Találatok a következő kifejezésre: Miért történik az, hogy semmi (46 db)

A kérdező hozzászólása: Ha esetleg van helyesírási hiba, nézzétek el.Válaszokat elõre is köszi.
Ugyanez van velem is. Nekem azt mondtáke ddig, hogy vérnyomásos probléma de mindenképp megkérdezem az orvost szerintem te is ezt tedd.

Miért történik velem az, hogy semmi nem jön össze? Sok fiúnak tetszem, de nekem más típusok jönnek be. Lassan beleőrülök, hogy nem találom a helyem a magánéletben, holott az élet minden területén jól teljesítek. :(

18 évesen nagyon beleestem egy fiúba, 2 évig szerettem aztán megmondtam neki, lepattintott. Ezek után 1 évig senki nem tetszett, senki nem volt az esetem, annak ellenére, hogy kerestem a párom. Aztán most télen találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jól kijöttünk, nagyon kedveltük egymást, csak alig tudtunk találkozni (2 hetente 1szer). Február végén vége lett, azt hittem belehalok, s?t sokszor még most is rágódom, hogy nekem ? kell, és nem tudom kiverni a fejemb?l...

Legjobb válasz: Figyelj! Ennek nem Te vagy az oka...igy alakult...vannak még igy rajtad kivül(még akkor is igy van, ha úgy érzed, ez nem vigasz)...kitudja, leet hogy már holnap boldog leszel valakivel, lehet hogy egy hét múlva, lehet, hogy egy hónap múlva...mikor a legkevésbé számitassz rá...az a fontos, hogy magadban bizz, légy öntudatos, én nézz szét magad körül....aki visszautasitott az nem érdemel meg Téged!!! Akinek pedig a szexre kellenél az egy hülye f...sz...És ne hasonlitsd magad a "nagy átlaghoz" Te nem vagy olyan mint a többiek...és gondolj bele, többet érsz annál, mint aki 13 évesen (tisztelet a kivételnek) már nem szûz...A másik az az hogy ne légy soha azért valakivel, mert hiányzik a törõdés....Én 17 évesen elkövettem azt a hibát, (bennem is lejátszódott az hogy mindenkinek van barátja, nekem nincs, meg törõdésre vágyom) aztán eltelt 3 hét, és szakitottam a fiúval... (késõbb rájöttem, hogy csak "azt" akarta, és a hátammögött ócsárolta az alakomat, meg olyanokat mondott h k...va vagyok pedig SEMMI nem volt közöttünk) ezekre persze utólag jöttem rá...mert vakon vágytam arra hogy szeressenek...jelenleg van barátom és még a mai napig is ha eszembe jut ez a "baklövésem" akkor óriási bûntudatom van, és szégyenlem magam, amiért szóba álltam ezzel a fiúval...Neked tehát azt tudom mondani hogy légy türelmes...és meglátod boldog leszel:) remélem segitettem

