Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség előre (1 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kb mennyi ideig szokták szívatni a rendőrnek tanuló újoncokat?

2

Mit Kaphatok érte? Többi lent .

Augusztus 20.-án bevittek a rendőrök vér és vizeletvételre mert megfogtak ittas vezetés miatt (0.86mg/l) volt a szondán mikor megfújtam. (Ezekért tudom hogy mit kapok/kaphatok !)
2. A lényeg ami érdekel Kb. augusztus 3.-án egy füves cigibe beleszívtam 2 slukkot ( csak meg szédültem tőle 1 percre kb.) a két dátum között eltelt 16-17 nap ki fog mutatni valamit a vizelet ???
Előtte még soha nem füveztem vagy is egyszer vagy 8 éve de ugye az már kiszállt' a zsírszövetből....
(Olvasgattam neten hogy 2-3 hét alatt nem mutatható ki ha csak 1 szer szív az ember és sok folyadékot iszik naponta, én hétköznap megitta a 3-4 liter vizet , hétvégente ez lecsökkent 1,5 literre az alkohol miatt.)
Szóval mire számíthatok a 2 slukkért gondolom nem zárnak dutyiba érte mert az durva lenne ( sztem felfüggesztett, vagy ha azt mondom hogy valaki adta de már nem tudom ki és nem is tudtam h füves cigi és eldobtam utána ... ?mert én erre gondoltam)
Aki járt már hasonló cipőben leginkább arra lennék kíváncsi! de meghallgatok mindent !! Köszönöm a válaszokat !

3

Most hogyan is van ez?

Sziasztok. Chat-en beszélgettem egy illetővel egy gerinctelen emberkéről. Elég dühös voltam és írtam dühömben fenyegető dolgokat arról a harmadik félről. Ezeket a dolgokat a harmadik fél megtudta. (levéltitok sértéssel) Erre ő bement a rendőrségre és feljelentett. Elindították a nyomozást személy elleni erőszakos cselekményel elkövetett zaklatás miatt. A kérdésem az lenne,hogy az a harmadik fél jogosan tett feljelentést? A másik kérdésem az lenne,hogy hogyan valósúlhatott meg zaklatás ha én az illetőt nem kerestem meg semilyen módon? Mindig más eltérő válaszokat kapok és nem tudtam még tisztázni a kérdést. Válaszokat előre is köszönöm.

3

Üdv! Ha NKE-RTF egyetemen elvégzem pl az iparbiztonságit akkor van arra lehetőségem, hogy mesterképzésen vegyek részt?

Ha igen milyen fizetésre számíthatok? Vagy ha csak az alapképzést csinálom meg akkor mennyire? És ezzel hol helyezkedhetek el? Vagy ez nem olyan mint egy rendőri állás, hogy munkát se kell keresnem?

0

Mi van akkor ha nem értem meg a jogaimat?

„Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon. Joga van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tud ügyvédet fogadni, az állam fog kijelölni egyet Önnek. Megértette ezeket a jogokat, ahogy felolvastuk őket?”

Válasz: „Nem”

6

Az utca közérdekű üzem, avagy miért vették őrizetbe Kásler Árpádot?

A tegnap az Astoriánál tartott ülősztrájk miatt közérdekű üzem működésének megzavarásáért őrizetbe vették Kásler Árpádot. Ez egy elég súlyos bűncselekmény. Eddig az ilyen nem engedélyezett tüntetéseknél nem alkalmazták ezt a BTK-ás paragrafust. Most mi történt? Ez után ezzel fogják megfélemlíteni a spontán tüntetőket?


12

Így már esélyem sincs rendőrnek lenni?

Régebben nyomozó akartam lenni, de nem mentem rendőrtisztire, mert úgy tudom, 170 cm alatt nem veszik fel a férfiakat (168 centi vagyok...). Akkoriba el is vetettem az ötletet, és elmentem egy gazdasági főiskolára, de azt kell látnom, hogy nagyon nehéz boldogulni. Most újra elkezdtem a rendőrségen gondolkodni, akár szimpla járőr is lennék (úgy tudom, mindenki ott kezdi). Felvesznek rendőrtisztire a magasságom miatt, vagy próbálkozni sem érdemes?

Valamint, hallottam egy olyat, hogy 6 hónapos képzéseken járőröket képeznek, amit úgy kell elképzelni, hogy vezethetem az autót, de ha egyedül vagyok, nem büntethetek, valamint korlátozott a hatásköröm. Ilyen tényleg létezik? Ezzel jól lehet keresni? Mennyire biztos pont ez? (Konkrétan a rendőrség is azért érdekel, mert tudom, hogy az biztos állás; amíg nem csinálok hülyeséget, nem rugnak ki. Az eddigi munkahelyeim közül 3 már bezárt, ahol most vagyok is csődközelben van. 22 évesen nincs biztos jövedelmem, pedig már örülnék neki.)

A válaszokat köszönöm!

5

Önvédelmi Célból szeretnék Gumilövedékes Vagy Gázfegyvert tartani. Kell ahhoz Orvosi vagy pszichológiai Vizsgálat hogy kiválthassam a Fegyverviselési engedélyt És mennyibe kerül a Engedély Igénylése?

3

Milyen ítélet született az idei Élet menetén halálos fenyegetőzővel szemben?

"Gyere el Tel-Avivba, kivágjuk a májadat, te anyaba..."

4

Tényleg a rendőrség úgy is lehallgathatja a telefonodat, hogy ha nem telefonálsz, hanem csak simán be van kapcsolva? És ha igen akkor a sok bűnözőt miért nem bírják így akkor befogni?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!