Találatok a következő kifejezésre: Miért történik az, hogy (194 db)

Miért történt az, hogy éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál? (bővebben lent)

Felálltam az ágyam valami álom után és a takarómat rázni kezdtem,hogy jöjjön le róla a húzat, de nem jött le. Rájöttem ,hogy ki kell gombolni majd ezt megcsináltam és teljesen lehúztam róla a huzatot mindezt úgy, hogy nem voltam magamnál csak reggel jöttem rá, hogy mi is történt velem. Úgy éreztem mintha valaki irányított volna.

Legjobb válasz: Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.

Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.
Nekem a múltkor szívritmuszavarom volt. Felkeltem, kibotorkáltam a konyhába egy pohár vízért. Éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudatosult. Visszatántorogtam a pohár vízzel, közben a felét ki is öntöttem. Már feküdtem volna le, amikor tudatosult, hogy ébren vagyok, zsibbad az egész bal kezem és szédülök. Aztán valahogy bevettem egy gyógyszert, és aludtam tovább. És ez az egész csak 2 nap múlva jutott eszembe :D
Alvajárás. Én is sokszor alvajártam régebben, mára már ritkult de néha elõfordult. Volt olyan, hogy pizsamában feküdtem le és utcai ruhában ébredtem, átöltöztem és ebbõl semmire nem emlékszem. Vagy ruhákat hajtogattam, mászkáltam, kutakodtam a lomosba és közbe még anyummal is beszélgettem, ezt reggel õ mesélte el szintén semmi nem rémlett. Meg voltak még vicces tevékenységeim:) Szoktak velem viccelõdni hogy berácsoztatják az ablakot vagy nehogy álmomban kinyírjak valakit de szerintem ez ártatlan dolog, nem kell beképzelni olyanokat, hogy irányít valaki. Egyszerû alvajárás, aminek biztos van valami kiváltó oka, én pl stresszes vagyok, talán ez az oka, úgyhogy szerintem elõször a problémáid, félelmeid között kellene rendet tenni.
"éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál" Érdekes! Pedig nálam se voltál.

Miért történik az, hogy bekapcsolás után pár másodperccel a vga hűtő felpörög maximális fordulatra és kikapcsol a képernyő?

Most véletlenül bekapcsolt a gép, de valószínűleg következőleg már megint nem fog

Legjobb válasz: Táp típusa?

Táp típusa?
A kérdező hozzászólása: Chieftec GPS-500AB A
VGA? Akkor nem a táppal van baj szerintem..
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ezeket nem írtam le, csak siettem. Radeon 4850 valami speckós hûtéssel. Azóta utánanéztem, voltak mások is akiknek hasonló problémájuk volt. A HDMI-vel lehetett a gond, mert most is, ha azt birizgáltam, akkor mûködik utána, bár eben nem tudom mennyire játszik a véletlen.

Miért történik az, hogy a számítógép néha nem indul be és nyögdécselős hangot ad ki (persze nem durván, inkább, mintha nem indulna be valami az egyik alkatrészen)?

Eddig mindig megoldottam azzal, hogy kivettem és visszaraktam a videókártyát + ramokat.

Legjobb válasz: Hûtóventillátor csapágy, gondolom a videókártyáé.

Hûtóventillátor csapágy, gondolom a videókártyáé.


Miért történik az, hogy a 4 hónapos kiskutyám csak ritkán pisil/kakil a szabadban még!? Sokszor csak futkos körbe körbe szagolgat és van olyan, hogy megtorpan csak néz rám. Amikor pedig felviszem irány a pelus.

Legjobb válasz: Azért, mert a pelusra szoktattad rá, hogy ott kell neki vécéznie. Vedd fel a pelenkát, és szidd le ha bentre végzi a dolgát. Ha kint akkor dicsérd meg.

