Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi rendőrség (7 db)

Miért teszi a rendőrség előre közzé, hogy mely utakon fognak traffipaxozni?

Miféle taktika ez?

Legjobb válasz: Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.

Így szeretnék rávenni a renitenskedõ vezetõket, hogy mindenhol tartsák be a szabályokat. Aki ennek ellenére belefut a fényképbe az már csak saját magát hibáztathatja! Ez is olyan mint hogy már nem lehet "lesbõl" mérni nekik.
Elméletileg nem az a lényeg, hogy "rajtakapjanak", hanem, hogy szabályos legyél:) Így nevelnek:)
Nem a büntetés a cél, hanem a megelõzés. Ezért.
olyan helyre mennek ki ahol veszélyes, sok baleset történik. álltalában oda sokszor kimennek. mikor már ismersz egy utszakaszt napi rendszereséggel megteszed, tudod hogy na itt gáz, mert egyenes út jön, csak közben van egy iskola meg egy óvoda, meg vagy 20 zebra amire te nem gondolsz. ha itt a rendörök rendszeresen kint vannak, akkor beléd rögzül vigyázz traffipax. németeknél sok falu a bemenö utakra tesz ki állandó kamerát, így automatikusan lassítasz, nincs szükség 40 táblára mert tuti 50-nél nem mész gyorsabban. sok helyen van az autopályákon is ahol tényleg veszélyes és nem lehet pl 80-nál gyorsabban bevenni a kanyart, vagy alagutakban. és elöre jelzik az állandó kamerák jelenlétét, így elözik meg a bajt. pl most voltam otthon és 5 nap alatt 2 zebrás halálos gázolást olvastam. talán nálunk is érdemes lenne állandó kamerákat kitenni.
egyébként meg ott van a "mûsorváltoztatás jogát fenttartja" szöveg is. Legalábbis a zsaru magazinban annak idején így jelent meg mindíg :)
Azért, mert így moshatják kezeiket, mikor te átkozódni kezdesz az immáron 100 ezrekre rúgó bírság miatt. A cél valójában nem a megelõzés, (Hasonlítsd össze, hogy a növekvõ traffipax jelenlét csökkenti-e a baleseti rátát? Meglepõen nem a válasz.)hanem sokkal prózaibb módon megfelelõ mennyiségû pénz produkálása, az államháztartás számára.
valószínüleg, tényleg a gyorshajtás megelõzésérõl van szó, mert nagyon sok balesetet okoznak gyorshajtók. de nem hiszem, hogy minden esetben tesznek oda trafit, ahova bejelntik, de te ha hallod, hogy ott van, tuti, nem fogsz száguldani, ha nem akrsz szép csekket kapni...:) )))
Szerintem azért, mert nincs konkrétan úgyse leírva, hahaha.. Így vannak feltüntetve: 47-es fõút, M3 bevezetõszakaszai stb...Nincs odaírva, hogy pl Debrecen, Igrice utca 24 / a kocsma elõtt/ Szal szart se ér az egész

Miért nem tesz semmit sem a rendőrség?

Már elárasztották az átver?s álláshírdetések az internetet és az újságokat is. Van olyan amir?l már jóformán évek óta sokan tudják, hogy kamu. Van e-mail cím, postacím, bankszámla....ezek alapján ha meger?ltetném magam még én is rájuk találnék.

