is tarthatna egy olyan beszédet. Neki se lenne üres a mondanivalója, hogy mi mindent hazudtak. Ott ülnének az emberek napokig.
A kérdező hozzászólása: "Hazugság cunamit nem kell lehet kivédeni ." EZ pontosan igaz arra is, hogy Orbán nem tudná kivédeni mindazt amit hazudott nem is csak az elmúlt 4 évben.
2010ban volt vita? Ki volt hatalmon? 1998ban volt vita? 1994ben? 1990ben? Vitázni akkor kell, ha az eredmények alapján nem eldönthetõ, hogy kire kell szavazni ... Ma egyértelmû, hogy a fidesznek ez a vita teljesen felesleges... Toronymagasan vezet és nem kell meggyõznie a választókat arról, hogy mit csinált a kormánya az elmúlt 4 évben, mert másról se szól a kampány.
2010ben se állt ki Bajnai Gordon vitára, se a jobbikkal se az lmpvel ... szóval érdekes, hogy pont õk a leghangosabbak.
Fideszes gondolkodásmód: az ellenzéknek kellene szégyellnie magát, hogy (elvileg) jogállamban nyílt vitára hívják a jelenlegi miniszterelnököt.
Ilyet nem lehet megcsinálni egy demokráciában. Ki kell állni.Ebbõl is jól látszik, hogy miféle ember ez? Elbújik egy vita elõl, de a kertje végében stadiont építtet egy senkiféle" falusi klubnak, ahová soha senki nem fog igazán elutazni. Ennyire fél a nyilvánosságtól és az õszinte, nem az Õ szája szerint nem elõre beadott kérdések bizonyára zavarba is hozhatják.Mint ahogy ezt már többször át is élte./2002, 2006, 2008/Retteg ettõl, valószinûleg sokan dolgoznak azon, hogyan "mossák ki ezt a szart.".
A kérdező hozzászólása: "2010ben se állt ki Bajnai Gordon vitára" És neki akkor miért kellet volna kiállni? Nem õ volt a jelölt. Sõt most se.
Ja, mert õt demokratikusan a nép választotta meg . Elõtte önkormányzati miniszterként a csõd szélére jutotta az önkormányzatokat (érdekes módon, pont akkor kellett önkormányzatok felelõsségét növelni, amikor "hála a gyurcsány i-gazságbeszédnek" az mszp elbukta az önkormányzati választásokat. persze a forrásokat továbbra is a kormány adta az önkormányzatoknak. ) Majd gazdasági miniszterként tevékenykedett a válság kezdetétõl. Az országot végül, az szdsz megújult támogatóival a független szakértõnek kikiáltott korábbi Gyurcsány miniszter kapta, ahol fõ feladata az imf hitel lehívása az imf követelések ("kötelezõen betartandó ajánlások") betartása. Ma tudjuk milyen sikeres ez a program, görögök, portugáloknál nagy a jó lét .... 4 év alatt 50% nõt az adósság Éljen a butaság!
Ugyanazt kéne csinálni, mint annak idején a sakkban, amikor Bobby Fisher nem állt ki Karpov ellen 1975-ben a sakkvilágbajnoki döntõre, és mindenféle kifogásokat talált ki. A FIDE azonnal elvette a világbajnoki címét.Ez kellene Orbánnal is, senki nem teheti meg, hogy a demokráciát semmibe véve annak föléje helyezze magát.Tehát, ha nem vállalja a vitát a kihívókkal, akkor autómatikusan elvesztené a miniszterelnökséget. Megjegyzem ezt próbálná valaki, mondjuk Amerikában, vagy a németeknél megcsinálni. Másnap már be sem kellene mennie a hivatalba... Ez egy teljesen süket ember, aki tejhatalmúnak képzeli magát.És ez oktatja 4 éve Európát.
