Találatok a következő kifejezésre: Miért tört az (156 db)

Ha a tündék elhagyják Középföldét, akkor miért törődnek azzal, hogy mi lesz az ott élők sorsa?

Legjobb válasz: Hat ok mar csak ilyen jolelkuek,torodnek a neppel :-)

Hat ok mar csak ilyen jolelkuek, torodnek a neppel :-)
Nem nemtörõdömségbõl hagyják ott, hanem azért, hogy teret adhassanak az embereknek. Ettõl függetlenül még törõdnek velük :)

Miért van az hogy blogspoton csak a Twilight-os töri a jó?

Ha saját törit írsz azt a kutya se olvassa. Bezzeg ha elkezdesz egy Twilightosat egyb?l 30 rendszeres olvasó. -.-"

Legjobb válasz: Mondjuk úgy a törit nagyon ritkán szeretik, ki akarna a szabadidejében törit tanulni? Hát nagyon kevesen. A Twiligh meg egy film, MO-n és külföldön is elterjedt. Nem kérdés, kinek lenne nagyobb látogatottsága. Fõleg, ha csak magyarul írsz (nyilván így van).

Mondjuk úgy a törit nagyon ritkán szeretik, ki akarna a szabadidejében törit tanulni? Hát nagyon kevesen. A Twiligh meg egy film, MO-n és külföldön is elterjedt. Nem kérdés, kinek lenne nagyobb látogatottsága. Fõleg, ha csak magyarul írsz (nyilván így van).
A kérdező hozzászólása: A töri, az a történet blogos rövidítése -.-"

Miért van az hogy multkor fájt a torkom 5 napig szedtem rá Augmentint most meg már megint fáj. Mitöl lehet ez?

4 naptelt el azota

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy melyik Augmentint szedted 5 napig, ha az Augmentin DUO 875mg/125 mg-ost, amit a legtöbbször írnak, akor azért, mert azt 7 napig kell szedni. Lehet, hogy te az ötödik napon már teljesen jól vagy, de a baktériumaid még mindig ott vannak a torkodban, csak épp jóval kevesebben, mint az 5 napnyi antibiotikum után. A 4 nap kb. pont elég arra, hogy egy fertõzés kiújuljon (ál.t ez 2-3 nap). Szerintem nem kezelték ki megfelelõen az elõzõ fertõzésedet és így kiújult, de persze simán "peches" i slehetsz és összeszedhettél egy teljesen új fertõzést is, de ebben az esetben viszont érdemes megvizsgálni, hogy vajon miért van ennyire legyengülve az immunrendszered.

Nem írtad, hogy melyik Augmentint szedted 5 napig, ha az Augmentin DUO 875mg/125 mg-ost, amit a legtöbbször írnak, akor azért, mert azt 7 napig kell szedni. Lehet, hogy te az ötödik napon már teljesen jól vagy, de a baktériumaid még mindig ott vannak a torkodban, csak épp jóval kevesebben, mint az 5 napnyi antibiotikum után. A 4 nap kb. pont elég arra, hogy egy fertõzés kiújuljon (ál.t ez 2-3 nap). Szerintem nem kezelték ki megfelelõen az elõzõ fertõzésedet és így kiújult, de persze simán "peches" i slehetsz és összeszedhettél egy teljesen új fertõzést is, de ebben az esetben viszont érdemes megvizsgálni, hogy vajon miért van ennyire legyengülve az immunrendszered.
teljesen jól írta az elsõ, valószínûleg nem kezelted ki teljesen az elõzõt!


Szerintetek miért hiszik azt a legtöbben hazánkban hogy a 150 éves török hódoltság korában sok török élt Magyarországon? Mikor szűnik meg ez az odvas sztereotípia?

Szerintetek miért hiszik azt a legtöbben hazánkban hogy a 150 éves török hódoltság korában sok török élt Magyarországon? Mikor szűnik meg ez az odvas sztereotípia? A valóság azonban az óriási balkáni délszláv szerb betelepedés. (PL: a török által elfoglalt várakban délszláv őrség volt mindenütt) Nagy részüket ugyan a keresztények visszaszorították szerbiában, de jócskán maradtak azért. Innen a sok "darky" magyar is fekete haj szem kreol bőr.

