Találatok a következő kifejezésre: Miért történik az, (382 db)

Ne viccelj, ma épp ugyanez történt velem is! Elromlott a tévé ahogy kimondtam. Szerintem ne szórakozzunk, mert felgyullad a ház is :D
Én kimondtam. Nem történt semmi.
Beképzeled hogy azért történik mert kimondtad.
Mert szerencsétlen vagy és valószínûleg ha csöndben maradnál akkor is történne valami. Isten nem létezik, pont.
Elõször is Isten nem büntet! De attól még más hiheti azt... Ami veled történik az nem neki tudható be! Másnak is halnak meg családtagjai és más is szakít, másnak is romlanak el dolgai! Ez nem csak veled történik... Persze van aki keres egy bûnbakot, mint például most te. Például ez szóba jöhet: amikor kimondod érzel valamit, energiát adsz annak amit mondasz, a hasonló energia vonzza egymást....ezért például ha valaki csak negatív dolgokat gondol érez, mond, akkor annak az élete is olyan lesz.
Mert tudat alatt bûnösnek érzed magad az istentagadás miatt, és bevonzol az életedbe valami olyat, amit büntetésként, rosszként tudsz értékelni.
Talán mert létezik... Ha nem vagy hívõ, akkor más formában, mint a hívõknek. Isten maga a szeretet. Ha nem hiszel Istenben, a szeretetet tagadod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is, és a videót is: )
'Ha Isten létezne nem lenne ekkora igazságtalanság az élet' Az élet egy siralom völgy ahol eldöntjük, hogy hová megyünk a mennybe vagy a pokolba.http://video.google.com/videoplay?docid=-5844311318539958943 ezt nézd meg és örülj az életnek.De tényleg nézd végig és gondold át a dolgaidat.Higgy Jézusban és a szeretetében.Attól mert nem vagy valami jó helyzetben nézd meg más milyen életet él.Megkaptad a lehetõséged, hogy felfedezd a benned rejlõ értékeket és ezzel közelebb kerülhetsz a családodhoz és Istenhez.Fontos betartani az õ tanításait mert oda jutsz ahol örök kínok várnak rád!
Pl?
Bocsi, akkor is elõbb van a szerencsétlenség, utána a következtetés. Tehát nem az inkriminált tagadás szóbeli kinyilvánítása szüli a rosszat, hanem pont fordítva. (Istent a közbeszédben sokan emlegetik, az esetek egy részében ezt káromkodásnak hívják. :D)
A kérdező hozzászólása: így kb mondja valaki 'Jajj Istenem' erre mondom csak úgy 'Ha Isten létezne nem lenne ekkora igazságtalanság az élet' Nem úgy értem, hogy elkezdem magamnak mondani
Kedves Kérdezõ! Nem értem, hogy ha egyébként nem foglalkoztat (és idõd sincs az ilyesmire), akkor mért mondod ki, hogy "Isten nem létezik". Ilyen hitbeli dolgokról csak úgy véletlenül nem nyilatkozik az ember, se pro- se kontra. Sok rossz dolog történik velünk, és mindennek nagyon is evilági oka van.
A kérdező hozzászólása: 'Tehát nem az inkriminált tagadás szóbeli kinyilvánítása szüli a rosszat, hanem pont fordítva. ' Hát valami ilyesmirõl van szó:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igaz amit leírtál, fõleg az a része, ha Isten létezik és személyre válogat, nincs értelme tisztelni. Ha pedig nincs, akkor nincs mibe keresni az okot. Az Orbán Viktoroson szakadok:D
Én nem
A kérdező hozzászólása: ?? : D
Szívesen lefordítom Neked: - Ha OVI azt mondja: szavazz rám, akkor üdvözülsz (a püspökök bólogatnak.:) ) - Te azt mondod oké, de titokban mégsem õrá, hanem valamelyik másik jelöltre (értsd: antikrisztusra) szavazol, valami rossz történik Veled! (A püspökök ekkor is megértõen bólogatnak: "lám, megmondtuk!") Ezzel csak az a baj, hogy még akár igaz is lehet, de azért ne légy paranoiás!
Kedves 14-es! Ha ezt nekem szántad: "Sátán mûveli veled mert látja elfordultál Istentõl.Meg fõleg Jézustól a megváltótol.Félj a pokoltol és ha nem vagy megkeresztelkedve tedd azt és gyónd meg bûneidet és tarsd be Isten parancsolatait és fogad be szívedbe Istent és egyszülött fiát." Akkor megkérdezném hogy mit is mûvel velem? :D Ugyanis nem én vagyok a kérdezõ. :) De elmondom a biztonság kedvéért, hogy nem félek senkitõl, mert nem kell senkitõl sem félnem! :) Amit tudok, azt tudok, amire kaptam bizonyítékot, azt nem fogom letagadni! :) A Sátán nem csinál velem semmit! :) Kivétel ha "megengedem" neki. :D És éppenséggel minden nap szoktam köszönetet mondani Istennek, Jézusnak és az angyaloknak mert sokat segítenek nekem! És kérni is szoktam tõlük! Tehát, nem mástól...hanem Tõlük.... De én másképp látom õket, mint ti....például tisztában vagyok azzal hogy mit jelent az, hogy Isten mindenütt ott van....tudom, hogy mindennel, velük is, egyek vagyunk.... Szóval nem fogom a kezembe venni a bibliát, nem fogok megkeresztelkedni sem más kedvéért. Aki az egót engedi elõtérbe, az nekem csak üres szavakkal dobálózik. Ha valakin látom hogy az egó visszaszorul, akkor az illetõ hiteles....ez az igazság.... Akár hiszitek akár nem, sem Isten sem az angyalai nem tartoznak egy valláshoz sem! A vallás az embereknek kellett! Nem nekik! Szóval, nem fogok semmilyen szektához/egyházhoz/csoporthoz tartozni SOHA! Nekem nincs szükségem arra hogy megmondják mit gondoljak, hogy gondoljam....nekem van véleményem, ami szokott változni. De! A Büntetõ Istenképet nem fogja senki belém ültetni, már bocs! :) Persze szoktak próbálkozni, de én tudom mi miért történik, ha történik velem valami. Egy másik személynek fogalma sincs hogy miért történik, ha történik velem valami! Persze könnyû azzal elintézni "a sátán mûve"...ha ilyen egyszerû lenne, akkor hidd el, én lennék a legboldogabb! De sajnos nem ilyen egyszerû.... Ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: 'Amit tudok, azt tudok, amire kaptam bizonyítékot, azt nem fogom letagadni! :) A Sátán nem csinál velem semmit! :) Kivétel ha "megengedem" neki. :D' Volt már tapasztalatod? Szavaidból azt veszem ki, mintha ezt akarnád írni:)