A kérdező hozzászólása: ma 14:51 Jobban teljesítünk? Az államadósság nemrég újabb csúcson volt, úgy, hogy közben a 3000 milliárdos magánnyugdíjat bekebeleztük. GDP növekedés? Nem is olyan nagy mint õk azt gondolták volna. Ha még emlékszünk matolcsy szavaira, mikor mínuszban volt? AZ is növekedés. Ja csak azt nem mondta, hogy merre. Akkor a szegénységgel mi a helyzet? Ja hogy egyre magasabb. A jövedelemkülönbségek? Azok is. egyedül a legolcsóbb kampányfogás a rezsicsökkentés volt. Nekik semmibe nem kerül, csak egy törvénybe, viszont az emberek bezabálják. AZtán meg ezt kell mindenhol nyomatni. Ha annyira csak az emberek érdekét nézik akkor megteszik sé neme agyonreklámozzák és nem erre építik a kampányt. A vak is látja, hogy csaka kampány miatt kellet. Különben már kormányváltáskor is lehetett volna meglépni. Ja akkor nem fontos, mert az emberek mostanra elfelejtették volna. Ami a legszebb a kormáényzásuk alatt az az ész nélküli államosítás. Azt mondják az oktatás milyen jó votl a központtal. Majd mikor a kormánybiztos aki ennek a felderítésére odaküldtek és megmondta, hogy nem jó, akkor máris nem kértek a munkájából tovább. Ja hogy van akkor ez? Ha valaki nem bólogat neki, akkor annak kuss és hazudik? Ezt hívjuk DEMOKRÁCIÁNAK? Na meg azt ne nézzük mit ttettek a demokráciával az elmúlt 4 évben. Mostanra már ez egy vicc a magyar szótárban. Aki szerint jobbak vagyunk annak egészségére és csak szavazzon ezekre a senkikre..
Orbánt már Vona Gábor is hívta vitára, sõt újabban Schiffer is vitázni akar vele. [link] Teljesen jogos, hogy az ellenzék vitázni szeretne, de az is jogos, hogy Orbán hárít. Azt viszont érdekesnek tartom, hogy Mesterházy-t ezzel a furcsa indokkal koptatta le, Vonát viszont szóra sem méltatja. Ez szerintem elég szánalmas a részérõl.
Úgyis tudja mindenki.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Orbán a TV vitákban többször nagyon furcsán szerepelt.Tulajdonképpen az általa mindíg külön "nagyrabecsült" Horn Gyulát tudta eddig egyértelmüen 1998-ban megfogni, és ott egyértelmüen Õ volt a jobb. Akkor gyõzött is, de igazából amit ma már kevesen tudnak az akkori FKGP, és Torgyán segedelmével tudott miniszterelnök lenni.... A másik emlékezetes vita a 2006-os Gyurcsányi eset volt, ahol a nagyon rafinált Fletó nagyon megforgatta, és akkor egyértelmüen vereséget is szenvedett, és ki is kaptak az elõrejelzések ellenére. Nálunk nagy szerepe van a TV vitának, mert ott aki gyõz az lehet-a tapasztalatok szerint a miniszterelnök.Ebbõl kifolyólag Orbánnak óriási a vesztenivalója, és nyilván megpróbál kibújni, mert az elképesztõen nagy munkával elvégzett 4 évi eredményeit is elveszítheti, ha egy két rosszul megadott választ betesz a vitába. Ez nagyon veszélyes lehet számára, egy ilyen vita, lehet be sem vállalja, mert nagyon tart ettõl. Látszik rajta, egyszerûen még a témát is elkerüli, mint az egész pártja.
Miután még a retorikai képességekkel nem rendelkezõ Meggymag is erõlködés nélkül elkalapálta (hála annak hogy Surányi dobott neki egy fülest) 2002-ben, Viktor szerintem senkivel nem áll le vitatkozni senkivel. Hisz láthatóan a személyes karizma varázsa csak addig marad, míg egyedül van. Amúgy a választási vita általában egy szoros versenyt hivatott mindig eldönteni valamelyik oldalra, ami most speciel állatira nincs jelen, ahogy 2010-ben sem. Itt csak arra lehet fogadni, hogy jön-e az újabb kétharmad illetve, hogy négypárti marad-e a parlament.
