Találatok a következő kifejezésre: Miért teszünk olyan kérdéseket az (16 db)

Miért teszünk fel olyan kérdéseket az életben, amire nem is várunk választ?

Legjobb válasz: Talán, mert hiszünk a csodákban és reméljük, hogy olyan választ kapunk, amit hallani szeretnénk. Naiv álom!? Viszont valamiben hinni, bízni kell, különben….

Talán, mert hiszünk a csodákban és reméljük, hogy olyan választ kapunk, amit hallani szeretnénk. Naiv álom!? Viszont valamiben hinni, bízni kell, különben….
Erre most választ várnál vagy nem? mert ha nem akkor mindek is tetted fel?? :D Szóval azért is mert jó csak kérdezni és nem tudni. :D Ezt hidd el!

Miért tesznek fel itt az emberek olyan kérdéseket, hogy: ''Mit vegyek a férjem/testvérem stb. szülinapjára? '', ''Mit csináljak anyámnak névnapjára''

Egyszerűen képtelen vagyok ezt felfogni, hogy mi értelme van. Õ ismeri, csak tudja, hogy mit szeret. Vagy rákérdez a barátainál, hátha nekik van valami ötletük. Miért vad idegen emberektől kérdezik meg, amikor mi nem is ismerjük a személyt? Ennyi eszük nincs vagy mi?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül azért, mert fantáziátlanok. Tudod, a kérdezését pont jár, és van aki rájátszik erre.

Nem feltétlenül azért, mert fantáziátlanok. Tudod, a kérdezését pont jár, és van aki rájátszik erre.
Azért vannak akiket soha nem lehet lenyomni a piramis csúcsából :D

Orbán miért nem ismeri el, hogy egyszerûen csak fél tévés vitára kiállni? Ugyanúgy mint, hogy azt se lehet elõre tudni, hogy hol lesz, mert akkor az nagy médiumok újságírói is oda mennek és olyan kérdést tesznek fel ami kellemetlen.

Neki az sose megy, mert mindig belebukik abba és nem tud jól válaszolni a kérdésre, mint azt korábban se tudta.

Legjobb válasz: "A felsorolt érvek között nem szerepelt, hogy amikor Orbán 2002-ben és 2006-ban utoljára leállt vitázni, akkor az balul sült el, és mindkétszer ki is kapott a választásokon." Akkor mindig jól tud "hazudni" mikor nem azonnal kell dolgokra válaszolni, hanem elõtte jól meg lett fogalmazva a kérdésre a válasz. Pl a saját párthû médiumnál tesznek fel kérdést, bõven meg van adva, hogy mi lehet az. Valahogy kényes kérdést nem szeretnek feltenni, amire Viktor nincs felkészülve.

