Találatok a következő kifejezésre: Miért történik az, hogy (188 db)

Miért történt az, hogy éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál? (bővebben lent)

Felálltam az ágyam valami álom után és a takarómat rázni kezdtem,hogy jöjjön le róla a húzat, de nem jött le. Rájöttem ,hogy ki kell gombolni majd ezt megcsináltam és teljesen lehúztam róla a huzatot mindezt úgy, hogy nem voltam magamnál csak reggel jöttem rá, hogy mi is történt velem. Úgy éreztem mintha valaki irányított volna.

Legjobb válasz: Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.

Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.
Nekem a múltkor szívritmuszavarom volt. Felkeltem, kibotorkáltam a konyhába egy pohár vízért. Éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudatosult. Visszatántorogtam a pohár vízzel, közben a felét ki is öntöttem. Már feküdtem volna le, amikor tudatosult, hogy ébren vagyok, zsibbad az egész bal kezem és szédülök. Aztán valahogy bevettem egy gyógyszert, és aludtam tovább. És ez az egész csak 2 nap múlva jutott eszembe :D
Alvajárás. Én is sokszor alvajártam régebben, mára már ritkult de néha elõfordult. Volt olyan, hogy pizsamában feküdtem le és utcai ruhában ébredtem, átöltöztem és ebbõl semmire nem emlékszem. Vagy ruhákat hajtogattam, mászkáltam, kutakodtam a lomosba és közbe még anyummal is beszélgettem, ezt reggel õ mesélte el szintén semmi nem rémlett. Meg voltak még vicces tevékenységeim:) Szoktak velem viccelõdni hogy berácsoztatják az ablakot vagy nehogy álmomban kinyírjak valakit de szerintem ez ártatlan dolog, nem kell beképzelni olyanokat, hogy irányít valaki. Egyszerû alvajárás, aminek biztos van valami kiváltó oka, én pl stresszes vagyok, talán ez az oka, úgyhogy szerintem elõször a problémáid, félelmeid között kellene rendet tenni.
"éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál" Érdekes! Pedig nálam se voltál.

Miért történik az, hogy bekapcsolás után pár másodperccel a vga hűtő felpörög maximális fordulatra és kikapcsol a képernyő?

Most véletlenül bekapcsolt a gép, de valószínűleg következőleg már megint nem fog

Legjobb válasz: Táp típusa?

Táp típusa?
A kérdező hozzászólása: Chieftec GPS-500AB A
VGA? Akkor nem a táppal van baj szerintem..
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ezeket nem írtam le, csak siettem. Radeon 4850 valami speckós hûtéssel. Azóta utánanéztem, voltak mások is akiknek hasonló problémájuk volt. A HDMI-vel lehetett a gond, mert most is, ha azt birizgáltam, akkor mûködik utána, bár eben nem tudom mennyire játszik a véletlen.

Miért történik az, hogy a számítógép néha nem indul be és nyögdécselős hangot ad ki (persze nem durván, inkább, mintha nem indulna be valami az egyik alkatrészen)?

Eddig mindig megoldottam azzal, hogy kivettem és visszaraktam a videókártyát + ramokat.

Legjobb válasz: Hûtóventillátor csapágy, gondolom a videókártyáé.

Hûtóventillátor csapágy, gondolom a videókártyáé.

Miért történik az, hogy a 4 hónapos kiskutyám csak ritkán pisil/kakil a szabadban még!? Sokszor csak futkos körbe körbe szagolgat és van olyan, hogy megtorpan csak néz rám. Amikor pedig felviszem irány a pelus.

Legjobb válasz: Azért, mert a pelusra szoktattad rá, hogy ott kell neki vécéznie. Vedd fel a pelenkát, és szidd le ha bentre végzi a dolgát. Ha kint akkor dicsérd meg.

Azért, mert a pelusra szoktattad rá, hogy ott kell neki vécéznie. Vedd fel a pelenkát, és szidd le ha bentre végzi a dolgát. Ha kint akkor dicsérd meg.
A leszidáshoz annyit fûznék hozzá hogy azonnal kell miközben pisil/kakil utána nem ér semmit a szídás. orrát a kakiba nyomni nem kell nem érti a kutya.
Igen, rögtön kell reagálni.
Vidd le magaddal a pelenkát egy darabig!

