Találatok a következő kifejezésre: Miért tartják nők (20 db)

Miért tartják a férfiak a nőket rossznak ha a nők a külsőre mennek? Például azért mert tudtommal a férfiaknak is nagyon fontos.

Nekem sokáig tartott ez a felismerés, de el kell fogadni hogy a szép lányoknak általában a jókép? pasik kellenek. Miért felháborító ez? Hiszen fordítva is így van. (ezt férfiként mondom)

Legjobb válasz: Különben a férfiak is, ha választhatnak, ha van lehetõségük, akkor a szebb lány mellett teszik le a voksot. Akkor is, ha dupla annyi energiába kerül a kapcsolat, bármilyen módon. Úgy könnyû férfiként azt nyilatkozni, hogy õ beérné átlagos, vagy csúnyácska lánnyal is, ha nincs is másmilyenre lehetõsége.

Különben a férfiak is, ha választhatnak, ha van lehetõségük, akkor a szebb lány mellett teszik le a voksot. Akkor is, ha dupla annyi energiába kerül a kapcsolat, bármilyen módon. Úgy könnyû férfiként azt nyilatkozni, hogy õ beérné átlagos, vagy csúnyácska lánnyal is, ha nincs is másmilyenre lehetõsége.
Azért, mert CSAK a külsõre mennek. Továbbá úgy húzzák meg a határt, hogy a férfiak 80%-át rondának tartják. Egy populációban nem lehet a 80% ronda, csak ha beltenyészet alakul ki. "Hiszen fordítva is így van. (ezt férfiként mondom)" Csak a magad nevében nyilatkozz!
Engem kicsit idegesít, hogy sok lány csak ez alapján ítéli meg az embert.Egy helyes pasit automatikusan okosabbnak, erõsebbnek, ügyesebbnek látnak.Én nem születtem helyesnek de megtettem mindent, hogy kihozzam magamból a maximumot.Sportolok, mûvelem magam, tàncolok.De hiába teszem mindezt ha a lányok nekem sokkal nehezebben adnak bizalmat.. 17/F
"Egy helyes pasit automatikusan okosabbnak, erõsebbnek, ügyesebbnek látnak." Igen, és? Ha valaki jól néz ki, azt jelenti, hogy jobb génjei vannak. Az állatoknál ugyanígy van. Ha nem lennél csúnya, biztosan nem zavarna ez a tény. De hát ezt dobta a gép. Egyébként szerintem meg az baromi idegesítõ, hogy a sok gyökér csak ebben tudja mérni az értékeit. Ez nem ugyan olyan felszínesség, amivel a lányokat vádoljátok? Ezer más dologgal fel lehet még hívni a lányok figyelmét. A legostobább elképzelése meg a sok frusztrált nyomoréknak, hogy azt hiszik, ha valaki jól néz ki, akkor egybõl a lányok egybõl a [email protected]ába ülnek, következésképp az övékbe ezért nem ülnek, mert hogy rondák.
Ez az önmagának ellentmondó röhejes figura még azt is szívesebben beismerné, hogy a zöld lila, mint hogy elfogadja, hogy a nõknek igenis SZÁMÍT a külsõ. :) Amit a kérdezõ és egyébként rengeteg normális, nyitott szemmel járó srác magától is észrevesz.
"Csak az valamiért nekünk férfiaknak sokkal frusztrálóbb" Igen? Gondolod a lányoknak tök kellemes érzés? Szerintem egyformán szarul esik mindkét nemnek, ha visszautasítják a külseje miatt. Én régen oda-vissza voltam egy fiúért még a középsuliban, õ pedig egy igen szép lányra hajtott. A kutyának se kellettem akkoriban, mert nem voltam még csinosnak se mondható, slamposan öltözködtem, semmi sem tetszett magamon és így visszanézve is az a véleményem, hogy kis csúnyaság voltam. olyan 20 éves koromra kikupálódtam és AZÓTA persze buknak rám a pasik. Elõtte senkit sem érdekeltek a belsõ értékeim, azóta persze igen. Magamon tapasztaltam mennyire fontos, hogy jó megjelenésû legyen az ember. És ha én tudtam tenni azért, hogy normálisan nézzek ki és elfogadjam magam, akkor más se sírjon, hanem kapja össze magát. Nyavajogni a legkönnyebb, de változás nélkül senki se várja a sültgalambot... Fontos a belsõ is, de minden ember a külsõt látja elsõre. Az igénytelenekhez senki nem vonzódik és azokhoz sem, akikrõl lerí, hogy utálják magukat és haragszanak a világra. Az ilyenekkel nemhogy kapcsolatot nem akarnak a normális emberek, de még szimplán beszélgetni sem.
Utolsónak válaszolnék és kérdeznék is tõle egyben.Tehát te azt állítod, hogyha igényes vagy és bízol magadban akkor sikered lesz.Nos akkor felvázolnám neked a saját történetem röviden.Sok éve adok magamra, igényes vagyok.Bízni is bíztam magamban legtöbbször, persze volt 1-1 kisebb hullámvölgy de ez mindenkinél van.Sosem voltam az a magamba húzódós típus, csak nem voltam hiperaktív, hanem a nyugodtabb dolgokat szerettem mindig is.Régebben nagyon sokat ismerkedtem, eljárkáltam mindenfelé mikor tehettem, mostanában ez már mióta igazából megkomolyodtam egyre kevésbé érdekel, ezalatt a bulikat és hasonlókat értem.Nincsen semmiféle betegségem sem, nyitott szemmel jártam a világban, mégsem tapadtak rám soha a csajok, sõt még csúnya sem vagyok ha ez lenne az indoka bárkinek, mert tudom magamról, hogy nem vagyok az egyáltalán.Egy kedves, udvarias srác vagyok, szívesen oda megyek egy lányhoz, ha látom õ is érdeklõdik irántam.Nos most jön a kérdés: Ez vagyok én, és érdekes módon még nem volt az életem során egyetlen párkapcsolatom sem.Nem vagyok válogatós egyáltalán.Nah akkor hogy is van ez?:) Vannak mindig kivételes esetek, nem mindenkinek olyan könnyû a helyzete ;) 21/F
Nem tudom a miértjét, mivel nem ismerlek. De a nõk általában nem mennek oda férfiakhoz. Ha tetszik nekik egy férfi, förtölni kezdenek vagy viszonozzák a flörtöt, jeleket küldenek és a férfi megy oda hozzájuk. Persze elõfordul az is, hogy a nõ mászik a pasi után, de az ritkább. Fogalmam sincs arról, hogy miért nem volt még kapcsolatod. Volt olyan lány az életedben, aki tényleg tetszett? Miért nem jöttetek össze végül? Én pedig inkább az a visszahúzódóbb vagyok, nem vagyok túl nyitott sem, kevés az önbizalmam is, mert úgy vagyok vele, hogy hiába nézek ki normálisan, félek hogy úgy fognak viselkedni velem az emberek, mint mikor még csúnya voltam. Nem szoktam bíztatni olyan pasiket, akik nem tetszenek, mégis leszólítanak. Nem tudom miért van ez így és hogy neked még miért nem volt barátnõd. Ha könnyen ismerkedsz, miért nem jutsz el a párkapcsolatig?