Vityó csak azért tud szépen beszélni, mert jól fizetett szövegírók, kommunikációs tanácsadók mindent a szájába adnak. Egy spontán vitában mukkanni sem tudna.
Semmi értelme, az összes hazudik. 2006ban a böszmének egy igaz mondata nem volt, oylan szinten félre beszélt, hogy azt vitának is nehezen lehetne nevezni.
Még annyit : Ebbõl is látszik, hogy "nincs igazán képben", a beszédeket egy jól bevált stáb megírja, mint tegnap, és ennyi. Nem jól rögtönöz, és ez egy TV vitában, ahol azonnal kell válaszolni ez sorsdöntõ lehet, ott nincs stáb..nincs semmi...csak Õ van. Úgyhogy messze nem olyan jó Õ mint ahogyan elõadja magát, a nagy tehetségével, és a média is ezt sugallja.
Orbán semmit nem ismer el. Amikor még úgy gondolta, vitában is õ a jobb, akkor fontosnak tartotta. Azóta egyfelõl bebizonyosodott, hogy sokan jobbak nála, másfelõl õ döntõen hatalmat épít, és ennek eszköztárába nem illik a vita. Vitázni egyenrangú felek szoktak, õ nem ismer el senkit egyenrangúnak. Egyébként pedig kisgyerek korában belenevelték, hogy az "atya" jutalmaz, vagy büntet, de nem tárgyal. Ettõl akkor sem tudna szabadulni, ha akarna.
Igen. Egyetértek. Ezért nem való Õ Európába, mert nem tud, és nem akar vitázni. Nem szokott, mert egy önkényúr nem lehet senkinek vitapartner. Ha nem áll ki, akkor autómatikusan el kellene hogy veszítse a választást, mert ez a demokrácia lényege: a vita, ha nem vállalja nem kell beülni megint 4 évre, mert senkinek nem kötelezõ ott ücsörögni, és a fél Európát állandóan kioktatni. Ez egy teljesen lehetetlen ember, és minél tovább marad annál kényelmetlenebb lesz a saját pártjának is. Ez persze nagyon messze vezet, de minden fideszesnek tudnia kell hogy "urát, és parancsolóját" meddig kiséri el. Azt hiszem sok eszeveszett "párttagnak" érdemes a Bukás cimû filmet leporolni, mert aktuális lesz- vagy ha még nem látták feltétlen megnézni, mert ez oda fog vezetni.
Vitáknak ott van a parlament. Annak semmi értelme nincs, hogy fût fát egymásnak dobáljanak, egyszerûen egyik oldal se tud normálisan beszélni .. az egyik csõdbe vitte az országot, de úgy csinál, mintha jobb helyzetben adta volna át az országot, mint ahogy megkapta 2002ban. A másiknek, pedig nem kell felülni a lóra ragaszkodni kell a tényekhez! Mert a tény az, hogy jobban teljesítünk és európa lassan beéri az országot oyan nagy válság van a kontinensen és Magyarország ebben a helyzetben tud oylan eredményt produkálni, mint 2007ben, amikor még Szlovákia egymás után hozta a 10% növekedést és nálunk 1% alatt vol. Sõt sok tekintetben még 2007tõl is jobban teljesítünk, hiszen a hiány 3% alatt lesz, "szegények adója" infláció, pedig lényegesen alacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: " 4 év alatt 50% nõt az adósság " Most mi folyik itthon??? Orbánék ugyanúgy hitelt vesznek fel csak sokkal rosszabb kamatra, mint az IMF volt. Közben mi lett a nagy államadósság elleni harccal? Nemrég ismét csúcson volt az adósság.