Figyelj! Ennek nem Te vagy az oka...igy alakult...vannak még igy rajtad kivül(még akkor is igy van, ha úgy érzed, ez nem vigasz)...kitudja, leet hogy már holnap boldog leszel valakivel, lehet hogy egy hét múlva, lehet, hogy egy hónap múlva...mikor a legkevésbé számitassz rá...az a fontos, hogy magadban bizz, légy öntudatos, én nézz szét magad körül....aki visszautasitott az nem érdemel meg Téged!!! Akinek pedig a szexre kellenél az egy hülye f...sz...És ne hasonlitsd magad a "nagy átlaghoz" Te nem vagy olyan mint a többiek...és gondolj bele, többet érsz annál, mint aki 13 évesen (tisztelet a kivételnek) már nem szûz...A másik az az hogy ne légy soha azért valakivel, mert hiányzik a törõdés....Én 17 évesen elkövettem azt a hibát, (bennem is lejátszódott az hogy mindenkinek van barátja, nekem nincs, meg törõdésre vágyom) aztán eltelt 3 hét, és szakitottam a fiúval... (késõbb rájöttem, hogy csak "azt" akarta, és a hátammögött ócsárolta az alakomat, meg olyanokat mondott h k...va vagyok pedig SEMMI nem volt közöttünk) ezekre persze utólag jöttem rá...mert vakon vágytam arra hogy szeressenek...jelenleg van barátom és még a mai napig is ha eszembe jut ez a "baklövésem" akkor óriási bûntudatom van, és szégyenlem magam, amiért szóba álltam ezzel a fiúval...Neked tehát azt tudom mondani hogy légy türelmes...és meglátod boldog leszel:) remélem segitettem
Szóval te mintapéldája vagy annak a picsának akinek fingja nincsen arról mit is akar a másiktól de szerintem magától sem! Aki nem talál tényleg senkit a nem kicsi felhozatalból az elmeroggyant. Arra meg nem vennék mérget hogy minden más területen jól teljesítesz, jobb ha hozzászoksz azt mindig a fõnök megrendelõ vagy akárki más rajtad kívül dönti el LOL!
utolsó hozzászóló inkább fogja be a száját!Pffff Te is metalálod idõvel a párod én csak ezt tudom mondani..mindenesetre az olyanokkal tényleg ne foglalkozz akik csak szexet akarnak..olyanokat mindenhol lehet találni..de nem jók semmire:D szerintem!
A kérdező hozzászólása: Második hozzászólónak: Hallottál az "önértékelés" szóról? Egyetemen, ami erõs egyetemnek számít 4, 00 fölötti átlagom van amióta elkezdtem, baráti köröm sem éppe szûk, sok barátom van, családommal minden rendben, sportolok, suli mellett dolgozok is, ott is pozitív visszajelzéseket kapok. Elmeroggyant meg csak olyan ember lehet, aki kiröhögi a másik problémáját. Ennyit errõl!
Szia! Jól érzed magad a bõrödben? Az h belül h érzed magad sokban befolyásolja a külsõt, illetve a kisugárzást...
A kérdező hozzászólása: Elég változó! Van, amikor tök jól érzem magam, csinosnak látom magam, máskor meg ránézek egy címlaplányra, és elfog a kétségbeesés. Úgyhogy nagyon változó :(
Én 29 éves vagyok, volt 4kapcsolatom, a leghosszabb 9hónapig tartott.Én sem találok megfelelõ párt, aki nekem tetszik annak én nem és akinek meg én, az meg nekem nem.Nehéz, de nem szabad elkeseredni, bízni kell!Járj moziba, színházba, és fõként nyitott szemmel, aztán elõbb-utóbb lesz valaki.Én is ebben bízom!Azért írtam Neked, h lásd h nem csak TE jársz ebben a cipõben!:)
Szia! Én is szinte hasonló cipõben járok, azzal a különbséggel, hogy a másik nemhez tartozom. Azt tudom csak tanácsolni, ami mostanában nekem is sokat használt: barátokkal minél több új helyre elmenni szórakozni. Arra meg, hogy nehezen tudsz túllépni az elõzõ kapcsolataidon van egy nagyon igaz mondás: Aki a múltban él, annak nincs jövõje. Fontold meg! :)
Ha vigasztal en 33 vagyok es hasonlo cipoben. nagyon nehez normalis pasit talalni de szerintem nehez normalis not is talalni. nekem volt ket hosszabb kapcsim egy 7 eves es egy 3 eves, meg egy 8 honapig tarto nyuglodes. Nalam is az a gond h aki nekem tetszik annak csak "arra" kellenek akinek meg en tetszem az nekem nem igazan jon be. tudom nem kellene h a kulso szamitson de fontos a chemistry is nem csak a belso... es altalaban nekem a helyes sarmos magas izmos pasik tetszenek de azok meg alkalmatlanok sokszor parkapcsolatra... Pedig en kimondottan csinos lany vagyok (most nem bekepzeltseg masok mondtak) nalam ami inkabb az ok a magas karrier sok fiu megijed tole pedig ha megismernenek fonoki posztom ellenere eleg szegyenlos, gatlasos lany vagyok... de akinek csak 'arra' kellenek sajnos meg sem akar ismerni... en is azt teszem amit elottem levoek tanacsoltak megyek sokat tarsasagba, neha bemutatnak nekem vkit, de nem jon be az illeto kulsoleg akkor azt szoktam nezni h neki is vannak haverjai hatha o rajta keresztul ismerem meg majd a jovobenit. ne legyel elszomordva nem vagy lekesve meg semmirol bizz abban h majd egyszer akkor fog felbukkani mikor nem is szamitasz ra. Legy mindig onmagad! es probalj ne a multban elni, mert a fiuk nem szeretik ha a multrol keseregsz meg azt vhogy a kisugarzasbol megerzik... hidd el ha eljon a megfelelo bele fogsz szeretni egyhamar es a regi ket pasira mar nem is fogsz gondolni!!!!

