Találatok a következő kifejezésre: Miért tartják sokan cikinek (3 db)

Miért tartják sokan cikinek, ha egy fiú ülve pisil?

Legjobb válasz: Üvegbõl van a wc ajtó ?

Üvegbõl van a wc ajtó ?
Mármint kulázás közben?
És az miért ciki aha állva szarok?
Mert ostobák. Nálunk ez még nem szokásos.
Nem tudom, ki az a ráérõs, aki azzal foglalkozik, hogy ki hogyan pisil.
Én egykézen állva szoktam.
Azért barátom, mert állva pisilni férfias. Ülve pisilni túl egyszerû.
Jobb helyeken én is ülve brunyálok - talán jobb is mert állva a fele húgy mellémegy - okádék helyen meg mindegy a dolog. Ott jobb nem leülni.
Hülye Magyar beidegzõdés, mint a legtöbb más szokással kapcsolatos dolog. Nem ciki, hanem kényelmes (de csak otthon)
én meg sem próbálom, mert ha leülök mindig egybõl szarnom kell, ahhoz meg nincs kedvem minden egyes hugyozásnál
A kérdező hozzászólása: Nembaj Singularity, legalább népszerûsítjük haznánkban az ülve pisilést! :)
Ciki? Nem, nem az. Éjjel, mikor kivánszorgok a slózira, nem kapcsolok villanyt. Inkább leülök, minthogy szét hugyozzam a wc-t.

Miért tartják nagyon sokan cikinek a szexet? Miért tabu?

miért nem mernek egymás elött még a barátn?k se beszélni a dologról, tapasztalatokról.? szerintem nincs benne mit szégyellni. mindenki csinálja, csinálta. nem tudom mi benne olyan ciki.

Legjobb válasz: Nos nem ciki,csak kialakult egy olyan mentalitás az emberekben,hogy nem szeretnek beszélni róla,de ha olyan a társaság azért kijön.Legalábbis én azt vettem észre így egyetem alatt,hogy ha összekön egy jobb bagázs,akkor aztán minden szinten lehet téma,de sokan így is csak virágnyelven mernek fogalmazni. szerintem meg kell találni az egyensúlyt aközött hogy mibe kell belelátást engedni másnak.Tehát technikákról,érzésekrõl lehet beszélni,de hogy x. y.-nal éppen szombat este ki mit csinált és meddig és hogyan az már had legyen egyéni titok.Õszintén nem vagyok kíváncsi másnak az ilyen dolgaira,de olyanok igenis érdekelnek,hogy mondjuk ki mit vett észre,mit szeret a másik nem nagyon-nagyon.