Nem szoktátok a falat kaparni kínotokban, mikor némelyik állatos kérdésben olyan kérdéseket tesznek fel, hogy pl. Miért nyerít kettőt a lovam, mikor meglát, meg miért ugatja meg a kuyám az apámat? !

Szép dolog az állattartás, nekem is van otthon házi kedvenc, de nem viszem túlzásba azt, hogy folyamatosan a reakcióikat figyelem.Szóval, ami sok az sok.Szerintem.

Legjobb válasz: Igen, de nem ezek a legrosszabbak. Nálam a top 2 felháborításban: 1. "-Nagyon rossz állapotban van az állatom, döglõdik, vérzik, mérget evett, elütötték, nem mozdul stb., mit csináljak? SOS!" - Amíg beír, már rég állatorvosnál lehetne. 2. "-Milyen nevet adjak az állatomnak?" - Se az állatot nem ismerjük, se a kérdezõt, se a körülményeket, nem igaz, hogy ennyire fantáziátlan emberek léteznek...

Igen, de nem ezek a legrosszabbak. Nálam a top 2 felháborításban: 1. "-Nagyon rossz állapotban van az állatom, döglõdik, vérzik, mérget evett, elütötték, nem mozdul stb., mit csináljak? SOS!" - Amíg beír, már rég állatorvosnál lehetne. 2. "-Milyen nevet adjak az állatomnak?" - Se az állatot nem ismerjük, se a kérdezõt, se a körülményeket, nem igaz, hogy ennyire fantáziátlan emberek léteznek...
Én pl. azért járok erre az oldalra, hogy jókat nevessek a kérdéseken és a kommenteken. Nagyon vicces dolgok vannak ezen az oldalon. Viszont ami baromira zavar, az amikor olyan ember válaszol aki nem is ért a dologhoz. A nyelvi szekcióban vannak ilyenek, amikor fordítani kell egy szöveget magyarról pl. angolra és olyan válaszokat adnak, amibõl kitûnik, hogy a válaszolónak még alapfokú nyelvvizsgája sincsen! Mért ad az ilyen tanácsot?? Vagy tényleg azt hiszi hogy jót írt? Vagy a másik. Nem értem, hogy valaki mért tesz fel tök alap, 1s alatt google-al megoldható kérdést. pl. Mennyibe kerül egy repülõjegy Londonba? Nos olyan ember aki nem képes megtalálni az interneten a repülõjegyeket, vagy felhívni egy utazási irodát stb. az szerintem ne menjen külföldre! Nagyon pórul fog járni. Aztán amit nem értek. Valaki eljut eddig az oldalig, majd beregisztrál stb. és még ezek után is képtelen beírni a repülõjegy szót egy akármilyen keresõbe??
nem szoktam, ennél vannak sokkal rosszab kérdések, pl:gombás pizzát ettem és megujaztam utána magam, gombás lessz a pin*m?(ilyen kérdés tényleg volt itt)xD
A kérdező hozzászólása: Pfff...errõl most egy nagyon morbid vicc jutott az eszembe: Milyen a vegetáriánus p*na? Kívül retkes, belül gombás. XD
A kérdező hozzászólása: Épp ki akartam lépni, de megint megakadt a tekintetem egy újabb gyöngyszemen: "Kissé elhízott a nyuszim. Milyen fogyókúrát ajánlotok? Általában nyúltápot, almát, kis zöldséget, lucernát, szénát szokott kapni enni! Szerintem az almák miatt hízott el nagyon. Valami ötlet a fogyásra?" :) ) Na, jó éjszakát mindenkinek!

Miért hívják az oldalt gyakori kérdéseknek, amikor néhányan olyan kérdéseket tesznek fel, amik másoknak eszébe sem jutna, és teljesen feleslegesek?

Remélem ezt olvassák a moderátorok is, és sz?rik az értelmetlen kérdéseket.

Legjobb válasz: Na látod ez a kérdés se gyakori

Na látod ez a kérdés se gyakori
mert most már a gyakori kérdésekre általában tudják az emberek a választ. És az értelmetlen kérdéseket pedig azért teszik fel, hogy ne unatkozzanak vagy mert tényleg annyira eszesek, hogy még azt se tudják.

Miért tesz fel valaki olyan kérdést, ami már egy 50x szerepel vagy éppen a google első találata?

Ennyire nem tudunk önállóak lenni 2010-ben?

Legjobb válasz: Szerintem azért mert mindenki a saját kérdésére akarja a választ és nem más kérdésére. Még ha a téma ugyan az is.

Szerintem azért mert mindenki a saját kérdésére akarja a választ és nem más kérdésére. Még ha a téma ugyan az is.
Ezt sem elõször kérdezték. :D
A kérdező hozzászólása: Az igaz, de ebbõl van max. 3-4 összesen, míg egyéb témakörökben megjelenik ugyanaz a kérdés naponta 3x.
Keress rá a gúglin!
szerintem is azért amit az elõzõ írt, de azt mondjuk én sem értem hogy ilyeneket pl hogy "mit fõzzek holnap" hogy lehet feltenni... felmegy akármelyik receptes oldalra és máris ott van 66373572 lehetõség... meg az ehhez hasonló baromságok.

