Találatok a következő kifejezésre: Miért teszi még (233 db)

A horrorfilmekben a szereplők miért tesznek meg mindent, ami a legkevésbé ésszerű?

Nem arra gondolok, amikor már pánikban van, és maga sem tudja mit csinál, hanem még az elején. Egy idegen házban bemegy a szobába kutatni, egyedül megy el megnézni, hogy mi az a furcs zaj... stb. Olyan idegesít?. :)

Legjobb válasz: hát pont ez a lényeg, ha a szereplõk nem tennének irreális dolgokat akkor nem lenne cselekmény!!

hát pont ez a lényeg, ha a szereplõk nem tennének irreális dolgokat akkor nem lenne cselekmény!!
Meg lehetne azt úgy is csinálni, hogy mindneki normális ember módjára viselkedik. Sokkal rémisztõbb lenne, jobban bele tudná élni magát a nézõ is. Csak gondolom így egyszerûbb a forgatókönyvíróknak.
Pánikhelyzetben az ember nem mindig cselekszik észszerûen, ráadásul a szereplõk kevesebbet is tudnak, mint mi nézõk. Én már néhányszor belegondoltam, hogy bár kívülrõl nézve blõdségnek tûnik, simán elkövetném ugyanazokat a hibákat is, mint a horrorfilm szereplõi. Persze nem akkora baromságra gondolok, hogy miután már vér folyt, elindulok egyedül bóklászni az erdõben.
Azért csinálnak marhaságokat, mert amugy nem lenne igazi film a horrorfilm! Most gondolj bele milyen uncsi lenne, egy szimpla film ahol mindenki azt csinálja ami ésszerû! Asszem mindenki aludna a horrorfilm alatt...
DETTO Én is belegondoltam és én is elkövetném az olyan hibákat mint kinyitom az ajtót és benézek a szekrénybe... stb. Mert az ember kiváncsi természet.... De ha baj van tuti én is meghúzom magam és nem indulok megkeresni a gyilkost... kivéve, ha nincs nála valaki számomra fontos személy. Amit nagyon ajánlok mindnekinek : A FÛRÉSZ Nagyon elgondolkodtató történetek, mert több részes... talán négy.
mert idióták mind:D

Feljelentettem a volt páromat, mert megvert, ő meg fordítva állítja a történteket. Miért tesz ilyet?

Sajnos kisgyerekünk jelenlétében részegen bántott, nem először. Látleletet vetettem, feljelentettem. Elköltöztem, szembesítésen derült ki, hogy ő mást állít. Nagyon részeg volt amikor történt az eset. Azt gondoltam, beismeri, annyira egyértelmű volt. Annyira megalázó, most bizonygatnom kell, hogy ő bántott. Tanu a gyerek volt, most mi alapján döntenek?

Legjobb válasz: Miért tesz így? Mert fél a börtönbüntetéstõl. Egyébként is az a a tapasztalatom, hogy mást állítanak, mert félnek, mert gyávák, különben meg sem ütött volna.

Miért tesz így? Mert fél a börtönbüntetéstõl. Egyébként is az a a tapasztalatom, hogy mást állítanak, mert félnek, mert gyávák, különben meg sem ütött volna.
visszaütöttél? neki is van látlelete? vagy mi alapján állitja az ellenkezõjét?
Neki is be kell bizonyítania, hogy bántottad. Vagyis, látlelet, vannak külsérelmi nyomai? Ha nincsenek, nem sok esélye van, hogy neki hisz a bíróság.
A látleletek alapján döntenek. Hogyha ne is van, és bizonyítottan kéztõl származik, akkor lehetséges, hogy elhiszik azt amit mond, de ha csak neked van látleleted, és állítod, hogy részeg volt, egyértelmû hogy semmi baj nem lesz és hisznek neked. Muszáj minden lehetõséget kivizsgálniuk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Az a legszörnyûbb, hogy órákon át nem hagyott, köpdösött, rugdosott, jó fejen ütött. Alig tudtam telefonálni, a rendõrség 1, 5 óra múlva sem jött, addigra elaludt, szóltam nekik, hogy akkor most már hiába jönnek. .Másnap mentem feljelenteni, alig tudtam, mert úgy fejbe vágott, hogy hánytam még másnap is.Hónapokkal elõtte volt egy hasonló eset, akkor nem volt ennyire rossz a helyzet... akkor is elaludt mire kijöttek, nem tudtak már vele mit csinálni, akkor nem bántott.De a gyerek miatt nem hagyhatom, hogy ezt csinálja.Nem tudom pontosan mit állít, még nem volt iratismertetés. Vannak ismerõsei a rendõrségen, szerintem ezért nem jöttek idõben.
Talán még nem késõ, de bemész a gyámügyre, elmondod mi történt.A gyámügy hivatalból intézkedik kiskorú veszélyeztetése miatt.Ha a gyereket nem is bántotta, akkor is veszélyeztetésnek számít, mert jelen volt. A bíróságon a te látleletedet, és a feljelentésedet nézik-ezzel szemben csak az õ állítása van. A te feljelentésed (könnyû) testi sértés + ehhez csatolva a kiskorú veszélyeztetése, a büntetés valószínûleg csak pénzbüntetés lesz + távolságtartási végzés. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, mikor a google mindenre válaszol?