Mert nem érdeklem õket valamiért, ha tudnám akkor már nem itt lennék. :D Amint írtam ha látom, hogy a hölgy is érdeklõdik felém én szívesen odamegyek hozzá, nincs ezzel gond.Nos volt 2 db olyan aki úgy igazán tetszett, de nem lett egyikbõl se semmi, az elsõnél ott az egyik haverom volt barátnõje volt a célpont, valamiért nem engedett magához közelebb.Mikor rákérdeztem nem tudta õ sem igazán megmagyarázni, csak úgy érezte állítólag.A másik esetben pedig azt hittem összejövünk, ott meg egy nagyon rendes lány volt, sokat voltunk együtt, volt fent nálunk a lakáson is akkoriban.Aztán sajnos az én hibámon kívül, a lány apukája meghalt, ez játszott közre, és teljesen elvonult a külvilágtól, sehol nem lehetett elérni, meg mondta is, hogy sok idõre van szüksége.Megértettem ezt, néha még próbáltam keresni, aztán pár hónap eltelt, tényleg sehol nem lehetett elérni, meg abban az idõben én is elég elfoglalt voltam, mivel érettségi idõszak volt.Aztán miután letelt ez az idõszak annyit láttam, hogy facebookon megváltoztatta kapcsolatban-ra az állapotát és ennyi.Azóta kitörölt már face-rõl is rég, buszon is ha láttam és oda akartam menni hozzá, egyszerûen elfordult, hátat fordított nekem és akkor mondtam oké békén hagyom ha neki így jó. :) Én tudom mi a legnagyobb baja a lányoknak velem, az hogy vékony vagyok eléggé igen.De ezzel egyáltalán nem tudok mit csinálni, voltam gyúrni is hosszabb ideig meg mindenfélét próbáltam már, egy kiló nem jött rám.Orvos is azt mondta, ilyenek a génjeim nem lehet vele mit csinálni.Tömegnövelõket meg izomnövelõket meg nem fogok szedni ezért, annyit nem ér az egész. :)
Hát Mo. meg a pasik halnának éhen nélkülünk!!! :D
A kérdező hozzászólása: Csak az valamiért nekünk férfiaknak sokkal frusztrálóbb mert nem volt megszokott hogy a lányok külsõ alapján válogatnak nagy részt. De egyébként ha kimentek tájföldre ott nincs így. Azért mert ott még a régi értékek vannak miszerint a nõ éhen halna a férfi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem egyébként hogy a férfiak 80% át csúnyának tartják a nõk. De mindenesetre érdekes felvetés. Attól függ hogy milyen csoportokról beszélünk, mert a 18-40ig beszélünk a férfiakról akkor biztosan nem igaz hogy a 80% csúnya.
Senki nem mondta, hogy csak 2 véglet van. Az egyik kedves kis hozzászóló mondta, hogy CSAK a külsõ érdekli a nõket...erre reagáltam, hogy a CSAK az nagyon erõs túlzás :)
"Hiába van valakinek tökéletes arca, teste ha emberlieg egy nulla! Ialálkoztam már ilyennel és még azt is szégyelltem volna ha alkalmi kapcsolatba keveredtem volna vele." Ez IS igaz. De fogjátok már fel, nem csak a két véglet van. Külsõ megfog- bensõ megtart. ;D
"azért nem hiszem el hogy õszinte ember az aki azt mondja hogy nem számít a külsõ. Nem a legfontosabb de hajalmosak vagyunk külsõleg szép embereket szimpatikusabbnak is látni." Igen, így van. :) S a nõknek is épp úgy számít, fõleg az arc helyessége. Persze, azért is, mert elõször a külsõt, de azon belül az arcot látják. Másrészt, a testéért sokat tehet mindenki, lefogyhat például, de az arc adott. Jó géneket jelezhet. Akkor van baj, ha csak a külsõ számít, vagy ha nem tud vigyázni valaki. Régen mellesleg azért mondogatták, hogy nem számít, mert kénytelenek voltak. Egyrészt, "k"-nak tartották volna õket, ha úgy osztályozzák a férfiakat, hogy milyen helyes/milyen vele az ágyban. Másrészt, a nõk nem tarthatták el magukat, hiába szerettek volna bele jó külsejû férfiba, ha éhenhalt volna a család mellette. Ma már másképp van. Ezért éri meglepetésként a férfit, mekkora erõvel tör elõ, hogy a nõknél is, igenis számít.
Hiába van valakinek tökéletes arca, teste ha emberlieg egy nulla! Ialálkoztam már ilyennel és még azt is szégyelltem volna ha alkalmi kapcsolatba keveredtem volna vele.
A kérdező hozzászólása: azért nem hiszem el hogy õszinte ember az aki azt mondja hogy nem számít a külsõ. Nem a legfontosabb de hajalmosak vagyunk külsõleg szép embereket szimpatikusabbnak is látni.
Nem csak a külsõre mennek, hanem azt látják elõször. Általában úgy fest a dolog, hogy kezdetekkor nem ismerik a fiút. Ráadásul a fiú ilyenkor még igyekszik a jobb oldalát mutatni. Késõbb ismerik meg egymást, fokozatosan. Ez mindkét nemre igaz. Nekem a barátnõim általában otthagyják a helyes pasit is, ha az bensõre nem stimmel, de egy nõnek még mindig nehezebb ezt, mert õ kapja meg ilyenkor a fejére, hogy "r.banc". (Azért, mert hamar, könnyen kilép egy kapcsolatból. Hisz még anyáink is ezt mondogatták, hogy egy kapcsolatban tûrni, alkalmazkodni kell). Ezen kívül, a férfira is igaz. Én azt látom, hogy a szép, elõnyös külsejû lányok mellett akkor is kitartanak, ha 1-2-szer megcsalják a barátjukat, dühöngenek, hisztiznek, kiállhatatlanok, stb.
Néhány dolgot fûznék hozzá. Elõször is, 21F- fiatal vagy. Sok 21 éves lány is van egyedül. De valamiért ez a lányoknál közel sem akkora probléma. Nem is tudom, miért? Talán, még ha nem is "olyanok", egyfajta biztonságot ad, hogy szexet bármikor kapnának? Mert azt nem állítsa nekem senki, még egy nagyon ronda, elõnytelen külsejû nõvel is lefekszik egy viszonylag helyes férfi, ha éppen nincs más a közelben. Ne értsétek félre, de ebben kétségkívül van valami. Tehát, csalóka dolog ez. A második, amit hozzáfûznék: úgy látom, lett volna két kapcsolatra is esélyed, de egyiknél inkább a körülmények voltak a hibásak. A lány talán szégyelli is, azért fordul el. Nem rád haragszik, kicsit magára, mégha nem is tudatosan. Végül pedig: ha csak nem szó szerint 40 kg vagy, a vékonyság nem lehet probléma. Sok fiúismerõsöm 60 kg-on alul(!!!!) van, 56-58 kg-osak, épp, hogy szálkásan izmosak, de csak alig és mégis SZÉP barátnõik vannak. Igazság szerint a 20 év körüli fiúk nagy része ebbe a csoportba tartozik. A vékonyság nem kizáró ok. Én a 20 körüli lányokat többségében nem egy mázsás kigyúrt alakokkal látom sétafikálni, sõt...! Van ilyen, persze, de ne keseríts el, hogy tegyük fel 10 nõbõl te is csak azt a 2 minirucis plázacicát veszed észre, a többi 8 helyett. :)

Egyesek miért tartják szemétségnek, hogy a nőknek a külső IS fontos?