Ha egy terhesegi teszt lathatolag es egyertelmuleg pozitiv, akkor miert kell olyan h. lye kerdesekkel jonni hogy szerintettek is pozitiv? Nem halvanyodik? Meg hasonlo ba. Sagok?

Legjobb válasz: Azért, mert az ember szeret együtt örülni másokkal, és szereti hallani (olvasni), hogy igen barátom, van miért örülnöd, gratulálok! Ugyanakkor sok elsõ gyermekes jár ide szerintem, akiknek még nem feltétlenül van tapasztalata a tesztekkel. Akinek van tapasztalata és kedve, az pedig miért ne segítene, miért ne erõsítené meg a bizonytalanokat. Ezt hívják jóindulatnak. :)

Azért, mert az ember szeret együtt örülni másokkal, és szereti hallani (olvasni), hogy igen barátom, van miért örülnöd, gratulálok! Ugyanakkor sok elsõ gyermekes jár ide szerintem, akiknek még nem feltétlenül van tapasztalata a tesztekkel. Akinek van tapasztalata és kedve, az pedig miért ne segítene, miért ne erõsítené meg a bizonytalanokat. Ezt hívják jóindulatnak. :)
A kérdező hozzászólása: ugy erzem itt sok elkeseredett not akinek nem jon osze a baba azokat akarjak provokalni hogy nezzetek nekem milyen szep pozitiv tesztem van...
:D:D:D
Kedves Kérdezõ! Nem gondoltam, hogy ennyire kiboritott a kérdésem:) ) de ezek szerint megis. Nem akartam provokálni senkit, csak megkérdeztem. És egyáltalán nem dicsekvesbol, hanem azért mert aggódom:) ) Sokáig nem jött a baba nalunk, és nagyon sok olyan kérdéshez írtam, aki akkor tesztelt pozitívat, és velük örültem. Volt, hogy feltettem egy kérdést, hogy ki mikorra nem varja, és mindenkinek sikerült, pedig írtak oda vagy 50en, csak nekem jött meg. Megis mindenkivel örültem:) csak a velemenyeteket szerettem volna kérni, mert mástól nem tudom megkérdezni..
Szia! Nem kell azonnal arra gondolni, hogy csak dicsekedni és másokat bosszantani jönnek ilyen kérdésekkel. Van egy olyan pont ami lehet a 10. de lehet az 1000. negatív teszt után is, amikor egyszerûen már képtelen vagy elhinni, hogy az a második csík tényleg ott van és nem csak te akarod oda látni. A barátnõmnek 7 év próbálkozás és megszámlálhatatlan - teszt után lett egy tökéletesen +, gyönyörû 2 csíkos tesztje. Szegénykém este 10-kor jött át, hogy menézzem tényleg ott van-e vagy csak képzelõdik, mert már nem is hitte, hogy neki ilyen lehet valaha (pjzsmirigyes, PCO-s, IR-es, kétszarvú méhe van)... Ott volt a két csík, de míg az orvos meg nem állapította a terhességet és nem látta UH-n a babája dobogó szívét, egyszerûen képtelen volt elhinni, hogy ez tényleg igaz.

Miért tesznek fel olyan kérdéseket itt az emberek, amihez elég lenne 1-2 szót beírni a Google-ba?

Legjobb válasz: Mert a google kiad egy csomó találatot és szelektálni kellene. Egyszerûbb feltenni ide a kérdést és máris szelektáltabb információt kap.

Mert a google kiad egy csomó találatot és szelektálni kellene. Egyszerûbb feltenni ide a kérdést és máris szelektáltabb információt kap.
Így emberibb.
Ezen már én is gondolkoztam...
Mert társaság hiányuk van.
szerintem is

Miért tesznek fel az emberek olyan kérdéseket, hogy mi lenne, ha?

Történelmi kontextusban egyszerűen nincs értelme feltételes módot használni, hiszen senki sem tudja, hogy mi történt volna - tekintve a változók számát.

Legjobb válasz: Mégis mi lenne, ha nem tennének fel ilyen kérdéseket?