Magyarázza már nekem el valaki, miért van az, hogy emelik a minimálbért vagy csökkentik a hús áfáját és NEM TÖRTÉNIK semmi?

Megfogadtam már annyiszor hogy nem nézek TV-t, híradót meg pláne nem, mert csak felhúzom magam. Kb. 2x biztos eldobnám az agyam a sok butaságtól, ez mégis szöget ütött a fejemben! A magyar átlagfizetés 500euró-nyugdíj kb. 300, mégis a fogyasztói árakban-bérekben egy drasztikus adócsökkentés után sem történik semmi??

Legjobb válasz: Nem nyelnek be semmit, mivel még nem csökkentették. Egész egyszerûen azért nem látod a csökkenést, mert csak a jövõ évtõl lesz.

Nem nyelnek be semmit, mivel még nem csökkentették. Egész egyszerûen azért nem látod a csökkenést, mert csak a jövõ évtõl lesz.
Lehet, hogy furán hangzik, de a kereskedõknek és a termelõknek is az az érdeke, hogy jobban vegyék az emberek a húsukat. Az ÁFA meg ugyebár senkié, az megy a közösbe.
A húsfélék áfája meg csak a jövõ évtõl csökken, de ezt mondták is a híradóban. Kérdezõ, te úgy látszik hiába nézel TV-t, nem érted, amit mondanak benne.
Forrást kérek. Ha nem adsz, akkor úgy veszem hazudtál.
A hús áfáját szerintem ugyanúgy benyelik a termelõk/kereskedõk mint az összes többit. Elég csak arra gondolni, hogy ha egy õz fingjától (elnézést :P) eldõl 3 szál búza már sírnak hogy emelni kell a kenyér árát. Majd a következõ évben, bejelentik, hogy nagyon szép és bõ termés volt de a kenyér ára valahogy ezt nem követi. Ugyanez történik az üzemanyagok árának csökkenésekor is. Valahogy emelni mindig van miért, csökkenteni viszont nem szeretnek...
Én meg nagyon is, mert az eddigi harmincezre gázszámlám már csak 21 ropival vág meg havonta. Villanyra, vízre is kevesebbet fizetek, de a fûtésen jön ki a legjobban.
Humbuk az egész!Csak hazudnak.Állítólag rezsicsökkentés is volt, mégsem látom...
"Te csak szimplán rendkívül befolyásolható vagy." Az ilyeneken mindig nevetek. Mondja ezt az, aki hozzászólásokon keresztül védi a mundér becsületét, holott semmi érdeke nem származik belõle.
A kérdező hozzászólása: "Tehát belinkeltél egy baloldali lapot, amiben egy baloldali politikus véleménye az, hogy nem lesz semmi a húsárcsökkentésbõl. Gratulálok, nem te hazudsz, hanem õk. Te csak szimplán rendkívül befolyásolható vagy." Lehet, de ma reggel volt Orbán-interjú a Kossuth Rádióban, ha nem hiszel nekem akkor a Nagyvezírnek talán?
Hú de tájékozott emberek vannak itt. Csak a fröcsögés megy. Orbán munkahelyvédelmi akcióként tette ezt, tehát 100%, hogy a vevõi ár nem fog csökkenni! Ez arra jó, hogy akik a feldolgozó üzemben dolgoznak, azok továbbra megtarthassák az állásukat! Kossuth Rádió a forrás... De csak fröcsögjetek tovább. Én is utálom a fideszt, de szarozni normális információk után kellene.
a kérdezõ tényleg ennyire buta lenne ?
A kérdező hozzászólása: 21: te meg mehetsz illemtanra Illés Zoltán bácsihoz, vagy a vak komondoros másik idiótához! :)
