Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség előre (1 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rendőrök! Megállítanátok, ha látnátok, hogy egy ember egy kb.15 cm széles és 1m, hosszú műanyag pvc csövet visz a hónalja alatt?

Mert tegnap este a barátom adott egy ilyen csődarabot,mert otthon ki kell javítanom a szennyvízelvezetőnket csőrepedés miatt és nem a boltból vettem,mert több ezer-be került volna 1m,hanem a barátomnak volt és adott.
Csak mondta,hogy ha megyek és a rendőr meglátna vele,ha megállít akkor lehet azt hinné,hogy lopod a csövet az építkezésekről,és mit mondanál.Nade nem jött rendőr pedig szoktak járőrözni itt főleg a folyótöltésnél.
De vajon megállítottak volna ,ha látnak egy csővel?

5

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ellopták féléve a telefonomat, simán belehet mérni a telefonom 104 ezer forintú de a bűnügyi osztály leértékelte... átkerült szabálysértési osztályra 1 hónap alatt meglett a tettes a bíróságra ment az ügy és vissza dobta az ügyet mert bűncselekménynek minősül de ugyan az kapta vissza az ügyet nem lehet elérni a rendőrt ő se hív meg még semmi nincs az ügyben, ilyenkor mit lehet csinálni?

6

Apám öngyilkos akar lenni mit tegyek?

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!

9

Kerdesem a kovetkezo lenne: van-e realis eselye annak, hogyha valaki nem fizetett be 25 ezer forint buntetest, melyet a birosag szabott ki a, szoval ezt az osszeget letoltendore valtoztattak, - hogy emiatt europai elfogatot adjanak ki?

Viszont az illeto nem itthon el, hanem kulfoldon. Itthon mar elfogatoparancs van ellene, hiszen be kellene vonulnia letolteni a buntit vagy rendezni kene a befizetest. Tehat ki adhatna ertem, hogy akar egy gyilkos ellen, ellene is ekkora herce-hurcaval jaro dolgot foganasithatnak-e? Bocs, ha hosszu voltam, varnam a valaszokat. Tovabbi szep estet!

4

Budapest-Záhony közötti járaton vesztetem el a Magyar útlevelemet, Hova fordulhatok? Kell e érte büntetést fizetnem?

4

Betörő lelövése?

Ha lenne egy gumilövedékes fegyverem, és ha jönne a betörő, akkor rögtön lelőhetnem? Vagy kell szóban figyelmeztetni, meg figyelmeztető lövést leadni?

8

Az büntethető, ha lefényképezek egy rendőr autót?

Elveheti a fényképezőmet a rendőr?

6

Meddig fizethetem ki a büntetést?

Március 29.-én kaptam egy 15000-es büntetést lopásért(nagyjából 4000 forint értékben) de elfelejtkeztem róla és csak ma találtam meg a papírt.Meddig van időm kifizetni a büntetést?Jelenleg nincs rá pénzem :(

4

Feljelenthenek? AZ állásom a tét.

Katona vagyok. Ma reggel Mórra be kellett mennem, pár dolgot elintézni, 3 fickó odajött hozzám, valami kis bekotō sikátorban, hogy kéne nekik 5 ezer forint, valami ajtón nem tudnak bemenni, nem annyira figyeltem, mondtam, hogy nem tudok segíteni, de le se [email protected]ák, amit mondtam jöttek utánam, mondtam, hogy az elsō utam a rendōrségre fog vezetni, ha nem mennek el, akkor 2 megállt, de az egyik jött utánam pampogva, hogy ō sz*rkia rendōrségre, megrántotta a bal vállamat, elég durván, én meg visszakézbōl akkorát levágtam neki, szerintem eltört az álla, nem akartam ekkorát ütni, csak megszaladt a kezem... Akkor jött azzal, hogy feljelentenek stb., akkor és ott, nem foglalkoztam vele, de most kezdek megilyedni, mert én repülök a honvédségtōl, ha tényleg feljelentenek, ráadásul pont most, hogy ki tudnék jutni missiora...

8

PC betyárok-kamu rendőrség? Mi ez?

Este a lányom a laptopján filmet nézett (ingyenest,gooddrama.net)és bejött egy hold,a web kamera villant. Készült egy fotó róla,majd valamiféle rendőrségi oldal jött be.Ezen hosszasan taglalják az illetéktelen letöltésre vonatkozó büntetéseket.
A gép le lett tíltva semmi más csak az az oldal jön be.
72 órát adtak a 25000 Ft befizetésére PaySafeCard-on,amit szupermarketben,trafikban meg OMW kutakon lehet venni.
Ha valós lenne, nem a rendőrségen kellene ezt rendezni?
Mi a búbánat ez?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!