Mégis mi lenne, ha nem tennének fel ilyen kérdéseket?
Épp ez az érdekes benne, hogy senki sem tudja hogy mi történt volna, nem gondolod?
Miért ne lenne értelme? Egy-egy döntés, esemény jelentõségét másként nem is lehet értelmezni, csak ha végiggondolom az alternatívák kimenetelét is. A történelem nagyrészt véletlen események, többesélyes döntések következménye. Ki tudja, egy párhuzamos világegyetemben lehet, hogy a németek nyerték a II. világháborút :)
Véleményem szerint a feltevõk leginkább saját álmaikat fogalmazzák bele ezekbe a kérdésekbe, például feltûnõen sok a "mi lett volna, ha a németek nyerik meg a II. Világháborút", vagy a "mi lenne, ha az USA+EU+Izrael Kína+Oroszország+Irán ellen viselne hadat" jellegû kérdés.
ember=kiváncsi
Mi lenne, ha nem kérdeznél ilyeneket?

Miért törlik az olyan kérdést, ami nem rasszista nem hülyéskedésből teszem fel és károkodás sincs benne? Bezzeg akik direkt marhaságot kérdeznek azokat hagyják.

Csak annyit kérdeztem meg, hogy van e itt olyan, aki jön a Tiszaliget Fesztiválra.. Erre törölték. Jó kategóriába írtam, nem sértettem meg vele senkit.. Ez elég idegesít?.:/

Legjobb válasz: Mivel én nem tudom jelenteni - nem is akarom - ezért már ezt a kérdésedet is jelentette valami paraszt, hogy töröljék. Nagy bunkók járnak ide...

Mivel én nem tudom jelenteni - nem is akarom - ezért már ezt a kérdésedet is jelentette valami paraszt, hogy töröljék. Nagy bunkók járnak ide...
"Van e itt olyan, aki jön a Tiszaliget Fesztiválra?" Erre kb. igen/nem-mel, "igen, én" stb.-vel lehet válaszolni, amivel sok információhoz nem jutsz. Szerintem, ha konkrétabban kérdezel arra, amit tudni szeretnél, akkor megmaradhatott volna a kérdésed.
Ennyi erõvel a szõke nõs, anyósos viccek is rasszisták.Mégis jót nevetünk rajta.
így van az idióta kérdések meg özönlenek meg a magyarokat persze lehet szidni, provokálni :(
A kérdező hozzászólása: Feltûnt.. A moderátor meg lesz*rja hogy tele van az oldal rasszista meg mittudoménmilyen kérdésekkel, a normálisakat jelenti meg törölteti mindenki.. Akkor legyen a weboldal címe gyakorihülyeségek.hu ennyi erõvel..
Csak tippelni tudok, hogy miért talán azért, mert "nem csevegõ oldal" legalábbis nekem is volt egyszer egy hasonló ügyem és nekem ezt írták.
A kérdező hozzászólása: 'Nem csevegõ oldal' Ilyen alapon a kérdések 70%ba bele lehetne kötni, meg azokba amit 11-12 évesek tesznek föl, hogy más csinálja meg a házifeladatukat mert õk lusták.. vagy akik valami lelkisegély oldalnak hiszik a gyik.hu-t.. Hozzáteszem, hogy sok helyen láttam olyan kérdést, ami arról szólt, hogy ki jön X rendezvényre és több hónap után sem törölték.
Gyanítom, hogy abba kapaszkodtak bele, hogy ez nem egy kérdés volt, hanem egy kérés az olvasók felé.

Miért nem képes a nagy többség elolvasni a fogamzásgátlója betegtájékoztatóját? Miért tesznek fel olyan kérdéseket, amikre a válasz ott van leírva?

Csak nekem evidens, hogy miel?tt bármit beveszek, elolvasom a betegtájékoztatót és ha baj van, az az els?, hogy abban nézek utána, mi lehet a gond és ha nem találok választ, csak akkor kérdezek?