Legjobb válasz: Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.

Talán azért teszik fel itt, mert a google-val nem lehet megvitatni a kérdést, nem ad tanácsot. De az ilyen, hogy jutok el A-ból B-be, meg hasonlókat én sem értem, arra ott vannak az útvonaltervezõk.
mert sokan olyan egyszeru kerdeseket tesznek fel amit google-vel par masodperc alatt megtalalhat. Pl.: Mennyibe kerul egy 1, 2Kg sulyu csomagot feladni nemetorszagba? Egy ilyen kerdes idegesito szerintem.
Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. A kérdés már csak az, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért kérdezi meg valaki azt, hogy miért tesz fel mindenki kérdéseket itt, amikor a google mindenre válaszol... Bár persze erre is választ ad a google amint a kérdést kiírják. Ez egy olyan dolog, ami megválaszolja magát, amint feltesszük kérdésnek. Amíg nem tesszük fel kérdésnek, addig a kérdés jogos, amint feltesszük, érvényét veszti.
"Azért, mert a google nem válaszol arra, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol, kivéve ha valaki fel nem teszi kérdésnek azt, hogy miért tesz itt fel kérdéseket valaki itt, amikor a google mindenre válaszol. " Ezek szerint a google megsem valaszol mindenre? :-D
Google a barátom. Csak néha besértõdik :D De egyébként én se értem, olykor olyan kérdésekkel találkozok itt, hogy csak nézek, mert google ELSÕ találata megadja a választ. Olyankor mondjuk idõnként be is linkelem, csak, hogy lássa az illetõ. Hátha megtanulja használni a keresõt :D
1: lusták. 2: a Google nem magyaráz és nem támogat. Itt el is magyarázzák, hogy miért ez a válasz, és miért éppen ez a legjobb válasz és nem a többi, amit szintén felhoz a Google.
döncike: Igen, ebbõl az is következik, hogy a google nem válaszol mindenre. Ebbõl viszont az is egyértelmû, hogy ha a google mindenre válaszolna, akkor nem tennének fel itt kérdéseket. Sõt, ha kicsit továbbgondolod, ha a google mindenre válaszolna, akkor az emberek SEMMIT nem csinálnának. Ahhoz ugyanis, hogy mindenre válaszolhasson, mindent tudnia kellene. Ahhoz, hogy valami mindent tudjon, végtelen energiára lenne szükség, ami mint Einstein óta tudjuk, végtelen tömeggel jár. Végtelen tömeg végtelen térgörbületet, így végtelen gravitációt okoz, tehát végtelen kis idõ alatt beszippant mindent. Na igen, viszont ebben az esetben az idõ áll, tehát paradoxonhoz áll fenn. Ebbõl kifolyólag két lehetõség van ebben az Univerzumban a kérdést illetõen: vagy feltesznek emberek kérdéseket itt, vagy a világ nem létezik.
mert néha már idegesítõ, ha olyan kérdéseket tesznek fel, ahol nem véleményt kérek ki, hanem csak egy k*baszott egyszerû kérdést, amit másodperceken belül meglehetne találni