A kérdező hozzászólása: "A felsorolt érvek között nem szerepelt, hogy amikor Orbán 2002-ben és 2006-ban utoljára leállt vitázni, akkor az balul sült el, és mindkétszer ki is kapott a választásokon." Akkor mindig jól tud "hazudni" mikor nem azonnal kell dolgokra válaszolni, hanem elõtte jól meg lett fogalmazva a kérdésre a válasz. Pl a saját párthû médiumnál tesznek fel kérdést, bõven meg van adva, hogy mi lehet az. Valahogy kényes kérdést nem szeretnek feltenni, amire Viktor nincs felkészülve.
Sokan hivatkoztak a 2006os vitára, ahol valóban Gyurcsány fölényeskedett, de ennek az oka a választások után ki is derült. Ugye emlékszünk még a 2006os zavargásokra és az igazság beszédre? Hazugság cunamit nem kell lehet kivédeni .
A kérdező hozzászólása: ma 15:28 Nem azért de úgy mint Fletó úgy Viktor is tarthatna egy olyan beszédet. Neki se lenne üres a mondanivalója, hogy mi mindent hazudtak. Ott ülnének az emberek napokig.
A kérdező hozzászólása: "Hazugság cunamit nem kell lehet kivédeni ." EZ pontosan igaz arra is, hogy Orbán nem tudná kivédeni mindazt amit hazudott nem is csak az elmúlt 4 évben.
2010ban volt vita? Ki volt hatalmon? 1998ban volt vita? 1994ben? 1990ben? Vitázni akkor kell, ha az eredmények alapján nem eldönthetõ, hogy kire kell szavazni ... Ma egyértelmû, hogy a fidesznek ez a vita teljesen felesleges... Toronymagasan vezet és nem kell meggyõznie a választókat arról, hogy mit csinált a kormánya az elmúlt 4 évben, mert másról se szól a kampány.
2010ben se állt ki Bajnai Gordon vitára, se a jobbikkal se az lmpvel ... szóval érdekes, hogy pont õk a leghangosabbak.
Fideszes gondolkodásmód: az ellenzéknek kellene szégyellnie magát, hogy (elvileg) jogállamban nyílt vitára hívják a jelenlegi miniszterelnököt.
Ilyet nem lehet megcsinálni egy demokráciában. Ki kell állni.Ebbõl is jól látszik, hogy miféle ember ez? Elbújik egy vita elõl, de a kertje végében stadiont építtet egy senkiféle" falusi klubnak, ahová soha senki nem fog igazán elutazni. Ennyire fél a nyilvánosságtól és az õszinte, nem az Õ szája szerint nem elõre beadott kérdések bizonyára zavarba is hozhatják.Mint ahogy ezt már többször át is élte./2002, 2006, 2008/Retteg ettõl, valószinûleg sokan dolgoznak azon, hogyan "mossák ki ezt a szart.".
A kérdező hozzászólása: "2010ben se állt ki Bajnai Gordon vitára" És neki akkor miért kellet volna kiállni? Nem õ volt a jelölt. Sõt most se.
Ja, mert õt demokratikusan a nép választotta meg . Elõtte önkormányzati miniszterként a csõd szélére jutotta az önkormányzatokat (érdekes módon, pont akkor kellett önkormányzatok felelõsségét növelni, amikor "hála a gyurcsány i-gazságbeszédnek" az mszp elbukta az önkormányzati választásokat. persze a forrásokat továbbra is a kormány adta az önkormányzatoknak. ) Majd gazdasági miniszterként tevékenykedett a válság kezdetétõl. Az országot végül, az szdsz megújult támogatóival a független szakértõnek kikiáltott korábbi Gyurcsány miniszter kapta, ahol fõ feladata az imf hitel lehívása az imf követelések ("kötelezõen betartandó ajánlások") betartása. Ma tudjuk milyen sikeres ez a program, görögök, portugáloknál nagy a jó lét .... 4 év alatt 50% nõt az adósság Éljen a butaság!