Azért, mert a pelusra szoktattad rá, hogy ott kell neki vécéznie. Vedd fel a pelenkát, és szidd le ha bentre végzi a dolgát. Ha kint akkor dicsérd meg.
A leszidáshoz annyit fûznék hozzá hogy azonnal kell miközben pisil/kakil utána nem ér semmit a szídás. orrát a kakiba nyomni nem kell nem érti a kutya.
Igen, rögtön kell reagálni.
Vidd le magaddal a pelenkát egy darabig!

Miert tortenik az, hogy hiaba vagyok kigyurva, akkor sem vesznek emberszamba a lanyok, mert nem vagyok arcra jo pasi?

A kerdest televal irtam, azert nincs ekezet.

Legjobb válasz: szerintem itt ti külön bolygókról írtok. a múltkor egy srác azért rinyált, mert jóképû volt de nem volt kigyúrva, "ezért+" (szerinte ezért) nem kellett senkinek. Te azért nem kellesz senkinek mert az arcod nem jó. na, egyeztessétek össze.

szerintem itt ti külön bolygókról írtok. a múltkor egy srác azért rinyált, mert jóképû volt de nem volt kigyúrva, "ezért+" (szerinte ezért) nem kellett senkinek. Te azért nem kellesz senkinek mert az arcod nem jó. na, egyeztessétek össze.
azért mert nem vagy nyitott a lányok felé. nem fognak a lányok udvarolni neked.
Azért történik, mert azt gondolod, hogy attól fognak emberszámba venni, hogy ki vagy gyúrva.
Valószínûleg, vagy mert pont olyan csajokat fogsz ki , akik nem bírják ezt a típust...
küldj privátba képet ahol az arcod is látszik és válaszolok
Mosolyogj, az a legtöbb arcot széppé teszi! És még a kigyúrt testnél is többet ér! (komolyan) 22L
Attól, hogy ki vagy gyúrva, még nem leszel senki. A nõknek fontosabb, hogy olyan valaki legyél, akivel anyagilag is biztonságban érezhetik magukat, kölyköt szülhetnek neked és te el is tartod õket. A kigyúrt állatokra többnyire a plázaribik, meg a diszkósk.urvák buknak. Azoknak me nem elég csak a test, a fejed is normális kell legyen.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez így van.
Ha gondolod küldhetsz képet arcról, és esetleg lenne-e min változtatnod... L

Miért van az, hogy sokszor olyan emberekkel is komoly tragédiák történnek, akik vallásosak, és komoly közösségi életet élnek? Hiszen nem azért vállnak valamely vallás követõivé, hogy az adott Isten védelme alatt ne történjenek ilyen tragédiák?

Pl: megerõszakolják (akár fényes nappal is), lebénul egy idegen, részeg sofõr okozta balesetben, vagy még egész kiskorában meghal a gyermeke egy olyan betegségben, amirõl nem a szülõ tehet.

Legjobb válasz: Kismillio kozhelyet lehet erre mondani, itt van nehany. Segits magadon, es Isten is megsegit. Isten utjai kifurkeszhetetlenek. Boldogok a lelki szegenyek, mert ovek a mennyek orszaga.