Ahelyett, hogy inkább próbálnának változtatni magukon, inkább mások elvárásain módosítanák. A legviccesebbek pedig azok, akik csak szép lányokkal érnék be, viszont semmit sem tesznek azért, hogy az ilyen lányok elvárásait akár megközelítsék.

Legjobb válasz: Mert az szemétség. Ha én beérem, azzal, hogy van pinájuk, õk is érjék be annyival, hogy van farkam.

Mert az szemétség. Ha én beérem, azzal, hogy van pinájuk, õk is érjék be annyival, hogy van farkam.
2. ÁMEN!
Miért ismerkedsz/beszélsz olyannal, aki így viselkedik? Az ilyen gyökereket kerülni kell, mert mindig is lesznek és vannak, ez ellen te nem tudsz sokat csinálni, maximum megkíméled magadat tõlük.
Azert, mert fontos, hogy kulsoleg is meglegyen a vonzalom. Amelyik csak arra megy, hogy jol nezzen ki es zsetonja legyen, azok annyit is ernek szemelyisegileg. Inkabb legyen egy kozepesen szep baratnom, akivel jol ellehet porogni es megertjuk egymast, mint egy nagyon szep, de komolyabb dolgokrol es erzelmekrol nem lehet vele beszelni, mert az fontosabb neki, hogy mit gondolnak a masok es bevan telve a kulsejevel. Amugy, aki tobbsegeben ilyen noket vonz be maga kore, ilyenekbe esik szerelembe, annak a szemelyisege, lelki vilaga hasonlo a lanyeval.
Persze, hogy szemétség. A lányoknak nagyon fontos a külsõ. Egy fiúnak 10 lányból 7 megfelelne külsõre, egy lánynak 10 fiúból 3 felel meg.
Azt tartják szemétségnek hogy a nõknek csak a külsõ a fontos. Én edzek, de sajnos átlagos arcom van. Így átlagos lányoknál esélyem sincs, mert õk mind jópasira vágynak. Na ez a szemétség.
2! ilyennel még nem találkoztam 5! az arc ha szimmetrikus, arra mondják szép, de néha pont az a legjobb ha nem az, mert különleges, ez férfiaknál külön jó amúgy valaki csak a külsõre megy, de nem mindenki N
Csak egy bizonyos szintig tud az ember változtatni magán. Az arc összetevõinek egymáshoz való arányát nem lehet megváltoztatni, pedig az a legfontosabb. Az arc megfelelõ arányai felelõsek a szépségérzetért. Szóval hiába ápolt, jól öltözött, jó testû a férfi, ha az arca aránytalansága miatt szarul néz ki. Nektek az arc a legfontosabb, ez van.
hát, mert csúnyák.. ennyi
Elozo vagyok, kiegesziteskent: A magassag is szamit naluk. Sajnos nekem nem adatott (167cm) ezert olyan reszt probalok fejleszteni magamon, amin lehetseges. Elfogadom magamat ilyennek. Ez adatott meg, igy kell elnem. Lanyok, mennyire fontos nektek a belso ertek mostanban? Ha vki, figyelmes, kedves szorakoztato, neha szivato, elfogadja masokat olyannak amilyen, ? Ha egy sracot kevesbe vonzonak tartjatok, de jol kijottok egymassal, egymasra vagytok hangolodva, abbol lehet meg vmi?

A nagymellű nők miért tartják olyan nagyra magukat?

Legjobb válasz: Amiért a kis mellûek.

Amiért a kis mellûek.
Ugyanazért, amiért a nagy farkú férfiak. :D
Nekem nagy mellem van, de én sose tartottam nagyra magam. Te mibõl vontad le ezt a következtetést?
Nekem nagy melleim vannak, és kifejezetten büszke vagyok rájuk, és nem tartom magam nagynak. Fura, de talán azért jelent ekkora örömet, mert mindenki azzal van, hogy mellek, mellek, mellek, és akinek kicsi van, ugyanolyan rossz szájak illetik, mint azokat, akiknek nem különül el annyira a derekuk vagy van rajtuk 5 kg fölösleg. Na meg a ronda arcomat is ellensúlyozni kell valamivel. 17/L
a legtöbb fiú nem is szereti a nagy melleket, szal nincs mért nagyra tartanom magam
Mert sok pasi megbámulja õket a nagy melleik miatt. Gondolom én. Nem saját tapasztalat, nincs nagy mellem:)
Én úgy vettem észre, hogy elég sok csúnya, nagydarab nõ is nagyra tartja magát valamilyen oknál fogva. Szerintem nem mellmérettõl függ.
Nem biztos, hogy beképzeltek, csak gyakran kell látniuk azt, hogy a fiúk szinte szemlesütve állnak velük szemben és sokszor kérni kell, hogy néha a szemükbe is nézzenek...
"Nem biztos, hogy beképzeltek, csak gyakran kell látniuk azt, hogy a fiúk szinte szemlesütve állnak velük szemben és sokszor kérni kell, hogy néha a szemükbe is nézzenek..." Miért nézzek a szemébe, ha a feje üres, és a teste az egyetlen értéke?
Namost mi a nagy mell? Van, akinek a 80A is nagynak számít, nekem 100C-s mellem van. Nem tartom nagyra magam - legalábbis nem ettõl. Kismellû vagy és beszóltak neked?
A mell alatti körméreted 100 vagy a mellbimbó legmagasabb pontja és a hátad összesen? Mert ha csak a mell alatti körméreted már ekkora akkor elég nagy darab lehetsz...de mindegy mert ígyis úgyis kicsi az a c kosás...ekkora testhez min D kéne hogy jól nézzen ki és ne vesszenek el a melleid.

Miért tartják a katonákat szexisnek a nők-lányok? Mitől férfiasabbak mint más?

Embereket ölnek meg pénzért, mondhatnánk bérgyilkosok.... ehhez idomult a jellemük, a lelki világuk, mik azok a pozitív tulajdonságok, amelyek ezeket a negatívumokat elhomályosítják?

Legjobb válasz: Mert a nõk olyan férfit keresnek, akik megvédik õket. Ez ösztönös dolog. Emiatt a katona, rendõr, tûzoltó és hasonló szakmák nagyon-nagyon férfiasak, minden nõ ösztönösen vonzódik hozzájuk.