Ugyanazt kéne csinálni, mint annak idején a sakkban, amikor Bobby Fisher nem állt ki Karpov ellen 1975-ben a sakkvilágbajnoki döntõre, és mindenféle kifogásokat talált ki. A FIDE azonnal elvette a világbajnoki címét.Ez kellene Orbánnal is, senki nem teheti meg, hogy a demokráciát semmibe véve annak föléje helyezze magát.Tehát, ha nem vállalja a vitát a kihívókkal, akkor autómatikusan elvesztené a miniszterelnökséget. Megjegyzem ezt próbálná valaki, mondjuk Amerikában, vagy a németeknél megcsinálni. Másnap már be sem kellene mennie a hivatalba... Ez egy teljesen süket ember, aki tejhatalmúnak képzeli magát.És ez oktatja 4 éve Európát.
A kérdező hozzászólása: ma 14:51 Jobban teljesítünk? Az államadósság nemrég újabb csúcson volt, úgy, hogy közben a 3000 milliárdos magánnyugdíjat bekebeleztük. GDP növekedés? Nem is olyan nagy mint õk azt gondolták volna. Ha még emlékszünk matolcsy szavaira, mikor mínuszban volt? AZ is növekedés. Ja csak azt nem mondta, hogy merre. Akkor a szegénységgel mi a helyzet? Ja hogy egyre magasabb. A jövedelemkülönbségek? Azok is. egyedül a legolcsóbb kampányfogás a rezsicsökkentés volt. Nekik semmibe nem kerül, csak egy törvénybe, viszont az emberek bezabálják. AZtán meg ezt kell mindenhol nyomatni. Ha annyira csak az emberek érdekét nézik akkor megteszik sé neme agyonreklámozzák és nem erre építik a kampányt. A vak is látja, hogy csaka kampány miatt kellet. Különben már kormányváltáskor is lehetett volna meglépni. Ja akkor nem fontos, mert az emberek mostanra elfelejtették volna. Ami a legszebb a kormáényzásuk alatt az az ész nélküli államosítás. Azt mondják az oktatás milyen jó votl a központtal. Majd mikor a kormánybiztos aki ennek a felderítésére odaküldtek és megmondta, hogy nem jó, akkor máris nem kértek a munkájából tovább. Ja hogy van akkor ez? Ha valaki nem bólogat neki, akkor annak kuss és hazudik? Ezt hívjuk DEMOKRÁCIÁNAK? Na meg azt ne nézzük mit ttettek a demokráciával az elmúlt 4 évben. Mostanra már ez egy vicc a magyar szótárban. Aki szerint jobbak vagyunk annak egészségére és csak szavazzon ezekre a senkikre..
Orbánt már Vona Gábor is hívta vitára, sõt újabban Schiffer is vitázni akar vele. [link] Teljesen jogos, hogy az ellenzék vitázni szeretne, de az is jogos, hogy Orbán hárít. Azt viszont érdekesnek tartom, hogy Mesterházy-t ezzel a furcsa indokkal koptatta le, Vonát viszont szóra sem méltatja. Ez szerintem elég szánalmas a részérõl.
Úgyis tudja mindenki.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Orbán a TV vitákban többször nagyon furcsán szerepelt.Tulajdonképpen az általa mindíg külön "nagyrabecsült" Horn Gyulát tudta eddig egyértelmüen 1998-ban megfogni, és ott egyértelmüen Õ volt a jobb. Akkor gyõzött is, de igazából amit ma már kevesen tudnak az akkori FKGP, és Torgyán segedelmével tudott miniszterelnök lenni.... A másik emlékezetes vita a 2006-os Gyurcsányi eset volt, ahol a nagyon rafinált Fletó nagyon megforgatta, és akkor egyértelmüen vereséget is szenvedett, és ki is kaptak az elõrejelzések ellenére. Nálunk nagy szerepe van a TV vitának, mert ott aki gyõz az lehet-a tapasztalatok szerint a miniszterelnök.Ebbõl kifolyólag Orbánnak óriási a vesztenivalója, és nyilván megpróbál kibújni, mert az elképesztõen nagy munkával elvégzett 4 évi eredményeit is elveszítheti, ha egy két rosszul megadott választ betesz a vitába. Ez nagyon veszélyes lehet számára, egy ilyen vita, lehet be sem vállalja, mert nagyon tart ettõl. Látszik rajta, egyszerûen még a témát is elkerüli, mint az egész pártja.