Halványabb a teszt mint a korábbi? Ugyanolyan teszt?
Ennek örülök! :) :) :) Csak pozitívan! Ezután is minden a legnagyobb rendben lesz! :)
szuper:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma voltam uh-n, minden ok 9mm és szépen dobog a szíve! Nagy az öröm.
Ha minden rendben van, akkor most már bármelyik tesztnek erõs pozit kell mutatnia, amit szívbõl kívánok. Ha csak gyenge pozitív az eredmény, akkor mielõbb orvos, ha kell ügyelet.
akkor lehet hogy csak másmilyen erõsségû volt a teszt, és azért volt halványabb. Egyforma teszteket csinálj, és ha erõsödik a csík ok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Másfajta tesztet csináltam, mert nem kaptam olyat amilyet szoktam. Ma addig megyek míg nem lesz valamelyik patikában. Remélem ezzel nem lesz gond.
Ahogy az utolsó írta! Ha halványul a teszted, menj dokihoz! Amikor nekem ilyen volt, vetéltem. Kívánom, veled ne így legyen! Vigyázz magadra! Drukkolok.
Ha volt már erõsebb pozi teszted, és ugyanaz a fajta most halványabb, akkor minél elõbb orvos!!!
nekem nincs tapasztalatom, de nagyon drukkolok :)
Ha nincs tünet, az még nem jelent semmit.Reménykedni kell, hogy minden rendben lesz.
Óóóó dejóó!! Ettõl a "halványabb" teszttõl, kicsit aggódtam, de akkor hurrááá! Vigyázzatok magatokra, és ne izgulj.:-))

A tesz még csak halványan se pozi, de az UH- ott a petezsák! Miért?

Kevés a HCG? Akkor az baj, nem?

Legjobb válasz: A Medilab egy rakás szar, már bocsánat. Egy barátnõmnek peteérés elõtt lett halvány pozi az a teszt, tehát megbízhatatlan. Olyan van, hogy sokáig nem pozi a teszt, egy másik barinõmnek már szívhahgja is volt a kislányának, mikor a 8. héten lett a tesztje pozi. ÉS a kislány egészséges, gyönyörûséges 2,5 éves hercegnõ :)

A Medilab egy rakás szar, már bocsánat. Egy barátnõmnek peteérés elõtt lett halvány pozi az a teszt, tehát megbízhatatlan. Olyan van, hogy sokáig nem pozi a teszt, egy másik barinõmnek már szívhahgja is volt a kislányának, mikor a 8. héten lett a tesztje pozi. ÉS a kislány egészséges, gyönyörûséges 2, 5 éves hercegnõ :)
Nem baj.Nyugi. Lehet, nem volt jó a teszt.
A kérdező hozzászólása: Különféle tesztek voltak, és egy Medilab kivételével mind negatív. Az is csak tök halványan volt az, és 5 nappal ezelõtt. Még a mai is nega... Ugye nem lesz baj?
Mikor teszteltél? Mármint hány napja késik?

Miért ígéri meg mindenki, ha úgysem teszi meg?

Magán matektanár vagyok tehát nap mint nap találkozom ezzel a problémával. Felhívnak, elmondom a részleteket, és közli az illet?, hogy mindenképpen fel fog hívni. Miért nem mondja, hogy ez így neki nem felel meg? A napokban kerestük a párommal albérletet és volt olyan hely, amin gondolkoztunk pár órát, és mégsem tetszett. Mivel megígértük, hogy MINDEN féleképpen telefonálunk, akár megyünk a lakásba akár nem, így meg is tettük. Másnak miért olyan nagy lehetetlen ez?

Legjobb válasz: Talaltak valami jobb ajanlatot, visszavonultak, meggondolta magukat, hogy meg sem vesznek orakat. Osszeadtak, hogy huha, ez is nagyon sokba fog kerulni, stb, stb. Nehanyan el is felejtettek, hogy megigertek, hogy megmondjak, igen vagy nem. Sokan ugy gondoljak, hat nem vettek hasznalatba a mukadat, tehat mar ugyis gondolod, hogy nincs munka reszedre. Tobben meg ugy vannak vele, hogyha felhivnak, ugy erzik, hogy magyarazkodni kell nekik, elvarod toluk, hogy miert nem. Masok azt hiszik, hogy majd probalod oket rajuk beszelni, egyesek meg nem akarnak megserteni. Sajnos, fogadd el, ne filozzal ezzen, a biznisszel jar ilyesmi. En is olyan vagyok min Te, es elgondolkodom, hogy emberek miert igergetnek. Na persze, igeres, visszahivas, ez jellemzo egesz eletukre, nem csak matek orakra. Igernek, megcsinaljak.

