Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség előre közzé, hogy (1 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy forgalombol kivont autot az utcárol ellopnak es a sértett kihivja a rendőrséget mi történik?

3

Mi az elfogatóparancs pontos szövege?

7

Mikor lehet ingó leltárt készíteni?

1

Nem abszurd, hogy akit sok ember megölésének előkészülete miatt elítélnek, közben mindvégig megtarthatja a lőfegyvertartási engedélyét?

S. Ábel ellen büntető eljárás indult, mert 20 ember kivégzését tervezte egy bevásárlóközpontban, vagy az ELTE jogi karán. Első fokon két és fél év letöltendő börtönt kapott emberölés előkészületéért, de a lőfegyvertartási engedélyét még ekkor sem vonták vissza. Közben meg a szabályosan tartott fegyverével lövöldözött egy gyorsétteremben, ahol szerencsére senki nem sérült meg. Hogy is van ez?


10

Mi van akkor ha az egyik szulo (apa) elenged dolgozni a masik (anya) nem? Velemeny? Tobbi lent.

17,5 eves vagyok es elszeretnek menni dollgozni.Anyukam paranoid betegsegben szenved(skizofrenia) es olyanokat kitalal ami nem is valos es rendorseggel fenyegetozik apukamnak.Lenne ebbol valami?

3

Rendőrtiszt akarok lenni. Ezek közül melyikre kell jelentkezni?

Bűnügyi igazgatási szak: bűnügyi, gazdaságvédelmi, és pénzügynyomozói szakirány
Rendészeti igazgatási szak: biztonsági, büntetés-végrehajtási, határrendészeti, igazgatásrendészeti, katasztrófavédelmi, közlekedésrendészeti, közrendvédelmi, migráci-
ós, vám-és jövedékigazgatási szakirány

9

Milyen felső és alsó korhatár van most a börtönőröknél? Hogy ki lehet az már vagy még?

1

A magyar nemzetbiztonsági és rendvédelmi szervek milyen gyakorlókat rendszeresítettek?

1

Nem lehet, hogy az óbudai társasházat a Vizovicki robbantotta fel?

10

Mit lehet tenni? megbüntettek 5-ezer forintra nincs keresetem szüleim szegények nem tudom befüzetni még.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!