Kismillio kozhelyet lehet erre mondani, itt van nehany. Segits magadon, es Isten is megsegit. Isten utjai kifurkeszhetetlenek. Boldogok a lelki szegenyek, mert ovek a mennyek orszaga.
Szerintem meg rosszul értelmezed azt a kifejezést hogy "kénye-kedve szerint". Ez a kifejezés egy abszolút önös érdekû, zsarnokias dolgot takar, míg a fent említett példákban nem önös érdekû cselekvésekrõl van szó a kereszténység Istenét illetõen. Ez azért azt gondoltam (s gondolom most is) hogy még e kissé gyermeteg példákkal illusztrálva is könnyen megérthetõ...sõt pont azok kissé szájbarágós volta okán pláne... Ez amit te mondassz, kb olyan, mint ha azért vádolnál valakit és neveznél gonosznak és erõszaktevõnek, mert mondjuk fejbe vágott téged, amikor egy tóban fulldokolva össze-vissza kapálóztál, azért hogy ki tudjon téged menteni, s a kapálózásod ne lehetetlenítse el a megmentésed, mert különben ott döglöttél volna meg. De engedd meg hogy részemrõl befejezzem ezt a beszélgetést, mert nem szeretek partner lenni az efféle válaszkeresés álcájába bújtatott krakélerkedésben, különösképpen hogy a legnagyobb jóindulatot feltételezve is sajnos létezik az a pszichológiai alapvetés, mely szerint a kommunikáció tartalmát a befogadó fél határozza meg. én viszont sajnos a szélmalomharcot is kevéssé kedvelem. Legalábbis hamar lefáraszt, Isten bocsássa meg.
A kérdező hozzászólása: Ennek semmi értelme. Szofista mellébeszélés.
Hát kérdezõ, tök8, ahogy te mondod. A vallás nem arra való, hogy holnap este sétálni akarok, ne kapjanak el a rosszfiúk. A vallás emberi szükséglet az általános neveltetésbõl kialakult egyéniség szemlélete szerint, de nem véd semmiféle konkrét eseménytõl, ez nem is célja, nem is lehetõsége. Az a baj sok vallásos emberrel, hogy úgy képzeli, õ valamiféle konkrét emberfeletti védelemre tarthat igényt. Nem tarthat. Az van neki, amit magának kialakít. Ezen felül - az ember tökéletlen volta és adott pillanatban véges ismerete miatt - sajnos vannak rossz véletlenek is. De ezek semmiképpen nem azért következnek be, mert elõzõ nap, nem istennek tetszõ módon imádkoztál. Ha ezt hiszed, nagyon sajnálatos, de tévedsz.
Akár tetszik, akár nem, a Biblia egészét figyelembe véve a hívõ ember olyan, mint egy az ellenséges arcvonal mögé ledobott deszantos, a gyülekezet pedig a deszantosok gyülekezete. Ezt jelenti az, hogy nem e világból valók vagyunk. Az újjászületés által ugyanis az Atyaisten valóságos, nem pedig csupán örökbe fogadott gyermekei lettünk. Mivel azonban ellenséges területen kell élnünk, elengedhetetlen, hogy Isteni védelem mûködjön az életünkben, hiszen az ellenség is intelligens, és reagál arra, amit képviselünk. Éppen ezért általános tapasztalat, hogy megtérés után nem csak a jó, hanem ezzel párhuzamosan a rossz dolgok is elszaporodnak az ember környezetében. De a hit által olyan isteni védelmet kaphatunk, amit a 91. zsoltár leír, és ezek a rossz dolgok lekopnak rólunk, pontosabban túlnõjük