A kérdező hozzászólása: 'Ezzel csak az a baj, hogy még akár igaz is lehet, de azért ne légy paranoiás!' Nem szeretnék az lenni:)
A kérdező hozzászólása: Nem is az idõ, inkább az, hogy nem épp Istenen járnak a gondolataim, számomra fontosabb dolgokon töröm a fejem:)
Lényegében "istentõl" függ minden. A szerencsétlenségeid is, és azok is, amik miatt "nincs idõd" ilyeneken gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: De nem gondolkozom azon, hogy Istent megtagadom, most aztán mi lesz. Kimondom, 'Isten egy nagy kamu, valamelyik unatkozó ember agyszüleménye, irigylem a fantáziáját" és akkor, hírtelen felbomlik az eddig egész 'boldognak' hitt, szerelmi 'kapcsolatom'. Ezt nem lehet, hogy elmondani, a lényeg ez. Meghalt egy nagyon közeli családtagom is. Nem gondoltam arra, hogy most aztán mi történik de most igen, már elgondolkoztat.
A kérdező hozzászólása: Jaaa, és hirtelen a TV is elromlott
Isten nem foglalkozik szómágiával. Ez a fajta reagálás inkább a másik oldalról jön! Tipikusan megfélemlítõ módszer, ez nem Isten "munkamódszere"! Isten ellenségének, Sátánnak teljesen mindegy, hogy hiszel-e Isten létezésében vagy nem. Az a lényeg számára, hogy függjél tõle és egy mágián alapuló hited legyen, az igazi szereteten és önkéntességen alapuló Istenbe vetett hit helyett, amely teljesen felszabadít!
Kamaszkoromban édesanyámmal minden este imádkoztunk (illetve elõtte is és még most is) egyszer nem imádkoztam, mert úgy gondoltam, hülyeség. Másnap az életemben történt egy nagy lelki trauma: a barátom szakított velem. Azóta mindig imádkozom. Isten nem azért büntetett, mert nem imádkoztam, hanem mert megtagadtam õt. Egy erdélyi hívõ
A zsidó-keresztény kultúrkörben sajnos a "féltékeny" és bosszúálló isten képét ültetik be a gyerekek fejébe, és a szülõk maguk se tudják megmondani nekik, hogy miért kell szeretni, imádni (és nem felharagítani) ezt a természetfeletti lényt. (Istenbizonyítékokról most ne essék szó.) A tudat - még ha nem is gyakorló hívõ valaki - nem vész el, a tudatalattidban motoszkál, és ha nincs is bûntudatod, majd akkor lesz, ha valami rossz történik veled. Ilyenkor a csapást az elme (a tudat) magyarázni próbálja, keresi az okot, de mivel mást nem talál, marad az istentagadás bûne. Ez egyfajta pszichés betegség, amely orvosolható.
Aki azt írta, hogy Isten nem létezik az keresen rá a 23 perc a pokolban és Sounds Hell from Siberiara.Szia Cas!.Sátán mûveli veled mert látja elfordultál Istentõl.Meg fõleg Jézustól a megváltótol.Félj a pokoltol és ha nem vagy megkeresztelkedve tedd azt és gyónd meg bûneidet és tarsd be Isten parancsolatait és fogad be szívedbe Istent és egyszülött fiát.
Azért, mert valószínûleg létezik, de nem olyan formában, ahogy azt te hiszed. Ne mondd, hogy nem lehetne ezen változtatni... :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy lehet-e. Max erõsnek maradni, ami eddig még vagyok is
És az istenbe vetett hited? :)
13-as vagyok, és nem akarok újabb szerencsétlenséget hozni Rád! :D Mint írtam, a keresztény/keresztyén népekbe belenevelték az istenfélelmet. (Bigottabb emberek ennek akár örülnek is.) Egyszer eltöltöttem egy hosszú hétvégét - Húsvétot - egy református családnál. Az apuka presbiter volt, a lánya lelkész, szóval nagyon vallásos család volt. Engem iszonyúan nyomasztott, hogy még a poharakra, bögrékre is rá volt írva: "Féld az Istent!", meg hasonló intelmek sokasága. Ha a lelked mélyén mégis hiszel Istenben, és félsz attól, hogy bûnt követsz el, ha tagadod a létezését, ne tedd, mert a tudatalattid bevonz valami adekvát büntetést. A szellemnek és a hitnek ugyanis teremtõ ereje van. Ez a film érzékletesen szemlélteti azt, amirõl írok, tulajdonképpen szólhatna Rólad is, nézz bele! (http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc)
Ha a nyílt utcán mondod ki, hülyének fognak nézni, max. elvisznek a pszichiátriára. Egyébként semmi sem fog történni, mégis mi a nagy büdös ló[email protected] kéne történnie? Ébredj már fel, nagyokos!
Emberek! Ha van is Isten, az nem terrorista!!!! Honnan lehet ennyi marhaságot összehordani?
A kérdező hozzászólása: Utolsóelõtti: Probáld meg szebben megfogalmazni, aztán ha gondolod leírhatod ember módjára is. Ezaz, hogy abban, hogy létezik-e vagy sem, sosem gondolkoztam el. Nem vagyok ilyen vallásos, és kisebb gondom is nagyobb, mint unalmamban Istenrõl gondolkozni. Csak megfoglmazodott bennem, hogy sok a szerencsétlenségem.
HÁT.... Nem tudom, Isten nem bosszúálló. Szerintem furcsa egybeesés.