Azért, mert a csajok szemében az egyenruha látványa biztonságot, erõt, magabiztosságot sugároz. Ezért nemcsak a katonák, hanem a rendõrök, sõt a tûzoltók is hasonló státuszban "szenvednek". Egyébként honnan veszed, hogy pénzért ölnek embereket? A katonák létszámának töredéke szolgál rendszeresen külföldi missziókban és õk sem ölnek embert...
Azért ha majd megtámadják a hazánkat és a katonák védik a segged, ne nagyon hangoztasd ezeket. Nem csak "ölni" tanulnak hanem rendet, fegyelmet, hûséget. Persze hiába katona egy pasi, ha s*ggfej. :)
Mert a nõk olyan férfit keresnek, akik megvédik õket. Ez ösztönös dolog. Emiatt a katona, rendõr, tûzoltó és hasonló szakmák nagyon-nagyon férfiasak, minden nõ ösztönösen vonzódik hozzájuk.
Az egyetemet katonai szakon végeztem. Tanárainkról csak jót tudok mondani, humanizmusra, önzetlenségre, áldozatvállalásra neveltek minket. Háborúban szükséges rossz az ellenség pusztítása, ami sajnos nem kerülhetõ el. A rendszer jól volt kialakítva, kiszórta az akarat-gyenge és jellemhibás embereket. A katonai képzés jó irányba formálja a fiatal férfiak, nõk jellemét, edzi testüket, elmondhatják magukról hogy tartoznak valahova, így szert tesznek olyan egészséges magabiztosságra, amivel a másik nem elõtt vonzóak lesznek.
Az ég óvjon meg attól, hogy a barátom kitalálja, hogy õ katona akar lenni. Hála isten ez a veszély mondjuk nem fenyeget, eleget katonáskodik a COD-ban. Kényelmesebb neki a fotelból lõni. :D Engem mondjuk a katona cucc nem izgat fel, mert arról a háború jut az eszembe.
Sok akciófilmet néztél:) A magyar katonák töredéke csinált ilyesmit:) Manapság azért mennek katonai iskolába mert másra nem jók (értsd rossz tanulmányok stb stb.) Meg mert pár csajnak bejön. Én elég sokat járok a Zrínyi nemzetvédelmi egyetemen. És férfi szemmel nézve nem mondanám, hogy adoniszok vannak ott:) Viszont meglepõen sok a csaj:)
De nem csak egyenruhás, a küzdõsporttal foglalkozó hapsik is tökéletesek. mintha olyan gyakran adódnának éles helyzetek ahol kamatoztathatja a képességeit, persze ha valaki keresi a bajt ne csodálkozzon, ennyi erõvel legyen profi autóversenyzõ is mert el tud kerülni egy balesetet (nem feltétlen igaz), ez mind a megelõzésrõl szól a nõknél egy pasival ha végigmegy valahol azok is rettegjenek akiknek eszük ágában sincs beszólni vagy bármi, amúgy jó dolog a küzdõsport és speciel egy harcmûvészetet ûzök elég régóta
Ha harcmûvészettel foglalkozol, akkor pontosan tudod, hogy egy olyan ember, aki ennek szenteli az életét, miben különbözik másoktól. Nem mondom, hogy mindegyik jobb a többinél!! NEKEM szimpatikusabb, mivel gyerekkorom óta ilyen emberek közt vagyok, a párom több mint 20 éve foglalkozik ezzel, mára én is oktatok. Számomra fontos értékeket sajátíthat el egy ilyen helyen az ember. Nem az a lényeg, hogy leverjen minden szembejövõt...de elvileg ezt te is pontosan tudod..
rendesek, fegyelmezettek, árasztják magukból a nyugalmat és az erõt, ami igen férfias tulajdonság, õsidõk óta vonzza ez a nõket.
én pl nem tartom szexisnek
mivel "az erõsebb kutya baxik" elv az embereknél is él :D és egy katona kemény mint a kõ!
Mert bírjuk az egyenruhát :)
A kérdező hozzászólása: Nem az lenne a férfiasabb, hogyha a családját tisztességes módon nem gyilkolásból, és erõszakból tartja el?
Hülyeség... Egy asztronauta menõbb bárminél xD
Odaírtam, hogy szélsõséges a példa! Nincs okom álmodozni, a párom ebbõl a szempontból is (és még sok másból) tökéletesen megfelel számomra. Azért azt ne mond már, hogy az a normális ami most megy a fiatal srácok körében... komolyan fiúsabbnak érzem magam a legtöbbnél, és ez nem nekem szégyen... nem tudom, hogy a mai 18 év alatti korosztályból milyen férfiak lesznek, de nagyon örülök, hogy én már kiestem a hatáskörükbõl.... Pár éve volt, hogy egy kocsmában egy hulla részeg srác hozzá vágott a barátnõmhöz egy sörösüveget, a csaj megijedt, én elküldtem a fenébe, aki erre kihívott verekedni, mire odaértem hozzá a haverjai lefogták, elnézést kértek és elvitték..na most ezt az egészet 5 17-18 éves srác és a pultos gyerek (aki mellesleg még jó ismerõsöm is volt) kusssban hallgatta végig, még oda nézni sem mert... azért ez is elmond valamit...
Én nem mentem messzire, nekem ezért szimpatikusabb egy egyenruhás, mint egy átlag. De nem csak egyenruhás, a küzdõsporttal foglalkozó hapsik is tökéletesek. Mivel jómagam is az egyik harcmûvészet képviselõje vagyok, egyértelmû, hogy olyan hapsit keresek, akiben több a tesztoszteron, mint bennem (leegyszerûsítve...) és akinek a személyisége idomult ehhez az életstílushoz -->határozott, fegyelmezett, stb...
ja seal :D, átlag katona, átlag ember, akkor most mi kell a nõnek, egy "átlag" pasira akkor hogy tekintesz, vagy a férfiasságot csak kiképzésen lehet megtanulni, ezt úgy irom hogy én szerzõdéses voltam, viszont dolgoztam más területen is bizony elõfordult hogy megterhelõbb, veszélyesebb munkákat kellett elvégezni, pl villamos hálózat helyreállitása hóviharban...tájékozódni kéne, nem álmodozni
Jó, azért ilyen messzire ne menjünk :D Szó nincs itt jellemformálásról, meg hasonlókról. Az is jó dolog, de nem attól lesznek szexik a katonák. Ennél sokkal egyszerûbb. Ha szembejön valaki és erõszakoskodni kezdene velem, a katonáról feltételezem, hogy megvédene. De inkább oda se jön az illetõ. Ellenben volt olyan ismerõsöm, aki mellett odajött hozzám valaki és inzultálni kezdett, õ meg állt bambán. Na ez nem szexi :D
És amit az egyik hozzászóló fentebb említ, személyiségformálás!!! A legtöbb fiatalt beraknám csak fél évre, hogy kipróbáljanak valami kemény kiképzést, mert nemártana ha tisztában lennének azzal, mi a fegyelem, a tisztelet, és hogy nem csak jogaik vannak, hanem kötelességeik is az életben....
Nem minden lány tartja õket annak (én nem), de akik igen, azok azért, mert az egyenruhás férfiakra úgy érzik, rábízhatják az életüket, mert megvédik õket. A harcos típus is bejön sokaknak, mert sokan ezt azonosítják a férfiassággal.
Ez minden egyenruhásra vonatkozik, nem csak a katonákra. Szélsõséges példa, de nézz meg mondjuk egy filmet a Seal katonák kiképzésérõl....nem véletlen, hogy annyira tisztelik õket, az átlag ember (de még egy átlag katona is) elvérezne... És akkor hasonlítsd össze õket az utcán mászkáló, rengeteg feminin sráccal.. Na mégis mitõl lehetnek férfiasabbak?? Egy férfi mellett ne érezzem azt, hogy ha baj van, nekem kell cselekedni, mert õ beszari és elfut...ne foglalkozzon állandóan a külsejével... és lehetõleg ne nekem legyen határozottabb kiállásom...
nõk-lányok nem tudnak semmit az egészrõl vagy csak nagyon kevesen ezért tévesen képzelnek el sok mindent, többet gondolnak ezekrõl az emberekrõl mint amire képesek valójában, sok katonát ismerek és legtöbbje olyan távol áll az emberöléstõl mint ide ausztrália :D, ha olyan pasi kell egy nõnek javaslom látogassanak el valamelyik háború/forradalom súlytotta afrikai országban na ott megtudja mi az a háború és kap férfit is magának :D többet is :D
A kérdező hozzászólása: De miért él a köztudatban ez a katona=szexi felfogás? Még ha csak golyófogónak megy, is ölésre oktatják, nem?
Nekem nem jön be. Talán a Dear John miatt jön be néhány lánynak :)

