Találatok a következő kifejezésre: Miért tölt lassan az utorrent (4 db)

Miért tölt nagyon lassan az utorrent? Mindegyikre azt irja ki, hogy a DHT nem engedélyezett, hogy állitsam be?

Legjobb válasz: Én is ezt az utorrent progit használom és most ujból le kell töltenem azt a szart mert amit tegnap este sikerült letöltenem a fáljokat nem ismerte fel a gépem.Sehogysem tudtam megnyitni :( Ha most sem mûködik megtépem magam vagy keresek egy másik torrent letöltõ progit.

Én is ezt az utorrent progit használom és most ujból le kell töltenem azt a szart mert amit tegnap este sikerült letöltenem a fáljokat nem ismerte fel a gépem.Sehogysem tudtam megnyitni :( Ha most sem mûködik megtépem magam vagy keresek egy másik torrent letöltõ progit.

Miért tölt fel lassan az Utorrent?

Az Utorrentem nagyon lassan tölt fel valamiért. 10kb/s-el tölt fel egy filmet pedig 1700 peer van. Mi a baja? Valami beállítás vagy mi okozza hogy 10-15kb/sel seedelek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy tõled éppen nem szedik. Ez van.

Lehet, hogy tõled éppen nem szedik. Ez van.
Elképzelhetõ, hogy tõled nem szedik, de ezt nem a felhasználó(k) döntik el, hanem a technológia, ezért kicsi az esélye. Sokkal inkább lehet beállítási probléma, fõleg ha ha routert használsz, az vastagon közbeszólhat. Be kell állítani a port forwandingot, ha ilyen problémát tapasztalsz.
A kérdező hozzászólása: nem használok routert, modemmel használom a netet. Régen is elõfordult hogy lassú volt de 32kb/s alá soha nem ment. Lehetséges hogy azért nem tudok seedelni mert már annyian töltjük vissza?
sokan vannak 1 torrentre rád kevesebb jut! Az erõsebb kutya gyõz, azaz az akinek jobb a nete.

Miért tölt ilyen lassan az uTorrent?

Éppen töltöttem le egy 5 GB-os videót, egészen a feléig töltötte kb 500 megával de aztán hirtelen belassult és most alig tölt. Van úgy hogy megáll és csak pár perc után kezdi el megint de max 2(!) megával. it?l lehet ez?

Legjobb válasz: Ja, és az internetkapcsolatom rendben van, nem ott van a hiba. Köszi elõre mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: Ja, és az internetkapcsolatom rendben van, nem ott van a hiba. Köszi elõre mindenkinek!
Lehet hogy nem bírja a feltöltõ seedelni, fõleg ha sokan töltik. Ilyenkor olyan mintha te "nem kapnál" adatot, és megáll.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de sajnos nem ez lesz, megpróbáltam még vagy 10 másik torrentet és egyiknél sem mûködött


Miért tölt ilyen lassan az utorrent?

Amikor elíndítok egy letöltést az utorrenten tök normálisan tölti egy ideig (pl 50 százalék) és aztán nagyon belassul néha net is elmegy.Aztán van amikor 10 másodpercig megint normálisan kb 600 kb per másodperccel tölti aztán megint belassul 0.1 kb per másodpercre.A seedekkel nincs gond ,van vagy minimum 20 de amikor 400 seed volt akkor is belassult a felénél. Mi lehet a probléma? :S

Legjobb válasz: lehet, hogy a te neteddel van a baj (?) Esetleg ha nem probáltad még akkor frissítsd a kliensedet, ha nem automatán csinálja. Nekem volt hasonló, csak pont a föltöltéssel, hogy vagy 0.2-0.3 al ment vagy sehogy, az interenetszolgáltató váltása ugy tûnik megoldotta. nálad az is lehet, hogy esetleg az oldallal van valami gány.

lehet, hogy a te neteddel van a baj (?) Esetleg ha nem probáltad még akkor frissítsd a kliensedet, ha nem automatán csinálja. Nekem volt hasonló, csak pont a föltöltéssel, hogy vagy 0.2-0.3 al ment vagy sehogy, az interenetszolgáltató váltása ugy tûnik megoldotta. nálad az is lehet, hogy esetleg az oldallal van valami gány.
A kérdező hozzászólása: Igen már szinte biztos hogy nettel van a baj mert az elõbb is elment.Kikapcsoltam a rootert majd vissza és most megint megy.Nem tudom mi lehet a probléma. :( (egyébként két számítógép csatlakozik a netre wifirõl de eddig nem volt semelyikkel se gond egyszerre lehetett netezni most meg csak úgy néha elmegy néha van tehát így össze vissza nem értem :S)
melyik szolgáltatónál vagy?
A kérdező hozzászólása: t-home
na mi azt váltottuk UPC-re :D persze néha ez is szivozik de hát semmi sem tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom eddig a T-Home-al se volt probléma de pl most tökéletesen megy a net meg a letöltés is.Szóval fogalmam sincs mitõl megy el néha lehet hogy valami program lassítja be?
lehet hogy valami vírus, nem legális torrentoldalakrol akár össze is szedhettél egyet-kettõt, esetleg futtas le egy-két keresést, de én igy elsõ körbe azt mondanám hogy a szolgáltató a szar


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!