õket. Hit nélkül azonban semmi nem mûködik, különösen a hívõ ember számára nem mûködik semmi hit nélkül, a hit alapja pedig az Isten Beszédének a kijelentése a Szent Szellem által. Akinek van kijelentése, annak mûködnek a dolgok, akinek nincs kijelentése, annak nem mûködnek a dolgok. A kijelentést pedig semmilyen módon nem tudjuk önmagunkban felgerjeszteni, mert nem mi vagyunk a forrásai, hanem Istentõl tudjuk megkapni, méghozzá úgy tudjuk megkapni Istentõl, ha az Õ Szavaira figyelünk, az Õ Beszédeire hajtjuk a fülünket, nem engedjük meg, hogy eltávozzanak a Szavai képzeletünk szemeitõl, és megõrizzük a Beszédét a szívünkben (Péld 4, 20-22). Jézus azt mondta, hogy aki birtokolja a szívében az Õ Beszédeit, és megõrzi azokat, az szereti Õt, azaz Jézust, aki pedig Õt szereti, azt az Atya is szereti, Jézus is szereti, és kijelenti Magát annak az embernek (Jn 14, 21). Egyben egészen biztos vagyok, hogy akivel balesetek, bûntények vagy egyéb gonosz dolgok történnek, annak nincs kijelentése az isteni védelemmel kapcsolatban, ezért hite sincs ezzel kapcsolatban, amit gyakorolhatna. Akivel nem történik ilyesmi, annak sincs feltétlenül kijelentése, csak lehet, hogy mások imádkoznak érte, illetve a hívõk fölött van egy szellemi védõernyõ, ez azonban korlátozott, mert függ az egyén tisztaságától és a környezetétõl is. Például, ha valaki a Harlemben lakik, azt sokkal nagyobb szellemi erõkkel kell védelmezniük az angyaloknak, mint azt, aki egy amerikai kisváros zöldövezetében lakik, az angyalok szellemi ereje pedig összefüggésben áll az imafedezettel. Hasonlóan, ha valaki tiltott utakon jár, az hivatkozási alapot biztosít a gonosz számára, ezért Isten számára nehezebb megvédeni, mivel Isten csak a jogosság keretein belül mozoghat, míg a Sátán számára nincsenek morális korlátok. A Sátán számító lény, ezért az egyik emberrel megtesz olyat, amit a másikkal nem. Ez azonban soha nem jóindulatból van. Az egyetlen biztos dolog, ha az ember beleássa magát a Bibliába, segítségül hívja Jézus Krisztus nevét, és egészen addig nem hagy fel ezzel a tevékenységével, amíg a Földön él. A Bibliába való beleásás Isten támogatásával meg fogja adni az ember számára a kijelentéseket is, amelyekbõl a hite táplálkozhat, és egyre erõsebbé válhat. Azaz ha nincs kijelentés, megszerezhetõ, de semmivel sem pótolható.
A kérdező hozzászólása: 20-as: De arra való. Máskülönben nincs értelme, és le kell cserélni a vallást egy praktikusabbra.
A kérdező hozzászólása: "annak nincs kijelentése az isteni védelemmel kapcsolatban, ezért hite sincs ezzel kapcsolatban, amit gyakorolhatna" Látom nem figyeltél. Azokra vonatkozik a kérdésem, akiknél van kijelentés aztán mégis beüt a baj.
Az, hogy Isten szolgája valaki nem jelenti azt, hogy védve van mindentõl, nem érheti baj. Ha igy lenne mindenki vallásos lenne.
