Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség előre közzé, (1 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Polgárőrnek lenni? Miből áll egy vizsga és milyen egyenruhát kapnak? Azt hallottam hogy olyan mellényük van mint a rendőröknek.

2

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Az év elején más városban laktam. 3 lakótárssal. Hazaköltöztem mert a fiú lakótárs többet akart mint barátság.. és ez a nyomulása már zaklatásba torkollott.. 1 hónap elteltével a rendőrség állt a kapumba házkutatási paranccsal hogy én állítólag elloptam a laptopját.. jó még ezt lenyeltem.. de most meg megint kaptam egy papírt hogy be kell menni meghallgatásra .. most ez mi ? nem volt még elég? mit lehet ilyenkor tennem ? zavar ez hogy így meghurcoltatnak egy rágalom miatt..

1

A tűzoltók lopnak bevetéskor?

A napokban hallottam egy riportot egy nyugdíjas szakszervezeti tűzoltóval, aki sérelmezte, hogy a tűzoltókra új szabályozás lesz érvényes olyan, mint a katonákra. Ekkor említette példaként, hogy eddig is voltak lopások a bevetésekkor, de a polgári bíróságok ítélkeztek felettük, most a katonai fog. No, ez engem nem érdekel, de ha kitelepítenek az ár miatt, akkor simán ki fogják lopkodni az üres házamból az értékeimet. Nyilván!

11

Ha az utas nem köti be magát az autoba akkor őt büntetik vagy a vezetőt?

9

Ahhoz hogy bekerüljek az NKE-hez el kell végeznem elötte valamilyen rendőr szakközepet vagy pedig bármilyen szakközép jó?

1

Még egy évem van suliba, eladói szakmám lesz. Hogyan tovább?

Rendőr, esetleg katona szeretnék lenni. Érettségim nincs.
Milyen lépéseket kéne tennem, hogy a felsoroltak közül, lehessek valamelyik?
Köszönöm

4

1 típusú cukorbeteg lehet rendőr?

Rendészeti szakközépiskola.

5

Tehát ha valaki a TEK hey akarna jelentkeyni akkor min.2 éves rendőri pályafutást kell betöltsön?

1

Valóságban is van ilyen vagy csak a filmekben?

Amikor a rendőr (tipikus filmes üldözés vagy egyéb helyzetben) elkéri a másik kocsiját, kiszállásra kötelezi és elhajt vele, mert az övé megsérült?

Szvsz, nincs ilyen, de nem lepődnék meg rajta, ha 1x egy rendőr elkobozná az autót.

16

Ha van egy bűncselekmény és a nyomozó rendőr kideríti, hogy kit lehet gyanusítani akkor felhívja telefonon a gyanusitottat és teszem fel nem veszi fel az illető mert nem volt telefonközelben akkor próbálja még később hívni az íletőt vagy nem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!