Legjobb válasz: Roszul tanítsák a suliba

Roszul tanítsák a suliba
Mert sokkal több török élt itt ahhoz képest, amikor még nem volt török hódoltság:P
A kérdező hozzászólása: de ez nem változtat azon a tényen hogy a többség délszláv volt a hódoltság területén.
Tudjuk, hogy a törökök már akkor muszlimok voltak. Egy iszlám országban a katonák csak muszlimok lehetnek. A török korban a magyarok az iszlámot a törökökkel azonosították. Bár külön népesség volt a katonaság, és külön a hódoltság lakossága.
A kérdező hozzászólása: Az alföldi hódoltságban alig élt magyar a 17.században, csak az un. Szultáni "Kház" városokban, meg pár szórványos tanya létezett. A Linga franka szerb nyelv volt az alföldön, olyan nagy arányban azaz többségben éltek itt szerbek.
sõt egy török se volt magyarországon akkor, hanem interneten webkamerákkal ellenõrizték a dolgokat idióta
A kérdező hozzászólása: [link] The vast majority of the seventeen and nineteen thousands Ottoman soldiers in service in the Ottoman fortresses in the territory of Hungary were Orthodox and Muslim Balkan Slavs instead of ethnic Turkish people.[6] Southern Slavs were also acting as akinjis and other light troops intended for pillaging in the territory of present-day Hungary.[7]

Miért van az, hogy a tarkómnál a hajszálaim nagyon gyengék és törnek?

a tarkómnál kb. 0,5 centis sávban a hajszálaim gyengék, és majdnem minden szál el van törve. :S a hajam hosszú, a hátam közepéig ér, eléggé egészséges, kivétel itt.

Legjobb válasz: Nem itt kötöd össze?Mert az nagyon gyengíti,töri.

Nem itt kötöd össze?Mert az nagyon gyengíti, töri.
A kérdező hozzászólása: az lehetséges. :S köszönöm a választ. :)
Nincs mit.Használj kevésbé erõs gumikat és nem lesz gond.Vagy csatot az nem töri.
A kérdező hozzászólása: Ugye, nincs valami komolyabb bajom?
Átszivároghatott oda: van ugye a könnycsatorna, az az orrodba folyik, az pedig össze van kötve a torkoddal. Szerintem ne aggódj.

Miért van az, hogy ha forró teát iszom a fájós torkomra, akkor csak jobban fáj?

Mindenhol azt hallani, hogy igyál forró teát, egyél forró tyúkhúslevest, ha fáj a torkod.

Legjobb válasz: Nem szabad forrót inni, csak meleget. Ha fáj a torkom, mindig jégkrémet eszek, 1 dogoz jégkrém 2 nap alatt teljesen lehúzza a gyulladást.