Olvastam Papa Shanga-nál, hogy egy régi barátját egy napon molesztálták, és õk a isteneikhez fordulva elintézték, hogy a molesztálók többé senkivel se tudják megtenni ugyanazt. A keresztény Isten mit ad ezért: pár év börtönt? Az nem számít, hiszen. Fõleg ha egy navajonki tette egy fehér lánnyal, odabent hõstett. Nesze neked kereszténységrõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor a vallás fölösleges.
Nem fölösleges, csak hiányos. Szerintem ha van Isten, akkor õ ott van most a kétségedben, és a félelmedben, hogy igen, ez megtörténhet a szeretteiddel. Javaslom, hogy inkább kezdj el védelmi mágiát mûvelni. Az ha jól végzed segíteni fog.
A kérdező hozzászólása: Nos az ezotéria talán meg tudja adni azt a választ, amit a vallás nem.
Ha nem mûködik a hit, akkor nincs mögötte kijelentés. Nem abszolút nincs, hanem azzal kapcsolatban nincs, amivel kapcsolatban nem mûködik. Különben nem volna igaz Jézus mondata, hogy minden lehetséges annak, aki hisz. A hit forrása a réma, azaz a kijelentés (Rm 10, 17), vagyis bibliai értelemben csak az az ember hívõ, akinek van kijelentése. Hiába van kijelentésem arról, hogy Jézus Krisztusban megbocsáttattak a bûneim, ha nincs kijelentésem arról, hogy Jézus Krisztus sebeiben meggyógyultam, az influenza, vagy bármi más nyavalya ellen nem fog védelmet nyújtani. Hiába van kijelentésem arról, hogy az Õ sebeiben meggyógyultam, ha arról nincs kijelentésem, hogy Õ megment a veszedelemtõl. Legfeljebb, ha tudom, hogy meggyógyultam, akkor gyorsan felépülök a hit által, ha átment rajtam az úthenger, de nem tudom megakadályozni, hogy átmenjen rajtam, legalábbis kijelentés nélkül nem.
T. Kerdezo! Miutan az elso emberpar elbukott, Satan uralma ala kerultek. Az Istentol valo fuggetlenseget valasztottak. Maguk akartak eldonteni, mi a jo es mi a rossz. Ezek utan Isten megengedte, hogy az ember iranyitsa sajat magat. Mivel Satan uralkodik a vilag felett, ezaltal sokkal tobb rossz tortenik, mint jo. Adam es Eva elveszitettek a tokeletesseguket, es megindultak a fizikai es szellemi hanyatlas fele. Igy jott be az eletukbe a betegseg, oregseg es a halal is. Ez alol senki nem kivetel. Meg a leghusegesebb emberek is mint pl.Jezus apostolai sem voltak mentesek ez alol. Amig ez a Satani vilag van, addig ez igy lesz. De mar nem sokaig. Ugyanis Isten mar az Edenben megigerte, hogy kuld majd valakit, aki megvaltja az embereket a "buntol es a halaltol." Ez a valaki pedig Jezus volt. Nem sokara, Isten megvalositja az eredeti szandekat, vagyis helyrehoz mindent ami elromlott. Satant es demonait megsemmisiti, es a foldon ujbol a szeretet es beke fog uralkodni. Tehat ma senki sem menekulhet a bajok elol. Meg a huseges kovetok sem. Minderrol sokkat tobbet tudhatsz meg, ha tanulmanyozod a Bibliat. Ha kerdesed van, szivesen valaszolok. Udv: Judit!
A kérdező hozzászólása: Pedig pont azt mondtad, csak nem szó szerint. Már pedig ha õ dönti el (és csak egyszer élünk) akkor az tényleg azt jelenti, hogy kénye kedve szerint teszi.