Miert tortenik az, hogy hiaba vagyok kigyurva, akkor sem vesznek emberszamba a lanyok, mert nem vagyok arcra jo pasi?

A kerdest televal irtam, azert nincs ekezet.

Legjobb válasz: szerintem itt ti külön bolygókról írtok. a múltkor egy srác azért rinyált, mert jóképû volt de nem volt kigyúrva, "ezért+" (szerinte ezért) nem kellett senkinek. Te azért nem kellesz senkinek mert az arcod nem jó. na, egyeztessétek össze.

szerintem itt ti külön bolygókról írtok. a múltkor egy srác azért rinyált, mert jóképû volt de nem volt kigyúrva, "ezért+" (szerinte ezért) nem kellett senkinek. Te azért nem kellesz senkinek mert az arcod nem jó. na, egyeztessétek össze.
azért mert nem vagy nyitott a lányok felé. nem fognak a lányok udvarolni neked.
Azért történik, mert azt gondolod, hogy attól fognak emberszámba venni, hogy ki vagy gyúrva.
Valószínûleg, vagy mert pont olyan csajokat fogsz ki , akik nem bírják ezt a típust...
küldj privátba képet ahol az arcod is látszik és válaszolok
Mosolyogj, az a legtöbb arcot széppé teszi! És még a kigyúrt testnél is többet ér! (komolyan) 22L
Attól, hogy ki vagy gyúrva, még nem leszel senki. A nõknek fontosabb, hogy olyan valaki legyél, akivel anyagilag is biztonságban érezhetik magukat, kölyköt szülhetnek neked és te el is tartod õket. A kigyúrt állatokra többnyire a plázaribik, meg a diszkósk.urvák buknak. Azoknak me nem elég csak a test, a fejed is normális kell legyen.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez így van.
Ha gondolod küldhetsz képet arcról, és esetleg lenne-e min változtatnod... L

Miért van az, hogy jó pár hónapja próbálkozom a neten lányoknál és mostanáig egynek sem kellettem igazán, erre most meg már több lány simán le is feküdne velem, volt aki le is utazna hozzám, miért most és miért, mi történt a lányokkal?

Még továbbra is ronda vagyok és alacsony. Szóval nem értem miért tetszem nekik vagy egyáltalán akárkinek is. Sosem volt még barátnőm, nem ismertem kezdeményezni élőben még, mert a rút külsőn miatt mindig is tisztában voltam az esélyeimmel, vagyis inkább az esélytelenségemmel.

Legjobb válasz: Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...

Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...
Valószínû azért, mert kamu képet töltöttél fel a társkeresõn!
Lehet, hogy eddig õk nem vettek észre. A netre nem mindenki azonos idõpontban és azonos helyre megy fel, lehet eddig azok, akiknek tetszel nem voltak fent, és most igen. Egyébként nem tökmindegy az oka, ha nincs barátnõd, és van kedved hozzá, hát vágj bele, ha nem, és úgyse akarsz szexelni, akkor meg nem értem ezt a drámát.
A kérdező hozzászólása: ma 22:14 Dehogy, nem csináltam még sosem ilyet! Én felvállalom magam, akármilyen csúnya is vagyok!
NEM vagy csúnya. Ezt most fejezd be ;)
én is kíváncsi vagyok rád, ha már a kép küldésnél tartasz :)
Azért mert a jó pasik elkeltek, és maradtál te. :)
És a "több lány" tulajdonképpen mit is takar?
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg van helyesírási hiba, nézzétek el.Válaszokat elõre is köszi.
Ugyanez van velem is. Nekem azt mondtáke ddig, hogy vérnyomásos probléma de mindenképp megkérdezem az orvost szerintem te is ezt tedd.
És ez miért SOS?
Tudod a lányok mindig az "elérhetetlenbe" lesznek szerelmsek...ez velem is igy van :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így látom, csak mondjuk szted hogy tudjak vele szóbaelegyedni egy unalmas matek vagy akármilyen óra közepén? Nagyon köszönöm a válaszokat!
jah , akk leheth túl parázod a dolgokat, legyél kicsit lazább, beszélgess vele úgy mint egy haveroddal
A kérdező hozzászólása: Bezzeg máskor olyan jól elszórakozom akárkivel, de valahogy, ha "kell", akkor nem megy.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs! Próbálok jófej lenni, kedves lenni, de ilyenkor nem nagyon jutnak eszembe vicces dolgok, viccek, amikkel jól szórakoztathatnám.
de mit csinálsz, amitõl eltávolodhat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az erdekes, h voltam úgy, h tetszett egy lány, tehát jó volt ;) nem nagyon ment, aztán hagytam, és utána én tetszettem neki :/
Mert pont abban a korban vagy amikor mindenkinek az kell amit nem kaphat meg. Amikor az izgatja a lányokat ha le se szarod õket, és nem pedig az h ha udvarolsz nekik.
Nyílván azért, mert a dögös csajra hajtasz, akinek nem jössz be, a kicsit csúnyább, akinek meg te bejössz az nem kell.
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: Ja és nem is mutatja az FPS mérõt !

