Találatok a következő kifejezésre: Miért történhet az, hogy (8 db)

A kérdező hozzászólása: Ha esetleg van helyesírási hiba, nézzétek el.Válaszokat elõre is köszi.
Ugyanez van velem is. Nekem azt mondtáke ddig, hogy vérnyomásos probléma de mindenképp megkérdezem az orvost szerintem te is ezt tedd.

Miért történhet olyan, hogy valaki "meglép" az esküvőjéről?

Nemrég voltunk esküvőn, és a ceremónia 17:00-kor kezdődött volna, de mivel mindenki ott volt, ezért elkezdtük 16:40-kor. Mikor megkérdeztem a párt, hogy hogyhogy korábbra tették, akkor azt mondták, hogy az előző esküvő elmaradt, mert a menyasszonyt nem jött el. Nem értem, hogyha valaki eljut odáig, hogy megkéri a párja kezét vagy igent mond, megszervezik az esküvőt, meghívnak mindenkit, akkor aznap miért gondolja meg magát? Hogy létezik ez?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy beteg lett.

Baleset is érhette útközben.
Az is lehet, hogy beteg lett.
Például a legénybúcsún történtek a menyasszony tudomására jutnak, stb. Számos oka lehet, hogy az utolsó pillanatokban derül ki a másikról, hogy nem õ az akivel az életedet le akarod élni. Jobb elõbb lépni. Hozzáteszem komoly dolognak kell lennie, ha valaki képes egy egész násznépnek hátat fordítani.
Húgom esküvõjén történt, hogy menyecske táncnál a szomszéd bedobott egy borítékot a kondérba, majd táncolni kezdtek. Aztán lejárt a 20 mp, jött volna a következõ vendég táncolni, de a szomszéd a farzsebbõl kivett valamennyi pénzt és belehajította a kondérba, aztán még ezt 3x eljátszotta, majd a végén fogta és lesmárolta a húgomat, aki nem nagyon ellenkezett. El volt hûlve mindenki. Ott derült ki, hogy a húgom korábban a szomszédsrác szeretõje volt. Aztán persze nagy sírás rívás közepette a húgom mondta az újdonsült férjének, hogy õ már nem szereti a szomszédot, meg ez régen volt, végül is együtt vannak azóta is, bár én féltem, hogy utána valamelyikõjük lelép.
Lehet, hogy balhé volt köztük. Inába szállt a bátorság. Meggondolta magát.
Ismerõsöm elvette a barátnõjét, pedig már nem akarta csak az anyja beszélte rá, ha már mindent megszerveztek. Elvette, aztán lehúztak 20 évet tök boldogtalanul....inkább lépjen le, mint hülyeséget csináljon valaki.
Utolsó , Te azt gondolod azért nem ment el a menyasszony a saját esküvõjére, mert meghívták az exet?
Nem ért rá, gyakorizni kellett neki.
Soha, de soha ne hívjátok meg az exet az esküvõre!
Gondolom a szokásos, képbe került egy cemende, vagy összedurrantak valamin. Bár én elmennék, de csak hogy NEM- et mondjak. Ha már meg lett minden szervezve.
Én egyszer olyat hallottam, hogy a nõnek viszonya volt a võlegényének valami ismerõsével. És az esküvõje napján jött rá arra hogy neki mégse jó ez így..
Még mindig jobb ha elõtte lemondja, mint amin én voltam: a feleség meghívta a szeretõjét az esküvõre, már a nászéjszakán robbant a botrány, a nászút bõgéssel és veszekedéssel telt, majd az esküvõ után 3 héttel már szakítottak, csak a milliós jobbra-balra tartozás maradt. Annak aztán sok értelme volt.
"Utolsó , Te azt gondolod azért nem ment el a menyasszony a saját esküvõjére, mert meghívták az exet?" Így jártam anyátokkal, 4. évad, 5. rész.
Ja. Milyen izgalmas és változatos lenne, ha egy esküvõn MINDKETTEN határozott NEM -mel felelnének. Jó bulit lehetne utána csapni.
7-es! Ez nem lehetett semmi! :D

Miért történhet meg, hogy ovuláció idején nincs tüszőrepedés? Mik az okai?

Legjobb válasz: Hormonprobléma. Hormonszintet kellene nézetni a ciklus 3. ill. 21. napján.

Hormonprobléma. Hormonszintet kellene nézetni a ciklus 3. ill. 21. napján.
Ezt honnan tudod?Mi a jele?
köszi
Még egy dolog: a tüszõrepedés latin neve ovuláció. Azaz a két fogalom egy és ugyanaz.
Az utolsó válaszolónak igaza van. A két kifejezés ugyanazt jelenti. Olyan lehetséges, hogy peteérésed nincs, ez lehet hormonális dolog s, de ha csak néha-néha nincs, az normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Meg van az oka:o).Kisemberke van a pocakomban:o)!Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: A jel pedig az volt, hogy az ovu teszt 5-6 napig pozitívat mutatott.
Gratula!


Miért történhet meg az, hogy tudom mikor adta fel az e-mail-t a levelezőtársam, mégis nagyon soká, pl. másnap este/kapom meg?

Ennek nem szabadna így lennie!