Miután még a retorikai képességekkel nem rendelkezõ Meggymag is erõlködés nélkül elkalapálta (hála annak hogy Surányi dobott neki egy fülest) 2002-ben, Viktor szerintem senkivel nem áll le vitatkozni senkivel. Hisz láthatóan a személyes karizma varázsa csak addig marad, míg egyedül van. Amúgy a választási vita általában egy szoros versenyt hivatott mindig eldönteni valamelyik oldalra, ami most speciel állatira nincs jelen, ahogy 2010-ben sem. Itt csak arra lehet fogadni, hogy jön-e az újabb kétharmad illetve, hogy négypárti marad-e a parlament.
Vityó csak azért tud szépen beszélni, mert jól fizetett szövegírók, kommunikációs tanácsadók mindent a szájába adnak. Egy spontán vitában mukkanni sem tudna.
Semmi értelme, az összes hazudik. 2006ban a böszmének egy igaz mondata nem volt, oylan szinten félre beszélt, hogy azt vitának is nehezen lehetne nevezni.
Még annyit : Ebbõl is látszik, hogy "nincs igazán képben", a beszédeket egy jól bevált stáb megírja, mint tegnap, és ennyi. Nem jól rögtönöz, és ez egy TV vitában, ahol azonnal kell válaszolni ez sorsdöntõ lehet, ott nincs stáb..nincs semmi...csak Õ van. Úgyhogy messze nem olyan jó Õ mint ahogyan elõadja magát, a nagy tehetségével, és a média is ezt sugallja.
Orbán semmit nem ismer el. Amikor még úgy gondolta, vitában is õ a jobb, akkor fontosnak tartotta. Azóta egyfelõl bebizonyosodott, hogy sokan jobbak nála, másfelõl õ döntõen hatalmat épít, és ennek eszköztárába nem illik a vita. Vitázni egyenrangú felek szoktak, õ nem ismer el senkit egyenrangúnak. Egyébként pedig kisgyerek korában belenevelték, hogy az "atya" jutalmaz, vagy büntet, de nem tárgyal. Ettõl akkor sem tudna szabadulni, ha akarna.
Igen. Egyetértek. Ezért nem való Õ Európába, mert nem tud, és nem akar vitázni. Nem szokott, mert egy önkényúr nem lehet senkinek vitapartner. Ha nem áll ki, akkor autómatikusan el kellene hogy veszítse a választást, mert ez a demokrácia lényege: a vita, ha nem vállalja nem kell beülni megint 4 évre, mert senkinek nem kötelezõ ott ücsörögni, és a fél Európát állandóan kioktatni. Ez egy teljesen lehetetlen ember, és minél tovább marad annál kényelmetlenebb lesz a saját pártjának is. Ez persze nagyon messze vezet, de minden fideszesnek tudnia kell hogy "urát, és parancsolóját" meddig kiséri el. Azt hiszem sok eszeveszett "párttagnak" érdemes a Bukás cimû filmet leporolni, mert aktuális lesz- vagy ha még nem látták feltétlen megnézni, mert ez oda fog vezetni.
Vitáknak ott van a parlament. Annak semmi értelme nincs, hogy fût fát egymásnak dobáljanak, egyszerûen egyik oldal se tud normálisan beszélni .. az egyik csõdbe vitte az országot, de úgy csinál, mintha jobb helyzetben adta volna át az országot, mint ahogy megkapta 2002ban. A másiknek, pedig nem kell felülni a lóra ragaszkodni kell a tényekhez! Mert a tény az, hogy jobban teljesítünk és európa lassan beéri az országot oyan nagy válság van a kontinensen és Magyarország ebben a helyzetben tud oylan eredményt produkálni, mint 2007ben, amikor még Szlovákia egymás után hozta a 10% növekedést és nálunk 1% alatt vol. Sõt sok tekintetben még 2007tõl is jobban teljesítünk, hiszen a hiány 3% alatt lesz, "szegények adója" infláció, pedig lényegesen alacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: " 4 év alatt 50% nõt az adósság " Most mi folyik itthon??? Orbánék ugyanúgy hitelt vesznek fel csak sokkal rosszabb kamatra, mint az IMF volt. Közben mi lett a nagy államadósság elleni harccal? Nemrég ismét csúcson volt az adósság.