A nők miért tartják szánalmasnak azt a férfit aki a válság miatt csóró és anyagilag nem jut egyről a kettőre, de munkahelye az van?

Legjobb válasz: Isteneeeeem!Hol a jó büdös fr.ncban akadnak össze a mai férfiak ezzel a sok pénzéhes, szûk látókörû,buta,igénytelen kurv.val????Minden kérdés errõl szól.Itt csak én ismerek normális nõket?26L

Isteneeeeem!Hol a jó büdös fr.ncban akadnak össze a mai férfiak ezzel a sok pénzéhes, szûk látókörû, buta, igénytelen kurv.val????Minden kérdés errõl szól.Itt csak én ismerek normális nõket?26L
és akinek nincs munkahelye azt miért tartják annak? ha keres , de nem talál
Nekem az a gondom, partnert akarok (normálisan hosszú távra), családot viszont nem. Nem is találok senkit. Legalább egy gyereke majdnem minden nõnek van az általam elérhetõ környezetben. 35 F
Más kérdés az, hogy teszem azt egy harmincas-negyvenes, komoly, családot akaró nõnek teljes joga van olyan férfit keresni maga mellé, akivel együtt családot tud alapítani, aki hasonlóan gondolkozik az életrõl, nem pedig egy olyan 30akárhány évessel összejönni, aki a negyedik feleségétõl válik, a munkahelyén rosszul teljesít, vagy nincs is neki, és most éli a második tinédzserkorát.
12:59!Ott a pont! 26L
Nincsen semmi baj azzal, ha egy pasi éppen nem sikeres az életében. Azokat a pasikat tartom szánalmas, mint az egyes, kettes, hármas, nemtom hanyas kommentelõ akik utálják a nõket, és õket sarazzák, miközben nem is ismerik õket. Ha nincs munkája, ha van. Nem tudom, a pasik hogy vannak vele, de pl a nõk nem szívesen kezdenek olyanokkal, aki hülyének, vagy még emberszámba SE nézi, sõt még utálja is õket. Ha csóró vagy, nincs munkád, nem vagy sikeres, és olyanokat kommentelsz, hogy az összes nõ buta liba és hülye, akkor értékeld át, hogy a kettõ közül mégis mi lehet a probléma: egy olyan dolog, amirõl nem te tehetsz, vagy egy olyan dolog, amire te tehetsz. Rohadt egyszerû a válasz.
Sok ilyen nõ van, csak nem a pláza p.csák között...26L
9-es te vagy a pár százalék... :)
na válaszolók, bár a múltkor volt itt hasonló jellegû kérdés , na arra kaptam egy gyönyörû üzenetet nem tudom kedves kérdezõ, de soha nem így voltam, éppen ez volt a baj velem a klasszikus 3 német márka közül volt neki, még sem volt nyerõ, nekem pont nem a látszat a lényeg, ami a fejében van az kell N
Ez általában így van. Mindig a nõk barátnõi ismerõsei a normálisak. Csakhogy más valakivel párkapcsolatban lenni, ahol még egy szende szûzike is kimutathatja a foga fehérjét annyira, hogy a barátnõk sosem hinnék el. Így persze a férfi lesz a szerencsétlen h_lye, meg megkapja hogy keressen normális nõt magának. Nos senkinek nincs a homlokára írva milyen lesz 5 hónappal késõbb, sõt olyat is láttam hogy egész az esküvõig nagyszerûen színészkedett a hölgy. 35 F
Nem mondanám hogy minden nõ de aki ilyen õ valóban felszínes. Hozzá megy egy cabrios macho-hoz aztán csodálkozik hogy 5 10 év után összedõl az álompalota és nevelheti a gyerekeket egyedül. Ha valakinek egy pasinak nincs pénze de küzd próbálkozik hajtja gyûri a lehetõségeket de nincs eredménye rá tisztelet a kivételnek miért nem figyelnek fel? Viszont el kell azt is mondanom hogy azt tapasztaltam hogy sok pasi meg csak nõnõnõ centrikus és ha valahol dumálok egy pasival egy jót és mondom neki hogy hé üjünk be sörözni akkor már az nem. Hozzá kelltennem nem vagyok homosex
A kötekedõk elkerülése miatt írhattad volna úgy, hogy miért van olyan is, hogy... A legtöbb nõ nem ilyen, fõleg azért, mert ugyanabba a szegény rétegbe tartozik. Kívülrõl könnyebb valakit lenézni, mint az õ helyzetébõl.De nem mindenki teszi ezt.
megpróbálom lesarkosítani kicsit, tegyük fel választhatsz két kocsi közül egy átlagos középosztálynak való suzuki és egy bmw terepjáró között... mindkettõ a tied lehet, akkor melyiket választod? de ez csak a pénzéhes nõkre igaz, akik sajnos egyre többen vannak... nekem pl tök mindegy a srác anyagi helyzete, mert úgy neveltek h mindenért meg kell dolgozni... 21L
Mert a sikerhez sikerességet kell sugározni, blabla. A nõk felszínesek, ezért a felszínen kell õket elkápráztatni.
Mert nem logikus alapon, hanem ösztönszinten ítélik meg az embereket.
Nem az szánalmas hanem ha beletörõdsz, nem képzed magad. Ha jó szakember vagy mindig találsz melót, menjen akkor külföldre Wizzairrel pikkpakk ott vagy, menj fel a monsterre és nézzél melót ennyi az egész nem bonyolult.
ezt sose figyeltem meg :O
Ez már egy nagyon régi szokás. Egy szóval tudnám jellemezni . Kézcsok. Amikor a nõ egy kicsit alább rendeli a férfit hogy õ behódololjon, tisztelegjen neki azzal hogy megcsokolja a kezét .
Ez tényleg így van, kicsit lefele lóg a kezem ha kezet nyújtok :) Nem tudom miért, így áll rá.
Mert pormenyecskék:)

Miért tartják butának a szőke nőket?