Miért van az hogy a barátom eddig mindig maximum 10 perc alatt elélvezett és tegnap este meg majdnem egy óra hosszáig csináltuk és semmi nem történt?

El?tte ivott egy kis alkoholt, de nem túl sok mennyiségben, nem volt holt részeg.

Legjobb válasz: Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva

Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva
már nem vagy olyan izgató
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tök mindegy mert tegnap szakitottunk és többet ugy sem lesz vele semmi dolgom... :(
egyébként én az elõzõ barátnõimmel amikor csináltam 30 perc elõtt sosem mentem el akár milyen jól szopott pl és volt mikor másfél óráig csináltuk
Nyilván gyakorolt valakivel... :P
Nagyon sok srácra így hat a pia, és nem kell holtrészegnek lenni hozzá. Az az állapot elég, amikor már azon túl van h simán csak jókedvû, hanem már úgy néha (pl. amikor asztal mellõl feláll) megszédül, meg ilyenek. nem nagyon. Akkor nem tud elmenni, v csak nehezen. Bartáom ezt az állapotot "pornósztárrészegségnek" hívja, mert 3-4 óráig sem tud elmenni, de ha nem neki kell végig mozogni, akkor bírja... :D
Csak 10 percig szexeltek alap esetben??? :O Hú, nálam alap, hogy a pasi bírja legalább egy óráig, de, ha lehet, akkor órákon át... :S Itt inkább veled van a baj, hogy nem szereted a sokáig tartó szexet, bár a pasid is elég gyengusz ezek szerint... XD Örülj, hogy sokáig bírta akkor... :D Nekem volt olyan pasim, aki 15 percig bírta, és elég cikinek tartottam... Bár annál bizonyos szinten örültem is, mert annyira nem kívántam... De pl. mostani partneremmel el sem tudnám képzelni, hogy csak 15 perc legyen, mert õvele annyira jó, hogy azt órákig kell csinálni! ;) Nála is van, hogy "ott" tart, de akkor megáll egy pillanatra, aztán mehet tovább a gyönyör! :P
Az a vicc ebben hogy neked az a normális hogy 10 percig tart... örülj az 1 órádnak és élvezd és imádkozz hogy még több ilyen legyen ... habár én a helyedben pasit váltanék ha neki csak 10 percig "jó" veled a sex... amúgy meg 99% hogy az alkohol miatt volt... de a legszörnyûbb az hogy az ilyen jelegû kérdéseket itt teszitek fel és nem a párotoknak... ha jó kapcsolatot akartok minden téren akkor az ilyen dolgokat is meg kell beszélni... 35/F
ha csak néha néha szeretkeztek akkor lehet h azért mert közben sokat verte, akkor nehezebben fog elmenni de nemtom lehet h eddig nem tartotta vissza most meg visszatartotta mert lehet h nagyot akart lõni
ha ez nem változik akkor már nem vagy izgató. majd ma este kiderül.
A kérdező hozzászólása: De kivánt, mert én már mondtam neki h hagyjuk abba de õ könyörgött hogy folytassuk, de mégse élvezett el.
Hát szerintem a pia miatt is..meg talán változik h jobbAn bírja 1x másszor peddig elég lenne neki 2 perc.Vagy egyszerüen nem kívánt.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam...hanem hogy máskor mindig nagyon gyorsan elélvezett tegnap este meg egy óra hosszáig csináltuk és még akkor sem élvezett el. Nem tudom ennek mi lehet az oka.
én szeretkezek veled egy óráig is ha gondolod csak írj levelet piasidnál biztos jobban nézek ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!