Ez csak a te interpretációdban van így kérdezõ -hogy kénye kedve szerint-, az általam fekínált válaszból, s legfõképp a keresztény magyarázatból (amit talán érdemes volna megismerned, mielõtt vádaskodó, vagy akármilyen hanglejtéssel is vitatkozni kezdessz vele) ez nem következik. Sõt épp az ellenkezõje.
A kérdező hozzászólása: 14-es: Tehát akkor te is azok közé tartozol, akik szerint Isten egy szeszélyes gyerek, aki kénye kedve szerint tép ki a legyek szárnyát, mert ki nem szarja le, én alkottam. 13-as: igen csak mindegy hogy. Meg aztán a te esetedben ne kúrná fel az agyadat, ha hivõként a mai világban közröhej tárgya leszel, aztán a halálod is váratlan, ráadásul kegyetlen, de megelõzhetõ lett volna, csak nem rajtad múlt. Ezt egy élettelen tárggyal megteheti az alkotó, egy élõlénnyel nem. Fõleg mivel pontosan Isten az, aki elvárja az együttérzést. Tehát akkor szabad apácákat erõszakolni? Hm... kár, hogy hazánkban csak öregasszonyok élnek ezzel a foglalkozással.
A kérdező hozzászólása: De nekem nem közhely kell. Magyarázat. A közhely azok lenézésére és kigúnyolására szolgál, akikkel a fenti esetek valamelyike történik.
Afféle próbatételek. Kinek milyen jellegû és nehézségû jut. A földi lét nem arról szól, hogyha erkölcsös életet élsz, akkor még ebben az életben minden csúcszuper lesz, hanem hogy ha kitartóan végigtolod, akkor a túlvilágon ennek megfelelõen leszel jutalmazva.
Tragédiák minden emberrel történnek, vallástól függetlenül, nincs ezalól kivétel. Senkinek sincs befolyása efölött. Ezek megtörténnek, az élet, a világ, az evolúció szabályai szerint. Együtt kell élni velük. Magunk vagyunk, nekünk kell megvédenünk magunkat, erõsnek kell lennünk.
A kérdező hozzászólása: 3-as: De akkor tök8, hogy a ember vallásos, vagy nem? 4-es: Akkor meg mi értelem fohászkodni? Meg imádkozni? De egyébként megelõzhetõ. A wiccák még talán igen, mert õk erõs védelmi mágiákkal foglalkoznak.
mert a vallás a gyenge emberek hobbija, sportja, elfoglaltsága mert magukban nem hisznek ezért inkább hisznek valami, vagy valaki másban amin nincs, hogy majd õ megsegíti meg megvédi meg célt ad az életének, stb stb de lényegében engem nem zavar, csinálják, õ dolguk, de tévúton járnak
Semmi értelme imádkozni. Tenni kell érte, semmi sincs ingyen az életben.
A kérdező hozzászólása: A bölcs ember akkor imádkozik, ha olyan problémával találja szemben magát, amit önerõvel nem tud megoldani. Pl: ne kapják el az utcán a navojonkik, és húzzák meg rendesen + összeverik csak úgy szórakozásból Hát akkor mi értelme van?
A vallás egy menedék. Nem pedig sátorernyõ minden rossz védelmére. Lehet vitatkozni, hogy igazából van-e Isten, nincsen, de az imának mentális hatása van. Ez pedig már neurológiai kérdés, hogy az agyban milyen hormonok szabadulnak fel, ha nagyon tudományosak akarunk lenni, és a hasznosságát bizonyítani. Nem tudom, mond-e valami a placebo, a pszichoszomatika, amik erõsen kapcsolódnak a hit gyógyító erejének teóriájához. 'Az vagy amit elhiszel' - én röviden így mondanám. Bonyolultabb dolog, mintsem ilyen fekete fehéren el lehessen ásni.