Honnan ered ez a "tény"? A természetesekre vagy a festettekre vonatkozik inkább? És miért azonosítsák a szőke hajat a könnyűvérűséggel?

Legjobb válasz: Egyébkén én alapból (nem festem!!!) Ultraszõke vagyok! Ha ez számít félig orosz vagyok. Egyetemre járok, a fekete/barna hajúk közül rengetegen pedig nem kerülnek be! Igen,vannak hülye szõkék, de nemkéne általánosítani, é GENYÓskodni, ugyhogy üdvözlök minden szõkézõt! ;)

Egyébkén én alapból (nem festem!!!) Ultraszõke vagyok! Ha ez számít félig orosz vagyok. Egyetemre járok, a fekete/barna hajúk közül rengetegen pedig nem kerülnek be! Igen, vannak hülye szõkék, de nemkéne általánosítani, é GENYÓskodni, ugyhogy üdvözlök minden szõkézõt! ;)
Én 2 természetes és 1 festetthajú szõkét ismerek, és állitom, hogy olyan hülyéket a világ nem [email protected] még :D
És e 3 közül 2 könnyûvérû, szal ribancoskodnak(elõzõ)
Talán mert a szõke olyan kislányos, bájos, és aki olyan személyiségû (és persze szõke) az erre rá is játszik elég gyakran. "cukin" viselkedik, esetenként selypít, direkt elõadja a butácska, védelemre szoruló virágszálat. Szerintem mindenki ismerettségi körében akad erre példa. Meg ugyebár jó ideig a divatmajmoló, nem túl okos plázacicák fõ színe a szõke volt (most már -ahogy elnézem- a fekete is pont ilyen gyakori), fõleg a festett, jó világos szõke. Õk meg ugye buták is, könnyûvérûek is.
Az utolsó felháborodása szerintem meg is adta a választ
mert azt hiszik hogyha szõkére befestik a hajukat szépek lesznek tõle

Miért tartják többségben vonzónak a fiatalnak látszó nőket? Mióta nem jó a nőies nő? (akin látszik a kora)

Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni. Szerintem olyan,mint ha lassan mindenki pedo lenne már.

Legjobb válasz: "Mostanában mindenhol az megy,hogy látszódjál fiatalnak,de annyira,hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni." Ezt te honnan szeded? :D Én egyáltalán nem tapasztalok ilyesmit.