A gyógyteák hatóanyagát sem a cukor, sem a méz nem közömbösíti, ez is csak egy népi babona. Nyugodtan ízesítsd, amivel akarod. De ha a Mebucain nem hat, akkor miért nem mégy orvoshoz?
Nem szabad forrót inni, csak meleget. Ha fáj a torkom, mindig jégkrémet eszek, 1 dogoz jégkrém 2 nap alatt teljesen lehúzza a gyulladást.
"forrót nem szabad inni hanem inkább hideget, hiszen az lehúzza a gyulladást.....hideg borogatás a torokra!!!" És hogy a jófenében húzza le? A baktériumok röhögnek a hidegtõl, és a röhögésbe belepusztulnak? A hideg pont legyengíti a szervezetet és a baktériumok támadni tudnak!Ne keverjük a húzódásra használt borogatást a torokkal!
A túl forró tea megégetheti a száj nyálkahártyáját nem szabad olyat inni egy beteg száj még inkább érzékeny. De a hideg se jó hisz az épp gyengíti az ellenállóképességet!A baktériumos fertõzésre meg van gyógyszer butaság ilyennel játszani mert súlyos következményei lehetnek. Nem az "okosokra" kell hallgatni!
A kérdező hozzászólása: Akkor így most nem tudom mi legyen... Veszek gyógynövényes teát, aztán majd meglátjuk mi lesz.
A zsályatea kortyonként, az valóban használ, hidegen is. Úgy hat, hogy a zsálya illóolaja bevonja a torkodat, és csökkenti a fájdalmat. Amúgy Mebucaint ajánlok torokfájásra.
A tea höfokával vigyázz, mert ha langyos akkor az csak kedvez a baciknak.Probálj inni egy meleg(de iható)teát aztán szopogass el egy negrot, én vettem egyik nap mert nagyon féjt a torkom(világoskéket)és azért használtam h kicsit jobban kapjak levegöt, erre nagy meglepetésemre nem fájt a torkom utána.Pedig mikor felkeltem annyira fájt h az hihetetelen.Tényleg jo 5 let amit mondanak hogy valami gyogsûtea jobb lenne, akár kamilla is.Annak még gyulladáscsökkentö hatása is van.Jobbulást!
És ha a kérdezõ elmegy az orvoshoz, a doki felír egy antibiotikumot (ami a vírust nem pusztítja el), és ennyi. Ha nincs láz felesleges a gyógyszerezés. A jégkrémrõl annyit, hogy ebben megoszlanak az orvosi vélemények, az én gyerekorvosom mindig is ajánlotta. És a baktériumok a hidegben is elpusztulnak. Én tegnap a boltból úgy jöttem ki, hogy jégkrémet ettem, és semmi bajom sincs. Szerintem próbáld ki egy kevéssel, természetesen meleg szobában, ha jól esik, edd meg nyugodtan.:)
A kérdező hozzászólása: Egy picit elbizonytalanítottatok, de azért köszönöm a válaszokat! Ittam teát és vettem mentolos cukrot is. A jégkrémmel még várok egy picit. Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat! Ezt a jégkrémes dolgot pedig biztos, hogy kipróbálom! =o)
Ja, még ami nekem nagyon be szokott válni, a Lidl-ben lehet kapni Euka-menthol nevû cukrot, zöld a csomagolása. Nincs 200 Ft, de nagyon hatásos! Utolsó elõtti voltam.
A kérdező hozzászólása: Azért nem megyek dokihoz, mert csak a torkom fáj. Nem látom értelmét ezért elmenni! A Mebucainon nem vagyok meglepõdve mert az sosem hatott, ahogy a Strepsils sem. De ezt a teát kipróbálom! A Herbária meghûlés tüneteit kezelõ teák jók?
Ilyenkor épphogy forrót nem szabad inni hanem inkább hideget, hiszen az lehúzza a gyulladást.....hideg borogatás a torokra!!!
Szia! Nekem a hársfatea-kamillatea jött be, nyugodtan lehet ízesíteni, én cukrot és citromlevet is szoktam bele rakni, nem veszíti el a hatását. Tényleg van olyan, akinek nem a meleg, hanem a hideg válik be torokfájásnál. Nõvérem is ilyen. Javulást!
Én is jégkrémet szoktam enni, és tényleg segít. Szóval egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? Mármint a jégkrém!
A kérdező hozzászólása: Értem! Zsályateát gyógynövényboltban tudok venni? Lehet azt ízesíteni valamivel? Mert úgy tudom, hogy a gyógynövényteákat nem nagyon szabad! A Mebucain nekem sosem használt! Elnyalakodom rajta egész nap, mert jó íze van, de sosem ért semmit! Köszönöm a válaszod!
A fagyi az király torokfájásra. " gyerekem van, és 1-2 éve nyáron folyton fájt a torkuk, mentünk a dokihoz, és a fagyit tabuvá tettem, mondván, hogy betegek. Aztán egy idõ után kérdezte a doki, hogy mikor kaptak utoljára fagyit? Mondtuk, hogy mióta betegek, azóta nem. (eléggé elhúzódott nekik a dolog) Erre kijelentette, hogy orvosi utasitásba adja, hogy naponta legalább 1 gomóccal egyenek, mig fáj nekik a torkuk. És hatott ami addigra már 2-3 hete húzódott nekik, 1-2 nap alatt helyrejött. Azóta, a fáj nekik, sûrübben kapnak fagyit, és kész.

Miért töri ki az új MBT-m a lábamat? Szorosan bekötöm, de mégis lekapja a bőrt a sarkam fölött.

