Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség előre (1 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elméleti kérdés! Körözést adnak ki ellened. Hová rejtőznél? Szerinted meddig tudnál bújkálni?

10

Hogy tudnék én is a barátaimmal tolvajkergető lenni?

Mint ismerős van olyan,hogy tolvajkergetők,ez 3-4 fiatal srácból áll össze.Vettek egy értékes biciklit és járták az országot,hogy kit tudnak csőbe húzni,és így segíteték a rendőrség munkáját.
Vajon ők ezzel kerestek pénzt,vagy csak hobbiból csinálták?
Ha pénzt kerestek vele,akkor akár én is foghatok magam mellé 2-3 havert akivel vállaljuk,hogy segítünk a rendőröknek,én is tudnék egy tolvajkergető csapatot alkotni? Persze én pénzért csinálnám,nem ingyen a munkát.

14

Ismét alkotott a rendőrség? Mert ugye "2 hét alatt rendet tettünk. "

Még 2 év alatt se.


7 éves gyereket nem tudom , hogy lehet terroristának vagy veszélyes elemnek nézni.

Épp olyan a rendőrség , mint Gyurcsány idején ,lassan szemeket is kilövetnek majd.

7

Az egyik ismerősömet állítólag azért nem vették föl a Rendvédelmi Főiskolára mert az apja börtönben ül. Komolyan lehetséges ez?

10

Van itt rendőr? Ha van, tudna válaszolni egy kérdésre?

Mi a hivatalos, vagy pontos neve annak a sapkának? sisaknak? amit leginkább az autómegálligató közlekedésieken látni (persze biztos más rendőr is viseli) általában hidegebb időben. Olyan prémesnek látszó oldala van, ami mintha fülvédő lenne, de mindig a tetején van összefogatva a sakának. Szal az igazából csak a rendőr fejetetejét védi a hidegben. Aki kompetens biztos tudja mire gondolok. Nah ennek van valami "különleges" neve?

6

A rendőrök bele tudnak nézni bárki facebook fiókjába?

ezzel paráztatja magát egy csaj h őt figyelik a rendőrök... de sztem nagy hülyeség ez... arra lennék kíváncsi h valóban lehetséges-e vagy pedig érveket kérnék h miért nem lehetséges pl milyen szintű parancs szükséges ehhez stb... örülnék ha rendőr urak is válaszolnának mert hát mégis ők vannak ott a témában

14

Szokott olyan lenni, hogy a rendőrkapitányságon kidíszítik a folyosót?

Hogy ünnepelnek valamit és ki van díszítve a rendőrség belül a folyosó fel van kötve egy csomó lufi és szól a zene.
Az ügyfelek meg amíg nem szólítják őket,a folyosón gyönyörködnek az eseményben?
Van ilyen és mikor?
Annyit tudok,hogy most volt nemrégen rendőr nap.

3

Szerintetek melyik szakaszt mérte a trafipax?

Ma az m0-áson haladtam Szentedre felé és az Auchannál van egy felhajtó ahol 80-as sebességkorlátozás van. A 80-as tábla után álltak a rendőrök egy 50 méterrel. Valószínűleg igazoltattak egy autóst mert volt ott egy személyautó is, de volt kint a rendőrautó előtt egy, szerintem trafipax amit éppen nem kezelt a rendőr hanem attól kb 3 méterre állt és a kollegája felé nézett hátra. Nos az a kérdésem lenne, hogy a trafipax tud autómatikusan is üzemelni? Tehát felteszem nem kell hozzá kezelő, csak be kell indítani és az mér folyamatosan, vagy kell hozzá? A másik kérdésem pedig hogy szerintetek melyik szakaszt mérhette? a 80-as korlátozás utáni szakaszt vagy az előtte lévő 110-es szakaszt, mivel én későn vettem észre a trafit és a 80-as tábla vonalában kb 95-98 KM/h-val mentem.

Lesz belőle 30 ezres büntetés? Gondolom sokszor szokta arra felé mérni, én sajnos nem tudom mert nem sűrűn járok arra, szóval elsősorban azok véleményre vagyok kíváncsi akik mindennap arra járnak. Előre is köszönöm szépen a válasszokat.

4

Mi lesz velem, hová kerülök innen?

Rajtakaptak tegnap egy kerékpárlopáson és előállítottak lopás vétség miatt,kiderült,hogy két hete is én vittem el a margitszigetről,ezt nem is tagadtam.

Kihallgatásom után őrízetbe vettek,jelenleg is a rendőrségi fogdába vagyok őrizet alatt.

Már egy napja vagyok itt ,de azt mondták,hogy max 72 óráig lehetek bent itt,aztán el lehet mennem.Viszont én félek,hogy előzetesbe raknak.Mennyire kell ettől félnem?
Lehet oda visznek innen csak nem mondják?
Félek.
Szerintetek innen tényleg kiengednek és mehetek szabadon el?

9

Mit kaphat ezért? Kérem, aki tud írjon!

Dolgozni volt és amit pakoltak az lopott volt. De ő erről semmit sem tudott. A biztonsági őr is beengedte őket, ezért ez sem volt gyanús, azt hitték a tulaj földje. A rendőrök bevittek mindenkit, reggel haza engedték. Ház kutatást is végeztek, de abból amit pakoltak nálunk csak annyi mennyiségben volt amennyit használunk,kis mennyiségben. Azt mondták nem nyúlhatunk hozzá, addig vegyünk másikat. Akinek ment dolgozni,ismerjük az illetőt nem gondolta tényleg, hogy lopott. A rendőrök nem biztos, hogy ezt elhiszik, hogy java része a dolgozóknak nem tudta. Mit kaphat ezért? Tényleg, nem hisznek neki? 18 éves és fiú

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!