"Mostanában mindenhol az megy, hogy látszódjál fiatalnak, de annyira, hogy a 13 és a 43 éves is ugyanúgy akar kinézni." Ezt te honnan szeded? :D Én egyáltalán nem tapasztalok ilyesmit.
ez hülyeség
Valahol olvastam egy ilyen kutatási eredményt, hogy a férfiak számára arcra legvonzóbbak a kb. 16 éves lányok. Gondolom, mert már a nõies jellegek teljesen látszódnak rajta, viszont az öregség jelei még nem látszódnak rajta. Nem akarok bunkó lenni, de egy nõt nem a ráncok tesznek nõiessé.
Régen is a fiatal lányok voltak vonzók, nem véletlen, hogy anno az volt a divat, hogy a 15-16 éves lányokat férjhez adták 30-as, 40-es férfiakhoz! Ha egy lány húszéves koráig nem ment férjhez, az bizony már öregnek, vénlánynak számított! Azt mondják, egy nõ 19-21 éves korában a legvonzóbb, amikor már felnõtt, nõiesen néz ki, de még semmilyen formában nem jelent meg rajta az öregedés. Ennek nyilván nagyrészt biológiai oka van, és azért próbálnak a nõk fiatalabbnak kinézni, mert ösztönösen tudják, hogy a fiatal felnõtt nõk a legvonzóbbak szexuálisan.
egy nõ olyan 18- 26 iga legszebb genetikailag a fiatalabb nõ termékenyek és a fajfentartás miatt evidensebb azt választani ez ösztön formályában maradt fenn engem is a fiatal lányok izgatnak nagyon vonzók ... meg kis naivak :P
Ahol már ismernek, ott nem kérik el, én sem nézek ki annyinak, amennyi vagyok. Volt idõsebb, fiatalabb pasim is. Most is fiatalabb, én 34, Õ 24, nagyon jól megvagyunk, sõt, örülök, h ráleltem, Õ is így érez. Anyum sem néz ki annyinak, anyuja sem nézett ki. Ritkán sminkelek. Ált. 22nek néznek. Bár néha tetszik, h zavarba jönnek, rácsodálkoznak, h mennyi is vagyok.:) De néha nyûg..
volt olyan is, h nézett az eladó, de mégsem kérte el személyim.:)
A kérdező hozzászólása: elég ...fiatalos, vagy hogy is mondjam az írásmódod.Gondolom a beszéded is ilyen stílusu. Meg olyan kis kedvesnek is tûnsz.Elég jó emberismerõnek tartom magam, és biztos vagyok benne, hogy szerencsés a pasid. De legalább biztos nem vagy olyan, mint az, aki azért utasított vissza, mert fiatalabb vagyok nála 5 évvel.Elvileg minden más stimmelt, de elég makacs, és elvileg értelmiségi...
Biztos azért, mer, elég sok fiatalnak segítek, beszélek velük, persze az idõsebbekkel is jól kijövök sosem volt gondom, beilleszkedni sehol sem.:) Meg köszönhetõ annak is elég sok felé éltem, sok emberrel találkoztam, nyitott is vagyok. Köszi.:) Igen a haverjai is irigyek.
Akik 18-32 köztiek.:)
hmm, elgondolkodtató kérdés...hogy miért is? fura dolog mikor megsaccolok egy csajt ilyen 25 évesnek, majd kiderül róla, hogy pl 18, még fiatalabb, mint én. Akkor feltehetném a kérdést, hogy a 15 évesek a hozzámillõk?, mert úgy néznek ki mint a 20 évesek? NEM...az a helyzet, hogy van aki idõsebbet mutat a koránál, meg van olyan aki annyi amennyi. illetve fiatalabbnak tûnik...szerintem nem az évek számítanak, hanem, hogy ki milyen érettnek érzi magát. erre most mondhatnék egy példát: egy csaj ismerõsöm: 19 éves gyerekes, még szûz, pedig nagyon szép, és inkább tûnik 15évesnek külsõleg és viselkedésileg, illetve van egy másik ismerõsöm, aki fûvel fával.. - még csak most lesz 18, de már 15 éves korában is érettebb volt(mind testileg, mind értelmileg, mint a másik lány), sokszor 20-nak nézték -ez a dolog annak is bemondható, hogy az egyiknek jóval fiatalabb testvérei vannak, míg a másik egyke, felnõttek között nõtt fel... -ami meg a kérdést illeti, ez az autós példa szerintem rámutatott a lényegre
Pedo:) . Tényleg nem hiszem el, hogy ennyien nincsenek tisztában azzal, hogy az, h pedofil. Egy ember akkor pedofil, ha a nemileg éretlen gyerekekre izgul. Ma már egy 13-14 éves lány is kinéz vagy 18-nak, magasak és nagy mellekkel szaladgálnak. Semmi köze ennek a pedofilíához. Ahogy páran leírták, a legtöbb férfiaknak a fiatal, érett nõk tetszenek a legjobban, akik már nõiesek de még feszesek, és semmi jele az öregedésnek rajtuk. Ha tehetné, minden férfi 16-22 közötti lányokkal feküdne le, csak a való életben legfeljebb nem mernek próbálkozni. A neten annál inkább:) . Tudom, nagyon nehéz feldolgozni ezt egy nõnek, de 22 éves korban van egy nõ körülbelül a csúcson- ami a külsejét illeti-és már egy 25-26 éves nõ sem annyira feszes, mint egy 20 éves. Lehet hisztizni, megsértõdni, attól még ez az igazság.Vicces, hogy ezt mennyire nem tudja megemészteni egy 30 év körüli vagy idõsebb nõ:) . Arról nem is beszélve, hogy egy a mai 30 éves nõk többsége semmivel nem érettebb gondolkodású, mint egy 18-20 éves lány, sõt sokszor fásult, unalmas.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sokkal többet érhet akár(személyiségtõl függõen) egy érett nõ, mint egy 16 éves kiscsaj.Mert okosabb, érettebb. És szerintem a feszesség nem csak 1-2 évig tart a nõknél se, azért 40ig simán feszesek tudnak lenni, ha mondjuk sportolnak. Az autós példa szerintem butaság, mert az autó egy gép, amit használni akarok.Egy nõt használni is, meg szeretni is, meg sok egyebet, sokkal összetettebb szerepe van, mint egy autónak... Persze, a kor soknak nem számít, de ha olyannal kerül szembe, akkor mégis számít.Sokszor látom, hallom ezt. Azt azért észre vettem, az emberek többsége elég önostorozó fajta.Mi pasik versenyezünk egymással, kinek mibõl van nagyobb, több, jobb, szebb és ha egyikben is veszítünk, akkor már van min keseregni.De ha nincs, akkor a csajozás miatt, vagy mert nem hatalmas a szerszámunk.Ami a nõknek vagy számít, vagy nem az lényegtelen, a pasinak számít. A nõk még többért, a tisztaságért, ha híznak 50 dekát, ha kicsi a mellük, ha nagy(akkor húzódik, és útban van, és arra figyelnek a szemei helyett), ha nem figyel rájuk a pasi, ha nem tudja mi a baj kérdezés nélkül, ha rákérdez"még kérdezned is kell, miért nem tudod?", ha alacsonyabbak, mint szeretnék, ha saláta puncijuk van, ha menstruálnak, röviden mindenki talál okot arra, hogy rosszul érezze magát.Amikor nem is lenne kötelezõ.Meg az öregedés a nõknél, ami pont most a téma... Pedig ezeken nem kéne szenvedni, ahogy én is teszem.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, 11es, ha valaki nem fiatalnak akar látszani, csak ilyenek a génjei, azt nem lehet hibaként felsorolni, csak egy adottság... Mondjuk lehet mindenhol kérnek személyit?Akkor nem lehet annyira jó.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, félre értetted, én is pasi vagyok. De mondjuk még nem olyan marha öreg... Én nem a fiatalos kinézet, hanem a szépség, és a lélek szépségének együttese miatt választottam a barátnõket. Az csupán a véletlen mûve, hogy a legutolsó barátnõm, az fiatalnak látszott, de nem akarattal, csak örökölte, mint a 11es. Én 23 vagyok, többnek látszom, de ennek ellenére volt már 30as és 18 körüli barátnõm is.Mindegyiken látszott, hogy hány éves, és szép volt úgy is. Legalábbis szerintem.
Hopsz, elírtam. "Kedves Kérdezõ, miért választanád..."
A lentebbi "melyik a jobb csaj" kérdésrõl jutott eszedbe, vagy csak általában? Ott természetes, hogy a kislányosabbat választották, itt többségben 20 év alattiak, vagy alig 20 felettiek írnak, esetleg olyan pasik, akik idõsebbek, de a 20 alatti korosztály érdekel (van kivétel, de kevés). Amúgy az életben ennyire nem erre billen a mérleg.
A kérdező hozzászólása: Látom a tiniket, és az öregebbeket is-ki hogy akar kinézni.Konkrétan egy iskola 500 méteres körzetében dolgozom 1 éve...Látom hogy a 30 éves nõ ránctalanítózik, fiatalító krémezik, amikor még közel sincs az öreghez.Ha látok egy képet a neten, amin csak fej van, és ki is van festve, akkor nem tudhatom biztosra, hogy az most egy gyerek, aki felnõtt akar lenni, vagy egy felnõtt, aki gyerek akar lenni. Meg ilyesmi apróságok.
3! érdekes, de nem egyformák a lányok vonásai sem, kedves kérdezõ: hát ez régóta így van, mert mindenki a fiatal után megy, bárki bármit állít, hát én spec nem akarok annyinak sem kinézni, arról nem tehetek gyárilag fiatalabbnak nézek ki, mondjuk ez engem nem érdekel, mert nem is elõny maradjunk ennyiben N
A kérdező hozzászólása: Igen, a ki a jobb csaj volt az utolsó, ami miatt rákérdeztem.Ott is van egy nõ, meg egy lány.És a többség a lányra izgult rá.
mert szebb meg a másik nekem kicsit husos és már amiatt nem tetszett mellesleg én valahaogy így nem keverem a korosztályokat vagy azért mert fiú vagyok és másképp látom am meg 22 f de én is szoktam ránctalanitó meg hidratáló krémeket használni ...
És mit csináljon az aki természetes módon ilyen? Én 21 vagyok de 15-16-nak néznek általában. Nõvéreim 30 körüliek, de a velük egykorúakat általában 40-50-nek tippelem, olyan öregnek néznek ki mellettük. Szerintem biztos van jobb dolgod mind ezen felhúzni magad. Mindenki azt csinál amit akar.
Szaporodási szempontból jobb, egy fiatal nõ még többet tud szülni és egészségesebbet. Szóval ilyen tudatalatti dolog. Akkor úgy tûnik mégis van elõnye hogy 26 évesen 18-nak nézek ki.
Kedves Kérdezõ, tiért választanád ugyanabból a típusú autóból a 10 évvel fiatalabbat? Természetes, hogy a férfiak a fiatalabb nõkhöz vonzódnak, te talán egy 40 éves férfit választanál a 25 éves helyett? Sajnos az idõ halad, a bõr lötyögni kezd, az sem túl vonzó, azonban a normális ember el tudja fogadni, viszont akkor is vonzóbb a szemnek a feszesség, ez ellen nincs mit tenni. Természetesen ebben nagy jelentõsége van a fentebb írt tudatalatti dolgoknak is.
40 éves korig feszesek tudnak lenni ?:DDDD. Jó, hagyjuk. Figyelj, akkor élj abban a hitben, h egy 35-40 éves nõ is lehet hiperkívánatos és bombázó. Ettõl még ugyanúgy minden férfinak a fiatal nõk fognak tetszeni.