Legjobb válasz: Akkor töri, ha nagyobb mint kellene. Nem fogja meg a lábadat, és mozog benne. Vegyél 1 sarokfogót, bármelyik cipõboltba tudsz venni párszáz forint, és a sarokhoz kell beragasztani. Ezzel kb. fél számmal "kisebbre veheted" a cipõt.

Akkor töri, ha nagyobb mint kellene. Nem fogja meg a lábadat, és mozog benne. Vegyél 1 sarokfogót, bármelyik cipõboltba tudsz venni párszáz forint, és a sarokhoz kell beragasztani. Ezzel kb. fél számmal "kisebbre veheted" a cipõt.

Tört osztása törttel, de miért ez az eredmény?

A képlet tehát ilyen: a/b:c/d = a/v*d/c = ad/bc

Legjobb válasz: Igazad van,én sem értem. :)

Igazad van, én sem értem. :)
az utolsó = jel-hez beírsz még egy részt, akkor ezt kapod: =(x-5)(x+5)(y-4) / (y-4)(y+4)(x+5) [törtet törtel szorzás szabálya, nevezõt nevezõvel, számlálót a számlálóval] itt pedig tudsz egyszerûsíteni ((x+5)/(x+5)=1 és (y-4)/(y-4)=1) Ekkor = (x+5)/(y+4)
Hát biza, akkor miért mínusz 5?
18.29-es vagyok, elírtam, bocsi.
Megbocsátok! :)
Ha nem is számítástechnika, de legalább számítás. :)

Anyukám miért ilyen önbizalom romboló? Miért töri össze az összes álmomat?

14 éves lány vagyok. Egész életemben azt hallgattam, ahogy anyukám mondogatta, hogy 'Ne is reméld, az ilyenben kár hinni, nem lesz bel?le semmi' Ezt már megszoktam... :( De most írni szerettem volna egy amerikai sztárnak, akit nagyon de nagyon szeretek. Néha úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, és mindíg arra gondolok, hogy mi van, ha épp az én levelemet olvassa el? És mi lenne, ha pont engem követne vissza twitteren? De anyukám kerek perec megmondta 'Ez szánalmas. Úgysem fogja elolvasni. Ne higgy ilyen balf.szságokban. De ha neked ez jó... Ringasd csak álomvilágba' Szó szerint ezt mondta nekem, amit?l el is b?gtem magam. Miért ilyen? Tudom, hogy nem valószin?, hogy elolvassa majd a levelemet, az esélye a nullát súrolja, de akkor is... Nekem egyedül ez jelent örömöt. Hogy rajongok érte, és reménykedek, hogy elolvassa, vagy találkozok vele. Most nagyon gy?jtöm a pénzem, hogy ha egyszer M.O.-ra jön vagy egy közeli országba, olyan jegyet tudjak venni, ami limitált és a színpad mögé szól. Vagy legalább olyat, ami el?re szól, és látok is valamit. De anyukámnak ez se tetszik :( Szerinte, nem ilyen idiótaságra kéne gy?jtenem :S Tudom, nagy álmok ezek, de néha olyan jó álmodozni. Nekem más nem okoz örömöt. Akkora örömmel írtam azt a levelet, és gy?jtöm a pénzem már régóta, ? meg egyszer?en megmondja, hogy hülye vagyok, és semmi esély nincs arra, hogy valóra váljanak az álmaim. :"( Mit csináljak? Tudom, hogy nagy álmaim vannak, de én hiszek abban, hogy ha teszek értük, akkor talán van esély arra, hogy megtörténik. Nincs igazam? Akárhányszor elhatározok valamit, ? próbál eltántorítani. Bármibe belekezdek szerint lehetetlen, hogy sikerüljön. És már csak ezért is érzem úgy, hogy muszály bebizonyítanom, hogy igenis össze szedem arra a koncertjegyre a pénzem, és véghez viszem a céljaimat. Annyira szeretném egyszer bebiszonyítani az anyukámnak, hogy nem vagyok értéktelen, és nem vagyok akkora cs?dtömeg, aki nem tudja soha elérni amit szeretne. Mert szerintem ezt gondolja rólam :( Kamaszok, a ti anyukátok is ilyen? Vagy csak én reagálom túl? Mert nekem nagyon rosszul esik, hogy bármibe belekezdek ezt kapom 'biztatásul' :( Ti mit gondoltok? Köszi a válaszokat, és bocsánat az esetleges helyesírási hibákért :( 14/L