Mi történik, miért történik? Az a 10 ml is apad el :- ( Hát már semmit sem tudok adni a babámnak?

Három hetes a kisfiam, szoptatni sosem tudtam igazán a tesóit sem, mert prolaktinhiányom van, de a középs?vel azért ment 2 hónapig (tudom, szánalmas). Most eleve 25 ml-nél nem termel?dött több, de azért jó volt azt odaadni, összebújni. Szedtem a More Milket, a kicsi teljesen kiszívta mindig, nulla csepp jött utána, minden étkezésnél mellre tettem, de mára pl. az egyik mellemb?l már semmi nem jön, a másikból max. 10 ml. Fokozatosan csökkent, most ez van. Pedig alkoholmentes sört is ittam...akkor ennyi volt? :-(

Legjobb válasz: Ha prolaktin hiányod van, akkor inkább király, hogy 2 hónapig tudtál szoptatni. Orvos mit mondott? Ha az összebújás hiányzik, akkor használj pótlásra szoptanítot, az olyan mintha szoptatnál, mégsem marad éhes. Kitartás! HA nem megy a szoptatás, akkor is teljesen jó anyukája vagy, ezt sose felejtsd el!

Ha prolaktin hiányod van, akkor inkább király, hogy 2 hónapig tudtál szoptatni. Orvos mit mondott? Ha az összebújás hiányzik, akkor használj pótlásra szoptanítot, az olyan mintha szoptatnál, mégsem marad éhes. Kitartás! HA nem megy a szoptatás, akkor is teljesen jó anyukája vagy, ezt sose felejtsd el!
Ismered az SNS készüléket? Ennek segítségével anyatej hiányában is szoptathatod kisfiadat.
Tudod, felnézek Rád, hogy ilyen kitartó vagy a cél érdekében... :) Hasznos dolgot nem tudok írni, mert nekem van tejem bár semmit nem teszek érte, de mindenképpen méltatni szerettem volna az erõfeszítéseidet.
Nem vagy szánalmas!Szereted a babádat, vagy nem? Mindent meg akarsz adni neki, vagy nem? A legjobbat akarod neki, vagy nem? Nincs tejed, na és? Felnõ tápszeren is és nem lesz belõle hátránya.Minél jobban ostorozod magad, a tejcsi annál jobban apad:-( A cumisüveges etetésnél is össze lehet bújni.Fiam kiegészítést kapott, tehát tudom hogy minden rendben van a tápszerrel is:-))
Ha nem megy, akkor nem megy. Tápszertõl sem lesz semmi baja, a lényeg, hogy egyen. Az nem jó egyikõtöknek sem, ha szenvedtek a szoptatással. Annyira mindegy, mit adsz neki, hogy születik, egy szobában v külön alszotok-e stb...A lényeg, hogy szereted, gondoskodsz róla. Ha prolaktin hiányod van, nem is lehet másra számítani.
Köszönöm, hogy válaszoltál és mégegyszer bocsánat a félreértésért, és az offolásért is:) !
Kedves 14-es, a mondandómat nem neked (és nem a többi válaszolónak)szántam, nyilván mindenki segíteni szeretne, és egyébként tök jó ötlet részedrõl a hordozás. Csak annyira kiborít, hogy azt, aki azt tanácsolja az anyukának hogy ne görcsöljön rá a szoptatásra, szépen lepontozzák. Így méginkább azt erõsítik az anyukában, hogy igenis mindent meg kell tenni a végsõkig. Ha nem teszi, rosszul érzi magát. Holott ilyen helyzetben a görcsölés, "szoptatni akarás" pont, hogy elviheti még azt a kis tejet is. Mivel ráadásul a kérdezõnek prolaktin hiánya van, túl sok esélye nincs a sok tejre. Teljesítmény az a 10-25ml is a javából. Az SNS-t meg lehet próbálni, ha segít, ha nem megy, azt sem kell erõltetni. A "semmit nem tudok adni"-ról pedig tessék elfeledkezni! Az édesanyja vagy, aki tud neki szeretetet, melegséget, közelséget, ételt-italt és gondoskodást adni! Ez a legfontosabb.
A kérdező hozzászólása: Hát, igen, ez is elgondolkodtat...mert tény, hogy fáj is piszkosul, és bennem is felmerült, hogy nem sok hûhó-e ez a semmiért...
Kedves Utolsó, nem tudom, rám is vonatkozik- e a "letolásod", az vagyok, aki linkelte a szoptanítot meg mondtam a hordozást:) . Ne haragudj ha nekem nem szántad, és hibásan magamra veszem! Én, és azt hiszem, a Kérdezõ sem arról beszélünk már, hogy hogy hogyan tud mindenáron anyatejet termelni. A szoptanítot, mivel tetszett neki, és azt írta, szereti, amikor a kicsije szopizik, nem "csak" az összebújás részét, akkor is jó lehet használni ha nem anyatejtermelés fokozására vagy beindítása a cél:) . MÉgegyszer, ne haragudj ha ez rám pont nem vonatkozott, csak megszólítva érzetem magam, ha rosszul tettem, bocsánat!