Talaltak valami jobb ajanlatot, visszavonultak, meggondolta magukat, hogy meg sem vesznek orakat. Osszeadtak, hogy huha, ez is nagyon sokba fog kerulni, stb, stb. Nehanyan el is felejtettek, hogy megigertek, hogy megmondjak, igen vagy nem. Sokan ugy gondoljak, hat nem vettek hasznalatba a mukadat, tehat mar ugyis gondolod, hogy nincs munka reszedre. Tobben meg ugy vannak vele, hogyha felhivnak, ugy erzik, hogy magyarazkodni kell nekik, elvarod toluk, hogy miert nem. Masok azt hiszik, hogy majd probalod oket rajuk beszelni, egyesek meg nem akarnak megserteni. Sajnos, fogadd el, ne filozzal ezzen, a biznisszel jar ilyesmi. En is olyan vagyok min Te, es elgondolkodom, hogy emberek miert igergetnek. Na persze, igeres, visszahivas, ez jellemzo egesz eletukre, nem csak matek orakra. Igernek, megcsinaljak.
Mert az emberek baromian megbízhatatlanok, hiányzik belõlük a kultúráltságnak ez a szintje, nem akarnak pénzt költeni és kellemetlen valamit lemondani, ezért megkímélik magukat tõle. Szomorú, de nem tudsz mit csinálni, te mindenesetre ne adj lejjebb az értékrendedbõl. Ugye: "Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis. Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis."

Kislányom hetek ota csip turkál az oromban huzza a füemet a hajam na meg a z ö fülét meg haját. Miért teszi? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.

szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.
7 hós fiam is ezt csinálja. szerintem ismerkedik mások arcával. a kezemet pl ha hanyatt fekszik, akár negyed óráig is fogja két kezével, nézegeti, nyitja, csukja az ujjaimat. én néha hagyom neki, hogy egy egy kis karmolást csináljon, az orromat tekerje, vagy a hajamat meghúzza, de mindig mondom neki, hogy jajj, ez fáj, óvatosan. és próbálom mutatni neki, hogy kell finomat megsimizni az arcomat.
Hogy miért csinálják ezt a bébik nem tudom, de valószínû teljesen normális dolog mert az én 3 gyerekem is ezt csinálta és körülöttünk minden csecsemõ is. A barátnõm kisfia rendszeresen tépi a fülét a haját miközben cumisüvegbõl eszik. Ja! és ha álmos akkor is ezt csinálja.
Az en fiam is ezt csinalja, 6 honapos. O a sajat fulet/arcat nem piszkalja, csak az enyemet. Ismerkedik :) Mennyi idos a lanyod?
Mennyi idõs a kislányod? Ha még baba, akkor hagy fedezze fel a testét és a tiedet. Ha már nagyobbacska akkor meg miért hagyod, ha neked nem esik jól? Állítsd le, ne hagyd magad, te vagy az erõsebb, nem?
A kérdező hozzászólása: 7 honapos
9:26 vok kislányom pont 9hos.

Miért mutat még mindig pozitívat az ovulációs teszt?

26-án mutatta először és azóta is.Tény hogy sokkal halványabb volt tegnap is és ma is,de azért látom.

Legjobb válasz: Ha már halványodik, akkor az negatív. Sokaknál mutat ki a teszt a ciklus bármely szakában minimális LH szintet. Az mindegy igazából. Az LH csúcs akkor van, amikor a tesztcsík legalább olyan erõs, vagy még erõsebb, mint a kontrollcsík, csak akkor számít pozitívnak. A többi esetben negatív. Az ovuláció pedig arra a napra tehetõ, amikor a pozitív után elõször negatív lett, tehát mikor elkezdett halványodni.

Ha már halványodik, akkor az negatív. Sokaknál mutat ki a teszt a ciklus bármely szakában minimális LH szintet. Az mindegy igazából. Az LH csúcs akkor van, amikor a tesztcsík legalább olyan erõs, vagy még erõsebb, mint a kontrollcsík, csak akkor számít pozitívnak. A többi esetben negatív. Az ovuláció pedig arra a napra tehetõ, amikor a pozitív után elõször negatív lett, tehát mikor elkezdett halványodni.
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg az összes tesztet, amit elvégeztem. Amit 2 napja csináltam, vagy 3 azon nem látszik semmi.Tehát még annyi sem mint a main.Miért?