Legjobb válasz: Én teljesen megértelek, mert magam is ilyen helyzetben vagyok. Talán annyival jobb a helyzetem, hogy az én kedvencem egy magyar színész, és anyukám mindig is támogat az álmaim elérésében. Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de én azt javaslom, hogy menj el a koncertre, írj neki nyugodtan, hátha válaszol! Miért ne lehetne szerencséd? Mindig hinned kell az álmaidban, és soha ne add fel õket, mert abban a pillanatban fognak teljesülni, amikor nem is számítasz rá! (Nekem például anya megszervezte, hogy a születésnapomon elmentünk megnézni egy elõadását a kedvencemnek, amit elõtte hetekig titkolt, és csak az autóban, útban Budapest felé mondta el.)

Én teljesen megértelek, mert magam is ilyen helyzetben vagyok. Talán annyival jobb a helyzetem, hogy az én kedvencem egy magyar színész, és anyukám mindig is támogat az álmaim elérésében. Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de én azt javaslom, hogy menj el a koncertre, írj neki nyugodtan, hátha válaszol! Miért ne lehetne szerencséd? Mindig hinned kell az álmaidban, és soha ne add fel õket, mert abban a pillanatban fognak teljesülni, amikor nem is számítasz rá! (Nekem például anya megszervezte, hogy a születésnapomon elmentünk megnézni egy elõadását a kedvencemnek, amit elõtte hetekig titkolt, és csak az autóban, útban Budapest felé mondta el.)
lesznek ennél nagyobb álmaid is hidd el...
Simán csak kamasz vagy, és egy pár év múlva már te is nevetni fogsz magadon, és belátod, hogy anyukádnak bizony igaza volt. Õ már felnõtt, és tud olyan dolgokat, amiket te még nem, de nemsokára te is tudni fogsz. Hidd el, nem bántásból mondja, hanem azért, mert õ reális szemüvegen át nézi a világot. Tényleg olvass egy jó könyvet a sztárbálványozás helyett! Ez a kamaszkor velejárója, de pénzt ne költs rá, inkább hallgasd õt a neten. Egy 25 éves lány, aki kamaszkorában maga is rajongott
Talán csak megakar védeni a csalódástól, mert az esély nem a nullát súrolja hanem a nulla alatt van. Fõleg ha egy híres "világsztár"
Annyiban igaza van anyudnak, hogy kicsi rá az esély. De ettõl még nem értem meg. Miért kell ilyen szinten lerombolni valaki álmait? Oké, lehet, hogy elmúlik egy hét múlva, és pár év múlva te is csak mosolyogsz, hogy "úristen, milyen dolgokról álmodoztam", de anyukádnak akkor se lenne szabad ilyen (ne haragudj, de ez van) bunkónak lennie (pláne nem olyan szavakkal, mint amiket leírtál). :(
Fel a fejjel! Én mikor 14 voltam, oda meg vissza voltam a Kelly Familytõl. De hát koncertre elmenni esélyem sem volt. Gyõrben lakunk, dehát ha jönnek is Magyarországra, akkor Budapestre, oda meg esély sincs elmenni, autónk sem volt, mással meg megoldhatatlan. És képzeld! Osztálytársam el el kezdte szeretni õket, és tényleg jöttek Budapestre koncertezni, és osztálytársamék elvittek! Szóvak mégis összejött. Most már van egy kislányom. Õ is írt, nem tudom, kiknek, talán BNF, meg asszem barátok köztösök. Ennek már jó ideje. Úgy álltam hozzá, hogy felesleges kiábrándítani, de mondtam neki, hohy lehet, hogy nem jön válasz, de ha jön, akkor majd én is nagyon örülök! Minek letörni a lelkesedédét? Inkánn elmondom a másik lehetõséget is, de csak finoman. Nem értem anyukádat.