Legjobb válasz: Mert egy-egy levél esetenként nagyon sok számítógépen átmegy, mire eljut a címzetthez. Na most ha ezen számítógépek közül bármelyik meghibásodik, lehetséges, hogy teljesen új útvonalat kell keresni a levél kézbesítésére, vagy a levél várakozni kezd annál a szervernél a válaszra várva. Esetleg az is elõfordulhat, hogy egyes gépek túlterheltek, hirtelen annyi levél megy át rajtuk, hogy egyiket-másikat várakoztatni kénytelenek. Az is lehetséges, hogy a célgép, ami a leveleidet fogadja, hibásodik meg valami miatt, és amíg nem hárítják el a hibát, a leveled az "éterben" várakozik, nem tud kézbesülni. Szóval számtalan oka van neki, és közönséges halandóként valószínûleg soha nem jövünk rá, hogy egy-egy ilyen késést konkrétan mi okozza.

Mert egy-egy levél esetenként nagyon sok számítógépen átmegy, mire eljut a címzetthez. Na most ha ezen számítógépek közül bármelyik meghibásodik, lehetséges, hogy teljesen új útvonalat kell keresni a levél kézbesítésére, vagy a levél várakozni kezd annál a szervernél a válaszra várva. Esetleg az is elõfordulhat, hogy egyes gépek túlterheltek, hirtelen annyi levél megy át rajtuk, hogy egyiket-másikat várakoztatni kénytelenek. Az is lehetséges, hogy a célgép, ami a leveleidet fogadja, hibásodik meg valami miatt, és amíg nem hárítják el a hibát, a leveled az "éterben" várakozik, nem tud kézbesülni. Szóval számtalan oka van neki, és közönséges halandóként valószínûleg soha nem jövünk rá, hogy egy-egy ilyen késést konkrétan mi okozza.

A Rejtélyes igazságok című műsorban vajon miért alkalmazzák ennyire feltűnően az illuminátus szimbólumot, azaz a mindent látó szemet? Baj történhet abból, hogy én ide feltettem ezt a képet?

http://kepfeltoltes.hu/view/130309/nemsemmmi_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: Ez egy nemzetközi jelképe a rejtélyességnek, szóval egy ilyen címû mûsorhoz ideális. És ez nem egy tiltott jelkép, úgyhogy nem kell aggódnod:)

Ez egy nemzetközi jelképe a rejtélyességnek, szóval egy ilyen címû mûsorhoz ideális. És ez nem egy tiltott jelkép, úgyhogy nem kell aggódnod:)
megy még valahol az a sorozat? hol? de rég láttam :)
A kérdező hozzászólása: Life Network. Amúgy én most neten nézem.:)

Sokan azt írták hogy ne változtasuk meg a ló nevét miért mi történhet a lóval vagy milyen reagciót válthat ki nála?

Legjobb válasz: õszintén nagyon reakciót nem vált ki a lóból. Nem olyan ,mint a kutya,valamennyire hallgat a nevére de azért nem olyan szinten . Ha változtatsz a nevén az csomó nyûg. Aki eddig x néven ismerte,az y néven nem fogja megismerni,esetleg még pluszba papírokba átírni .... Sok macera. Persze ha valami hülye hosszú hivatalos "versenydivat-neve " van ,akkor arra kilehet találni valami rövid becézést így magunk között,de egyszer kell jó nevet választani és azt utána már nem változtatni. Embereket sem szokás mindig átkeresztelni.

õszintén nagyon reakciót nem vált ki a lóból. Nem olyan , mint a kutya, valamennyire hallgat a nevére de azért nem olyan szinten . Ha változtatsz a nevén az csomó nyûg. Aki eddig x néven ismerte, az y néven nem fogja megismerni, esetleg még pluszba papírokba átírni .... Sok macera. Persze ha valami hülye hosszú hivatalos "versenydivat-neve " van , akkor arra kilehet találni valami rövid becézést így magunk között, de egyszer kell jó nevet választani és azt utána már nem változtatni. Embereket sem szokás mindig átkeresztelni.
A ló magasról tesz rá, hogy hogy hívják, mert a kutyával ellentétben nem a nevére hallgat, hanem az ismerõs személy hangját ismeri fel, illetve a hanglejtésbõl ért. Ergo a lónak édesmindegy, hogy megváltoztatod-e a nevét, vagy sem - a megváltoztatás ellen mindössze az szól, hogy a lóútlevélben változásként kell bejelenteni, amely egy pár ezres nagyságrendû összegbe, plusz némi macerába kerül.
A lovaknak nem szokásuk a hangukkal kommunikálni és amit a filmekben mutatnak, hogy ha ló akkor folyamatosan nyerít - ez úgy ahogy van kamu. Vagyis a kutyákkal ellentétben nem ez az elsõdleges kommunikációs eszközük, bár az intelligenciájuk megvan hozzá (a csikók belovaglásánál is tanítanak a lovaknak hangparancsokat, mint a vágta! vagy a cuppogás) Persze van amelyik ló megjegyzi a nevét, de csak akkor fog reagálni rá ha épp kedve van hozzá. Az hogy a lovaknak nem szabad nevet változtatni egy lovas babona vagy szokás.
megzavarodhat s utána viheted lópszichoLÓgushoz
A kérdező hozzászólása: Mièrt ne lenni te mèg nem írtál rosszul vagy bármi amúgy is keverem a betûket mert dislexiás vagyok
erre nincs bocsánat
A kérdező hozzászólása: bocsi :(
Legfeljebb reakciót, reagciot semmi képen nem fog!
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat
lenni vagy nem lenni? ez itt a kérdés.
úristen!nem halottam róla, de ha igaz akkor dúrva. :( ne ....nem birom az ilyet!
Ezt a mesét már az õsszel is hallottam! Ha igaz lenne, akkor nyilvánosságra is került volna!
azér mer ilyen nem történt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!