Találatok a következő kifejezésre: Miért teszünk olyan kérdéseket az életben, (2 db)

Miért teszünk fel olyan kérdéseket az életben, amire nem is várunk választ?

Legjobb válasz: Talán, mert hiszünk a csodákban és reméljük, hogy olyan választ kapunk, amit hallani szeretnénk. Naiv álom!? Viszont valamiben hinni, bízni kell, különben….

Talán, mert hiszünk a csodákban és reméljük, hogy olyan választ kapunk, amit hallani szeretnénk. Naiv álom!? Viszont valamiben hinni, bízni kell, különben….
Erre most választ várnál vagy nem? mert ha nem akkor mindek is tetted fel?? :D Szóval azért is mert jó csak kérdezni és nem tudni. :D Ezt hidd el!

Szerintetek miért tesznek fel az emberek olyan kérdéseket ami totálisan lényegtelen? Amitől van fontosabb dolog is az életben? Ti találkoztatok ilyennel?

Legjobb válasz: Mert az emberek mindennapjaiban nem csak a világ fontos dolgai kapnak szerepet, hanem az is, hogy pl. hol a pi..ában van a fogkefém, uborka vagy paradicsom sali legyen-e a kaja mellé ... és így tovább.

Mert az emberek mindennapjaiban nem csak a világ fontos dolgai kapnak szerepet, hanem az is, hogy pl. hol a pi..ában van a fogkefém, uborka vagy paradicsom sali legyen-e a kaja mellé ... és így tovább.
Mert mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. Tehát ami nekünk tök lényegtelennek tûnik, az neki akkor épp a világ legnagyobb problémája. Majd lesz neki nagyobb is, akkor majd megkérdezi azt is. Vagy lehet épp csak unatkozik.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!