Minden kamasznak vannak almai, ha ezeket a szulok mar ebben a korban romba dontenek, akkor kesobb is kihat az eletere. A szulo feladata felnevelni, es nem osszetorni a gyerek szivet. Megovni ugysem tudja, hagyni kell, hogy sajat maga tapasztalja meg, es jojjon ra. Sokkal tanulsagosabb. Az en anyukam is hagyta, es koszonom neki. Nem batoritani akarlak, csak eppen ne hidd azt, hogy ami masoknak lehetlennek tunik, az neked nem sikerulhet, es nem speciel erre gondolok. Ugyh harcolj amiben hiszel, ha nem sikerul, nem halsz bele, s ra jossz te magad h helyes volt-e vagy sem.
lelehet pontozni, de én teljesen egyetértek anyukáddal. gondolom 'dzsásztin bíbörrõl' van szó .. de ha nem, akkor is mindegy. én is 14 éves vagyok, de szerintem ez szánalmas, pont az ilyen emberek miatt mondják erre a korosztályra amit ... nõj fel! pont azért mondja ezeket, anyukád, hogy embert csináljon belõled. Érzelmileg kb. egy 5 éves szintjén lehetsz a leírtak alapján. Keress igazi 'szerelmet, ezalatt azt értem, hogy ne a tv-bõl .. én is így láttam a dolgokat (10 évesen), de lásd be, ez azért még is gáz..
Szerintem egyszerûen csak ne beszélj vele ilyenekrõl. Oké írják sokan, hogy majd kinövöd stb, lesz más más álmod is. Ez szerintem elég hül*e gondolat. Minden korban más álma van az embernek (márakinek). Jó, hogyha van ami feldob téged. Ez nagyon jó dolog. Szerintem írd meg azt a leveled és küld el neki. Intézd el anyád nélkül. DE ne próbálj semmit sem bebizonyítani anyádnak. Most mi értelme van? Csakis azért tedd, mert te azt úgy szeretnéd. Sza*d le anyádat és tedd azt amit te akarsz. Én nekem ilyen gondjaim nincsenek, nekem olyan anyám van, hogy hül*ének néz, hogyha bármit mondok neki. Azóta nem is mondok el neki semmit. Mindent én csinálok meg, nem kell ehhez anyuci. Mondjuk a koncerthez nyilván kellene az õ engedélye is, de az már más tészta.
Szerintem semmit nem vesztessz ha elküldöd a levelet. :) Amúgy ki az említett híresség?:)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:51 Köszönöm a választ, aranyos vagy, hogy ilyen részletesen kifejtetted :) A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:19 Neked is köszi a választ, és tényleg nem az a baj, hogy megmondja, hogy kicsi rá az esély, hanem az hogy egyszerûen hülyének néz, és kerek perec megmondja, hogy úgyse jön össze semmi :"( A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 07:44 Neked is köszönöm a választ :) Bárcsak anya is ilyen lenne, mint Te :) Irigylem a lányodat ;) A válasz megírásának idõpontja: ma 08:28 Köszönöm a választ, szerintem igazad van :) A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:10 Ne haragudj de nem vágom... Ki vagy Te ahhoz, hogy kioktass így látatlanban? Úgy, hogy annyi idõs vagy mint én... Bocsásson meg a világ, de szerintem meg az szánalmas, hogy így látatlanban szánalmasnak hiszel, csak azért mert rajongok valakiért. És elárulom, hogy nem Justin-ról van szó! 'nõj fel!' ezt most úgy mondod, mintha te olyan érett lennél -.-" ne haragudj, de ha az lennél nem ilyen hangnemben írkálnál... És hidd el nem egy 5 éves szintjén vagyok, de te már csak tudod -.-" Én nem akarok veszekedni, de ha nem tudsz normális hangnemben írni, és nem szánalmasnak titulálni anélkül, hogy ismernél, akkor kímélj meg a válaszodtól kérlek! Köszönöm. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:54 Köszi a választ :) Nem nagyon szoktam anyának errõl beszélni, csak megkérdeztem, hogy a válaszlevelet, meg kell-e bélyegezni (mert mástól már nem tudtam megkérdezni, kérdezte, hogy kinek lesz, és nagyon de nagyon nehezen elmondtam neki (de rájöttem hogy kár volt), és jól a képembe röhögött :(( de mindegy, akkor is feladom a levelet, és nem érdekel anya! ;) még egyszer köszi a választ :) A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:15 Köszi a választ, tényleg semmit nem veszíthetek :) ) És bocsi, de nem szeretném leírni, hogy ki az a híresség, nem szeretném, ha itt is kinevetnének :/ bocsi :) )