Miért tartják fiúsnak, vagy férfiasnak azokat a lányokat, vagy nőket, akik nagy és erős kocsival közlekednek?

Ez a legújabb sztereotípia? Nem érzem magam fiúsnak, leszámítva talán azt, hogy rövid a hajam. Több embert?l is hallottam már, hogy egy nagy és er?s autó nem éppen n?knek való. Mi köze van egy autónak a nemhez?

Legjobb válasz: Ekkora egy hülyeséget már ne is haragudj.Akkor én most meg lányos vagyok mert van egy VW Golfom?

Ekkora egy hülyeséget már ne is haragudj.Akkor én most meg lányos vagyok mert van egy VW Golfom?
Az amerikai háziasszonyok többsége SUV-vel közlekedik, mégsem tartja õket senki férfiasnak, törékeny alkatok amúgy is.
A kérdező hozzászólása: Nem. :) Köszönöm mindenkinek.
E39 M5?
A kérdező hozzászólása: Nem mondom meg a típust, de 400 lóerõ van benne és nem SUV, hanem sedan.
Nem! Én gazdag apuci kislányának hívom.
Az IFA puhányoknak való, Kama3 a nyerõ.
IFA-d van? :O
Milyen kocsid van?:D
Mert ez olyan dolog, amit 90%-ban férfiak csinálnak A rövid haj is fiús Ha állva pisilnél a nõi wc-ben az is fiús lenne, mivel az egy férfiakra jellemzõ viselkedésminta.
Persze, hogy nem attól lesz fiús, én sem ezt mondtam, viszont a kérdezõ példájából kiindulva sokan bizony így gondolják. Mondom , ez csak egy hülye sztereotípia szexistáknak.
utolsó voltam-a nõi buszsofõröket is megszokták nézni, mert nem olyan gyakori-tehát veheted magad különlegesnek is...
"véletlenül se csináljon olyan dolgokat, amik úgymond "fiúsak", mert akkor veszít a nõiességébõl." akkor én kivétel vagyok, mert tuning verdám van és szeretem a motorokat, kocsikat, küzdõsportokat stb. Nem szarok be ha ki kell mennem havat lapátolni vagy füvet nyírni (utóbbit most nem kel panelban lakunk). De kinézetre nem vagyok fiús... Szerintem egy lány vagy nõ nem attól lesz fiús hogy milyen kocsija van vagy mi a hobbyja...
A kérdező hozzászólása: Azt teszem. :) Jókat szoktam mosolyogni, mikor észreveszik, hogy egy nõ ül a volán mögött, megbámulnak, de már elfogadtam ezt is. :)
A pasik a kocsit mindig is a státuszuk, nemük és erejük kifejezõjének tekintették. Ezzel mutatták, hogy õk mekkora nagyok. A kocsijuk az életük, önmutogatás, mint a nõnek pl a divat. Egy nõnek a kocsi viszont egy eszköz, ami elviszi A-ból B-ébe. Ugyanakkor társadalmilag általánosan elfogadott sztereotípia az, hogy a nõ legyen nõies, vagyis házimunkázzon, legyen hosszú haja, fogja be a száját, és véletlenül se csináljon olyan dolgokat, amik úgymond "fiúsak", mert akkor veszít a nõiességébõl. Ez is baromság, persze, de egy nagy autót általában az ember, a kialakult sztereotípiának és a társadalomnak hála egy alfahímmel, vezérkannal, macsópasival azonosít. Egy nõ egyszerûen csak nem illik be a képbe. Ne foglalkozz ezzel, hülye szexista sztereotípia az egész. Vezesd azt a vagány járgányt! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy Golf nem lányos. :) Meg különben sem teszek ilyen szinten különbséget a kocsik között, csak kíváncsi vagyok, hogy más hogyan vélekedik errõl. Rövid hajam van, de nem fiúsan rövid, nõies, majdnem a vállamig ér. Nem állva pisilek. :D
nekem egy [email protected] nagy fehér terepjáróm van. és attól miért lennék férfias?? miniruhában és magassarkúban nem lehet nagy autót vezetni??? szerintem lehet!

A nők miért tartják degradálónak a "baszás" szót?

Legjobb válasz: Mert azt, különösen a "meg" névelõvel. "Drágám, szeretnélek [email protected]", "úgy [email protected]álak", "hadd [email protected] má' s.ggbe"... Melyik az ildomosabb? Végülis szeretjük a lányokat, nem? Csefy aranyosat mond, de nem értek vele egyet: [email protected] vállalható, fütyi, tüske, hancúrléc kíméljenek.

Tüske :DDDDD
Mert azt, különösen a "meg" névelõvel. "Drágám, szeretnélek [email protected]", "úgy [email protected]álak", "hadd [email protected] má' s.ggbe"... Melyik az ildomosabb? Végülis szeretjük a lányokat, nem? Csefy aranyosat mond, de nem értek vele egyet: [email protected] vállalható, fütyi, tüske, hancúrléc kíméljenek.
az olyan, mint ha a [email protected] [email protected]ént említik, és nem a nevén szólítják, mint pl tekintetes úr, kapitány, blöki stb
mert az.. és undorító.. voltál már szerelmes :? szerinted nem illúzióromból egy kicsit azt mondani pl ha hazaérünk akkor baszunk ?
há de bazz ez így van :P ha ti is fiúk vagytok, akkor értitek :P
Hát én ezen besírtam :DDDD Eddig különösképp nem figyeltem itt csefyre, de mostmár odafigyelek, ez hatalmas volt :DDDDDD
Igazad van kérdezõ, baszás az baszás. Ez nem szeretetfüggõ. A túlnevelt bírkák nem bírják, de akik rugalmasabbak, azoknak sokat dob a tûzre, mármint sokkal szenvedélyesebben fognak nekilátni kúrni, ha így szólítod meg , szerintem.Nekem eléggé állna a faszom pl. ha egy jónõ úgy szolítana le, hogy hé koma, akarsz baszni?! Rohadtul izgat, ha a nõ trágár és bevállalós. olyan jó ribancos, meghalok a kurvikért.
A kérdező hozzászólása: Nem, mindig ezt a szót használom. Minek kerülgetni a dolgot, jó elnevezés arra, hogy beleverem a faszom egy csajba.
Én nõ vagyok. :D
blöki :DDDDD
Nincs igaza Kérdezõnek, neked sem, akinek a baszás az baszás, annak sosem lesz a baszás baszás. De ti tudjátok...
szerintem nem gáz, pláne hosszú kapcsolatban.
Szerintem nincs gond vele.
Igen csefy a normális srácok értik mirõl beszélsz!!
A kérdezõnek nincs igaza.A baszás egyáltalán nem illedelmes, ocsmány...Mint egy paraszt mondaná ezt, aki még szûz és nem szexelt, vagy aki cska kihasználja a másikat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!