Legjobb válasz: rendörség

rendörség
Sajnos ilyen a törvény.Meg van kötve a kezük, így senki nem tud semmit tenni..Vagyis mégis tesznek valamit.Állandóan mondják, és szinte mindenki tisztában van vele, hogy átvágás/becsapás az egész..Ne fizessen senki elõre.Ha mégis valaki beleugrik, és fizet az ma már meg is érdemli, hogy becsapják!! Már az én 7 éves unokahúgom is tudja, hogy fizetni csak akkor szabad bármiért is, ha megkaptad amiért jöttél...Szóval ha munkát kínálnak, akkor azért elõre nem szabad fizetni... Ismered a mondást "ahol lószar van ott veréb is van"..Amíg lesznek hiszékeny emberek addig ez mûködni fog...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint én is csinálhatnám és a kutya se foglalkozna vele... Szánalmas az amit ma igazságszolgáltatásnak neveznek ebben az országban.
rendõrök elsõsorban csencseléssel, ügyeskedéssel, korrumpálódással vannak elfoglalva, nehogy azt higgyed, hogy idejük van olyan szirszar dolgokra, mint a bûnözés elleni harc.:) Kis naiv!:)
A kérdező hozzászólása: :) Az egyik szemem sír, ..a másik meg üveg.

Miért nem tesz a rendőrség semmit? Bővebben lent.

A városomban van egy kb. 15 f?s társaság akik a belvárosban és egyéb forgalmas helyeken zsarolják meg és fosztják ki az embereket. Nekem eddig csak kisebb értékeimet vették el, de láttam már olyat is, hogy fényes nappal püföltek el egy srácot, de olyat is, hogy egy hajléktalan zsebét fosztották ki. Általában beviszik a zsaruk pár órára ?ket, másnap pedig vígan folytatják a tevékenységüket.

Legjobb válasz: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" Ez a mondat így helyes: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni!"

"Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" Ez a mondat így helyes: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni!"
Vagy félnek, vagy részesülnek a bevételbõl.
A rendõrség nem tud sokat tenni önhatalmúlag õk nem csukhatnak le senkit. Csak a bíróság tehet ebben az ügyben.
Fogjatok össze. Talán a média segíthet. Készítsetek rejtettkamerás felvételeket, és küldjétek el valamelyik TV-nek. Sok problémát megoldottak már így.
"Meddig várnak még a rendõrök szerintetek? Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" te tettél feljelentést? nem? akkor mit vársz a rendõröktõl? amit hivatalból megtehetnek, azt meg is csinálják. néha beviszik õket, amíg lehet bent tartják, de el kell engedniük õket, ha te és a hozzád hasonlók nem tesznek semmit az ügyben.
egyébként ha meg lennének fegyelmezve, senki nem akarná kiírtani õket
ez nem a rendõrségen múlik...
Ha a sértettek nem tesznek feljelentést, a bántalmazottak meg nem sétálnak be a rendõrségre egy látlelettel, akkor a rendõrség is tehetetlen. Lecsukni nem fogják õket, míg ti nem tesztek valamit. Beviszik õket és egy nap múlva röhögve folytatják, mert Ti sem tesztek ellenük semmit. Sajnos a rendõrség tehetelnen míg nincs valami bizonyíték a kezükben! Ez van, ez nem a rendõrség hibája, elsõsorban a törvényhozása, az meg ugye nem a rendõrség feladata.
Ha megvéded magad nehogy kiraboljanak, akkor téged majd lecsuknak. Így mûködik az adónkból fizetett rendõrség. Amúgy le vannak fizetve valószínûleg.

A rendőrség miért csak akkor tesz valamit is amikor vér folyik? Bejelentettem a volt barátom, erre semmit sem csináltak csak anyit mondott h fáradjak be a kapitányságra, közöltem vele h nagon félek.

Legjobb válasz: A rendõrség ilyen ne csodálkozz rajta. Nekem eltûnt az egyik ismerõsöm senki nem tudta, hogy hol van, amikor bejelentettük akkor annyit mondtak, hogy mivel nagykorú nem tesznek semmit 72 órán belül...