Legjobb válasz: Én pl. elolvastam, de biztonság kedvéére megkérdeztem a dokim véleményét és majdnem lehidaltam a válaszától. Konkrétan: hasmenésem volt 5 órával a gyógyszer bevétele után. A tájékoztató 3-4 órán belüli hasmenés esetén írja a póttabletta bevételét, a dokim meg mondta, hogy nem biztos, hogy ennyi idõ alatt felszívódott, akár terhes is lehetek... Ok, nem lett baj, de akár lehetett volna

Én pl. elolvastam, de biztonság kedvéére megkérdeztem a dokim véleményét és majdnem lehidaltam a válaszától. Konkrétan: hasmenésem volt 5 órával a gyógyszer bevétele után. A tájékoztató 3-4 órán belüli hasmenés esetén írja a póttabletta bevételét, a dokim meg mondta, hogy nem biztos, hogy ennyi idõ alatt felszívódott, akár terhes is lehetek... Ok, nem lett baj, de akár lehetett volna
A kérdező hozzászólása: Mondok neked durvábbat! A minap olvastam egy cikket, melyben az állt, hogy 10 órán belüli hasmenés, hányás is problémát okozhat, ha pang a gyomor és nem tud ürülni!!! Na én ettõl hidaltam le. Sosem fogom biztonságban érezni magam :S És arról hallottál, hogy a sok C-vitamin is hatástalanítja a fogamzásgátlót? Mert így van...Egy cikkben napi 1000 mg-ot jelöltek meg kritikus mennyiségként, de nõgyógyásznál utánakérdeztem és azt mondta, már 300 mg felett is veszélyes lehet. És ezek azok a nagyon fontos dolgok, amikrõl a páciensek nagy többségét nem tájékoztatják és csodálkoznak, hogy teherbe estek...Talán az orvosomnak kéne felvilágosítania, nem nekem kéne önszorgalomból olvasgatnom és véletlenül ilyen cikkekre bukkanni...
Szia. Ettõl a c-vitaminos dologtól én is lehidaltam. Én még nem szedek semmit, akartam, de ezek után, szerintem nekem nem lenne megfelelõ. Fájdalomcsillapítót sem vehetek be, se antibiotikumot semmit. Pedig nekem mindig van valami bajom. Egyébként minden orvos ilyen, nem csak a nõgyógyász!!! Háziorvosomat konkrétan én oktatom ki, mert semmit sem tud. Én kérdezek utána a lehetséges vizsgálatoknak én mondom, hogy ide meg ide utaljon be és, hogy mire gyanakszom milyen vizsgálatot kellene csinálni. Mert õ sose tud semmit. De konkrétan az egész kórházban senki semmit. A fogamon is vannak repedések, azt se tudta egy fogorvos se, hogy mitõl van. Aztán egyszer véletlenül találkoztam eggyel, és õ mondta, hogy ez amire én gondolok a meleg ételektõl, italoktól van és elpattan a fog. Vagy ha túl erõsen összeszorítod és bereped, sok embernek van, ennyi. Aztán bármi bajod van simán hazaküldenek egy olyan lappal, . hogy állapota rosszabbodott. És akkor most kihez fordulj? Pff. szánalom. És engem néznek hülyének amikor listával megyek az orvoshoz és kérdezgetek tõle és egy tollal kihúzom amit már átbeszéltünk. És rákérdezek dolgokra és fárasztja, hogy vitáznia kell velem errõl. Hangsúlyozom nem veszekedni, vitázni. Tehát együtt átbeszélni és megoldást találni. Pedig nem beszélek hülyeséget, mert én tájékozódok, mert nekem fontos az egészségem mellett a hitelességem is, tehát jó ha tudom mirõl beszélek.
Az elsõ válaszoló vagyok. Igen, tudok a C vitainról, és az antibiotikumról is. Meg a "baki" óta a 10 óráról is. Szerencséer - vagy nem - nekem ibs-em van, általában ettõl van hasmenésem, ami a vastagbél problémája, így addigra felszívódott a gyógyszer. De ezentúl, amint érzem a jeleket, veszem is be a széntablettát. Ezekután már tudod, ha el is olvassa az ember a tájékoztatót, jobb ha kérdez - mondjuk szerencsésebb az orvostól - mnt hisz feltétlenül a tájékoztatónak :)
A kérdező hozzászólása: A széntablettával is vigyázz! Én is azt szedek és ha azt beveszed, nem szívódik fel rendesen a fogamzásgátló! Ezt is orvostól tudom. Az a biztos, ha mindig védekezel egyéb módon is, ha bibi volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!