utolsó vagyok: Pont azért érzed magad rosszul, mert a környezeted szépen beléd nevelte, hogy a jó anyának szoptatnia kell. A babád azért mérgelõdik, mert megszokta, hogy cicibõl jön a tej, és úgy gondolja, hogy a cumisüveggel át akarod verni. De most komolyan, jó neked, hogy csak a semmiért rágcsálja a melled? Neked kellemetlen, neki meg felesleges munka. A közelséget meg lehet oldani, cumiztasd ölben, feküdj mellé, de a hordozás is jó ötlet.
komolyan nem értem, hogy miért kell valakinek mindenáron összetörnie magát pár csepp anyatejért. Aki nem megy el a végsõkig, az már szaranya? Fõleg úgy, hogy a kérdezõ esetében majdhogynem borítékolható a végeredmény.Anyám... --ez a pontozóknak szól. Próbálhatsz homeot, Ricinus Communis CH5, v Urtica Urens CH5, a tészta és a krumpli is segíthet. (nálam használtak) Vagy próbálhatsz fejni egész nap, bevethetsz mindenféle egyéb készüléket, szoptatási tanácsadót, és mégis csak küzdelem az egész. A gyerek meg lakjon jól 20ml anyatejjel. Én 7 hónapig szoptattam, az utolsó 2 már tök macera volt, fogyóban volt a tejem (rendszeres fejés, ilyen tea olyan bogyó meg állandó görcsölés hogy afenébe lehet hogy éhesmaradt a gyerek?-nem éreztem jól magam ebben az idõszakban.) De még ha tápszerezed is, hidd el, nem akkora trauma egyik félnek sem, mint ahogy most gondolod. A lényeg hogy mindenki nyugodt legyen. Aki meg azt mondja, hogy nem tettél meg mindent, le kell tojni.
Megint én:) . Nem olyan bonyolult, bár tény, hogy meg kell tanulni használni, és bele kell jönni. Az utolsó linkben a mamami.hu fórumának vonatkozó topikját linkeltem, azt tudod regisztráció nélkül is olvasni, szerintem érdemes, és ha kérdésed van, regelj, kérdezz bátran, nagyon segítõkész társaság, több sokgyerekes anyukával, akik tudnak segíteni, támogatni:) .
A kérdező hozzászólása: De cuki ez a baba :-) Csak azon gondolkodom, hogy nem túl bonyolult-e ez. Nem azért, én szívesen, csak még két oviba nem járó pici van itthon, és nem tudom, mellettük hogyan tudnám ezt megoldani...de nagyon köszi, gondolkodom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igazából akkor jön rám a sírás, amikor mondjuk megeszik 60 ml tápszert, elvan, nézeget, de aztán egy óra múlva már álmos, és kicsit még éhes is, na akkor nem fogadja el soha a tápszert, csak ha mellre teszem, de ugye abból nem jön, és rángatja, mérgelõdik, ezerrel szívja, és fél óra után kikészülve elalszik. Szörnyû, hogy csak arra vagyok alkalmas, mint a felnõtteknél a rágógumi...:-(
Prolaktin- hiány mellett nagyon- nagyon szép dolog volt és szerencsés, hogy két hónapi is tudtál szoptatni, illetve most ez a minimálisnak tûnõ mennyiség is:) . GOndol arra, hogy az anyatej minden egyes cseppjében milliónyi olyan anyag van, amivel csakis jót adsz, adtál a babádnak:) . Az összebúásnak nem kell feltétlenül együtt járnia a szoptatással, ahogy elõttem is írták, a szoptaníttal a pótlást is tudod hasonlóan adni a kicsidnek, illetve konkrét táplálási szándék nélkül is mellre teheted a kicsidet ha ez mindekettõtöket elégedettséggel tölt el:) . Illetve ha hiányzik az összebújás, amit a szopi is ad, akkor esetleg gondolkodj el a hordozáson:) .
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Máris jobban érzem magam. Nem tudom, ki pontozgatott le, nem én voltam!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! És egy off: de jó, hogy vannak még, akik kulturáltan tudják megvitatni az esetleges nézetkülönbségeiket!

Ma szakítottam a barátommal. Miért történt az, ami történt?

Kiderült, hogy a legjobb barátját többre tartja nálam. Szerinte én meg akartam szabni, hogy mit csinál, és azt akartam, hogy egész nap üljön a gép el?tt miattam. Pedig csak annyit mondtam neki, hogy napi 5 percet se képes beszélni velem, és hogy milyen rossz, hogy nekem meg nincsenek barátaim. (amióta ezzel a sráccal összejöttem, elhanyagoltam ?ket, és emiatt lesz.rnak) Most mit tegyek? Nem akartam elveszíteni a fiút, már órák óta itt b?gök, mint valami idióta, és próbálok rájönni, hogy miért nem volt képes ugyanannyira megbecsülni, mint a legjobb barátját. Ha ezt nem vágja a szemembe, nem hagytam volna el! Szerintem ugyanannyi tör?dést érdemlek, s?t többet, mint egy 'igaz barát'. Hiszen az igaz barát akkor is mellette marad, ha van barátn?je! Most ezt hogy éljem túl, vagy hogy hozzam helyre?