A rendõrség ilyen ne csodálkozz rajta. Nekem eltûnt az egyik ismerõsöm senki nem tudta, hogy hol van, amikor bejelentettük akkor annyit mondtak, hogy mivel nagykorú nem tesznek semmit 72 órán belül...
Feljelentést telefonon nem fogadnak el, hiszen azt bárki tehet akár bosszúból, akár szórakozásból is. (Azért ha személyesen jelenik meg az ember, és igazolja magát, már meggondolja jobban, hogy mit mond.)
Ezek a dolgok nem a rendõrségen múlnak, hanem a nagy liberalizmussal megáldott törvényalkotókon, a nagy demokratákon. A rendõrség ugyanis törvényalkalmazó, nem törvényalkotó, azaz abból tudnak dolgozni, amit a jogászok, és politikusaink hoznak össze.
"Ez azért volt, mert a legtöbb eltûnt ember 72 órán belül elõkerül. Ennek ellenére a rendõrség tényleg szánalmas." Azt nem is gondolod hogy törvény van rá hogy mit tehet a rendõrség?
A 18:48-nak üzenem nem került elõ 72 órán belül, 5 nap múlva találtak rá de sajnos addigra már nem élt... A rendõrség nem tehet róla viszont nem is segítettek benne, hogy elõkerüljön.
"A rendõrség ilyen ne csodálkozz rajta. Nekem eltûnt az egyik ismerõsöm senki nem tudta, hogy hol van, amikor bejelentettük akkor annyit mondtak, hogy mivel nagykorú nem tesznek semmit 72 órán belül..." Ez azért volt, mert a legtöbb eltûnt ember 72 órán belül elõkerül. Ennek ellenére a rendõrség tényleg szánalmas.
18:53 - Sajnálom, hogy ez történt, de ez nem csak a rendõrök hibája. Ha minden eltûnt ember után küldenének egy csapatot, hamar elfogynának a szolgálatban lévõk, ezért inkább várnak ennyi idõt, hátha elõkerül magától. Sajnos ennek az a hátránya hogy a ténylegesen eltûntek keresése még 3 napot késik...
Ezek a dolgok nem a rendõrségen múlnak, hanem a nagy liberalizmussal megáldott törvényalkotókon, a nagy demokratákon. A rendõrség ugyanis törvényalkalmazó, nem törvényalkotó, azaz abból tudnak dolgozni, amit a jogászok, és politikusaink hoznak össze. Ezt minden liberális nevében visszautasítom! A magyar törvényhozás, pláne a rendõrség a velejéig kádárista szervezet. Éppenhogy a liberálisok akarnak az ilyen esetekben nagyobb védelmet, de "hõn szeretett" köztársasági elnökünknek nem tetszett a távoltartási törvény, mert nem védte a Zengõn élõ növények jogait.
Azért nem segítettek, mert nem mutattad meg nekik a helyesírási okleveledet. Viccet félretéve mi volt a probléma? Bántalmazott? Jelentsd fel zaklatásért.
Igen. A rendõrség csak akkor hajlamos tenni valamit, ha már átvágták a torkod. A családon belüli erõszak tragédiáinak 99.99 százaléka megelõzhetõ lenne pl. De a bírók sem jobbak, valamelyik pl azért ítélt letöltendõre egy kb 40 kilós nõt, mert késsel védte meg magát az õt agyonverni akaró férje ellen, és " ez nem volt arányos védekezés." Fegyvert az embereknek, ön és vagyonvédelemre.
nem válasz, csak egy sztori: engem sokáig fenyegetett egy 2 méteres állat, 2x akkora mint én, elvágja a torkom, kinyír, leszopja a brém stb, 10 éves hugommal üzengetett hogy meg fogok halni, jó kicsit beszartam vettem egy gázsprét.Egyszer eljött, berontott a lakásba majd felbõszülve elindult felém, már csak 2 méterre se volt, én jóóól szembe toltam a gázspével, amire õ meggondolta magát majd elment, egy óra mulva jött a rendõrség, hogy feljelentett, gázsprét elkobozták, papirmunka stb.Bíróság elé állítottak könnyü testi sértés vádjával, õ volt a sértett, elítéltek: 1 év próbára bocsátás... sajnos ezek a magyar törvények
ja és utána mondták ha akarok én is tehetek feljelentést magánlak sértésér, de a fene se akar rendõrségre meg a bíróságra járkálni
ez olyan dolog amirõl a rendõrök nem tehetnek.Parancsot teljesítenek.Ennek értelmében nem mondhatják hogy nekiállnak keresni ha nem telt le a 72 óra.
Csak a teljesebb kép kedvéért: Engem egy kisvárosban élõ Lány jelentett fel, mert már 2 éve zaklatom naponta @-ekkel, illetve heti 1 telefonhívással. A Hölgy bevitte magával a bizonyítékokat is, 14 nap múlva kaptam meg az idézést gyanúsítotti kihallgatásra. Egy nagyon kedves Rendõrlány végezte el rajtam a kihallgatást, és azt mondta, a bizonyítékok alapján mérlegelhetõ, hogy zaklatási § 1. vagy 2. bekezdés alapján járnak el, illetve elõzetes letartóztatás indokolt-e vagy nem. "Szerencsére" én "csak" szerelmes voltam, és csak az 1. bekezdés volt rám "érvényes". Szabadon távozhattam... Szerintem, kérj segítséget felnõtt-tõl, vagy gyûjts bizonyítékokat, enélkül nehéz...
gázsprés eset: "Bíróság elé állítottak könnyü testi sértés vádjával, õ volt a sértett, elítéltek: 1 év próbára bocsátás... sajnos ezek a magyar törvények" Nem véletlenül nevezik az ítélethozókat ugyanazzal a szóval mint a labdarugó játékvezetõket. A szívonal ugyanaz, pedig õk nem pár hónapig, hanem 5 évig tanulják a szakmát. Ha beront a lakásodba, akkor már magánlaksértés, erõszakos behatolás, tehát a bíró menjen el krumplit kapálni!