A kérdező hozzászólása: Egy pap szerintem mást mondana. Talán a Virtuális Plébánián kéne feltennem a kérdést...
Kedves kérdezõ! én azt gondolom hogy bizonyos értelemben valóban mûködik csúnyán fogalmazva egyfajta Isteni védernyõ a benne bízó, az életét Isten kezébe letevõ ember számára, egyébként Isten ígéretéhez híven. De ez nem azt jelent nyilván hogy ezek az emberek pl soha nem fognak meghalni, sõt bizonyos értelemben sokszor a hívõ ember különösen nagy próbatételeket kell kiálljon az életben. Ha mindenáron magyarázatot szeretnél ezen felül -bár sok kérdésre sokszor talán bizonyos értelemben a "nem tudom" a legbecsületesebb válasz, mégis van néhany valamiféle analógiás, vagy metaforikus, allegórikus válasz, amit nálamnál sokkal bölcsebb -és egyébként keresztény- emberek követtek el, noha nem tudom szó szerint idézni ezeket. Ilyen pl: a szobrász mûvész és a szobor, ahol is a szobrászmûvész kezében kalapács van, s a szobor eredetileg nyersanyag formájában van jelen. S a kalapáccsal a vésõre, s azzal az anyagra mért ütések nagyon fájdalmasak bár a szobor szemszögébõl nézve, mégis azok által formálódik a szobor olyanná (szebbé és letisztultabbá), amilyenné végsõsoron lennie kell. Vagy a pillangó, akit megint csak a születés kínjai tesznek azzá, amivé végsõsoron válnia kell...kutatók megfigyelték hogy ha a kis pillangót, -aki miután a lárva formája után bebábozódik-, megpróbálják megkímélni a születés kínjaitól, vagyis kibontják azt a kis burkot, ami õt életének abban a formájában körülveszi, akkor egész egyszerûen nem tudnak a szárnyai kellõképpen megerõsödni és nem lesz képes rá hogy fel tudjon repülni az õ természetes környezetébe, égi hazájába, ahová rendeltetése szerint tartozik és amit minden azt megelõzõ létállapota és megpróbáltatásai szolgálni rendeltettek. Vagyis a pillangónak szüksége van a születés kínjait megélni, hogy végül repülni tudjon...
A kérdező hozzászólása: És ki dönti el milyen alapon, hogy a pillangó (azaz az ember) milyen kínokat éljen át. Ráadáaul egy megerõszakolt és meggyilkolt novícius apáca. Az már nem tanul semmit.
Szadisták döntenek felettünk. Egyébként ha meghalt, akkor Istennel van.
Azt talán a (pillangó) teremtõje dönti el. És igen valóban, talán az az apáca akkor már nem tanul semmit...mint ahogyan a pillangónak sem kell már repülnie tanulni, ha egyszer felemelkedett az égbe... Annak az apácának pedig -ki tudja- talán ez a vég a lehetõ leggyorsabb és legrövidebb út, a legbiztosabb lajtorja az Isten országába... Isten tudja. Ez utóbbi a legbiztosabb válasz.
A kérdező hozzászólása: Ott hibázik, hogy az elsõ emberpár nem létezik. De még ha létezett is volna olyanok lettek, amilyenné Isten teremtette õket. Az engedetlenségre való hajlam, lázadás az ellenállás Istentõl kapott ösztön. Fel sem foghatnánk, hogy mit jelentenek ezek, ha nem lenne Isten által a Teremtésünktõl fogva belekódolva.