Szia! Sehogyan sem találtam rá bizonyítékot a neten, de úgy emlékszem, hogy Sylvester Stallone úgy ismerkedett meg a második feleségével, Brigitte Nielsennel, hogy a nõ írt neki egy levelet, mert rajongott a színészért, amihez mellékelte a fényképét is. Hozzáteszem, hogy Nielsen modell volt és tényleg szép nõ, de Stallonétól egy fejjel magasabbra nõtt. Egy saját sztori. Az egyik unokatesómmal esett meg, hogy az anyukája, apukája mindig azt mondta, hogy nem kell egyetemre menni, mert az unokatesóm azt úgyse tudná elvégezni. Elég gyengén érettségizett, a tanárai se támogatták. Szerintem egyedül én, meg talán néhány barátnõje biztattuk. Nem szaporítom a szót. Ma két diplomája van. Logopédus, gyógypedagógus és gyermek-pszichológus. Na és pont errõl álmodozott évekig. (Erdõ)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 17:58 Tudom, hogy jobb lenne, olyan álom, amit könnyebb megvalósítani. és talán nem kéne rajonganom ennyire, de errõl nem tudok leállni, és olyan jó, hogy nem is akarok :"( Már többször elhatároztam, hogy nem fogom szeretni, de nem megy ♥
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:11 He-he, az Jaden, nem Jayden :D De nem, nem én vagyok ez említett 'fanatikus' :P szerintem összekeversz valakivel :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, hogy meg akar védeni, de hallani a gúnyt a hangjában. A lenézést. És tudjátok ez fáj... sosem beszélget velem, pedig szeretnék. És egyszerûen kiröhög engem emiatt. Nem érzem, hogy jószándék vezérelni :( Inkább gonoszan mondja, bár nem tudom. De nem csak ebben a dologban :( Amikor azt mondtam, hogy ötöst fogok írni matekból, mert rengeteget gyakoroltam, akkor a képembe röhögött és mondta, hogy 'jaj, ne röhögtess, majd pont te fogsz ötöst írni" --> ezzel nem hiszem, hogy jót akart volna :S
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:58 Köszönöm, köszönöm! Annyira aranyos vagy ♥ Most egybõl jobb kedvem lett, köszönöm :") Én nem adom fel! Neked sikerült újra lelket öntened belém :) ) Írok neki, és elmegyek a koncertjére, ha lesz; bebizonyítom anyukámnak, hogy véghez viszem a célomat! :D Köszönöm, felpontoztalak ♥
Ha gondolod, kedves Kérdezõ, írhatsz nekem privát e-mailt! Nagyon örülök, hogy egy kicsit jobb kedved lett, és hidd el: bíznod kell magadban, mert képes vagy bármire! :) 14/L A 13:58-as válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi ♥ Írtam privit a másik profilomból :) )
Oké, várom! :) Aztán ha megkaptam, válaszolok! :)
Bocsi, írtam neked, csak nem tudom, hogy melyik profilodba! Szóval kérlek, nézd meg mindkettõt! :) )
Szia! Figyelj anyukádban anyniban igaza van, hogy rajongj olyan emberekért, akik a valóságban lehet teljesen más személyiségel rendelekznek. Igaza van! Viszont az, hogy ennire lenéz téged , ez botrányos az én szüleim is ilyenek. Úgyse sikerül, úgyse úgyse..Béna avgy, lusta vagy, kövér vagy, ez az amaz..nE HAGYD, hogy elvegyék az önbizalmad, de az akaraterõd másba fektesd olyaba, ami ahsznos..pl. a továbbtanulásodba..vagy sportolás..ennek legalább van értelme. Remélem értem mit akarok ezzel, ne legyél rossz kedvû:) Egy 15 éves lány
Te vagy a Jayden Smith fanatikus, ugye ?
Dehogy nevetünk ki. (Justin Bieber az??)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!