Miért nem tesz semmit a rendőrség?

A barátom anyja a válás után megőrült. 4 év alatt legalább 60szor hívott rendőrt rá, eleinte olyan dolgok miatt, hogy csúnyán beszél vele, vagy nem megy ki a nappaliból. Ma már lopással vádolja hamisan, vagy épp direkt megüti magát és ezért hívja a rendőröket, de van, hogy puszta heccből. A rendőrség eddig csupán 6x lépett fel az ügyben, ebből 1x súlyosan meg akarták büntetni a barátomat. 1x pedig a bíróságra küldték. 4x pedig testi sértés gyanúja miatt 30 napos távoltartási végzésre ítélték (gyakorlatilag az utcára küldték) az anyja miatt. Ezek olyan esetek, hogy az anyja rátámadt, a barátomnak meg le kellett fognia, ilyenkor sokszor sérültek mindketten, de mindig (még a rendőri vallomása ellenére is) ő lett a hunyó. A barátom is hanyag, hogy 4 éve nem tesz semmit, de szinte szó szerint beszorult ebbe a helyzetbe. Körülbelül fél éve feljelentett egy rendőrt amiért meg akarta büntetni az anyja miatt. A barátom tudja, hogy ha büntetést kap, be is zárhatják, ha nem fizeti ki. Azóta egyszer sem vitték el a rendőrök, de továbbra sem tesznek semmit, sőt. Mostanában értékek is eltűntek a lakásból és csak fél éve vagyok itt vele, de azóta engem is terrorizál az anyja és a vallomásomat meg sem hallgatják a rendőrök. Az én értékeim is eltűntek például. Egyébként az egész kapitányság tudja, hogy a barátom anyja beteg, talán ezért is nem tesznek semmit, a baj az, hogy emiatt az egészséges barátom élete kerül veszélybe, és már a mentális épsége is veszélyben van. Nincs hova mennie, az albérlet nem fenntartható, jelenleg tanul. Most kezdene évet az egyetemen, de nem mert bemenni az órákra, mert nem tudja milyen vihart kavart mögötte az anyja, állítólag több eljárás is indult. Én már arra gondoltam, hogy panaszt teszünk a rendőrség ellen az egyik pártnál, hallottam, hogy akkor elég komolyan kivizsgálják az ügyet és kérni lehet, hogy más kapitányságra tegyék át. Lépjük meg ezt? Mert sajnos attól félek, ennek még az is lehet a vége, hogy a barátom börtönbe kerül az elmebeteg anyja hazugságai, és a kerületi rendőrök hanyagsága miatt.