Legjobb válasz: bociszem powa

bociszem powa
tudom, hogy közhely, és nem sokat segít, de ha a barátja tényleg fontosabb volt nálad, akkor nem szeretett...
szerintem csak nincsen tisztába a mértékekkel, ez még nem jelenti azt hogy nem szeret... probálj meg vele kibékülni egyszerüen nemtudok mit tanácsolni, ebben a helyzetben vagyok énis :D
ha öt percet nem képes rád szánni akkor ne sajnáld. jól érzed, hogy ettõl a szerelem többre képes. örülj hogy elment, majd lesz olyan aki foglalkozik veled.
nem szeretett eléggé. :( a barátaidat egy pasi miatt se hanyagold el, nem ér annyit; az a jó, ha a barátod örül annak, h vannak barátaid és nélküle is eljársz ide-oda, és akkor õ is lehet a haverjaival. :) Az igaz barátok megmaradnak :)

Miért történt az, hogy éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál? (bővebben lent)

Felálltam az ágyam valami álom után és a takarómat rázni kezdtem,hogy jöjjön le róla a húzat, de nem jött le. Rájöttem ,hogy ki kell gombolni majd ezt megcsináltam és teljesen lehúztam róla a huzatot mindezt úgy, hogy nem voltam magamnál csak reggel jöttem rá, hogy mi is történt velem. Úgy éreztem mintha valaki irányított volna.

Legjobb válasz: Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.

Szerintem ez is hasonló dolog lehet mint az alvajárás. http://www.hazipatika.com/psziche/alvas/cikkek/alvajaras_egy.. Megesik szerintem az emberrel hogy félig-meddig öntudatlanul, félálomban tesz valamit.
Nekem a múltkor szívritmuszavarom volt. Felkeltem, kibotorkáltam a konyhába egy pohár vízért. Éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudatosult. Visszatántorogtam a pohár vízzel, közben a felét ki is öntöttem. Már feküdtem volna le, amikor tudatosult, hogy ébren vagyok, zsibbad az egész bal kezem és szédülök. Aztán valahogy bevettem egy gyógyszert, és aludtam tovább. És ez az egész csak 2 nap múlva jutott eszembe :D
Alvajárás. Én is sokszor alvajártam régebben, mára már ritkult de néha elõfordult. Volt olyan, hogy pizsamában feküdtem le és utcai ruhában ébredtem, átöltöztem és ebbõl semmire nem emlékszem. Vagy ruhákat hajtogattam, mászkáltam, kutakodtam a lomosba és közbe még anyummal is beszélgettem, ezt reggel õ mesélte el szintén semmi nem rémlett. Meg voltak még vicces tevékenységeim:) Szoktak velem viccelõdni hogy berácsoztatják az ablakot vagy nehogy álmomban kinyírjak valakit de szerintem ez ártatlan dolog, nem kell beképzelni olyanokat, hogy irányít valaki. Egyszerû alvajárás, aminek biztos van valami kiváltó oka, én pl stresszes vagyok, talán ez az oka, úgyhogy szerintem elõször a problémáid, félelmeid között kellene rendet tenni.
"éjszaka felébredtem kikeltem az ágyamból és nem voltam magamnál" Érdekes! Pedig nálam se voltál.

Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?

A maradék kett?t meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a küls? is és a bels? is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a bels? egy pasival szemben, mi9nt a küls?. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze küls? megfog, bels? megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a küls? de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illet?. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a küls?vel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?

Legjobb válasz: Szerintem ez úgy van, hogy két szint van alapvetõen.Az elsõ szint a külsõ.Tényleg az nyitja a többi kaput.Hiába felel meg minden belsõ tulajdonsága és képessége egy pasinak,ha egyszerûen nincs meg a fizikai kontakt,a vonzalom. Ha megvan a vonzalom,tetszik,szinte meg tudja kívánni õt egy nõ,akkor meg akarja belülrõl is ismerni.Persze a komoly ismerkedéskor is el lehet bukni,ha valami nem tetszik a magatartásában vagy bármi. Gondold magad bele a szituációba.Minek akarnál egy vígasz numerát egy olyan csajtól,akitõl konkrétan hányni tudnál,ha csak hozzá kellene nyúlnod?! :D