Nem szoktátok a falat kaparni kínotokban, mikor némelyik állatos kérdésben olyan kérdéseket tesznek fel, hogy pl. Miért nyerít kettőt a lovam, mikor meglát, meg miért ugatja meg a kuyám az apámat? !

Szép dolog az állattartás, nekem is van otthon házi kedvenc, de nem viszem túlzásba azt, hogy folyamatosan a reakcióikat figyelem.Szóval, ami sok az sok.Szerintem.

Legjobb válasz: Igen, de nem ezek a legrosszabbak. Nálam a top 2 felháborításban: 1. "-Nagyon rossz állapotban van az állatom, döglõdik, vérzik, mérget evett, elütötték, nem mozdul stb., mit csináljak? SOS!" - Amíg beír, már rég állatorvosnál lehetne. 2. "-Milyen nevet adjak az állatomnak?" - Se az állatot nem ismerjük, se a kérdezõt, se a körülményeket, nem igaz, hogy ennyire fantáziátlan emberek léteznek...

Igen, de nem ezek a legrosszabbak. Nálam a top 2 felháborításban: 1. "-Nagyon rossz állapotban van az állatom, döglõdik, vérzik, mérget evett, elütötték, nem mozdul stb., mit csináljak? SOS!" - Amíg beír, már rég állatorvosnál lehetne. 2. "-Milyen nevet adjak az állatomnak?" - Se az állatot nem ismerjük, se a kérdezõt, se a körülményeket, nem igaz, hogy ennyire fantáziátlan emberek léteznek...
Én pl. azért járok erre az oldalra, hogy jókat nevessek a kérdéseken és a kommenteken. Nagyon vicces dolgok vannak ezen az oldalon. Viszont ami baromira zavar, az amikor olyan ember válaszol aki nem is ért a dologhoz. A nyelvi szekcióban vannak ilyenek, amikor fordítani kell egy szöveget magyarról pl. angolra és olyan válaszokat adnak, amibõl kitûnik, hogy a válaszolónak még alapfokú nyelvvizsgája sincsen! Mért ad az ilyen tanácsot?? Vagy tényleg azt hiszi hogy jót írt? Vagy a másik. Nem értem, hogy valaki mért tesz fel tök alap, 1s alatt google-al megoldható kérdést. pl. Mennyibe kerül egy repülõjegy Londonba? Nos olyan ember aki nem képes megtalálni az interneten a repülõjegyeket, vagy felhívni egy utazási irodát stb. az szerintem ne menjen külföldre! Nagyon pórul fog járni. Aztán amit nem értek. Valaki eljut eddig az oldalig, majd beregisztrál stb. és még ezek után is képtelen beírni a repülõjegy szót egy akármilyen keresõbe??
nem szoktam, ennél vannak sokkal rosszab kérdések, pl:gombás pizzát ettem és megujaztam utána magam, gombás lessz a pin*m?(ilyen kérdés tényleg volt itt)xD
A kérdező hozzászólása: Pfff...errõl most egy nagyon morbid vicc jutott az eszembe: Milyen a vegetáriánus p*na? Kívül retkes, belül gombás. XD
A kérdező hozzászólása: Épp ki akartam lépni, de megint megakadt a tekintetem egy újabb gyöngyszemen: "Kissé elhízott a nyuszim. Milyen fogyókúrát ajánlotok? Általában nyúltápot, almát, kis zöldséget, lucernát, szénát szokott kapni enni! Szerintem az almák miatt hízott el nagyon. Valami ötlet a fogyásra?" :) ) Na, jó éjszakát mindenkinek!

Miért hívják az oldalt gyakori kérdéseknek, amikor néhányan olyan kérdéseket tesznek fel, amik másoknak eszébe sem jutna, és teljesen feleslegesek?

Remélem ezt olvassák a moderátorok is, és sz?rik az értelmetlen kérdéseket.

Legjobb válasz: Na látod ez a kérdés se gyakori

Na látod ez a kérdés se gyakori
mert most már a gyakori kérdésekre általában tudják az emberek a választ. És az értelmetlen kérdéseket pedig azért teszik fel, hogy ne unatkozzanak vagy mert tényleg annyira eszesek, hogy még azt se tudják.

Miért tesznek fel olyan kérdéseket itt az emberek, amihez elég lenne 1-2 szót beírni a Google-ba?

Legjobb válasz: Mert a google kiad egy csomó találatot és szelektálni kellene. Egyszerûbb feltenni ide a kérdést és máris szelektáltabb információt kap.