Legjobb válasz: Több rendõr meg is fenyegette az eljárások során, pedig nem õ az okozója annak, hogy intézkedésre volt szükség. A barátom az anyja orvosának a telefonszámát is megadta a rendõrségnek, de valószínûleg nem beszéltek vele. Sõt, még az orvos is õt védi, a barátomat akarta behívni mint beteg, és nem foglalkozott azzal, amiket mondtunk a betegérõl. (agresszív, késsel fenyegetõzik, feljelentget) pedig az elmebetegeknél nagyon is jellemzõ a folyamatos feljelentgetés.

A kérdező hozzászólása: Több rendõr meg is fenyegette az eljárások során, pedig nem õ az okozója annak, hogy intézkedésre volt szükség. A barátom az anyja orvosának a telefonszámát is megadta a rendõrségnek, de valószínûleg nem beszéltek vele. Sõt, még az orvos is õt védi, a barátomat akarta behívni mint beteg, és nem foglalkozott azzal, amiket mondtunk a betegérõl. (agresszív, késsel fenyegetõzik, feljelentget) pedig az elmebetegeknél nagyon is jellemzõ a folyamatos feljelentgetés.
A ti családi problémátokat nem a renõdröknek kell megoldani, nyilván azárt "nem tesznek semmit", mert tudják, hogy az anya õrült. A barátod helyeztesse gondnokság alá az anyját, így az anyja nem tud majd a pénzével rendelkezni. Egyébként meg el kell költözni, értékeket elvinni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szeretem, és akkor ismertem meg, amikor még egy vidéki egyetemrõl jelentkezett át a pestire. Pár hétig normális volt az anyja, utána kezdõdött a paláver, nálunk lakott, de a család nem fogadta el ezt a helyzetet és elküldték. Én persze vele mentem. Azért nem megy albérletbe, mert nincs meg a biztos háttere és fél, hogy az utcára kerül. Budapestre kollégiumba úgy nem veszik be, hogy a városban lakik. Én megértem a helyzetét. Nem akarom ott hagyni, mert nem tehet semmirõl. Az anyja a beteg.
A maffia? :) Mindenki beteg nálatok? Menjen kollégiumba.Te meg minek költöztél oda, ha tudod, hogy ilyen az anyja? Nem mer bemenni az órára? És miért nem? Talán tudja, hogy mikor milyen órája van, és balhézni fog? :) Te mit csinálsz? DOlgozol? Miért nem nálatok laktok? Ha a barátod semmit nem tud tenni, és nem is akar, akkor minek vagy vele? Ha a párod vállalna diák munkát, akkor betudna szállni egy albérletbe másokkal. Magán véleményem, nekem a hátam közepére sem hiányozna egy ilyen zûrös szituáció. Kalap kabát...
A kérdező hozzászólása: El akar és el is fog költözni. De lelkileg tönkretette az egész és iszonyatosan depressziós.
A kérdező hozzászólása: Költözzön el önként, és hagyja elveszni a család vagyonát + könnyítse meg a maffia dolgát és legyen egész életében albérletrabszolga amikor mindig is tisztességes megbízható ember volt?
Miért nem költözik el?
A kérdező hozzászólása: Igazából szerintünk nem is az anyja mûve ez az egész, hanem valamiféle maffia szállt rá úszítani, és õk fosztják ki mindkettõjüket az anyján keresztül. Gondolom a finálé a lakás lesz. A rendõrség persze egy lépést sem tesz, csak a barátomat szivatják. Ennyi a történet...
A kérdező hozzászólása: Minden ügyet elfogultság miatt nem lehet áttenni. Félünk, hogy a barátom egész életére bélyeget nyom az anyja gonosz mûve. Ráadásul a félretett pénzét, kerékpárjait, kocsiját is ellopta, kisemmizte, a rendõrség pedig semmit sem tett. Nem tudjuk már kire számíthatunk, ebben az országban úgy látszik bábként mozgathatja a hatóságot bármilyen elmebeteg, még családon belül is.
A kérdező hozzászólása: Ha nem bizonyítják az anyja elmebetegségét, elég komolyan visszaüthet ez az egész a jövõjére nézve is. Retteg, hogy történni fog valami rossz, az anyja már börtönbe akarja küldeni konkrétan. Rendõrök elõtt is mondta, csak röhögtek. De azt nem látták mit szenvedett amikor egyedül (még elõttem) az utcára került miatta.
"A rendõrség akkori fellépése több ponton is törvénytelen volt." Hát még a csürhe tömegé...