Szerintem ez úgy van, hogy két szint van alapvetõen.Az elsõ szint a külsõ.Tényleg az nyitja a többi kaput.Hiába felel meg minden belsõ tulajdonsága és képessége egy pasinak, ha egyszerûen nincs meg a fizikai kontakt, a vonzalom. Ha megvan a vonzalom, tetszik, szinte meg tudja kívánni õt egy nõ, akkor meg akarja belülrõl is ismerni.Persze a komoly ismerkedéskor is el lehet bukni, ha valami nem tetszik a magatartásában vagy bármi. Gondold magad bele a szituációba.Minek akarnál egy vígasz numerát egy olyan csajtól, akitõl konkrétan hányni tudnál, ha csak hozzá kellene nyúlnod?! :D
Érdekes, nálam pont fordítva van. Na erre varrjál gombot! 23/L
ez hülyeség szerintem, pont hogy fordítva van, már tudatosan is, az neki ciki ha cask a külsõ jegyeket tudja sorolni...
Lehet sok lánynak fontos, hogy nem akármilyen pasival mutatkozzanak és még sorolhatnám.
kérdezõ ezt már én is észrevettem de tudod majd jönnek itt a tagadó válaszok :)
Épp ezért kérdeztem!Mert azt mondtad, hogy mindenki csak közhelyeket mond ilyenkor!DE ezek szerint te is!Kíváncsi voltam, ha valaki feltenné neked ezt a kérdést te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad, hogy nem!Tehát nem értem a felháborodásod, hogy mindenki közhelyeket mond!
De ha te elõre tudod, hogy nem tudok válaszolni valamire, akkor miért kérdezed? Ez olyan szép és logikus....amúgy meg nagy különbség, hogy nem tudok, vagy nem akarok. Ha már a 21.századbeli technikával (értsd computer) képes vagyok ide regisztrálni és mindenféle jöttmentel virtuálisan kommunikálni, ezt ne vett magadra:) , akkor miért okozna nekem nehézséget, hogy pár semmitmondó szót leírjak pl. kedves, aranyos? Szóval írni tudnék, olyat is ami közhely, de ilyet nem írok.
Azért kérdeztem, mert tudtam, hogy nem tudsz rá válaszolni!és igazam is volt!:D
Nem tettem, de le is írtam, hogy miért nem. Ha meg nem érdekel, akkor meg miért kérdezted? Na mindegy...
Mégsem tetted, de nekem ez mindegy, mert nem érdekel!:) Nyugodtan lehet "szidni" a nõket, lányokat, de úgyis ti is azt választjátok, aki a külsõségekre "bukik"!Szóval nem kell osztani az észt itt mindenkinek! Nyugodtan le lehet pontozni is!:D
"Kérlek szépen nem én neveztem így, hanem a kérdezõ, de mindegy!:) " Igen õ is így nevezte, és akkor mi van? Ez nem mond ellent semminek, vagy most nem tudom mi a bajod, nevezd nevén a problémádat és akkor talán tudok segíteni :) "ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? " mert a kérdezõ jól látja a helyzetet. a "nem vagyok gyerekes" pedig nem mond ellent annak, hogy ideírhatok, olvasd el mit írtam talán másodikra összejön "Méghozzá lekezelõ választ a nõkkel szemben? " Nem értem mi volt a lekezelõ? "mert tudod, hogy nem tudnál mást mondani, minthogy "legyen nagy melle, legyen szép, jó legyen az ágyban" és társaik" tudnék mást mondani
"te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad, hogy nem!" Már megbocsáss, de mivel bizonyítottam, hogy nem tudok közhely nélkül írni ilyet? Azzal, hogy nem írtam semmit? Akkor bizonyítottam volna, ha ÍRTAM volna és ezek MIND közhelyek lennének.
Igen épp ezzel, mert ha tudnál, akkor írtál volna!De tudod mit hagyjuk már nem érdekel a téma!:D
Én is már meguntam vagy 2-3-al ezelõtt, de mindegy. Látom még mindig nem tudod mi a különbség tudás és akarás között, de mindegy hagyjuk is mert nem akarásnak nyögés lesz a vége :)
Vicces vagy nagyon!Komolyan halálra röhögtem magam!:D mellesleg én legalább a kérdésre válaszolva kommenteltem, de úgy látszik neked ez nem meg szóval nem szeretném megzavarni a magányos kis életedet, úgyhogy inkább megyek és írogass nyugodtan, amit akarsz!Bár ha te "nem vagy gyerekes" akkor minek írsz ilyen válaszokat, ami egy 12 éves szintjén van? Komolyan nagyon vicces vagy!Na sziaaaaa
Ha nem vetted volna észre engem már réges rég nem érdekel, hogy neked mi a bajod (vagy ilyen kötözködõ vagy mindenkivel és itt éled ki magad, vagy csak megjött és ideges vagy). Csak azért mentem bele, hogy ha majd talán egy értelmes ember olvassa a kommenteidet, akkor jól kiröhög, mert abból elég rendesen kispóroltad a logikát.
Kérdezõ: még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy... nagyon a szélsõségekkel jössz elõ...
Kérdezõ, hagyd az egészet a francba. Most erre úgysem fogsz értelmes választ kapni. A csajoknak semmi életcéljuk nincs, csupán a külsejük. Az állítják, hogy csak a férfiaknak akarnak tetszeni - ezt azért mondják, mert mást eleve nem tudnak nyújtani - de valójában csak a rivális nõstényekkel akarnak konkurálni, akiknek szintén semmi céljuk. Ezért másznak rá a foglalt férfiakra, mert akkor nem õk az ügyeletes jó csajok. És mivel nincs életcéljuk, éppen ebbõl kifolyólag sikerélményük sincs, így megint csak a külsõben tudnak elérni valamit. Nézd meg, hogy járnak azok a csajok, akik ráakaszkodnak a kigyúrt, magas, gyökerekre: a végén siránkoznak, hogy õket csak megdugták és kihasználták, miért ilyen mocsok az összes férfi. Ahelyett, hogy jobban odafigyeltek volna, vagy esetleg megismerték volna õket, elvakította õket a jó külsõ, amirõl azt hiszik, hogy érték.
A kérdező hozzászólása: Igen az fura, hogy az osszes lany nem csak itt a gykn hanem facebookon is (a legnagyobb ribik is, akit a fel varos megdugott) azt hangoztatja fennhangon, hogy belso legalabb olyan fobtos mint a kulso, hanem fontosabb. De aztan az ezt hangoztatok is mindig jonnek fel ide sipitozva, hogy megdugtak, babàb lett, de kidobott pasi. Most mi.legyen? Ilyenkor jon, hogy minden pasi mocsok. De ezeknek a lanyoknak arra mar nem volt esze, hogy jol megismerjek a pasi helso ertekeit mert akkor lehet, hogy nem lepnek mindig ebbe a hibab. De a lanyok 90%at elvakitja a jo kulso es beleugrik a kapcsolatba, a pasi fût fàt iger egy dugas remenyeben, a lany meg ezen nem lat at.
Kérlek szépen nem én neveztem így, hanem a kérdezõ, de mindegy!:) ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? Méghozzá lekezelõ választ a nõkkel szemben? Az sokkal gyerekesebb, mint az, hogy meg sem tudod válaszolni a kérdésem, mert tudod, hogy nem tudnál mást mondani, minthogy "legyen nagy melle, legyen szép, jó legyen az ágyban" és társaik..
"Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál? Mi igényed legyen egy lánnyal szemben? 10 igényt kérek!" Én nem vagyok ilyen gyerekes, hogy 10 pontban leírjam az igényeimet. Az embereknek személyiségük van, amit te igénynek nevezel az sok-sok konkrét élethelyzetben leadott reakciók összesége, illetve ahogy te érzékeled ezeket a reakciókat, ahogyan megítéled.
maradék kettõ meg a pénzre.
Nem szeretnek igazat mondani, de hát õk is ugranak minden külsõségre, legyen az a férfi test vagy egy divatos cipõ, ruha. Sõt õk még jobban törõdnek a külsõségekkel, egész napjuk a külsejük körül forog (mit vegyek fel, hogy áll rajtam, milyen jó az a csizma azon a k.rván stb)
A kérdező hozzászólása: Mert nekem az tûnik fel, hogy a legtöbb lánynál, nem úgy van, hogy külsõ megfog és belsõ megtart, hanem külsõ megfog, küldõ egy ideig meg is tart és a szex láncol magához. Aztán ugye mivel szinte soha nem fontos a belsõ és csak a külsõ és az ebbõl jövõ rózsaszín köd elbutítja még az okos lányokat is(fittyet hánynak a belsõre akár évekig is) és csak évek múlva jönnek rá, ha a pasijuk netán meg is veri õket, hogy talán fontos lett volna belsõleg is megismerni a pasit, de már késõ, és jön a válás. Ezért is van (más okok is vannak, pl anyagiak)ma annyi válás, mint égen a csillag.
Ezek szerint eddig te még csak ilyen lányokkal találkoztál, de nem mindenki ilyen!A külsõ belsõ dolgot meg hagyjuk már mindenki tudja, hogy nem igaz, ha "csak a belsõ számít" fontos a külsõ is, akárki akármit mond!(de nem döntõ fontosságú)
A kérdező hozzászólása: Csak ezeket a tagadó válaszokat én sem értem, hogy miért jönnek, ha a való életben ilyen lány aki így is cselekedne (szájkaratésok legtöbben-már bocsánat), hogy tényleg fontos lenne annyir a belsõ, olyat ritka nehéz találni, kihaló félben vannak. Persze majd jönnek a lányoktól a kommentek, hogy én nem ilyen vagyok, ne általánosíts, stb.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a külsõket sorolja, mert mondja, hogy magas, helyes, kék szemû, barna hajú tól végtelenig, aztán a végére odaírja, hogy vicces, magabiztos. Ezzel el is van intézve. Aztán persze csak jól fel akarja magát nyársaltatni a legtöbb lány fiatalabb korában, így az utolsó kettõ már nem is fontos.
A kérdező hozzászólása: Csak azért írta, hogy jó színben tûnjön fel. Ritka a kivétel.
mert mindenki azt keresi, elsõsorban ami a szemének szép, na meg persze olyan palit, akivel fellehet vágni a bnõk elõtt, meg lehet vele jelenni egy buliban, stb stb...a belsõ értékek addig egészen a háttérbe szorulnak, amíg meg nem kell szólalni:D
1. én már kommenteltem és nem adtam tagadó választ, mert írtam, hogy számít a külsõ, és nem is kell tagadni! 2. felõlem általánosíthatsz engem nem érdekel, csak az a gond, hogy te is csak a p*csak kinézetû lányokra gondolsz és csak az õ véleményük számít! 3. majd ha megkérdeztél egy átlagos kinézetû lányt aki nem tûsarkúban és miniszoknyában feszít, akkor gondold újra kérdésed 4. a tizenéveseknél "divat", hogy mindegy csak jól nézzen ki!
Ez úgy mûködik náluk, hogy megkérdezel egy csajt (aki mondjuk csak a pasi farka, kinézete vagy a pénze miatt van vele) hogy miért van együtt ezzel a pasival. Erre õ felhozza aszokásos, mert kedves, aranyos, megértõ, vicces választ. De könyörgöm fogalmazza már meg valaki KONKRÉTAN, hogy ezek mit jelentenek! Ezek nagy általánosságok, semmitmondó tulajdonságok, szubjektív dolgok. Nincs rájuk általánosan elfogadott definíció. És ez annyira jó, hogy mindenre rá lehet vágni. megismersz te egy embert, ha azt mondják neked, hogy õ vicces, kedves, aranyos? Hát nem. A nõk meg szeretik ezeket a k.rva nagy általánosságokat, mert nem jut más az eszükbe, nem tudnak mit mondani. Tehát felsorolják a külsõ tulajdonságokat, amik szexuálisan felizgatják majd, hogy ne tûnjenek annyira felszínesnek benyögnek egy-két "általános belsõ tulajdonságot".
Bevallom, nekem igenis számít a srác külseje. Legyen magasabb nálam, legyen átlagos testalkata és ne legyen hosszú haja és a szeme fogjon meg. És úgy gondolom, ezek nem irreális elvárások, mert csak olyat várnék el, amit én is tudok nyújtani. Ennek ellenére azt mondom, hogy a belsõ még fontosabb. Külsõre lehet félisten, ha nem tudok vele mirõl beszélni, akkor bukott az egész dolog. A kommunikáció minden alapja és erre lehet építeni. Minden más, mint humor, figyelmesség stb, csak a kommunikáció után jön. Egyéjszakásba meg eleve nem mennék bele, talán ez is a baj, de kitartok az elveim mellett, hogy nem adom oda magam. Le lehet pontozni nyugodtan.
A lányoknál általában azok az elvárások szoktak lenni, hogy: nézzen ki jól, legyen magas, sportos alkat, vagy kinek mi tetszik. A pasiknak ugyanúgy vannak elvárásaik, minimum hogy a lány legyen szép arcú, csinos, vékony. Nem hiszem, hogy a legtöbben tényleg azért nem választanának egy helyes, magas, sportos, jó humorú, magabiztos, férfias, kedves és amúgy is minden téren tetszõ pasit, mert mondjuk nem kék a szeme, hanem zöld, vagy nem barna, hanem szõkés barna a haja. A legtöbbünknek van ideálja, de aztán vagy olyan tetszik meg, vagy nem. Az biztos, hogy ha valakinek taszítónak érezzük a külsejét, akkor nehezen fog menni a párkapcsolatosdi.
Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál? Mi igényed legyen egy lánnyal szemben? 10 igényt kérek!
Én lány vagyok. Amúgy jó kérdés. Hozzám múltkor két srác odajött- az egyik külsõre nagyon jól nézett ki, de olyan buta volt, hogy az hihetetlen. Ott is hagytam. Aztán odajött hozzám még egy srác, és Õ külsõre is tetszett, és ritka jól elbeszélgettünk. Hosszútávú kapcsolatot SOHA nem tudnék úgy elképzelni, hogy vagy a külsejével, vagy a lelkével nincs valami rendben. Szerintem ezzel Te is így vagy...
Na látod kérdezõ, most jó választ írtál, mert csak 90 % így már nem általánosítasz, mert megmaradt a 10%!:) Lányként mondom ezt!:)