Mert a google kiad egy csomó találatot és szelektálni kellene. Egyszerûbb feltenni ide a kérdést és máris szelektáltabb információt kap.
Így emberibb.
Ezen már én is gondolkoztam...
Mert társaság hiányuk van.
szerintem is

Miért tesznek fel az emberek olyan kérdéseket, hogy mi lenne, ha?

Történelmi kontextusban egyszerűen nincs értelme feltételes módot használni, hiszen senki sem tudja, hogy mi történt volna - tekintve a változók számát.

Legjobb válasz: Mégis mi lenne, ha nem tennének fel ilyen kérdéseket?

Mégis mi lenne, ha nem tennének fel ilyen kérdéseket?
Épp ez az érdekes benne, hogy senki sem tudja hogy mi történt volna, nem gondolod?
Miért ne lenne értelme? Egy-egy döntés, esemény jelentõségét másként nem is lehet értelmezni, csak ha végiggondolom az alternatívák kimenetelét is. A történelem nagyrészt véletlen események, többesélyes döntések következménye. Ki tudja, egy párhuzamos világegyetemben lehet, hogy a németek nyerték a II. világháborút :)
Véleményem szerint a feltevõk leginkább saját álmaikat fogalmazzák bele ezekbe a kérdésekbe, például feltûnõen sok a "mi lett volna, ha a németek nyerik meg a II. Világháborút", vagy a "mi lenne, ha az USA+EU+Izrael Kína+Oroszország+Irán ellen viselne hadat" jellegû kérdés.
ember=kiváncsi
Mi lenne, ha nem kérdeznél ilyeneket?

Miért törlik az olyan kérdést, ami nem rasszista nem hülyéskedésből teszem fel és károkodás sincs benne? Bezzeg akik direkt marhaságot kérdeznek azokat hagyják.

Csak annyit kérdeztem meg, hogy van e itt olyan, aki jön a Tiszaliget Fesztiválra.. Erre törölték. Jó kategóriába írtam, nem sértettem meg vele senkit.. Ez elég idegesít?.:/

Legjobb válasz: Mivel én nem tudom jelenteni - nem is akarom - ezért már ezt a kérdésedet is jelentette valami paraszt, hogy töröljék. Nagy bunkók járnak ide...

Mivel én nem tudom jelenteni - nem is akarom - ezért már ezt a kérdésedet is jelentette valami paraszt, hogy töröljék. Nagy bunkók járnak ide...
"Van e itt olyan, aki jön a Tiszaliget Fesztiválra?" Erre kb. igen/nem-mel, "igen, én" stb.-vel lehet válaszolni, amivel sok információhoz nem jutsz. Szerintem, ha konkrétabban kérdezel arra, amit tudni szeretnél, akkor megmaradhatott volna a kérdésed.
Ennyi erõvel a szõke nõs, anyósos viccek is rasszisták.Mégis jót nevetünk rajta.
így van az idióta kérdések meg özönlenek meg a magyarokat persze lehet szidni, provokálni :(
A kérdező hozzászólása: Feltûnt.. A moderátor meg lesz*rja hogy tele van az oldal rasszista meg mittudoménmilyen kérdésekkel, a normálisakat jelenti meg törölteti mindenki.. Akkor legyen a weboldal címe gyakorihülyeségek.hu ennyi erõvel..
Csak tippelni tudok, hogy miért talán azért, mert "nem csevegõ oldal" legalábbis nekem is volt egyszer egy hasonló ügyem és nekem ezt írták.
A kérdező hozzászólása: 'Nem csevegõ oldal' Ilyen alapon a kérdések 70%ba bele lehetne kötni, meg azokba amit 11-12 évesek tesznek föl, hogy más csinálja meg a házifeladatukat mert õk lusták.. vagy akik valami lelkisegély oldalnak hiszik a gyik.hu-t.. Hozzáteszem, hogy sok helyen láttam olyan kérdést, ami arról szólt, hogy ki jön X rendezvényre és több hónap után sem törölték.
Gyanítom, hogy abba kapaszkodtak bele, hogy ez nem egy kérdés volt, hanem egy kérés az olvasók felé.