Hogyan kerülhet egy gyilkosságról készült ipari kamerás felvétel a híradóba? Ki teszi ezt lehetővé? A rendőrség, vagy a felvétel helyének/kamerának a tulajdonosa? Miért nem tiltják meg az ilyenek megjelenését, ha márésrt nem, kegyeleti okokból?

Legjobb válasz: egyszerûen megveszik. tegnap volt ez a macsétás görény és bár kitakarták az áldozatot,de lenyomták ahogy henteli a fickót,meg az exét. én is meglepõdtem. és szerinted a döntéshozók között létezik erkölcsi érzék? magyarországon? ne viccelj... egyébként meg a valóság az valóság. néha nem árt tényleg szembenézni vele,nem csak filmekben szörnyülködni rajta.

egyszerûen megveszik. tegnap volt ez a macsétás görény és bár kitakarták az áldozatot, de lenyomták ahogy henteli a fickót, meg az exét. én is meglepõdtem. és szerinted a döntéshozók között létezik erkölcsi érzék? magyarországon? ne viccelj... egyébként meg a valóság az valóság. néha nem árt tényleg szembenézni vele, nem csak filmekben szörnyülködni rajta.
Azt a mocskos machétést is szét kellene apritani, amit tett, azt kapja vissza.
A kérdező hozzászólása: De ki adta el a médiának? A boltos? Egyébként pont a macsetés felvétel volt, ami kicsapta nálam a biztosítékot.
Sok pénzért sajnos minden eladó.

Miért csak akkor tesz valamit a rendőrség, ha vér is folyik?

Bementem a rend?rségre feljelentést tenni, hogy valaki többször megütött. Ott azt mondták, hogy semmi érteleme nincs, mert nem folyt vér. Ez igaz is, de attól még látszata van. Miért lehet ebben az országban büntetlenül megütni valakit?

Legjobb válasz: Ez nem teljesen így van. Vetess fel orvosi látleltet és kér távoltartó végzést. A semminél több.