Középkorban miért történt az kivégzéseken, hogy (? ) bővebben lent

Középkorban, a kivégzéseken miért történt az, hogy amikor a hóhér pallossal vagy más lefejezőeszközzel eltávolította a fejét a páciensnek a teste több részétől, azaz lefejezte a fej nélküli test el kezdett remegni, össze vissza rugdosódni, stb. és a hóhér, amikor lefejezte az adott embert, miért rúgta arrébb a fatuskótól a testét, miért nem hagyta ott?

Legjobb válasz: az az idegek miatt van azt hiszem. de többet nem nagyon tudok. viszont egyszer mamám lefejezett egy csirkét és még rohangált egy sort fej nélkül, szóval.. lehet benne valami.

az az idegek miatt van azt hiszem. de többet nem nagyon tudok. viszont egyszer mamám lefejezett egy csirkét és még rohangált egy sort fej nélkül, szóval.. lehet benne valami.
lehet hogy csak a hóhér szokása volt arrébbrúgni a pácienseket. a központi idegrendszerrel rendelkezõ élõlények rángatóznak lefejezés után. van az a mondás hogy szaladgál mint a fejetlen csirke, vannak olyanok akik úgy vágják le a csirkét hogy baltával lefejezik. az még egy ideig "mozog". halat szoktam pucolni, miután levágom a fejét a teste még mozog egy ideig.

Mennyi idõ alatt töltõdik fel a sperma? Miért történt az alábbi?

Délben kivertem a farkam, délután 4-kor átjött az asszony, csókolóztunk meg ilyenek, markolta a farkam és az nem állt fel. Miért?

Legjobb válasz: 3nap amíg a spermiumok teljes számban visszapótlódnak. Amúgy meg markolóval csinálta az asszony?

3nap amíg a spermiumok teljes számban visszapótlódnak. Amúgy meg markolóval csinálta az asszony?
mini USB töltõvel, 3 óra, kolbásztöltõvel 1 óra
A spermának csak a kisebbik hányadát adják a spermiumok, a nagy része prosztataváladék. Tehát a spermiumok újratermelõdése nem elsõdleges feltétele a sperma meglétének.
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos volt a tanácsotok, a mini USB használt a legjobban! Nincs otthon kolbásztöltõ! Nem markolóval, csak 1 kilométer szõr volt alatta. :D
Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 21, de megittunk haverral 1 liter fehérbort + 2 Hell-t. :D
Amúgy nem a sperma a lényeg hanem a szexuális energia. Ha nincs power nem fog felállni. Ha valakinek meg van annak áll akár egész nap
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D

Miért történik az az ASUS PadFone 2-mnél? (többi lent)

Mikor megnyitom a telefon alakalmazást ás a tárcsázó billentyûkön kikeresek egy telefonszámot, kétszer mutatja az adott találatot. Ez alapesetben nem lenne annyira idegesítõ, csak így is menti el a híváslistában, ami már egy kicsit zavaró. Itt egy kép, hogy eltudjátok képzelni, mirõl is van szó:

Legjobb válasz: Lehet a telefonba is le van mentve, meg a simre is. Szerintem ez lehet a dolog hátterében. Probáld ki, hogy törlöd az egyiket, persze elõbb írd le a számot.

Lehet a telefonba is le van mentve, meg a simre is. Szerintem ez lehet a dolog hátterében. Probáld ki, hogy törlöd az egyiket, persze elõbb írd le a számot.
Szerintem a telefonon és a Google fiókon i mentve van. Nekem még rosszabb, egyszer megvan a telefonban, egyszer a Facebook sync csak a képekkel és a szám+képes a Google fiókban. Én azt állítottam be a névjegyek appon belül hogy csak a Google fiókosokat mutassa. A tárcsázót nem lehet megoldani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, de be van állítva, hogy csak a készülékrõl mutassa a számokat. Szeritem írni fogok az ASUS supportnak, hogy mi lehet erre a megoldás.

Miért történik az, hogy bekapcsolás után pár másodperccel a vga hűtő felpörög maximális fordulatra és kikapcsol a képernyő?

Most véletlenül bekapcsolt a gép, de valószínűleg következőleg már megint nem fog

Legjobb válasz: Táp típusa?

Táp típusa?
A kérdező hozzászólása: Chieftec GPS-500AB A
VGA? Akkor nem a táppal van baj szerintem..
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ezeket nem írtam le, csak siettem. Radeon 4850 valami speckós hûtéssel. Azóta utánanéztem, voltak mások is akiknek hasonló problémájuk volt. A HDMI-vel lehetett a gond, mert most is, ha azt birizgáltam, akkor mûködik utána, bár eben nem tudom mennyire játszik a véletlen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!