Ha egy nő félrelép azt miért teszi többnyire és minek a hiány miatt teszi meg?

Úgy értem férfiaknál és n?knél is más a megcsalás oka,tehát a n?ket mi ösztökéli vagy viszi rá a megcsalásra?

Legjobb válasz: Négy nõ él a környezetemben, akirõl tudom, hogy rendszeresen csalja a férjét. Náluk az ok (beszélgetések után leszûrve) az, hogy a férjük mellett nem érzik már magukat nõnek. Nincs, akitõl törõdést kapnának, és ezt a szeretõtõl remélik. Egy nõnek mindig szüksége van arra, hogy bókoljanak, kedveskedjenek neki, még 30 és házasság után is. Sok férj azonban természetesnek veszi a feleségét, hogy az ott van, fõz rá, takarít, gyereket nevel. Így mondhatni "házi cseléddé" minõsül le a kedves asszonyka. És ez egy nõ lelki világát megviseli. Nem azt mondom, hogy minden esetnél ez történik, de sokszor szerintem ez is közrejátszik. 24/n

Négy nõ él a környezetemben, akirõl tudom, hogy rendszeresen csalja a férjét. Náluk az ok (beszélgetések után leszûrve) az, hogy a férjük mellett nem érzik már magukat nõnek. Nincs, akitõl törõdést kapnának, és ezt a szeretõtõl remélik. Egy nõnek mindig szüksége van arra, hogy bókoljanak, kedveskedjenek neki, még 30 és házasság után is. Sok férj azonban természetesnek veszi a feleségét, hogy az ott van, fõz rá, takarít, gyereket nevel. Így mondhatni "házi cseléddé" minõsül le a kedves asszonyka. És ez egy nõ lelki világát megviseli. Nem azt mondom, hogy minden esetnél ez történik, de sokszor szerintem ez is közrejátszik. 24/n
több oka is lehet - szerelmes lesz egy másik férfiba -otthon csak cselédnek veszik, de nõnek nem - a férje nem elégíti ki az ágyban mert csak saját magára gondol - egyáltalán nincs szex - érzelmileg a férje a sárga földig tiporta, és most jött egy férfi aki istennõnek tartja.. - képtelen szeretni így mindegy kivel, és hányszor de sok férfi kell neki - azt hiszi attól lesz különb ha minden férfit magához enged..
A kérdező hozzászólása: Minek a hiányát szenvedi a nõ hogy ha megcsalásra adja a fejét?
Férfiaknál inkább a szex miatt történik megcsalás, akár elég otthon, akár nem. Nõknél legtöbbször érzelmi alapon történik, nem kap elég figyelmet, szeretetet, bunkó a férje. Persze fordítva is történhet, de az esetek nagyobb százalékában másért lép félre a nõ is, a férfi is.
Nekem ez összetett volt.. Kezdõdött azzal, hogy megromlott a szeretkezés minõsége, már szinte ha volt is, arra ment ki, hogy õ elment, én meg kezdjek, amit akarok.. Próbáltam vele itt beszélni, hogy ezt most miért, és hogy tegyünk ellene..Õ azt mondta neki ez így jó. Itt még nem volt gondom, mert lehet, hogy csak átmeneti.. Hittem én ezt.. Majd a közös programok is teljesen eltûntek.. Amikor erre kérdeztem rá, akkor azt mondta, hogy minden hétvégén elvisz vásárolni..(nagybevásárlás, értsd étel-ital..) Amikor próbálkoztam azzal, hogy meglepem, hogy romantikus vacsi, vagy valami, õ mondta, hogy õ játszik ma este, vigyek be neki kaját.. Így fokozatosan ment át abba, hogy már hozzám sem szól szinte.. Akármit kérdezek, mondok.. alig reagál rá..Közben egy gyerekkori nagy szerelmem ismét felbukkant, barátként találkoztam is vele, de ezt említettem páromnak is, mondtam, hogy jöjjön velem õ is nyugodtan, õt nem érdekelte.. Nem azzal a szándékkal mentem el találkozni az exxel, hogy most akkor tõle megkapom, azt, amit otthon nem.. Csupán jó volt végre valakivel beszélgetnem, hogy figyelt rám.. Páromnak felvetettem, hogy én szüntetet szeretnék, aztán meglátjuk érdemes-e folytatni.. Ott sírógörcs, hiszti (egy pasitól..), hogy ne hagyjam el, nem akar nélkülem élni.. Nagyjából 2 napig más volt, majd ugyanaz minden..