A bejelentés szerint a Fidesz CSAK a disznóhús ÁFÁ-ját csökkenti, a többi húsét és élelmiszerét NEM. Húsz viszont az alacsony jövedelmûek és a nyugdíjasok keveset vesznek. A rezsicsökkentés is csak azoknak jelent észrevehetõ csökkenést, akiknek nagy házuk van és magas az energiafogyasztásuk. Ez NEM az MSZP sara, hanem a jelenlegi kormányé.
Ezzel a húsok ÁFA-csökkentésével meg várjuk meg a jövõ évet, akkor majd tudunk tapasztalatokról beszélni, addig nem.
..és az megeshet, hogy az ÁFA-csökkentés után a látszólagos különbözetet elfelezve nagyobb nyereséget pakolnak rá, de akkor ugyebár ez a rész 47%-a rögtön megy adóba és járulékba, tehát az állami költségvetés nem veszít rajta, a fogyasztó érzékel egy kis mérséklõdést (még ha nem is annyit amennyit kéne) és a kereskedõnek is több marad egy kicsivel.
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû hogy lenyelik, Orbán is utalt rá, hogy a munkahelymegmentés a cél. Sokkal szarabb helyzetben van az ország mint azt hirdetik. Már nem munkahelyteremtés a cél, hanem a meglévõket tudják megmenteni TALÁN! A közmunka nem munka, az egy semmi, megalázó, nem embernek való munka. Ugyanúgy ki vagyunk szolgáltatva a nyugatnak mint eddig, csak most a balfék kormányzás is gátolja a fejlõdést. Az MSZP és az egész baloldal ostoba állatok szövetsége, tiszta szégyen hogy ezek hatalom közelében vannak. Semmi a tudásuk, tehetségtelenek.
Tehát belinkeltél egy baloldali lapot, amiben egy baloldali politikus véleménye az, hogy nem lesz semmi a húsárcsökkentésbõl. Gratulálok, nem te hazudsz, hanem õk. Te csak szimplán rendkívül befolyásolható vagy.
A kérdező hozzászólása: http://nol.hu/gazdasag/20131108-az_afa_csokken__nem_az_ar
A kérdező hozzászólása: 6: lehet hogy januártól vezetik be, de már MOST kijelentették, hogy ez nem jelenti azt, hogy csökkenni fog a fogyasztói ár. Valóban minden évben rossz a termés, nincs gusztustalanabb a magyar parasztnál!
A kérdező hozzászólása: Ez egy akkora balfék, mostmár tisztán látszik: http://hvg.hu/itthon/20131108_Orban_kossuth_radio Nem vagyok MSZP-s, de ezek a fideszesek sem jobbak!!
A minimálbér nem emelkedett, a minimálbér emelés kormánybevétel lett mivel elvette az adójóváírást és a járulékok is emelkedtek, nem százalékban de ha a bruttód hirtelen felugrik 100-ra akkor annak az x százaléka több bevételt jelent, a minimálbér emelés csak a munkáltatóknak plusz teher az ÁLLAM részére nem a dolgozók vittek haza 20ezerrel többet és egy minimálbéren foglalkoztatott embernek sem segített semmit, sõt azt hiszem még 500 forinttal kevesebb is lett az egykulcsos adó után, felháborító!!! A sertés áfa-nak csökkentésével kapcsolatban viszont igenis reális feltételezés hogy jelentõsen javít az ágazaton, milyen furcsa hogy a választások elõtt vették észre hogy a mezõgazdaság és a sértéságazat az összeomlás szélén áll.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem is mutatja az FPS mérõt !