Miért van az, hogy jó pár hónapja próbálkozom a neten lányoknál és mostanáig egynek sem kellettem igazán, erre most meg már több lány simán le is feküdne velem, volt aki le is utazna hozzám, miért most és miért, mi történt a lányokkal?

Még továbbra is ronda vagyok és alacsony. Szóval nem értem miért tetszem nekik vagy egyáltalán akárkinek is. Sosem volt még barátnőm, nem ismertem kezdeményezni élőben még, mert a rút külsőn miatt mindig is tisztában voltam az esélyeimmel, vagyis inkább az esélytelenségemmel.

Legjobb válasz: Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...

Ha gondolod küldj egy képet privátban... :D Fogalmam sincs, hogy miért pont most...
Valószínû azért, mert kamu képet töltöttél fel a társkeresõn!
Lehet, hogy eddig õk nem vettek észre. A netre nem mindenki azonos idõpontban és azonos helyre megy fel, lehet eddig azok, akiknek tetszel nem voltak fent, és most igen. Egyébként nem tökmindegy az oka, ha nincs barátnõd, és van kedved hozzá, hát vágj bele, ha nem, és úgyse akarsz szexelni, akkor meg nem értem ezt a drámát.
A kérdező hozzászólása: ma 22:14 Dehogy, nem csináltam még sosem ilyet! Én felvállalom magam, akármilyen csúnya is vagyok!
NEM vagy csúnya. Ezt most fejezd be ;)
én is kíváncsi vagyok rád, ha már a kép küldésnél tartasz :)
Azért mert a jó pasik elkeltek, és maradtál te. :)
És a "több lány" tulajdonképpen mit is takar?
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg van helyesírási hiba, nézzétek el.Válaszokat elõre is köszi.
Ugyanez van velem is. Nekem azt mondtáke ddig, hogy vérnyomásos probléma de mindenképp megkérdezem az orvost szerintem te is ezt tedd.
És ez miért SOS?
Tudod a lányok mindig az "elérhetetlenbe" lesznek szerelmsek...ez velem is igy van :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így látom, csak mondjuk szted hogy tudjak vele szóbaelegyedni egy unalmas matek vagy akármilyen óra közepén? Nagyon köszönöm a válaszokat!
jah , akk leheth túl parázod a dolgokat, legyél kicsit lazább, beszélgess vele úgy mint egy haveroddal
A kérdező hozzászólása: Bezzeg máskor olyan jól elszórakozom akárkivel, de valahogy, ha "kell", akkor nem megy.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs! Próbálok jófej lenni, kedves lenni, de ilyenkor nem nagyon jutnak eszembe vicces dolgok, viccek, amikkel jól szórakoztathatnám.
de mit csinálsz, amitõl eltávolodhat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az erdekes, h voltam úgy, h tetszett egy lány, tehát jó volt ;) nem nagyon ment, aztán hagytam, és utána én tetszettem neki :/
Mert pont abban a korban vagy amikor mindenkinek az kell amit nem kaphat meg. Amikor az izgatja a lányokat ha le se szarod õket, és nem pedig az h ha udvarolsz nekik.
Nyílván azért, mert a dögös csajra hajtasz, akinek nem jössz be, a kicsit csúnyább, akinek meg te bejössz az nem kell.
A kérdező hozzászólása: :)
Én is, és sokan mások is így vannak ezzel, hogy emlékeznek egy-egy álomra.Visszatérõ álmom nekem is volt már többször.
Ennek több oka lehet...lehet "visszatérõ" vagy és nálad ebben a formában bontakozik ki valamilyen korábbi életed vagy a tipikus de ja vu érzés, aminek a tudományos magyarázata az, hogy az agy elõbb dolgozza fel az információkat minthogy a szem kivetítené azt.
Van valami fontos mondanivalója az álmodnak, amit te nem veszel! Meg kéne értened, hogy mit is jelent az az álom! Én mindig megértem az álmaim, és mindig sokat tanulok belõlük, illetve segít, hogy belássak valamit, vagy a megfelelõ irányba lépjek tovább egy adott helyzetbõl.
A kérdező hozzászólása: Ez az álom amiért írtam: Egy elhagyatott helyen voltam a családommal, egy nagy erdõ mellett, egy tanyán, s mellette volt egy vasút. Lovaink voltam, s mikor a vonaton utaztunk a tanyánk körül, akkor jött egy 305-40 éves körüli hapsi egy fiúval aki 20-25 éves körül lehet, s elakarták lopni a lovamat. Apukámmal próbáltuk õket a lovamtól elcsalni s közben megjelent a pankrációból (WWE) Cody Rhodes hogy segítsen nekem, s sikerült elkapni a 1 lótolvajt. A múltkor meg tegnap este is azzal lett vége hogy simogatom a lovam fejét, az erdõ mellett ahol a fák ki voltak már vágva, s a lovam legelt. Tudom nagyon furcsa álom, de így történt. Szerintem azért jelent meg Cody mert napok óta azon gondolkodom miért nem látom mostanában ha WWE-t nézem! :)
A kérdező hozzászólása: bocs voltak s 35-40 éves
Én is sok álmomra emlékszem. SÕT! Van egy olyan álmom, ami kicsi korom óta megmaradt. Nem álmodtam újra... De az egy nagyon durva álom volt, és ovódás lehettem akkor még... És mai napig emlékszem rá. :D Nagyon megrázhatott akkor, mert sírva keltem fel. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy szeretem az álmokat. Szeretem õket megjegyezni. Egy sztoriat például abból szeretném majd megírni valamikor. :3 Szerintem ez normális. És jó lett a vége!!! :) Ha rémálomról lenne szó, akkor már nagyobb gondban lennél. O.o 14/L
Nem ismerlek, így nem mondhatok semmit se tutira, de szerintem ez az álom -a leírt lovas-, azt jelenti, hogy segítséggel leszel csak képes megzabolázni magad, jó irányba terelni a vágyaid, és rendezett, de mégis szabad életet élni. A szabadságvágyadat kell valahogyan szabályozni, olyan keretbe illeszteni, ami elfogadható, sõt hasznos. De persze, mint írtam, ez alig több egy tippnél, a jó álomfejtéshez ismerni kell nagyon a másikat. Ezért könnyû általában a saját álmunk megértése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!