Nos nem ciki, csak kialakult egy olyan mentalitás az emberekben, hogy nem szeretnek beszélni róla, de ha olyan a társaság azért kijön.Legalábbis én azt vettem észre így egyetem alatt, hogy ha összekön egy jobb bagázs, akkor aztán minden szinten lehet téma, de sokan így is csak virágnyelven mernek fogalmazni. szerintem meg kell találni az egyensúlyt aközött hogy mibe kell belelátást engedni másnak.Tehát technikákról, érzésekrõl lehet beszélni, de hogy x. y.-nal éppen szombat este ki mit csinált és meddig és hogyan az már had legyen egyéni titok.Õszintén nem vagyok kíváncsi másnak az ilyen dolgaira, de olyanok igenis érdekelnek, hogy mondjuk ki mit vett észre, mit szeret a másik nem nagyon-nagyon.
Talán csak nincsenek olyan kapcsolatban az emberek h ezt megosszák a másikkal.Ez jó kérdés volt amúgy.... :) Ha olyan bensõséges kapcsolatban vagy valakivel, elmesélheted neki a tapasztalatokat, ahogyan az elöttem író mondta. :)
Érdekes, cseten, arctaalnul olyan könnyû ilyesmirõl beszélni. De ismerõssel, arcból arcba, már sokkal nehezebb.
Mindenki csinálja csinálta?? bocs de én 11 évesen(és ami sajnáltaos hogy nem tartozok a világszépségek közé és mmégis felajánlják, de nem cseten hanem élõben) elveszthettem volna és azota folyamatos támadások és meghagyom házzasságig. Azért tabu mert másik emberrõl is szó egyik másik a maszturbálás kényes dolog, másrészt haverral másik ember szemébe pl bennünk van hogy szégyeljük, mert régen pl erkölcstelenségnek tartották néhány formáját
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem megsérteni akarlak, de 11 éves kislányoknál megértem, hogy nem a sex a téma. itt az érettebbekhez szól leginkább a válaszom, akik tapasztalattal rendelkeznek!!! Nem sértéscéljából írtam...
Szerintem ez erõsen neveltetésbõl is jön. Azt látják otthon, hogy tabu. Én Anyutól mindig mindent megkérdezhettem, sosem hebegett-habogott, egyértelmûen válaszolt mindenre, sosem jött zavarba. Viszont ismerek olyat, akinek az anyja ezt amolyan mocskos és tabu dolognak tartja, nyilván ez ragadt át a lányára is. Illetve a társadalom is sulykolja ezt valamilyen szinten. Ha jól megnézed, még szerintem normális szexuális felvilágosítás sincs.
Érdekes, körülöttem mindenki beszél róla egészséges kereteken belül!Nincs benne semmi ciki!A maszturbálás szintén nem tabu téma az ismerõsök körében!Ez persze nem azt jelenti, hogy megbeszéljük ki mikor nyúlt magához, de nem is titkoljuk, hogy szoktunk!A világ legtermészetesebb dolga, mindenki csinálja!Tini koromban persze ezt én is cikinek tartottam!Most viszont minden gond nélkül megbeszéljük, ha valaki vibrátort vesz, illetve ajándékba is adtunk már!Senki nem könnyüvérû a köreinkben, de szeretjük és élvezzük a szexet!Egyik barátnõnket 2 éve ismerjük.Õ nem élvezte, gátlásai voltak, nem is beszélt róla, sõt zavarban volt!Amikor szóbakerült ez a téma, mindig kerülte, furcsa volt neki ez a nyíltság!Beszéltünk vele errõl, elmondtuk, hogy nekünk is voltak ilyen-olyan gátlásaink, blabla...!Idõvel nehezen ugyan, de már õ is elkezdett kérdezni a tapasztalatainkról, hogy mit hogy oldottunk meg, stb...!Sok mindenben tudtunk neki tanácsot adni és szerencsére ma már õ is élvezi és igényli a szexuális együtlétet a párjával!Nyíltan beszél már róla, sõt volt, hogy sms-ben kért hirtelen segítséget, mert nem volt tisztában valamivel!Én úgy gondolom, aki nem tud róla beszélni az igazából élvezni sem tudja!Azok a gátlások elõjönnek akkor is amikor a pároddal vagy együtt!Nem tudják magukat igazán átadni a másiknak, illetve az élvezetnek, mert nem természetesen jön nekik a dolog!Persze ezt most sokan biztos megcáfolják, de nekem ez a véleményem!Saját és mások tapasztalataiból!
Valójában nem minden közegben lehet errõl beszélni, valahol ez kellemetlen, vagy szégyenletes úgymond, valahol viszont nagyon is természetes. Nekem többségében ilyen barátaim voltak csak, akikkel nem lehetett errõl beszélni. A szüleimtõl és az iskolában sem kaptam felvilágosítást. Így tulajdonképpen csak azzal a minimális ismerettel rendelkeztem, ami innen-onnan rám ragadt, mesélte valaki, stb. Aztán megismertem olyan embereket is, akikkel lehet errõl beszélgetni, és el kell mondanom, hogy az elmúlt 1 évben rengeteget tanultam, bármit meg merek kérdezni tõlük, néha szerintem még túl sokat is kezdeményezek beszélgetést ebben a témában. De ehhez tényleg olyan beszélgetõ partnerek kellenek, akik ezt lazán tudják kezelni, és tudnak segíteni a gátlások eloszlatásában.

Miért tartják azt sokan rossznak meg cikinek hogy midenkinek FILA táskája van?

Sokan mondják h azért szar a FILA táska mert sokaknak van ez miért baj? szerintem egyáltalán nem baj, meg egyáltalán rosszabb se lesz a táska azért mert soknak van.

Legjobb válasz: Nekem nincs,de nem is lesz... Mindenki olyan egyedinek tartja,pedig marhára nem az,hisz már mindenki olyat visel... Meg már tiszta gáz,hogy "versek" is születtek belõle... :S:S:S Attól nem mondanám végül is hogy szar,csak pl én nem hordok olyat,ami már szinte mindenkinek van...

Nekem nincs, de nem is lesz... Mindenki olyan egyedinek tartja, pedig marhára nem az, hisz már mindenki olyat visel... Meg már tiszta gáz, hogy "versek" is születtek belõle... :S:S:S Attól nem mondanám végül is hogy szar, csak pl én nem hordok olyat, ami már szinte mindenkinek van...
Elsõ... Ez már nagyon gáz!!! SZERINTEM
ma 14:46 szerintem is, milliószor lerágott téma és nem csak ezen az oldalon hanem kb.mindenhol. már majdnem sikerült elfejteni azt a filás témát de valahogy mindig elõkerül ismét. másodiknak, nem csak az a gond hogy sok embernek van hanem állítólag gagyi, tönkre megy a cipzárja hamar és szétfoszlik, vagyis én ezt halottam róla. szóval nem csak sok van de még gagyi táska is.
Már hányingerem van tõle! Lassan a logójával fogok álmodni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!