Miért van az hogy a barátom eddig mindig maximum 10 perc alatt elélvezett és tegnap este meg majdnem egy óra hosszáig csináltuk és semmi nem történt?

El?tte ivott egy kis alkoholt, de nem túl sok mennyiségben, nem volt holt részeg.

Legjobb válasz: Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva

Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva
már nem vagy olyan izgató
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tök mindegy mert tegnap szakitottunk és többet ugy sem lesz vele semmi dolgom... :(
egyébként én az elõzõ barátnõimmel amikor csináltam 30 perc elõtt sosem mentem el akár milyen jól szopott pl és volt mikor másfél óráig csináltuk
Nyilván gyakorolt valakivel... :P
Nagyon sok srácra így hat a pia, és nem kell holtrészegnek lenni hozzá. Az az állapot elég, amikor már azon túl van h simán csak jókedvû, hanem már úgy néha (pl. amikor asztal mellõl feláll) megszédül, meg ilyenek. nem nagyon. Akkor nem tud elmenni, v csak nehezen. Bartáom ezt az állapotot "pornósztárrészegségnek" hívja, mert 3-4 óráig sem tud elmenni, de ha nem neki kell végig mozogni, akkor bírja... :D
Csak 10 percig szexeltek alap esetben??? :O Hú, nálam alap, hogy a pasi bírja legalább egy óráig, de, ha lehet, akkor órákon át... :S Itt inkább veled van a baj, hogy nem szereted a sokáig tartó szexet, bár a pasid is elég gyengusz ezek szerint... XD Örülj, hogy sokáig bírta akkor... :D Nekem volt olyan pasim, aki 15 percig bírta, és elég cikinek tartottam... Bár annál bizonyos szinten örültem is, mert annyira nem kívántam... De pl. mostani partneremmel el sem tudnám képzelni, hogy csak 15 perc legyen, mert õvele annyira jó, hogy azt órákig kell csinálni! ;) Nála is van, hogy "ott" tart, de akkor megáll egy pillanatra, aztán mehet tovább a gyönyör! :P
Az a vicc ebben hogy neked az a normális hogy 10 percig tart... örülj az 1 órádnak és élvezd és imádkozz hogy még több ilyen legyen ... habár én a helyedben pasit váltanék ha neki csak 10 percig "jó" veled a sex... amúgy meg 99% hogy az alkohol miatt volt... de a legszörnyûbb az hogy az ilyen jelegû kérdéseket itt teszitek fel és nem a párotoknak... ha jó kapcsolatot akartok minden téren akkor az ilyen dolgokat is meg kell beszélni... 35/F
ha csak néha néha szeretkeztek akkor lehet h azért mert közben sokat verte, akkor nehezebben fog elmenni de nemtom lehet h eddig nem tartotta vissza most meg visszatartotta mert lehet h nagyot akart lõni
ha ez nem változik akkor már nem vagy izgató. majd ma este kiderül.
A kérdező hozzászólása: De kivánt, mert én már mondtam neki h hagyjuk abba de õ könyörgött hogy folytassuk, de mégse élvezett el.
Hát szerintem a pia miatt is..meg talán változik h jobbAn bírja 1x másszor peddig elég lenne neki 2 perc.Vagy egyszerüen nem kívánt.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam...hanem hogy máskor mindig nagyon gyorsan elélvezett tegnap este meg egy óra hosszáig csináltuk és még akkor sem élvezett el. Nem tudom ennek mi lehet az oka.
én szeretkezek veled egy óráig is ha gondolod csak írj levelet piasidnál biztos jobban nézek ki
Szerintem a fokozott alhasi vérbõség az oka.
A feszüléstõl.
Állandóan összehúzott izmok és fokozott spermaterelés, ami feszít.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... õõ, és ez normális? Az aktus-ejakuláció után csak 1-2 órával enyhül a fájdalom. Ezt mindenképp csak úgy lehet megelõzni, hogy nem visszük túlzásba az "elõjátékot, hanem, ha belekezdünk, akkor be kell fejezni?
"Állandóan összehúzott izmok és fokozott spermaterelés, ami feszít" ilyen hogy feszít a psermatermelés nem létezik ez egy baromság a fájdalom pedig ahogy az elsõ válaszoló írta a vérbõség miatt van ezt saját magad is tapasztalhatod, a heréid nem puhák, rugalmasak mint általában, hanem nagyobbak lettek és kemények ha ez az állapot hosszabb ideig fennmarad, akkor az fájdalommal jár, meleg fürdõ, masszirozd a heréidet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat... Ahogy az elõttem lévõ írta, a herék dagadtabbak, nagyobbak, keményebbek és érzékenyek... Még azt is hozzátenném, hogy a spermiumok sem olyan állagúak mint a megszokott ilyen esetben, hanem mintha hígabb lenne, vizesebb... Próbálom úgy elkerülni ezt az állapotot, hogy csak akkor kezdünk bele ha nem jön közbe semmi. De persze van mikor hiába tervez az ember, ilyenkor így jár. Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Miért van az, hogy az archicad telepítésénél azt írja, hogy "a szoftver telepítése folyamatban van kérjük kövesse a telepítő utasításait"és gyakorlatilag semmi nem történik?

Fél óráig vártam utána kiléptem bel?le,aztán 10 percre rá kiírta,hogy nincs megfelel?en telepítve,meg kompatibilitási problémái vannak.

Legjobb válasz: Hívd fel az ügyfélszolgálatot.

Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
próbáld ki a numerikus billentyûn a - és a + jelet. nekem azzal megy
A kérdező hozzászólása: laptopon nincs numerikus billentyû, és a + és - többet léptet (a [ és ] 0.1-el változtatja, a + és - 0.5-el). De azt vettem észre, hogy csak azok a billentyûkombinációk nem mûködnek, amikhez több billentyût is le kell nyomni (pl. altgr). Így esetleg nem tudod, mi lehet a probléma?
akkor a beállítások résznél állítsd át arra a billentyûre amire akarod hogy mûködjön. és az idõtartamot is beállíthatod mekkorát ugorjon.
gondolom lány vagy...korod?
A kérdező hozzászólása: igen, 17 vagyok és kb. 5 hónapja vesztettem el a szüzességemet
akkor meg....épp ezért gondolom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!