Õ öngyilkossággal fenyegetett, ha elhagyom, én ettõl meg féltem, mert édesapám is így halt meg.. Közben az ex ugye végig mellettem volt, és meg sem fordult a fejében, hogy most kikezd velem.. Én kezdtem ki vele, amikor már végleg nem tudtam elviselni az otthoni helyzetet.. Õ tisztában volt vele, hogy nem tudom otthagyni a páromat, mert egyszerûen félek, de beleszerettem.. Illetve inkább nevezzük úgy, hogy ismét elõjöttek a tiniszerelem érzések.. Ez így fél éve megy már, hogy õt szeretem.. Párom az utóbbi 2 évben lett ilyen, amúgy 5 éve vagyunk "együtt.." Nagyjából 1 éve le sem fekszik velem, mert neki nincs kedve meg fáradt.. Azt gondoltam, hogy megcsal, lehet azért.. Kicsit örülnék is neki, õszintén..
De azt ne felejtsuk el, hogy a szeretovel egy no nem el csaladi eletet. Tehat nem foz, mosogat, mos, takarit. CSakis a kellemes reszt toltik egyutt a kapcsolatnak. Ha ugyanazt vegig csinalna a szeretovel mint ferjjel, lehet a szereto sem kellene neki.
Ha érzi már hogy boldogtalan a kapcsolatban. Ha nem kapja meg a törõdést, odafigyelést, szerelmet. Ha már úgy érzi ellaposodott a kapcsolata, nincs értelme folytatni az egészet. Találkozik egy másik férfival, aki úgy érzi teljesen ellentétje annak, akivel épp együtt van. Törõdik vele, megnevetteti, alig várja már hogy találkozzanak újra, mindig csak õ jár a fejében, kedveskedik neki a férfi, NÕnek érzi magát mellette ismét, nem pedig egy megúnt rongynak.
Nem biztos, hogy hiány, a nõknek is jól esik egy-egy házon kívüli kaland. :-))))) Persze van olyan is, hogy otthon hiányt szenved benne, de néha bosszúból is teszi, mert a férje megcsalta és jól esik a revans.
Több ok miatt is elõfordùlhat.
Szerintem azért, mert a párja elhanyagolja, érzelmi területen.
Ugyanazok, mint a férfinél... Azt keresi a másik férfiben, amit a párjától nem kap meg. Ha nem jó/nem elég otthon a szex, ha lelkileg elhanyagolva érzi magát, ha párjával már nincs meg az összhang, ha elmúlt a szerelem, vagy szimplán olyan típusú nõrõl van szó, aki nem hûséges típus, mert hajtja a vére. Vagy megismert valaki mást, akibe hirtelen beleszeretett, és megtörténik a megcsalás. Tulajdonképpen bármi lehet indok.
Megunta a férjét, és azt hiszi, hogy a másik különb lesz.
pl. nem akarja, hogy komolyabb legyen a kapcoslat es bizonytalan a ferfi akkor biztos lehet abban, hogy meglesz csalva 31 L

Ha egy lány kétértelmű, kétes kijelentéseket tesz, miért változom meg, és teszek úgy, mintha már nem érdekelne?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Jó..Akkor ezt röviden,ÉRTHETÕEN fogalmazd meg legyél szíves....

Jó..Akkor ezt röviden, ÉRTHETÕEN fogalmazd meg legyél szíves....
A kérdező hozzászólása: Hol akadtál el?
Szerintem azért, mert nem is érdekel...egy rendes, õszinte, egyenes lányt szeretnél, csak ritka az ilyen, keresni kell.
Szerintem azért, mert igazából csak fellángolást érzel irántuk, de azok a csajok nem érdekeltek annyira, mint amennyire a pillanatnyi fellángolás miatt elõször érezted. 28L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!