Miért van az hogyha egy lány tesz fel olyan kérdést egy fiúnak, hogy mekkora a szerszáma akkor a fiú elmondja neki, hogy mekkora, de ha egy fiú fiútól kérdezi meg ugyanezt az már fura? !

Legjobb válasz: Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...

Tõlem még senki nem kérdezte... De egymás szerszáma után érdeklõdni általában valamilyen szándékot jelöl... Egy lánynak sem azért mondod el, mert az ismereteit szeretnéd bõvíteni statisztikai adatként, hanem "hátha pont ez kell neki". Bár tõlem még lány sem kérdezte meg soha, nem tudom, te kikkel ismerkedsz... Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben, valahol, egy idegen meg ne a farkam méretével foglalkozzon...
"Fiúk között meg legjobb barát már úgyis látta zuhanyzóban, öltözõben" Erektáltan?
Szerintem lányok nem nagyon kérdeznek ilyet, viszont a fiúk egymás közt megbeszélik hogy kinek mekkora, haveri társaságoknál ez normális.
Két oka van. Az egyik az, hogy én az ilyen témát lányokkal szoktam megbeszélni, elõttük jobban feloldódok. Ha egy fiú kérdezi, akkor az már olyan érzést ad, hogy az illetõnek homo hajlamai vannak. A másik ok, hogy még ha a fiú nem is homo, és válaszolnék rá, mindenképpen rosszul sülne ki a dolog. Mert ha az enyém a nagyobb, akkor az lenne a baj, és akkor õ elveszítené minden önbizalmát, hallgatnom kellene az õ sirámait, hogy "Jaj, az enyém olyan kicsi, és akkor mi lesz, ha eljutunk a barátnõmmel az ágyig?" kezdetû dumát. Ha meg az övé, akkor meg jön a "Hú, de király vagyok, mekkora f*szom van, ekkora tökkel minden nõvel az ágyba bújhatok, te pedig csak egy senki vagy mögöttem." duma, ezzel meg az én önbizalmamat rontaná. Ha meg nagyjából ugyanakkora, akkor meg valószíûleg azt a viccelõdést kellene hallanom, hogy "Lám, ebben egyformák vagyunk.", ami úgyszintén unszimpatikus. Konklúzió: ilyen kérdésbõl csak rosszul jöhet ki az ember, így hárítom a választ.
Én lányoknak se mondom be, lehet rosszul csinálom :)
Hát nem tudom te milyen társaságba jársz, én még nem találkoztam olyannal, hogy ez téma lett volna. Az ilyen kérdésnek semmi értelme.
Hát, ha tõlem ilyet nem barátnõ lány kérdezne, elsöpörném a témát. Hülye kérdés, másik nemiszervérõl kérdezgetni. Én meg megkérdezem, hogy a kisajkaid lógósak e, meg milyen színû. Beteges. Ha meg haver kérdezné, az onnantól nem lenne haver, mert rájönnék, félreismertem. Szal ilyen téma nincs. Csak itt anonimba, itt lehet mindent.

Szerintetek miért tesznek fel az emberek olyan kérdéseket ami totálisan lényegtelen? Amitől van fontosabb dolog is az életben? Ti találkoztatok ilyennel?

Legjobb válasz: Mert az emberek mindennapjaiban nem csak a világ fontos dolgai kapnak szerepet, hanem az is, hogy pl. hol a pi..ában van a fogkefém, uborka vagy paradicsom sali legyen-e a kaja mellé ... és így tovább.

Mert az emberek mindennapjaiban nem csak a világ fontos dolgai kapnak szerepet, hanem az is, hogy pl. hol a pi..ában van a fogkefém, uborka vagy paradicsom sali legyen-e a kaja mellé ... és így tovább.
Mert mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. Tehát ami nekünk tök lényegtelennek tûnik, az neki akkor épp a világ legnagyobb problémája. Majd lesz neki nagyobb is, akkor majd megkérdezi azt is. Vagy lehet épp csak unatkozik.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!