Ez nem teljesen így van. Vetess fel orvosi látleltet és kér távoltartó végzést. A semminél több.
Sokszor még akkor sem tesznek semmi értékelhetõt, ha vér folyik. Ne lepõdj meg az ilyesmiken. Hordj magadnál gázsprayt, és ne tétovázz ha használnod kell. Ebben az országban nem véd meg senki.
Köhely, hogy "nem lehet minden pofon mellé rendõrt állítani". A rendõrség olyan mennyiségû bejelentést kap (és akkor még nem is beszéltünk azokról az esetekrõl, amik nincsenek bejelentve), hogy nem foglalkozhatnak minddel. Ahhoz, hogy minden bejelentéssel foglalkozni tudjon a rendõrség, kb. 100-200 ezres létszámmal kellene rendelkeznie, a mostani többszörösével.
Mert ez egy ilen ország elcseszett rendõrséggel FAIL -.-
Nincs pénze a rendõrségnek, az a qrva nagy helyzet. Lehet ugatni a rendõrökre, de nincsen elég ember és pénz ahhoz, hogy mindenért jegyzõkönyvet vegyenek fel és mindent kivizsgáljanak.
* ilyen
A sündõröknek eszük ágában sincs a bûncselekményekkel foglalkozni, nekik nem érdekük az hogy a bûnözés ellen küzdjenek. Traffipaxozni tudnak, meg egy magányos "monnyom le"-zõt nyolcan körbevenni, félholtra verni. Ez nagyon megy a drágalátos rendõr bácsiknak. Aztán meglátnak egy cigányt és sírva elszaladnak... Hogy a jóságos rendõr bácsi megvéd és segít a bajban, ez csupán egy szép tündérmese az óvodásoknak. Semmi több.
Nekem volt látleletem, szétreped a szám és ilyet szól, akkor kell rendõrt hívni amikor a támadás folyik. Nah de ha üti verik az embert akkor és utána elmegy onnan, elmenekül, vagy a támadók szaladnak el, akkor hogy? Volt olyan is hogy csak úgy lefejelt valaki letört a fogamból. Csak úgy odajött kötekedni. Hihetetlen. A Jobbik a lopás értékét 20000-rõl 2000-re akarja csökkenteni, ezután LETÖLTENDÕ BÖRTÖN! járna. Szóval valószínûleg ez is meg lenne szigorítva. Ha akartok valamit a szigorítás érdekében áprilisban szavazzatok a Jobbikra. Higgyétek el meg lesznek szigorítva a törvények. A mostani magyar alkotmánnyal kitörölheti az ember a seggét, az nem véd semmitõl. A homárõrséget le kell cserélni, csendõrséget felállítani a falusiak védelmében.
"nekik nem érdekük az hogy a bûnözés ellen küzdjenek." Azta' mindenit. Most aztán jól megmondtad a frankót. :)
Ha tudsz szabadulj meg tõle, költözz el, vagy zavard el, ne élj ilyen emberrel együtt!!!
16:55 Elég gyakran vernek meg...
Neked is sapka kell?!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondták, hogy nem tehetek, hanem azt, hogy semmi értelme. Meg azt, hogy a látlelettel se megyek semmire.
Ha te feljelentést akarsz tenni, akkor tehetsz. Õk nem mondhatják, hogy nem tehetsz.
Volt, hogy valakihez betörtek, és 5 óra múlva jöttek csak ki. De ugyanazon a környéken betörték valakinek a kocsiablakát a GPS-nél, mondta telefonon, hogy nem nyúl a kocsihoz, de siessenek mert gázpisztoly van a kesztyûtartóban és nem meri otthagyni. Na 10 percen belül már ott is voltak, aztán kapásból be is vitték a károsultat elõzetesbe, engedélyes gázpisztolyát elkobozták, mert szerintük (persze tévedtek, de ez csak a tárgyaláson derült ki) helytelenül tárolta.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, vannak szomorú dolgok.
A kérdező hozzászólása: Mikor éppen ütnek, majd szólok, hogy várjanak egy kicsit rendõrt hívok. Vagy hogy gondolják? Nekem is van látleletem, de nem érdekel senkit. Am én is a jobbikra fogok szavazni.
Ellopták az autónkat, a rendõr maga mondta, hogy úgysem lesz meg, hiszen nem is keresik...szomorú.
A kérdező hozzászólása: Az addig rendben van, hogy van nálam gázspré, de az ismerõseid lakásán csak nem számítasz rá. Nem minden pofon mellé kell rendõr? A mellé se amikor egy nõt úgy ütnek, hogy az arcán szép monokli lesz?
basszus felfogta már itt valaki hogy emiatt nem a rendõröket kell hibáztatni???A Jobbikosok meg leállhatnának a kampányolással az oldalon mert kezd nevetséges lenni. És most nyomni bõszen a piros gombot, tudom hogy valakinek csak ettõl jobb a napja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!